Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 23, 2024, 00:09:21

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Pytania do Williama Browna  (Przeczytany 36735 razy)
0 u¿ytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
strefa-niewyjasnionych
Go¶æ
« : Luty 21, 2009, 19:00:02 »

Witajcie, dnia 1 Marca 2009 we Wrocławiu odbywa się Sympozjum:Syndrom Roku 2012. Jednym z prelegentów tego Sympozjum będzie William Brown. Całe Sympozjum będę filmował dla organizatorów. W internecie pojawi się również krótszy 20/30-minutowy reportaż z tego Sympozjum. Oprócz tegoż reportażu, w nie dalakiej przyszłości będę robił reportaż odnośnie Projektu Cheops, tak więc chciałbym zadać kilka pytań przed kamerą p. Williamowi Brown na tym że spotkaniu.

KIEDY MACIE JAKIEŚ PROPOZYCJE PYTAŃ DLA P.BROWNA NAPISZCIE JE TUTAJ.
TE CIEKAWSZE PYTANIA ZOSTANĄ ZADANE.
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2009, 19:01:24 wys³ane przez strefa-niewyjasnionych » Zapisane
BRAIN
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Luty 21, 2009, 19:36:09 »

1. Jakie ma plany na sylwestra 2012/2013?

2. Czy w stanach du¿o jest naiwniaków wierz±cych w ten projekt ?

3. Powi±zane
- Co powie ludziom je¶li w po³owie roku nie bêdzie widaæ (z po³udniowych czê¶ci Ziemii) ¿adnego Nibiru?
- Czy ekipa PCh ma ju¿ przygotowane odpowiednie wymówki na tê okoliczno¶æ?
- Kiedy ekipa PCh zamierza zwin±æ ¿agle i cichaczem siê ulotniæ?

poufne
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Luty 21, 2009, 20:08:30 »

1. Czy odda mi swoje auto skoro i tak mu siê nie przyda w przysz³o¶ci. To samo tyczy siê sprzêtu elektrycznego.

2. Czy jest sposób ¿eby uratowaæ wszystkie filmy z Redtube?

3. Czy po sympozjum bêdzie afterparty?

4. Czy na after party bêdzie darmowy alkohol?
Jêzyk
Jak wymy¶lê jakie¶ powa¿ne to napisze Du¿y u¶miech
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Luty 21, 2009, 20:21:09 »

Nie mnie oceniaæ wasze pytania.
Jednak je¶li wiêkszo¶æ ludzko¶ci my¶li takimi kategoriami, to nic mnie ju¿ nie dziwi.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Luty 21, 2009, 20:28:35 »

No dalej koledzy,my¶lcie jeszcze intensywniej nad pytaniami.

Poufne-Ja prywatnie przyszykowa³em dla Ciebie jakie¶ stare szmaty,gramofon i mam jeszcze trochê alkoholu.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Luty 21, 2009, 21:11:15 »

Nie mnie oceniaæ wasze pytania.
Jednak je¶li wiêkszo¶æ ludzko¶ci my¶li takimi kategoriami, to nic mnie ju¿ nie dziwi.

Darek - oni sobie robi± jaja przecie¿ Mrugniêcie Zreszt±, nie dziwiê siê, bo trudno tu o co¶ rozs±dnego pytaæ. PCh stawia pewne teorie, i jeszcez w tym roku albo siê one potwierdz±, albo nie. Albo dostaniemy dowód na sensowno¶æ dzia³ania PCh, albo dowód, ze to mydlenie oczu. O co tu wiêcej pytaæ?
« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2009, 21:12:05 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Luty 21, 2009, 21:20:57 »

Tene, widzê to. ¦lepy to wyczuje. Jednak o czym¶ to ¶wiadczy.
strefa-niewyjasnionych
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Luty 21, 2009, 21:25:34 »

Powróæmy to w±tku, proszê o pisanie TYLKO pytañ, bez zbêdnych komentarzy. PRZEMY¦LANYCH pytañ.
BRAIN
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Luty 21, 2009, 21:42:01 »

Dobrze wiêc napiszê ponownie w mo¿e mniej ironicznym tonie ...

Co powie ludziom Pan Brown je¶li w po³owie roku nie bêdzie widaæ (z po³udniowych czê¶ci Ziemii) ¿adnego Nibiru??
Czy bêdzie mia³ odwagê powiedzieæ wprost... "myli³em siê, ¿adnego Nibiru nie ma" ?
Czy te¿ bêdzie dalej w to brn±³ a¿ do samego koñca 2012 niezale¿nie od tego czy przepowiednie Enkiego siê sprawdz±?

Chcia³bym uzyskaæ od Pana Browna konkretn± odpowied¼ do której bêdê móg³ siê odnie¶æ za kilka miesiêcy.

I proszê mi tu nie sugerowaæ, ¿e nie jest to przemy¶lane pytanie, chyba, ¿e przemy¶lane w Pana znaczeniu równa siê pytaniu wygodnemu dla Pana Browna.
strefa-niewyjasnionych
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Luty 21, 2009, 21:58:11 »

BRAIN dobre pytanie ! Właśnie o takie mi chodzi. Im więcej trudnych pytań tym lepiej.

« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2009, 22:34:08 wys³ane przez strefa-niewyjasnionych » Zapisane
Lucyna D.
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Luty 21, 2009, 22:38:54 »

Jaka jest pana Browna rola w Projekcie Cheops?
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Luty 22, 2009, 01:06:36 »

Czy  zdaje Pan sobie sprawê ¿e ludzko¶æ jest kontrolowana przez jak±¶ obc± wy¿ej rozwiniêt± rasê która to rasa ¿ywi siê naszyni negatywnymi emocjami?
W ¶wietle tej wiedzy uwa¿a Pan za stosowne wszelakie straszenie ludzi Nibiru przez ludzi maj±cych problem z tym ¿eby zrozumieæ ¿e rodzina Enkiego przerobi³a nas dla swoich potrzeb ¿ywieniowych, traci obecnie zasilanie i straszy ludzi na potêgê  bo brakuje im paliwa?
Dziêkujê serdecznie za przeczytanie pytania...
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Luty 22, 2009, 09:57:10 »

Panie Brown, dlaczego PCh tak ogólnie i wrêcz sporadycznie mówi o innych przekazach przygotowuj±cych do roku 2012? Przecie¿ gdyby¶cie wiêcej na ten temat mówili i odsy³ali do konkretnych stron internetowych, to i ENKI i Wy nie byliby¶cie a¿ tak szkalowani.
strefa-niewyjasnionych
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Luty 23, 2009, 18:23:21 »

Ju¿ nie macie wiêcej pytañ ? Nic was ju¿ wiêcej nieciekawi ?
gadzfilm
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Luty 23, 2009, 18:27:36 »

W jaki sposób zamierzacie siê dokopaæ do Wielkiego Labiryntu, który jest a¿ 20m. pod ziemi± ? Co z zabezpieczeniem terenu ? Zsypuj±cym siê piaskiem ?
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Luty 23, 2009, 18:37:23 »

Do¶æ d³ugie, szcezgó³owe pytanie:

W jak d³ugim czasie macie zamiar dokopaæ siê na g³êboko¶æ 20 m? Czy uwzglêdniacie przy tym konieczno¶æ nale¿ytego zabezpieczenia ewentualnych napotkanych zabytków? Czy w planach uwzglêdniacie czas konieczny na odczytanie inskrypcji w Labiryncie? Jak d³ugo, od zakoñczenia wykopalisk w Hawarze, mo¿e potrwaæ (plus-minus), od z³ozenia podania o pozwolenie na wykopaliska w Gizie do ewentualnego uzyskania tego pozwolenia?
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Luty 23, 2009, 19:31:50 »

Szanowny Panie!
Nie mam najmniejszych w±tpliwo¶ci ¿e piramida w Gizie stoi w centrum sieci energetycznej oplataj±cej ca³y ¶wiat i ¿e kiedy¶ ten system dzia³a³.
Napewno te¿ mo¿na go wykorzystaæ do dobrych i z³ych celów.
Czy nie obawia siê Pan ¿e byty przemawiaj±ce przez Pani± Lucynê £obo¶ mog± gp wykorzystaæ do celów nieprzyjaznym ludzko¶ci?
Czy kiedykolwiek pomy¶la³ Pan o tym ¿e Projekt Cheops mo¿e pos³u¿yæ do zniewolenia ca³ej ludzko¶ci zamiast jej pomóc?
Jak± ma Pan pewno¶æ ¿e owe byty s± tymi za kogo siê podaj±?
Dziêkujê.
strefa-niewyjasnionych
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Luty 26, 2009, 18:13:39 »

Witajcie ponownie
1 Marzec ju¿ tu¿ tu¿... czy mo¿e macie jeszcze jakie¶ propozycje pytañ dla p. Williama Browna ?
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Luty 26, 2009, 18:46:56 »

Szanowny Panie, prosze powiedziec ktorego labiryntu szukacie w Egipcie, wszak jest nie jeden.

Kiara U¶miech U¶miech
trójk±t
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Luty 26, 2009, 19:42:13 »

1) W sesji 80 z 16 grudnia 2007 En-Ki powiedzia³, ¿e w 2008 roku pojawi siê kolejny piktogram na polach w Wylatowie. Dlaczego wiêc go nie by³o?

2) Dlaczego tak wa¿ny projekt ratowania ziemi nie przeznaczy ¿adnych pieniêdzy na stworzenie profesjonalnej strony internetowej. Czy¿by nie zale¿a³o Wam na zaistnieniu w najwa¿niejszym wspó³czesnym medium informacyjnym?

3) Dlaczego tak wysoko rozwiniête obce cywilizacje potrafi± przylecieæ do nas z odleg³ych zak±tków wszech¶wiata ale nie pokazuj± siê "oficjalnie" poniewa¿ boj± siê naszych rakiet :-) (En-Ki wiele razy to podkre¶la³) Jak to jest, ¿e potrafi± powstrzymaæ wulkan w Yellowstone a nie potrafi± powstrzymaæ naszych prymitywnych rakiet?

4) Skoro banki i pieni±dze upadn± to dlaczego cz³onkowie projektu nie wezm± du¿ych kredytów na cele projektu? Przecie¿ nie bêd± musieli oddawaæ.

5) Dlaczego sesje prywatne nie s± publikowane w internecie za zgod± uczestników? Obawa przed weryfikacj± faktów?

6) Dlaczego w sesji 78 En-ki twierdzi, ¿e Ca³un Turyñski to falsyfikat a w sesji 96 twierdzi ju¿, ¿e jest prawdziwy? Skleroza u tak rozwiniêtego ducha?
strefa-niewyjasnionych
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Luty 26, 2009, 22:32:17 »

trójk±t... te pytania to powinny byæ skierowane raczej do Lucyny £obos ni¿ do p. Browna, gdy¿ co on mo¿e powiedzieæ ?
Kiara... wszyscy wiemy o jaki labirynt chodzi Projektowi Cheops
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Luty 26, 2009, 22:35:35 »

Moze my wiemy ale nie wiem czy wie to zaloga projektu? No bo skoro tak zmienne jest miejsce kopania oraz wejscia do niego? To chyba nie myslisz iz ten labirynt jest pod calym Egiptem Co¶ Co¶ Co¶ Szok
Po za tym co to jest ten labirynt poszukiwany? pod tym slowem kryja sie rozne znaczenia, nie koniecznie takie jak sobie wspolczesnie wyobrazamy. Mrugniêcie Mrugniêcie

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2009, 22:37:11 wys³ane przez Kiara » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #22 : Luty 26, 2009, 23:03:31 »

Ludzie ,nadajecie na p.Lucynê ,na Enki, i na Pch ,ale jak ktos daje wam mo¿liwo¶æ zadania pytañ u samego ¼ród³a to robicie sobie jaja i wymy¶lacie naprawdê beznadziejne pytania.

Nie wiem czy moje bedzie przemy¶lane,ale napewno dla mnie powa¿ne.
 - Jak zamierzacie zabezpieczyæ wykopaliska i dziurê któr± wykopiecie,przed ewentualnym podej¶ciem wód gruntowych ?
Je¶li to prawda ¿e trzeba kopaæ na 20 i wiecej metrów w dó³,to pojawienie siê takiej wody jest wielce prawdopodobne,zw³aszcza ¿e Piramida znajduje siê niedaleko zbiornika wodnego ( chyba siê nie myle? )

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Luty 26, 2009, 23:13:33 »

Chanell - wiesz, moim zdaniem prócz mo¿e dwóch pierwszych postów z pytaniami, które by³y faktycznie dla jaj, pozosta³e s± zupe³nie serio i w porz±dku. A ¿e trudne i k³opotliwe momentami dla PCh? Przecie¿ nie chodzi o to, by pytaæ o same plusy i udawaæ, ¿e minusów nie ma, prawda?
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #24 : Luty 26, 2009, 23:19:41 »

Chanell - wiesz, moim zdaniem prócz mo¿e dwóch pierwszych postów z pytaniami, które by³y faktycznie dla jaj, pozosta³e s± zupe³nie serio i w porz±dku. A ¿e trudne i k³opotliwe momentami dla PCh? Przecie¿ nie chodzi o to, by pytaæ o same plusy i udawaæ, ¿e minusów nie ma, prawda?
No tak,przepraszam tych co zadali pytania na temat.Zapomnia³am to zaznaczyæ U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Strony: [1] 2 3 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: