Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #25 : Luty 24, 2009, 21:50:25 » |
|
Co¶ s³aba ta wasza bariera
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #26 : Luty 24, 2009, 22:14:59 » |
|
Mora - pogadamy za jaki¶ czas CZY WARTO J¡ BY£O PRZEKROCZYÆ! pewna wiedza SZKODZI DOS£OWNIE gdy siê nie jest na ni± nie przygotowanym, odczu³em to na pocz±tku drogi!!!
Azathoth - LILITH nigdy nie by³a fizyczna - to matka sukkubów i królowa demonów - jest najstarszym bytem ("pierwsza po Bogu"), wiêc rozpatrywanie tego na takiej p³aszczy¼nie nie ma sensu - relacja z raju to bardzo pokrêcona wersja "wydarzeñ", które mia³y miejsce na innym planie niz mundane - ciê¿ko pisaæ o kim¶ kto nigdy siê nie narodzi³ a istnieje od zawsze!!!
718'
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #27 : Luty 24, 2009, 22:19:47 » |
|
We¼ siê ogranicz t± liczb± wykrzykników bo czytaæ Ciebie nie idzie.
|
|
|
|
|
|
|
mr_Azathoth
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #28 : Luty 24, 2009, 22:27:07 » |
|
Kaplan - przeciez Lilith zostala stworzona pozniej niz Adam...... Albo w tym samym czasie.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #29 : Luty 24, 2009, 22:28:12 » |
|
A sk±d tacy zacni okulty¶ci jak wy posiadacie t± wiedzê?
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #30 : Luty 24, 2009, 22:31:27 » |
|
CIʯK¡ PRAC¡!!! nie czytaj mnie jak nie chcesz...
to bzdura - LILITH istnia³a przez Adamem - wierzysz, ¿e ADAM by³ fizyczny? dla mnie to ARCHETYP cz³owieka, LILITH p³odzi³a z Adamem dzieci - zdradza³ Ewê z ni± - ale to na prawdê za trudny temat na forum internetowe!!!!!!!!
718'
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #31 : Luty 24, 2009, 22:43:38 » |
|
I po co ta z³o¶æ kap³anie? Pienisz siê jakby¶ mia³ w¶ciekliznê.
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #32 : Luty 24, 2009, 22:52:02 » |
|
Lilith. Lilith byla pierwsza kobieta Adama. Zostala stworzona z mulu i kalu.Lilith byla ciemna, dzika i piekna. Kiedy Adam zapragnal ja poslubic i zazadal, aby spoczela pod nim podczas snu, Lilith zaczela sie wzbraniac. Odrzucila zaloty Adama. Wedlug niej nie istnialzaden powod uzasadniajacy to, iz ma "lezec pod spodem" poniewaz ona i Adam zostali stworzeni z jednej reki i z jednego tworzywa. Wybuchla klotnia. Lilith opuscila Adama, a swoim wdziekiem sklonila Boga, aby nadal jej swoje tajemne imie. Uzyskala dzieki temu nieskonczona moc. Zazadala od Boga skrzydel i odleciala. Po straceniu aniolow do Piekiel stala sie jedna z 4 narzeczonych Szatana, ktoremu narodzila niezliczona ilosc demonicznych dzieci, zwanych Lilim. Byla uwazana za "Krolowa nocy", ucielesnienie seksualnego wyuzdania, sztuki uwodzenia i zdrady malzenskiej. Przypisywano jej sile, ktora powoduje, ze czlowiek nie potrafimyslec o niczym innym, jak tylko o zaspokojeniu swoich seksualnych pragnien i popedow. Przypisuje sie jej takze to, ze obdarza mezczyzn "mokrymi snami" i wnika nocamido ich sypialni, aby zawladnac nimi podczas snu...
Sa rozne opowiesci, ale jak to naprawde bylo , kto to wie.......
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #33 : Luty 24, 2009, 22:52:10 » |
|
WYKRZYKNIK to nie z³o¶æ! gdzie Ty ¿yjesz?!
WYKRZYKNIK to miêdzy innymi podkre¶lenie wa¿no¶ci - zapamiêtaj to je¶li w szkole tego nie nauczyli...
718'
|
|
|
|
|
|
|
mr_Azathoth
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #34 : Luty 24, 2009, 22:53:53 » |
|
Jak mogl zdradzac ewe jak ewy jeszcze nie bylo.... Najpierw byla Lilith pozniej 1ewa i 2ewa....
Adam na poczatku byl hermafrodyta, dopiero pozniej sie zmienil....
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #35 : Luty 24, 2009, 22:54:40 » |
|
Lilith. Lilith byla pierwsza kobieta Adama. Zostala stworzona z mulu i kalu.Lilith byla ciemna, dzika i piekna. Kiedy Adam zapragnal ja poslubic i zazadal, aby spoczela pod nim podczas snu, Lilith zaczela sie wzbraniac. Odrzucila zaloty Adama. Wedlug niej nie istnialzaden powod uzasadniajacy to, iz ma "lezec pod spodem" poniewaz ona i Adam zostali stworzeni z jednej reki i z jednego tworzywa. Wybuchla klotnia. Lilith opuscila Adama, a swoim wdziekiem sklonila Boga, aby nadal jej swoje tajemne imie. Uzyskala dzieki temu nieskonczona moc. Zazadala od Boga skrzydel i odleciala. Po straceniu aniolow do Piekiel stala sie jedna z 4 narzeczonych Szatana, ktoremu narodzila niezliczona ilosc demonicznych dzieci, zwanych Lilim. Byla uwazana za "Krolowa nocy", ucielesnienie seksualnego wyuzdania, sztuki uwodzenia i zdrady malzenskiej. Przypisywano jej sile, ktora powoduje, ze czlowiek nie potrafimyslec o niczym innym, jak tylko o zaspokojeniu swoich seksualnych pragnien i popedow. Przypisuje sie jej takze to, ze obdarza mezczyzn "mokrymi snami" i wnika nocamido ich sypialni, aby zawladnac nimi podczas snu...
Sa rozne opowiesci, ale jak to naprawde bylo , kto to wie.......
pozna³em LILITH - je¶li siê ma odpowiednie podej¶cie ona UCZY, nie jest z³a, jest zbyt star± energi± aby byæ z³a - jest niebezpieczna i to BARDZO ale nie z³a - nie bez powodu nosi przydomek - DUSICIELKA DZIECI... 718'
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #36 : Luty 24, 2009, 22:56:29 » |
|
Jak mogl zdradzac ewe jak ewy jeszcze nie bylo.... Najpierw byla Lilith pozniej 1ewa i 2ewa....
Adam na poczatku byl hermafrodyta, dopiero pozniej sie zmienil....
za du¿o biblii i Ko¶cio³a mój drogi! Ja Ci opowiadam o MOICH do¶wiadczeniach a nie o tym co przeczyta³em - ta wiedza jest w zasadzie martwa a ja piszê o zywej - do¶wiadczalnej... 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 22:56:54 wys³ane przez Kap³an 718 »
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #37 : Luty 24, 2009, 23:03:34 » |
|
Wierzycie w boginie która powsta³a z kupy? Zostala stworzona z mulu i kalu. Buahahaha... PS: W twoim przypadku wykrzyknik to z³o¶æ. Czytaj±c twoje posty odnoszê takie wra¿enie. Jakby¶ móg³ to by¶ mnie zjad³ na tym forum.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 23:05:06 wys³ane przez Mora »
|
|
|
|
|
Rafaela
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #38 : Luty 24, 2009, 23:09:49 » |
|
Mora, to nie jest fer, co ty piszesz. To co ja napisalam, to sa opowiesci, mam jeszcze kilka o Lilith ktore sa tez bardzo ciekawe. Napisz cos ciekawego, zebysmy mogli poczytac. Nie denerwoj niepotrzebnie ludzi ktorzy , szkoda ze nie chca naprawde cos ciekawego opowiedziec na ten temat, tego mi brakuje w tej dyskusji, dlatego napisalam wam ta bajke.
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #39 : Luty 24, 2009, 23:14:07 » |
|
Mora ja w ni± nie wier¿ê - ja do¶wiadczy³em spotkania z ni± a Ty jeste¶ za ma³o kapuj±cy, ¿eby wogóle próbowaæ zrozumieæ co to znaczy kontakt z tak pote¿n± energi± (starsz± NI¯ CZAS)
powiedz sobie teraz tak w umy¶le - STARSZA NI¯ CZAS - je¶li zrozumiesz to zamilkniesz...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #40 : Luty 24, 2009, 23:24:54 » |
|
Tia. Sam nie rozumiesz. Czas jest wymiarem bezwzglêdnym i nie mo¿na okre¶liæ niczego poza nim.
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #41 : Luty 24, 2009, 23:32:42 » |
|
widaæ nie ka¿dy my¶li tak jak TY i nauka siê mo¿e myliæ, nie masz prawa tego zrozumieæ je¶li tego nie do¶wiadczy³e¶ - tyle w tym temacie...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #42 : Luty 24, 2009, 23:35:09 » |
|
Tia. Bardzo przemawiaj±ce. Opisz mi swoje do¶wiadczenia. Chcia³bym w koñcu przeczytaæ co¶ wiêcej niz puste has³o typu "nigdy nie zrozumiesz". Bo póki co to wszystkim udowadniasz jedynie swoj± ignorancjê.
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #43 : Luty 24, 2009, 23:47:15 » |
|
nie opiszê bo tego siê w s³owa nie da ubraæ, dlatego w³a¶nie nie opiszê - opisz mi co czujesz jak wylewasz sobie wrz±tek na g³owê i wk³adasz rêkê w ogieñ po za tym, ¿e boli i ¿e do¶wiadczy³e¶ tego, ¿e jest gor±ce - rozumiesz ju¿???
je¶li nie rozumiesz to opisz mi takie do¶wiadczenie bólu ALE DOK£ADNIE - nie da siê!!!
P.S. ból to przyk³ad jako co¶ co ka¿dy odczuwa INACZEJ
718'
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #44 : Luty 24, 2009, 23:50:52 » |
|
¯e boli to juz jest opis. Nawet doda³bym, ¿e ból jest pal±cy i czuæ jak mrowi± wszystkie zakoñczenia nerwowe. Bardzo jasne i klarowne doswiadczenie, które z reszt± mam za sob±. Tzn. nie oba na raz, ale jedno i drugie. Natomiast do¶wiadczenie braku czasu jest niemo¿liwe, poniewa¿ z czasu i grawitacji wynika ruch, a ruchu nie da siê powstrzymaæ.
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #45 : Luty 25, 2009, 00:06:21 » |
|
mam rozumieæ, ¿e nie wierzysz w to co nie udowodnione naukowo?! jest miejsce poza czasem i przestrzeni± - nazywa siê to zagiêcie rzeczywisto¶ci - trójk±t brmudzki to do¶æ ciekawy przyk³ad - ka¿dy w³a¶nie wykonany rytua³ magiczny przenosi w³a¶nie w takie miejsce - tyle, ¿e podró¿ujesz UMYS£EM a nie cia³em - co zrozumia³e...
dobrze wiêc - spróbuje opisaæ Ci moje osobiste do¶wiadczenie z LILITH ale to ostatnie - starsze to tylko projekcja mojej rz±dzy i uj¶cie pierwotnych instynktów - wiêc b³êdna droga to by³a...
aby to przeczytaæ w³a¶nie musisz wiedzieæ, ¿e istnieje 7 czakr (udowodnione naukowo - naukowcy odkryli drobinki substancji podobnej do piasku - oczywi¶cie mowa o atomach!), w zale¿nie od poziomu rozwoju osoby która nawi±zuje kontakt z danym bytem odczuwa to w jednej z 7 czakr - ja zawsze odczuwa³em to fizycznie w czakrze sakralnej (seksualnej) - wy¿ej opisa³em czemu takj siê dzia³o, lecz ju¿ ostatnim razem (by³ to ostatni raz i wiêcej ju¿ nie bêdê do tego wracaæ!) odczu³em t± energiê na czubku g³owy - dos³ownie fizyczne odczucie przenikania czego¶ do cia³a - jest to czakra korony (najwy¿sza!) to têdy trafia bosko¶æ do cz³owieka, uczucie by³o kosmiczne, od³ecia³em na d³ugo, straci³em ca³kkiem rachubê czasu - odlecia³em na chwilê a minê³y 2 godziny!!! czu³em intensywne wibracje wzd³u¿ krêgos³upa a¿ zakoñczy³o siê to w samej g³owie, cia³o by³o lekie tak, ¿e prawie lata³em - nie mia³em ¶wiadomo¶ci jego istnienia...
potem zauwa¿y³em, ¿e nagle moje zrozumie znacznie wzros³o i rozumiem to co przedtem by³o nie jasne dla mnie ca³kiem, to by³ zdecydowanie najmocniejszy mój kontakt z pierwotnymi energiami...
widzisz wiêc jak ciê¿ko to opisaæ, bardziej siê ju¿ nie da w sumie!
Kap³an 718'
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #46 : Luty 25, 2009, 00:14:59 » |
|
£ee tam 2 godziny. Mi systarczy trochê p³ynu i odlecê na 10 godzin. Nic wielkiego. To nie jest doswiadczenie braku czasu, to jest raczej do¶wiadczenie jego nie odczuwania. Urwany film i nic poza tym.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 00:15:17 wys³ane przez Hans Olo »
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #47 : Luty 25, 2009, 00:30:39 » |
|
hmm - urwany film wywo³any magicznie na trze¼wo - zrób tak i powiedz jak by³o a zobaczysz, ¿e to NIC ³atwego, szkoda, ze z tego ca³ego mojego opisu Twoje wnioski to URWANY FILM NA 2 GODZINY 718'
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #48 : Luty 25, 2009, 00:44:20 » |
|
Nie chodzi o trze¼wo¶æ lub nie trze¼wo¶æ. Jak sam stwierdzi³e¶, up³ynê³y 2 godziny, a Ty nie zauwa¿y³e¶ tego. Tymczasem doswiadczenie braku czasu musia³oby byæ odwrotne, musia³by¶ w warunkach braku czasu odczuwaæ jego up³yw, co jest samo z siê paradoksem i tylko o to mi chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #49 : Luty 25, 2009, 00:57:22 » |
|
dla naukowców istnienie MAGII jest paradoksem, wiêc...
718'
|
|
|
|
|
|
|
|