Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:31:48

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 26 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 14.10.2008 - UFO pojawi siê na Ziemi - zapowied¼ braci z kosmosu.  (Przeczytany 340780 razy)
0 u¿ytkowników i 14 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #250 : Pa¼dziernik 12, 2008, 13:04:06 »

zdjêcia sprzed chwili jak widaæ s± dwie takie anomalie na pó³nocy i na po³udniu

t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #251 : Pa¼dziernik 12, 2008, 13:32:00 »

Ktos chcial zrobic aktualizacje danego wycinku i tylko tyle to pokazuje. Co jakis czas wybrane miejsca sa aktualizowane. Widocznie ktos od GE chcial wzbudzic takim czyms zainteresowanie... Jak sie dokladnie przyjrzy to widac ze to jest wklejka Z politowaniem
Nie dlugo bedziecie sie fascynowac, ze jakas dana osoba wydalila przez odbyt kupke w ksztalcie piramidy Jêzyk i uznacie to za znaki komunikacji gwiezdnej federacji swietlnej hahaha Chichot
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 12, 2008, 13:38:20 wys³ane przez t0m3k12 » Zapisane
michal1944
Go¶æ
« Odpowiedz #252 : Pa¼dziernik 12, 2008, 16:41:15 »

Jeszcze nie pisalem na tym forum ,ale czytajac ten watek przyznam ze jest to ciekawe,do "MORY" fajnie ze wklejasz te zdjecia,dobrze by bylo jak bedziesz je nadal wkleja³.Niezly czadzik by byl jakby sie ujawnilo,to tyle z mojej strony :-)pozdrawiam!!
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #253 : Pa¼dziernik 12, 2008, 16:44:25 »

U¶miech U¶miech U¶miech :)MORAAAAAA- Micha³ chyba czyta³ w moich my¶lach bo w³a¶nie to samo mia³am napisaæ  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 12, 2008, 16:45:19 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #254 : Pa¼dziernik 12, 2008, 17:15:23 »

oczywiście z Mora będziemy wam przedstawiać sytuację z mojej strony wiadomości zas Mora będzie dawała zdjęcia

A już mogę wam powiedzieć że ok 16:00-17:00 oba obiekty zniknęły

I poprawka ok godz.19:00 ,,anomalia'' pojawiła się na biegunie płn
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 12, 2008, 17:52:02 wys³ane przez Cysio91 » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #255 : Pa¼dziernik 12, 2008, 18:48:16 »

Zdjêcie sprzed chwili i tylko to "co¶" jest teraz na biegunie pó³nocnym U¶miech
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #256 : Pa¼dziernik 12, 2008, 20:38:01 »

Zdjêcie sprzed chwili i tylko to "co¶" jest teraz na biegunie pó³nocnym U¶miech

Czyli mam rozumiec, ze tam chowa sie ten talerz?
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #257 : Pa¼dziernik 12, 2008, 20:38:40 »

ja tam czekam na prawdziwe UFO w wiadomo¶ciach TV, ale ¿e o tym piszecie to te¿ fajnie

Drug± rzecz± s± dziwne wzory jakie od jakiego¶ czasu s± widoczne na Google Earth. S± to dziwne geometryczne kszta³ty czêsto przypominaj±ce swoim kszta³tem diament lub inny rombo-podobny wzór. W internecie ju¿ zaczynaj± siê pojawiaæ pytania i domys³y, czy nie mamy tutaj do czynienia z jakimi¶ znakami... lub co bardziej "ekscentryczne" teorie, i¿ mo¿e to mieæ zwi±zek z owym pojazdem o którym mowa w "przekazie".

1.  Inni channelingowcy potwierdzaj± doniesienia odno¶nie wydarzeñ zwi±zanych z dat± 14 pa¼dziernika 2008 - Potwierdzenia innych channelingowców - wpisy dotycz±ce owych potwierdzeñ zaczynaj± siê od nag³ówka "Confirmation of OCt 14th by other channell" ;

Ostatni± informacj± (na t± chwile) jest to, i¿ rzekoma manifestacja nie bêdzie odbywaæ siê w jednym miejscu. Cytuj±c s³owa z przekazu : "Czy wasz pojazd pozostanie w jednej pozycji? " Odp : "Nie. Nasz± intencj± jest "dryfowaæ", po to aby ka¿dy móg³ udokumentowaæ nasz± obecno¶æ".

Najnowszy channeling Blossom zawiera informacje na temat symboli, które maj± mieæ zwi±zek z wydarzeniami zwi±zanymi z dat± 14.10.08.

Nie bêdê tutaj przytacza³ ca³ej tre¶ci "przekazu", chcia³bym tylko podaæ pewn± informacjê. Najnowszy "przekaz" dla Blossom zawiera³ informacjê, i¿ w najbli¿szych dniach nale¿y wypatrywaæ têczy... ale owe zjawiska atmosferyczne maj± byæ zgo³a odmienne od tych jakie widujemy na codzieñ. Jak maj± wygl±daæ i czym siê ró¿niæ ? Tego dok³adnie nie podano. Jednak¿e w notatce na temat owego "przekazu" zawarto zdjêcie têczy, która zdaje siê byæ "czym¶ innym ni¿ spotykanym dotychczas".

Zdjêcie :
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 12, 2008, 20:54:51 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
mona11
Go¶æ
« Odpowiedz #258 : Pa¼dziernik 12, 2008, 20:54:01 »

talerzem nie można tego nazwać... zakładając że pod tymi kształtami z google earth na razie kryją się ;P
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 12, 2008, 20:55:35 wys³ane przez mona11 » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #259 : Pa¼dziernik 12, 2008, 20:55:29 »

Moja teoria jest taka i¿ mo¿liwe ¿e ci z GE umie¶cili takie co¶ by zakryæ co¶? Co¶
Oczywi¶cie mogê siê myliæ i mo¿e to byæ wina satelity i nachylenia widoku danego obszaru bo jak wiemy ziemia w tych miejscach nie jest ca³kowicie kulista Co¶
Poczekamy do wtorku i zobaczymy chcia³bym bardzo aby siê ujawnili i raz na zawsze panowie którzy maj± twierdzenie "skoro tego nie widzê to tego niema" siê zdziwili.

EDIT: oto link do filmiku, moim zdaniem jest to fake ale zamieszczam dla tych zainteresowanych tematem Mrugniêcie
http://www.youtube.com/watch?v=1HOAqNyRuaE&feature=related
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 01:41:02 wys³ane przez Mora » Zapisane
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #260 : Pa¼dziernik 13, 2008, 05:35:31 »

Zdjęcie ,,tego czegoś'' z godziny 06:30

Sorki że take małe ale jak kliknięcie na obrazek to obraz się powiększy

I jak widać na zdjęciu obiekt zmienił się i jednocześniej się przesunął
W zdjęciu Mory nie zahaczał o tereny Rosji , z rana zas zahacza

[za³±cznik starszy ni¿ 90 dni - usuniêty przez administratora]
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 05:37:13 wys³ane przez Cysio91 » Zapisane
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #261 : Pa¼dziernik 13, 2008, 10:19:36 »

zdjęcia sprzed chwili jak widać są dwie takie anomalie na północy i na południu

Wybaczcie, ale to "UFO" w Google Earth ma swoją nazwę i nazywa się "OpenGL" i jest błędem obsługi dynamicznej OpenGL i transmisji danych do karty grafiki. Google Earth NIE POKAZUJE ZDJĘĆ W CZASIE RZECZYWISTYM. Jest to język skryptowy oparty na języku XML i KML graficzno-geodezyjno-kartograficznym, który zakłada każdorazowe przerobienie i wpasowanie zdjęć metodą transformacji (Helmerta, Afiniczniej, Konforemnej Wielomianowej" która wyklucza dynamiczną wysyłkę obrazu ze względu na rodzaje rzutowania.  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech To by było na tyle,... sie spociłem.  Ale ja tak gadam prawie codziennie...i pracuje w tej branży.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 10:22:21 wys³ane przez redmuluc » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #262 : Pa¼dziernik 13, 2008, 10:25:45 »

Wybaczcie, ale to "UFO" w Google Earth ma swoj± nazwê i nazywa siê "OpenGL" i jest b³êdem obs³ugi dynamicznej OpenGL i transmisji danych do karty grafiki. Google Earth NIE POKAZUJE ZDJÊÆ W CZASIE RZECZYWISTYM. Jest to jêzyk skryptowy oparty na jêzyku XML i KML graficzno-geodezyjno-kartograficznym, który zak³ada ka¿dorazowe przerobienie i wpasowanie zdjêæ metod± transformacji (Helmerta, Afiniczniej, Konforemnej Wielomianowej" która wyklucza dynamiczn± wysy³kê obrazu ze wzglêdu na rodzaje rzutowania.  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech To by by³o na tyle,... sie spoci³em.  Ale ja tak gadam prawie codziennie...i pracuje w tej bran¿y.
Redmuluc jestem pe³na uznania dla Twojej wytrwa³o¶ci ....w u¶wiadamianiu Nas wszystkich - Buziak Buziak :-*Nie ¿artuje w tym momencie -cmok
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 10:26:33 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #263 : Pa¼dziernik 13, 2008, 10:28:13 »

Wybaczcie, ale to "UFO" w Google Earth ma swoj± nazwê i nazywa siê "OpenGL" i jest b³êdem obs³ugi dynamicznej OpenGL i transmisji danych do karty grafiki. Google Earth NIE POKAZUJE ZDJÊÆ W CZASIE RZECZYWISTYM. Jest to jêzyk skryptowy oparty na jêzyku XML i KML graficzno-geodezyjno-kartograficznym, który zak³ada ka¿dorazowe przerobienie i wpasowanie zdjêæ metod± transformacji (Helmerta, Afiniczniej, Konforemnej Wielomianowej" która wyklucza dynamiczn± wysy³kê obrazu ze wzglêdu na rodzaje rzutowania.  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech To by by³o na tyle,... sie spoci³em.  Ale ja tak gadam prawie codziennie...i pracuje w tej bran¿y.
Tak w³a¶nie my¶la³am i pisa³am trochê wcze¶niej w tym temacie.Widzia³am podobne b³êdy na kamerach internetowych.Mrugniêcie

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #264 : Pa¼dziernik 13, 2008, 12:18:26 »

Noo i siê wyja¶ni³o U¶miech
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #265 : Pa¼dziernik 13, 2008, 13:23:17 »

no to wszystko jasne i sprawa wspólnymi si³ami wyja¶niona
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #266 : Pa¼dziernik 13, 2008, 14:52:00 »

Ju¿ zrezygnowali¶cie, tak prêdko? A 14.10 za pare godz  Du¿y u¶miech
fulldriver
Go¶æ
« Odpowiedz #267 : Pa¼dziernik 13, 2008, 15:10:47 »

http://www.youtube.com/watch?v=b_xDpqSTNEQ

No ja mam ju¿ pierwsz± relacjê
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #268 : Pa¼dziernik 13, 2008, 15:14:35 »

http://www.youtube.com/watch?v=b_xDpqSTNEQ

No ja mam ju¿ pierwsz± relacjê

Widzia³em to nagranie wczoraj i wygl±da to na fake bo gdyby to by³a prawda to wszystkie telewizje ¶wiata tr±bi³y by o tym jak oszala³e po za tym nie wie czy zauwa¿y³e¶ ale dlaczego w ujêciach kamera nie jest skierowana do góry a jest jedynie pokazany tak po³owicznie. Tak po za tym czy kto¶ wie co ten kole¶ tam gada? bo ja nie znam angielskiego ;/
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #269 : Pa¼dziernik 13, 2008, 15:32:11 »

zdjęcia sprzed chwili jak widać są dwie takie anomalie na północy i na południu

Wybaczcie, ale to "UFO" w Google Earth ma swoją nazwę i nazywa się "OpenGL" i jest błędem obsługi dynamicznej OpenGL i transmisji danych do karty grafiki. Google Earth NIE POKAZUJE ZDJĘĆ W CZASIE RZECZYWISTYM. Jest to język skryptowy oparty na języku XML i KML graficzno-geodezyjno-kartograficznym, który zakłada każdorazowe przerobienie i wpasowanie zdjęć metodą transformacji (Helmerta, Afiniczniej, Konforemnej Wielomianowej" która wyklucza dynamiczną wysyłkę obrazu ze względu na rodzaje rzutowania.  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech To by było na tyle,... sie spociłem.  Ale ja tak gadam prawie codziennie...i pracuje w tej branży.

NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA WYJASNIENIA EKIPY GOOGLE
KORZYSTAJĄCY Z GE PISZĄ, ŻE WCZEŚNIEJ TAKICH BŁĘDÓW NIE BYŁO - POJAWIŁY SIĘ AKURAT TERAZ Jêzyk
CIEKAWE...

Ja mam już swoje zdanie na temat cenzury przez GE planety Nibiru przy gwiazdozbiorze Oriona. Nawiązałem już dawno kontakt z jednym programistą Grupy Google. Z moich z nim ustaleń wynika, że tam jest to celowa odgórna cenzura. Wspominałem już o tym na starym forum, tu nie miałem na to czasu na nowym, ale widzę że czas to też zamieścić.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 15:32:55 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #270 : Pa¼dziernik 13, 2008, 15:59:14 »

S³uchajcie. Jak bedzie co¶ ciekawego nad naszym niebiem to bedzie o tym na tyle g³osno, ¿e w kazdym radiu bed± mowic, a o telexpresie nie wspomne Z politowaniem
michal1944
Go¶æ
« Odpowiedz #271 : Pa¼dziernik 13, 2008, 16:05:25 »

Panowie i panie to czekamy do jutra:-)Co do filmiku,ciekawie to wyglada,ale to co mowi Mora to fakt,wszystkie stacje by trabily o tym.AAA i jeszcze jedno oni cos mowili w przekazie ze moga miec maly poslizg, kilku dniowy,takze jesli jutro sie nie pokaza to nie wszystko stracone:-)ale oby sie pokazali jutro:-)Pozdrawiam
fulldriver
Go¶æ
« Odpowiedz #272 : Pa¼dziernik 13, 2008, 16:49:43 »

Mora jakiej wersji uzywasz Google Earth ¿e widaæ chmóry? Co¶
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #273 : Pa¼dziernik 13, 2008, 16:51:26 »

Mora jakiej wersji uzywasz Google Earth ¿e widaæ chmóry? Co¶
Normalnej...
Lewy dolny róg masz tak± ramkê znajd¼ tam "pogoda" i zaznacz to a wy¶wietl± ci siê chmury
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #274 : Pa¼dziernik 13, 2008, 16:51:40 »

Co to filmu
Łał ostro się dzieje
Czyżby to prawda i się zaczęło ??
Nie mówcie że gdyby to było na serio to by nie mówili tego w tv
Przypominam że media będą chcieli to utajnić. A co mieli zrobić media azjatyckie jeśli ludzie to widzieli. Nie mieli wyjścia i musieli o tym mówić (przy założeniu że to prawda )
A Europa i Ameryka itd nie muszą wiedzieć co dzieje że w Azji skoro tego nie widzą na własne oczy

Co do Google Earth
Jeszcze raz powtarzam  że nie wiem co to jest i wrzuciłem to na forum żeby poznać wasze opinie...i poznałem
Przypominam że media to Google a media nie będą chcieli tego ujawinić. A jeszcze program ma związek z NASA to wogóle
Nie wiem każdy ma rózne opinie. Wiem jedno; ten obiekt jest na biegunach (obszary niezaludnione) nad chmurami tylko i zmienia swoje pozycje jak i kształty...co to jest nie mam pojęcia
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 16:52:05 wys³ane przez Cysio91 » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: