kosynier
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #400 : Pa¼dziernik 14, 2008, 18:46:12 » |
|
ta pani to pewnie sama sie zastanawia czy te przekazy sa prawdziwe
|
|
|
|
|
|
|
redmuluc
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #401 : Pa¼dziernik 14, 2008, 18:54:45 » |
|
Robimy zakłady? Ja bym obstawiał, że ta data, to tylko metaforyczna.
Pewnie masz rację. Tak bardzo metaforyczna , jak cała "Federacja Światła" która metaforycznie ulotniła się jak kamfora. Zostawiając za sobą "śmiech sceptyków" Oraz niemiły posmak bezgranicznej naiwności w channeling który odebrał wam rozsądek. Nie martwcie się jak Feniks z Popiołów Federacja może powstać i macie całe 365 dni czekania aż się pojawią... po czym polecą .... "Pamiętaj jednak: być otwartym nie oznacza bynajmniej, byś był naiwny; nie jest równoznaczne z połykaniem wszystkiego, co mówią do ciebie." Anthony de Mello — Przebudzenie
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 14, 2008, 19:07:31 wys³ane przez redmuluc »
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #402 : Pa¼dziernik 14, 2008, 18:59:10 » |
|
Septerra nie ma co broniæ do upad³ego tej "przepowiedni". Mia³o byæ 14 pa¼dziernika, mia³o byæ wielkie wydarzenie, mia³o byæ widoczne dla wszystkich tak, aby media nie zdo³a³y tego ukryæ. Nic takiego siê nie wydarzy³o. To wszystko zosta³o powiedziane przez jak±¶ osobê, która mo¿e to ci±gn±æ jeszcze latami. Jutro powie, ¿e otrzyma³a nastêpny przekaz i ¿e niewiele ludzi by³o tym razym gotowych na ujawnienie. Pó¼niej bêdziemy czekaæ a¿ sceptycy uwierz±. Doczekamy siê? Jasne, ¿e nie. Dla nich potrzebna jest jaka¶ przek±ska, któr± serwuje siê przed daniem g³ównym, aby w ogóle mogli zacz±æ my¶leæ, ¿e mo¿e to wszystko jest prawd±. A prawda jest taka, ¿e dzisiaj sceptycy nie dostali ani przek±ski ani dania g³ównego.
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #403 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:08:22 » |
|
mimo wszystko i tak wierzê ¿e nie jeste¶my sami w kosmosie No có¿ ; poczekajmy jeszcze przez pazdziernik ; mo¿e to ma byæ z zaskoczenia a nie jak dzisiaj ka¿dy patrzy³ w niebo Ale ta co mówi³a to siê ,,spali³a'' na ca³ej linii
|
|
|
|
|
|
|
mona11
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #404 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:12:24 » |
|
co¶ tam zapowiedziane by³o, ¿e ¿adnych przekazów ju¿ do czasu pojawienia siê ich...
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #405 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:13:01 » |
|
Poczekamy zobaczymy jednego jestem pewien w koñcu siê ujawni± i oby nie by³o za pó¼no...
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #406 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:13:10 » |
|
bêdê szczery - wierzy³em w t± datê, ¿e jednak co¶ bêdzie.. trudno, ¿ycie toczy siê dalej teraz ju¿ mnie tak ³atwo nie kupi±
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #407 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:13:18 » |
|
¯e niby ja bronie? Janneth, czytaj pomiêdzy wierszami
|
|
|
|
|
|
|
S³owianin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #408 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:14:23 » |
|
jescze 14 siê nie skoñczy³
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #409 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:15:50 » |
|
Cysio91 ale ja nie twierdzê, ¿e jeste¶my sami w kosmosie Nie chcia³am zostaæ w ten sposób zrozumiana. Ja równie¿ wierzê, ¿e nie jeste¶my jedyn± cywilizacj±. Jedyne, co chcia³am powiedzieæ, to to, ¿e czêsto osoby, które mówi± ¿e mia³y channelingi, robi± to, aby zwróciæ na siebie uwagê. W koñcu jest to wychodzenie z t³umu, staj± siê nagle osobami wybranymi, któe pozna³y wszystkie prawdy i ich przeznaczeniem jest je ujawniæ. Nie negujê na pewno wszystkich channelingów, nie znam siê na tym i przyznajê to otwarcie. Nawet mnie to nie fascynuje. W ka¿dym z nas drzemie iskra egoizmu, chêci bycia w centrum uwagi, chêci bycia wyj±tkowym... Mo¿e tak w³a¶nie by³o w tym przypadku... Septerra, je¶li ¼le odczyta³am znaczenie Twojego posta to przepraszam. Faktycznie móg³ on byæ ironiczny
|
|
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #410 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:16:46 » |
|
Zastanawia³em siê czy wstawiaæ jeszcze ale mo¿e jeszcze raz dla rozluznienia atmosfery wstawiê Hehe macie jaki¶ kontakt z Indonezj± na sprawdzenie [za³±cznik starszy ni¿ 90 dni - usuniêty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
kosynier
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #411 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:33:57 » |
|
podaj linka jak mo¿esz do tego programu
|
|
|
|
|
|
|
Netharon
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #412 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:37:49 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #413 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:40:34 » |
|
Mam znajomego w Indonezji.. ale oni tam wszyscy ¶pi± teraz.
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #414 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:44:17 » |
|
hehe ale to ciekawe bo zawsze to by³o w obszarach bezzaludnionych a teraz Indonezja hehe to budz go to moze co¶ zobaczy hehe ¿artuje ale co do kszta³tu macie taki jakie chcieli¶cie heh
|
|
|
|
|
|
|
BoGu$
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #415 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:51:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #416 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:57:29 » |
|
Cysio91 ale ja nie twierdzê, ¿e jeste¶my sami w kosmosie Nie chcia³am zostaæ w ten sposób zrozumiana Hehe zle odczyta³a¶ intencjê mego tekstu ; nawet szczerze powiem nie przeczyta³em co pisa³a¶ Napisa³em tak bo niektórzy pewnie teraz powiedz± ¿e obce cywilizacje to nieprawda Dlatego napisa³em ¿e i tak ja wierze
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #417 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:57:42 » |
|
Ale by³a jeszcze mowa o jakims po¶lizgu, i ¿e mog± pojawiæ siê pare dni pó¿niej.
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #418 : Pa¼dziernik 14, 2008, 19:59:40 » |
|
Cysio91 ale ja nie twierdzê, ¿e jeste¶my sami w kosmosie Nie chcia³am zostaæ w ten sposób zrozumiana Hehe zle odczyta³a¶ intencjê mego tekstu ; nawet szczerze powiem nie przeczyta³em co pisa³a¶ Napisa³em tak bo niektórzy pewnie teraz powiedz± ¿e obce cywilizacje to nieprawda Dlatego napisa³em ¿e i tak ja wierze By³o by g³upotom, gdyby¶my byli sami w ca³ym Wszech¶wiecie.
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #419 : Pa¼dziernik 14, 2008, 20:02:16 » |
|
Poczekamy ; a jeszcze siê spytam ; jak co to chcecie jak co¶ bêdzie foty z Google Earth ?? mo¿e macie tego ju¿ do¶æ
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #420 : Pa¼dziernik 14, 2008, 20:05:40 » |
|
Haha, dobre, dobre - pare dni pó¼niej To jeszcze prymitywniejsze wytlumaczenie, ni¿ siê spodziewa³em - pewnie te pare dni to czas dla Pani Blossom na zebranie manatków i przeprowadzkê do Szwajcarii, gdzie bêdzie mog³a ¿yæ za zarobion± na tym kase (opublikowa³a ksi±¿kê, m.in.) w towarzystwie B. Meiera
|
|
|
|
|
|
|
mona11
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #421 : Pa¼dziernik 14, 2008, 20:06:15 » |
|
Ale by³a jeszcze mowa o jakims po¶lizgu, i ¿e mog± pojawiæ siê pare dni pó¿niej.
wspominano nawet o miesi±cach po¶lizgu! a¿ energia bêdzie dobra! najpó¼niej luty 2009 rok!
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #422 : Pa¼dziernik 14, 2008, 20:11:00 » |
|
wspominano nawet o miesi±cach po¶lizgu! a¿ energia bêdzie dobra! najpó¼niej luty 2009 rok! Tego nie wiedzia³em.
|
|
|
|
|
|
|
Loukas
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #423 : Pa¼dziernik 14, 2008, 20:12:31 » |
|
Hahaha, dobra energia - ¶wietne. No ju¿ my¶la³em, ¿e ta "kanalia" bêdzie troszke bardziej wysublimowana...
|
|
|
|
|
|
|
mona11
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #424 : Pa¼dziernik 14, 2008, 20:15:28 » |
|
Hahaha, dobra energia - ¶wietne. No ju¿ my¶la³em, ¿e ta "kanalia" bêdzie troszke bardziej wysublimowana...
no nie ? xD nie ma mowy o tym!
|
|
|
|
|
|
|
|