tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« : Wrzesień 16, 2008, 10:02:34 » |
|
Standardowo polecam mojÂą stronkĂŞ i przypominam, Âże aby reklamowaĂŚ swoje autorskie strony (tak ja w tym temacie, albo w podpisie) potrzebujecie zgody Administracji (co nie wcale jest trudne do uzyskania  ) Moja strona: http://rok2012.w.interia.pl/Wszelkie wasze opinie i wskazĂłwki dot. mojej strony na starym forum byÂły bardzo cenne. DziĂŞkujĂŞ. MoÂżecie siĂŞ wypowiadaĂŚ teÂż tutaj. //p.s.: inna moja strona, ktĂłrÂą kiedyÂś zrobiÂłem na proÂśbĂŞ mojej nauczycielki od matmy w liceum - http://wielosciany.w.interia.pl/
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 26, 2008, 15:08:08 wysłane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 16, 2008, 13:17:36 » |
|
Tomku, widze ze nie traciÂłes czasu przez ostatnie 2 dni. A ja sie zastanawiaÂłam, gdzie coponiektĂłrzy znikli...
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 16, 2008, 13:23:00 » |
|
hehe, spox p.s.: wczoraj moja strona na liczniku przekroczy³a liczbê 20 000 wyzyt!  fajnie - nie jest to co prawda liczba ludzi, którzy weszli, tylko suma wszystkich wejœÌ - ale to i tak du¿o
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
Korybut13
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 18, 2008, 13:12:40 » |
|
Witam! PolecĂŞ tu swojÂą stronĂŞ jeÂśli moÂżna www.divinatio.pl.tlPozdrawiam wszystkich!
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 18, 2008, 18:20:14 » |
|
o witaj korybut, wiĂŞc jesteÂś  moÂżna
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 18, 2008, 21:36:10 » |
|
 W³aœnie doœÌ rzêsiœcie omawiamy ten w¹tek.
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 19, 2008, 08:22:39 » |
|
haha, no w³asnie  hehehe STATYSTYKI MOJEJ STRONY ZALEDWIE OD 09 DO 19 WRZEŒNIA (od kiedy zamieœci³em tam info o cenzurze NASA, o której pisa³em na starym forum): Liczba nowych osób które odwiedzi³y moj¹ stronê = 1012czyli ju¿ ponad 1000 osób o tym wie, by³y te¿ wejœcia z zagranicy, g³ównie z USA (67 wejœÌ) - choÌ nikogo tam o tym nie informowa³em.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 19, 2008, 13:21:31 » |
|
Oj mówiê ci to spisek  Oni maj¹ programy które przeszukuj¹ internet w poszukiwaniu tego typu hase³ planeta x itd. namierzaj¹ twoje IP i wysy³aj¹ rakietê  albo ka¿¹ tym z kosmosu ¿eby ciê porwali i powiedzieli ¿e bóg ich zes³a³... xD
|
|
|
|
|
|
|
www.faraonowie.pl
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 19, 2008, 17:48:18 » |
|
Ja rĂłwnieÂż podam swojÂą stronkĂŞ www.faraonowie.pl
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 19, 2008, 23:00:21 » |
|
Oj mówiê ci to spisek  Oni maj¹ programy które przeszukuj¹ internet w poszukiwaniu tego typu hase³ planeta x itd. namierzaj¹ twoje IP i wysy³aj¹ rakietê  albo ka¿¹ tym z kosmosu ¿eby ciê porwali i powiedzieli ¿e bóg ich zes³a³... xD ee tam, po prostu ktoœ z polski da³ znaÌ komuœ z USA i ju¿ - wchodz¹ przez Google Translator
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 22, 2008, 11:55:01 » |
|
no to na dzieĂą dzisiejszy moja stronka nie dziaÂła...
wyglÂąda na to, Âże amerykaĂąski serwer KOON, na ktĂłrym byÂła do tej pory przestaÂł istnieĂŚ, zamieniĂŞ linki na serwer interii i niedÂługo bĂŞdzie dziaÂłaĂŚ znowu
|
|
|
|
|
|
|
Enigma
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 22, 2008, 18:31:03 » |
|
Hm, Tomek sprawa jest najwyÂższej wagi paĂąstwowej. Z pewnoÂściÂą Nasa poprzez informatora z Google wykapowali jakie info tam rozprowadzasz  . A to pech tyle cennych informacji znikneÂło z neta <beczy>
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 22, 2008, 22:57:48 » |
|
hehe do jutra wieczĂłr wszystko przywrĂłcĂŞ
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #14 : Październik 25, 2008, 14:08:24 » |
|
Dosta³em niedawno oficjaln¹ ofertê wspó³pracy od wydawnictwa Illuminatio ( http://illuminatio.pl) i od CzaryMary ( http://czarymary.pl). Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Na ¿aden program partnerski siê na pewno nie zdecydujê, jakaœ wymiana banerów ewentualnie... //a moja stronka skoczy³a w google na 3 pozycjê (z wczeœniejszej 4) po wpisaniu w wyszukiwarce: wreszcie przegoni³em serwer eioba.pl, w zasadzie nic nie robi³em, po prostu czeka³em. wiadomosci24.pl chyba ju¿ nie przegoniê, ale zobaczymy...
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Maj 30, 2012, 19:50:30 » |
|
www.bramaoswiecenia.plPolecam tym, ktĂłrzy chcieliby siĂŞ rozprawiĂŚ ostatecznie ze .... sobÂą
|
|
|
|
|
|
|
|