Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 10, 2025, 22:09:40

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 26 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 14.10.2008 - UFO pojawi siĂŞ na Ziemi - zapowiedÂź braci z kosmosu.  (Przeczytany 342364 razy)
Septerra
Gość
« Odpowiedz #275 : Październik 13, 2008, 16:52:36 »

Jasne, już przekładają, już jakieś pomysły, że to tylko wybrańcy mają widzieć UÂśmiech Nie tak to miało wyglądać.
W Japonii już niby mogliby być. Teoretycznie.
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2008, 16:52:54 wysłane przez Septerra » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #276 : Październik 13, 2008, 17:00:51 »

Jeden z komentarzy z strony FN

zitto

napisaÂł(a) 13.10.2008 o 13:33:53:

Jutro (14.10.2008r) bĂŞdzie peÂłnia ksiĂŞÂżyca. ÂŚrednica ksiĂŞÂżyca to okoÂło 2000 mil ;-)
Kristobal
Gość
« Odpowiedz #277 : Październik 13, 2008, 17:49:03 »

Teoretycznie wiadomo juÂż gdzie siĂŞ ma pojawiĂŚ statek - informacje z bloga 10-14-08:
SÂłowa kluczowe z przekazĂłw
1. Alabama  - okrĂŞt wojenny konfedreatow o tej nazwie, ktory regularnie przyplywal do Cape Town w Republice Poludniowej Afryki, na lokalnych uroczystoÂściach Âśpiewa siĂŞ poÂświĂŞconÂą mu piosenkĂŞ “Daar kom die Alabama”
2. Table -  Table Mountain - GĂłry "StoÂłowe" w RPA
3. Diamenty - RPA znana jest z wydobycia diamentĂłw
4. TĂŞcza - RPA znana jest jako "TĂŞczowy narĂłd"

oraz "przypadek" niedawno w porcie Cape Town zacumowaÂł poraz pierwszy od 10 lat okrĂŞt US Navy o napĂŞdzie atomowym oraz kilka innych statkĂłw. Lokalni mieszkaĂący donoszÂą, Âże obserwujÂą startujÂące odrzutowce ze statku.....

info ode Eriki  z Cape Town:
Erica here from Cape Town - South Africa.
The power went out at around 6am this morning - Monday 13th of October 2008 - in a large part of the Western Cape Area of South Africa. We have a Nuclear Power Station on the West Coast.
All news we were able to receive about it - is that there was an "accident" somewhere on the West Coast of Cape Town - which affected the power supply.
In some areas of Cape Town - the power is still being restored now as we speak.
Could something be going down in Cape Town?

Czyli problemy w elektrowni atomowej i wy³¹czenia pr¹du w wiêkszej czêœci Przyl¹dka...

Hmmm... wszystko by siĂŞ to ÂłaczyÂło z fragmentem przekazu, ktĂłry dziÂś przeczytalem - dotyczÂącego ew. zniszczenia statku....
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2008, 18:32:48 wysłane przez Kristobal » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #278 : Październik 13, 2008, 17:50:21 »

Teoretycznie wiadomo juÂż gdzie siĂŞ ma pojawiĂŚ statek - informacje z bloga 10-14-08:
1. Alabama  - okrĂŞt wojenny konfedreatow o tej nazwie, ktory regularnie przyplywal do Cape Town w Republice Poludniowej Afryki, jest poÂświecony mu jakieÂś ÂświĂŞto w RPA

oraz "przypadek" niedawno w porcie Cape Town zacumowaÂł poraz pierwszy od 10 lat okrĂŞt US Navy o napĂŞdzie atomowym oraz kilka innych statkĂłw. Lokalni mieszkaĂący donoszÂą, Âże obserwujÂą startujÂące odrzutowce ze statku.....
Hmmm... wszystko by siĂŞ to ÂłaczyÂł z fragmentem przekazu, ktĂłry dziÂś przeczytalem - dotyczÂącego ew. zniszczenia statku....

Noo ciekawe to teraz tylko czekaĂŚ na wieÂści z RPA

EDIT: potem zamieszczĂŞ zdjĂŞcia Cape Town  MrugniĂŞcie bo teraz coÂś mi siĂŞ psuje Niezdecydowany
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2008, 18:03:33 wysłane przez Mora » Zapisane
Betti
Gość
« Odpowiedz #279 : Październik 13, 2008, 18:20:06 »

http://www.youtube.com/watch?v=b_xDpqSTNEQ

No ja mam juÂż pierwszÂą relacjĂŞ
[/quote]

WidziaÂłem to nagranie wczoraj i wyglÂąda to na fake bo gdyby to byÂła prawda to wszystkie telewizje Âświata trÂąbiÂły by o tym jak oszalaÂłe po za tym nie wie czy zauwaÂżyÂłeÂś ale dlaczego w ujĂŞciach kamera nie jest skierowana do gĂłry a jest jedynie pokazany tak poÂłowicznie. Tak po za tym czy ktoÂś wie co ten koleÂś tam gada? bo ja nie znam angielskiego ;/
[/quote] 

No nie wiem mam wraÂżenie ,Âże caÂły czas pokazujÂą te same ujĂŞcia
mona11
Gość
« Odpowiedz #280 : Październik 13, 2008, 18:40:14 »

bo sÂą to te same ujĂŞcia -,-
fake... trÂąbiono by o tym wszĂŞdzie!
VulkanVIV
Gość
« Odpowiedz #281 : Październik 13, 2008, 18:52:37 »

Nie wydaje mi siĂŞ aby o tym wszĂŞdzie mĂłwili TO nie na rĂŞkĂŞ wÂładzom i religiom Poczekajmy na nagrania z komĂłrek tych chiĂączykĂłw mam nadzieje Âże JakiÂś MÂądry chiĂączyk zrobiÂł nagranie z jednego z Tych wieÂżowcĂłw UÂśmiech
Mora
Gość
« Odpowiedz #282 : Październik 13, 2008, 18:56:40 »

Nie wydaje mi siĂŞ aby o tym wszĂŞdzie mĂłwili TO nie na rĂŞkĂŞ wÂładzom i religiom Poczekajmy na nagrania z komĂłrek tych chiĂączykĂłw mam nadzieje Âże JakiÂś MÂądry chiĂączyk zrobiÂł nagranie z jednego z Tych wieÂżowcĂłw UÂśmiech
JeÂżeli jest to prawdziwy filmik to widaĂŚ iÂż wielu ludzi to nagrywa i teraz tylko czekaĂŚ na nagranie na youtube JĂŞzyk
Loukas
Gość
« Odpowiedz #283 : Październik 13, 2008, 19:05:38 »

Filmik zrobiĂŚ i rzuciĂŚ na youtube jest naprawdĂŞ bardzo Âłatwo - to Âśrednio zaawansowana praca graficzna, a i tak wiele osĂłb wierzy; ba, wierzÂą nawet w posklejane talerze B. Meiera!

Mora
Gość
« Odpowiedz #284 : Październik 13, 2008, 19:09:18 »

posklejane talerze B. Meiera!
Dlaczego tak uwaÂżasz jest to bezpodstawna krytyka. A sam B. Meier jest jednÂą z najbardziej wiarygodnych osĂłb dotyczÂących spotkaĂą z UFO!
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #285 : Październik 13, 2008, 19:25:30 »

Ja nie wiem wy wszĂŞdzie na nie jesteÂście
Loukas i t0m3k12 wszĂŞdzie wy jesteÂście na nie ; nie to nieprawda , nie ; wymyÂślacie sobie itp itd
wiki
Gość
« Odpowiedz #286 : Październik 13, 2008, 19:53:28 »

Cysio91 , takie juÂż ich prawo........
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #287 : Październik 13, 2008, 20:04:19 »

1. Alabama  - okrĂŞt wojenny konfedreatow o tej nazwie, ktory regularnie przyplywal do Cape Town w Republice Poludniowej Afryki, na lokalnych uroczystoÂściach Âśpiewa siĂŞ poÂświĂŞconÂą mu piosenkĂŞ “Daar kom die Alabama”

Obiecali, Âże bĂŞdÂą lecieĂŚ nad wieloma paĂąstwami i przede wszystkim duÂżymi aglomeracjami - aby jak najwiĂŞcej osĂłb mogÂło ich zobaczyÂło. MoÂże w RPA teÂż bĂŞdÂą, ale na pewno nie bĂŞdzie to jedyny cel ich wizyty.

===================================edycja

podobno to byÂło dziÂś nad NowÂą ZelandiÂą, chyba ÂściÂągnĂŞ sobie Google Earth i sprawdzĂŞ, czy jeszcze jest:

PojawiÂł siĂŞ ostatni channeling Blossom przed 14.10.08. PeÂłny tekst tu:
http://www.blossomgoodchild.com/BGchannellings_page6.html

niestety po angielsku. caÂłego mi siĂŞ nie chciaÂło czytaĂŚ i tÂłumaczyĂŚ nawet dla siebie, ale znalazÂłem w skrĂłcie o co tam chodzi:
WedÂług ÂźrĂłdeÂł, ma to byĂŚ ostatni channeling jaki zostaÂł przeprowadzony przez Blossom przed 14.10.08. Czyli co... teraz czeka nas "chwila ciszy"... przed "burzÂą" ? Do tego czasu zapewne pojawiaĂŚ siĂŞ bĂŞdÂą tylko jakieÂś indywidualne publikacje... skoro byÂły to ostatnie sÂłowa jakie miaÂła nam do przekazania Pani Blossom.

Blossom mówi m.in. , i¿ nie wie czego siê spodziewaÌ, odpowiedŸ jak¹ otrzymuje jest : "Oczekuj czegoœ niespodziewanego!"... dalej mowa jest o tym, i¿ rzekoma manifestacja, która wzbudzi zapewne i strach... po czasie spowoduje, i¿ odczucie to ma znikn¹Ì. Dalsza czêœÌ przekazu zawiera informacje, i¿ zapewne bêd¹ odbywa³y siê dzia³ania, które bêd¹ mia³y na celu ukrycie prawdy i motywów dla których dojœÌ ma do rzekomego wydarzenia. Jednak¿e Federacja zastrzega siê, i¿ pozostanie widoczna tak d³ugo, a¿ ka¿dy nie zda sobie sprawy, i¿ nie jest to jakiœ rodzaj wyobraŸni... a coœ realnego... co równie¿ ma przynieœÌ nowe zrozumienie mi³oœci, któr¹ my (ludzie) jesteœmy.W owej treœci pada znacz¹ca deklaracja : "Nie przerwiemy naszej misji bez wzglêdu na okolicznoœci". Ostatnim zdaniem jakie zosta³o rzekomo przekazane jest : "Naszymi ostatnimi s³owami jakie wam przekazujemy do czasu a¿ pojawimy siê na waszym niebie... WITAJCIE W DOMU!"

W Wielkiej Brytanii moÂżna obstawiaĂŚ juÂż nawet przylot UFO w zakÂładach bukmacherskich. Chichot
Stawka wynosi 1:1000. Czyli jak ktoÂś postawi 1 funta, bukmacherzy pÂłacÂą 1000, jeÂśli UFO 14.10.2008 przyleci.

Misja NASA - start promu kosmicznego Atlantis byÂła zaplanowana na 14.10.2008.

NASA odwoÂłuje misjĂŞ.

Najpierw pisali, Âże powodem sÂą:
"usterki techniczne teleskopu zwiÂązane z jego pamiĂŞciÂą komputerowÂą"
a póŸniej, ¿e:
"Sztormowa pogoda na po³udniowo-wschodnim wybrze¿u USA opóŸnia start promu kosmicznego Atlantis."

CoÂś nie mogÂą siĂŞ zdecydowac, hehe  ZÂły
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2008, 20:46:26 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
mona11
Gość
« Odpowiedz #288 : Październik 13, 2008, 20:42:35 »

Czyli mamy oczekiwaĂŚ, jednoznacznych akcji/widokĂłw... Âżadnych kolorowych 'chmurek'.
wunjo
Gość
« Odpowiedz #289 : Październik 13, 2008, 20:52:57 »

Co do *glosnego* filmu przedstawiajacego UFO nad Shanghajem:
http://pl.youtube.com/watch?v=b_xDpqSTNEQ

Oto jego oryginalna wersja:
http://pl.youtube.com/watch?v=xqcebC5kqTg
mona11
Gość
« Odpowiedz #290 : Październik 13, 2008, 20:57:08 »

o zgrozo...
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #291 : Październik 13, 2008, 21:01:37 »

hahaha zwyłem
to wszyscy patrzą na spidermana
a tu taki efekt zrobili hahaha dobre ładny fotomontaż

Co do Nowej Zelandii ; na  google Earth jak co to ten nasz słynny niebieski obiekt jest na biegunie północnym

Odwołana misja NASA na 14.10 .2008 ciekawe
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2008, 21:02:46 wysłane przez Cysio91 » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #292 : Październik 13, 2008, 21:04:43 »

Co do *glosnego* filmu przedstawiajacego UFO nad Shanghajem:
http://pl.youtube.com/watch?v=b_xDpqSTNEQ

czyli dezinformacja
czekamy zatem na prawdę...
do jutra

hahaha zwyłem
to wszyscy patrzą na spidermana
a tu taki efekt zrobili hahaha dobre ładny fotomontaż

Co do Nowej Zelandii ; na  google Earth jak co to ten nasz słynny niebieski obiekt jest na biegunie północnym

Odwołana misja NASA na 14.10 .2008 ciekawe

daj screena, bo jeszcze nie mam GE, jutro może sciągne
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2008, 21:05:48 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #293 : Październik 13, 2008, 21:32:30 »

Jutrzejszy dzionek będzie taki sam jak dzisiejszy. Nic sie nei zmieni. Bedzie tylko kontynuacja dzisiejszego dnia Chichot
Pozdrawiam tych co wierza w te głupoty zwiazanym z tym banalnym wtorkowym dniem Z politowaniem
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2008, 21:32:49 wysłane przez t0m3k12 » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #294 : Październik 13, 2008, 21:34:12 »

Tom1ek patrzaÂłem na tÂą nowÂą ZelandiĂŞ i nic nie znalazÂłem

A to z dzisiejszych moich poszukiwaĂą  JĂŞzyk

Loukas
Gość
« Odpowiedz #295 : Październik 13, 2008, 21:38:43 »

W przekazie jest napisane, Âże te anomalia na google e. sÂą faktycznie spowodowane przez nich..., poza tym sam beÂłkot o "miÂłoÂści" i "revealing ones true self" - yara yara. Sprytnie podpinajÂą siĂŞ pod przypadek...
Mora
Gość
« Odpowiedz #296 : Październik 13, 2008, 21:55:23 »

http://ufoblogger.blogspot.com/2008/10/watch-live-tracking-of-october14thufo.html

tu macie linka do strony tam pod sÂłowem WEBCAM'S
sÂą linki do kamer moÂże ktĂłraÂś zarejestruje przylot UÂśmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #297 : Październik 13, 2008, 22:02:07 »

Mora jakiej wersji uzywasz Google Earth Âże widaĂŚ chmĂłry? CoÂś
Normalnej...
Lewy dolny rĂłg masz takÂą ramkĂŞ znajdÂź tam "pogoda" i zaznacz to a wyÂświetlÂą ci siĂŞ chmury
Mora zrobiÂłam tak jak kazaÂłeÂś i nie mam chmur CoÂś nie mam pojecia co siĂŞ dzieje,moÂże ÂściÂągneÂłam nie ten program ? Podaj proszĂŞ namiary na swĂłj UÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Mora
Gość
« Odpowiedz #298 : Październik 13, 2008, 22:09:00 »

Mora jakiej wersji uzywasz Google Earth Âże widaĂŚ chmĂłry? CoÂś
Normalnej...
Lewy dolny rĂłg masz takÂą ramkĂŞ znajdÂź tam "pogoda" i zaznacz to a wyÂświetlÂą ci siĂŞ chmury
Mora zrobiÂłam tak jak kazaÂłeÂś i nie mam chmur CoÂś nie mam pojecia co siĂŞ dzieje,moÂże ÂściÂągneÂłam nie ten program ? Podaj proszĂŞ namiary na swĂłj UÂśmiech
http://earth.google.com/intl/pl/
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #299 : Październik 13, 2008, 22:09:27 »

Dopiero przeczytałam te rewelacje związane z GE i byłam przekonana, że to tylko glitch, w sumie chyba nadal w to wierzę.
Ale z ciekawości odpaliłam GE i sprawdziłam UÂśmiech ----> http://img529.imageshack.us/my.php?image=googleearthglitchtw6.jpg
Zmierzyłam to w najdłuższym miejscu i wyszło ~2000 mile.
O ile dobrze pamiętam to ten statek kosmiczny miał mieć średnicę 2000 mil, ale w wypadku takiego kształtu nie ma średnicy, można tylko zmierzyć jego długość.
Nie wierzę w to, że to statek kosmiczny, tego glitcha nie widać w normalnym obrazie, dopiero, gdy włączymy pogodę.
Ktoś tu powiedział, że jest przezroczysty, ale nie jest, bo gdyby był przezroczysty nie widzielibyśmy go nawet z włączoną pogodą. No chyba, że nie biorę pod wagę jakichś innych czynników.
Tak czy tak - interesująca zbieżność UÂśmiech

Ehh.. Zapomniałam dopisać - nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że moim przedmówcy mówili, że ten kształt się przemieszcza. To daje trochę do myślenia... Sama już nie wiem...
« Ostatnia zmiana: Październik 13, 2008, 22:12:56 wysłane przez janneth » Zapisane

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: