Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 23:35:29

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Sesja 96 i przesuniêcie terminu pojawienia siê nibru  (Przeczytany 64678 razy)
0 u¿ytkowników i 9 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #50 : Luty 25, 2009, 18:11:32 »

Tzn. Chcia³em zaznaczyæ ¿e je¿eli co¶ leci w przez nasz uk³ad s³oneczny. to bêdzie na pewno przecinaæ orbitê choæby tylko jednej planety, nie pamiêtam jaka by³a wielko¶æ tego obiektu wed³ug Enki ale je¿eli za³o¿yæ ¿e jest ona wielko¶ci Jowisza to efekt jej grawitacji wywo³a³ by spustoszenie w uk³adzie s³onecznym.

Teraz je¿eli ten obiekt by przelatywa³ obok ziemi równa³o by siê to ca³kowit± zag³ad± i nic by nie ochroni³o ziemi, NIEMA TAKIEJ SI£Y. Ksiê¿yc zosta³ by wytr±cony z trajektorii uderzy³ w Planetê X wywo³uj±c falê milionów meteorytów które by spad³y na ziemiê. Teraz dalej by sobie polecia³a ta planeta uderzy³a by w s³oñce doprowadzaj±c do katastrofy uk³adu s³onecznego co za tym idzie WIELKIE BOOOM! i nas niema. Tzn. Nas by ju¿ wcze¶niej nie by³o ale uk³ad s³oneczny przesta³ by istnieæ.

Bójcie siê Enki was zniszczy Chichot

« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 18:14:17 wys³ane przez Mora » Zapisane
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #51 : Luty 25, 2009, 19:17:56 »

Tzn. Chciałem zaznaczyć że jeżeli coś leci w przez nasz układ słoneczny. to będzie na pewno przecinać orbitę choćby tylko jednej planety, nie pamiętam jaka była wielkość tego obiektu według Enki ale jeżeli założyć że jest ona wielkości Jowisza to efekt jej grawitacji wywołał by spustoszenie w układzie słonecznym.

Teraz jeżeli ten obiekt by przelatywał obok ziemi równało by się to całkowitą zagładą i nic by nie ochroniło ziemi, NIEMA TAKIEJ SIŁY. Księżyc został by wytrącony z trajektorii uderzył w Planetę X wywołując falę milionów meteorytów które by spadły na ziemię. Teraz dalej by sobie poleciała ta planeta uderzyła by w słońce doprowadzając do katastrofy układu słonecznego co za tym idzie WIELKIE BOOOM! i nas niema. Tzn. Nas by już wcześniej nie było ale układ słoneczny przestał by istnieć.

Bójcie się Enki was zniszczy Chichot

Mora całkowicie się z Tobą zgadzam. I wy też przejrzyjcie przez oczy a nie przez jakies zacne serca w które wam wmawiają, że ENk'i jest waszym Ojcem i Panem Ziemi. Jak wy tak bedziecie myslec to daleko nie zajedziecie. Obudzcie sie troche z tej krainy czarow. To nie bajki, gdzie jakowa tam planeta se leci za jowisz az do ziemi podając jej rekę na Dzien dobry. Nie ma takich obiektow i to takich rozmiarow, ktore ladnie sobie lecą nie przestrzegajac zasad praw grawitacji. Skoro ona tak może to czemu ja nie moge latac bez pomocy urzadzen dodatkowych ?
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 19:18:50 wys³ane przez t0m3k12 » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #52 : Luty 25, 2009, 19:41:53 »

Po za tym powinni¶cie siê modliæ aby siê nie pojawi³a bo jak siê pojawi to DEAD FOR ALL.

Pozdro Mrugniêcie
kosynier
Go¶æ
« Odpowiedz #53 : Luty 25, 2009, 21:22:48 »

nie wiecie ze baæ sie mo¿na tylko ¿ywych, a to ze bycik enek cos tam sobie nawija to co z tego poczekamy zobaczymy po co sie teraz sprzeczaæ. do konca roku juz nie daleko i sie oka¿e czy bedzie nibiru czy nie
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #54 : Luty 25, 2009, 21:48:13 »

Mora, Tenerabel i Ja uwazam, ze jestesmy najporzadniejsi i najrozsadniejsi na tym forum, bo nie da nam sie wmowic bzdetów, ktore są wymyslone i skręcane co kązdą sesje. Jezeli byłoby takich 5 projektow jak cheops z roznymi bozkami uwazajacymi sie za Pana Ziemi to dalej byście wierzyli. Polacy są naprawde naiwni. Wszystko łapią co im się wmówi. Ma to swoje dobre i zle strony. Szczegolnie Ci z wykształceniem wyzszym, jak oni w takie coś wierzą to coś tu świadczy o ich umysle. Wojcikiecz nie dał sie nabrać. Bo tu chodzi o kase, a nie o jakieś planety X i o uratowanie Ziemi. No napewno. Napewno im zalezy uratować Taką planete z takimi glupkami w rzadzie, gdzie robią seksafery, żeby wywalic porzadnych i niewygodnych ludzi z parti demokratycznej. Ja bym proponowal zrzucic bombe na ten Polski rzad, a nie go ratowac.

Pozdrawiam
Mora&Tenebrael
Trzymam za was kciuki
Macie dobrą psyche
Nie zniszcie jej Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 21:53:10 wys³ane przez t0m3k12 » Zapisane
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #55 : Luty 25, 2009, 22:03:23 »

NieG£UPI WYWÓD.
secularus
Go¶æ
« Odpowiedz #56 : Luty 25, 2009, 22:04:13 »

Teraz dalej by sobie poleciała ta planeta uderzyła by w słońce doprowadzając do katastrofy układu słonecznego co za tym idzie WIELKIE BOOOM! i nas niema. Tzn. Nas by już wcześniej nie było ale układ słoneczny przestał by istnieć.

Bójcie się Enki was zniszczy Chichot

No to nie źle planeta wielkości Jowisza zniszczy słońce, ba nawet cały cały układ słoneczny,  to tak jakby kamieniem zdmuchnąć księżyc. Wracając co do wielkości tej planety to ma być większa od ziemi ale zdecydowanie mniejsza od Jowisza
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 22:04:43 wys³ane przez secularus » Zapisane
Atena
Go¶æ
« Odpowiedz #57 : Luty 25, 2009, 23:02:56 »

wiecie co....wszyscy jestescie nudni.... wkółko to samo... jeden naskakuje na drugiego i wzajemnie....
a na co wam to odbijanie piłki?... co wam to da? i jednej stronie i drugiej?
kurna jedni sobie wierza w to jedni w tamto... weźcie zajmijcie sie wszyscy sobą i swoimi problemami wewnętrznymi a nie tak sie martwicie o tych co wierza w enki i naodwrot..
ludzie - narzucajac swoje jakieś tam poglądy (czy prawdziwe czy nie - nie wazne) nie wpłyniecie na tych co juz wierza w coś, w daną rzecz itp... musza sami cos zrozumieć... i tak samo to sie tyczy zarówno jednej jak i drugiej strony

gdybym ja miala sie wkurzac na strone ojca rydzyka to juz dawno bym tam ładne wiązanki dawała!! a tak nie robie mimo ze człowieka nie trawie!! no bo po co? to i tak nic nie zmieni puki sami nie zozumieja...wiec NIC IM NIE PISZE... po co mam wojne z moherami prowadzic? to jak grochem o ściane....
dajcie sobie siana i wyluzujcie... jestem bezstronna jak by sie ktoś nie zczaił jeszcze:D

pozdrawiam!! i przestanicie sie juz licytowac kto ma racje i kto sie gdzie pomylil itp czy planeta rąbnie w ziemie tego czy tamtego dnia czy o tej godzinie czy pare sekund później czy jak...... rąbnie albo nie - nie wazne kiedy... heh.. a jutro do roboty albo na uczelnie! - idźcie spac;p ja tez ide:D
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 23:03:58 wys³ane przez Atena » Zapisane
Gregorus
Go¶æ
« Odpowiedz #58 : Luty 25, 2009, 23:09:38 »

Sesja 78

PYTANIE: Bardzo dziêkujê, nastêpne pytanie. Jak powsta³ Ca³un Turyñski?

EN-KI: A gdybym powiedzia³, ¿e to jest falsyfikat, to co wy by¶cie na to powiedzieli? To jest falsyfikat. Ca³un Turyñski, który zosta³ znaleziony - tak naprawdê, tylko w bardzo niewielkim stopniu by³ widoczny. Chciano pokazaæ ludzko¶ci, wiêc metod± komputerow± zrobiono to, co jest ogl±dane dzisiaj. Prawdê o Jezusie niebawem us³yszy ¶wiat. S³ucham.

Sesja 96

Piêknie dziêkujemy. Czyja twarz jest na Ca³unie Turyñskim?

EN-KI:

Nie moja – na pewno. Jest to takie – „rentgenowskie” odbicie twarzy Jezusa, po to ¿eby ludziom daæ „dowód istnienia” na Ziemi Jezusa i jest to prawdziwe, nie sztuczny wytwór. S³ucham.

Ja tylko powiem, ¿e sercem jestem za PCh, ale zamiataæ pod dywan nie zamierzam. Ca³un ca³unem, bo na te pytania i odpowiedzi mo¿na spojrzeæ w ró¿noraki sposób i uzyskaæ satysfakcjonuj±ce potwierdzenie, b±d¼ zaprzeczenie. Natomiast to co mnie dosyæ mocno poruszy³o, to sprawa prezydenta Obamy.

By³em na sesji 95 w Bydgoszczy i gdy us³ysza³em
EN-KI:
Wszystko musi siê kolejno wype³niæ. Prezydent Obama, jaki zosta³ wybrany, to powiem - z woli Boga, du¿o zrobi dla, nie tylko Ameryki, ale i dla ca³ego ¶wiata. Bêdzie lubiany przez ludzi, prostych ludzi. Natomiast, mniej „przychylnym okiem“ bêd± na niego patrzeæ, nazwijmy to, „w³adcy tego ¶wiata“. Obama otrzymuje przekazy i kiedy zaczniecie jego dok³adnie, spokojnie, uwa¿nie, s³uchaæ - to us³yszycie jakie ostrze¿enia, jakie przekazy daje ludziom na rok 012 i nadziejê te¿ daje. S³ucham.

by³em wiêcej ni¿ bardzo zaskoczony. ¦ledzi³em ca³± kampaniê 2008 i trochê jêzyk znam, i tak np. wystarczy spojrzeæ kto, jakie banki i organizacje finansowa³y B. Obamê, jak± rolê odegra³ Zbigniew Brzeziñski itd., aby zacz±æ szczerze siê zastanawiaæ nad "nieprzychylno¶ci± w³adców ¶wiata".

Dzisiaj wyczyta³em z sesji 95 ¿e:
BARBARA:

Dziêkujê.  Czy nowy Prezydent Obama spe³ni oczekiwania ludzi?

EN KI:

Pod warunkiem, ¿e ludzie nie bêd± ¿±daæ tego co niemo¿liwe. Wasz nowy Prezydent zasta³, lub ma przekazan± Amerykê - mocno „nadgryzion±“ i tutaj mogê powiedzieæ - z pust± sakiewk±. A wiadomo, ¿e szybko - to i sam „Salamon nie naleje z pustego”. Je¶li, dacie temu nowemu Prezydentowi szanszê, to powoli bêdzie wyci±ga³ Amerykê z kryzysu. Bardziej Prezydent bêdzie przydatny w czasach roku dwunastego, bo jest przeciwieñstwem by³ego Prezydenta i wystarczy jego uwa¿nie s³uchaæ - ile przekazów on przesy³a ludziom. Jest „uduchowiony“ wystarczajaco du¿o jak na g³owê pañstwa, zatem bêdzie robi³ wszystko, ¿eby zadowoliæ ludzi, z czego mniej zadowolone bêd± inne g³owy rz±dz±ce. S³ucham.

Przeciwieñstwem? Znaczy siê w czym? W bailoutach przecie¿ nie - dopiero co r±bn±³ $787 mld a ju¿ jego administracja szykuje nastêpny (ok. $300 o ile dobrze pamiêtam). W dzia³aniach zbrojnych te¿ nie - w³a¶nie s± wysy³ane dodatkowe wojska do Afganistanu, a z Iraku siê nie wycofa, a co by³o jednym z punktów jego programu wyborczego. Ponadto kto ogl±da³ debatê z hydraulikiem Joe - to chyba jasne mu jest, ¿e Obama jest socjalist± do szpiku ko¶ci.

A kto widzia³ jak mówi³: "I think it is good when you spread wealth around"? - Marks by³by z niego dumny.

Ja to naprawdê delikatnie nakre¶li³em o Obamie, w niczym nie przesadzaj±c. Ale proszê spojrzeæ, ¿e inni ludzie wal± prosto z mostu: http://www.youtube.com/watch?v=FjkYHagtVjw .

Ale z jednym to siê na pewno zgodzê - nadziejê to on umie dawaæ... i jeszcze to "change"...
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #59 : Luty 25, 2009, 23:56:40 »

Gregorus s³usznie zauwa¿y³e¶. Takich "przekrêtów" Enkiego jest wiêcej. Co do Obamy to wszyscy siê podniecaj± kolorem skóry itd. ale on wcale taki dobry nie bêdzie. Mrugniêcie

Jak na razie nie zrobi³ nic, dobra zrobi³ jedn± rzecz. Zamkn±³ obóz Guantanamo i tylko tyle. Reszta to gadanie. A te 787 mld $ to FED wyczarowa³o z powietrza. To nie Obama rz±dzi USA ale FED i ca³a jego banda orków z Mordoru.

Oko na was patrzy. Du¿y u¶miech

Pozdro
Mora
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2009, 23:57:05 wys³ane przez Mora » Zapisane
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #60 : Luty 26, 2009, 00:14:32 »

Kapłan 718
Zauważam, że powoli wycofujesz się ze stanowiska, wcześniej broniłeś PCH jak lew... czy twoim zdaniem misja zmieniła charakter? A może już zostsała wykonana? Widoczne jest, że zmieniłeś podejście.

Jak zmieni je hmm Stanley to chyba będzie ostateczny krach na giełdzie ratowania świata U¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2009, 00:17:11 wys³ane przez Septerra » Zapisane
Septerra
Go¶æ
« Odpowiedz #61 : Luty 26, 2009, 00:38:21 »

"Nie moja – na pewno. Jest to takie – „rentgenowskie” odbicie twarzy Jezusa, po to żeby ludziom dać „dowód istnienia” na Ziemi Jezusa i jest to prawdziwe, nie sztuczny wytwór. Słucham."

Kiedyś mówił totalnie co innego - że to falsyfikat. Nie mam konkretnego cytatu ale pamiętam to dokładnie.

edit:
Przeraża też trochę to, że oni zwracają się do niego jak do boga.

"Dziękujemy. Kochany nasz Opiekunie Ziemi En-Ki, nasz kochany Ojcze"

"Pięknie dziękujemy za opiekę, na każdy dzień, każdą chwilę naszego życia. Dziękujemy za niebiańską Misję Niebo - Ziemia, którą kierujesz"
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2009, 00:41:43 wys³ane przez Septerra » Zapisane
michu532
Go¶æ
« Odpowiedz #62 : Luty 26, 2009, 01:10:44 »

wg mnie termin pojawienia sie Nibiru nie uleg³ zmianie,przeciez wszystko sie zgadza?! nie czaje o co chodzi
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #63 : Luty 26, 2009, 06:48:51 »

Kap³an 718
Zauwa¿am, ¿e powoli wycofujesz siê ze stanowiska, wcze¶niej broni³e¶ PCH jak lew... czy twoim zdaniem misja zmieni³a charakter? A mo¿e ju¿ zostsa³a wykonana? Widoczne jest, ¿e zmieni³e¶ podej¶cie.

Jak zmieni je hmm Stanley to chyba bêdzie ostateczny krach na gie³dzie ratowania ¶wiata U¶miech

Jak Stanley zmieni stanowisko, to ja chyba pojadê w góry i zostanê pustelnikiem, w my¶l tego, ¿e utwierdzê siê, ¿e ¿yjê w jakim¶ dziurawym Matrixie, i nic na tym ¶wiecie mnie ju¿ chyba nie zdo³a zaskoczyæ Jêzyk
redmuluc
Go¶æ
« Odpowiedz #64 : Luty 26, 2009, 12:55:37 »

BARBARA:
Czy nowy porz±dek ¶wiata bêdzie istnia³ i jak d³ugo, i czy dolar zostanie zamieniony na Amero?
EN-KI:
Nowy porz±dek Ziemi - czyli nowy cykl kosmiczny, zacznie siê dopiero od roku 13-go.  ¯eby ciebie uspokoiæ to ju¿ mówiê - dolar jeszcze pozostanie dolarem i nie bêdzie zamieniony na inne pieni±dze.  Potem dopiero, w miarê zmian w rz±dach ¶wiata, mog± te¿ byæ zmienione pieni±dze, czyli taka sama waluta ma byæ na ca³ej kuli ziemskiej. Dla wszystkich krajów jednakowa, ¿eby nie by³o wiêcej podzia³ów miêdzy lud¼mi.
O k... Buzia na k³ódkê Nowo¶æ! Enki jest zwolennikiem NWO !!!

BARBARA:
Dziêkujê bardzo. Drogi Opiekunie, czy mo¿esz powiedzieæ jaki wp³yw ma na ludzi zawarto¶æ fluoru w wodzie?
EN-KI:
Niszczy organizm – jest to taki „cichy z³odziej“ organizmu, niszczy organy wewnêtrzne, niszczy ko¶ci.  Dlatego to - tak nalegam, ¿eby spo¿ywaæ kryszta³ i z³oto - bo to bêdzie „reperowaæ“ organizm. „Niby“ oczyszczaj± wodê, „niby“ w trosce o ludzi, a tak naprawdê - jest odwrotnie. Wiêc, pamiêtajcie co macie spo¿ywaæ, a wtedy nie straszna wam bêdzie „mocno oczyszczona woda“. S³ucham.
Jest to przede wszystkim t³umik i niszczyciel mózgu!!! pomin±³e¶ t± drobn± kwestiê.
Fluor istotnie wzmacnia szkliwo zêbów, lecz jest tak¿e wysoce truj±cy i mo¿e powodowac szereg chorób somatycznych i psychicznych. Opublikowane niedawno badania wykaza³y, ¿e fluor dodawany do wody mo¿e spowodowaæ powazne zaburzenia natury genetycznej.

Od czasów II wojny ¶wiatowej nie przeprowadzono jednak dok³adnych bada? nad szkodliwo¶ci± fluoru. wielu specjalistów zdecydowanie protestuje przeciwko dodawaniu go do wody. Zwracaj± oni uwagê na fakt, ¿e substancja ta by³a po raz pierwszy na masow± skalê uzywana przez nazistów. Podczas II wojny ¶wiatowej, setki tysiêcy niewinnych ludzi trafi³y do niemieckich obozów koncentracyjnych. Hitlerowska machina zag³ady wymaga³a znalezienia ³atwego sposobu, który umo¿liwia³by ca³kowite kontrolowanie zachowania wiê¼niów, ¿yj±cych w pe³nej ¶wiadomo¶ci, ¿e s± skazani na ¶mieræ.

Juz dawno wiadomo by³o, ¿e czêsto podawane, nawet bardzo niewielkie dawki fluoru wp³ywaj± na dzia³anie mózgu i sprawiaj±, ¿e podtruci nim ludzie sa bardziej ulegli i podatni na manipulacjê. Znaj±c te specyficzne w³a¶ciwo¶ci substancji, zarówno niemieccy, jak i rosyjscy komendanci obozów koncentracyjnych dodawali fluor do wody pitnej.

Wp³yw fluoryzowanej wody na psychikê zrobi³ naprawde wielkie wra¿enie na oficerach wywiadu niemieckiego i rosyjskiego. Substancja zosta³a uznana za idealne narzêdzie do sprawowania kontroli nad podbitymi narodami. Wobec rych³ego zwyciestwa, którego spodziewali siê Niemcy, firmie I.G Farben z Frankfurtu, znacz±cego producentowi substancji chemicznych, zlecono masow± produkcjê fluoru dla obozów ¶mierci oraz innych, równie zbrodniczych celów.

BARBARA:
Dziêkujemy, kolejne pytanie. Czy w tym lub przysz³ym roku bêdzie wojna domowa miêdzy lud¼mi a rz±dem federalnym?
EN-KI:
Wojny, takie „lokalne“ to ju¿ s±. Je¶li chodzi o Amerykê - to nie. Wasz Prezydent bêdzie wycisza³ powstaj±ce burze, ale za to - tutaj nie wymieniê imienia tego ugrupowania - dojdzie do zamieszek. Zamieszki bêd± siê toczyæ pomiêdzy zwolennikami tego ugrupowania i tymi, którzy zostali pos±dzeni o to, ¿e to ugrupowanie „zaczyna padaæ“. To ugrupowanie mogê zaliczyæ - do „ogromnego pa³acu, który zosta³ tak naprawdê zbudowany na fudamentach z piasku“. A co siê dzieje z budowl±, która nie ma mocnych fundamentów? I ju¿ czas nasta³, ¿eby fundamenty „tego pa³acu” zaczê³y siê kruszyæ i tutaj zobaczycie jakie bêd± rozruchy. S³ucham.
Kolejny dowód ¿e ENKI (Lucyna) nie ma kompletnie pojêcia co siê dzieje w USA i improwizuje  !
S± to ca³kowicie wyssane z palca bzdury opowiedziane ca³kowicie na poczekaniu.
Jaka jest sytuacja, mo¿na obejrzeæ tutaj:
http://prawda2.info/viewtopic.php?t=6095
lub na youtube

BARBARA:
Dziêkujemy bardzo. Co to znaczy, ¿e zostanie przywrócone cz³owiekowi po roku 2012, dwana¶cie helis DNA ?
EN-KI:
Czego? Pierwsze s³yszê, i to a¿ dwana¶cie? Te¿ pierwsze s³yszê. Z tego co my mamy w planie, to przywracaæ wam te „procenty zablokowane”, tak po jednym, ale ¿eby tak po dwunastym roku, to tego nie wiedzia³em. A mo¿e by¶ tak istoto ludzka - tak mniej bzdur czyta³a i naprawdê zaczê³a s³uchaæ w³asnej ¶wiadomo¶ci, da³a siê kierowaæ intuicji, to lepiej na tym wyjdziesz. Od 13-go roku proces doskonalenia waszego bêdzie przebiega³ bardzo powoli i doskonalenia umys³ów bardzo powoli. Wiêc, zanim we¼miecie ksi±¿kê do rêki, tak± czy inn±, zapytajcie swojej ¶wiadomo¶ci – czy ona jest dobra dla mnie. Odpowied¼ dostaniecie. S³ucham.
Chytrus… TAK a¿ . DWANA¦CIE !!! M±drzejsi od Ciebie gadaj± te „g³upoty”. Przykro mi ¿e ci siê to nie podoba.

BARBARA:
Dziêkujê. Jak bêdzie wygl±da³a sytuacja gospodarcza w 2009 roku w Ameryce i jak w Polsce?
EN-KI:
W pewnym sensie, ju¿ na to pytanie odpowiedzia³em na pocz±tku. Nie ma jeszcze ca³kiem „czarnych chmur” nad Ziemi±. „Eldorado”- te¿ siê nie zapowiada, ani tutaj w Ameryce, ani w Polsce i nie wystarczy tego, co bêd± mówiæ rz±dz±cy, ¿e „pasa trzeba zacisn±æ”. Ten proces regeneracji, naprawy gospodarki takie ma w³a¶nie skutki. Co¶ musi najpierw upa¶æ, ¿eby mo¿na by³o podnie¶æ, dlatego powiedzia³em - tak róbcie, ¿eby przetrwaæ, a dopiero potem zaczniecie oddychaæ pe³n± piersi±. S³ucham.
Bankowe przejêcie ameryki !!! link poda³em wy¿ej.
BARBARA:
Piêknie dziêkujemy. Czyja twarz jest na Ca³unie Turyñskim?
EN-KI:
Nie moja – na pewno. Jest to takie – „rentgenowskie” odbicie twarzy Jezusa, po to ¿eby ludziom daæ „dowód istnienia” na Ziemi Jezusa i jest to prawdziwe, nie sztuczny wytwór. S³ucham.

Tylko tak gadasz... Jêzyk"Panie Wszech¶wiecie" trochê siê rozczarowa³em, ale widaæ nie mo¿na mieæ wszystkiego.
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2009, 13:30:38 wys³ane przez redmuluc » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #65 : Luty 26, 2009, 14:12:25 »

jak dla mnie nic siê nie zmieni³o, w drugiej po³owie roku bêdzie mo¿na zweryfikowaæ istnienie Planety X empirycznie i to jest najwa¿niejsze, wystarczy zwyk³y amatorski teleskop - nie trzeba ju¿ bêdzie jechaæ do USA, czy SPT

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
t0m3k12
Go¶æ
« Odpowiedz #66 : Luty 26, 2009, 16:18:57 »

jak dla mnie najwa¿niejsze, ¿e ju¿ w drugiej po³owie roku bêdzie mo¿na zweryfikowaæ istnienie Planety X empirycznie, wystarczy zwyk³y amatorski teleskop - nie trzeba ju¿ bêdzie jechaæ do USA, czy SPT

Dokladnie U¶miech
Tajpan
Go¶æ
« Odpowiedz #67 : Luty 26, 2009, 17:33:53 »

A ja powiem krótko mam dostêp do teleskopu bardzo dobrej klasy mam mapy nieba i wszystko co jest potrzebne ¿eby t± planetê znale¼æ i spodziewam siê znale¼æ j± na wakacje tego roku, jak tylko znajdê to napiszê U¶miech
A mo¿e nawet zamieszczê zdjêcia, jak mi kolega po¿yczy aparat z du¿± matryc±.
A co do tego co tu piszecie jak rzygaæ wam siê chce itp. to ja wam powiem ¿e ja mam do¶æ tego co siê teraz dzieje na ¶wiecie i jak by nie mia³o wygl±daæ oczyszczanie ziemi to ja na ka¿d± ewentualno¶æ siê zgadzam byle by tylko to by³o skuteczne. 
Tajpan
Go¶æ
« Odpowiedz #68 : Luty 26, 2009, 17:59:04 »

A jeszcze co do Nibiru to mam zdjêcie z bardo dobrego teleskopu (jeden z najlepszych) tylko nie jestem pewien na 100% czy to jest to :/(tylko na 87%) je¶li kto¶ z was móg³ by i chcia³ zamie¶ciæ to zdjêcie na forum do proszê o przes³anie e-mile a ja wy¶lê zdjêcia U¶miech
Pozdrawiam.
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #69 : Luty 26, 2009, 18:26:04 »

Pogadaj z Tom1ek-em.
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #70 : Luty 26, 2009, 20:04:46 »

jasne, chêtnie bym zobaczy³ to zdjêcie, prze¶lij mi na maila, podam ci na priva

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #71 : Luty 26, 2009, 22:39:03 »

jasne, chêtnie bym zobaczy³ to zdjêcie, prze¶lij mi na maila, podam ci na priva
Tomek czyba nas ne zostawisz tak bez zdjecia Co¶ Podziel siê z nami ok ?  U¶miech

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Tajpan
Go¶æ
« Odpowiedz #72 : Luty 27, 2009, 17:13:30 »

Ju¿ wys³a³em Tomkowi czekam na odpowied¼.
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #73 : Luty 27, 2009, 19:12:02 »

jutro siê temu dok³adniej przyjrzê, nie mam na to dzi¶ czasu

Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #74 : Luty 27, 2009, 19:45:56 »

No ciekawi mnie to zdjêcie a mi by¶ wys³a³ Tajpan? Mrugniêcie
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: