Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 21:29:07

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: PRZEKAZ WOTTERA - z dedykacj± dla Mory od Laguny  (Przeczytany 11930 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Laguna__
Go¶æ
« : Luty 24, 2009, 18:49:15 »

dnia 21.01.2008r. godz 22.

Przekaz z 21,01,2008 rok

Jestem Wotter inna gêsto¶æ wymiarowa oraz inna istota niematerialna , wszystko co piszesz to bardzo cenna wiadomo¶æ dlatego starannie je schowaj, aby mieæ z tego czego poleciæ innym ludziom . Jeste¶ osob± , która ma swoj± rolê dla ludzko¶ci i s³u¿bie ludzk± , jaka bêdzie wielk± decyzj± polegaj±c± na poleceniu widzenia ludzkiego wobec tego co nadchodzi . Pamiêtaj kontakt z nami to wa¿ny dla ludzko¶ci przekaz , zacznij nad tym pracowaæ , aby zd±rzyæ zrobiæ wiele

Je¶li masz dobre zamiary to osi±gniesz wszystko czego tylko oczekujesz .Masz ju¿ w sobie t± moc i si³e pilnuj tego , aczkolwiek wiemy jeste¶ silna i jeste¶my spokojni.

P: Powiedzcie mi co¶ wiêcej na temat tych 7 osób , które maj± odegraæ du¿± rolê dla ludzko¶ci .

O: Dorota oczywi¶cie , ka¿da z tych osób ma swoje przeznaczenie , swoj± rolê , 7 osób to osoby jakby 7 poziomów , aby zachowaæ równowage musi byæ odpowiednia ilo¶æ oraz jako¶æ ró¿norodnych energii dlatego jest 7 osób i ka¿da ma inn±.

P: Opiszcie proszê czym siê te osoby miedzy sob± ró¿ni± ?

O: Ju¿ Ci powiemy s³uchaj : ka¿da osoba to inny rodzaj energii , która odegra swoj± rolê dla osi±gniêcia równowagi , wiêc tak :

Osoba 1 bêdzie to energia zwana zwolnienia ( nie wiem czy to zrozumia³e dla Ciebie) P: zast±pcie to innym wyrazem Oki? Dobrze to wyja¶nimy , aby osi±gn±æ równowagê musi byæ naturalny hamulec i za to odpowiada ta energia ( ju¿ rozumiesz)

2 osoba to energia ciep³a i mi³o¶ci ona ma rozpaliæ istoty ludzkie , aby nabra³y ciep³a i odwagi do zmian oraz do podwy¿szenia wibracji danych osób .

3 osoba to energia , która bêdzie ochronna dla ludzkiego cia³a oraz duszy , czyli taki filter.

4 osoba to wibracja , która bêdzie odpowiadaæ za pomy¶lno¶æ zmian oraz bêdzie nape³niaæ ludzi energi± jakby taki dozownik, aby¶ mog³a to zrozumieæ .

5 osoba to osoba , która polegaæ bêdzie na zachowaniu równowagi energii wa¿no¶ci oraz pe³ni jakby rolê lekarza , który spowoduje likwidacje nadmiaru oraz niedoboru owej cudownej energii.

6 osoba to osoba wy¿szego pola energii , która odpowiada za wymianê jaka bêdzie siê dokonywaæ miêdzy poszczególnymi energiami.

7 osoba to energia , która zamyka jakby 6 osób , które s± odpowiedzialne za ka¿d± rolê czyli pe³ni jakby rolê takiego boskiego sprawcy.

Czy jest to dla Ciebie jasne Dorota?

P: Chyba tak do¶æ jasne , choæ zapewne nie do koñca.

Czy owe osoby to bêd± energiê w ciele czy ju¿ jako dusza?

O: W ciele spokojnie tak ma byæ , ale w³a¶nie te osoby s± przygotowane po to , aby wszystko mog³o siê udaæ .

P: Jaka jest korzy¶æ dla ludzi te zmiany jakie nadchodz±?

O: D³ugo czekali¶cie na takie zmiany , mieli¶cie przej¶æ pewnego rodzaju ewolucjê , aby otrzymaæ te zmiany to naturalny sk³ad zmian jakie nadchodz± w energiach czyli naturalna kolej rzeczy nic nadzwyczajnego w sensie tworzenia , ale nie rozumiecie naszego ¶wiata tu ma³o wci±¿ macie wiadomo¶ci na ten temat.

P:Czy jak nadejd± te zmiany to bêdzie du¿o ludzi co ponios± stratê cia³a i stratê na ³adunku?

O:Wszystko zale¿y od indywidualnych energii , to ile dana osoba sama sobie potrafi³a wypracowaæ , przykro nam to pisaæ , ale niektóre cia³a nie wytrzymaj± takich zmian , chocia¿ np. dusza mo¿e mieæ spory ³adunek energii , ale to nast±pi tylko strata cia³a , wiem dla was to przera¿aj±ce ,ale zapewniamy Ciê nie bêdzie w tym nic z³ego bowiem te osoby i tak trafi± do energii i bêd± w¶ród was.

P: Ile jest takich osób w Polsce po¶ród tych 7 i jakiej innej narodowo¶ci?

O: W Polsce w waszym kraju jest to jedna osoba wa¿na (czyli…….) i dwie osoby ochronne i filtr pozosta³e to 1 jest z Azji

I 1 z po³udnia , ale to nie ma znaczenia pytaj dalej….

P: W jakim miescie lub gdzie bêdzie brama ? ¶wi±tynia??

O: O dobre pytanie to bêdzie zale¿a³o od kilku czynników mog± byæ dwa niewa¿ne które 1 to miasto Alekasadria lub miasto ………… nie, inna nazwa to siê nazywa Cz³uchów

P: Czemu nie jeste¶cie pewni ??

O: Dorota dla ochrony Twojej w³asnej.

P: Czy chcecie mi co¶ powiedzieæ ?

O:Tak, b±d¼ ostro¿na pojawi± siê ko³o Ciebie osoby , które bêd± chcia³y krzywdê zrobiæ , nie obawiaj siê nic nie zrobi± , nie ma takiej mo¿liwo¶ci , masz du¿± ochronê , ale chodzi o to aby¶ wiedzia³a.

P: A co z Ludwikiem ?

O: On wie ju¿ o Tobie przyjdzie nied³ugo sam do Ciebie i na pewno go rozpoznasz bez ¿adnych w±tpliwo¶ci , tego nie masz siê obawiaæ , nawet je¶li kto¶ bêdzie chcia³ sk³amaæ da ci taki dowód ¿e bêdziesz wiedzia³a ¿e to w³a¶nie on.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Luty 24, 2009, 19:11:51 »

Mo¿e jeszcze jeden zamieszcze .

CHANNELING NR 5
                                                                                              30.03.2008 r

==Tak Dorota witam ciê mi³o¶ci± i ¶wiat³em. Jestem bytem Który jest twoim przewodnikiem , chcemy aby¶ wiedzia³a , ¿e nie musisz nic czego nie chcesz Roberto dobrze mówi ,

szukaj siebie , a to jest najwa¿niejsze BOWIEM TYLKO WTEDY POZNASZ PRAWDÊ O ¦WIECIE ENERGII KOSMOSIE , to wszystko jest w Tobie wystarczy tylko dosiêgn±æ po to

¶wiat³o poprosiæ lub otrzymaæ od siebie samej.

+Mam kilka wa¿nych pytañ.

=Tak odpowiem na ka¿de Twoje pytanie Dorota pytaj.

+Czy to co czyta³am dzi¶ w pospiechu na temat tych podziemnych bunkrach to prawda?

I czy rzeczywi¶cie niczego nie da siê ju¿ zmieniæ??

=Dorota to przede wszystkim jest obca cywilizacja , która chce zdominowaæ Wasz ¶wiat oni siê zwyczajnie przystosowuj± do warunków jakie panuja na ziemi jednak

podziemny swiat powoli zaczynaja opanowywaæ Wasza planetê , mo¿e dojdzie do tego ¿e bed± na ziemi dwa rodzaje cywilizacji , ale to dotyczy innego tematu , notomiast

koniec jaki jest przepowiadany to jest zupe³nie cos innego. Jest zagrozenie , ale jak mówi³em wcze¶niej jestescie zabezpieczeni , jednak praca otwartych serc jest wazna

aby w ten sposób podnie¶c wibracje u ludzi , bo zmiany energomagnetyczne jakie nadchodza bêd± w³asnie tego wymagaæ. Je¶li chodzi o swiatyniê JEST TO SYMBOL SERC

CZYLI MYSLI , ¦WIAT£A WSZYSTKICH LUDZI .... Bêdzie miejsce wa¿ne tak jak wcze¶niej mówi³em , nie wiem jakie miejsce wybierzecie Aleksandria lub Cz³uchów to nie jest

a¿ takie wazne , ludziom bedziecie pomagaæ podnosiæ wibracje poprzez czysto¶æ serc , mi³o¶æ oraz wysokowibracyjno¶æ dlatego s± tu osoby , które maja wyj±tkow± energiê

która moze byc bardzo pomocna , bo w istocie tak± bedzie. Jeste¶ wazna Ty i Twoi przyjaciele , kazdy cz³owiek jest wa¿ny , ale na niektóre zmiany potrzeba impulsu , a ten

impuls bêdzie w tych 7 wibracjach , o których mówili¶my to taka pewno¶æ , ze wszystko bêdzie w zgodzie z natur± energii przystosowania do nowych wy¿szych wibracji.

Jeste¶ zdegustowana tym wszystkim czujemy , kiedy nad tym rozmyslasz , jednak zaufaj sobie , a znajdziesz w sobie odpowiedz.. Idziesz w stronê ¶wiat³a i to siê realizuje

z dnia na dzieñ reszt± nie martw siê nie mysl bo po co to my¶lenie. Zwyczajnie wpatruj siê wokó³ siebie oraz spójrz na swoje wewnetrzne przebudzenie , bo kiedy kazdy dzieñ

bedzie dla ciebie ju¿ wyj±tkowy i bardzo z tego siê cieszymy..

+Kim jeste¶ Wotter w ¦wiecie energii?? Sk±d jeste¶??

=Powiem jestem Dorota z ¦wiata niematerialnego ze ¶wiata , który jest nieskoñczon± energi±.

To jest ¶wiat³o i ¶wiat³o tak nazywa siê Nasz ¶wiat (narysowali mi 4 ko³a po³±czone ze sob± jak

ogniwa ³añcucha i w kazdym tym kole by³o mniejsze ko³o)

+A co to takiego Wotter to tak siê nazywa ten wasz ¶wiat??

=Te ko³a to jedno¶æ w jednosci ca³o¶æ w ca³o¶ci , jeste¶my nieskoñczeni , a to symbol nieskoñczonosci (pózniej narysowali drugi obrazek jakby stopê , ale o 3 palcach)

a to co narysowali¶my to ca³o¶æ w nieskoñczono¶ci w jedno¶ci , wiemy i tak tego nie rozumiesz , tak to dla was ludzi wci±¿ ma³o zrozumia³e.

+Czyli z tego co zrozumia³am Wy jeste¶cie energi± Bosk± jakby tak??

=Dok³adnie tak Dorota jestesmy swiat³em..

+Proszê Was powiedzcie kim jest Ludwik , ?

=To brat wagi wielkiej jest ze ¶wiat³a jest juz przy Tobie na razie stoi z boku przyglada sie monituje zastanawia , czuje , my¶li i Ciê napewno kocha , nie mówimy sami

wprost bo chcemy abys sama siê do niego przekona³a , on wie duzo , powie Ci jak jest w naszym swiecie on nas czuje a my jego , jest nami a my nim...

+Czy powinnam ujawniæ swoje przekazy??

=Nie wszystko bo po co Ci zamieszanie , na to tez jeszcze masz czas.

+My¶le , ¿e ludzie chca przeczytaæ o nadziei mi³osci otwarto¶ci serca , czy jak bêdê mia³a wiecej czasu to mozemy napisaæ takie przes³anie do Was??

=Tak Dorota oczywi¶cie piêknie......je¶li tylko zechcesz bêdziemy pisaæ takie przekazy , a ludzie bêd± nape³niaæ siê poprzez energiê mi³o¶ci i tak w³a¶nie

zaczynasz wszystko robiæ od poczatku , ze nie wybra³a¶ zaszczytów tylko otwierasz siê na ludzi , jeste¶ kap³ank± sama teraz widzisz. Kazdego dnia

bêdzie cos nowego. Sami wszyscy bedziecie kierowaæ siê na zasadzie przyciagania swiat³a do ¶wiat³a , Dorota Jeste¶my szcze¶liwi , ze tak w³a¶nie

czujesz , energia jaka p³ynie od Ciebie jest ju¿ piêkna choæ jeszcze praca nad sob± i przebudzenie sama to czujesz , wiesz jak byæ otwartym na ¶wiat³o

by³a¶ ju¿ tym ¶wiat³em i jeste¶ , ale Twoje serce bedzie bardzo , bardzo dobre ¶wiat³em wype³nione , b±dz sob± Dorota.

+Czy bêdê teraz mia³a wrogów , czy duzo spotka mnie intryg wy¶miewania??

=Nie my¶l o tym , wiem nie przejmujesz siê tym bo nad takimi ludzkimi z³osliwosciami juz pracowa³a¶ i to jest piêkne nic ju¿ Ciê z tej drogi nie skusi na inn±.

+Co z CHEOPS??

=Cheops Dorota to jest tylko przykrywka ludzi , którzy za tym stoj± , ale prawdziwy cel misji ma dwojaki charakter mianowicie , chodzi o to urz±dzenie niestety

oka¿e siê , ¿e brakuje jednego ogniwa , które siê odnajdzie w odpowiednim czasie , Oni wiedza , ¿e ich rola to odnalezienie urzadzenia reszta nadejdzie w

odpowiednim czasie , ale niektórzy ludzie ze swoj± zach³anno¶ci± ponios± kleskê je¶li nie zrozumiej± pewnych rzeczy. Tobie nic nie grozi nie ma takiej

mo¿liwo¶ci , w piramidzie jest blokada o której nikt nie wie , samo odnalezienie mumi nic nie da , a te zabespieczenie bêdzie mia³a w sobie tylko jedna osoba,

tylko ona bêdzie wstanie zrobiæ wszystko do koñca . , ale je¶li to siê nie uda bo ludzie siê poró¿ni± to wtedy w³a¶nie bedzie uruchomiony plan , który My nazywamy

planem ¶wiat³a , bêdzie to czysto¶æ intencji ludzkich swiat³a wszystko siê u³o¿y bo Nam na was zalezy i nikt tego nie bedzie lekcewazy³ , szkoda tylko ¿e zach³anno¶æ

ludzka nie zna granic , ale jestescie sami sobie , ca³kowicie wolni mo¿ecie robiæ co wam siê podoba macie swoje my¶li którymi tworzycie swoje jutro Bêdzie tak , ¿e

duzo ludzi zacznie otwieraæ swoje serce i zaczniecie siê ³±czyæ i wówczas wytworzy siê równie¿ za pomoc± my¶lo kszta³tów oraz ¶wiat³a ochrona jakby tarcza ,

wszystko jest przed wami , ale przed Tob± jest wpatrywanie siê w siebie.

Na tym zakoñczymy ten przekaz na dzi¶ dziekujemy za kontakt z moc± ¶wiat³a w tle mi³o¶ci zegnam Ciê dzi¶ i czekamy na Ciebie z utesknieniem , wyobraz sobie

siebie w ¶wietle poczuj te ¶wiat³o otocz siê ¶wiat³em i czuj swoim sercem to co teraz czujesz.....................

------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------

Mora ten przekaz by³ ju¿ w momencie po przesileniu 21.03,2008 i o tym pisa³am juz w innym w±tku jak to odbiera³am .
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 19:21:52 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Luty 24, 2009, 20:42:34 »

z ca³ego TWOJEGo channelingu wybra³em najwa¿niejsze - zrozumiesz czemu w³a¶nie TO - podali CI cenny klucz bardzo - a gdzie jest BRAMA? W Tobie - tam gdzie TY jeste¶!!!

Cytat: WOTTER
szukaj siebie , a to jest najwa¿niejsze BOWIEM TYLKO WTEDY POZNASZ PRAWDÊ O ¦WIECIE ENERGII KOSMOSIE , to wszystko jest w Tobie wystarczy tylko dosiêgn±æ po to
¶wiat³o poprosiæ lub otrzymaæ od siebie samej

w tych s³owach ¶redniowiecznych alchemików - w tajemnej (tajemnej bo mówi o najwiêkszej tajemnicy - o tym mówi Wotter w³a¶nie!!!) formule V.I.T.R.I.O.L. (ró¿okrzy¿owców tak naprawdê!) znajduje siê odpowied¼, której szukasz LAGUNO:

VISITA INTERIORA TERRAE RECTIFICANDO INVENIES OCCULTUM LAPIDEM - "Zejd¼ do Wnêtrza Ziemii a poprzez Oczyszczenie Odnajdziesz Kamieñ Tajemny"

pamiêtasz gdy pisa³em o ZAMKU GRAALA? odnajd¼ to i przecztytaj raz jeszcze!!! poda³em CI klucz tutaj U¶miech

¦WIAT£O MASZ W SOBIE, G£ÊBOKO W CIEMNO¦CIACH -> POD¦WIADOMO¦Æ - siêgnij tam a odnajdziesz KAMIEÑ TAJEMNY!!!

pozdrawiam s³onecznie,
718'
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 20:45:00 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Luty 24, 2009, 22:28:48 »

Laguno, masz piêkn± duszê … i tyle mi³o¶ci …
Wspaniale, ¿e dzielisz siê sob± z nami, wspaniale, ¿e inni te¿ to czyni± …
Tego ¶wiatu teraz trzeba, ocieplenia ludzkich uczuæ … 
Pozdrawiam serdecznie  U¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Luty 24, 2009, 22:36:00 »

Jest to mój by³y "ZMY¦LONY" channeling teraz zapytam Ciê/Was czym on siê ró¿ni od twojego?

10.10.08
P: Witaj Baldurze
O: Witam ciê dzisiaj Marcin. Pos³uchaj lekcji.
P: Dobrze.
O: Dzisiejsza lekcja jest bardzo wa¿na poniewa¿ jest to lekcja nadzieji. Musicie dawaæ nadzieje sobie ludzie a nie odbieraæ. Mówi± u was nadzieja matk± g³upich ale to nie prawda nadzieja to ostatnia szansa na dobro. Musicie dawaæ ludziom nadzieje ¿e bêdzie lepiej. To jest prawdziwe dobro daæ komu¶ nadzieje na lepsze jutro musicie o tym pamiêtaæ. Przypominam tak o wcze¶niejszych lekcjach szczero¶ci, ufno¶ci, zrozumieniu i nadzieji. Oto moja lekcja dla was nadzieja.
P: Dziêkuje za lekcjê mam kilka pytañ.
O: S³ucham.
P: Powiedz mi jak mam siê nauczyæ wybaczaæ?
O: Daæ swoim my¶lom takie polecenie. Musisz wybaczyæ ludziom za to jaki ¶wiat stworzyli nie pozwól by rz±dzi³ tob± gniew za twe nie szczê¶cia. Uwierz w siebie i przebacz.
P: Dziêkuje za odpowied¼ bardzo mi na tym zale¿a³o.
O: Wiem Marcin.
P: Pytanie nie moje jak nauczyæ siê czanelingu?
O: A mo¿e osoba która zada³a to pytanie odpowie sobie narazie po co jej to?
P: Na poprzednim pisaniu mówi³e¶ o ¿ó³tym i z³otym wyznaniu o co ci dok³adnie chodzi³o?
O: O ludzi z wielkich gór gdzie Jezus spêdzi³ 12 lat ¿ycia i ludziach z wysp gdzie zmar³.
P: Czym siê ¿ywiæ, a czego unikaæ?
O: Jedz to co da³a ci natura i byæ naturalne. Uwa¿aj i ten który mówi ¿e to jest zdrowe ¿yje w b³êdzie bo was pycha bogactwa zgubi³a.
P: Jak oczy¶ciæ cia³o fizyczne z toksyn?
O: Na¶laduj tego który medytuje a który pochodzi z Nepalu i niech twe my¶li bêd± oczyszczaj±ce a tak siê stanie.
P: Ile jest obcych cywilizacji i jak s± do nas nastawione?
O: Du¿o. S± pozornie dobre by was wykorzystaæ lecz nie lêkajcie siê bo gdy galaktyka ujrzy precesji czas to nikt siê nie uchowa. Prawdziwie dobre istoty s± te które nie ingeruj± w wasz ¶wiat.
P: Pytanie od inne osoby jak najlepiej wykorzystaæ purpurowe p³ytki tesli?
O: M±dra dusza. Wibruj± oczyszczaj±co, poszukaj wiedzy tesli a bêdziesz wiedzia³ jak ich u¿yæ.
P: Dziêkuje. Co daje cz³owiekowi picie cz±stek z³ota?
O: Odnawia cia³o.
P: Pytanie od kobiety jak mo¿na siê broniæ przed uprowadzeniami obcych?
O: Nie wyczuwam nikogo. Musisz chcieæ tego dusz±. umys³em, cia³em.
P: Jak wybraæ w³a¶ciw± drogê w której ludzko¶æ przetrwa?
O: Musicie pierwsze zmieniæ siebie wed³ug mych lekcji a wtedy uratujecie siebie bo nikt tego nie zrobi za ciebie.
P: Kim jest Kris Angel(Criss Angel)
O: Oszust, wielki oszust i jego s³awa upadnie wraz z nadchodz±com er±.
P: Co to przedstawia?(zdjêcie) Osoba która mi je pokaza³a twierdzi ¿e to mo¿e byæ Jezus.
O: To tylko z³udzenie a k³amca niech zrezygnuje z pracy dla w³asnego dobra.
P: Czy my ludzie posiadamy woln± wolê?
O: Tak.
P: Opowiedz mi o prawach wielkiego ducha który stworzy³ wszech¶wiat.
O: Jego prawa s± proste. Woda zawsze d±¿y do poziomu i takie s± jego prawa. Proste.
P: Jak powsta³o pierwsze ¿ycie?
O: Zosta³o stworzone gdy wielki duch tworzy³ wszechkosmos.
P: Pani Dorota pyta czy jest dobrym cz³owiekiem?
O: Pozdrawiam. Jeste¶ dobr± istot± i staraj siê pod±¿aæ lekcjami a bêdziesz bardziej dobra ni¿ my¶lisz.
P: Czym jest biblioteka czasu?
O: Zbiorem wiedzy ziemiskiej od pocz±tku istnienia waszego ¶wiata.
P: Czyli ca³a wiedza znajduje siê w wielkim labiryncie?
O: Nie. Tamto miejsce to tylko sygna³ do biblioteki czasu. Wielcy prorocy waszego ¶wiata korzystali z biblioteki czasu ona jest polem ziemi.
P: Jak polem czyli ca³a wiedza znajduje siê w polu elektromagnetycznym?
O: Mo¿liwe. Przypomnê jeszcze lekcje nadzieji miejcie nadzieje na lepsze jutro a bêdzie wam dane. Musze siê po¿egnaæ. Do nastêpnego kontaktu Marcin.
P: ¯egnam.

Kristobal
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Luty 24, 2009, 22:42:10 »

W przekazach przejawia siê motyw ¶wiatyni b±d¼ bramy..... Brama....wrota.....przej¶cie..... Jedna brama mo¿e byæ w Aleksandrii (co nie dziwi...... miasto od tysiecy lat bêd±ce tyglem tradycji okultystycznych i ezoterycznych) a druga w Cz³uchowie...
Czy bram±, portalem jest obiekt fizyczny, czy osoba ?
A je¶li osoba....to kogó¿ to mamy w niespe³na 15 tysiêcznym Cz³uchowie...??
Naszego dobrego znajomego, najlepszego polskiego jasnowidza - Krzysztofa Jackowskiego....

No chyba, ¿e w grê wchodzi gwiazda seriali.. Marta ¯muda-Trzebiatowska...... U¶miech
Kristobal
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Luty 24, 2009, 22:51:18 »

Jest to mój by³y "ZMY¦LONY" channeling teraz zapytam Ciê/Was czym on siê ró¿ni od twojego?

Jak sam powiedzia³e¶, Twój channeling jest ZMY¦LONY  i tym siê w³a¶nie ró¿ni od przekazów Laguny.... Je¶li sam k³amiesz nie musisz innych ludzi braæ w³asn± miar± - nie wiem czy wiesz ilu na ¶wiecie ludzi po prostu brzydzi siê k³amstwem? A my.... tutaj zgromadzeni na forum, mo¿emy Ciê jedynie kochaæ bezwarunkow± mi³o¶ci± - bo to jest najwa¿niejsza, najwspanialsza i najpotê¿niejsza si³a we wszech¶wiecie !!!
Pozdrawiam !
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 22:52:30 wys³ane przez Kristobal » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Luty 24, 2009, 22:58:20 »

W przekazach przejawia siê motyw ¶wiatyni b±d¼ bramy..... Brama....wrota.....przej¶cie..... Jedna brama mo¿e byæ w Aleksandrii (co nie dziwi...... miasto od tysiecy lat bêd±ce tyglem tradycji okultystycznych i ezoterycznych) a druga w Cz³uchowie...
Czy bram±, portalem jest obiekt fizyczny, czy osoba ?
A je¶li osoba....to kogó¿ to mamy w niespe³na 15 tysiêcznym Cz³uchowie...??
Naszego dobrego znajomego, najlepszego polskiego jasnowidza - Krzysztofa Jackowskiego....

Z pewno¶ci± K Jackowski jest czyj±¶ bram±, szkoda tylko,
¿e wie¶ci tak niedobre przez ni± p³yn± …
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Luty 24, 2009, 22:59:45 »

Problem w tym ¿e on siê niczym nie ró¿ni.

Dok³adnie tak samo "anonimowo" zosta³ umieszczony na tym forum.

Sprytnie napisany nie zawieraj±cy ¿adnej ciekawej informacji.

Channeling laguny jest tak samo wiarygodny jak kiedy¶ mój.

Czy dacie siê oszukaæ drugi raz?

Pozdro
Mora
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Luty 24, 2009, 23:04:40 »

ja szukam Bramy Polsko-Egipskiej, t³umaczy j± liczba 718, której pochodzenie jest Egipsko-Polskie - Brama znajduje siê w przestrzeni Kairu i ¦lê¿y, jestem ju¿ blisko zrozumienia tego - GÓRA jest potê¿nym symbolem okultystycznym, pojawia siê w ka¿dej praktycznie tradycji na wschodzie - GÓRA MERU, PIRAMIDY, SYJON a w Polsce ¦LʯA o wysoko¶ci 718 m.n.p.m. - zawsze GÓRA kryje jak±¶ wielk± tajemnicê!!!

Kris ja siê brzydzê k³amstwa i zdrady jak niczego innego na ¶wiecie - st±d - delikatnie mówi±c - moja niechêæ do Ko¶cio³a KAT-olickiego!!!!!!!!

718'
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Luty 24, 2009, 23:09:04 »

Mora ignorancie zamilcz ju¿!!! S³owa Laguny to m±dro¶æ z innej przesztrzeni a Ty m³ode dziecko nie dojrza³e¶ jeszcze aby poj±æ s³owa o tak bardzo wysokiej wibracji...

NIE ZALE¯NIE CZY BÊDZIESZ PISAÆ NA CZERWONO CZY RÓ¯OWO NIKT NIE BÊDZIE CIÊ S£UCHAÆ MA£Y KRZYKACZU I M¡CICIELU!!!!!!!!!

my mamy w³asny rozum i nie bêdziemy s³uchaæ "Twoich m±dro¶ci" - napisa³e¶ mi na PW, ¿ebym zobaczy³ channeling Laguny bo oszukuje ludzi a ja odpisa³em, ¿e sie mylisz i ¿e jest to ciekawy i spójny przekaz i kabalistycznie to wykaza³em tutaj na forum U¶miech

718'
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Luty 24, 2009, 23:10:06 »

Sam przestañ krzyczeæ. U¿ywanie caps locka jest zbananowane.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Luty 24, 2009, 23:39:40 »

my mamy w³asny rozum i nie bêdziemy s³uchaæ "Twoich m±dro¶ci" - napisa³e¶ mi na PW, ¿ebym zobaczy³ channeling Laguny bo oszukuje ludzi a ja odpisa³em, ¿e sie mylisz i ¿e jest to ciekawy i spójny przekaz i kabalistycznie to wykaza³em tutaj na forum U¶miech

Jak na razie nie pokaza³e¶ nic co by mog³o byæ warte uwagi. Tylko potrafisz obra¿aæ mnie na ka¿de moje 'ale' które napiszê.

Krzykacz i M±ciciel? Nikt mnie nie bêdzie s³ucha³? Co¶ jeszcze masz do powiedzenia? Ma³e dziecko? Ignorant?

Mo¿e gdyby¶ nie by³ uprzedzony tak do mojej osoby to by¶ zrozumia³.

Ale có¿ nie bêdê siê spieraæ.

To forum staje siê powoli wylêgarni±...

Wiecie co wam powiem. Ostatnio napisa³em do Janneth aby wróci³a na forum bo brakuje jej jako osoby która trze¼wo my¶li. Niestety odmówi³a.

Jak kto¶ chce wiedzieæ dlaczego to niech napisze na PW to odpowiem.

Prawda jest taka od nowego roku to forum straci³o jak±kolwiek warto¶æ. Ludzie wzajemnie próbuj± pompowaæ sobie wiedzê która uwa¿aj± za ostateczn±, "do¶wiadczaln±" itd.

Skoro nie trafiaj± do was ¿adne argumenty bo ze mn± da siê normalnie rozmawiaæ ale trzeba tego chcieæ!

To ja ju¿ zakoñczê dysputê w tematach laguny i na temat jej przekazów.

To jest tak jak z alkoholikami.
Trzeba ich przekonaæ ¿eby przestali ale to jest dla nich na³óg od którego nie potrafi± siê uwolniæ.
My¶la³em ¿e przynajmniej uda mi siê parê osób "o¶wieciæ"(nie w sensie o¶wiecenia duchowego) ale pokazaæ, daæ ostrze¿enie które przyjm± do wiadomo¶ci i bêd± weryfikowaæ. Ale niestety nie uda³o mi siê i z tego powodu jest mi bardzo smutno. Smutny

¯e tak powiem wiem co kap³anie napiszesz. Zwyciê¿y³em a Mora przegra³. Pamiêtasz?

Wolê przegraæ ni¿ byæ zwyciêzcom. Bynajmniej nie staram siê nikomu okazywaæ swojej wy¿szo¶ci. Mi chodzi jedynie o prawdê i nic wiêcej. Mo¿e dziêki wam zrozumia³em pewn± rzecz. Mo¿e siê mylê. Mo¿e channeling Laguny jest prawdziwy. Wszystkiego kiedy¶ siê dowiemy.

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Luty 24, 2009, 23:43:26 »

Mora jeste¶ jedyn± osob±, której NIGDY nie pos±dzê o to, ¿e chce PRAWDY - nie pisa³by¶ tak o Lagunie i jej przekazach - i ostatni± osob±, któr± bym uzna³ za tak± co brzydzi sie k³amstwa - piszesz nie prawdê o Lagunie i jej przekazach - K£AMIESZ wiêc i tyle...

nikt nie wygra³! ja przegra³em bo NIC nie zrozumia³e¶ i Ty przegra³e¶ z tego samego powodu, niestety...

718'
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Luty 25, 2009, 00:50:15 »

Mora

Wiedzy nie powinno siê traktowaæ w granicach jakichkolwiek , bo wiedza nie ma granic - Nie ma równie¿ nic z³ego w tym ,¿e pojawiaj± siê np. przekazy , NIC nie jest z³e dopuki sami indywidualnie nie uznamy to  za z³o .
Dlatego panowie proszê nie potrzebny jest konflikt . a mo¿e warto przeczytaæ te przekazy (te czy inne) i poj¶æ swoj± droga i zacz±æ warto¶ciowaæ to co jest w nich zawarte dopiero z perspektywy czasu? IM WIÊCEJ WIEM TYM MNIEJ ... Ka¿dy z Nas do¶wiadcza -z ka¿dym nowym rokiem jaki przebywa na tej planecie , ¿e warto¶ci jakie uwa¿ali¶my za górnolotne po czasie okazuja sie zaledwie kropl± w morzu .....

pozdrawiam serdecznie Laguna
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Luty 25, 2009, 00:59:41 »

Laguna - w tym roku czyli od 2 miesiêcy nie ca³ych u mnie to jest co SEKUNDY a kiedy¶ by³o co rok albo rzadziej ale masz racjê, ze konflikt jest nie potrzebny U¶miech

718'
Nebulitos
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Luty 25, 2009, 01:16:22 »

Taki magiczny topic za¶miecacie k³utniami.
Co do Mory to mogê powiedzieæ, ¿e prawda jest najwa¿niejsza, jednak nawet zmy¶lone przekazy nie s± nic nie warte. Pamiêtajmy, ¿e w takich nawet zmy¶lonych zawieramy swoj± najlepsz± wiedzê i chêæ jej przekazania. Skoro to robimy to chcemy innym co¶ przekazaæ co nas porusza i to co¶ jest najwa¿niejsze. Inni mog± siê z tego du¿o dowiedzieæ i jeszcze raz zweryfikowaæ swoje przekonania i to jest w³a¶nie w tym wszystkim najpiêkniejsze. Szanujmy i podziwiajmy odmienno¶æ innych, nawet bardziej tych, którzy chc± nam zaszkodziæ, bo jakby nie by³o aby z kim¶ walczyæ trzeba go najpierw poznaæ.
astro
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Luty 25, 2009, 01:19:33 »

To prawda Ptaku.Równie¿ podpisujê siê pod tym i to obiema rêkami.

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Luty 25, 2009, 01:51:51 »

no to ja rêkami i nogami podpisuje siê pod tym, ¿e LAGUNA MA PIÊKN¡ DUSZÊ I ¯E CHCE CO¦ NAM PRZEKAÆ TO PIÊKNE Z JEJ STRONY U¶miech

718'
astro
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Luty 25, 2009, 01:57:34 »

LAGUNO.Ty otwieraj swoje trzecie oko, lub mo¿e inaczej, pomagaj mu sie otwieraæ.My¶l jak najczê¶ciej o tym centrum mocy.Nawet jak idziesz ulic± to patrz na wszystko jakby porzez niego.
Gdy odczujesz cudowne zapachy, to oznaka, ¿e trzecie oko Ci sie otwiera.To brama do wszystkiego.
Wiêc nie zapominaj o nim 24 godz na dobê.
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Luty 25, 2009, 02:43:51 »

To prawda Ptaku.Równie¿ podpisujê siê pod tym i to obiema rêkami.

Witam

Dziêkujê za serdeczno¶ci skierowane w moj± strone, ka¿dy z Nas ma w sobie piêkn± dusze tylko nie ka¿dy chce to w sobie dostrzec, ale my¶lê nadchodzi czas dobry dla Nas ludzi - bowiem ka¿dy pod wp³ywem zmieniaj±cych siê wibracji zwróci siê ku swojej duszy  otworzy siê sam na siebie - wa¿n± rolê ogrywaj± obecnie Tacy z NAS którzy  s± w pe³ni tego ¶wiadomi.
Im d³u¿ej pracujemy nad swoim wnetrzem tym wiêcej odkrywamy w sobie ¶wiat³a (wiedzy) nabieramy pokory dla wiedzy i wobec siebie samych .
Nie ma w nas dystansu , bo nie boimy siê odkrywac siebie i to w³a¶nie jest piekne , poza tym mo¿emy pomagaæ innym (je¶li tego chc± ) przej¶æ przez pewne bolesne etapy w rozwoju bo takie bywaj± , a rezultaty s± czesto bardzo ró¿ne czasem koñczy siê to nawet targniêciem siê na swoje ¿ycie( mnie o ma³y w³os to w³a¶nie spotka³o jednak pomog³a mi wielka mi³o¶æ do mojego taty- zatem mnie siê uda³o bo mia³±m , otrzyma³am to wsparcie) . Tylko zazwyczaj w takich momentach zostajemy sami , a nie musi tak byæ mo¿emy siê wzajemnie wspieraæ , a nie ró¿niæ i k³ociæ .
Nie wiem  czy jest na forum taki w±tek , ale jesli nie my¶le to dobry pomys³ , aby opisaæ bolesne momenty w rozwoju duchowym ( to jest jako¶ nazwane , ale teraz ulecia³o mi z g³owy -cieñ duszy ?? Temat zawyczaj poruszany jest jako wstydliwy , opowiadany czêsto po przej¶ciu jego etapów , mo¿e warto chocia¿ u¶wiadomiæ Tych , którzy s± w³asnie przed tym etapem??

pozdrawiam Laguna
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Luty 25, 2009, 02:48:27 »

ja chêtnie opowiem INNYM jak to jest byæ na progu smierci i SAMEMU z niego wyj¶æ i jakie jest uczucie gdy siê my¶li - ¿yletka, lina czy tabletki  P³acz

a to jest wa¿ny etap w rozwoju - nie ka¿dy go potrafi PRZE¯YÆ, nazywa siê to ¶mieræ mistyczna - ¶mieræ dla materii i narodziny w duchu - Chrystus na Krzyzu to najpiêkniejszy w±tek tego prze¿ycia!!!

za³ó¿ wiêc Laguna temat ¦MIERÆ czyli TRANSFORMACJA lub co¶ takiego aby inni zobaczyli co to znaczy byæ kim¶ takim - nie wiem czy wyj±tkowym ale ca³kiem innym...

718'
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Luty 25, 2009, 02:55:48 »

ja chêtnie opowiem INNYM jak to jest byæ na progu smierci i SAMEMU z niego wyj¶æ i jakie jest uczucie gdy siê my¶li - ¿yletka, lina czy tabletki  P³acz

a to jest wa¿ny etap w rozwoju - nie ka¿dy go potrafi PRZE¯YÆ, nazywa siê to ¶mieræ mistyczna - ¶mieræ dla materii i narodziny w duchu - Chrystus na Krzyzu to najpiêkniejszy w±tek tego prze¿ycia!!!

za³ó¿ wiêc Laguna temat ¦MIERÆ czyli TRANSFORMACJA lub co¶ takiego aby inni zobaczyli co to znaczy byæ kim¶ takim - nie wiem czy wyj±tkowym ale ca³kiem innym...

718'

Kap³anie
My¶lê ,aby¶ maj±c to za soba Sam za³o¿y³ ten w±tek ,a ja siê pod tym równiez podpisze - mo¿e pod tematem -BOLESNA TRANSFORMACJA W ROZWOJU (BRAMA DO NASZEJ DUSZY )

Pozdrawiam  zreszta zdecyduj sam Kap³anie 
astro
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Luty 25, 2009, 11:28:07 »

Dziêkujê za serdeczno¶ci skierowane w moj± strone, ka¿dy z Nas ma w sobie piêkn± dusze
Nie dziêkuj LAGUNO.
To s± tylko s³owa prawdy o Tobie.Brak s³ów, a nawet nie mo¿na wyraziæ tego piêkna, które od Ciebie p³ynie.
To tylko mo¿na odczuæ jako stan wysokiej energii.
Przesy³am w Twoja stronê strumieñ mi³o¶ci i ¶wiat³a, czyli ¶wiat³a zmodulowanego mi³o¶ci±.Czyli tego co trwa wiecznie i bezmiennie nie oczekuj±c niczego w zamian.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Luty 25, 2009, 13:59:50 »

a ja przesy³am CZYST¡ MI£O¦Æ BEZWARUNKOW¡ - tak Energia Ci siê Laguno przyda bardzo, aby wszyscy Ciê tak± obdarzyli...

NAJPOTʯNIEJSZYM S£OWEM MOCY W CA£YM KOSMOSIE JEST MI£O¦Æ

718'
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: