kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Luty 24, 2009, 21:43:22 » |
|
Mobius!! Koty nie kÂłamiÂą!!!
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Luty 24, 2009, 22:01:40 » |
|
kot !!! a Mobiusy siĂŞ nie kompromitujÂą  sorki ale odbiÂłem TwojÂą piÂłeczkĂŞ,zamiast argumentĂłw gÂłupi komentarz 
|
|
|
|
|
|
|
kosynier
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Luty 24, 2009, 22:51:28 » |
|
hmm jak dla mnie nic sie nie zmieniÂło tak jak mĂłwiÂł wczesniej poÂłowa tego roku nibiru bedzie widoczna przez teleskop i na sesji w Chicago tak samo a goÂłym okiem 2010
cyt "„GoÂłym okiem” moÂże byĂŚ widoczna juÂż na poczÂątku 2010 roku, w drugiej poÂłowie 2009 bĂŞdzie widoczna przez teleskopy. Powiedzmy, jest w poÂłowie drogi do Jowisza - to nie daleko. SÂłucham."
nie wiem gdzieÂście wyczytali ze goÂłym okiem w tym roku
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Luty 24, 2009, 22:57:16 » |
|
Mam propozycjĂŞ. waÂłkujecie ten sam temat w dwĂłch osobnych wÂątkach i to na tej samej zakÂładce. poproÂście moda aby scaliÂł te tematy.
|
|
|
|
|
|
|
trĂłjkÂąt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Luty 25, 2009, 02:38:04 » |
|
Sesja 81 PYTANIE: DziĂŞkujĂŞ, pytanie od Janka. Brakuje mi nagÂłoÂśnienia istnienia Planety X (Nibiru) przez astronomĂłw. Czy nie naleÂży ich “uruchomiĂŚ”? To dotrze do wielkiej rzeszy ludzi.
EN-KI: A kto tobie powiedziaÂł, Âże nie ma? JuÂż naukowcy w tych waszych mÂądrych urzÂądzeniach, ktĂłre nazywacie komputerami – bijÂą na alarm, pokazujÂą owÂą planetĂŞ. Co tu mĂłwiĂŚ “nie ma”. Wiesz dlaczego jest to jeszcze utajone? Jest to strach przed panikÂą ludzkÂą, ktĂłra moÂże wybuchn¹Ì. A jeÂśli chcesz zaczekaĂŚ – niebawem Planeta bĂŞdzie widoczna “goÂłym okiem”, czyli od roku 09 na niebie moÂżna jÂą bĂŞdzie zobaczyĂŚ. Teraz, przez mocniejsze teleskopy juÂż jÂą widaĂŚ – i kto tu mĂłwi “nie widaĂŚ”… SÂłucham. Sesja 87 PYTANIE: Bardzo dziĂŞkujĂŞ, nastĂŞpne pytanie. Czy dysponujÂąc mocnym teleskopem astronomicznym mogĂŞ odnaleŸÌ dziÂś Nibiru ? JeÂżeli tak, to gdzie jej szukaĂŚ na niebie ?
EN-KI: Bardzo mocnym… Jest taki teleskop. PosiadajÂą go, ten teleskop duchowni w Arizonie. Jest to watykaĂąski teleskop. JeÂśli bardzo ciebie to interesuje – wybierz siĂŞ tam. MoÂże tobie pozwolÂą zobaczyĂŚ, bo z tego teleskopu – juÂż jÂą widaĂŚ. SÂłucham. Sesja 88 IWONA: Bardzo dziĂŞkujĂŞ, kolejne pytanie od Damiana. Rozumiem, Âże rzÂądowe teleskopy mogÂą ukrywaĂŚ prawdĂŞ o Nibiru, ale czemu amatorscy astronomowie z caÂłego naszego globu nie zauwaÂżyli jeszcze obiektu wielkoÂści Jowisza, jakim jest Nibiru? PrzecieÂż za rok ma byĂŚ widziany „goÂłym okiem“, wiĂŞc w tym momencie zapewne teÂż go juÂż powinno byĂŚ gdzieÂś widaĂŚ z naszej planety?
EN-KI: Kto tobie powiedziaÂł, Âże to jest wielkoÂści Jowisza? Chcesz wiedzieĂŚ jaka wielkoœÌ – no to usÂłyszysz. Kilka razy wiĂŞksza od Ziemi – takÂą wielkoœÌ posiada owa planeta. Jest juÂż widoczna… Dlaczego nie ogÂłaszajÂą? PomyÂśl - troszeczkĂŞ dlaczego. Strach najszybciej siĂŞ rozchodzi i co by siĂŞ zadziaÂło na Ziemi – i tutaj teÂż mĂłgÂłbym powiedzieĂŚ - „przyjdÂź, porozmawiamy“. Jest widoczna z najwiĂŞkszego teleskopu, ktĂłry jest usytuowany na biegunie poÂłudniowym. Jest widoczna – tyle mogĂŞ powiedzieĂŚ. SÂłucham. Sesja 90 PYTANIE: Od jakiego momentu Nibiru bĂŞdzie widoczna?
EN-KI: Niebawem… niebawem ujrzycie owÂą planetĂŞ – bo to nie jest meteoryt. Owa planeta ciÂągnie za sobÂą meteoryty. DziewiÂąty rok, druga poÂłowa – juÂż bĂŞdzie to widoczne, choĂŚ jeszcze z teleskopĂłw. SÂłucham. Sesja 96 BARBARA:
DziĂŞkujemy. Czy moÂżemy wiedzieĂŚ gdzie teraz znajduje siĂŞ planeta X, Nibiru. Czy jest juÂż widoczna i w jakiej wielkoÂści jÂą widaĂŚ?
EN-KI:
„GoÂłym okiem” moÂże byĂŚ widoczna juÂż na poczÂątku 2010 roku, w drugiej poÂłowie 2009 bĂŞdzie widoczna przez teleskopy. Powiedzmy, jest w poÂłowie drogi do Jowisza - to nie daleko. SÂłucham. Niech ÂżyjÂą wyszukiwarki.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Luty 25, 2009, 02:48:03 » |
|
Sesja 81 Cytuj PYTANIE: DziĂŞkujĂŞ, pytanie od Janka. Brakuje mi nagÂłoÂśnienia istnienia Planety X (Nibiru) przez astronomĂłw. Czy nie naleÂży ich “uruchomiĂŚ”? To dotrze do wielkiej rzeszy ludzi.
EN-KI: A kto tobie powiedziaÂł, Âże nie ma? JuÂż naukowcy w tych waszych mÂądrych urzÂądzeniach, ktĂłre nazywacie komputerami – bijÂą na alarm, pokazujÂą owÂą planetĂŞ. Co tu mĂłwiĂŚ “nie ma”. Wiesz dlaczego jest to jeszcze utajone? Jest to strach przed panikÂą ludzkÂą, ktĂłra moÂże wybuchn¹Ì. A jeÂśli chcesz zaczekaĂŚ – niebawem Planeta bĂŞdzie widoczna “goÂłym okiem”, czyli od roku 09 na niebie moÂżna jÂą bĂŞdzie zobaczyĂŚ. Teraz, przez mocniejsze teleskopy juÂż jÂą widaĂŚ – i kto tu mĂłwi “nie widaĂŚ”… SÂłucham. Sesja 90 Cytuj PYTANIE: Od jakiego momentu Nibiru bĂŞdzie widoczna?
EN-KI: Niebawem… niebawem ujrzycie owÂą planetĂŞ – bo to nie jest meteoryt. Owa planeta ciÂągnie za sobÂą meteoryty. DziewiÂąty rok, druga poÂłowa – juÂż bĂŞdzie to widoczne, choĂŚ jeszcze z teleskopĂłw. SÂłucham. DziĂŞki trĂłjkÂąt sam tego szukaÂłem za pomocÂą przeglÂądarki ale widocznie musiaÂłem coÂś poknociĂŚ. Widzicie to co mĂłwi ENKI? KÂłamie. Pierw mĂłwi: A jeÂśli chcesz zaczekaĂŚ – niebawem Planeta bĂŞdzie widoczna “goÂłym okiem”, czyli od roku 09 na niebie moÂżna jÂą bĂŞdzie zobaczyĂŚ. Teraz, przez mocniejsze teleskopy juÂż jÂą widaĂŚ A potem w kolejnej sesji: DziewiÂąty rok, druga poÂłowa – juÂż bĂŞdzie to widoczne, choĂŚ jeszcze z teleskopĂłw.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 02:48:40 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Luty 25, 2009, 08:15:12 » |
|
I to by chyba podsumowywa³o, jak En-Ki zmienia datê widocznoœci Nibiru - innymi s³owy k³amie. A jak znam ¿ycie, im dalej bêdzie siê ci¹gn¹³ ten rok, tym daty znowu bêdê mocniej przesuwane i zmieniane. A zwolennicy jak œlepi dalej bêd¹ wierzyÌ, mówi¹c: "Ale to trzeba czytaÌ od sesji numer X! Od wtedy siê nic nie zmienia!". Echhh, czasami naiwnoœÌ ludzka mnie za³amuje. Aha, i dziêki, trójk¹d, za odnalezienie tego pierwszego fragmentu. Te¿ kojarzy³em, ¿e by³o mówione, ¿e ju¿ od 2009 go³ym okiem, a wczeœniej przez teleskopy, ale umkn¹³ mi ten fragment. Œwietna robota, dziêki 
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 08:16:36 wysłane przez Tenebrael »
|
|
|
|
|
Kahuna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Luty 25, 2009, 11:47:16 » |
|
Mobius!! Koty nie kÂłamiÂą!!!
Nie bylo mnie tylko 24 godziny na forum a ile psow powieszono na mnie?.. Kotu i innym juz sie w czajnikach pieprzy,nie czytaja dokladnie sesji, a tym co czytaja, zarzucaja jeszcze klamstwa.I wcale sie nie dziwie,bo skoro samciowi wszystko od poczatku sie kielbasi(najpierw z wielkoscia a teraz terminami ogla- dania golym okiem Nibiru), a oni swiecie wierza w slowa “mistrza”klamstwa i mani- pulacji,wiec wszystko jest jasne.Pogonili kota,trojkat,Tene,t0m3k12,Mobius,choc powinienem ja to zrobic osobiscie.Dzieki Wam,bo w ten sposob zaoszczedziliscie mi wiele czasu na szukanie dowodow w sesjach.Kot,Jason i inni zamiast sie cieszyc,ze Nibiru jest jak najdalej i ze moze sie nigdy nie pojawic,zachowuja sie jak dzieci wygladajace prezentow pod choinke - glupcy!Nie chodzi Im o zagrozenia jakie niesie Nibiru, lecz zeby przypadkiem ktos nie odebral Im racji.A feeee…! Pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 11:48:40 wysłane przez Kahuna »
|
|
|
|
|
pawelltos
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Luty 25, 2009, 12:04:19 » |
|
Echhh, czasami naiwnoœÌ ludzka mnie za³amuje. .... Aha, i dziêki, trójk¹d, za odnalezienie tego pierwszego fragmentu. Te¿ kojarzy³em, ¿e by³o mówione, ¿e ju¿ od 2009 go³ym okiem, a wczeœniej przez teleskopy, ale umkn¹³ mi ten fragment. Œwietna robota, dziêki  No proszê. I to .. i inne fragmenty sesji.. i Sitchin "jako autorytet projektu" .. i wiele innych bzdur na które wskazywa³em i ja i inni, pokazuj¹ ¿e to wszystko œciema a¿ piszczy .. a Lucyna ze swoj¹ udawan¹ szopk¹ o nazwie "Enki" pewnie sobie jeszcze nie raz "na wakacje" do Egiptu wyskoczy. Na koszt naiwniaków  W sumie niez³y sobie sposób znalaz³a. PogratulowaÌ. Potem przyjdzie 2010, 2011, oka¿e siê ¿e zagro¿enia nie ma ¿adnego i bêdzie trzeba kolejn¹ "œciemê wyszykowaÌ" na kolejnej "sesji". A¿ ciekaw jestem co wtedy Lucyna wymyœli Oczywiœcie to tylko moje zdanie (na szczêscie inni te¿ je podzielaj¹ na forum) i z góry uprasza siê fanatyków o nie atakowanie za wyra¿anie w³asnych opinii.. Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 12:09:02 wysłane przez pawelltos »
|
|
|
|
|
trĂłjkÂąt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : Luty 25, 2009, 13:16:24 » |
|
Jedyny sposĂłb to uÂłoÂżenie zestawu pytaĂą w stylu: 1. "Dlaczego w sesji X mĂłwiÂłeÂś Âże Nibiru widoczna bĂŞdzie goÂłym okiem od 2009 roku, w sesji Y Âże od poÂłowy a Z Âże od 2010 roku?" 2. "Dlaczego Nibiru raz jest widoczna tylko z jednego teleskopu na Âświecie znajdujÂącego siĂŞ w Arizonie (sesja X) a drugi raz tylko z jednego teleskopu na Âświecie znajdujÂącego siĂŞ na biegunie poÂłudniowym (sesja Y)?"
PóŸniej po opracowaniu takiego zestawu pytaù podsy³aÌ je do uczestników ka¿dej nastêpnej sesji, ¿eby je zadawali :-)
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Luty 25, 2009, 13:36:32 » |
|
Jedyny sposĂłb to uÂłoÂżenie zestawu pytaĂą w stylu: 1. "Dlaczego w sesji X mĂłwiÂłeÂś Âże Nibiru widoczna bĂŞdzie goÂłym okiem od 2009 roku, w sesji Y Âże od poÂłowy a Z Âże od 2010 roku?" 2. "Dlaczego Nibiru raz jest widoczna tylko z jednego teleskopu na Âświecie znajdujÂącego siĂŞ w Arizonie (sesja X) a drugi raz tylko z jednego teleskopu na Âświecie znajdujÂącego siĂŞ na biegunie poÂłudniowym (sesja Y)?"
PóŸniej po opracowaniu takiego zestawu pytaù podsy³aÌ je do uczestników ka¿dej nastêpnej sesji, ¿eby je zadawali :-)
Tia... a organizatorzy sesji skrupulatnie je odrzucÂą, za to zadadzÂą pytania w stylu: "ChorujĂŞ na wirusowe zÂłamanie nogi. Czy smarowanie je masÂłem orzechowym z dodatkiem siekanego czosnku pomoÂże?"
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Luty 25, 2009, 14:23:26 » |
|
a ja wam powiem inaczej...
ZAMIAST CZYTAĂ CIÂĄGLE SESJE I SIĂ NIMI ZACHWYCAĂ WYÂŁAPUJÂĄC BÂŁĂDY, zastosujcie siĂŞ do s³ów Chrystusa z apokryfĂłw (widaĂŚ "za mocne" jak na ewangelie synoptyczne!)
MYÂŚLCIE SERCEM!!!
Z Miejsca ÂŚwiatÂła, KapÂłan 718'
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Luty 25, 2009, 14:50:20 » |
|
Kap³an 718 - ma³o mocne, skoro w Ewangeliach tradycyjnych równie¿ te s³owa s¹. Wystarczy nie czytaÌ "na pa³ê", ale nieco zrozumieÌ. Coby daleko nie szukaÌ, wystarczy przywo³aÌ choÌby pouczenie Chrystusa, ¿e do dzieci nale¿y Królestwo niebieskie. Nieco myœlenia, a nie fanatyczna pogarda dla wszystkiego, co jakkolwiek z KK zwi¹zane ;]
A w temacie - jeÂśli chcĂŞ szukaĂŚ objawienia, to owszem, bĂŞdĂŞ go szukaĂŚ, ale tam gdzie nie ma kÂłamstwa. Czego o PCh zdecydowanie powiedzieĂŚ nie moÂżna.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 14:51:46 wysłane przez Tenebrael »
|
|
|
|
|
Jason
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Luty 25, 2009, 14:58:09 » |
|
Sesja 81 PYTANIE: DziĂŞkujĂŞ, pytanie od Janka. Brakuje mi nagÂłoÂśnienia istnienia Planety X (Nibiru) przez astronomĂłw. Czy nie naleÂży ich “uruchomiĂŚ”? To dotrze do wielkiej rzeszy ludzi.
EN-KI: A kto tobie powiedziaÂł, Âże nie ma? JuÂż naukowcy w tych waszych mÂądrych urzÂądzeniach, ktĂłre nazywacie komputerami – bijÂą na alarm, pokazujÂą owÂą planetĂŞ. Co tu mĂłwiĂŚ “nie ma”. Wiesz dlaczego jest to jeszcze utajone? Jest to strach przed panikÂą ludzkÂą, ktĂłra moÂże wybuchn¹Ì. A jeÂśli chcesz zaczekaĂŚ – niebawem Planeta bĂŞdzie widoczna “goÂłym okiem”, czyli od roku 09 na niebie moÂżna jÂą bĂŞdzie zobaczyĂŚ. Teraz, przez mocniejsze teleskopy juÂż jÂą widaĂŚ – i kto tu mĂłwi “nie widaĂŚ”… SÂłucham. mĂłwi, ze od 2009 roku ale nie mowi od ktorego miesiÂąca, czy od poczatku 2009 czy od polowy czy od konca (Moze to byc i grudzien 2009, chocby i 31 grudnia co nie jest datÂą dalekÂą od poczatku stycznia 2010, np. 1 01.2010 to roznica jednego dnia) Stwierdza tez, ze widac jÂą juz przez MOCNIEJSZE teleskopy, czyli nie wszystkie teleskopy, a zatem zapewne nie przez takie, do ktorych majÂą dostep zwykli ludzie, nie naukowcy w obserwatoriach itp. Sesja 87 PYTANIE: Bardzo dziĂŞkujĂŞ, nastĂŞpne pytanie. Czy dysponujÂąc mocnym teleskopem astronomicznym mogĂŞ odnaleŸÌ dziÂś Nibiru ? JeÂżeli tak, to gdzie jej szukaĂŚ na niebie ?
EN-KI: Bardzo mocnym… Jest taki teleskop. PosiadajÂą go, ten teleskop duchowni w Arizonie. Jest to watykaĂąski teleskop. JeÂśli bardzo ciebie to interesuje – wybierz siĂŞ tam. MoÂże tobie pozwolÂą zobaczyĂŚ, bo z tego teleskopu – juÂż jÂą widaĂŚ. SÂłucham. potwierdza to, co powiedzial na poprzedniej sesji. Widac Nibiru MOCNYM teleskopem, a ten w Arizonie jest mocny, nikt nie zaprzeczy. Nie mowi o zwyklych teleskopach. Sesja 88 IWONA: Bardzo dziĂŞkujĂŞ, kolejne pytanie od Damiana. Rozumiem, Âże rzÂądowe teleskopy mogÂą ukrywaĂŚ prawdĂŞ o Nibiru, ale czemu amatorscy astronomowie z caÂłego naszego globu nie zauwaÂżyli jeszcze obiektu wielkoÂści Jowisza, jakim jest Nibiru? PrzecieÂż za rok ma byĂŚ widziany „goÂłym okiem“, wiĂŞc w tym momencie zapewne teÂż go juÂż powinno byĂŚ gdzieÂś widaĂŚ z naszej planety?
EN-KI: Kto tobie powiedziaÂł, Âże to jest wielkoÂści Jowisza? Chcesz wiedzieĂŚ jaka wielkoœÌ – no to usÂłyszysz. Kilka razy wiĂŞksza od Ziemi – takÂą wielkoœÌ posiada owa planeta. Jest juÂż widoczna… Dlaczego nie ogÂłaszajÂą? PomyÂśl - troszeczkĂŞ dlaczego. Strach najszybciej siĂŞ rozchodzi i co by siĂŞ zadziaÂło na Ziemi – i tutaj teÂż mĂłgÂłbym powiedzieĂŚ - „przyjdÂź, porozmawiamy“. Jest widoczna z najwiĂŞkszego teleskopu, ktĂłry jest usytuowany na biegunie poÂłudniowym. Jest widoczna – tyle mogĂŞ powiedzieĂŚ. SÂłucham. nadal potwierdza swoje slowa z poprzednich sesji. Nibiru jest widoczna z MOCNIEJSZYCH teleskopĂłw. Najpierw mowil o tym w Arizonie, teraz podaje przyklad tego na biegunie. Nic nie mowi nadal o zwyklych teleskopach. Sesja 90 PYTANIE: Od jakiego momentu Nibiru bĂŞdzie widoczna?
EN-KI: Niebawem… niebawem ujrzycie owÂą planetĂŞ – bo to nie jest meteoryt. Owa planeta ciÂągnie za sobÂą meteoryty. DziewiÂąty rok, druga poÂłowa – juÂż bĂŞdzie to widoczne, choĂŚ jeszcze z teleskopĂłw. SÂłucham. tutaj precyzuje, ze bedzie widoczna od polowy 2009 przez teleskopy, ale nie mowi o jakie mu chodzi. MogÂą to byc juz ogolnodostepne teleskopy (choc bardzo drogie i raczej dla wiekszosci ludzi niedostepne) ale nie muszÂą. Sesja 96 BARBARA:
DziĂŞkujemy. Czy moÂżemy wiedzieĂŚ gdzie teraz znajduje siĂŞ planeta X, Nibiru. Czy jest juÂż widoczna i w jakiej wielkoÂści jÂą widaĂŚ?
EN-KI:
„GoÂłym okiem” moÂże byĂŚ widoczna juÂż na poczÂątku 2010 roku, w drugiej poÂłowie 2009 bĂŞdzie widoczna przez teleskopy. Powiedzmy, jest w poÂłowie drogi do Jowisza - to nie daleko. SÂłucham. potwierdza to co mowil od samego poczatku, ze bedzie widoczna przez teleskopy od drugiej polowy 2009 roku (choc nadal nie mowi o jakie teleskopy mu chodzi) a ponadto precyzuje moment widocznosci golym okiem na poczatek 2010. W czym problem? gdzie tu kÂłamstwo?
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Luty 25, 2009, 15:27:08 » |
|
W postach sceptykĂłw. Oni podobno bardzo dokÂładnie analizujÂą sesje.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 15:29:48 wysłane przez kot »
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Luty 25, 2009, 15:51:22 » |
|
raczej w Twojej gÂłowie kot,Âłykasz wszystko jak mÂłody pelikan
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 15:52:31 wysłane przez Mobius »
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #41 : Luty 25, 2009, 16:06:18 » |
|
Wiesz tyleco zjesz.
|
|
|
|
|
|
|
trĂłjkÂąt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #42 : Luty 25, 2009, 16:12:57 » |
|
Jason: No to jeszcze raz: Sesja 81: A jeÂśli chcesz zaczekaĂŚ – niebawem Planeta bĂŞdzie widoczna “goÂłym okiem”, czyli od roku 09 na niebie moÂżna jÂą bĂŞdzie zobaczyĂŚ. Czyli goÂłym okiem bĂŞdzie widoczna w 2009 roku a do tego czasu tylko przez teleskopy. Sesja 96: „GoÂłym okiem” moÂże byĂŚ widoczna juÂż na poczÂątku 2010 roku, w drugiej poÂłowie 2009 bĂŞdzie widoczna przez teleskopy. Tu "goÂłe oko" przesuwa siĂŞ juÂż na 2010. Poza tym jak wytÂłumaczysz Âże raz widaĂŚ jÂą tylko z bieguna poÂłudniowego a raz tylko z Arizony? No i powiedz mi o jaki "mocny teleskop" z Arizony chodzi? Wtedy ja Ci powiem jakÂą on ma moc i gdzie sÂą rĂłwnie mocne teleskopy, a póŸniej tym mi odpowiesz dlaczego z tych rĂłwnie mocnych teleskopĂłw nie widaĂŚ Nibiru :-) A co do patrzenia myÂślenia sercem, jeÂżeli KapÂłanie czytaÂłeÂś dokÂładnie sesje to wiesz Âże hasÂło przewodnie brzmi - "masz rozum, wiĂŞc go uÂżywaj", co teÂż wÂłaÂśnie czyniĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
t0m3k12
Gość
|
 |
« Odpowiedz #43 : Luty 25, 2009, 16:25:54 » |
|
To jest po prostu nabijanie ludzi w butelke. A kapÂłan jest chyba wynajĂŞty przez Projekt-Cheops do pisania takich bzdetow.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : Luty 25, 2009, 16:47:56 » |
|
PozwĂłlcie drodzy forumowicze,Âże wyjaÂśniĂŞ genezĂŞ powstania sporu.
O godzinie 17-37 wczoraj Kahuna rozpocz¹³ temat:SESJA 96, 8 LUTY 2009 CHCAGO USA.
Rozpocz¹³ w¹tek s³owami komentuj¹c sesjê 96:
TAK,JAK WSPOMNIAÂŁEM WCZEÂŚNIEJ NIE OBYÂŁO SIĂ BEZ NIESPODZIANEK.
TERMIN POJAWIENIA SIĂ NIBIRU PRZESUNIĂTY NA NASTĂPNY ROK!
Tom3ek12 komentuje:ÂŚMIECH NA SALI i cytuje fragment 90 sesji,ktĂłra co do terminĂłw pokrywa siĂŞ z sesjÂą 96.
ZareagowaÂłem wiĂŞc,bo na sesji96 WCALE NIE ZMIENIONO TERMINU POJAWIENIA SIĂ NIBIRU.
Jak napisaÂłem wczeÂśniej na sesji 90 podany byÂł TEN SAM TERMIN-wiĂŞc skoro na 96 sesji powtĂłrzono ten termin ,to jednoczeÂśnie go nie zmieniono.
StÂąd mĂłj poÂścik,w ktĂłrym zauwaÂżam,Âże Kahunie siĂŞ coÂś pokieÂłbasiÂło.
Gdyby wystÂąpiÂł z tym tematem w zeszÂłym roku,po sesji 86 to moÂże mĂłgÂłby doszukiwaĂŚ siĂŞ delikatnej nieÂścisÂłoÂści.Im wczeÂśniej,tym trudniej byÂło o precyzjĂŞ podania terminu pojawienia siĂŞ Nibiru.
Moje wyst¹pienie chcia³o pokazaÌ,ze niektórzy forumowicze za wszelk¹ cenê chc¹ postawiÌ pod w¹tpliwoœÌ przekazy EN-KI ze wzglêdu na ró¿ne nieœcis³oœci a jednoczeœnie sami nie staraj¹ siê o zachowanie œcis³oœci.
|
|
|
|
|
|
|
Jason
Gość
|
 |
« Odpowiedz #45 : Luty 25, 2009, 16:48:19 » |
|
Jason: No to jeszcze raz: Sesja 81: A jeÂśli chcesz zaczekaĂŚ – niebawem Planeta bĂŞdzie widoczna “goÂłym okiem”, czyli od roku 09 na niebie moÂżna jÂą bĂŞdzie zobaczyĂŚ. Czyli goÂłym okiem bĂŞdzie widoczna w 2009 roku a do tego czasu tylko przez teleskopy. Sesja 96: „GoÂłym okiem” moÂże byĂŚ widoczna juÂż na poczÂątku 2010 roku, w drugiej poÂłowie 2009 bĂŞdzie widoczna przez teleskopy. Tu "goÂłe oko" przesuwa siĂŞ juÂż na 2010. Poza tym jak wytÂłumaczysz Âże raz widaĂŚ jÂą tylko z bieguna poÂłudniowego a raz tylko z Arizony? No i powiedz mi o jaki "mocny teleskop" z Arizony chodzi? Wtedy ja Ci powiem jakÂą on ma moc i gdzie sÂą rĂłwnie mocne teleskopy, a póŸniej tym mi odpowiesz dlaczego z tych rĂłwnie mocnych teleskopĂłw nie widaĂŚ Nibiru :-) A co do patrzenia myÂślenia sercem, jeÂżeli KapÂłanie czytaÂłeÂś dokÂładnie sesje to wiesz Âże hasÂło przewodnie brzmi - "masz rozum, wiĂŞc go uÂżywaj", co teÂż wÂłaÂśnie czyniĂŞ. juz pisalem, ze 'od roku 2009' nie musi oznaczac ani poczatku roku ani polowy a moze oznaczac koncowke, np grudzien, tak samo ja poczatek 2010 to raczej styczen/luty, a wiec rĂłznica od 1 dnia (31.12.2009 - 1.01.2010) do max miesiÂąca z ogonem, co dla bytu z innego swiata nie jest chyba du¿¹ pomylkÂą. Nikt z was sceptykĂłw nie bierze pod uwage tego, ze Lucyna jest tylko przekaznikiem i przekazuje wszystko tak, jak sama to zrozumie, przeksztalca na wlasny jezyk. StÂąd sÂą czasem niedociÂągniecia, ale nie sÂą one tak duze aby ten byt dyskwalifikowac. Nie powinno sie lapac Enkiego za slowka, bo nietedy droga, nie wszystko co mowi trzeba brac doslownie, co do dnia co do godziny, co do miejsca i czasu. Co innego moze on przekazac Lucynie a co innego ona moze zrozumiec i przekazac nam. Co do teleskopow to EnKi niegdy nie mowil, ze widac jÂą TYLKO z tego z Arizony lub TYLKO z tego z bieguna. Podawal je za przyklady.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #46 : Luty 25, 2009, 17:08:19 » |
|
ZaÂłamuje siĂŞ jak was czytam.
Ufacie jakiemuÂś "bytowi" ktĂłry jest nie wiadomo skÂąd zamiast przyjrzeĂŚ siĂŞ dokÂładnie sÂłowom ktĂłre my piszemy.
Postaw siĂŞ na moim miejscu kocie i przeczytaj mojego wczeÂśniejszego posta w tym temacie.
Wiecie jak to siĂŞ nazywa?
Zdrada rasy ludzkiej. UfaĂŚ kosmitom ale ludziom to juÂż nie. Bo sceptycy sÂą Âślepi, kÂłamiÂą itd.
RzygaĂŚ mi siĂŞ juÂż chce od tej waszej channelingowej propagandy.
Wierzcie dalej temu swojemu Enkiemu idÂźcie za nim sÂłudzy jego. Zobaczycie do czego was to doprowadzi.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #47 : Luty 25, 2009, 17:14:32 » |
|
No to moÂże Mora w innym temacie. My tu piszemy na temat rzekomych przesuniĂŞĂŚ terminu obserwacji Nibiru w sesji 96.
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 17:15:58 wysłane przez kot »
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #48 : Luty 25, 2009, 17:21:32 » |
|
No chyba raczej w tym temacie. Dotyczy to Enkiego i caÂłej jego bandy.
|
|
|
|
|
|
|
trĂłjkÂąt
Gość
|
 |
« Odpowiedz #49 : Luty 25, 2009, 18:02:00 » |
|
Co do teleskopow to EnKi niegdy nie mowil, ze widac j¹ TYLKO z tego z Arizony lub TYLKO z tego z bieguna. Podawal je za przyklady. Skoro to tylko przyk³ady to oznacza, ¿e widaÌ j¹ równie¿ z innych du¿ych teleskopów. Ale ani nie s³ysza³em, ¿eby ktoœ z Arizony raportowa³ odkrycie nowej planety, ani te¿ z ¿adnego innego miejsca na œwiecie. A wiêc jak to jest, ¿e nastolatki z liceum odkrywaj¹ planetoidy i komety, które dotr¹ do ziemi dopiero za wiele lat, a nikt nie widzi zbli¿aj¹cej siê olbrzymiej planety? Nie oszukujmy siê, jak coœ za pó³ roku ma byÌ widoczne go³ym okiem to teraz powinienem to zobaczyÌ byle jakim teleskopem kupionym w Tesco, bo przecie¿ te obiekty nie poruszaj¹ siê z prêdkoœci¹ œwiat³a. No i skoro Lucyna siê myli lub przek³amuje dane w tej kwestii to oznacza, ¿e prawdopodobnie przek³amuje te¿ informacje w ka¿dej innej kwestii. Np. 7 marca 2014 mog³a niew³aœciwie odczytaÌ jako 21 grudzieù 2012 lub mog³a niew³aœciwie przekazaÌ, ¿e lek X leczy coœ czego nie leczy lub nawet jest truj¹cy :-)
|
|
|
|
|
|
|
|