Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 07:44:42

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 26 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: 14.10.2008 - UFO pojawi siê na Ziemi - zapowied¼ braci z kosmosu.  (Przeczytany 340592 razy)
0 u¿ytkowników i 17 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #75 : Wrzesieñ 20, 2008, 00:27:22 »

Cze¶c Enigma U¶miech
To by³oby straszne !! Jak sobie pomy¶lê ¿e nawet ja mia³abym mieæ taki to a¿ mnie dreszcz przechodzi...brrrr.... To zakrawa na Matrix.
Mam nadziejê ¿e jeszcze mamy woln± wolê ? a mo¿e tylko nam siê tak wydaje?Co¶
Mamy woln± wolê ale tak naprawdê jeste¶my czê¶ci± tego systemu i dopóki system nie ulegnie zniszczeniu nasza "wolna wola" jest ograniczona do my¶lenia
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #76 : Wrzesieñ 20, 2008, 02:26:37 »

Mamy woln± wolê ale tak naprawdê jeste¶my czê¶ci± tego systemu i dopóki system nie ulegnie zniszczeniu nasza "wolna wola" jest ograniczona do my¶lenia
Ble ble ble... zawsze winny jestem system. Nigdy cz³owiek. Stara ¶piewka... pos³uchaj emerytów na przystanku.

Zostawcie ch³opaka w spokoju! On po prostu propaguje wegetarjanizm.
Dziwnie trafi³e¶, jestem wegetarianinem. Ale bardzo egoistycznym - po prostu mam du¿e zagro¿enie nowotworem przewodu pokarmowego i nie smakuje mi miêso. ¯adnej ideologii.

To odwieczny dylemat zaufania - moim zdaniem
Brawo. Tylko to nic nie rozwi±zuje. Dalej tkwimy przy wniosku, ¿e to kwestia za³o¿enia.
Korybut13
Go¶æ
« Odpowiedz #77 : Wrzesieñ 20, 2008, 06:13:01 »

w takim wypadku planeta wypada z gry  Mrugniêcie   Piêkne jest to, ¿e przylatuj± w Mi³o¶ci! Ka¿dy pewnie o takim czym¶ kiedy¶ marzy³... wszech¶wiat pe³en istot ¿yj±cych w harmonii i mi³o¶ci.... Oby to by³o prawdziwe! To bêdzie najwspanialszy dzieñ w moim ¿yciu U¶miech (nie licz±c GP Singapuru ;P zarcik).
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #78 : Wrzesieñ 20, 2008, 10:44:40 »

Chanell w sk³ad Federacji ¦wiat³a wchodz± wszyscy którzy chc± równowa¿yæ Imperium Oriona - siedlisko najwiêkszego z³a w tej galaktyce...
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #79 : Wrzesieñ 20, 2008, 12:44:02 »

Chocia¿ nie wycofuje swoje s³owa o wolnej woli zobaczcie ilu z nas ma czas zêby spokojnie pomy¶leæ ludzie s± zabiegani a tu szko³a, praca, dom itp. itd. nie daj± nam czasu na my¶lenie
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #80 : Wrzesieñ 20, 2008, 12:53:30 »

Co to znaczy "nie daj±". Sami sobie nie dajemy. Przyznajmy wreszcie uczciwie, ¿e to nasz wybór. Pracujemy wiêcej aby wiêcej mieæ. Idziemy do lepszych szkó³, aby pó¼niej "lepiej i wygodniej" nam sie ¿y³o. Mamy coraz wiêcej i to po prostu wiêcej kosztuje. tyle.
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #81 : Wrzesieñ 20, 2008, 13:09:27 »

To w³a¶nie mia³em na my¶li mówi±c o tym, ¿e to nie system jest winny. System nigdy nie jest niczemu winny, a to ludzie sami wymyslaj± sobie wymówki. W istocie spiskowa teoria dziejów to doskona³y sposób na kompensatê swoich niepowodzeñ w tym ¶wiecie...
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #82 : Wrzesieñ 20, 2008, 13:17:59 »

a ty Loukasie dalej swoje to system kierowany przez ludzi w g³ównej mierze nie¶wiadomie...
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #83 : Wrzesieñ 20, 2008, 13:33:27 »

Co to znaczy "nie daj±". Sami sobie nie dajemy. Przyznajmy wreszcie uczciwie, ¿e to nasz wybór. Pracujemy wiêcej aby wiêcej mieæ. Idziemy do lepszych szkó³, aby pó¼niej "lepiej i wygodniej" nam sie ¿y³o. Mamy coraz wiêcej i to po prostu wiêcej kosztuje. tyle.

oki prcujemy wiêcej ... ale ile trzeba pracowaæ uczciwie, ¿eby mieæ swój w³asny dom???( wiêkszo¶æ ludzi nie staæ na dom za w³asne pieni±dze, ¿eby mieszkaæ na swoim musi ciê¿ko harowaæ sp³acaj±c kredyt)
ile ¿eby wykszta³ciæ dzieci?? zap³aciæ rachunki??

echh chyba ³atwiej napaliæ ognisko w jaskini

To w³a¶nie mia³em na my¶li mówi±c o tym, ¿e to nie system jest winny. System nigdy nie jest niczemu winny, a to ludzie sami wymyslaj± sobie wymówki. W istocie spiskowa teoria dziejów to doskona³y sposób na kompensatê swoich niepowodzeñ w tym ¶wiecie...

o to w³a¶nie chodzi, ¿e znakomita wiêkszo¶æ ludzi nie widzi winy systemu.... a wielka skoda...
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #84 : Wrzesieñ 20, 2008, 13:52:33 »

echh chyba ³atwiej napaliæ ognisko w jaskini
Tak? ¦wietnie. A teraz wyobraz sobie, ¿e musisz dokonaæ ekstrakcji zêba kamulcem, a jaskolczym zielem leczysz zakazenie poporodowe. Ciekawe co by¶cie wy wszyscy powiedzieli, jakby karetka nie mog³a przyjechaæ na czas...

o to w³a¶nie chodzi, ¿e znakomita wiêkszo¶æ ludzi nie widzi winy systemu.... a wielka skoda...
A kto stworzy³ i codziennie tworzy ten system? Pi¿moszczury?
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #85 : Wrzesieñ 20, 2008, 13:55:25 »

tak my ludzie wspó³tworzymy i dlatego musimy siê zmieniæ...
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #86 : Wrzesieñ 20, 2008, 14:07:36 »

Loukas napisa³:
"Tak? ¦wietnie. A teraz wyobraz sobie, ¿e musisz dokonaæ ekstrakcji zêba kamulcem, a jaskolczym zielem leczysz zakazenie poporodowe. Ciekawe co by¶cie wy wszyscy powiedzieli, jakby karetka nie mog³a przyjechaæ na czas..."

System jest dla ludzi, czy ludzie dla systemu?
Przy odpowiednim podej¶ciu wszystkich bez wyj±tku, nawet w karetkach mo¿naby u¿ywac wiecej srodków zio³opochodnych.
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #87 : Wrzesieñ 20, 2008, 14:08:49 »

echh chyba łatwiej napalić ognisko w jaskini
Tak? Świetnie. A teraz wyobraz sobie, że musisz dokonać ekstrakcji zęba kamulcem, a jaskolczym zielem leczysz zakazenie poporodowe. Ciekawe co byście wy wszyscy powiedzieli, jakby karetka nie mogła przyjechać na czas...

hahaha, zapomniałam, ze nie masz poczucia humoru:)))

o to właśnie chodzi, że znakomita większość ludzi nie widzi winy systemu.... a wielka skoda...
A kto stworzył i codziennie tworzy ten system? Piżmoszczury?

Pazerni ludzie, którzy sprzdali się za kilka dolarów i technologie:)) i ta chęć od setek tysięcy lat do władzy, smutne, ale prawdziwe.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 20, 2008, 14:10:16 wys³ane przez wiki » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #88 : Wrzesieñ 20, 2008, 17:19:15 »

Z "Rady Dziewiêciu":

MIKI: Czy móg³by¶ opowiedzieæ nam o okoliczno¶ciach, w których wst±pi g³ówne l±dowanie Dwudziestu Czterech cywilizacji na Ziemi?TOM: Je¶li jakie¶ powa¿na gro¼ba dla Ziemi spowodowa³aby konieczno¶æ l±dowania, wtedy cywilizacje zgromadzi³yby siê nad g³ównymi miastami, aby zmusiæ ludzi dzier¿±cych w³adzê do powstrzymania niszczenia. Niektórzy przebywaj± w atmosferze Ziemi, niektórzy w takiej odleg³o¶ci od niej, ¿e gdyby zaistnia³a konieczno¶æ, szybko by siê tu pojawili. Altea kaza³a wam powiedzieæ, ¿e plany l±dowania obecnie wstrzymano, gdy¿ spowodowa³oby ono teraz ogromny chaos – poniewa¿ nie do¶æ wielu ludzi jest przekonanych o istnieniu innych cywilizacji, a tak¿e dlatego ¿e nie chcemy spowodowaæ ataku ludzkich si³ zbrojnych na przedstawicieli odwiedzaj±cych was cywilizacji. Jednak¿e zapewniamy was, ¿e je¶li Ziemia znajdzie siê na krawêdzi ca³kowitego zniszczenia, wtedy cywilizacje przybêd± i zapobiegn± mu.MIKI: Czy l±dowanie nast±pi jedynie w przypadku wielkiego niebezpieczeñstwa dla tego ¶wiata?TOM: Nast±pi ono, kiedy Ziemianie nie bêd± czuli potrzeby atakowania, lub je¶li Ziemi bêdzie zagra¿a³o wielkie niebezpieczeñstwo – wtedy siê to stanie, bez wzglêdu na konsekwencje. Lecz nie obecnie, tak. Wyja¶niê sprawê l±dowania i co ono oznacza dla waszej planety. Nasza technologia przede wszystkim pomo¿e wam zrozumieæ jak podnie¶æ poziom waszych upraw, waszego byd³a, jak oczy¶ciæ wasze wody i jak podwy¿szyæ poziom wibracji waszych dusz – aby wydobyæ je z ciemno¶ci. Kiedy mówimy 'ciemno¶æ', nie mamy na my¶li nic negatywnego, ale prawdziw± ciemno¶æ, przez któr± ludzie nie widz± i nie rozumiej± spraw kosmicznych. Nie rozumiej± te¿, ¿e ich nienawi¶æ i gniew stwarzaj± problem dla Wszech¶wiata. Tylko podnosz±c poziom tej planety i poziom jej ¶wiadomo¶ci, doskonal±c mi³o¶æ i doskonal±c serce ka¿dego cz³owieka, mo¿emy doskonaliæ inne planety w galaktykach. Ta planeta znajduje siê na najni¿szym poziomie, na jakim mo¿e znale¼æ siê dusza, aby siê czego¶ nauczyæ. Tragedi± jest gêsto¶æ tej planety – jest ona niby mu³, lepi siê, i te istoty wpadaj± w pu³apkê tej lepko¶ci. Zamierzamy podnie¶æ poziom tej planety z wasz± pomoc±, co uczyni j± ja¶niejsz±. Wtedy energia z niej p³yn±ca zostanie pos³ana we Wszech¶wiat i pomo¿e podnie¶æ poziom ¶wiadomo¶ci innych planet. Czy rozumiecie zasadê?ANDREW: Tak. Rozumiem, ¿e to wszystko stanie siê za spraw± nowej nauki, któr± nam dajecie, jak kiedy¶ nam powiedzia³e¶?TOM: To prawda. Bêd± mutacje. Tak¿e wasza planeta zostanie podniesiona do tego poziomu wibracji, na którym stan± siê mo¿liwe fizyczne kontakty, lecz nie jest to spraw± podstawow±. Energia ta zostanie zu¿ytkowana dla zachowania tej planety. Nie mamy nic przeciwko seksowi i wasze fizyczne stosunki nie s± nasz± spraw±– zdajemy sobie sprawê z konieczno¶ci ich istnienia. Ale mówimy o podniesieniu poziomu wibracji, wiêc energia nie zostanie roztrwoniona na zwi±zki fizyczne. Te nowe istoty, które przybywaj± na wasz± planetê i rodz± siê na waszej planecie, i dzieci, które maj± w sobie 'sonary'... Zamierza³em podaæ wam nazwy ró¿nych galaktyk i planet, z których pochodz± te istoty, chc±ce pomóc Ziemi, lecz nazwy te s± tak trudne do wymówienia w waszym jêzyku.ANDREW: Hm...TOM: Czy co¶ ciê niepokoi...?ANDREW: Nie, chyba nie. Po prostu wiem, ¿e to co mówisz jest piêkne i czyste, i po prostu zwala z nóg!TOM: Tak. Rozumiem.ANDREW: Czy móg³by¶ tylko choæby w skrócie opisaæ jak bêdzie wygl±da³o l±dowanie?TOM: Ca³e l±dowanie nie nast±pi w jednym czasie. Zacznie siê i przez dziewiêæ dni na ca³ej planecie bêd± trwa³y l±dowania. Bêdzie mo¿na je zobaczyæ, wiele ró¿nych pojazdów, lecz zanim wy³adujemy, wy¶lemy promieniowanie, które zredukuje do zera strach w ludziach. Filmy i ksi±¿ki posia³y w was ziarno, dziêki któremu nas rozpoznacie, i ludzie bêd± to pamiêtali. A ta energia, to promieniowanie, które wy¶lemy przed nami, bêdzie pochodzi³o z energii owego ziarna, które ju¿ tu jest.
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #89 : Wrzesieñ 20, 2008, 18:26:33 »

Przy odpowiednim podej¶ciu wszystkich bez wyj±tku, nawet w karetkach mo¿naby u¿ywac wiecej srodków zio³opochodnych.
Zio³opochodnych? Przykro mi, nie wszystko wyleczysz zio³ami (ziolem te¿ nie, chocia¿ przez pewien czas mo¿e siê tak wydawaæ), a ju¿ z ca³± pewno¶ci± nie w karetkach. Zast±pisz morfinê li¶æmi koki? Mo¿e pacjent, którego noga wpad³a w kombajn zachce spróbowaæ delikatnego zio³owego ¶rodka przeciwbólowego? Zio³a s± doskona³e, ale jako profilaktyka i dodatek; wiele obecnych tam substancji wykoprzystuje siê farmakologicznie, jednak w formie ekstraktu, który mo¿e mieæ jakie¶ mocniejsze i realne dzia³anie.
dv2
Go¶æ
« Odpowiedz #90 : Wrzesieñ 21, 2008, 22:36:03 »

tak czytam te posty i czytam, i jedynie z sensem tutaj pisze lookas  U¶miech
lookas nie zawracaj sobie uwagi t³umaczeniem im wszystkiego, poczekajmy do tego "niby" 14 pa¼dzierinka. To niektorzy niestety bêd± musieli zamkn±æ siê raz na zawsze  U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #91 : Wrzesieñ 21, 2008, 22:45:30 »

Darku U¶miech O co chodzi z tymi dzieæmi które maja      sonary    Co¶
Ztym promieniowanie to dobry pomysl,bo niby siê nie bojê i chcia³abym ich zobaczyæ ,sle jaka by by³a moja ostateczna reakcja ? tego nie wiem !

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #92 : Wrzesieñ 21, 2008, 22:47:03 »

tak czytam te posty i czytam, i jedynie z sensem tutaj pisze lookas  U¶miech
lookas nie zawracaj sobie uwagi t³umaczeniem im wszystkiego, poczekajmy do tego "niby" 14 pa¼dzierinka. To niektorzy niestety bêd± musieli zamkn±æ siê raz na zawsze  U¶miech
Witamy na forum U¶miech kolego
Mylisz siê nikt nie bêdzie MUSIA£ siê zamkn±æ
dv2
Go¶æ
« Odpowiedz #93 : Wrzesieñ 21, 2008, 22:57:17 »

chodzi mi o to ¿e teraz wiêksza racja bêdzie ¿eby niewierzyæ ni¿ wierzyæ w to ¿e co¶ wkoñcu ma staæ siê z nasz± planet±. Choæ nie przecze ¿e co¶ sie nie stanie, ale napewno nie w najbli¿szych 5,10,20,30 latach.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #94 : Wrzesieñ 22, 2008, 11:12:32 »

istnienie ufo jest faktem

tak jak istnienie Boga

kto nie chce wierzyæ - nie musi

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #95 : Wrzesieñ 22, 2008, 11:36:59 »

Eee tam. Ostatnio jak UFO mia³o siê pojawiæ nad wielkimi miastami i zademonstrowaæ nam swoj± potêgê oficjalnie to jedyn± dziwn± rzecz± jak±zaobserwowano by³ dobry chumor profesorów na mojej uczelni po sesji ;]. Je¶li nie kojarzycie o czym mówiê, to bodaj w pocz±tku 2007 roku mia³y nam zademonstrowaæ swoja potêgê wed³ug jakiego¶ tam przekazu kosmicznych narodów czy co¶ w ten deseñ (jaka¶ Federacja Kosmiczna na wzór Star Treka chyba) - hahahahaha. By³o dostêpne na stronie PCH, ale nie wiem czy jeszcze tam jest.
http://pl.youtube.com/watch?v=OJ0m8IEr664
po w³osku ale nie wa¿ne, jaki zonk Chichot
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 22, 2008, 11:37:41 wys³ane przez Hans Olo » Zapisane
dv2
Go¶æ
« Odpowiedz #96 : Wrzesieñ 22, 2008, 12:24:15 »

tom1ek czy ja podwa¿am istnienie ufo albo Boga?
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #97 : Wrzesieñ 22, 2008, 12:28:45 »

Istnienie UFO - niestety równiez istnienie Boga - s± podwa¿alne. Koncepcja Boga jest tak doskonale niesprawdzalna, ¿e nigdy nie uda siê racjonalnie i spójnie udowodniæ jego istnienia - istniej±ce dowody moga przekonaæ tylko przekonanych - ani dostatecznie mocno mu zaprzeczyæ. Problem z UFO jest taki, ¿e wiele elementów tej konstrukcji zosta³o przeniesionych... dlatego w³a¶nie te tezy o tym, ¿e "oni siê ukrywaj±, ale nam pomagaj± / przeszkadzaj±", a rz±dy nie chca rozpowszechnienia dowodów s± w³a¶ciwie niemo¿liwe do ca³kowitego obalenia... w³a¶nie, jakich dowodów? Poka¿cie mi namacalny i niekontrowersyjny dowód na istnienie UFO i wykazcie, ¿e zielone ludziki siêgaj± g³êbiej ni¿ XIX wieku (w³a¶ciwie koncepcja zielonego, nieskiego, wyraznookiego i oblego stwora przyszla w latach 40/50 wraz z... zagro¿eniem chiñskim).
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 22, 2008, 17:12:42 wys³ane przez Loukas » Zapisane
dv2
Go¶æ
« Odpowiedz #98 : Wrzesieñ 22, 2008, 12:32:22 »

loukas dobrze ¿e s± tacy ludzie jak Ty ;] którzy przynajmniej nie pisz± bajek jak wiêszko¶æ na tym forum U¶miech

ja niczego nie podwa¿am, i nie zamierzam, chodzi mi o to ¿e te wszystkie historyjki o koñcu ¶wiata w najbli¿szych latach itp. to opowie¶ci ¿ywcem wyjête z Faktu albo Super Expresu U¶miech

Pozdrawiam
Skala
Go¶æ
« Odpowiedz #99 : Wrzesieñ 22, 2008, 16:57:11 »

A to ¿e Vasulla przewidzia³a Walke Re¿imu i to trzy dni przed ni± nic nie udowadnia?Co o tym my¶lisz Loukas?
Ja uwa¿am ¿e to Szatan za tym wszystkim stoi spójz na czym opieram swój wniosek:

"Gdy Jezus szed³ po wyj¶ciu ze ¶wi±tyni, podeszli do Niego uczniowie, aby Mu pokazaæ budowle ¶wi±tyni.Lecz On rzek³ do nich: «Widzicie to wszystko? Zaprawdê, powiadam wam, nie zostanie tu kamieñ na kamieniu.A gdy siedzia³ na Górze Oliwnej, podeszli do Niego uczniowie i pytali na osobno¶ci:Powiedz nam, kiedy to nast±pi i jaki bêdzie znak Twego przyj¶cia i koñca ¶wiata?;Na to Jezus im odpowiedzia³;Strze¿cie siê, ¿eby was kto nie zwiód³. Wielu bowiem przyjdzie pod moim imieniem i bêd± mówiæ: Ja jestem Mesjaszem. I wielu w b³±d wprowadz±.Bêdziecie s³yszeæ o wojnach i o pog³oskach wojennych; uwa¿ajcie, nie trwó¿cie siê tym. To musi siê staæ, ale to jeszcze nie koniec!Powstanie bowiem naród przeciw narodowi i królestwo przeciw królestwu. Bêdzie g³ód i zaraza, a miejscami trzêsienia ziemi.Lecz to wszystko jest dopiero pocz±tkiem bole¶ci. Wtedy wydadz± was na udrêkê i bêd± was zabijaæ, i bêdziecie w nienawi¶ci u wszystkich narodów, z powodu mego imienia.Wówczas wielu zachwieje siê w wierze; bêd± siê wzajemnie wydawaæ i jedni drugich nienawidziæ. Powstanie wielu fa³szywych proroków i wielu w b³±d wprowadz±;  a poniewa¿ wzmo¿e siê nieprawo¶æ, oziêbnie mi³o¶æ wielu. Lecz kto wytrwa do koñca, ten bêdzie zbawiony. A ta Ewangelia o królestwie bêdzie g³oszona po ca³ej ziemi, na ¶wiadectwo wszystkim narodom. I wtedy nadejdzie koniec.

I to siê trochê sprawdza Jezus mówi³ te¿:
"Wtedy je¶liby wam kto powiedzia³: "Oto tu jest Mesjasz" albo: "Tam", nie wierzcie!
Powstan± bowiem fa³szywi mesjasze i fa³szywi prorocy i dzia³aæ bêd± wielkie znaki i cuda, by w b³±d wprowadziæ, je¶li to mo¿liwe, tak¿e wybranych. Oto wam przepowiedzia³em. Je¶li wiêc wam powiedz±: "Oto jest na pustyni", nie chod¼cie tam!; "Oto wewn±trz domu", nie wierzcie!
Albowiem jak b³yskawica zab³y¶nie na wschodzie, a ¶wieci a¿ na zachodzie, tak bêdzie z przyj¶ciem Syna Cz³owieczego.  Gdzie jest padlina, tam siê i sêpy zgromadz±
 Zaraz te¿ po ucisku owych dni s³oñce siê zaæmi i ksiê¿yc nie da swego blasku; gwiazdy zaczn± padaæ z nieba i moce niebios zostan± wstrz±¶niête
Wówczas uka¿e siê na niebie znak Syna Cz³owieczego, i wtedy bêd± narzekaæ wszystkie narody ziemi; i ujrz± Syna Cz³owieczego, przychodz±cego na ob³okach niebieskich z wielk± moc± i chwa³±. Po¶le On swoich anio³ów z tr±b± o g³osie potê¿nym, i zgromadz± Jego wybranych z czterech stron ¶wiata, od jednego krañca nieba a¿ do drugiego"

A skoro to siê dzieje teraz przeczytaj przeczytajcie sobie to:

"A od figowego drzewa uczcie siê przez podobieñstwo! Gdy jego ga³±zka staje siê soczysta i li¶cie wypuszcza, poznajecie, ¿e zbli¿a siê lato.
Tak samo i wy, kiedy ujrzycie to wszystko, wiedzcie, ¿e blisko jest, we drzwiach.
 Zaprawdê, powiadam wam: Nie przeminie to pokolenie, a¿ siê to wszystko stanie
Niebo i ziemia przemin±, ale moje s³owa nie przemin±"

Wiêc skoro Vasulla przewidzia³a walke Re¿imu/raczej kto¶ jej to powiedzia³ to pewnie by³ to Szatan bo po co ufoludki mia³yby podawaæ siê za Jezusa?
A skoro Szatan istnieje to istnieje te¿ Pan Bóg i co o tym my¶lisz?
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 22, 2008, 17:11:06 wys³ane przez Skala » Zapisane
Strony: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 26 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: