Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:06:57

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesja 96 i przesuniêcie terminu pojawienia siê nibru  (Przeczytany 64632 razy)
0 u¿ytkowników i 7 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Luty 24, 2009, 21:43:22 »

Mobius!!
Koty nie k³ami±!!!
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Luty 24, 2009, 22:01:40 »

kot !!! a Mobiusy siê nie kompromituj±  Mrugniêcie sorki ale odbi³em Twoj± pi³eczkê,zamiast argumentów g³upi komentarz  Mrugniêcie Chichot
kosynier
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Luty 24, 2009, 22:51:28 »

hmm jak dla mnie nic sie nie zmieni³o tak jak mówi³ wczesniej po³owa tego roku nibiru bedzie widoczna przez teleskop i na sesji w Chicago tak samo a go³ym okiem 2010

cyt "„Go³ym okiem” mo¿e byæ widoczna ju¿ na pocz±tku 2010 roku, w drugiej po³owie 2009 bêdzie widoczna przez teleskopy. Powiedzmy, jest w po³owie drogi do Jowisza - to nie daleko. S³ucham."

nie wiem gdzie¶cie wyczytali ze go³ym okiem w tym roku
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Luty 24, 2009, 22:57:16 »

Mam propozycjê. wa³kujecie ten sam temat w dwóch osobnych w±tkach i to na tej samej zak³adce. popro¶cie moda aby scali³ te tematy.
trójk±t
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Luty 25, 2009, 02:38:04 »

Sesja 81
PYTANIE: Dziêkujê, pytanie od Janka. Brakuje mi nag³o¶nienia istnienia Planety X (Nibiru) przez astronomów. Czy nie nale¿y ich “uruchomiæ”? To dotrze do wielkiej rzeszy ludzi.

EN-KI: A kto tobie powiedzia³, ¿e nie ma? Ju¿ naukowcy w tych waszych m±drych urz±dzeniach, które nazywacie komputerami – bij± na alarm, pokazuj± ow± planetê. Co tu mówiæ “nie ma”. Wiesz dlaczego jest to jeszcze utajone? Jest to strach przed panik± ludzk±, która mo¿e wybuchn±æ. A je¶li chcesz zaczekaæ – niebawem Planeta bêdzie widoczna “go³ym okiem”, czyli od roku 09 na niebie mo¿na j± bêdzie zobaczyæ. Teraz, przez mocniejsze teleskopy ju¿ j± widaæ – i kto tu mówi “nie widaæ”… S³ucham.

Sesja 87
PYTANIE: Bardzo dziêkujê, nastêpne pytanie. Czy dysponuj±c mocnym teleskopem astronomicznym mogê odnale¼æ dzi¶ Nibiru ? Je¿eli tak, to gdzie jej szukaæ na niebie ?

EN-KI: Bardzo mocnym… Jest taki teleskop. Posiadaj± go, ten teleskop duchowni w Arizonie. Jest to watykañski teleskop. Je¶li bardzo ciebie to interesuje – wybierz siê tam. Mo¿e tobie pozwol± zobaczyæ, bo z tego teleskopu – ju¿ j± widaæ. S³ucham.

Sesja 88
IWONA: Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie od Damiana. Rozumiem, ¿e rz±dowe teleskopy mog± ukrywaæ prawdê o Nibiru, ale czemu amatorscy astronomowie z ca³ego naszego globu nie zauwa¿yli jeszcze obiektu wielko¶ci Jowisza, jakim jest Nibiru? Przecie¿ za rok ma byæ widziany „go³ym okiem“, wiêc w tym momencie zapewne te¿ go ju¿ powinno byæ gdzie¶ widaæ z naszej planety?

EN-KI: Kto tobie powiedzia³, ¿e to jest wielko¶ci Jowisza? Chcesz wiedzieæ jaka wielko¶æ – no to us³yszysz. Kilka razy wiêksza od Ziemi – tak± wielko¶æ posiada owa planeta. Jest ju¿ widoczna… Dlaczego nie og³aszaj±? Pomy¶l - troszeczkê dlaczego. Strach najszybciej siê rozchodzi i co by siê zadzia³o na Ziemi – i tutaj te¿ móg³bym powiedzieæ - „przyjd¼, porozmawiamy“. Jest widoczna z najwiêkszego teleskopu, który jest usytuowany na biegunie po³udniowym. Jest widoczna – tyle mogê powiedzieæ. S³ucham.

Sesja 90
PYTANIE: Od jakiego momentu Nibiru bêdzie widoczna?

EN-KI: Niebawem… niebawem ujrzycie ow± planetê – bo to nie jest meteoryt. Owa planeta ci±gnie za sob± meteoryty. Dziewi±ty rok, druga po³owa – ju¿ bêdzie to widoczne, choæ jeszcze z teleskopów. S³ucham.

Sesja 96
BARBARA:

Dziêkujemy. Czy mo¿emy wiedzieæ gdzie teraz znajduje siê planeta X, Nibiru. Czy jest ju¿ widoczna i w jakiej wielko¶ci j± widaæ?

EN-KI:

„Go³ym okiem” mo¿e byæ widoczna ju¿ na pocz±tku 2010 roku, w drugiej po³owie 2009 bêdzie widoczna przez teleskopy. Powiedzmy, jest w po³owie drogi do Jowisza - to nie daleko. S³ucham.

Niech ¿yj± wyszukiwarki.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Luty 25, 2009, 02:48:03 »

Sesja 81
PYTANIE: Dziêkujê, pytanie od Janka. Brakuje mi nag³o¶nienia istnienia Planety X (Nibiru) przez astronomów. Czy nie nale¿y ich “uruchomiæ”? To dotrze do wielkiej rzeszy ludzi.

EN-KI: A kto tobie powiedzia³, ¿e nie ma? Ju¿ naukowcy w tych waszych m±drych urz±dzeniach, które nazywacie komputerami – bij± na alarm, pokazuj± ow± planetê. Co tu mówiæ “nie ma”. Wiesz dlaczego jest to jeszcze utajone? Jest to strach przed panik± ludzk±, która mo¿e wybuchn±æ. A je¶li chcesz zaczekaæ – niebawem Planeta bêdzie widoczna “go³ym okiem”, czyli od roku 09 na niebie mo¿na j± bêdzie zobaczyæ. Teraz, przez mocniejsze teleskopy ju¿ j± widaæ – i kto tu mówi “nie widaæ”… S³ucham.

Sesja 90

EN-KI: Niebawem… niebawem ujrzycie ow± planetê – bo to nie jest meteoryt. Owa planeta ci±gnie za sob± meteoryty. Dziewi±ty rok, druga po³owa – ju¿ bêdzie to widoczne, choæ jeszcze z teleskopów. S³ucham.

Dziêki trójk±t sam tego szuka³em za pomoc± przegl±darki ale widocznie musia³em co¶ poknociæ.

Widzicie to co mówi ENKI?

K³amie. Pierw mówi:
A je¶li chcesz zaczekaæ – niebawem Planeta bêdzie widoczna “go³ym okiem”, czyli od roku 09 na niebie mo¿na j± bêdzie zobaczyæ. Teraz, przez mocniejsze teleskopy ju¿ j± widaæ

A potem w kolejnej sesji:

Dziewi±ty rok, druga po³owa – ju¿ bêdzie to widoczne, choæ jeszcze z teleskopów.
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 02:48:40 wys³ane przez Mora » Zapisane
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Luty 25, 2009, 08:15:12 »

I to by chyba podsumowywa³o, jak En-Ki zmienia datê widoczno¶ci Nibiru - innymi s³owy k³amie. A jak znam ¿ycie, im dalej bêdzie siê ci±gn±³ ten rok, tym daty znowu bêdê mocniej przesuwane i zmieniane. A zwolennicy jak ¶lepi dalej bêd± wierzyæ, mówi±c: "Ale to trzeba czytaæ od sesji numer X! Od wtedy siê nic nie zmienia!". Echhh, czasami naiwno¶æ ludzka mnie za³amuje.

Aha, i dziêki, trójk±d, za odnalezienie tego pierwszego fragmentu. Te¿ kojarzy³em, ¿e by³o mówione, ¿e ju¿ od 2009 go³ym okiem, a wcze¶niej przez teleskopy, ale umkn±³ mi ten fragment. ¦wietna robota, dziêki U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 08:16:36 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Luty 25, 2009, 11:47:16 »

Mobius!!
Koty nie k³ami±!!!

Nie bylo mnie tylko 24 godziny na forum a ile psow powieszono na mnie?..
Kotu i innym juz sie w czajnikach pieprzy,nie czytaja dokladnie sesji, a tym
co czytaja, zarzucaja jeszcze klamstwa.I wcale sie nie dziwie,bo skoro samciowi
wszystko od poczatku sie kielbasi(najpierw z wielkoscia a teraz  terminami ogla-
dania golym okiem Nibiru), a oni swiecie wierza w slowa “mistrza”klamstwa i mani-
pulacji,wiec wszystko jest jasne.Pogonili kota,trojkat,Tene,t0m3k12,Mobius,choc powinienem ja to zrobic osobiscie.Dzieki Wam,bo w ten sposob zaoszczedziliscie mi wiele czasu na szukanie dowodow w sesjach.Kot,Jason i inni zamiast sie cieszyc,ze Nibiru jest
jak najdalej i ze moze sie nigdy nie pojawic,zachowuja sie jak dzieci wygladajace
prezentow pod choinke  -  glupcy!Nie chodzi Im o zagrozenia jakie niesie Nibiru,
lecz zeby przypadkiem ktos nie odebral Im racji.A feeee…!
Pozdrawiam.

« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 11:48:40 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
pawelltos
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Luty 25, 2009, 12:04:19 »

Echhh, czasami naiwno¶æ ludzka mnie za³amuje.
....
Aha, i dziêki, trójk±d, za odnalezienie tego pierwszego fragmentu. Te¿ kojarzy³em, ¿e by³o mówione, ¿e ju¿ od 2009 go³ym okiem, a wcze¶niej przez teleskopy, ale umkn±³ mi ten fragment. ¦wietna robota, dziêki U¶miech

No proszê. I to .. i inne fragmenty sesji.. i Sitchin "jako autorytet projektu" .. i wiele innych bzdur na które wskazywa³em i ja i inni, 
pokazuj± ¿e to wszystko ¶ciema a¿ piszczy U¶miech
.. a Lucyna ze swoj± udawan± szopk± o nazwie "Enki"  pewnie sobie jeszcze nie raz "na wakacje" do Egiptu wyskoczy. Na
koszt naiwniaków U¶miech W sumie niez³y sobie sposób znalaz³a. Pogratulowaæ. Potem przyjdzie 2010, 2011, oka¿e siê ¿e zagro¿enia nie ma ¿adnego i bêdzie
trzeba kolejn± "¶ciemê wyszykowaæ" na kolejnej "sesji". A¿ ciekaw jestem co wtedy Lucyna wymy¶li U¶miech
Oczywi¶cie to tylko moje zdanie (na szczêscie inni te¿ je podzielaj± na forum) i z góry uprasza siê fanatyków o nie atakowanie
za wyra¿anie w³asnych opinii..

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 12:09:02 wys³ane przez pawelltos » Zapisane
trójk±t
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Luty 25, 2009, 13:16:24 »

Jedyny sposób to u³o¿enie zestawu pytañ w stylu:
1. "Dlaczego w sesji X mówi³e¶ ¿e Nibiru widoczna bêdzie go³ym okiem od 2009 roku, w sesji Y ¿e od po³owy a Z ¿e od 2010 roku?"
2. "Dlaczego Nibiru raz jest widoczna tylko z jednego teleskopu na ¶wiecie znajduj±cego siê w Arizonie (sesja X) a drugi raz tylko z jednego teleskopu na ¶wiecie znajduj±cego siê na biegunie po³udniowym (sesja Y)?"

Pó¼niej po opracowaniu takiego zestawu pytañ podsy³aæ je do uczestników ka¿dej nastêpnej sesji, ¿eby je zadawali :-)
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Luty 25, 2009, 13:36:32 »

Jedyny sposób to u³o¿enie zestawu pytañ w stylu:
1. "Dlaczego w sesji X mówi³e¶ ¿e Nibiru widoczna bêdzie go³ym okiem od 2009 roku, w sesji Y ¿e od po³owy a Z ¿e od 2010 roku?"
2. "Dlaczego Nibiru raz jest widoczna tylko z jednego teleskopu na ¶wiecie znajduj±cego siê w Arizonie (sesja X) a drugi raz tylko z jednego teleskopu na ¶wiecie znajduj±cego siê na biegunie po³udniowym (sesja Y)?"

Pó¼niej po opracowaniu takiego zestawu pytañ podsy³aæ je do uczestników ka¿dej nastêpnej sesji, ¿eby je zadawali :-)

Tia... a organizatorzy sesji skrupulatnie je odrzuc±, za to zadadz± pytania w stylu: "Chorujê na wirusowe z³amanie nogi. Czy smarowanie je mas³em orzechowym z dodatkiem siekanego czosnku pomo¿e?"
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Luty 25, 2009, 14:23:26 »

a ja wam powiem inaczej...

ZAMIAST CZYTAÆ CI¡GLE SESJE I SIÊ NIMI ZACHWYCAÆ WY£APUJ¡C B£ÊDY, zastosujcie siê do s³ów Chrystusa z apokryfów (widaæ "za mocne" jak na ewangelie synoptyczne!)

MY¦LCIE SERCEM!!!

Z Miejsca ¦wiat³a,
Kap³an 718'
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Luty 25, 2009, 14:50:20 »

Kap³an 718 - ma³o mocne, skoro w Ewangeliach tradycyjnych równie¿ te s³owa s±. Wystarczy nie czytaæ "na pa³ê", ale nieco zrozumieæ. Coby daleko nie szukaæ, wystarczy przywo³aæ choæby pouczenie Chrystusa, ¿e do dzieci nale¿y Królestwo niebieskie. Nieco my¶lenia, a nie fanatyczna pogarda dla wszystkiego, co jakkolwiek z KK zwi±zane ;]

A w temacie - je¶li chcê szukaæ  objawienia, to owszem, bêdê go szukaæ, ale tam gdzie nie ma k³amstwa. Czego o PCh zdecydowanie powiedzieæ nie mo¿na.
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 14:51:46 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
Jason
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Luty 25, 2009, 14:58:09 »

Sesja 81

mówi, ze od 2009 roku ale nie mowi od ktorego miesi±ca, czy od poczatku 2009 czy od polowy czy od konca (Moze to byc i grudzien 2009, chocby i 31 grudnia co nie jest dat± dalek± od poczatku stycznia 2010, np. 1 01.2010 to roznica jednego dnia)  Stwierdza tez, ze widac j± juz przez MOCNIEJSZE teleskopy, czyli nie wszystkie teleskopy, a zatem zapewne nie przez takie, do ktorych maj± dostep zwykli ludzie, nie naukowcy w obserwatoriach itp.

Sesja 87
PYTANIE: Bardzo dziêkujê, nastêpne pytanie. Czy dysponuj±c mocnym teleskopem astronomicznym mogê odnale¼æ dzi¶ Nibiru ? Je¿eli tak, to gdzie jej szukaæ na niebie ?

EN-KI: Bardzo mocnym… Jest taki teleskop. Posiadaj± go, ten teleskop duchowni w Arizonie. Jest to watykañski teleskop. Je¶li bardzo ciebie to interesuje – wybierz siê tam. Mo¿e tobie pozwol± zobaczyæ, bo z tego teleskopu – ju¿ j± widaæ. S³ucham.

potwierdza to, co powiedzial na poprzedniej sesji. Widac Nibiru MOCNYM teleskopem, a ten w Arizonie jest mocny, nikt nie zaprzeczy. Nie mowi o zwyklych teleskopach.

Sesja 88
IWONA: Bardzo dziêkujê, kolejne pytanie od Damiana. Rozumiem, ¿e rz±dowe teleskopy mog± ukrywaæ prawdê o Nibiru, ale czemu amatorscy astronomowie z ca³ego naszego globu nie zauwa¿yli jeszcze obiektu wielko¶ci Jowisza, jakim jest Nibiru? Przecie¿ za rok ma byæ widziany „go³ym okiem“, wiêc w tym momencie zapewne te¿ go ju¿ powinno byæ gdzie¶ widaæ z naszej planety?

EN-KI: Kto tobie powiedzia³, ¿e to jest wielko¶ci Jowisza? Chcesz wiedzieæ jaka wielko¶æ – no to us³yszysz. Kilka razy wiêksza od Ziemi – tak± wielko¶æ posiada owa planeta. Jest ju¿ widoczna… Dlaczego nie og³aszaj±? Pomy¶l - troszeczkê dlaczego. Strach najszybciej siê rozchodzi i co by siê zadzia³o na Ziemi – i tutaj te¿ móg³bym powiedzieæ - „przyjd¼, porozmawiamy“. Jest widoczna z najwiêkszego teleskopu, który jest usytuowany na biegunie po³udniowym. Jest widoczna – tyle mogê powiedzieæ. S³ucham.

nadal potwierdza swoje slowa z poprzednich sesji. Nibiru jest widoczna z MOCNIEJSZYCH teleskopów. Najpierw mowil o tym w Arizonie, teraz podaje przyklad tego na biegunie. Nic nie mowi nadal o zwyklych teleskopach.

Sesja 90

tutaj precyzuje, ze bedzie widoczna od polowy 2009 przez teleskopy, ale nie mowi o jakie mu chodzi. Mog± to byc juz ogolnodostepne teleskopy (choc bardzo drogie i raczej dla wiekszosci ludzi niedostepne) ale nie musz±.

Sesja 96
BARBARA:

Dziêkujemy. Czy mo¿emy wiedzieæ gdzie teraz znajduje siê planeta X, Nibiru. Czy jest ju¿ widoczna i w jakiej wielko¶ci j± widaæ?

EN-KI:

„Go³ym okiem” mo¿e byæ widoczna ju¿ na pocz±tku 2010 roku, w drugiej po³owie 2009 bêdzie widoczna przez teleskopy. Powiedzmy, jest w po³owie drogi do Jowisza - to nie daleko. S³ucham.

potwierdza to co mowil od samego poczatku, ze bedzie widoczna przez teleskopy od drugiej polowy 2009 roku (choc nadal nie mowi o jakie teleskopy mu chodzi) a ponadto precyzuje moment widocznosci golym okiem na poczatek 2010.

W czym problem? gdzie tu k³amstwo?
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Luty 25, 2009, 15:27:08 »

W postach sceptyków.
Oni podobno bardzo dok³adnie analizuj± sesje.
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 15:29:48 wys³ane przez kot » Zapisane
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Luty 25, 2009, 15:51:22 »

raczej w Twojej g³owie kot,³ykasz wszystko jak m³ody pelikan
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 15:52:31 wys³ane przez Mobius » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Luty 25, 2009, 16:06:18 »

Wiesz tyleco zjesz.
trójk±t
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Luty 25, 2009, 16:12:57 »

Jason:

No to jeszcze raz:

Sesja 81:
A je¶li chcesz zaczekaæ – niebawem Planeta bêdzie widoczna “go³ym okiem”, czyli od roku 09 na niebie mo¿na j± bêdzie zobaczyæ.

Czyli go³ym okiem bêdzie widoczna w 2009 roku a do tego czasu tylko przez teleskopy.

Sesja 96:
„Go³ym okiem” mo¿e byæ widoczna ju¿ na pocz±tku 2010 roku, w drugiej po³owie 2009 bêdzie widoczna przez teleskopy.

Tu "go³e oko" przesuwa siê ju¿ na 2010.

Poza tym jak wyt³umaczysz ¿e raz widaæ j± tylko z bieguna po³udniowego a raz tylko z Arizony? No i powiedz mi o jaki "mocny teleskop" z Arizony chodzi? Wtedy ja Ci powiem jak± on ma moc i gdzie s± równie mocne teleskopy, a pó¼niej tym mi odpowiesz dlaczego z tych równie mocnych teleskopów nie widaæ Nibiru :-)

A co do patrzenia my¶lenia sercem, je¿eli Kap³anie czyta³e¶ dok³adnie sesje to wiesz ¿e has³o przewodnie brzmi - "masz rozum, wiêc go u¿ywaj", co te¿ w³a¶nie czyniê.
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Luty 25, 2009, 16:25:54 »

To jest po prostu nabijanie ludzi w butelke. A kap³an jest chyba wynajêty przez Projekt-Cheops do pisania takich bzdetow.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Luty 25, 2009, 16:47:56 »

Pozwólcie drodzy forumowicze,¿e wyja¶niê genezê powstania sporu.

O godzinie 17-37 wczoraj Kahuna rozpocz±³ temat:SESJA 96, 8 LUTY 2009 CHCAGO USA.

Rozpocz±³ w±tek s³owami komentuj±c sesjê 96:

TAK,JAK WSPOMNIA£EM WCZE¦NIEJ NIE OBY£O SIÊ BEZ NIESPODZIANEK.

TERMIN POJAWIENIA SIÊ NIBIRU PRZESUNIÊTY NA NASTÊPNY ROK!

Tom3ek12 komentuje:¦MIECH NA SALI i cytuje fragment 90 sesji,która co do terminów pokrywa siê z sesj± 96.

Zareagowa³em wiêc,bo na sesji96 WCALE NIE ZMIENIONO TERMINU POJAWIENIA SIÊ NIBIRU.

Jak napisa³em wcze¶niej na sesji 90 podany by³ TEN SAM TERMIN-wiêc skoro na 96 sesji powtórzono ten termin ,to jednocze¶nie go nie zmieniono.

St±d mój po¶cik,w którym zauwa¿am,¿e Kahunie siê co¶ pokie³basi³o.

Gdyby wyst±pi³ z tym tematem w zesz³ym roku,po sesji 86  to mo¿e móg³by doszukiwaæ siê delikatnej nie¶cis³o¶ci.Im wcze¶niej,tym trudniej by³o o precyzjê podania terminu pojawienia siê Nibiru.

Moje wyst±pienie chcia³o pokazaæ,ze niektórzy forumowicze za wszelk± cenê chc± postawiæ pod w±tpliwo¶æ przekazy EN-KI ze wzglêdu na ró¿ne nie¶cis³o¶ci a jednocze¶nie sami nie staraj± siê o zachowanie ¶cis³o¶ci.

Jason
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Luty 25, 2009, 16:48:19 »

Jason:

No to jeszcze raz:

Sesja 81:
A je¶li chcesz zaczekaæ – niebawem Planeta bêdzie widoczna “go³ym okiem”, czyli od roku 09 na niebie mo¿na j± bêdzie zobaczyæ.

Czyli go³ym okiem bêdzie widoczna w 2009 roku a do tego czasu tylko przez teleskopy.

Sesja 96:
„Go³ym okiem” mo¿e byæ widoczna ju¿ na pocz±tku 2010 roku, w drugiej po³owie 2009 bêdzie widoczna przez teleskopy.

Tu "go³e oko" przesuwa siê ju¿ na 2010.

Poza tym jak wyt³umaczysz ¿e raz widaæ j± tylko z bieguna po³udniowego a raz tylko z Arizony? No i powiedz mi o jaki "mocny teleskop" z Arizony chodzi? Wtedy ja Ci powiem jak± on ma moc i gdzie s± równie mocne teleskopy, a pó¼niej tym mi odpowiesz dlaczego z tych równie mocnych teleskopów nie widaæ Nibiru :-)

A co do patrzenia my¶lenia sercem, je¿eli Kap³anie czyta³e¶ dok³adnie sesje to wiesz ¿e has³o przewodnie brzmi - "masz rozum, wiêc go u¿ywaj", co te¿ w³a¶nie czyniê.

juz pisalem, ze 'od roku 2009' nie musi oznaczac ani poczatku roku ani polowy a moze oznaczac koncowke, np grudzien, tak samo ja poczatek 2010 to raczej styczen/luty, a wiec róznica od 1 dnia (31.12.2009 - 1.01.2010) do max miesi±ca z ogonem, co dla bytu z innego swiata nie jest chyba du¿± pomylk±. Nikt z was sceptyków nie bierze pod uwage tego, ze Lucyna jest tylko przekaznikiem i przekazuje wszystko tak, jak sama to zrozumie, przeksztalca na wlasny jezyk. St±d s± czasem niedoci±gniecia, ale nie s± one tak duze aby ten byt dyskwalifikowac. Nie powinno sie lapac Enkiego za slowka, bo nietedy droga, nie wszystko co mowi trzeba brac doslownie, co do dnia co do godziny, co do miejsca i czasu. Co innego moze on przekazac Lucynie a co innego ona moze zrozumiec i przekazac nam.
Co do teleskopow to EnKi niegdy nie mowil, ze widac j± TYLKO z tego z Arizony lub TYLKO z tego z bieguna. Podawal je za przyklady.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Luty 25, 2009, 17:08:19 »

Za³amuje siê jak was czytam.

Ufacie jakiemu¶ "bytowi" który jest nie wiadomo sk±d zamiast przyjrzeæ siê dok³adnie s³owom które my piszemy.

Postaw siê na moim miejscu kocie i przeczytaj mojego wcze¶niejszego posta w tym temacie.

Wiecie jak to siê nazywa?

Zdrada rasy ludzkiej. Ufaæ kosmitom ale ludziom to ju¿ nie. Bo sceptycy s± ¶lepi, k³ami± itd.

Rzygaæ mi siê ju¿ chce od tej waszej channelingowej propagandy.

Wierzcie dalej temu swojemu Enkiemu id¼cie za nim s³udzy jego. Zobaczycie do czego was to doprowadzi.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #47 : Luty 25, 2009, 17:14:32 »

No to mo¿e Mora w innym temacie.
My tu piszemy na temat rzekomych przesuniêæ terminu obserwacji Nibiru w sesji 96.
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 17:15:58 wys³ane przez kot » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Luty 25, 2009, 17:21:32 »

No chyba raczej w tym temacie.
Dotyczy to Enkiego i ca³ej jego bandy.
trójk±t
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Luty 25, 2009, 18:02:00 »

Cytat: Jason
Co do teleskopow to EnKi niegdy nie mowil, ze widac j± TYLKO z tego z Arizony lub TYLKO z tego z bieguna. Podawal je za przyklady.

Skoro to tylko przyk³ady to oznacza, ¿e widaæ j± równie¿ z innych du¿ych teleskopów. Ale ani nie s³ysza³em, ¿eby kto¶ z Arizony raportowa³ odkrycie nowej planety, ani te¿ z ¿adnego innego miejsca na ¶wiecie. A wiêc jak to jest, ¿e nastolatki z liceum odkrywaj± planetoidy i komety, które dotr± do ziemi dopiero za wiele lat, a nikt nie widzi zbli¿aj±cej siê olbrzymiej planety? Nie oszukujmy siê, jak co¶ za pó³ roku ma byæ widoczne go³ym okiem to teraz powinienem to zobaczyæ byle jakim teleskopem kupionym w Tesco, bo przecie¿ te obiekty nie poruszaj± siê z prêdko¶ci± ¶wiat³a.

No i skoro Lucyna siê myli lub przek³amuje dane w tej kwestii to oznacza, ¿e prawdopodobnie przek³amuje te¿ informacje w ka¿dej innej kwestii. Np. 7 marca 2014 mog³a niew³a¶ciwie odczytaæ jako 21 grudzieñ 2012 lub mog³a niew³a¶ciwie przekazaæ, ¿e lek X leczy co¶ czego nie leczy lub nawet jest truj±cy :-)
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: