Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 11, 2025, 10:21:50

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: PRZEKAZ WOTTERA - z dedykacjÂą dla Mory od Laguny  (Przeczytany 12455 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Laguna__
Gość
« : Luty 24, 2009, 18:49:15 »

dnia 21.01.2008r. godz 22.

Przekaz z 21,01,2008 rok

Jestem Wotter inna gĂŞstoœÌ wymiarowa oraz inna istota niematerialna , wszystko co piszesz to bardzo cenna wiadomoœÌ dlatego starannie je schowaj, aby mieĂŚ z tego czego poleciĂŚ innym ludziom . JesteÂś osobÂą , ktĂłra ma swojÂą rolĂŞ dla ludzkoÂści i sÂłuÂżbie ludzkÂą , jaka bĂŞdzie wielkÂą decyzjÂą polegajÂącÂą na poleceniu widzenia ludzkiego wobec tego co nadchodzi . PamiĂŞtaj kontakt z nami to waÂżny dla ludzkoÂści przekaz , zacznij nad tym pracowaĂŚ , aby zdÂąrzyĂŚ zrobiĂŚ wiele

JeÂśli masz dobre zamiary to osiÂągniesz wszystko czego tylko oczekujesz .Masz juÂż w sobie tÂą moc i siÂłe pilnuj tego , aczkolwiek wiemy jesteÂś silna i jesteÂśmy spokojni.

P: Powiedzcie mi coÂś wiĂŞcej na temat tych 7 osĂłb , ktĂłre majÂą odegraĂŚ du¿¹ rolĂŞ dla ludzkoÂści .

O: Dorota oczywiÂście , kaÂżda z tych osĂłb ma swoje przeznaczenie , swojÂą rolĂŞ , 7 osĂłb to osoby jakby 7 poziomĂłw , aby zachowaĂŚ rĂłwnowage musi byĂŚ odpowiednia iloœÌ oraz jakoœÌ ró¿norodnych energii dlatego jest 7 osĂłb i kaÂżda ma innÂą.

P: Opiszcie proszĂŞ czym siĂŞ te osoby miedzy sobÂą ró¿niÂą ?

O: JuÂż Ci powiemy sÂłuchaj : kaÂżda osoba to inny rodzaj energii , ktĂłra odegra swojÂą rolĂŞ dla osiÂągniĂŞcia rĂłwnowagi , wiĂŞc tak :

Osoba 1 bĂŞdzie to energia zwana zwolnienia ( nie wiem czy to zrozumiaÂłe dla Ciebie) P: zastÂąpcie to innym wyrazem Oki? Dobrze to wyjaÂśnimy , aby osiÂągn¹Ì rĂłwnowagĂŞ musi byĂŚ naturalny hamulec i za to odpowiada ta energia ( juÂż rozumiesz)

2 osoba to energia ciepÂła i miÂłoÂści ona ma rozpaliĂŚ istoty ludzkie , aby nabraÂły ciepÂła i odwagi do zmian oraz do podwyÂższenia wibracji danych osĂłb .

3 osoba to energia , ktĂłra bĂŞdzie ochronna dla ludzkiego ciaÂła oraz duszy , czyli taki filter.

4 osoba to wibracja , ktĂłra bĂŞdzie odpowiadaĂŚ za pomyÂślnoœÌ zmian oraz bĂŞdzie napeÂłniaĂŚ ludzi energiÂą jakby taki dozownik, abyÂś mogÂła to zrozumieĂŚ .

5 osoba to osoba , ktĂłra polegaĂŚ bĂŞdzie na zachowaniu rĂłwnowagi energii waÂżnoÂści oraz peÂłni jakby rolĂŞ lekarza , ktĂłry spowoduje likwidacje nadmiaru oraz niedoboru owej cudownej energii.

6 osoba to osoba wyÂższego pola energii , ktĂłra odpowiada za wymianĂŞ jaka bĂŞdzie siĂŞ dokonywaĂŚ miĂŞdzy poszczegĂłlnymi energiami.

7 osoba to energia , ktĂłra zamyka jakby 6 osĂłb , ktĂłre sÂą odpowiedzialne za kaÂżdÂą rolĂŞ czyli peÂłni jakby rolĂŞ takiego boskiego sprawcy.

Czy jest to dla Ciebie jasne Dorota?

P: Chyba tak doœÌ jasne , choĂŚ zapewne nie do koĂąca.

Czy owe osoby to bĂŞdÂą energiĂŞ w ciele czy juÂż jako dusza?

O: W ciele spokojnie tak ma byĂŚ , ale wÂłaÂśnie te osoby sÂą przygotowane po to , aby wszystko mogÂło siĂŞ udaĂŚ .

P: Jaka jest korzyœÌ dla ludzi te zmiany jakie nadchodzÂą?

O: DÂługo czekaliÂście na takie zmiany , mieliÂście przejœÌ pewnego rodzaju ewolucjĂŞ , aby otrzymaĂŚ te zmiany to naturalny skÂład zmian jakie nadchodzÂą w energiach czyli naturalna kolej rzeczy nic nadzwyczajnego w sensie tworzenia , ale nie rozumiecie naszego Âświata tu maÂło wci¹¿ macie wiadomoÂści na ten temat.

P:Czy jak nadejdÂą te zmiany to bĂŞdzie duÂżo ludzi co poniosÂą stratĂŞ ciaÂła i stratĂŞ na Âładunku?

O:Wszystko zaleÂży od indywidualnych energii , to ile dana osoba sama sobie potrafiÂła wypracowaĂŚ , przykro nam to pisaĂŚ , ale niektĂłre ciaÂła nie wytrzymajÂą takich zmian , chociaÂż np. dusza moÂże mieĂŚ spory Âładunek energii , ale to nastÂąpi tylko strata ciaÂła , wiem dla was to przeraÂżajÂące ,ale zapewniamy CiĂŞ nie bĂŞdzie w tym nic zÂłego bowiem te osoby i tak trafiÂą do energii i bĂŞdÂą wÂśrĂłd was.

P: Ile jest takich osĂłb w Polsce poÂśrĂłd tych 7 i jakiej innej narodowoÂści?

O: W Polsce w waszym kraju jest to jedna osoba waÂżna (czyli…….) i dwie osoby ochronne i filtr pozostaÂłe to 1 jest z Azji

I 1 z poÂłudnia , ale to nie ma znaczenia pytaj dalej….

P: W jakim miescie lub gdzie bĂŞdzie brama ? ÂświÂątynia??

O: O dobre pytanie to bĂŞdzie zaleÂżaÂło od kilku czynnikĂłw mogÂą byĂŚ dwa niewaÂżne ktĂłre 1 to miasto Alekasadria lub miasto ………… nie, inna nazwa to siĂŞ nazywa CzÂłuchĂłw

P: Czemu nie jesteÂście pewni ??

O: Dorota dla ochrony Twojej wÂłasnej.

P: Czy chcecie mi coÂś powiedzieĂŚ ?

O:Tak, bÂądÂź ostroÂżna pojawiÂą siĂŞ koÂło Ciebie osoby , ktĂłre bĂŞdÂą chciaÂły krzywdĂŞ zrobiĂŚ , nie obawiaj siĂŞ nic nie zrobiÂą , nie ma takiej moÂżliwoÂści , masz du¿¹ ochronĂŞ , ale chodzi o to abyÂś wiedziaÂła.

P: A co z Ludwikiem ?

O: On wie juÂż o Tobie przyjdzie niedÂługo sam do Ciebie i na pewno go rozpoznasz bez Âżadnych wÂątpliwoÂści , tego nie masz siĂŞ obawiaĂŚ , nawet jeÂśli ktoÂś bĂŞdzie chciaÂł skÂłamaĂŚ da ci taki dowĂłd Âże bĂŞdziesz wiedziaÂła Âże to wÂłaÂśnie on.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #1 : Luty 24, 2009, 19:11:51 »

MoÂże jeszcze jeden zamieszcze .

CHANNELING NR 5
                                                                                              30.03.2008 r

==Tak Dorota witam ciĂŞ miÂłoÂściÂą i ÂświatÂłem. Jestem bytem KtĂłry jest twoim przewodnikiem , chcemy abyÂś wiedziaÂła , Âże nie musisz nic czego nie chcesz Roberto dobrze mĂłwi ,

szukaj siebie , a to jest najwa¿niejsze BOWIEM TYLKO WTEDY POZNASZ PRAWDÊ O ¦WIECIE ENERGII KOSMOSIE , to wszystko jest w Tobie wystarczy tylko dosiêgn±æ po to

ÂświatÂło poprosiĂŚ lub otrzymaĂŚ od siebie samej.

+Mam kilka waÂżnych pytaĂą.

=Tak odpowiem na kaÂżde Twoje pytanie Dorota pytaj.

+Czy to co czytaÂłam dziÂś w pospiechu na temat tych podziemnych bunkrach to prawda?

I czy rzeczywiÂście niczego nie da siĂŞ juÂż zmieniĂŚ??

=Dorota to przede wszystkim jest obca cywilizacja , ktĂłra chce zdominowaĂŚ Wasz Âświat oni siĂŞ zwyczajnie przystosowujÂą do warunkĂłw jakie panuja na ziemi jednak

podziemny swiat powoli zaczynaja opanowywaĂŚ Wasza planetĂŞ , moÂże dojdzie do tego Âże bedÂą na ziemi dwa rodzaje cywilizacji , ale to dotyczy innego tematu , notomiast

koniec jaki jest przepowiadany to jest zupeÂłnie cos innego. Jest zagrozenie , ale jak mĂłwiÂłem wczeÂśniej jestescie zabezpieczeni , jednak praca otwartych serc jest wazna

aby w ten sposĂłb podnieÂśc wibracje u ludzi , bo zmiany energomagnetyczne jakie nadchodza bĂŞdÂą wÂłasnie tego wymagaĂŚ. JeÂśli chodzi o swiatyniĂŞ JEST TO SYMBOL SERC

CZYLI MYSLI , ÂŚWIATÂŁA WSZYSTKICH LUDZI .... BĂŞdzie miejsce waÂżne tak jak wczeÂśniej mĂłwiÂłem , nie wiem jakie miejsce wybierzecie Aleksandria lub CzÂłuchĂłw to nie jest

a¿ takie wazne , ludziom bedziecie pomagaÌ podnosiÌ wibracje poprzez czystoœÌ serc , mi³oœÌ oraz wysokowibracyjnoœÌ dlatego s¹ tu osoby , które maja wyj¹tkow¹ energiê

ktĂłra moze byc bardzo pomocna , bo w istocie takÂą bedzie. JesteÂś wazna Ty i Twoi przyjaciele , kazdy czÂłowiek jest waÂżny , ale na niektĂłre zmiany potrzeba impulsu , a ten

impuls bêdzie w tych 7 wibracjach , o których mówiliœmy to taka pewnoœÌ , ze wszystko bêdzie w zgodzie z natur¹ energii przystosowania do nowych wy¿szych wibracji.

JesteÂś zdegustowana tym wszystkim czujemy , kiedy nad tym rozmyslasz , jednak zaufaj sobie , a znajdziesz w sobie odpowiedz.. Idziesz w stronĂŞ ÂświatÂła i to siĂŞ realizuje

z dnia na dzieù reszt¹ nie martw siê nie mysl bo po co to myœlenie. Zwyczajnie wpatruj siê wokó³ siebie oraz spójrz na swoje wewnetrzne przebudzenie , bo kiedy kazdy dzieù

bedzie dla ciebie juÂż wyjÂątkowy i bardzo z tego siĂŞ cieszymy..

+Kim jesteÂś Wotter w ÂŚwiecie energii?? SkÂąd jesteÂś??

=Powiem jestem Dorota z ÂŚwiata niematerialnego ze Âświata , ktĂłry jest nieskoĂączonÂą energiÂą.

To jest œwiat³o i œwiat³o tak nazywa siê Nasz œwiat (narysowali mi 4 ko³a po³¹czone ze sob¹ jak

ogniwa ÂłaĂącucha i w kazdym tym kole byÂło mniejsze koÂło)

+A co to takiego Wotter to tak siĂŞ nazywa ten wasz Âświat??

=Te ko³a to jednoœÌ w jednosci ca³oœÌ w ca³oœci , jesteœmy nieskoùczeni , a to symbol nieskoùczonosci (pózniej narysowali drugi obrazek jakby stopê , ale o 3 palcach)

a to co narysowaliœmy to ca³oœÌ w nieskoùczonoœci w jednoœci , wiemy i tak tego nie rozumiesz , tak to dla was ludzi wci¹¿ ma³o zrozumia³e.

+Czyli z tego co zrozumiaÂłam Wy jesteÂście energiÂą BoskÂą jakby tak??

=DokÂładnie tak Dorota jestesmy swiatÂłem..

+ProszĂŞ Was powiedzcie kim jest Ludwik , ?

=To brat wagi wielkiej jest ze ÂświatÂła jest juz przy Tobie na razie stoi z boku przyglada sie monituje zastanawia , czuje , myÂśli i CiĂŞ napewno kocha , nie mĂłwimy sami

wprost bo chcemy abys sama siĂŞ do niego przekonaÂła , on wie duzo , powie Ci jak jest w naszym swiecie on nas czuje a my jego , jest nami a my nim...

+Czy powinnam ujawniĂŚ swoje przekazy??

=Nie wszystko bo po co Ci zamieszanie , na to tez jeszcze masz czas.

+MyÂśle , Âże ludzie chca przeczytaĂŚ o nadziei miÂłosci otwartoÂści serca , czy jak bĂŞdĂŞ miaÂła wiecej czasu to mozemy napisaĂŚ takie przesÂłanie do Was??

=Tak Dorota oczywiÂście piĂŞknie......jeÂśli tylko zechcesz bĂŞdziemy pisaĂŚ takie przekazy , a ludzie bĂŞdÂą napeÂłniaĂŚ siĂŞ poprzez energiĂŞ miÂłoÂści i tak wÂłaÂśnie

zaczynasz wszystko robiĂŚ od poczatku , ze nie wybraÂłaÂś zaszczytĂłw tylko otwierasz siĂŞ na ludzi , jesteÂś kapÂłankÂą sama teraz widzisz. Kazdego dnia

bĂŞdzie cos nowego. Sami wszyscy bedziecie kierowaĂŚ siĂŞ na zasadzie przyciagania swiatÂła do ÂświatÂła , Dorota JesteÂśmy szczeÂśliwi , ze tak wÂłaÂśnie

czujesz , energia jaka pÂłynie od Ciebie jest juÂż piĂŞkna choĂŚ jeszcze praca nad sobÂą i przebudzenie sama to czujesz , wiesz jak byĂŚ otwartym na ÂświatÂło

byÂłaÂś juÂż tym ÂświatÂłem i jesteÂś , ale Twoje serce bedzie bardzo , bardzo dobre ÂświatÂłem wypeÂłnione , bÂądz sobÂą Dorota.

+Czy bĂŞdĂŞ teraz miaÂła wrogĂłw , czy duzo spotka mnie intryg wyÂśmiewania??

=Nie myÂśl o tym , wiem nie przejmujesz siĂŞ tym bo nad takimi ludzkimi zÂłosliwosciami juz pracowaÂłaÂś i to jest piĂŞkne nic juÂż CiĂŞ z tej drogi nie skusi na innÂą.

+Co z CHEOPS??

=Cheops Dorota to jest tylko przykrywka ludzi , ktĂłrzy za tym stojÂą , ale prawdziwy cel misji ma dwojaki charakter mianowicie , chodzi o to urzÂądzenie niestety

okaÂże siĂŞ , Âże brakuje jednego ogniwa , ktĂłre siĂŞ odnajdzie w odpowiednim czasie , Oni wiedza , Âże ich rola to odnalezienie urzadzenia reszta nadejdzie w

odpowiednim czasie , ale niektĂłrzy ludzie ze swojÂą zachÂłannoÂściÂą poniosÂą kleskĂŞ jeÂśli nie zrozumiejÂą pewnych rzeczy. Tobie nic nie grozi nie ma takiej

moÂżliwoÂści , w piramidzie jest blokada o ktĂłrej nikt nie wie , samo odnalezienie mumi nic nie da , a te zabespieczenie bĂŞdzie miaÂła w sobie tylko jedna osoba,

tylko ona bêdzie wstanie zrobiÌ wszystko do koùca . , ale jeœli to siê nie uda bo ludzie siê poró¿ni¹ to wtedy w³aœnie bedzie uruchomiony plan , który My nazywamy

planem œwiat³a , bêdzie to czystoœÌ intencji ludzkich swiat³a wszystko siê u³o¿y bo Nam na was zalezy i nikt tego nie bedzie lekcewazy³ , szkoda tylko ¿e zach³annoœÌ

ludzka nie zna granic , ale jestescie sami sobie , caÂłkowicie wolni moÂżecie robiĂŚ co wam siĂŞ podoba macie swoje myÂśli ktĂłrymi tworzycie swoje jutro BĂŞdzie tak , Âże

duzo ludzi zacznie otwieraÌ swoje serce i zaczniecie siê ³¹czyÌ i wówczas wytworzy siê równie¿ za pomoc¹ myœlo kszta³tów oraz œwiat³a ochrona jakby tarcza ,

wszystko jest przed wami , ale przed TobÂą jest wpatrywanie siĂŞ w siebie.

Na tym zakoĂączymy ten przekaz na dziÂś dziekujemy za kontakt z mocÂą ÂświatÂła w tle miÂłoÂści zegnam CiĂŞ dziÂś i czekamy na Ciebie z utesknieniem , wyobraz sobie

siebie w Âświetle poczuj te ÂświatÂło otocz siĂŞ ÂświatÂłem i czuj swoim sercem to co teraz czujesz.....................

------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------

Mora ten przekaz byÂł juÂż w momencie po przesileniu 21.03,2008 i o tym pisaÂłam juz w innym wÂątku jak to odbieraÂłam .
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 19:21:52 wysłane przez Laguna__ » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #2 : Luty 24, 2009, 20:42:34 »

z caÂłego TWOJEGo channelingu wybraÂłem najwaÂżniejsze - zrozumiesz czemu wÂłaÂśnie TO - podali CI cenny klucz bardzo - a gdzie jest BRAMA? W Tobie - tam gdzie TY jesteÂś!!!

Cytat: WOTTER
szukaj siebie , a to jest najwa¿niejsze BOWIEM TYLKO WTEDY POZNASZ PRAWDÊ O ¦WIECIE ENERGII KOSMOSIE , to wszystko jest w Tobie wystarczy tylko dosiêgn±æ po to
ÂświatÂło poprosiĂŚ lub otrzymaĂŚ od siebie samej

w tych s³owach œredniowiecznych alchemików - w tajemnej (tajemnej bo mówi o najwiêkszej tajemnicy - o tym mówi Wotter w³aœnie!!!) formule V.I.T.R.I.O.L. (ró¿okrzy¿owców tak naprawdê!) znajduje siê odpowiedŸ, której szukasz LAGUNO:

VISITA INTERIORA TERRAE RECTIFICANDO INVENIES OCCULTUM LAPIDEM - "ZejdÂź do WnĂŞtrza Ziemii a poprzez Oczyszczenie Odnajdziesz KamieĂą Tajemny"

pamiĂŞtasz gdy pisaÂłem o ZAMKU GRAALA? odnajdÂź to i przecztytaj raz jeszcze!!! podaÂłem CI klucz tutaj UÂśmiech

¦WIAT£O MASZ W SOBIE, G£ÊBOKO W CIEMNO¦CIACH -> POD¦WIADOMO¦Æ - siêgnij tam a odnajdziesz KAMIEÑ TAJEMNY!!!

pozdrawiam sÂłonecznie,
718'
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 20:45:00 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #3 : Luty 24, 2009, 22:28:48 »

Laguno, masz piĂŞknÂą duszĂŞ … i tyle miÂłoÂści …
Wspaniale, Âże dzielisz siĂŞ sobÂą z nami, wspaniale, Âże inni teÂż to czyniÂą …
Tego Âświatu teraz trzeba, ocieplenia ludzkich uczuĂŚ … 
Pozdrawiam serdecznie  UÂśmiech
Mora
Gość
« Odpowiedz #4 : Luty 24, 2009, 22:36:00 »

Jest to mój by³y "ZMYŒLONY" channeling teraz zapytam Ciê/Was czym on siê ró¿ni od twojego?

10.10.08
P: Witaj Baldurze
O: Witam ciĂŞ dzisiaj Marcin. PosÂłuchaj lekcji.
P: Dobrze.
O: Dzisiejsza lekcja jest bardzo waÂżna poniewaÂż jest to lekcja nadzieji. Musicie dawaĂŚ nadzieje sobie ludzie a nie odbieraĂŚ. MĂłwiÂą u was nadzieja matkÂą gÂłupich ale to nie prawda nadzieja to ostatnia szansa na dobro. Musicie dawaĂŚ ludziom nadzieje Âże bĂŞdzie lepiej. To jest prawdziwe dobro daĂŚ komuÂś nadzieje na lepsze jutro musicie o tym pamiĂŞtaĂŚ. Przypominam tak o wczeÂśniejszych lekcjach szczeroÂści, ufnoÂści, zrozumieniu i nadzieji. Oto moja lekcja dla was nadzieja.
P: DziĂŞkuje za lekcjĂŞ mam kilka pytaĂą.
O: SÂłucham.
P: Powiedz mi jak mam siĂŞ nauczyĂŚ wybaczaĂŚ?
O: DaĂŚ swoim myÂślom takie polecenie. Musisz wybaczyĂŚ ludziom za to jaki Âświat stworzyli nie pozwĂłl by rzÂądziÂł tobÂą gniew za twe nie szczĂŞÂścia. Uwierz w siebie i przebacz.
P: DziĂŞkuje za odpowiedÂź bardzo mi na tym zaleÂżaÂło.
O: Wiem Marcin.
P: Pytanie nie moje jak nauczyĂŚ siĂŞ czanelingu?
O: A moÂże osoba ktĂłra zadaÂła to pytanie odpowie sobie narazie po co jej to?
P: Na poprzednim pisaniu mówi³eœ o ¿ó³tym i z³otym wyznaniu o co ci dok³adnie chodzi³o?
O: O ludzi z wielkich gĂłr gdzie Jezus spĂŞdziÂł 12 lat Âżycia i ludziach z wysp gdzie zmarÂł.
P: Czym siĂŞ ÂżywiĂŚ, a czego unikaĂŚ?
O: Jedz to co da³a ci natura i byÌ naturalne. Uwa¿aj i ten który mówi ¿e to jest zdrowe ¿yje w b³êdzie bo was pycha bogactwa zgubi³a.
P: Jak oczyÂściĂŚ ciaÂło fizyczne z toksyn?
O: NaÂśladuj tego ktĂłry medytuje a ktĂłry pochodzi z Nepalu i niech twe myÂśli bĂŞdÂą oczyszczajÂące a tak siĂŞ stanie.
P: Ile jest obcych cywilizacji i jak sÂą do nas nastawione?
O: DuÂżo. SÂą pozornie dobre by was wykorzystaĂŚ lecz nie lĂŞkajcie siĂŞ bo gdy galaktyka ujrzy precesji czas to nikt siĂŞ nie uchowa. Prawdziwie dobre istoty sÂą te ktĂłre nie ingerujÂą w wasz Âświat.
P: Pytanie od inne osoby jak najlepiej wykorzystaĂŚ purpurowe pÂłytki tesli?
O: MÂądra dusza. WibrujÂą oczyszczajÂąco, poszukaj wiedzy tesli a bĂŞdziesz wiedziaÂł jak ich uÂżyĂŚ.
P: DziĂŞkuje. Co daje czÂłowiekowi picie czÂąstek zÂłota?
O: Odnawia ciaÂło.
P: Pytanie od kobiety jak moÂżna siĂŞ broniĂŚ przed uprowadzeniami obcych?
O: Nie wyczuwam nikogo. Musisz chcieĂŚ tego duszÂą. umysÂłem, ciaÂłem.
P: Jak wybraÌ w³aœciw¹ drogê w której ludzkoœÌ przetrwa?
O: Musicie pierwsze zmieniĂŚ siebie wedÂług mych lekcji a wtedy uratujecie siebie bo nikt tego nie zrobi za ciebie.
P: Kim jest Kris Angel(Criss Angel)
O: Oszust, wielki oszust i jego sÂława upadnie wraz z nadchodzÂącom erÂą.
P: Co to przedstawia?(zdjĂŞcie) Osoba ktĂłra mi je pokazaÂła twierdzi Âże to moÂże byĂŚ Jezus.
O: To tylko zÂłudzenie a kÂłamca niech zrezygnuje z pracy dla wÂłasnego dobra.
P: Czy my ludzie posiadamy wolnÂą wolĂŞ?
O: Tak.
P: Opowiedz mi o prawach wielkiego ducha ktĂłry stworzyÂł wszechÂświat.
O: Jego prawa s¹ proste. Woda zawsze d¹¿y do poziomu i takie s¹ jego prawa. Proste.
P: Jak powstaÂło pierwsze Âżycie?
O: ZostaÂło stworzone gdy wielki duch tworzyÂł wszechkosmos.
P: Pani Dorota pyta czy jest dobrym czÂłowiekiem?
O: Pozdrawiam. Jesteœ dobr¹ istot¹ i staraj siê pod¹¿aÌ lekcjami a bêdziesz bardziej dobra ni¿ myœlisz.
P: Czym jest biblioteka czasu?
O: Zbiorem wiedzy ziemiskiej od poczÂątku istnienia waszego Âświata.
P: Czyli caÂła wiedza znajduje siĂŞ w wielkim labiryncie?
O: Nie. Tamto miejsce to tylko sygnaÂł do biblioteki czasu. Wielcy prorocy waszego Âświata korzystali z biblioteki czasu ona jest polem ziemi.
P: Jak polem czyli caÂła wiedza znajduje siĂŞ w polu elektromagnetycznym?
O: MoÂżliwe. PrzypomnĂŞ jeszcze lekcje nadzieji miejcie nadzieje na lepsze jutro a bĂŞdzie wam dane. Musze siĂŞ poÂżegnaĂŚ. Do nastĂŞpnego kontaktu Marcin.
P: ÂŻegnam.

Kristobal
Gość
« Odpowiedz #5 : Luty 24, 2009, 22:42:10 »

W przekazach przejawia siĂŞ motyw Âświatyni bÂądÂź bramy..... Brama....wrota.....przejÂście..... Jedna brama moÂże byĂŚ w Aleksandrii (co nie dziwi...... miasto od tysiecy lat bĂŞdÂące tyglem tradycji okultystycznych i ezoterycznych) a druga w CzÂłuchowie...
Czy bramÂą, portalem jest obiekt fizyczny, czy osoba ?
A jeœli osoba....to kogó¿ to mamy w niespe³na 15 tysiêcznym Cz³uchowie...??
Naszego dobrego znajomego, najlepszego polskiego jasnowidza - Krzysztofa Jackowskiego....

No chyba, Âże w grĂŞ wchodzi gwiazda seriali.. Marta ÂŻmuda-Trzebiatowska...... UÂśmiech
Kristobal
Gość
« Odpowiedz #6 : Luty 24, 2009, 22:51:18 »

Jest to mój by³y "ZMYŒLONY" channeling teraz zapytam Ciê/Was czym on siê ró¿ni od twojego?

Jak sam powiedziaÂłeÂś, TwĂłj channeling jest ZMYÂŚLONY  i tym siĂŞ wÂłaÂśnie ró¿ni od przekazĂłw Laguny.... JeÂśli sam kÂłamiesz nie musisz innych ludzi braĂŚ wÂłasnÂą miarÂą - nie wiem czy wiesz ilu na Âświecie ludzi po prostu brzydzi siĂŞ kÂłamstwem? A my.... tutaj zgromadzeni na forum, moÂżemy CiĂŞ jedynie kochaĂŚ bezwarunkowÂą miÂłoÂściÂą - bo to jest najwaÂżniejsza, najwspanialsza i najpotĂŞÂżniejsza siÂła we wszechÂświecie !!!
Pozdrawiam !
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 22:52:30 wysłane przez Kristobal » Zapisane
ptak
Gość
« Odpowiedz #7 : Luty 24, 2009, 22:58:20 »

W przekazach przejawia siĂŞ motyw Âświatyni bÂądÂź bramy..... Brama....wrota.....przejÂście..... Jedna brama moÂże byĂŚ w Aleksandrii (co nie dziwi...... miasto od tysiecy lat bĂŞdÂące tyglem tradycji okultystycznych i ezoterycznych) a druga w CzÂłuchowie...
Czy bramÂą, portalem jest obiekt fizyczny, czy osoba ?
A jeœli osoba....to kogó¿ to mamy w niespe³na 15 tysiêcznym Cz³uchowie...??
Naszego dobrego znajomego, najlepszego polskiego jasnowidza - Krzysztofa Jackowskiego....

Z pewnoœci¹ K Jackowski jest czyj¹œ bram¹, szkoda tylko,
Âże wieÂści tak niedobre przez niÂą pÂłynÂą …
Mora
Gość
« Odpowiedz #8 : Luty 24, 2009, 22:59:45 »

Problem w tym ¿e on siê niczym nie ró¿ni.

DokÂładnie tak samo "anonimowo" zostaÂł umieszczony na tym forum.

Sprytnie napisany nie zawierajÂący Âżadnej ciekawej informacji.

Channeling laguny jest tak samo wiarygodny jak kiedyÂś mĂłj.

Czy dacie siĂŞ oszukaĂŚ drugi raz?

Pozdro
Mora
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #9 : Luty 24, 2009, 23:04:40 »

ja szukam Bramy Polsko-Egipskiej, t³umaczy j± liczba 718, której pochodzenie jest Egipsko-Polskie - Brama znajduje siê w przestrzeni Kairu i ¦lê¿y, jestem ju¿ blisko zrozumienia tego - GÓRA jest potê¿nym symbolem okultystycznym, pojawia siê w ka¿dej praktycznie tradycji na wschodzie - GÓRA MERU, PIRAMIDY, SYJON a w Polsce ¦LʯA o wysoko¶ci 718 m.n.p.m. - zawsze GÓRA kryje jak±¶ wielk± tajemnicê!!!

Kris ja siĂŞ brzydzĂŞ kÂłamstwa i zdrady jak niczego innego na Âświecie - stÂąd - delikatnie mĂłwiÂąc - moja niechĂŞĂŚ do KoÂścioÂła KAT-olickiego!!!!!!!!

718'
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #10 : Luty 24, 2009, 23:09:04 »

Mora ignorancie zamilcz ju¿!!! S³owa Laguny to m¹droœÌ z innej przesztrzeni a Ty m³ode dziecko nie dojrza³eœ jeszcze aby poj¹Ì s³owa o tak bardzo wysokiej wibracji...

NIE ZALE¯NIE CZY BÊDZIESZ PISAÆ NA CZERWONO CZY RÓ¯OWO NIKT NIE BÊDZIE CIÊ S£UCHAÆ MA£Y KRZYKACZU I M¡CICIELU!!!!!!!!!

my mamy wÂłasny rozum i nie bĂŞdziemy sÂłuchaĂŚ "Twoich mÂądroÂści" - napisaÂłeÂś mi na PW, Âżebym zobaczyÂł channeling Laguny bo oszukuje ludzi a ja odpisaÂłem, Âże sie mylisz i Âże jest to ciekawy i spĂłjny przekaz i kabalistycznie to wykazaÂłem tutaj na forum UÂśmiech

718'
Hans Olo
Gość
« Odpowiedz #11 : Luty 24, 2009, 23:10:06 »

Sam przestaĂą krzyczeĂŚ. UÂżywanie caps locka jest zbananowane.
Mora
Gość
« Odpowiedz #12 : Luty 24, 2009, 23:39:40 »

my mamy wÂłasny rozum i nie bĂŞdziemy sÂłuchaĂŚ "Twoich mÂądroÂści" - napisaÂłeÂś mi na PW, Âżebym zobaczyÂł channeling Laguny bo oszukuje ludzi a ja odpisaÂłem, Âże sie mylisz i Âże jest to ciekawy i spĂłjny przekaz i kabalistycznie to wykazaÂłem tutaj na forum UÂśmiech

Jak na razie nie pokazaÂłeÂś nic co by mogÂło byĂŚ warte uwagi. Tylko potrafisz obraÂżaĂŚ mnie na kaÂżde moje 'ale' ktĂłre napiszĂŞ.

Krzykacz i MÂąciciel? Nikt mnie nie bĂŞdzie sÂłuchaÂł? CoÂś jeszcze masz do powiedzenia? MaÂłe dziecko? Ignorant?

MoÂże gdybyÂś nie byÂł uprzedzony tak do mojej osoby to byÂś zrozumiaÂł.

Ale có¿ nie bêdê siê spieraÌ.

To forum staje siĂŞ powoli wylĂŞgarniÂą...

Wiecie co wam powiem. Ostatnio napisaÂłem do Janneth aby wrĂłciÂła na forum bo brakuje jej jako osoby ktĂłra trzeÂźwo myÂśli. Niestety odmĂłwiÂła.

Jak ktoÂś chce wiedzieĂŚ dlaczego to niech napisze na PW to odpowiem.

Prawda jest taka od nowego roku to forum straci³o jak¹kolwiek wartoœÌ. Ludzie wzajemnie próbuj¹ pompowaÌ sobie wiedzê która uwa¿aj¹ za ostateczn¹, "doœwiadczaln¹" itd.

Skoro nie trafiajÂą do was Âżadne argumenty bo ze mnÂą da siĂŞ normalnie rozmawiaĂŚ ale trzeba tego chcieĂŚ!

To ja juÂż zakoĂączĂŞ dysputĂŞ w tematach laguny i na temat jej przekazĂłw.

To jest tak jak z alkoholikami.
Trzeba ich przekonaÌ ¿eby przestali ale to jest dla nich na³óg od którego nie potrafi¹ siê uwolniÌ.
MyÂślaÂłem Âże przynajmniej uda mi siĂŞ parĂŞ osĂłb "oÂświeciĂŚ"(nie w sensie oÂświecenia duchowego) ale pokazaĂŚ, daĂŚ ostrzeÂżenie ktĂłre przyjmÂą do wiadomoÂści i bĂŞdÂą weryfikowaĂŚ. Ale niestety nie udaÂło mi siĂŞ i z tego powodu jest mi bardzo smutno. Smutny

ÂŻe tak powiem wiem co kapÂłanie napiszesz. ZwyciĂŞÂżyÂłem a Mora przegraÂł. PamiĂŞtasz?

WolĂŞ przegraĂŚ niÂż byĂŚ zwyciĂŞzcom. Bynajmniej nie staram siĂŞ nikomu okazywaĂŚ swojej wyÂższoÂści. Mi chodzi jedynie o prawdĂŞ i nic wiĂŞcej. MoÂże dziĂŞki wam zrozumiaÂłem pewnÂą rzecz. MoÂże siĂŞ mylĂŞ. MoÂże channeling Laguny jest prawdziwy. Wszystkiego kiedyÂś siĂŞ dowiemy.

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #13 : Luty 24, 2009, 23:43:26 »

Mora jesteÂś jedynÂą osobÂą, ktĂłrej NIGDY nie posÂądzĂŞ o to, Âże chce PRAWDY - nie pisaÂłbyÂś tak o Lagunie i jej przekazach - i ostatniÂą osobÂą, ktĂłrÂą bym uznaÂł za takÂą co brzydzi sie kÂłamstwa - piszesz nie prawdĂŞ o Lagunie i jej przekazach - KÂŁAMIESZ wiĂŞc i tyle...

nikt nie wygraÂł! ja przegraÂłem bo NIC nie zrozumiaÂłeÂś i Ty przegraÂłeÂś z tego samego powodu, niestety...

718'
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #14 : Luty 25, 2009, 00:50:15 »

Mora

Wiedzy nie powinno siĂŞ traktowaĂŚ w granicach jakichkolwiek , bo wiedza nie ma granic - Nie ma rĂłwnieÂż nic zÂłego w tym ,Âże pojawiajÂą siĂŞ np. przekazy , NIC nie jest zÂłe dopuki sami indywidualnie nie uznamy to  za zÂło .
Dlatego panowie proszê nie potrzebny jest konflikt . a mo¿e warto przeczytaæ te przekazy (te czy inne) i poj¶æ swoj± droga i zacz±æ warto¶ciowaæ to co jest w nich zawarte dopiero z perspektywy czasu? IM WIÊCEJ WIEM TYM MNIEJ ... Ka¿dy z Nas do¶wiadcza -z ka¿dym nowym rokiem jaki przebywa na tej planecie , ¿e warto¶ci jakie uwa¿ali¶my za górnolotne po czasie okazuja sie zaledwie kropl± w morzu .....

pozdrawiam serdecznie Laguna
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #15 : Luty 25, 2009, 00:59:41 »

Laguna - w tym roku czyli od 2 miesiĂŞcy nie caÂłych u mnie to jest co SEKUNDY a kiedyÂś byÂło co rok albo rzadziej ale masz racjĂŞ, ze konflikt jest nie potrzebny UÂśmiech

718'
Nebulitos
Gość
« Odpowiedz #16 : Luty 25, 2009, 01:16:22 »

Taki magiczny topic zaÂśmiecacie kÂłutniami.
Co do Mory to mogê powiedzieÌ, ¿e prawda jest najwa¿niejsza, jednak nawet zmyœlone przekazy nie s¹ nic nie warte. Pamiêtajmy, ¿e w takich nawet zmyœlonych zawieramy swoj¹ najlepsz¹ wiedzê i chêÌ jej przekazania. Skoro to robimy to chcemy innym coœ przekazaÌ co nas porusza i to coœ jest najwa¿niejsze. Inni mog¹ siê z tego du¿o dowiedzieÌ i jeszcze raz zweryfikowaÌ swoje przekonania i to jest w³aœnie w tym wszystkim najpiêkniejsze. Szanujmy i podziwiajmy odmiennoœÌ innych, nawet bardziej tych, którzy chc¹ nam zaszkodziÌ, bo jakby nie by³o aby z kimœ walczyÌ trzeba go najpierw poznaÌ.
astro
Gość
« Odpowiedz #17 : Luty 25, 2009, 01:19:33 »

Wspaniale, Âże dzielisz siĂŞ sobÂą z nami, wspaniale, Âże inni teÂż to czyniÂą …

To prawda Ptaku.RĂłwnieÂż podpisujĂŞ siĂŞ pod tym i to obiema rĂŞkami.

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #18 : Luty 25, 2009, 01:51:51 »

no to ja rêkami i nogami podpisuje siê pod tym, ¿e LAGUNA MA PIÊKN¡ DUSZÊ I ¯E CHCE CO¦ NAM PRZEKAÆ TO PIÊKNE Z JEJ STRONY U¶miech

718'
astro
Gość
« Odpowiedz #19 : Luty 25, 2009, 01:57:34 »

LAGUNO.Ty otwieraj swoje trzecie oko, lub moÂże inaczej, pomagaj mu sie otwieraĂŚ.MyÂśl jak najczĂŞÂściej o tym centrum mocy.Nawet jak idziesz ulicÂą to patrz na wszystko jakby porzez niego.
Gdy odczujesz cudowne zapachy, to oznaka, Âże trzecie oko Ci sie otwiera.To brama do wszystkiego.
WiĂŞc nie zapominaj o nim 24 godz na dobĂŞ.
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #20 : Luty 25, 2009, 02:43:51 »

To prawda Ptaku.RĂłwnieÂż podpisujĂŞ siĂŞ pod tym i to obiema rĂŞkami.

Witam

DziĂŞkujĂŞ za serdecznoÂści skierowane w mojÂą strone, kaÂżdy z Nas ma w sobie piĂŞknÂą dusze tylko nie kaÂżdy chce to w sobie dostrzec, ale myÂślĂŞ nadchodzi czas dobry dla Nas ludzi - bowiem kaÂżdy pod wpÂływem zmieniajÂących siĂŞ wibracji zwrĂłci siĂŞ ku swojej duszy  otworzy siĂŞ sam na siebie - waÂżnÂą rolĂŞ ogrywajÂą obecnie Tacy z NAS ktĂłrzy  sÂą w peÂłni tego Âświadomi.
Im dÂłuÂżej pracujemy nad swoim wnetrzem tym wiĂŞcej odkrywamy w sobie ÂświatÂła (wiedzy) nabieramy pokory dla wiedzy i wobec siebie samych .
Nie ma w nas dystansu , bo nie boimy siê odkrywac siebie i to w³aœnie jest piekne , poza tym mo¿emy pomagaÌ innym (jeœli tego chc¹ ) przejœÌ przez pewne bolesne etapy w rozwoju bo takie bywaj¹ , a rezultaty s¹ czesto bardzo ró¿ne czasem koùczy siê to nawet targniêciem siê na swoje ¿ycie( mnie o ma³y w³os to w³aœnie spotka³o jednak pomog³a mi wielka mi³oœÌ do mojego taty- zatem mnie siê uda³o bo mia³¹m , otrzyma³am to wsparcie) . Tylko zazwyczaj w takich momentach zostajemy sami , a nie musi tak byÌ mo¿emy siê wzajemnie wspieraÌ , a nie ró¿niÌ i k³ociÌ .
Nie wiem  czy jest na forum taki wÂątek , ale jesli nie myÂśle to dobry pomysÂł , aby opisaĂŚ bolesne momenty w rozwoju duchowym ( to jest jakoÂś nazwane , ale teraz uleciaÂło mi z gÂłowy -cieĂą duszy ?? Temat zawyczaj poruszany jest jako wstydliwy , opowiadany czĂŞsto po przejÂściu jego etapĂłw , moÂże warto chociaÂż uÂświadomiĂŚ Tych , ktĂłrzy sÂą wÂłasnie przed tym etapem??

pozdrawiam Laguna
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #21 : Luty 25, 2009, 02:48:27 »

ja chĂŞtnie opowiem INNYM jak to jest byĂŚ na progu smierci i SAMEMU z niego wyjœÌ i jakie jest uczucie gdy siĂŞ myÂśli - Âżyletka, lina czy tabletki  PÂłacz

a to jest wa¿ny etap w rozwoju - nie ka¿dy go potrafi PRZE¯YÆ, nazywa siê to ¶mieræ mistyczna - ¶mieræ dla materii i narodziny w duchu - Chrystus na Krzyzu to najpiêkniejszy w±tek tego prze¿ycia!!!

za³ó¿ wiêc Laguna temat ¦MIERÆ czyli TRANSFORMACJA lub co¶ takiego aby inni zobaczyli co to znaczy byæ kim¶ takim - nie wiem czy wyj±tkowym ale ca³kiem innym...

718'
Laguna__
Gość
« Odpowiedz #22 : Luty 25, 2009, 02:55:48 »

ja chĂŞtnie opowiem INNYM jak to jest byĂŚ na progu smierci i SAMEMU z niego wyjœÌ i jakie jest uczucie gdy siĂŞ myÂśli - Âżyletka, lina czy tabletki  PÂłacz

a to jest wa¿ny etap w rozwoju - nie ka¿dy go potrafi PRZE¯YÆ, nazywa siê to ¶mieræ mistyczna - ¶mieræ dla materii i narodziny w duchu - Chrystus na Krzyzu to najpiêkniejszy w±tek tego prze¿ycia!!!

za³ó¿ wiêc Laguna temat ¦MIERÆ czyli TRANSFORMACJA lub co¶ takiego aby inni zobaczyli co to znaczy byæ kim¶ takim - nie wiem czy wyj±tkowym ale ca³kiem innym...

718'

KapÂłanie
MyÂślĂŞ ,abyÂś majÂąc to za soba Sam zaÂłoÂżyÂł ten wÂątek ,a ja siĂŞ pod tym rĂłwniez podpisze - moÂże pod tematem -BOLESNA TRANSFORMACJA W ROZWOJU (BRAMA DO NASZEJ DUSZY )

Pozdrawiam  zreszta zdecyduj sam KapÂłanie 
astro
Gość
« Odpowiedz #23 : Luty 25, 2009, 11:28:07 »

DziĂŞkujĂŞ za serdecznoÂści skierowane w mojÂą strone, kaÂżdy z Nas ma w sobie piĂŞknÂą dusze
Nie dziĂŞkuj LAGUNO.
To s¹ tylko s³owa prawdy o Tobie.Brak s³ów, a nawet nie mo¿na wyraziÌ tego piêkna, które od Ciebie p³ynie.
To tylko moÂżna odczuĂŚ jako stan wysokiej energii.
PrzesyÂłam w Twoja stronĂŞ strumieĂą miÂłoÂści i ÂświatÂła, czyli ÂświatÂła zmodulowanego miÂłoÂściÂą.Czyli tego co trwa wiecznie i bezmiennie nie oczekujÂąc niczego w zamian.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #24 : Luty 25, 2009, 13:59:50 »

a ja przesy³am CZYST¡ MI£O¦Æ BEZWARUNKOW¡ - tak Energia Ci siê Laguno przyda bardzo, aby wszyscy Ciê tak± obdarzyli...

NAJPOTʯNIEJSZYM S£OWEM MOCY W CA£YM KOSMOSIE JEST MI£O¦Æ

718'
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: