Kristobal
Gość
|
|
« Odpowiedz #550 : Październik 20, 2008, 10:39:12 » |
|
Ostatnio pojawi³y siê informacje, ze ta data 14.10 by³a podana wg. starego kalendarza czyli juliaùskiego, wypada³oby to zdaje sie 24 paŸdziernika. Równie¿ nowe info co do "ALABAMA" - to zakodowana czêstotliwoœÌ - 22050 - byÌ mo¿e jakiegoœ kana³u nadawczego.
|
|
|
|
|
|
|
redmuluc
Gość
|
|
« Odpowiedz #551 : Październik 20, 2008, 11:04:00 » |
|
Ostatnio pojawi³y siê informacje, ze ta data 14.10 by³a podana wg. starego kalendarza czyli juliaùskiego, wypada³oby to zdaje sie 24 paŸdziernika. Równie¿ nowe info co do "ALABAMA" - to zakodowana czêstotliwoœÌ - 22050 - byÌ mo¿e jakiegoœ kana³u nadawczego.
Na Boga zaklinam Was Przestaùcie! . Nied³ugo dowcipy o tym zaczn¹ kr¹¿yÌ.
|
|
|
|
|
|
|
Netharon
Gość
|
|
« Odpowiedz #552 : Październik 20, 2008, 13:13:20 » |
|
Poraz setny, prosze - nie zaklinaj, nie imputuj wlasnego zdania, swiatopogladu innym. Miej szacunek dla kazdej odmiennosci pogladow kazdego czlowieka i pozwol miec im inne zdanie, niz Twoje, bo nie oznacza to, ze oni sa w bledzie, tylko dlatego, ze sadza inaczej. Taka drobna podstawa kultury.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #553 : Październik 20, 2008, 13:31:50 » |
|
MoÂżesz to wyjaÂśniĂŚ jakiego kanaÂłu?
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #554 : Październik 20, 2008, 14:00:30 » |
|
Je¿eli chodzi o mnie to mam szacunek dla odmiennoœci pogl¹dów i nie narzucam swojego zdania innym. Nic natomiast nie stoi na przeszkodzie abym przekonywa³ innych do swojego zdania [ewentualnie twierdzi³, ¿e tkwi¹ w b³êdzie] u¿ywaj¹c do tego argumentów, ba nawet podpieraj¹c siê faktami. Gdybym nie mia³ szacunku u¿y³bym dobitniejszych s³ów nazywaj¹c rzeczy po imieniu - zarówno sam "przekaz" jak i wasz¹ [œlepych zwolenników] postawê. Fakty przemawiaj¹ za tym, ze tkwicie w b³êdzie - wszak nie by³o zapowiedzianej manifestacji. Przekaz jednoznacznie mówi na temat daty, miejsca, zakresu i konsekwencji ca³ej operacji - ani jeden z tych punktów nie zosta³ dotrzymany. Je¿eli siê mylê to Poraz setny, prosze, Netharon - poka¿ zdjêcia, relacje setek naocznych œwiadków, spoty telewizyjne. Nie zrobisz tego, bo takowe nie istniej¹ i tyle. Natomiast zamydlanie oczu poprzez wklejanie fotek z GE z rzekomymi "poprawkami cenzury" jest w³asnie brakiem szacunku - traktujesz mnie w tym momencie jak kompletnego idiotê [siebie samego zreszt¹ te¿].
|
|
|
|
|
|
|
Cysio91
Gość
|
|
« Odpowiedz #555 : Październik 20, 2008, 15:13:49 » |
|
ja juÂż o tej sprawie zapomniaÂłem ...przekaz nie byÂł prawdÂą i tyle
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #556 : Październik 20, 2008, 20:12:20 » |
|
smieszne to bzdury... 14 X 2008 - tak mia³o byÌ i niech nikt nie próbuje siê t³umaczyÌ w tego typu sposób, ¿e a¿ rêce opadaj¹... A PCh nie mia³ przecie¿ nic wspólnego z t¹ manifestacj¹, wiêc nie rozumiem po co niektórzy sobie dorabiaj¹ ró¿ne ideologie mimo wszystko nadal wierzê, ¿e siê ujawni¹ - mo¿liwe jest ¿e przybyli, tylko do fizycznej manifestacji jeszcze nie dosz³o, ale dojdzie. Mo¿liwe te¿, ¿e to wszystko œciema - wiadomo. //A co do propozycji zamkniêcia tematu... hehe conajmniej dziwna propozycja
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Jason
Gość
|
|
« Odpowiedz #557 : Październik 20, 2008, 23:09:49 » |
|
Fakty przemawiaj¹ za tym, ze tkwicie w b³êdzie - wszak nie by³o zapowiedzianej manifestacji. Przekaz jednoznacznie mówi na temat daty, miejsca, zakresu i konsekwencji ca³ej operacji - ani jeden z tych punktów nie zosta³ dotrzymany.
fakty przemawiaj¹ te¿ za tym i przekaz jednoznacznie mówi o mo¿liwych przesuniêciach. Moim zdaniem, obiektywnie patrz¹c, mamy kilka opcji: 1) Przekazy pani Blossom to bujda, zosta³a ona oszukana (przez jakiœ niski byt albo cos tam) 2) Przekazy pani Blossom to bujda, ona wszystkich oszuka³a, gdy¿ sama to wymyœli³a 3) Przekazy pani Blossom to prawda, lecz nie zosta³y one odpowiednio odebrane/zinterpretowane (przez ni¹ jako 'kana³') 4) Przekazy pani Blossom to prawda, lecz bêd¹ przesuniêcia w czasie 5) Przekazy pani Blossom to prawda, Przybysze ju¿ tu s¹ (od ok 14) lecz czekaj¹ na odpowiedni moment aby siê ujawniÌ, tak jak to zosta³o zapowiedziane (ujawni¹ siê w najmniej oczekiwanym momencie, by³a nawet mowa w przekazie "Oczekuj czegoœ niespodziewanego!") 6) Przekazy pani Blossom to prawda, ci co mieli zobaczyc manifestacjê to zobaczyli moim zdaniem opcja 5, mo¿e 4 i ewentualnie 1 a co do zwi¹zku z PCH: PYTANIE: Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie od Marka. Drogi Samuelu. W Internecie pojawi³y siê informacje o przekazach dotycz¹cych ukazania siê statków Galaktycznej Federacji Œwiat³a z przes³aniem Mi³oœci dla ludzkoœci, które ma mieÌ miejsce 14 paŸdziernika tego roku, zatem za tydzieù. Czy ten przekaz jest prawdziwy, czy do manifestacji UFO rzeczywiœcie dojdzie i jaki mo¿e mieÌ to wp³yw na losy prac wykopaliskowych Projektu Cheops ? EN-KI: Manifestacje, jak to nazwane zosta³o - UFO, bo ju¿ ró¿ne cywilizacje bêd¹ siê manifestowaÌ na niebie. Przewa¿nie, bêd¹ to manifestacje œwietlne, poza zasiêgiem radarów dalekiego zasiêgu tak to wy nazywacie. Dla bezpieczeùstwa to bêdzie, bo rakiety z broni¹ wycelowane s¹ w kosmos, s¹ wycelowane i ten statek, który bêdzie w zasiêgu takiej rakiety mo¿e zostaÌ zestrzelony. Istoty ludzkie myœl¹, ¿e przechytrz¹ tych UFO, jak to mówicie i zdo³aj¹ sprowadziÌ do tego momentu, a¿ bêd¹ w zasiêgu rakiet. Manifestacje œwietlne, które s¹ ju¿ pokazuj¹, i bêd¹ coraz to wiêcej siê manifestowaÌ. Daj¹ wam znaki mówi¹c: Jesteœmy, chcemy wam pomóc, ale Ziemia nale¿y do istot ludzkich - i to wy powinniœcie o to zadbaÌ, ¿eby j¹ ratowaÌ. Co przyniesie ta manifestacja 14 -tego paŸdziernika? Nastêpne ostrze¿enie przed zbli¿aj¹cymi siê niebezpieczeùstwami roku dwunastego. Ale, istoty ludzkie obserwuj¹c manifestacje to tak, jak gdybyœcie - fajerwerki obserwowali na niebie. Nic nie daj¹ do myœlenia. Zatem, ta manifestacja i nastêpne to s¹ sygna³y, ostrze¿enia prosz¹ce, mówi¹ce, daj¹ce ostrze¿enie opamiêtania siê. S³ucham.
|
|
|
|
|
|
|
Marcelous
Gość
|
|
« Odpowiedz #558 : Październik 21, 2008, 16:44:18 » |
|
CzeœÌ Zuza, problem w tym, ¿e nie napisa³aœ nic na temat sk¹d pochodzi fragment przez Ciebie cytowany, wiem, ¿e z chanellingu, ale z Twojego czy jak?
Szuka³em tego fragmentu w internecie i na stronach PCH, ale nic nie znalaz³em. A chcia³bym poznaÌ Ÿród³o, abyœ poda³a linka do tego przekazu lub wyt³umaczy³a sk¹d ten fragment pochodzi, wtedy bêdzie on wiarygodniejszy. Nie staram siê Ciê zdyskredytowaÌ czy uraziÌ, ale ciê¿ko jest siê odnieœÌ do niepe³nych informacji i liczê na wyjaœnienie tych w¹tpliwoœci w celu pe³niejszego ujrzenia ca³oœci, pozdrawiam :]
|
|
|
|
|
|
|
Jason
Gość
|
|
« Odpowiedz #559 : Październik 21, 2008, 17:58:54 » |
|
CzeœÌ Zuza, problem w tym, ¿e nie napisa³aœ nic na temat sk¹d pochodzi fragment przez Ciebie cytowany, wiem, ¿e z chanellingu, ale z Twojego czy jak?
Szuka³em tego fragmentu w internecie i na stronach PCH, ale nic nie znalaz³em. A chcia³bym poznaÌ Ÿród³o, abyœ poda³a linka do tego przekazu lub wyt³umaczy³a sk¹d ten fragment pochodzi, wtedy bêdzie on wiarygodniejszy. Nie staram siê Ciê zdyskredytowaÌ czy uraziÌ, ale ciê¿ko jest siê odnieœÌ do niepe³nych informacji i liczê na wyjaœnienie tych w¹tpliwoœci w celu pe³niejszego ujrzenia ca³oœci, pozdrawiam :]
fragment pochodzi z sesji 89 w MysÂłowicach, trudno go NIE znalezc...
|
|
|
|
|
|
|
michal1944
Gość
|
|
« Odpowiedz #560 : Październik 22, 2008, 15:09:54 » |
|
AAAA i chuuuu... w bombki strzeliÂł,gwiazdki nie bĂŞdzie. Wielka szkoda Âże nic nie byÂło,czekaÂłem jeszcze ten tydzieĂą i nic,duÂże rozczarowanie ,muszĂŞ przyznaĂŚ-(
|
|
|
|
|
|
|
stolo
GaduÂła
Punkty Forum (pf): 13
|
|
« Odpowiedz #561 : Październik 23, 2008, 07:25:08 » |
|
no to po herbacie - nic nie byÂło i niczego zapewne nie bĂŞdzie. PisaÂłem, Âże chciaÂłbym doÂżyĂŚ takiej chwili ale okazuje siĂŞ, Âże nie bĂŞdzie mi dane Na szczĂŞÂście termin nie byÂł zbyt odlegÂły i sprawdzenie tych przepowiedni byÂło bardzo Âłatwe stolo
|
|
|
|
"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"
|
|
|
Krons
Gość
|
|
« Odpowiedz #562 : Październik 23, 2008, 10:05:23 » |
|
Gdybym zobaczyÂł 14-go na oczy u siebie coÂś takego jak jest na tym filmiku http://pl.youtube.com/watch?v=8K4vSIUokEU&feature=related to przynajmniej by mi "na wstepie" wystarczyÂło.Jedynie co ostatnio widziaÂłem to 6 caÂłkiem sprych i okragÂłych chmĂłr we wtorek 21.10.2008r. pomimo,Âże niebo miaÂłem (oprĂłcz tego) bezchmurne .Ale to mnie jeszcze caÂłkiem nie przekonuje,ale zobaczenie Tego: http://pl.youtube.com/watch?v=uDNlsgnlxdg&feature=related w dodatku w duuuuÂżych iloÂściach w nocy no...to byÂło by co innego.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2008, 10:06:48 wysłane przez Krons »
|
|
|
|
|
Nebulitos
Gość
|
|
« Odpowiedz #563 : Październik 23, 2008, 19:43:03 » |
|
A pomyœleliœcie nad tym jak mia³oby to wygl¹daÌ od strony naukowej? Nadlatuje wielki statek, który ma mieÌ 2-4 tys km i co? Zas³ania S³oùce nad ca³¹ Europ¹, obni¿a siê temperatura, nie ma parowania, wiatr, ciœnienie itd. Katastrofa!!! wichury, tornada, potê¿ne wy³adowania z powodu braku ni¿ów, wy¿ów i w ogóle z braku przemieszczania siê mas powietrza. Nie wspominaj¹c ju¿ o tym, ¿e nad ca³¹ Europ¹ w jednej chwili znajduje siê tysi¹ce jak nie wiêcej samolotów pasa¿erskich... co postr¹ca³ by je? Normalnie masakra... dajcie spokój to nie takie proste. Szok ludzi na UFO to nic w porównaniu z tym co by nam pogoda przygotowa³a. Od ma³ego czekam na UFO, wierzê, ¿e istniej¹ inne cywilizacje i kiedyœ siê oficjalnie ujawni¹, ale taka manifestacja nic nie da tylko bêdzie gorzej, bêdzie chaos i poleje siê krew.
|
|
|
|
|
|
|
Marcelous
Gość
|
|
« Odpowiedz #564 : Październik 23, 2008, 20:44:56 » |
|
To mo¿e w koùcu ktoœ wklei link do sesji nr 89, zamiast siê wym¹drzaÌ jak ³atwo go znaleŸÌ? Tez chcia³bym sobie poczytaÌ, ale nigdzie nie mogê natrafiÌ na jak¹kolwiek stronkê z sesjami pani Lucyny.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
|
« Odpowiedz #565 : Październik 23, 2008, 21:40:05 » |
|
ProszĂŞ: http://www.projekt-cheops.com/start/Naciskasz na zakÂładkĂŞ "sesje" i masz wszystkie w zasiĂŞgu myszki
|
|
|
|
|
|
|
Marcelous
Gość
|
|
« Odpowiedz #566 : Październik 23, 2008, 21:55:08 » |
|
heh dziêki wielkie, ¹z dziw bierze, ¿e nie zauwa¿y³em tego wczeœniej, czasem trzeba siê trochê pogubiÌ aby móc póŸniej siê odnaleŸÌ :]
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2008, 21:55:44 wysłane przez Marcelous »
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
|
« Odpowiedz #567 : Październik 23, 2008, 22:04:29 » |
|
heh dziêki wielkie, ¹z dziw bierze, ¿e nie zauwa¿y³em tego wczeœniej, czasem trzeba siê trochê pogubiÌ aby móc póŸniej siê odnaleŸÌ :] jak œpiewa James Hetfield na nowej metallice - "jak mogê siê zgubiÌ skoro nie wiem dok¹d idê"
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
|
« Odpowiedz #568 : Październik 23, 2008, 22:32:52 » |
|
Henrri Met de Bles/1480-1550/przedstawi³ na obrazie wielk¹ kulê,która wed³ug przepowiedni spustoszy powierzchniê Ziemi w ostatnich dniach œwiata. Mo¿e byÌ ona ogromnym cia³em niebieskim,z którym ma zderzyÌ siê nasza planeta lub wielkim pojazdem,zas³aniaj¹cym S³oùce i wywo³uj¹cym chaos na Ziemi. Obraz znajduje siê w Pa³acu Do¿ów w Wenecji. http://bp0.blogger.com/_xQwP8MNj0EA/R_1CTw722-I/AAAAAAAAFgw/egaUglJ5Vso/s1600-h/inferno_cph230048_hi.jpg
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Gość
|
|
« Odpowiedz #569 : Październik 24, 2008, 11:02:30 » |
|
Ciekawy zbieg okolicznoÂści, bo kula ta jest zÂłota, a Nibiru niby ma 'powÂłokĂŞ' ze zÂłota.
|
|
|
|
|
|
|
stolo
GaduÂła
Punkty Forum (pf): 13
|
|
« Odpowiedz #570 : Październik 24, 2008, 11:10:26 » |
|
a Nibiru niby ma 'powÂłokĂŞ' ze zÂłota.
a skÂąd to wiesz???
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2008, 11:10:49 wysłane przez stolo »
|
|
"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"
|
|
|
gregtech
Gość
|
|
« Odpowiedz #571 : Październik 24, 2008, 15:14:29 » |
|
Drogi MORA mam do Ciebie proœbê jak bêdziesz mia³ "KONTAKT" to proszê zadaj pytanie odnoœnie œmierci i ¿ycia po œmierci nikt jeszcze takiego o ile wiem nie zada³, w tej chwili mamy znajomych , rodziców, sw¹ mi³oœÌ itp czy po œmierci tych których kochamy , czy bêdziemy mieli z nimi kontakt ? o ile dobrze kojarze w jednym z Twoich przekazów by³o napisane ¿e po œmierci jesteœmy dusz¹ bez emocji czekaj¹c¹ na inkarnacje z tego wynika ¿e tych których teraz znamy i kochamy to ich ju¿ nie pamiêtamy czyli jakby to powiedzieÌ my i nasza pamieÌ i tych któych kochamy umieraj¹ bezpowrotnie Bardzo interesuj¹cy temat Pozdrawiam Ciê gor¹co s¹siedzie mieszkam na Tysi¹cleciu a ty w Chorzowie wiêc rzut beretem
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Gość
|
|
« Odpowiedz #572 : Październik 24, 2008, 15:32:15 » |
|
a Nibiru niby ma 'powÂłokĂŞ' ze zÂłota.
a skÂąd to wiesz??? Wiem? Ja tylko przytoczyÂłem detal z tego co czytaÂłem wczeÂśniej. "Niby" teÂż ma duÂże znaczenie
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
|
« Odpowiedz #573 : Październik 24, 2008, 20:09:40 » |
|
Masz racjĂŞ.Aby uratowac Nibiru Anunaki przybyli na ZiemiĂŞ po zÂłoto. Rozpylali je w atmosferze swojej macierzystej planety. Czy malarz tego obrazu miaÂł na ten temat wiedzĂŞ??? MoÂżliwe teÂż, Âże widziaÂł prawdziwe UFO i chciaÂł to w jakiÂś sposĂłb przekazaĂŚ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 24, 2008, 20:16:38 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
acentaur
Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
|
« Odpowiedz #574 : Październik 24, 2008, 22:11:22 » |
|
Witam wszystkich, postanowilem, ze jednak Wam napluje w zupe. Moj cel to sprowadzenie was z "oblokow" bo jak mysle jest to jedna z opcji planu i to nie tych , ktorzy gdzies tam w gwiazdach mieszkaja. Prosze Panow ( niech mi na razie Panie wybacza, ale to jest na razie meska wersja) to co nam wszystkim realnie zagraza nie znajduje sie nigdzie indziej jak na ziemi. Naprawde docencie wreszcie "specjalistow" praktykujacych od tysiecy lat na naszych przodkach a teraz na nas. Nie twierdze , ze wiem wiele wiecej, mysle ze kazdy cos przeczuwa ale w zestawieniu ze "wzorcowym" kosmicznym bytem jakos nie wazymy sie to wyraznie artykolowac. Aby moje obawy sprecyzowac, przyjmuje powszechne zrozumienie faktu calkowitego wyobcowania sie polityki, sluzb bezpieczenstwa i systemu finansowego na calym swiecie, choc to tylko marna pierwsza warstwa skory. Dalej mamy wlasciwych bossow finansowych pozarzadowych, o ktorych tez nieco sie wie. Od tego poziomu mamy juz permanentne wspoldzialanie z mniejszymi czy wiekszymi "bogami" czy iluzjonistami o poszerzonych mozliwosciach. Idac dalej napotykamy cos czego przecietny, zdrowy czlowiek nie jest w stanie zniesc bez szkody dla zdrowia. I to sa realni przeciwnicy. Oni nie sa wszechmocni a od czasu do czasu calkiem slabi. Oni tez podlegaja wyzszym prawom, oni tez podlegaja ewolucji. Przeciez gdyby bylo inaczej nigdy nie powstaloby takie forum, nigdy nie bylyby potrzebne projekty nakrecane jakims "bogiem" czy "opiekunem". Uff, i to by bylo na razie pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|