Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:06:06

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 26 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 14.10.2008 - UFO pojawi siê na Ziemi - zapowied¼ braci z kosmosu.  (Przeczytany 340688 razy)
0 u¿ytkowników i 14 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
stolo

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 13

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 998

« Odpowiedz #50 : Wrzesieñ 17, 2008, 23:11:34 »

sasquatch89 - tak sie tylko zastanawiam czy faktycznie implant jest potrzebny, nie lepiej by³o odblokowaæ odpowiadaj±ce za t± czynno¶æ partie mózgu?? Czy implant nie mo¿e tak¿e s³u¿yæ i innym (mo¿e ukrytym) celom??

Afro stolo Afro

"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"

Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Wrzesieñ 17, 2008, 23:15:04 »

sasquatch89 - tak sie tylko zastanawiam czy faktycznie implant jest potrzebny, nie lepiej by³o odblokowaæ odpowiadaj±ce za t± czynno¶æ partie mózgu?? Czy implant nie mo¿e tak¿e s³u¿yæ i innym (mo¿e ukrytym) celom??

Afro stolo Afro
Jak sam Enki mówi³ u¿ywaj± tego jako kamer by rejestrowaæ to co siê dzieje...
sasquatch89
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Wrzesieñ 17, 2008, 23:23:38 »

Z informacji mi przedstawionych przez Górę wynika że nie byłem dostatecznie rozwinięty aby odblokować tą zdolność ale była ona zapisana w tym punkcie obecnej reinkarnacji. Sposób w jaki to zrobiono był nieistotny. Przebiegało to dwutorowo:

28 sierpnia - odblokowanie niezbędnych partii mózgu; czakra 3 oka, serca i korony naciskały z taką siłą że musiałem się położyć a inne osoby które mnie znały i rozwijały się, wbiły się na gg z informacją że odbierają bardzo silne impulsy ode mnie.

Drugim etapem była instalacja implantu.

PS. Nie wiemy czy słowa Enkiego mają tu zastosowanie. Każdy przypadek jest inny. Jemu zapewne chodziło o implanty instalowane przez Raptoidów i Orionidów.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 17, 2008, 23:27:17 wys³ane przez sasquatch89 » Zapisane
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Wrzesieñ 17, 2008, 23:31:10 »

Ja nie gustuje w cytatach Hitlerowców... ale ma racje tylko udowodnij mi ¿e ufo, duchy itp. itd. to k³amstwo ;] daj mi dowód ¿e to nie istnieje...
O nie, to TY masz mi, je¶li ju¿, udowodniæ, ¿e istniej±.

PS. Nie wiemy czy s³owa Enkiego maj± tu zastosowanie. Ka¿dy przypadek jest inny. Jemu zapewne chodzi³o o implanty instalowane przez Raptoidów i Orionidów
To kosmity maj± jak±s systematykê...ciekawe.
Co do samej idei implantu - nie wierzy³bym w dobre dzia³anie ¿adnego cia³a obcego w swoim organizmie z wyj±tkiem mo¿e endoprotezy stawu biodrowego. Zreszt±, masz na pewno bardzo rozwiniêt± i ciekaw± wyobra¼niê. Nie my¶la³e¶ mo¿e o pisaniu literatury m³odziezowej? Np. "John K. i kosmiczny implant". Gwarantuje sukces kasowy U¶miech

Do Enigmy:
ale bez obaw jak zobacze filmik z ufo przezegnam sie i zobacze czy zniknie...
Có¿, film RACZEJ nie bêdzie pokazywa³ UFO Mrugniêcie My¶la³em raczej o kontakcie "na ¿ywo"... w koñcu prawie ca³a ludzko¶æ ma zobaczyæ, tak?
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 17, 2008, 23:32:34 wys³ane przez Loukas » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Wrzesieñ 17, 2008, 23:45:25 »

Ja nie gustuje w cytatach Hitlerowców... ale ma racje tylko udowodnij mi ¿e ufo, duchy itp. itd. to k³amstwo ;] daj mi dowód ¿e to nie istnieje...
O nie, to TY masz mi, je¶li ju¿, udowodniæ, ¿e istniej±.

PS. Nie wiemy czy s³owa Enkiego maj± tu zastosowanie. Ka¿dy przypadek jest inny. Jemu zapewne chodzi³o o implanty instalowane przez Raptoidów i Orionidów
To kosmity maj± jak±s systematykê...ciekawe.
Co do samej idei implantu - nie wierzy³bym w dobre dzia³anie ¿adnego cia³a obcego w swoim organizmie z wyj±tkiem mo¿e endoprotezy stawu biodrowego. Zreszt±, masz na pewno bardzo rozwiniêt± i ciekaw± wyobra¼niê. Nie my¶la³e¶ mo¿e o pisaniu literatury m³odziezowej? Np. "John K. i kosmiczny implant". Gwarantuje sukces kasowy U¶miech

Do Enigmy:
ale bez obaw jak zobacze filmik z ufo przezegnam sie i zobacze czy zniknie...
Có¿, film RACZEJ nie bêdzie pokazywa³ UFO Mrugniêcie My¶la³em raczej o kontakcie "na ¿ywo"... w koñcu prawie ca³a ludzko¶æ ma zobaczyæ, tak?
Wiesz jak mam ci udowodniæ istnienie tego skoro ty nie jeste¶ w stanie uwierzyæ w najprostsze(manifestacje ufo) rzeczy? Po za tym nie bêdê ciê przekonywaæ skoro sam nie chcesz uwierzyæ by³o by to b³êdne daæ ci rozwi±zanie dzia³ania... Pozdro
Mo¿e kiedy¶ zrozumiesz ¿e ¶wiat jest inny ni¿ my¶lisz... Powodzenia ¿yczê

stolo

Gadu³a

« Odpowiedz #55 : Wrzesieñ 17, 2008, 23:49:22 »

ju¿ kiedy¶ na forum pyta³em ale nikt nie udzieli³ mi odpowiedzi:

Co powoduje, ¿e wierzymy w jeden przekaz a w inny nie, choæ ¶wiadkami nie byli¶my na ¿adnym??

Dlaczego nie wierzymy, ¿e poza nami we wszech¶wiecie s± inne istoty, które nas odwiedzaj± a z ³atwo¶ci± jeste¶my uwierzyæ w ukrzy¿owanie i pó¼niejsze zmartwychwstanie Chrystusa??

To mo¿e drastyczny rozrzut skrajnych przypadków i nie mam zamiaru wszczynaæ wojny religijnej. Pytanie jest proste:

Dlaczego??

Afro stolo Afro

Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Wrzesieñ 18, 2008, 00:04:06 »

Intuicja? Szczerze nie wiem jak odpowiedzieæ na to pytanie  Niezdecydowany
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Wrzesieñ 18, 2008, 00:09:35 »

Dlaczego nie wierzymy, ¿e poza nami we wszech¶wiecie s± inne istoty, które nas odwiedzaj± a z ³atwo¶ci± jeste¶my uwierzyæ w ukrzy¿owanie i pó¼niejsze zmartwychwstanie Chrystusa??

To mo¿e drastyczny rozrzut skrajnych przypadków i nie mam zamiaru wszczynaæ wojny religijnej. Pytanie jest proste:

Dlaczego??
BINGO. Ja ju¿ porusza³em tê kwestie tylko oczywi¶cie jak cz³owiek mówi subtelnie to nikt nie rozumie. NIE MA ¯ADNYCH, albo sa bardzo s³abe i chwiejne, powodów, by wybieraæ jak±¶ opcjê. W pewnej chwili pojawia siê pytanie "komu wierzyæ"? W momencie jego zadania cz³owiek zdany jest na siebie, na swoj± wiarê i ocenê, natomiast na poziomie opisowym, bez warto¶ci utylitarnej, mo¿na zastosowac zabieg taki jak zak³ad Pascala, przez co jasno wychodzi, ¿e lepiej wierzyæ w przekaz biblijny Mrugniêcie Ale trzeba pamiêtaæ to bezuzyteczna praktycznie teoria, która de facto przekre¶la to, o co w chrze¶cijañstwie chodzi. A chodzi o mi³o¶æ do Boga, który siê dla nas po¶wiêci³, dba o nas i chce dla nas dobrze. Tyle. Racjonalnie tego roztrz±sn±æ siê nie da, podobnie jak kwesti "czy Bóg istnieje?".
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 18, 2008, 00:10:30 wys³ane przez Loukas » Zapisane
stolo

Gadu³a

« Odpowiedz #58 : Wrzesieñ 18, 2008, 05:52:46 »

Ciê¿ko przeciwstawiæ siê temu co nam wk³adaj± do g³owy rodzice - b±d¼ co b±d¼ s± autorytetami dla m³odego cz³owieka

Ta wiara opiera siê na wcze¶niejszych do¶wiadczeniach: je¿eli do tej pory sprawdza³o siê wszystko co mówi³ cz³owiek A to dlaczego mu nie wierzyæ teraz. Gorzej jak mówi to cz³owiek B, o którym nic nie wiemy, którego nie znamy i który mówi co¶ co wiemy ale na w³asne oczy nie widzieli¶my.

To odwieczny dylemat zaufania - moim zdaniem

Afro stolo Afro

Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Wrzesieñ 18, 2008, 12:29:03 »

Czy ca³a ludzko¶c ma zobaczyæ...tego chyba nie by³o mówione. Zobacz± ci którzy chc± zobaczyæ, szukaja czekaj±, jak kto¶ gapi sie bezustannie pod stopy lub na czubek swojego nosa to za wiele nie zobaczy poza nim.

Co do implatnów, kamer to ja mam takie brzydkie wra¿enie ze wszystkie te manipulacje odbywaj± sie w innym wymiarze, którego na codzieñ nie mozemy zobaczyc. Bo gdyby wszczepienie mia³o sie odbywaæ 'fizycznie' zosata³by by ¶lady po operacji. Moja ciotka twierdzi³a kiedy¶ uparcie, ze 'sni³o jej sie ze wyjeli jej czipa' - tymczasem ona kompletnie nie interesuje sie tematyk± ufo.

Stolo, odpowiedz na twoje pytanie jest do¶c prosta, wierzymy i ufamy w to co odpowiada naszym w³±snym pogladom czy systemowi warto¶ci. Informacje sprzeczne, które mog³lby zburzæ istniej±cy po¿±dek- zmusiæ do zrewidowania my¶lenia, mózg w pierwszym kontakcie odrzuca  Mrugniêcie To odruch obronny i racjonalne my¶lenie, jest tu odpowiednim lekarstwem. Chociaz nie wykluczam intuicji, ale kojarzy mi sie ona z czym¶ innym.
Bo to ju¿ 'przeczucie' po za konkretnymi argumentami, czesto pojawia sie 'przed zdarzeniem' zanim zd±rzymy wyci±gaæ wnioski
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Wrzesieñ 18, 2008, 18:51:13 »

Sasquatch89 napisa³:

PS. Nie wiemy czy s³owa Enkiego maj± tu zastosowanie. Ka¿dy przypadek jest inny. Jemu zapewne chodzi³o o implanty instalowane przez Raptoidów i Orionidów.
[/quote]

Otó¿ nie. Z wypowiedzi Samuela wynika jednoanacznie, przynajmniej moim zdaniem i je¶li siê mylê to mnie sprostujcie, ¿e chodzi o implanty jakie maj± w planach nam wszczepiaæ Iluminaci i im podobne ugrupowania, a których z nazwy ju¿ nie pamiêtam.
Korybut13
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Wrzesieñ 19, 2008, 14:12:19 »

"rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil ¶rednicy."

Przecie to dwukrotna wielko¶æ polski  3 218,688 kilometra Szok

A nikt nie pomy¶la³, ¿e ów statek mo¿e byæ sam± "planet± nibiru".

Hmm.. dowiedzia³em siê o tym jakies 3 dni temu. I nie daje mi to spokojnie spaæ. By³bym szczê¶liwy gdyby siê naprawdê pojawili. Mo¿e g³upio zabrzmi, ale to by³by dla mnie dowód, ¿e istniej± istoty duchowo od nas wy¿sze wliczaj±c w to Boga. Chcia³bym w to uwierzyæ, ale nie ma podstaw na to aby wiadomo¶ci przes³ane do Blossom'a Goodchild'a by³y prawdziwe. Tylu teraz fa³szywych "proroków" Czekam, czekam z niecierpliwo¶ci± na naszych braci z daleka ... U¶miech
sasquatch89
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Wrzesieñ 19, 2008, 19:38:42 »

Nie no Nibiru nie pojawi siê znienacka w ziemskiej atmosferze na trzy dni, po czym zniknie. Na pewno nie chodzi tu o Nibiru.
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Wrzesieñ 19, 2008, 19:56:51 »

14.10.2008 - UFO pojawi siê na Ziemi!
Obcy pojazd ma pojawiæ siê na okres ponad 3 dni i przebywaæ na po³udniowej pó³kuli Ziemi tak, aby by³ zauwa¿ony przez du¿± ilo¶æ osób.

Jeszcze ponad 3 tyg wiec ostudze nieco nastroje  Mrugniêcie
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Wrzesieñ 19, 2008, 20:25:54 »

No musimy jeszcze poczekaæ...
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #65 : Wrzesieñ 19, 2008, 20:27:19 »

Mam pytanie; kupicie chrupki czy popcorn? A moze przek±ski z kraba?
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Wrzesieñ 19, 2008, 20:38:01 »

¿al... Niezdecydowany
Loukasie Zamiast patrzeæ do góry spuszczasz wzrok...
Nie chcê ci wró¿yæ ¼le ale kiedy¶ siê to na tobie odbije a jak zrozumiesz to mo¿e byæ ju¿ za pó¼no.
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Wrzesieñ 19, 2008, 20:42:07 »

Zostawcie ch³opaka w spokoju! On po prostu propaguje wegetarjanizm. Niezdecydowany
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Wrzesieñ 19, 2008, 21:18:40 »

Bêdzie mi³o jak siê pojawi± - proszê tylko nie my¶leæ ¿e w statku siedzi Enki, jak widaæ na rysunku on nie jest z Federacji ¦wiat³a....
pozdrawiam
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Wrzesieñ 19, 2008, 21:23:08 »

bo by³o jako¶ s³abo widaæ
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #70 : Wrzesieñ 19, 2008, 21:36:49 »

Cytat: Sasquatch89
PS. Nie wiemy czy s³owa Enkiego maj± tu zastosowanie. Ka¿dy przypadek jest inny. Jemu zapewne chodzi³o o implanty instalowane przez Raptoidów i Orionidów.

Otó¿ nie. Z wypowiedzi Samuela wynika jednoanacznie, przynajmniej moim zdaniem i je¶li siê mylê to mnie sprostujcie, ¿e chodzi o implanty jakie maj± w planach nam wszczepiaæ Iluminaci i im podobne ugrupowania, a których z nazwy ju¿ nie pamiêtam.

Jeszcze raz wróce do tych nieszczesnych implantów (bo d³ugo szuka³am cytatu):
Seans 24
Obraz holograficzny - to wam spêdza sen z oczu. Jakie to proste - s± ludzie, którzy posiadaj± wmontowane implanty. To oni s³u¿± jako kamery. To z takimi istoty z innych wymiarów maj± kontakt przez 24 godziny na dobê - oczy s³u¿± jako kamery. Wiêkszo¶æ ludzi nosi takie wmontowane implanty zupe³nie nie¶wiadomie. Jest to faktycznie bardzo wysoka technika. Dlatego te¿ taki cud jest ogl±dany wtedy, kiedy na danym miejscu znajduje siê osoba z kamer± w oczach. Po w³±czeniu pokazuje siê obraz taki, jaki jest potrzebny na dan± chwilê.

To tekst o objawieniach, bo chodzi³o mi o czas obecny/przesz³y. Co do przysz³o¶ci to by³o wspominane o implantów 'niewolniczych' w przypadku najazdu i podbiciu palnety
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #71 : Wrzesieñ 19, 2008, 21:40:34 »

rados³aw U¶miech To wiemy ,ale mo¿e ty wiesz sk±d jest ta Federacja ¦wiat³a i kto wchodzi w jej sk³ad? Plejadjanie,Kasjo czy inni?

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #72 : Wrzesieñ 19, 2008, 21:46:44 »

Cze¶c Enigma U¶miech
To by³oby straszne !! Jak sobie pomy¶lê ¿e nawet ja mia³abym mieæ taki to a¿ mnie dreszcz przechodzi...brrrr.... To zakrawa na Matrix.
Mam nadziejê ¿e jeszcze mamy woln± wolê ? a mo¿e tylko nam siê tak wydaje?Co¶

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #73 : Wrzesieñ 19, 2008, 21:59:40 »

W sprawie implantów.
Mea culpa.
Tego nie pamieta³em.

tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #74 : Wrzesieñ 19, 2008, 22:42:02 »

"rozmiary spodziewanego statku: 2000 mil średnicy."

Przecie to dwukrotna wielkość polski  3 218,688 kilometra Szok

A nikt nie pomyślał, że ów statek może być samą "planetą nibiru".

Hmm.. dowiedziałem się o tym jakies 3 dni temu. I nie daje mi to spokojnie spać. Byłbym szczęśliwy gdyby się naprawdę pojawili. Może głupio zabrzmi, ale to byłby dla mnie dowód, że istnieją istoty duchowo od nas wyższe wliczając w to Boga. Chciałbym w to uwierzyć, ale nie ma podstaw na to aby wiadomości przesłane do Blossom'a Goodchild'a były prawdziwe. Tylu teraz fałszywych "proroków" Czekam, czekam z niecierpliwością na naszych braci z daleka ... U¶miech

kurcze poprawię to,
miało być 2 mile - pomylili się
pisałem już
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 19, 2008, 22:42:24 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: