|
BoGu$
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #576 : Pa¼dziernik 27, 2008, 00:55:51 » |
|
A wracaj±c do nietypowych chmurek moi drodzy, mam co¶ co was zainteresuje: http://pl.youtube.com/watch?v=HnEfhOuiihY&feature=relatedCo wy na to?? Bardzo prawdopodobne ¿e u¿ywaj± chmur do kamufla¿u (samemu je tworz±c)
|
|
|
|
|
|
|
stolo
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 13
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 998
|
|
« Odpowiedz #577 : Pa¼dziernik 27, 2008, 07:06:46 » |
|
Janusz - w³a¶nie o to chodzi, ¿e z³oto by³o potrzebne do ratowania atmosfery a nie by dolepiaæ kawa³ki planety. Nibiru nigdy nie by³a zrobiona ze z³ota.
|
|
|
|
"Jutro to dzi¶, tyle ¿e jutro"
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #578 : Pa¼dziernik 27, 2008, 18:49:13 » |
|
Witaj Stolo. Masz racjê ¿e Nibiru nie by³a ze z³ota,ale mo¿e rozpylany w atmosferze metal spowodowa³, ¿e kolor planety widzianej wówczas w kosmosie by³ tak postrzegany. Nasza Ziemia nazywana jest b³êkitn± planet± i tak j± widzimy na zdjêciach. Sam fakt niebezpieczeñstwa gro¿±cego nam ze strony z³otej planety bogów, móg³ zapisaæ siê w pamiêci ludzkiej jako archetyp,który artysta na tym obrazie w symboliczny sposób ukaza³.Mo¿liwe te¿, ¿e zna³ ksiêgê Izajasza której autor mówi³ o wêdruj±cym przybyszu z dalekiego Nieba,który przyjdzie by zmierzyæ Ziemiê. BoGuS to prawda chmurki ich kryj±. Ciekawe jest i to ¿e na obrazie Masolino z 24 osób tylko jedna odwa¿y³a siê spojrzeæ w niebo.Czy¿by dostojeñstwo pracuj±cego ciê¿ko Papie¿a, nie pozwoli³o na oderwanie wzroku od ziemi.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 27, 2008, 19:06:56 wys³ane przez janusz »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #579 : Pa¼dziernik 28, 2008, 00:32:08 » |
|
Bardzo ciekawy ten film z chmurkami ja tez sadzê ze sie za nimi ukrywaj± np dzisiaj widzia³am chmurk± w kszta³cie ufo i jako¶ dziwnie promienia³a na tle nieba z innymi chmurkami . Janusz ten obraz zawiera wszystko co wazne dla nas wierz±cych w Ufo i Boga
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #580 : Pa¼dziernik 28, 2008, 10:46:03 » |
|
''I ujrza³em,a oto bia³y ob³ok,a na ob³oku zasiada³ kto¶ podobny do syna cz³owieczego, maj±cy na swej glowie z³ot± koronê,a w swej rêce ostry sierp.....I zasiadaj±cy na obloku rzuci³ swój sierp na ziemiê,i ziemia zosta³a z¿êta'' ''...i pokaza³ mi ¶wiête miasto Jeruzalem zstêpuj±ce z nieba od Boga....Blask jego by³ podobny do najdrogocenniejszego kamienia'' W/w cytaty pochodz± z ksiêgi Objawienia,ostatniej w Pi¶mie ¦wietym, koñcz±cej dzieje cywilizacji po potopowej,czyli naszej. Opis miasta schodz±cego z nieba pzypomina scenê z filmu Stevena Spielberga ''Bliskie Spotkania III Stopnia''. W Bibli miasto to jest ratunkiem dla tych co prze¿yj± tzw ''Wielkie ¯niwo''. Po zej¶ciu tego obiektu na Ziemiê nastan± nowe prawa i nowe rz±dy.
|
|
|
|
|
|
|
Septerra
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #581 : Pa¼dziernik 28, 2008, 12:56:30 » |
|
A ja uwa¿am, ¿e widzenie UFO w ka¿dej chmurce to jaka¶ niezdrowa mania...
|
|
|
|
|
|
|
BoGu$
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #582 : Pa¼dziernik 28, 2008, 19:38:32 » |
|
nie w ka¿dej tylko w tej wyj±tkowej
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 28, 2008, 19:39:01 wys³ane przez BoGu$ »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #583 : Pa¼dziernik 28, 2008, 19:47:38 » |
|
Cze¶æ Septerra czy ja pisa³am o kazdej chmurce? jedna wydawa³a mi siê wyj±tkowa,bo by³a bardzo ciemna ,otoczona kolorow± po¶wiat± jak têcza ,podczas gdy inne chmury by³y bia³e , gêste i przys³ania³y s³oñce
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
Punkty Forum (pf): 23
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1642
Email
|
|
« Odpowiedz #584 : Pa¼dziernik 28, 2008, 20:30:01 » |
|
Odno¶nie filmu z "chmurk±", którego link wklei³ Janusz, to kto¶ w komentarzach do niego zasgerowa³, ¿e mamy do czynienia z procesem mitozy, czyli podzia³u w wyniku którego powstaj± komórki o identycznym materiale genetycznym do komórki macierzystej. Nie wiem jak to wygl±da i jak to siê ma do chmur, aczkolwiek mog³o by stanowiæ zaprzeczenie tezy, ¿e nad chmurkami lata UFO.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 28, 2008, 20:30:26 wys³ane przez janneth »
|
|
The Elum do grieve The oak he do hate The willow do walk if ye travels late.
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #585 : Pa¼dziernik 28, 2008, 20:35:17 » |
|
Odno¶nie filmu z "chmurk±", którego link wklei³ Janusz, to kto¶ w komentarzach do niego zasgerowa³, ¿e mamy do czynienia z procesem mitozy, czyli podzia³u w wyniku którego powstaj± komórki o identycznym materiale genetycznym do komórki macierzystej. Nie wiem jak to wygl±da i jak to siê ma do chmur, aczkolwiek mog³o by stanowiæ zaprzeczenie tezy, ¿e nad chmurkami lata UFO.
Witaj janneth Moze to jakis proces,moze nie ale proszê nie odbieraj mi nadziei ze to Ufo
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #586 : Pa¼dziernik 28, 2008, 20:38:35 » |
|
Chanell przepraszam Sama chcia³abym wierzyæ, tzn wierzê. Ach... gdybym ich kiedy¶ zobaczy³a, to chyba ju¿ nic w ¿yciu by mnie nie zaskoczy³o. Uwierzy³abym w jednej chwili, ¿e wszystko jest mo¿liwe. Nawet nie wiesz, jak bardzo bym chcia³a udowodniæ sobie samej, ¿e to wszystko dooko³a nas nie jest oczywist± oczywisto¶ci±.
|
|
|
|
|
|
|
Netharon
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #587 : Pa¼dziernik 28, 2008, 21:25:31 » |
|
Wystarczy, ze otworzysz oczy i zapytasz siebie, co wokol Ciebie jest prawda, a co iluzja. Zadaj to pytanie z poziomu Serca, a rozbudzona w ten sposob swiadomosc sama okresli prawde na podstawie samej siebie i dostaniesz odpowiedz od siebie samej. Odpowiedz na kazde Twoje pytanie jest w Tobie.
|
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
P³eæ:
|
|
« Odpowiedz #589 : Pa¼dziernik 28, 2008, 22:37:40 » |
|
Ja mam chyba jakie¶ "deja vi" ju¿ gdzie¶ czyta³am taki post
|
|
|
|
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #590 : Pa¼dziernik 28, 2008, 22:54:43 » |
|
Ja mam chyba jakie¶ "deja vi" ju¿ gdzie¶ czyta³am taki post ale ju¿ trafi³ na forumowe niebo (czytaj ¶mietnik)
|
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #592 : Pa¼dziernik 29, 2008, 08:34:46 » |
|
widziałem, podobne kroki są podejmowane także m.in. w Indiach, Japoni i krajach latynoamerykańskich
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 29, 2008, 08:35:08 wys³ane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #593 : Pa¼dziernik 29, 2008, 14:57:16 » |
|
I tak najciekawsze w moim mniemaniu by³o by odtajnienie archiwów USA. Gdzie¶ czyta³am, ¿e siê do tego przygotowywali, ale kryzys ekonomiczny pokrzy¿owa³ te plany i takie rewelacje zosta³y od³o¿one na bli¿ej nie okre¶lony termin. Nie pamiêtam ¼ród³a, wiêc proszê to przyj±æ jako niekoniecznie potwierdzon± ciekawostkê.
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #594 : Pa¼dziernik 29, 2008, 18:12:53 » |
|
By³o by super! Ale czy odtajn± wszystko? Moga tylko odtajniæ tylko b³achostki...
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #595 : Pa¼dziernik 29, 2008, 19:08:29 » |
|
Hironibu15... ehh, masz racjê. Bardzo mo¿liwe, ¿e nawet je¶li przeka¿± te materia³y opinii publicznej, to bêdzie to tylko uboga czê¶æ ca³o¶ci. Mo¿liwe nawet, ¿e je¶li do takiego ujawnienia by kiedykolwiek dosz³o, to bêdzie ono mia³o na celu wy³±cznie przekonanie ludzi, ¿e nie maj± na ten temat nic bardziej interesuj±cego do pokazania ni¿ inne pañstwa. Ja jednak jestem przekoana, ¿e maj±, ale asa zostawia siê w rêkawie zawsze na wypadek niepomy¶lnego obrotu sytuacji.
|
|
|
|
|
|
|
BoGu$
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #596 : Pa¼dziernik 30, 2008, 02:12:12 » |
|
I tak najciekawsze w moim mniemaniu by³o by odtajnienie archiwów USA. Gdzie¶ czyta³am, ¿e siê do tego przygotowywali, ale kryzys ekonomiczny pokrzy¿owa³ te plany i takie rewelacje zosta³y od³o¿one na bli¿ej nie okre¶lony termin. Nie pamiêtam ¼ród³a, wiêc proszê to przyj±æ jako niekoniecznie potwierdzon± ciekawostkê.
Mowa o Disclosure project. Bardzo ciekawy materia³ i do tego z napisami PL. Obejrzyjcie koniecznie. Zastanawia mnie jedynie czemu projekt jeszcze nie wyjawi³ wszystkich zebranych informacji przed kongresem.... http://video.google.pl/videosearch?q=disclosure+project&emb=0&aq=0&oq=disclo#q=disclosure%20project%20pl&emb=0
|
|
|
|
|
|
|
janneth
Skryba, jakich ma³o
P³eæ:
Email
|
|
« Odpowiedz #597 : Pa¼dziernik 30, 2008, 04:05:44 » |
|
Nie mówi³am o Disclosure Project, ten temat ju¿ by³ poruszany, ale rzeczywi¶cie - warte obejrzenia BoGu$ - nie wiem, czy s± jakiekolwiek postêpy. Tak na dobr± sprawê Disclosure Project mia³ swój pocz±tek w 1993 roku, a ta konferencja zosta³a chyba zorganizowana w 2001 :| Przez 15 lat raczej niewiele siê dowiedzieli¶my.
|
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #599 : Pa¼dziernik 30, 2008, 21:50:41 » |
|
by³em na stronce: Masowe L±dowania – 11 listopada 2008 hehehehe szczerze w±tpie w to ale poczekam do 11.11 i zobaczymy
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
|