Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #300 : Pa¼dziernik 13, 2008, 22:14:27 » |
|
Instrukcja ;p
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #301 : Pa¼dziernik 14, 2008, 00:03:30 » |
|
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Loukas
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #302 : Pa¼dziernik 14, 2008, 00:11:25 » |
|
Przepraszam, co to ma byc? Romb ze znakiem X narysowany w paincie? Czy chodzi Ci o co¶ zupe³nie innego?
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 14, 2008, 00:12:13 wys³ane przez Loukas »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #303 : Pa¼dziernik 14, 2008, 00:12:59 » |
|
Hehehe wiem, ¿e tak to wygl±da i dlatego nie komentowa³am, po prostu wrzuci³am licz±c na to, ¿e kto¶ mi odpowie, ¿e mia³ podobny b³±d. I nie przepraszaj, nie urazi³e¶ mnie
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #304 : Pa¼dziernik 14, 2008, 00:15:56 » |
|
A moze to element programu? Z cala pewnoscia tak nie moze wygladac "statek kosmiczny" - chyba, ze rysowaloby go dziecko...
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #305 : Pa¼dziernik 14, 2008, 00:21:44 » |
|
Gdybym chcia³a narysowaæ statek kosmiczny to ogl±daj±c go wpada³by¶ w euforiê realizmu tekstur! Bo zak³adaj±c, ¿e chcia³abym to sfingowaæ, prawdopodobnie bym siê bardziej postara³a. Te iksy pokaza³y siê po w³±czeniu opcji pogody, kiedy wy³±czy³am opcjê, iksy te¿ zniknê³y. Poza tym najpierw pokaza³y siê te dwa, zrobi³am print screena i zapisywa³am go. Potem ponownie wesz³am na GE i ju¿ ich nie by³o, by³ za to ten ma³y jeden.
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #306 : Pa¼dziernik 14, 2008, 00:29:39 » |
|
Naturalnie, ze nie oskarzam Ciebie o jakies oszustwo - mimo wszystko traktuje ludzi powaznie. Moze jednak taki blad to za malo, by to pokazywac jako ciekawostke?
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #307 : Pa¼dziernik 14, 2008, 00:30:29 » |
|
Mo¿liwe, ¿e nawet za ma³o, aby kontynuowaæ dyskusjê, jak± zaczêli¶my.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #308 : Pa¼dziernik 14, 2008, 00:45:27 » |
|
Sprawdzi³em sobie tak jak ty i niema takiego czego¶.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 14, 2008, 00:45:58 wys³ane przez Mora »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #309 : Pa¼dziernik 14, 2008, 00:47:51 » |
|
Ja te¿ jeszcze mam w³±czone i sprawdzam czasami, ale tak¿e nic.
|
|
|
|
|
|
|
vibo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #310 : Pa¼dziernik 14, 2008, 01:09:07 » |
|
Sry, ale z tym GE to ju¿ przesada, przecie¿ tam niema aktualnych zdjêæ. Je¶li by nawet co¶ by³o w chmurach to tego nie zobaczycie na GE. Redmuluc o tym wspomnia³, a wy dalej uparcie szukacie bóg wie czego na GE. A te czerwone X'y mo¿na wyt³umaczyæ choæby chwilowa niedostêpno¶ci± tego obszaru... Pozdrawiam, Vibo P.S. I witam przy okazji, to mój pierwszy post.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #311 : Pa¼dziernik 14, 2008, 01:19:18 » |
|
Ale czy co¶ jest w tym z³ego ¿e sobie tam szukamy? Przecie¿ nikomu nie szkodzimy, ludzie maj± ró¿ne zajêcia Wy sobie mo¿ecie mówiæ ¿e tam nic nie znajdziemy ale my i tak bêdziemy robiæ swoje tyle ode mnie Pozdro Mora EDIT: Janneth te¿ takie co¶ znalaz³em przez przypadek jak próbowa³em drugi raz ustawiæ tak samo to mi siê nie uda³o ;/
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 14, 2008, 02:02:17 wys³ane przez Mora »
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #312 : Pa¼dziernik 14, 2008, 07:22:35 » |
|
u mnie te¿ siê to pojawia³o I co powiecie ¿e to kolejny b³±d programu. Co¶ dla mnie ich za du¿o ale niektórzy wiedz± swoje
|
|
|
|
|
|
|
Jason
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #313 : Pa¼dziernik 14, 2008, 07:24:32 » |
|
lepiej wpatrujcie siê juz w niebo a nie w komputerki
|
|
|
|
|
|
|
fulldriver
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #314 : Pa¼dziernik 14, 2008, 08:21:01 » |
|
u mnie jak narazie nic
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #315 : Pa¼dziernik 14, 2008, 08:35:52 » |
|
u mnie poza zachmurzonym niebem nic nie ma ;-)
|
|
|
|
|
|
|
Aiedail
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #316 : Pa¼dziernik 14, 2008, 08:37:55 » |
|
Sry, ale z tym GE to ju¿ przesada, przecie¿ tam niema aktualnych zdjêæ. Je¶li by nawet co¶ by³o w chmurach to tego nie zobaczycie na GE. Redmuluc o tym wspomnia³, a wy dalej uparcie szukacie bóg wie czego na GE. A te czerwone X'y mo¿na wyt³umaczyæ choæby chwilowa niedostêpno¶ci± tego obszaru...
Widaæ, ¿e niektórzy niewiele wiedz± o Google Earth i siê wypowiadaj±. Otó¿ mapy terenu co prawa zosta³y zrobione dawno i nie zmieniaj± siê (choæ podobno co pewien czas niektóre obszary s± aktualizowane) lecz obraz chmur, który powstaje ze z³o¿enia wielu zdjêæ satelitarnych, jest jak najbardziej w czasie rzeczywistym (wiele razy sprawdza³em pogodnê w GE, s± nawet na zielono zaznaczone obszary opadów i ich si³a). Dok³adaj±c do tego wiedzê z zakresu technologii satelitarnej mo¿na wywnioskowaæ, ¿e bardzo du¿y obiekt znajduj±cy siê w atmosferze, by³by przedstawiony jako regularny kszta³t na tej mapie. Poza tym, podobno przelot takich obiektów mia³ spowodowaæ usetrki w ³±czno¶ci, sieciach itp.. st±d byæ mo¿e w³a¶nie ta "cenzura" akurat w dzisiejszym dniu (nigdy wcze¶niej nie widzia³em niczego podobnego). A tak w ogóle naj¶wie¿sze informacje o 14-10 mo¿na znale¼æ tutaj: 10-14-08.blogspot.com
|
|
|
|
|
|
|
t0m3k12
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #317 : Pa¼dziernik 14, 2008, 08:40:19 » |
|
Robia wam wode z mozgu. Zal mi tych co wymyslili ta bajke o 14.10.2008r. Ja bym ich wzial pod sciane i serią z kalacha albo szubienice, gilotyne, bądz poprostu powiesic Byc latwo przekonujacym na takie bzdety to jak byc glupkiem ze swiadomoscia z ujemna inteligentnoscia
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 14, 2008, 08:44:51 wys³ane przez t0m3k12 »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #318 : Pa¼dziernik 14, 2008, 08:45:21 » |
|
Aiedail nie wszyscy znaj± angielski
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #319 : Pa¼dziernik 14, 2008, 09:00:12 » |
|
t0m3k12 nie interesujesz się tym ; jesteś na nie w tym temacie więc bądz łaskaw i się nie odzywaj w tym temacie My tutaj piszemy bo ciekawi nas to ; piszemy co wiemy ; interesuje nas to Może i masz racje ze nic nie będzie ale to znaczy że nie ma sensu o tym pisać. Patrze ze niektórych to ciekawi i piszą , znajdują informacje , wklejają mapki z Google Earth Więc skoro jesteś na nie i nieobchodzi cie to to poprostu nie odzywaj się w tym temacie
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 14, 2008, 09:00:32 wys³ane przez Cysio91 »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #320 : Pa¼dziernik 14, 2008, 09:01:27 » |
|
t0m3k12 nie interesujesz siê tym ; jeste¶ na nie w tym temacie wiêc b±dz ³askaw i siê nie odzywaj w tym temacie My tutaj piszemy bo ciekawi nas to ; piszemy co wiemy ; interesuje nas to Mo¿e i masz racje ze nic nie bêdzie ale to znaczy ¿e nie ma sensu o tym pisaæ. Patrze ze niektórych to ciekawi i pisz± , znajduj± informacje , wklejaj± mapki z Google Earth Wiêc skoro jeste¶ na nie i nieobchodzi cie to to poprostu nie odzywaj siê w tym temacie
popieram !!!
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
t0m3k12
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #321 : Pa¼dziernik 14, 2008, 09:04:10 » |
|
@Cysio91 jezeli chodzi o GE to ta mapa jest stara. Byc moze jest ona z poprzedniego roku robiona w lato przy dobrej przejrzystej pogodzie. Dajcie sobie z tym tematem spokoj. Sami sie podsysacie robiac wielkie cos z malutkiego czegos.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
fulldriver
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #322 : Pa¼dziernik 14, 2008, 09:04:26 » |
|
t0m3k12 polecam Ci poczytaæ forum na PUDELKU bo tutaj znajdziesz samych z ujemn± inteligentnosci± i nie wiem po co siê jeszcze produkujesz i tak Cie nikt nie s³ucha
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #323 : Pa¼dziernik 14, 2008, 09:08:57 » |
|
A co to
[za³±cznik starszy ni¿ 90 dni - usuniêty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Betti
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #324 : Pa¼dziernik 14, 2008, 09:10:19 » |
|
zapomnia³am dopisaæ coto jest to czerwone ?
|
|
|
|
|
|
|
|