Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 03:04:14

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 26 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 14.10.2008 - UFO pojawi siê na Ziemi - zapowied¼ braci z kosmosu.  (Przeczytany 340323 razy)
0 u¿ytkowników i 36 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #275 : Pa¼dziernik 13, 2008, 16:52:36 »

Jasne, już przekładają, już jakieś pomysły, że to tylko wybrańcy mają widzieć U¶miech Nie tak to miało wyglądać.
W Japonii już niby mogliby być. Teoretycznie.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 16:52:54 wys³ane przez Septerra » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #276 : Pa¼dziernik 13, 2008, 17:00:51 »

Jeden z komentarzy z strony FN

zitto

napisa³(a) 13.10.2008 o 13:33:53:

Jutro (14.10.2008r) bêdzie pe³nia ksiê¿yca. ¦rednica ksiê¿yca to oko³o 2000 mil ;-)
Kristobal
Go¶æ
« Odpowiedz #277 : Pa¼dziernik 13, 2008, 17:49:03 »

Teoretycznie wiadomo ju¿ gdzie siê ma pojawiæ statek - informacje z bloga 10-14-08:
S³owa kluczowe z przekazów
1. Alabama  - okrêt wojenny konfedreatow o tej nazwie, ktory regularnie przyplywal do Cape Town w Republice Poludniowej Afryki, na lokalnych uroczysto¶ciach ¶piewa siê po¶wiêcon± mu piosenkê “Daar kom die Alabama”
2. Table -  Table Mountain - Góry "Sto³owe" w RPA
3. Diamenty - RPA znana jest z wydobycia diamentów
4. Têcza - RPA znana jest jako "Têczowy naród"

oraz "przypadek" niedawno w porcie Cape Town zacumowa³ poraz pierwszy od 10 lat okrêt US Navy o napêdzie atomowym oraz kilka innych statków. Lokalni mieszkañcy donosz±, ¿e obserwuj± startuj±ce odrzutowce ze statku.....

info ode Eriki  z Cape Town:
Erica here from Cape Town - South Africa.
The power went out at around 6am this morning - Monday 13th of October 2008 - in a large part of the Western Cape Area of South Africa. We have a Nuclear Power Station on the West Coast.
All news we were able to receive about it - is that there was an "accident" somewhere on the West Coast of Cape Town - which affected the power supply.
In some areas of Cape Town - the power is still being restored now as we speak.
Could something be going down in Cape Town?

Czyli problemy w elektrowni atomowej i wy³±czenia pr±du w wiêkszej czê¶ci Przyl±dka...

Hmmm... wszystko by siê to ³aczy³o z fragmentem przekazu, który dzi¶ przeczytalem - dotycz±cego ew. zniszczenia statku....
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 18:32:48 wys³ane przez Kristobal » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #278 : Pa¼dziernik 13, 2008, 17:50:21 »

Teoretycznie wiadomo ju¿ gdzie siê ma pojawiæ statek - informacje z bloga 10-14-08:
1. Alabama  - okrêt wojenny konfedreatow o tej nazwie, ktory regularnie przyplywal do Cape Town w Republice Poludniowej Afryki, jest po¶wiecony mu jakie¶ ¶wiêto w RPA

oraz "przypadek" niedawno w porcie Cape Town zacumowa³ poraz pierwszy od 10 lat okrêt US Navy o napêdzie atomowym oraz kilka innych statków. Lokalni mieszkañcy donosz±, ¿e obserwuj± startuj±ce odrzutowce ze statku.....
Hmmm... wszystko by siê to ³aczy³ z fragmentem przekazu, który dzi¶ przeczytalem - dotycz±cego ew. zniszczenia statku....

Noo ciekawe to teraz tylko czekaæ na wie¶ci z RPA

EDIT: potem zamieszczê zdjêcia Cape Town  Mrugniêcie bo teraz co¶ mi siê psuje Niezdecydowany
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 18:03:33 wys³ane przez Mora » Zapisane
Betti
Go¶æ
« Odpowiedz #279 : Pa¼dziernik 13, 2008, 18:20:06 »

http://www.youtube.com/watch?v=b_xDpqSTNEQ

No ja mam ju¿ pierwsz± relacjê
[/quote]

Widzia³em to nagranie wczoraj i wygl±da to na fake bo gdyby to by³a prawda to wszystkie telewizje ¶wiata tr±bi³y by o tym jak oszala³e po za tym nie wie czy zauwa¿y³e¶ ale dlaczego w ujêciach kamera nie jest skierowana do góry a jest jedynie pokazany tak po³owicznie. Tak po za tym czy kto¶ wie co ten kole¶ tam gada? bo ja nie znam angielskiego ;/
[/quote] 

No nie wiem mam wra¿enie ,¿e ca³y czas pokazuj± te same ujêcia
mona11
Go¶æ
« Odpowiedz #280 : Pa¼dziernik 13, 2008, 18:40:14 »

bo s± to te same ujêcia -,-
fake... tr±biono by o tym wszêdzie!
VulkanVIV
Go¶æ
« Odpowiedz #281 : Pa¼dziernik 13, 2008, 18:52:37 »

Nie wydaje mi siê aby o tym wszêdzie mówili TO nie na rêkê w³adzom i religiom Poczekajmy na nagrania z komórek tych chiñczyków mam nadzieje ¿e Jaki¶ M±dry chiñczyk zrobi³ nagranie z jednego z Tych wie¿owców U¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #282 : Pa¼dziernik 13, 2008, 18:56:40 »

Nie wydaje mi siê aby o tym wszêdzie mówili TO nie na rêkê w³adzom i religiom Poczekajmy na nagrania z komórek tych chiñczyków mam nadzieje ¿e Jaki¶ M±dry chiñczyk zrobi³ nagranie z jednego z Tych wie¿owców U¶miech
Je¿eli jest to prawdziwy filmik to widaæ i¿ wielu ludzi to nagrywa i teraz tylko czekaæ na nagranie na youtube Jêzyk
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #283 : Pa¼dziernik 13, 2008, 19:05:38 »

Filmik zrobiæ i rzuciæ na youtube jest naprawdê bardzo ³atwo - to ¶rednio zaawansowana praca graficzna, a i tak wiele osób wierzy; ba, wierz± nawet w posklejane talerze B. Meiera!

Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #284 : Pa¼dziernik 13, 2008, 19:09:18 »

posklejane talerze B. Meiera!
Dlaczego tak uwa¿asz jest to bezpodstawna krytyka. A sam B. Meier jest jedn± z najbardziej wiarygodnych osób dotycz±cych spotkañ z UFO!
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #285 : Pa¼dziernik 13, 2008, 19:25:30 »

Ja nie wiem wy wszêdzie na nie jeste¶cie
Loukas i t0m3k12 wszêdzie wy jeste¶cie na nie ; nie to nieprawda , nie ; wymy¶lacie sobie itp itd
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #286 : Pa¼dziernik 13, 2008, 19:53:28 »

Cysio91 , takie ju¿ ich prawo........
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #287 : Pa¼dziernik 13, 2008, 20:04:19 »

1. Alabama  - okrêt wojenny konfedreatow o tej nazwie, ktory regularnie przyplywal do Cape Town w Republice Poludniowej Afryki, na lokalnych uroczysto¶ciach ¶piewa siê po¶wiêcon± mu piosenkê “Daar kom die Alabama”

Obiecali, ¿e bêd± lecieæ nad wieloma pañstwami i przede wszystkim du¿ymi aglomeracjami - aby jak najwiêcej osób mog³o ich zobaczy³o. Mo¿e w RPA te¿ bêd±, ale na pewno nie bêdzie to jedyny cel ich wizyty.

===================================edycja

podobno to by³o dzi¶ nad Now± Zelandi±, chyba ¶ci±gnê sobie Google Earth i sprawdzê, czy jeszcze jest:

Pojawi³ siê ostatni channeling Blossom przed 14.10.08. Pe³ny tekst tu:
http://www.blossomgoodchild.com/BGchannellings_page6.html

niestety po angielsku. ca³ego mi siê nie chcia³o czytaæ i t³umaczyæ nawet dla siebie, ale znalaz³em w skrócie o co tam chodzi:
Wed³ug ¼róde³, ma to byæ ostatni channeling jaki zosta³ przeprowadzony przez Blossom przed 14.10.08. Czyli co... teraz czeka nas "chwila ciszy"... przed "burz±" ? Do tego czasu zapewne pojawiaæ siê bêd± tylko jakie¶ indywidualne publikacje... skoro by³y to ostatnie s³owa jakie mia³a nam do przekazania Pani Blossom.

Blossom mówi m.in. , i¿ nie wie czego siê spodziewaæ, odpowied¼ jak± otrzymuje jest : "Oczekuj czego¶ niespodziewanego!"... dalej mowa jest o tym, i¿ rzekoma manifestacja, która wzbudzi zapewne i strach... po czasie spowoduje, i¿ odczucie to ma znikn±æ. Dalsza czê¶æ przekazu zawiera informacje, i¿ zapewne bêd± odbywa³y siê dzia³ania, które bêd± mia³y na celu ukrycie prawdy i motywów dla których doj¶æ ma do rzekomego wydarzenia. Jednak¿e Federacja zastrzega siê, i¿ pozostanie widoczna tak d³ugo, a¿ ka¿dy nie zda sobie sprawy, i¿ nie jest to jaki¶ rodzaj wyobra¼ni... a co¶ realnego... co równie¿ ma przynie¶æ nowe zrozumienie mi³o¶ci, któr± my (ludzie) jeste¶my.W owej tre¶ci pada znacz±ca deklaracja : "Nie przerwiemy naszej misji bez wzglêdu na okoliczno¶ci". Ostatnim zdaniem jakie zosta³o rzekomo przekazane jest : "Naszymi ostatnimi s³owami jakie wam przekazujemy do czasu a¿ pojawimy siê na waszym niebie... WITAJCIE W DOMU!"

W Wielkiej Brytanii mo¿na obstawiaæ ju¿ nawet przylot UFO w zak³adach bukmacherskich. Chichot
Stawka wynosi 1:1000. Czyli jak kto¶ postawi 1 funta, bukmacherzy p³ac± 1000, je¶li UFO 14.10.2008 przyleci.

Misja NASA - start promu kosmicznego Atlantis by³a zaplanowana na 14.10.2008.

NASA odwo³uje misjê.

Najpierw pisali, ¿e powodem s±:
"usterki techniczne teleskopu zwi±zane z jego pamiêci± komputerow±"
a pó¼niej, ¿e:
"Sztormowa pogoda na po³udniowo-wschodnim wybrze¿u USA opó¼nia start promu kosmicznego Atlantis."

Co¶ nie mog± siê zdecydowac, hehe  Z³y
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 20:46:26 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
mona11
Go¶æ
« Odpowiedz #288 : Pa¼dziernik 13, 2008, 20:42:35 »

Czyli mamy oczekiwaæ, jednoznacznych akcji/widoków... ¿adnych kolorowych 'chmurek'.
wunjo
Go¶æ
« Odpowiedz #289 : Pa¼dziernik 13, 2008, 20:52:57 »

Co do *glosnego* filmu przedstawiajacego UFO nad Shanghajem:
http://pl.youtube.com/watch?v=b_xDpqSTNEQ

Oto jego oryginalna wersja:
http://pl.youtube.com/watch?v=xqcebC5kqTg
mona11
Go¶æ
« Odpowiedz #290 : Pa¼dziernik 13, 2008, 20:57:08 »

o zgrozo...
Cysio91
Go¶æ
« Odpowiedz #291 : Pa¼dziernik 13, 2008, 21:01:37 »

hahaha zwyłem
to wszyscy patrzą na spidermana
a tu taki efekt zrobili hahaha dobre ładny fotomontaż

Co do Nowej Zelandii ; na  google Earth jak co to ten nasz słynny niebieski obiekt jest na biegunie północnym

Odwołana misja NASA na 14.10 .2008 ciekawe
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 21:02:46 wys³ane przez Cysio91 » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #292 : Pa¼dziernik 13, 2008, 21:04:43 »

Co do *glosnego* filmu przedstawiajacego UFO nad Shanghajem:
http://pl.youtube.com/watch?v=b_xDpqSTNEQ

czyli dezinformacja
czekamy zatem na prawdę...
do jutra

hahaha zwyłem
to wszyscy patrzą na spidermana
a tu taki efekt zrobili hahaha dobre ładny fotomontaż

Co do Nowej Zelandii ; na  google Earth jak co to ten nasz słynny niebieski obiekt jest na biegunie północnym

Odwołana misja NASA na 14.10 .2008 ciekawe

daj screena, bo jeszcze nie mam GE, jutro może sciągne
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 21:05:48 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #293 : Pa¼dziernik 13, 2008, 21:32:30 »

Jutrzejszy dzionek będzie taki sam jak dzisiejszy. Nic sie nei zmieni. Bedzie tylko kontynuacja dzisiejszego dnia Chichot
Pozdrawiam tych co wierza w te głupoty zwiazanym z tym banalnym wtorkowym dniem Z politowaniem
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 21:32:49 wys³ane przez t0m3k12 » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #294 : Pa¼dziernik 13, 2008, 21:34:12 »

Tom1ek patrza³em na t± now± Zelandiê i nic nie znalaz³em

A to z dzisiejszych moich poszukiwañ  Jêzyk

Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #295 : Pa¼dziernik 13, 2008, 21:38:43 »

W przekazie jest napisane, ¿e te anomalia na google e. s± faktycznie spowodowane przez nich..., poza tym sam be³kot o "mi³o¶ci" i "revealing ones true self" - yara yara. Sprytnie podpinaj± siê pod przypadek...
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #296 : Pa¼dziernik 13, 2008, 21:55:23 »

http://ufoblogger.blogspot.com/2008/10/watch-live-tracking-of-october14thufo.html

tu macie linka do strony tam pod s³owem WEBCAM'S
s± linki do kamer mo¿e która¶ zarejestruje przylot U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #297 : Pa¼dziernik 13, 2008, 22:02:07 »

Mora jakiej wersji uzywasz Google Earth ¿e widaæ chmóry? Co¶
Normalnej...
Lewy dolny róg masz tak± ramkê znajd¼ tam "pogoda" i zaznacz to a wy¶wietl± ci siê chmury
Mora zrobi³am tak jak kaza³e¶ i nie mam chmur Co¶ nie mam pojecia co siê dzieje,mo¿e ¶ci±gne³am nie ten program ? Podaj proszê namiary na swój U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #298 : Pa¼dziernik 13, 2008, 22:09:00 »

Mora jakiej wersji uzywasz Google Earth ¿e widaæ chmóry? Co¶
Normalnej...
Lewy dolny róg masz tak± ramkê znajd¼ tam "pogoda" i zaznacz to a wy¶wietl± ci siê chmury
Mora zrobi³am tak jak kaza³e¶ i nie mam chmur Co¶ nie mam pojecia co siê dzieje,mo¿e ¶ci±gne³am nie ten program ? Podaj proszê namiary na swój U¶miech
http://earth.google.com/intl/pl/
janneth

Skryba, jakich ma³o

Punkty Forum (pf): 23

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 1642

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #299 : Pa¼dziernik 13, 2008, 22:09:27 »

Dopiero przeczytałam te rewelacje związane z GE i byłam przekonana, że to tylko glitch, w sumie chyba nadal w to wierzę.
Ale z ciekawości odpaliłam GE i sprawdziłam U¶miech ----> http://img529.imageshack.us/my.php?image=googleearthglitchtw6.jpg
Zmierzyłam to w najdłuższym miejscu i wyszło ~2000 mile.
O ile dobrze pamiętam to ten statek kosmiczny miał mieć średnicę 2000 mil, ale w wypadku takiego kształtu nie ma średnicy, można tylko zmierzyć jego długość.
Nie wierzę w to, że to statek kosmiczny, tego glitcha nie widać w normalnym obrazie, dopiero, gdy włączymy pogodę.
Ktoś tu powiedział, że jest przezroczysty, ale nie jest, bo gdyby był przezroczysty nie widzielibyśmy go nawet z włączoną pogodą. No chyba, że nie biorę pod wagę jakichś innych czynników.
Tak czy tak - interesująca zbieżność U¶miech

Ehh.. Zapomniałam dopisać - nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że moim przedmówcy mówili, że ten kształt się przemieszcza. To daje trochę do myślenia... Sama już nie wiem...
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 13, 2008, 22:12:56 wys³ane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: