Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 08:56:52

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 14.10.2008 - UFO pojawi siĂŞ na Ziemi - zapowiedÂź braci z kosmosu.  (Przeczytany 355108 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #600 : Październik 30, 2008, 22:29:32 »

byÂłem na stronce:

Masowe LÂądowania – 11 listopada 2008

hehehehe
szczerze wÂątpie w to Chichot
ale poczekam do 11.11 i zobaczymy

my to juÂż chyba nic nie zobaczymy  UÂśmiech nie wierze.. 
casmillo
Gość
« Odpowiedz #601 : Październik 30, 2008, 23:36:18 »

Jak byÂło to powiedziana w radiu Barbary we wtorek, Nie chodzi im o udowodnieniu swojego istnienia i ,Âże bezpoÂśredni kontakt z UFo nastÂąpi dopiero po roku 12stym. Jednak wolaÂłbym bliÂższÂą datĂŞ, juÂż mnie nic nie zaskoczy na wszystko jestem gotowy (tak mi siĂŞ zdaje)
arteq
Gość
« Odpowiedz #602 : Październik 31, 2008, 09:31:32 »

No oczywiÂście wylÂądujÂą masowo tak samo jak masowo pokazali siĂŞ 14.10 - czyli "widzieli" je wybraĂący, oczywiÂście "masowi"
Andaren
Gość
« Odpowiedz #603 : Październik 31, 2008, 13:02:35 »

Ludzie bez wiary...
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #604 : Październik 31, 2008, 13:49:21 »

wierzyÂłem w 14.10 , wierzyÂłem w istnienie Baldura - wszystko to wielka Âściema

JuÂż nie wierzĂŞ w te kontakty pozaziemskie
Hironobu15
Gość
« Odpowiedz #605 : Październik 31, 2008, 15:26:10 »

Ale nie przekreÂślajnmy wszystkiego odrazu, kiedyÂś musicoÂś nastÂąpiĂŚ.
Ja teÂż podchodze do tej daty z duÂżym dystansem.
zuza
Gość
« Odpowiedz #606 : Październik 31, 2008, 15:35:54 »

KiedyÂś pewnie tak, ale moÂże nie "napalajmy siĂŞ" na kolejne daty, tylko pozostaĂąmy po prostu otwarci UÂśmiech
Hironobu15
Gość
« Odpowiedz #607 : Październik 31, 2008, 15:44:54 »

KiedyÂś pewnie tak, ale moÂże nie "napalajmy siĂŞ" na kolejne daty, tylko pozostaĂąmy po prostu otwarci UÂśmiech

DokaÂładnie.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #608 : Październik 31, 2008, 15:47:41 »

Nie wierzĂŞ w to, Âże jeÂśli w ogĂłle kiedykolwiek obcy bĂŞdÂą chcieli nam zamanifestowaĂŚ swojÂą egzystencjĂŞ, to my, ludzie, bĂŞdziemy znali datĂŞ i godzinĂŞ, miejsce i rozmiary ich statkĂłw. Nie wierzĂŞ, Âże sÂą wÂśrĂłd nas tacy, co siĂŞ juÂż z obcymi tak "zakolegowali", Âże obcy im opowiadajÂą, co siĂŞ stanie za kilka tygodni.
Ale coÂś jest na rzeczy... Liczba relacji i filmĂłw ze spotkaĂą z UFO bardzo siĂŞ nasila ostatnimi czasy. RzÂądy ujawniajÂą gromadzone przez lata w tym temacie materiaÂły.
Jakby tego wszystkiego by³o ma³o, wczoraj przyszed³ do mnie kolega, rozmawialiœmy, œmialiœmy siê. Ju¿ nie pamiêtam, jak po kolei dosz³o do tego, ¿e on nagle poruszy³ ten temat. Bardzo nieœmia³o zacz¹³ coœ mówiÌ, ¿e pewnie uznam go za wariata, ¿e sam nie wie tak naprawdê o czym chce powiedzieÌ. Przyciska³am go troszeczkê, ale powiedzia³, ¿e chyba jednak nic nie widzia³. By³ bardzo zmieszany, skrêpowany, ba³ siê oœmieszenia...
Jak powiedzia³, ¿e chyba jednak nic nie widzia³, zrozumia³am, ¿e chcia³ mi opowiedzieÌ o jakimœ paranormalnym zjawisku. To znaczy nie chcia³, po prostu niechc¹cy wygada³ siê, a mnie póŸniej zajê³o 15 minut nak³anianie go do opowiedzenia o tym. I sta³o siê. Oto trzydziestoletni facet, którego pasj¹ ¿ycia s¹ motory, bardzo mocno st¹paj¹cy po ziemi rajonalista, dr¿¹cym g³osem, z zak³opotaniem, ale jednoczeœnie z wypiekami na twarzy, opowiedzia³ mi, ¿e jest przekonany, ¿e kilka nocy wstecz przed swoim domem by³ œwiadkiem przelotu UFO Uœmiech
Nie by³o mi do œmiechu, wrêcz by³am zszokowana. Nie tym, co opowiada, ale tym, ¿e opowiada. Bo jest to jedna z takich osób, z którymi bez ¿artów nie da³o by siê o takim zjawisku porozmawiaÌ. Bo widzia³am, ¿e jego przekonania k³óc¹ siê z tym, co odnotowa³ wzrok. Myœlê, ¿e niewielu osobom o tym zdarzeniu opowiedzia³. Raczej zachowa to dla siebie. By³am zszokowana, poniewa¿ naprawdê mu wierzy³am. Œwiadectwo sceptyka jest na miarê z³ota. Nie interesuj¹ mnie nigdy historie o UFO z nieznanych Ÿróde³ b¹dŸ od ludzi, u których ³atwo mo¿na rozpoznaÌ fanatyzm na tym tle.
Wypytywa³am go o wszystko, co z tym wydarzeniem by³o zwi¹zane. Gdzie, kiedy, jakiej mog³o byÌ wielkoœci, kszta³tu, koloru, czy dawa³o blask odbijanego od tego œwiat³a, czy samo œwieci³o, jaka mog³a byÌ prêdkoœÌ itd.
Co do wysokoœci, na jakiej to zaobserwowa³ - by³a niewielka. Mia³ doskona³y punkt odniesienia w postaci jupiterów stadionu pi³karskiego, lecia³o tu¿ poni¿ej ich wysokoœci, ale w bardzo bliskiej odleg³oœci. Mówi³, ¿e lecia³o wolno (ale tutaj nie jestem do koùca przekonana, poniewa¿ mam wra¿enie, ¿e taka chwila - chwila zaskoczenia - mog³a mu siê wydawaÌ trwaÌ d³u¿ej ni¿ trwa³a w rzeczywistoœci). WielkoœÌ nie mog³a byÌ du¿a, z jego perspektywy patrzenia, obiekt przelatywa³ przed jupiterem, z kolei on porówna³ jego wielkoœÌ do pojedyùczej lampy jupiterów.
Nie odbijaÂł ÂświatÂła, lecz byÂł widocznÂą kulÂą ÂświecÂącÂą na czerwono.
Nie wiem, co o tym myÂśleĂŚ. ÂŻaÂłujĂŞ, Âże tego nie nagraÂł... DziwiĂŞ siĂŞ samej sobie, poniewaÂż mu wierzĂŞ.
Próbowaliœmy znaleŸÌ oczywiœcie jakieœ "przyziemne" wyt³umaczenie i mo¿liwe, ¿e ono istnieje.
On jednakÂże byÂł przekonany, Âże nie da siĂŞ wyjaÂśniĂŚ tego, co widziaÂł w ludzki sposĂłb. MyÂślĂŞ, Âże temu zdarzeniu musiaÂło towarzyszyĂŚ jakieÂś silne uczucie uczestniczenia w paranormalnym zjawisku, poniewaÂż odrzucaÂł wszelkie sugestie, ktĂłrymi prĂłbowaÂłam wyjaÂśniĂŚ, co to mogÂło byĂŚ. ByÂł w 100% przekonany do swoich racji.

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Nebulitos
Gość
« Odpowiedz #609 : Październik 31, 2008, 19:32:09 »

Tak, ostatnio wiĂŞcej siĂŞ mĂłwi o UFO i to jest zaplanowane dziaÂłanie. JuÂż dÂłuÂżej nie idzie tego trzymaĂŚ w tajemnica, a nadszedÂł czas gdy moÂżna temat UFO piĂŞknie zaprezentowaĂŚ i wykorzystaĂŚ we wÂłasnych celach tuÂż przed masowymi lÂądowaniami... ale czy bĂŞdÂą to inne cywilizacje... wÂątpiĂŞ. USA zabraÂło ponad 2 tys naukowcĂłw po II Wojnie ÂŚwiatowej z Niemiec. Pracowali oni od 46-tego w bazie wojskowej White Sands w Nowym Meksyku. JuÂż pod koniec lat 40-tych w tym regionie widziano pierwsze dziwne obiekty. Nie tajemnicÂą jest, Âże Niemcy podczas II Wojny ÂŚwiatowej pracowali nad UFO. Po katastrofie UFO w Roswell w 1947r, badania przyspieszyÂły. Ludzie ktĂłrzy sÂą w temacie wiedzÂą, Âże obecnie wchodzÂące do armii USA samoloty, sÂą efektami ubocznymi prac nad statkami UFO. Teraz prace sÂą kontynuowane w Strefie 51 w Nevadzie.
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #610 : Październik 31, 2008, 19:52:53 »

Ludzie ktĂłrzy sÂą w temacie wiedzÂą, Âże obecnie wchodzÂące do armii USA samoloty, sÂą efektami ubocznymi prac nad statkami UFO.

Na przykÂład takie cudaki - http://www.joemonster.org/art/10094/Dziwne_pojazdy_latajace

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Loukas
Gość
« Odpowiedz #611 : Październik 31, 2008, 20:38:52 »

A rzÂądowy Antonov to co, nie anomalia?
BoGu$
Gość
« Odpowiedz #612 : Październik 31, 2008, 23:08:52 »

Fakt, Antonow225 Mrija to niez³e "bydle" ale bez przesady, w¹tpiê by by³ efektem ubocznym prac nad ufo. Wykorzystano w nim raczej nasze "przyziemne" efekty si³y noœnej po³¹czone z ogromnymi silnikami. To wszystko...
Kristobal
Gość
« Odpowiedz #613 : Listopad 01, 2008, 23:04:57 »

Masowe lÂądowania to niby majÂą byc 11.11 UÂśmiech

Pierwszy Kontakt – 14 paÂżdziernika 2008

Wiadomosci co sie dzieje dalej

Masowe LÂądowania – 11 listopada 2008

http://uk.geocities.com/pierwszykontakt/

stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« Odpowiedz #614 : Listopad 03, 2008, 00:19:26 »

je¿eli ktos chce siê ujawniÌ to zrobi to tak, ¿e nie bêdzie co do tago najmniejszej w¹tpliwoœci. Nowe daty to coraz mniejsze prawdopodobieùstwo maj¹cego nast¹piÌ wydarzenia i niestety coraz mniejsza wiarygodnoœÌ

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

arteq
Gość
« Odpowiedz #615 : Listopad 03, 2008, 11:22:16 »

No wÂłaÂśnie, czy mĂłwiÂąc o "nowe daty to coraz mniejsze prawdopodobieĂąstwo majÂącego nastÂąpiĂŚ wydarzenia i niestety coraz mniejsza wiarygodnoœÌ" przychodzi Wam jeszcze ktoÂś do gÂłowy?  ;]
stolo

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 13

« Odpowiedz #616 : Listopad 03, 2008, 12:43:40 »

jasnym jest do czego pijesz.

Mimo wielu zmian i ciÂągnÂącego sie oczekiwania niezmienny pozostaje grudzieĂą 2012.

Powiem Ci tak: obyÂś to Ty miaÂł racjĂŞ

"Jutro to dziÂś, tyle Âże jutro"

janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #617 : Listopad 03, 2008, 13:20:31 »

PĂłki co, jedenasty juÂż za 8 dni. Jak obstawiacie? JeÂśli nic siĂŞ nie stanie, pojawi siĂŞ nowa data? UÂśmiech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #618 : Listopad 03, 2008, 14:09:48 »

PĂłki co, jedenasty juÂż za 8 dni. Jak obstawiacie? JeÂśli nic siĂŞ nie stanie, pojawi siĂŞ nowa data? UÂśmiech
Tak,niestety nic siĂŞ nie stanie ! MyÂślĂŞ Âże jak bĂŞdÂą chcieli siĂŞ pokazaĂŚ to nie podadzÂą daty !!!
UwaÂżam Âże powinni zrobiĂŚ to z zaskoczenia,a ja powitam ich bez strachu UÂśmiech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
BoGu$
Gość
« Odpowiedz #619 : Listopad 03, 2008, 14:14:16 »

SÂą  tylko 2 opcje, albo siĂŞ pojawiÂą albo podadzÂą kolejnÂą datĂŞ. WÂątpiĂŞ by ukazaÂła siĂŞ informacja: "ZrezygnowaliÂśmy z ujawnienia siĂŞ, wracamy do domu" JĂŞzyk
janneth

Skryba, jakich maÂło

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #620 : Listopad 03, 2008, 14:14:39 »

A czy przed 14 paÂździernika wyobraÂżaliÂście sobie, jakie skutki mogÂła by wywoÂłaĂŚ na Âświecie taka manifestacja?  Czy ludzie widzÂąc pojazdy bĂŞdÂą od razu przekonani, Âże majÂą do czynienia z UFO, czy moÂże ooskar¿¹ rzÂądy najwiĂŞkszych paĂąstw o manipulacje?

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
michal1944
Gość
« Odpowiedz #621 : Listopad 03, 2008, 15:15:29 »

Teraz juz jestem przekonany ze na 100%,11stego nic nie bedzie.Jesli nie bylo 14stego to teraz tez nie bedzie
t0m3k12
Gość
« Odpowiedz #622 : Listopad 03, 2008, 16:54:11 »

Oj robia wam wode z mozgu. Pisalem i pisac bede. Co do 2012 roku to trzeba go sie bac, bo jest czego :/
Hironobu15
Gość
« Odpowiedz #623 : Listopad 03, 2008, 17:32:19 »

Ja myÂśle podobnie jak Channel.
Nebulitos
Gość
« Odpowiedz #624 : Listopad 10, 2008, 19:54:36 »

No jutro siĂŞ przekonamy. JuÂż wytaszczam na taras dziaÂłka protonowe aby ich przywitaĂŚ energiÂą miÂłoÂści UÂśmiech
Strony: 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: