Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 06, 2025, 08:56:50

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: 14.10.2008 - UFO pojawi siĂŞ na Ziemi - zapowiedÂź braci z kosmosu.  (Przeczytany 355107 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Robson
Gość
« Odpowiedz #625 : Listopad 11, 2008, 01:20:43 »

Chyba siê zaczê³o. Przed chwil¹ syn przybieg³ z gara¿u. Coœ siê otar³o o jego nogi a œwiat³o by³o zgaszone. W blasku œwiate³ z okien, zobaczy³ ogromny , puszysty ogon. Nasze psy nie reagowa³y do chwili kiedy syn nie zakl¹³ " o ...a" Wtedy rzuci³y siê za stworem. Stwór, by³ tak wygimnastykowany, ¿e przebieg³ miêdzy dwoma psami, dwoma doros³ymi ch³opakami i dwoma motorami. Wszystko w ciemnoœci. Dopiero jak wybieg³ na zewn¹trz, widaÌ by³o zarys sylwetki i d³ugi ogon, ale chyba nie gadzi. By³ wielkoœci œredniego psa i mia³ d³ugi tu³ów. 15 lat mieszkam w tym domu i nigdy, ¿adne zwierze, po za psami, kotami, myszami, ¿ó³wiem, rybkami z oczka, je¿ami, œlimaki, go³êbiami pocztowymi, srokami i kretami, nie œmia³o zak³óciÌ naszego spokoju.
To musiaÂł byĂŚ posÂłaniec z innej planet UÂśmiech

SwojÂą drogÂą, czy kuny sÂą aÂż tak duÂże i odwaÂżne ?   
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #626 : Listopad 11, 2008, 11:04:15 »

Temat ten  powinien byĂŚ dawno zamkniĂŞty bo chyba kaÂżdy przekonaÂł siĂŞ Âże to wielka  Âściema
Nebulitos
Gość
« Odpowiedz #627 : Listopad 11, 2008, 11:17:30 »

Nie do koĂąca. Ciekawi mnie ten kod Alabama. MoÂże chodziĂŚ o Alabama->Obama - tego nie wiem.
Cysio91
Gość
« Odpowiedz #628 : Listopad 11, 2008, 13:19:28 »

nie wymyÂślajcie juÂż chociaÂż ; taaaaaaak im chodziÂło o rym do Alabamy ...gratulacje zÂłamaliÂście ich kod
Andaren
Gość
« Odpowiedz #629 : Listopad 11, 2008, 14:16:45 »

hmm... gÂłupi pomysÂł to nie jest moÂże to jakiÂś rebus byÂł z tÂą AlabamÂą bo

potem pani Bloss coÂś tam pisaÂła

Ala Bama
i teraz dla porĂłwnania

Obama = Ala Bama
O + Bama = Obama

Tylko jaki to ma zwiÂązek z pojawieniem siĂŞ UFO? DuÂży uÂśmiech

PS: Jak siĂŞ nazywa Âżona i dzieci obamy? bo moÂże ktĂłreÂś ma na imiĂŞ Ala  DuÂży uÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2008, 14:18:01 wysłane przez Andaren » Zapisane
Robson
Gość
« Odpowiedz #630 : Listopad 11, 2008, 14:57:38 »

Facet ktĂłry jest medium (chyba Mcnamara), ten od masowego lÂądowania 11 listopada, sam prawie parskaÂł Âśmiechem wypowiadajÂąc sÂłowa przesÂłania. To byÂło kolejne widowisko. Jak czytam zwroty typu "wielki mistrz" to juÂż wiem, Âże jest to czynnik ludzki a nie kosmiczny.  Ale dobrze, niech wiĂŞcej takich oszoÂłomĂłw sie odkryje to bĂŞdÂą ludzie na nich i innych uwaÂżaĂŚ.

Pozdrawiam.

janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #631 : Listopad 11, 2008, 15:58:30 »

Heh, nie wierzĂŞ, Âże jeÂśli UFO ma siĂŞ pojawiĂŚ, to siĂŞ wczeÂśniej zapowie. Z resztÂą tyle jest zeznaĂą ludzi odnoÂśnie ich spotkaĂą z niezidentyfikowanymi obiektami, a kaÂżde z nich byÂło nieoczekiwane. Nawet zaczĂŞÂłam siĂŞ zastanawiaĂŚ, skÂąd podajÂą akurat takie daty, a nie inne i doszÂłam a bardzo szybkim czasie do powiÂązania.
Jedyne, co na niebie siĂŞ ÂświeciÂło i byÂło wielkie 14stego paÂździernika to ksiĂŞÂżyc Chichot
PoszukaÂłam wiĂŞc faz ksiĂŞÂżyca i jak siĂŞ okazaÂło, tego dnia byÂła peÂłnia. UcieszyÂłam siĂŞ i poszukaÂłam daty 11 listopada.
Hmm... Tutaj zaczĂŞÂły siĂŞ schodki - peÂłnia ksiĂŞÂżyca bĂŞdzie za 2 dni.
Mimo wszystko ró¿nica dwóch dni i tak ma niewielki wp³yw na wygl¹d ksiê¿yca, dzisiaj wieczorem dla wielu bêdzie on i tak wygl¹da³ jak przy pe³ni.
Ubzdurane czy nie - moÂżliwe, Âże jeÂśli dzisiaj nic siĂŞ nie stanie to zostanie wyznaczona nastĂŞpna data.
Ja obstawiam takich kilka, a mianowicie:
13 listopada, 12 grudnia, 11 stycznia, 9 luty, 11 marzec... itd
Terminy bêd¹ albo dok³adnie takie albo z ró¿nic¹ 2 - 3 dni.
Takie moje zdanie. ChcÂą ÂżebyÂśmy pooglÂądali sobie ksiĂŞÂżyc, a nie UFO Chichot

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #632 : Listopad 11, 2008, 17:04:33 »

Emocje teÂż w okolicach peÂłni biorÂą gĂłrĂŞ nad racjonalnym myÂśleniem i doÂświadczaniem rzeczywistoÂści.
Policja ma peÂłne rĂŞce roboty, a na forum nie koĂączÂące siĂŞ spory o bzdury Szok

Pozdrawiam - Thotal
janneth

Skryba, jakich maÂło

Punkty Forum (pf): 23

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #633 : Listopad 11, 2008, 17:06:37 »

Thotal hahahaha Chichot Nie traktujĂŞ moich "odkryĂŚ" bardzo serio UÂśmiech Ale moÂże rzeczywiÂście nieprzypadkowo zostaÂły wybrane terminy peÂłni ksiĂŞÂżyca UÂśmiech

The Elum do grieve
The oak he do hate
The willow do walk
if ye travels late.
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #634 : Listopad 11, 2008, 17:18:33 »

Koniec
Strony: 1 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: