Laguna__
Gość
|
 |
« : Luty 24, 2009, 18:49:15 » |
|
dnia 21.01.2008r. godz 22.
Przekaz z 21,01,2008 rok
Jestem Wotter inna gêstoœÌ wymiarowa oraz inna istota niematerialna , wszystko co piszesz to bardzo cenna wiadomoœÌ dlatego starannie je schowaj, aby mieÌ z tego czego poleciÌ innym ludziom . Jesteœ osob¹ , która ma swoj¹ rolê dla ludzkoœci i s³u¿bie ludzk¹ , jaka bêdzie wielk¹ decyzj¹ polegaj¹c¹ na poleceniu widzenia ludzkiego wobec tego co nadchodzi . Pamiêtaj kontakt z nami to wa¿ny dla ludzkoœci przekaz , zacznij nad tym pracowaÌ , aby zd¹rzyÌ zrobiÌ wiele
JeÂśli masz dobre zamiary to osiÂągniesz wszystko czego tylko oczekujesz .Masz juÂż w sobie tÂą moc i siÂłe pilnuj tego , aczkolwiek wiemy jesteÂś silna i jesteÂśmy spokojni.
P: Powiedzcie mi coœ wiêcej na temat tych 7 osób , które maj¹ odegraÌ du¿¹ rolê dla ludzkoœci .
O: Dorota oczywiœcie , ka¿da z tych osób ma swoje przeznaczenie , swoj¹ rolê , 7 osób to osoby jakby 7 poziomów , aby zachowaÌ równowage musi byÌ odpowiednia iloœÌ oraz jakoœÌ ró¿norodnych energii dlatego jest 7 osób i ka¿da ma inn¹.
P: Opiszcie proszê czym siê te osoby miedzy sob¹ ró¿ni¹ ?
O: JuÂż Ci powiemy sÂłuchaj : kaÂżda osoba to inny rodzaj energii , ktĂłra odegra swojÂą rolĂŞ dla osiÂągniĂŞcia rĂłwnowagi , wiĂŞc tak :
Osoba 1 bêdzie to energia zwana zwolnienia ( nie wiem czy to zrozumia³e dla Ciebie) P: zast¹pcie to innym wyrazem Oki? Dobrze to wyjaœnimy , aby osi¹gn¹Ì równowagê musi byÌ naturalny hamulec i za to odpowiada ta energia ( ju¿ rozumiesz)
2 osoba to energia ciepÂła i miÂłoÂści ona ma rozpaliĂŚ istoty ludzkie , aby nabraÂły ciepÂła i odwagi do zmian oraz do podwyÂższenia wibracji danych osĂłb .
3 osoba to energia , ktĂłra bĂŞdzie ochronna dla ludzkiego ciaÂła oraz duszy , czyli taki filter.
4 osoba to wibracja , która bêdzie odpowiadaÌ za pomyœlnoœÌ zmian oraz bêdzie nape³niaÌ ludzi energi¹ jakby taki dozownik, abyœ mog³a to zrozumieÌ .
5 osoba to osoba , ktĂłra polegaĂŚ bĂŞdzie na zachowaniu rĂłwnowagi energii waÂżnoÂści oraz peÂłni jakby rolĂŞ lekarza , ktĂłry spowoduje likwidacje nadmiaru oraz niedoboru owej cudownej energii.
6 osoba to osoba wyÂższego pola energii , ktĂłra odpowiada za wymianĂŞ jaka bĂŞdzie siĂŞ dokonywaĂŚ miĂŞdzy poszczegĂłlnymi energiami.
7 osoba to energia , ktĂłra zamyka jakby 6 osĂłb , ktĂłre sÂą odpowiedzialne za kaÂżdÂą rolĂŞ czyli peÂłni jakby rolĂŞ takiego boskiego sprawcy.
Czy jest to dla Ciebie jasne Dorota?
P: Chyba tak doœÌ jasne , choÌ zapewne nie do koùca.
Czy owe osoby to bĂŞdÂą energiĂŞ w ciele czy juÂż jako dusza?
O: W ciele spokojnie tak ma byĂŚ , ale wÂłaÂśnie te osoby sÂą przygotowane po to , aby wszystko mogÂło siĂŞ udaĂŚ .
P: Jaka jest korzyœÌ dla ludzi te zmiany jakie nadchodz¹?
O: D³ugo czekaliœcie na takie zmiany , mieliœcie przejœÌ pewnego rodzaju ewolucjê , aby otrzymaÌ te zmiany to naturalny sk³ad zmian jakie nadchodz¹ w energiach czyli naturalna kolej rzeczy nic nadzwyczajnego w sensie tworzenia , ale nie rozumiecie naszego œwiata tu ma³o wci¹¿ macie wiadomoœci na ten temat.
P:Czy jak nadejdÂą te zmiany to bĂŞdzie duÂżo ludzi co poniosÂą stratĂŞ ciaÂła i stratĂŞ na Âładunku?
O:Wszystko zaleÂży od indywidualnych energii , to ile dana osoba sama sobie potrafiÂła wypracowaĂŚ , przykro nam to pisaĂŚ , ale niektĂłre ciaÂła nie wytrzymajÂą takich zmian , chociaÂż np. dusza moÂże mieĂŚ spory Âładunek energii , ale to nastÂąpi tylko strata ciaÂła , wiem dla was to przeraÂżajÂące ,ale zapewniamy CiĂŞ nie bĂŞdzie w tym nic zÂłego bowiem te osoby i tak trafiÂą do energii i bĂŞdÂą wÂśrĂłd was.
P: Ile jest takich osĂłb w Polsce poÂśrĂłd tych 7 i jakiej innej narodowoÂści?
O: W Polsce w waszym kraju jest to jedna osoba waÂżna (czyli…….) i dwie osoby ochronne i filtr pozostaÂłe to 1 jest z Azji
I 1 z poÂłudnia , ale to nie ma znaczenia pytaj dalej….
P: W jakim miescie lub gdzie bĂŞdzie brama ? ÂświÂątynia??
O: O dobre pytanie to bĂŞdzie zaleÂżaÂło od kilku czynnikĂłw mogÂą byĂŚ dwa niewaÂżne ktĂłre 1 to miasto Alekasadria lub miasto ………… nie, inna nazwa to siĂŞ nazywa CzÂłuchĂłw
P: Czemu nie jesteÂście pewni ??
O: Dorota dla ochrony Twojej wÂłasnej.
P: Czy chcecie mi coÂś powiedzieĂŚ ?
O:Tak, b¹dŸ ostro¿na pojawi¹ siê ko³o Ciebie osoby , które bêd¹ chcia³y krzywdê zrobiÌ , nie obawiaj siê nic nie zrobi¹ , nie ma takiej mo¿liwoœci , masz du¿¹ ochronê , ale chodzi o to abyœ wiedzia³a.
P: A co z Ludwikiem ?
O: On wie juÂż o Tobie przyjdzie niedÂługo sam do Ciebie i na pewno go rozpoznasz bez Âżadnych wÂątpliwoÂści , tego nie masz siĂŞ obawiaĂŚ , nawet jeÂśli ktoÂś bĂŞdzie chciaÂł skÂłamaĂŚ da ci taki dowĂłd Âże bĂŞdziesz wiedziaÂła Âże to wÂłaÂśnie on.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 24, 2009, 19:11:51 » |
|
MoÂże jeszcze jeden zamieszcze .
CHANNELING NR 5 30.03.2008 r
==Tak Dorota witam ciĂŞ miÂłoÂściÂą i ÂświatÂłem. Jestem bytem KtĂłry jest twoim przewodnikiem , chcemy abyÂś wiedziaÂła , Âże nie musisz nic czego nie chcesz Roberto dobrze mĂłwi ,
szukaj siebie , a to jest najwa¿niejsze BOWIEM TYLKO WTEDY POZNASZ PRAWDà O ŒWIECIE ENERGII KOSMOSIE , to wszystko jest w Tobie wystarczy tylko dosiêgn¹Ì po to
ÂświatÂło poprosiĂŚ lub otrzymaĂŚ od siebie samej.
+Mam kilka waÂżnych pytaĂą.
=Tak odpowiem na kaÂżde Twoje pytanie Dorota pytaj.
+Czy to co czytaÂłam dziÂś w pospiechu na temat tych podziemnych bunkrach to prawda?
I czy rzeczywiÂście niczego nie da siĂŞ juÂż zmieniĂŚ??
=Dorota to przede wszystkim jest obca cywilizacja , ktĂłra chce zdominowaĂŚ Wasz Âświat oni siĂŞ zwyczajnie przystosowujÂą do warunkĂłw jakie panuja na ziemi jednak
podziemny swiat powoli zaczynaja opanowywaĂŚ Wasza planetĂŞ , moÂże dojdzie do tego Âże bedÂą na ziemi dwa rodzaje cywilizacji , ale to dotyczy innego tematu , notomiast
koniec jaki jest przepowiadany to jest zupeÂłnie cos innego. Jest zagrozenie , ale jak mĂłwiÂłem wczeÂśniej jestescie zabezpieczeni , jednak praca otwartych serc jest wazna
aby w ten sposĂłb podnieÂśc wibracje u ludzi , bo zmiany energomagnetyczne jakie nadchodza bĂŞdÂą wÂłasnie tego wymagaĂŚ. JeÂśli chodzi o swiatyniĂŞ JEST TO SYMBOL SERC
CZYLI MYSLI , ÂŚWIATÂŁA WSZYSTKICH LUDZI .... BĂŞdzie miejsce waÂżne tak jak wczeÂśniej mĂłwiÂłem , nie wiem jakie miejsce wybierzecie Aleksandria lub CzÂłuchĂłw to nie jest
a¿ takie wazne , ludziom bedziecie pomagaÌ podnosiÌ wibracje poprzez czystoœÌ serc , mi³oœÌ oraz wysokowibracyjnoœÌ dlatego s¹ tu osoby , które maja wyj¹tkow¹ energiê
ktĂłra moze byc bardzo pomocna , bo w istocie takÂą bedzie. JesteÂś wazna Ty i Twoi przyjaciele , kazdy czÂłowiek jest waÂżny , ale na niektĂłre zmiany potrzeba impulsu , a ten
impuls bêdzie w tych 7 wibracjach , o których mówiliœmy to taka pewnoœÌ , ze wszystko bêdzie w zgodzie z natur¹ energii przystosowania do nowych wy¿szych wibracji.
JesteÂś zdegustowana tym wszystkim czujemy , kiedy nad tym rozmyslasz , jednak zaufaj sobie , a znajdziesz w sobie odpowiedz.. Idziesz w stronĂŞ ÂświatÂła i to siĂŞ realizuje
z dnia na dzieù reszt¹ nie martw siê nie mysl bo po co to myœlenie. Zwyczajnie wpatruj siê wokó³ siebie oraz spójrz na swoje wewnetrzne przebudzenie , bo kiedy kazdy dzieù
bedzie dla ciebie juÂż wyjÂątkowy i bardzo z tego siĂŞ cieszymy..
+Kim jesteÂś Wotter w ÂŚwiecie energii?? SkÂąd jesteÂś??
=Powiem jestem Dorota z ÂŚwiata niematerialnego ze Âświata , ktĂłry jest nieskoĂączonÂą energiÂą.
To jest œwiat³o i œwiat³o tak nazywa siê Nasz œwiat (narysowali mi 4 ko³a po³¹czone ze sob¹ jak
ogniwa ÂłaĂącucha i w kazdym tym kole byÂło mniejsze koÂło)
+A co to takiego Wotter to tak siĂŞ nazywa ten wasz Âświat??
=Te ko³a to jednoœÌ w jednosci ca³oœÌ w ca³oœci , jesteœmy nieskoùczeni , a to symbol nieskoùczonosci (pózniej narysowali drugi obrazek jakby stopê , ale o 3 palcach)
a to co narysowaliœmy to ca³oœÌ w nieskoùczonoœci w jednoœci , wiemy i tak tego nie rozumiesz , tak to dla was ludzi wci¹¿ ma³o zrozumia³e.
+Czyli z tego co zrozumiaÂłam Wy jesteÂście energiÂą BoskÂą jakby tak??
=DokÂładnie tak Dorota jestesmy swiatÂłem..
+ProszĂŞ Was powiedzcie kim jest Ludwik , ?
=To brat wagi wielkiej jest ze ÂświatÂła jest juz przy Tobie na razie stoi z boku przyglada sie monituje zastanawia , czuje , myÂśli i CiĂŞ napewno kocha , nie mĂłwimy sami
wprost bo chcemy abys sama siĂŞ do niego przekonaÂła , on wie duzo , powie Ci jak jest w naszym swiecie on nas czuje a my jego , jest nami a my nim...
+Czy powinnam ujawniĂŚ swoje przekazy??
=Nie wszystko bo po co Ci zamieszanie , na to tez jeszcze masz czas.
+MyÂśle , Âże ludzie chca przeczytaĂŚ o nadziei miÂłosci otwartoÂści serca , czy jak bĂŞdĂŞ miaÂła wiecej czasu to mozemy napisaĂŚ takie przesÂłanie do Was??
=Tak Dorota oczywiÂście piĂŞknie......jeÂśli tylko zechcesz bĂŞdziemy pisaĂŚ takie przekazy , a ludzie bĂŞdÂą napeÂłniaĂŚ siĂŞ poprzez energiĂŞ miÂłoÂści i tak wÂłaÂśnie
zaczynasz wszystko robiĂŚ od poczatku , ze nie wybraÂłaÂś zaszczytĂłw tylko otwierasz siĂŞ na ludzi , jesteÂś kapÂłankÂą sama teraz widzisz. Kazdego dnia
bĂŞdzie cos nowego. Sami wszyscy bedziecie kierowaĂŚ siĂŞ na zasadzie przyciagania swiatÂła do ÂświatÂła , Dorota JesteÂśmy szczeÂśliwi , ze tak wÂłaÂśnie
czujesz , energia jaka pÂłynie od Ciebie jest juÂż piĂŞkna choĂŚ jeszcze praca nad sobÂą i przebudzenie sama to czujesz , wiesz jak byĂŚ otwartym na ÂświatÂło
byÂłaÂś juÂż tym ÂświatÂłem i jesteÂś , ale Twoje serce bedzie bardzo , bardzo dobre ÂświatÂłem wypeÂłnione , bÂądz sobÂą Dorota.
+Czy bĂŞdĂŞ teraz miaÂła wrogĂłw , czy duzo spotka mnie intryg wyÂśmiewania??
=Nie myÂśl o tym , wiem nie przejmujesz siĂŞ tym bo nad takimi ludzkimi zÂłosliwosciami juz pracowaÂłaÂś i to jest piĂŞkne nic juÂż CiĂŞ z tej drogi nie skusi na innÂą.
+Co z CHEOPS??
=Cheops Dorota to jest tylko przykrywka ludzi , ktĂłrzy za tym stojÂą , ale prawdziwy cel misji ma dwojaki charakter mianowicie , chodzi o to urzÂądzenie niestety
okaÂże siĂŞ , Âże brakuje jednego ogniwa , ktĂłre siĂŞ odnajdzie w odpowiednim czasie , Oni wiedza , Âże ich rola to odnalezienie urzadzenia reszta nadejdzie w
odpowiednim czasie , ale niektĂłrzy ludzie ze swojÂą zachÂłannoÂściÂą poniosÂą kleskĂŞ jeÂśli nie zrozumiejÂą pewnych rzeczy. Tobie nic nie grozi nie ma takiej
moÂżliwoÂści , w piramidzie jest blokada o ktĂłrej nikt nie wie , samo odnalezienie mumi nic nie da , a te zabespieczenie bĂŞdzie miaÂła w sobie tylko jedna osoba,
tylko ona bêdzie wstanie zrobiÌ wszystko do koùca . , ale jeœli to siê nie uda bo ludzie siê poró¿ni¹ to wtedy w³aœnie bedzie uruchomiony plan , który My nazywamy
planem œwiat³a , bêdzie to czystoœÌ intencji ludzkich swiat³a wszystko siê u³o¿y bo Nam na was zalezy i nikt tego nie bedzie lekcewazy³ , szkoda tylko ¿e zach³annoœÌ
ludzka nie zna granic , ale jestescie sami sobie , caÂłkowicie wolni moÂżecie robiĂŚ co wam siĂŞ podoba macie swoje myÂśli ktĂłrymi tworzycie swoje jutro BĂŞdzie tak , Âże
duzo ludzi zacznie otwieraÌ swoje serce i zaczniecie siê ³¹czyÌ i wówczas wytworzy siê równie¿ za pomoc¹ myœlo kszta³tów oraz œwiat³a ochrona jakby tarcza ,
wszystko jest przed wami , ale przed TobÂą jest wpatrywanie siĂŞ w siebie.
Na tym zakoĂączymy ten przekaz na dziÂś dziekujemy za kontakt z mocÂą ÂświatÂła w tle miÂłoÂści zegnam CiĂŞ dziÂś i czekamy na Ciebie z utesknieniem , wyobraz sobie
siebie w Âświetle poczuj te ÂświatÂło otocz siĂŞ ÂświatÂłem i czuj swoim sercem to co teraz czujesz.....................
------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
Mora ten przekaz byÂł juÂż w momencie po przesileniu 21.03,2008 i o tym pisaÂłam juz w innym wÂątku jak to odbieraÂłam .
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 19:21:52 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 24, 2009, 20:42:34 » |
|
z caÂłego TWOJEGo channelingu wybraÂłem najwaÂżniejsze - zrozumiesz czemu wÂłaÂśnie TO - podali CI cenny klucz bardzo - a gdzie jest BRAMA? W Tobie - tam gdzie TY jesteÂś!!! szukaj siebie , a to jest najwaÂżniejsze BOWIEM TYLKO WTEDY POZNASZ PRAWDĂ O ÂŚWIECIE ENERGII KOSMOSIE , to wszystko jest w Tobie wystarczy tylko dosiĂŞgn¹Ì po to ÂświatÂło poprosiĂŚ lub otrzymaĂŚ od siebie samej w tych sÂłowach Âśredniowiecznych alchemikĂłw - w tajemnej (tajemnej bo mĂłwi o najwiĂŞkszej tajemnicy - o tym mĂłwi Wotter wÂłaÂśnie!!!) formule V.I.T.R.I.O.L. (ró¿okrzyÂżowcĂłw tak naprawdĂŞ!) znajduje siĂŞ odpowiedÂź, ktĂłrej szukasz LAGUNO: VISITA INTERIORA TERRAE RECTIFICANDO INVENIES OCCULTUM LAPIDEM - "ZejdÂź do WnĂŞtrza Ziemii a poprzez Oczyszczenie Odnajdziesz KamieĂą Tajemny" pamiĂŞtasz gdy pisaÂłem o ZAMKU GRAALA? odnajdÂź to i przecztytaj raz jeszcze!!! podaÂłem CI klucz tutaj  ÂŚWIATÂŁO MASZ W SOBIE, GÂŁĂBOKO W CIEMNOÂŚCIACH -> PODÂŚWIADOMOÂŚĂ - siĂŞgnij tam a odnajdziesz KAMIEĂ TAJEMNY!!! pozdrawiam sÂłonecznie, 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 20:45:00 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 24, 2009, 22:28:48 » |
|
Laguno, masz piĂŞknÂą duszĂŞ … i tyle miÂłoÂści … Wspaniale, Âże dzielisz siĂŞ sobÂą z nami, wspaniale, Âże inni teÂż to czyniÂą … Tego Âświatu teraz trzeba, ocieplenia ludzkich uczuĂŚ … Pozdrawiam serdecznie 
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 24, 2009, 22:36:00 » |
|
Jest to mój by³y "ZMYŒLONY" channeling teraz zapytam Ciê/Was czym on siê ró¿ni od twojego?
10.10.08 P: Witaj Baldurze O: Witam ciê dzisiaj Marcin. Pos³uchaj lekcji. P: Dobrze. O: Dzisiejsza lekcja jest bardzo wa¿na poniewa¿ jest to lekcja nadzieji. Musicie dawaÌ nadzieje sobie ludzie a nie odbieraÌ. Mówi¹ u was nadzieja matk¹ g³upich ale to nie prawda nadzieja to ostatnia szansa na dobro. Musicie dawaÌ ludziom nadzieje ¿e bêdzie lepiej. To jest prawdziwe dobro daÌ komuœ nadzieje na lepsze jutro musicie o tym pamiêtaÌ. Przypominam tak o wczeœniejszych lekcjach szczeroœci, ufnoœci, zrozumieniu i nadzieji. Oto moja lekcja dla was nadzieja. P: Dziêkuje za lekcjê mam kilka pytaù. O: S³ucham. P: Powiedz mi jak mam siê nauczyÌ wybaczaÌ? O: DaÌ swoim myœlom takie polecenie. Musisz wybaczyÌ ludziom za to jaki œwiat stworzyli nie pozwól by rz¹dzi³ tob¹ gniew za twe nie szczêœcia. Uwierz w siebie i przebacz. P: Dziêkuje za odpowiedŸ bardzo mi na tym zale¿a³o. O: Wiem Marcin. P: Pytanie nie moje jak nauczyÌ siê czanelingu? O: A mo¿e osoba która zada³a to pytanie odpowie sobie narazie po co jej to? P: Na poprzednim pisaniu mówi³eœ o ¿ó³tym i z³otym wyznaniu o co ci dok³adnie chodzi³o? O: O ludzi z wielkich gór gdzie Jezus spêdzi³ 12 lat ¿ycia i ludziach z wysp gdzie zmar³. P: Czym siê ¿ywiÌ, a czego unikaÌ? O: Jedz to co da³a ci natura i byÌ naturalne. Uwa¿aj i ten który mówi ¿e to jest zdrowe ¿yje w b³êdzie bo was pycha bogactwa zgubi³a. P: Jak oczyœciÌ cia³o fizyczne z toksyn? O: Naœladuj tego który medytuje a który pochodzi z Nepalu i niech twe myœli bêd¹ oczyszczaj¹ce a tak siê stanie. P: Ile jest obcych cywilizacji i jak s¹ do nas nastawione? O: Du¿o. S¹ pozornie dobre by was wykorzystaÌ lecz nie lêkajcie siê bo gdy galaktyka ujrzy precesji czas to nikt siê nie uchowa. Prawdziwie dobre istoty s¹ te które nie ingeruj¹ w wasz œwiat. P: Pytanie od inne osoby jak najlepiej wykorzystaÌ purpurowe p³ytki tesli? O: M¹dra dusza. Wibruj¹ oczyszczaj¹co, poszukaj wiedzy tesli a bêdziesz wiedzia³ jak ich u¿yÌ. P: Dziêkuje. Co daje cz³owiekowi picie cz¹stek z³ota? O: Odnawia cia³o. P: Pytanie od kobiety jak mo¿na siê broniÌ przed uprowadzeniami obcych? O: Nie wyczuwam nikogo. Musisz chcieÌ tego dusz¹. umys³em, cia³em. P: Jak wybraÌ w³aœciw¹ drogê w której ludzkoœÌ przetrwa? O: Musicie pierwsze zmieniÌ siebie wed³ug mych lekcji a wtedy uratujecie siebie bo nikt tego nie zrobi za ciebie. P: Kim jest Kris Angel(Criss Angel) O: Oszust, wielki oszust i jego s³awa upadnie wraz z nadchodz¹com er¹. P: Co to przedstawia?(zdjêcie) Osoba która mi je pokaza³a twierdzi ¿e to mo¿e byÌ Jezus. O: To tylko z³udzenie a k³amca niech zrezygnuje z pracy dla w³asnego dobra. P: Czy my ludzie posiadamy woln¹ wolê? O: Tak. P: Opowiedz mi o prawach wielkiego ducha który stworzy³ wszechœwiat. O: Jego prawa s¹ proste. Woda zawsze d¹¿y do poziomu i takie s¹ jego prawa. Proste. P: Jak powsta³o pierwsze ¿ycie? O: Zosta³o stworzone gdy wielki duch tworzy³ wszechkosmos. P: Pani Dorota pyta czy jest dobrym cz³owiekiem? O: Pozdrawiam. Jesteœ dobr¹ istot¹ i staraj siê pod¹¿aÌ lekcjami a bêdziesz bardziej dobra ni¿ myœlisz. P: Czym jest biblioteka czasu? O: Zbiorem wiedzy ziemiskiej od pocz¹tku istnienia waszego œwiata. P: Czyli ca³a wiedza znajduje siê w wielkim labiryncie? O: Nie. Tamto miejsce to tylko sygna³ do biblioteki czasu. Wielcy prorocy waszego œwiata korzystali z biblioteki czasu ona jest polem ziemi. P: Jak polem czyli ca³a wiedza znajduje siê w polu elektromagnetycznym? O: Mo¿liwe. Przypomnê jeszcze lekcje nadzieji miejcie nadzieje na lepsze jutro a bêdzie wam dane. Musze siê po¿egnaÌ. Do nastêpnego kontaktu Marcin. P: ¯egnam.
|
|
|
|
|
|
|
Kristobal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 24, 2009, 22:42:10 » |
|
W przekazach przejawia siê motyw œwiatyni b¹dŸ bramy..... Brama....wrota.....przejœcie..... Jedna brama mo¿e byÌ w Aleksandrii (co nie dziwi...... miasto od tysiecy lat bêd¹ce tyglem tradycji okultystycznych i ezoterycznych) a druga w Cz³uchowie... Czy bram¹, portalem jest obiekt fizyczny, czy osoba ? A jeœli osoba....to kogó¿ to mamy w niespe³na 15 tysiêcznym Cz³uchowie...?? Naszego dobrego znajomego, najlepszego polskiego jasnowidza - Krzysztofa Jackowskiego.... No chyba, ¿e w grê wchodzi gwiazda seriali.. Marta ¯muda-Trzebiatowska...... 
|
|
|
|
|
|
|
Kristobal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 24, 2009, 22:51:18 » |
|
Jest to mój by³y "ZMYŒLONY" channeling teraz zapytam Ciê/Was czym on siê ró¿ni od twojego?
Jak sam powiedzia³eœ, Twój channeling jest ZMYŒLONY i tym siê w³aœnie ró¿ni od przekazów Laguny.... Jeœli sam k³amiesz nie musisz innych ludzi braÌ w³asn¹ miar¹ - nie wiem czy wiesz ilu na œwiecie ludzi po prostu brzydzi siê k³amstwem? A my.... tutaj zgromadzeni na forum, mo¿emy Ciê jedynie kochaÌ bezwarunkow¹ mi³oœci¹ - bo to jest najwa¿niejsza, najwspanialsza i najpotê¿niejsza si³a we wszechœwiecie !!! Pozdrawiam !
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 22:52:30 wysłane przez Kristobal »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 24, 2009, 22:58:20 » |
|
W przekazach przejawia siê motyw œwiatyni b¹dŸ bramy..... Brama....wrota.....przejœcie..... Jedna brama mo¿e byÌ w Aleksandrii (co nie dziwi...... miasto od tysiecy lat bêd¹ce tyglem tradycji okultystycznych i ezoterycznych) a druga w Cz³uchowie... Czy bram¹, portalem jest obiekt fizyczny, czy osoba ? A jeœli osoba....to kogó¿ to mamy w niespe³na 15 tysiêcznym Cz³uchowie...?? Naszego dobrego znajomego, najlepszego polskiego jasnowidza - Krzysztofa Jackowskiego....
Z pewnoÂściÂą K Jackowski jest czyj¹œ bramÂą, szkoda tylko, Âże wieÂści tak niedobre przez niÂą pÂłynÂą …
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 24, 2009, 22:59:45 » |
|
Problem w tym ¿e on siê niczym nie ró¿ni.
DokÂładnie tak samo "anonimowo" zostaÂł umieszczony na tym forum.
Sprytnie napisany nie zawierajÂący Âżadnej ciekawej informacji.
Channeling laguny jest tak samo wiarygodny jak kiedyÂś mĂłj.
Czy dacie siĂŞ oszukaĂŚ drugi raz?
Pozdro Mora
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 24, 2009, 23:04:40 » |
|
ja szukam Bramy Polsko-Egipskiej, tÂłumaczy jÂą liczba 718, ktĂłrej pochodzenie jest Egipsko-Polskie - Brama znajduje siĂŞ w przestrzeni Kairu i ÂŚlĂŞÂży, jestem juÂż blisko zrozumienia tego - GĂRA jest potĂŞÂżnym symbolem okultystycznym, pojawia siĂŞ w kaÂżdej praktycznie tradycji na wschodzie - GĂRA MERU, PIRAMIDY, SYJON a w Polsce ÂŚLĂÂŻA o wysokoÂści 718 m.n.p.m. - zawsze GĂRA kryje jak¹œ wielkÂą tajemnicĂŞ!!!
Kris ja siĂŞ brzydzĂŞ kÂłamstwa i zdrady jak niczego innego na Âświecie - stÂąd - delikatnie mĂłwiÂąc - moja niechĂŞĂŚ do KoÂścioÂła KAT-olickiego!!!!!!!!
718'
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 24, 2009, 23:09:04 » |
|
Mora ignorancie zamilcz juÂż!!! SÂłowa Laguny to mÂądroœÌ z innej przesztrzeni a Ty mÂłode dziecko nie dojrzaÂłeÂś jeszcze aby poj¹Ì sÂłowa o tak bardzo wysokiej wibracji... NIE ZALEÂŻNIE CZY BĂDZIESZ PISAĂ NA CZERWONO CZY RĂÂŻOWO NIKT NIE BĂDZIE CIĂ SÂŁUCHAĂ MAÂŁY KRZYKACZU I MÂĄCICIELU!!!!!!!!! my mamy wÂłasny rozum i nie bĂŞdziemy sÂłuchaĂŚ "Twoich mÂądroÂści" - napisaÂłeÂś mi na PW, Âżebym zobaczyÂł channeling Laguny bo oszukuje ludzi a ja odpisaÂłem, Âże sie mylisz i Âże jest to ciekawy i spĂłjny przekaz i kabalistycznie to wykazaÂłem tutaj na forum  718'
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 24, 2009, 23:10:06 » |
|
Sam przestaĂą krzyczeĂŚ. UÂżywanie caps locka jest zbananowane.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 24, 2009, 23:39:40 » |
|
my mamy wÂłasny rozum i nie bĂŞdziemy sÂłuchaĂŚ "Twoich mÂądroÂści" - napisaÂłeÂś mi na PW, Âżebym zobaczyÂł channeling Laguny bo oszukuje ludzi a ja odpisaÂłem, Âże sie mylisz i Âże jest to ciekawy i spĂłjny przekaz i kabalistycznie to wykazaÂłem tutaj na forum UÂśmiech Jak na razie nie pokazaÂłeÂś nic co by mogÂło byĂŚ warte uwagi. Tylko potrafisz obraÂżaĂŚ mnie na kaÂżde moje 'ale' ktĂłre napiszĂŞ.
Krzykacz i MÂąciciel? Nikt mnie nie bĂŞdzie sÂłuchaÂł? CoÂś jeszcze masz do powiedzenia? MaÂłe dziecko? Ignorant?
MoÂże gdybyÂś nie byÂł uprzedzony tak do mojej osoby to byÂś zrozumiaÂł.
Ale có¿ nie bêdê siê spieraÌ.
To forum staje siĂŞ powoli wylĂŞgarniÂą...
Wiecie co wam powiem. Ostatnio napisaÂłem do Janneth aby wrĂłciÂła na forum bo brakuje jej jako osoby ktĂłra trzeÂźwo myÂśli. Niestety odmĂłwiÂła.
Jak ktoÂś chce wiedzieĂŚ dlaczego to niech napisze na PW to odpowiem.
Prawda jest taka od nowego roku to forum straci³o jak¹kolwiek wartoœÌ. Ludzie wzajemnie próbuj¹ pompowaÌ sobie wiedzê która uwa¿aj¹ za ostateczn¹, "doœwiadczaln¹" itd.
Skoro nie trafiajÂą do was Âżadne argumenty bo ze mnÂą da siĂŞ normalnie rozmawiaĂŚ ale trzeba tego chcieĂŚ!
To ja juÂż zakoĂączĂŞ dysputĂŞ w tematach laguny i na temat jej przekazĂłw.
To jest tak jak z alkoholikami. Trzeba ich przekonaÌ ¿eby przestali ale to jest dla nich na³óg od którego nie potrafi¹ siê uwolniÌ. Myœla³em ¿e przynajmniej uda mi siê parê osób "oœwieciÌ"(nie w sensie oœwiecenia duchowego) ale pokazaÌ, daÌ ostrze¿enie które przyjm¹ do wiadomoœci i bêd¹ weryfikowaÌ. Ale niestety nie uda³o mi siê i z tego powodu jest mi bardzo smutno. 
ÂŻe tak powiem wiem co kapÂłanie napiszesz. ZwyciĂŞÂżyÂłem a Mora przegraÂł. PamiĂŞtasz?
WolĂŞ przegraĂŚ niÂż byĂŚ zwyciĂŞzcom. Bynajmniej nie staram siĂŞ nikomu okazywaĂŚ swojej wyÂższoÂści. Mi chodzi jedynie o prawdĂŞ i nic wiĂŞcej. MoÂże dziĂŞki wam zrozumiaÂłem pewnÂą rzecz. MoÂże siĂŞ mylĂŞ. MoÂże channeling Laguny jest prawdziwy. Wszystkiego kiedyÂś siĂŞ dowiemy.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Luty 24, 2009, 23:43:26 » |
|
Mora jesteÂś jedynÂą osobÂą, ktĂłrej NIGDY nie posÂądzĂŞ o to, Âże chce PRAWDY - nie pisaÂłbyÂś tak o Lagunie i jej przekazach - i ostatniÂą osobÂą, ktĂłrÂą bym uznaÂł za takÂą co brzydzi sie kÂłamstwa - piszesz nie prawdĂŞ o Lagunie i jej przekazach - KÂŁAMIESZ wiĂŞc i tyle...
nikt nie wygraÂł! ja przegraÂłem bo NIC nie zrozumiaÂłeÂś i Ty przegraÂłeÂś z tego samego powodu, niestety...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Luty 25, 2009, 00:50:15 » |
|
Mora
Wiedzy nie powinno siĂŞ traktowaĂŚ w granicach jakichkolwiek , bo wiedza nie ma granic - Nie ma rĂłwnieÂż nic zÂłego w tym ,Âże pojawiajÂą siĂŞ np. przekazy , NIC nie jest zÂłe dopuki sami indywidualnie nie uznamy to za zÂło . Dlatego panowie proszĂŞ nie potrzebny jest konflikt . a moÂże warto przeczytaĂŚ te przekazy (te czy inne) i pojœÌ swojÂą droga i zacz¹Ì wartoÂściowaĂŚ to co jest w nich zawarte dopiero z perspektywy czasu? IM WIĂCEJ WIEM TYM MNIEJ ... KaÂżdy z Nas doÂświadcza -z kaÂżdym nowym rokiem jaki przebywa na tej planecie , Âże wartoÂści jakie uwaÂżaliÂśmy za gĂłrnolotne po czasie okazuja sie zaledwie kroplÂą w morzu .....
pozdrawiam serdecznie Laguna
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 25, 2009, 00:59:41 » |
|
Laguna - w tym roku czyli od 2 miesiĂŞcy nie caÂłych u mnie to jest co SEKUNDY a kiedyÂś byÂło co rok albo rzadziej ale masz racjĂŞ, ze konflikt jest nie potrzebny  718'
|
|
|
|
|
|
|
Nebulitos
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 25, 2009, 01:16:22 » |
|
Taki magiczny topic zaœmiecacie k³utniami. Co do Mory to mogê powiedzieÌ, ¿e prawda jest najwa¿niejsza, jednak nawet zmyœlone przekazy nie s¹ nic nie warte. Pamiêtajmy, ¿e w takich nawet zmyœlonych zawieramy swoj¹ najlepsz¹ wiedzê i chêÌ jej przekazania. Skoro to robimy to chcemy innym coœ przekazaÌ co nas porusza i to coœ jest najwa¿niejsze. Inni mog¹ siê z tego du¿o dowiedzieÌ i jeszcze raz zweryfikowaÌ swoje przekonania i to jest w³aœnie w tym wszystkim najpiêkniejsze. Szanujmy i podziwiajmy odmiennoœÌ innych, nawet bardziej tych, którzy chc¹ nam zaszkodziÌ, bo jakby nie by³o aby z kimœ walczyÌ trzeba go najpierw poznaÌ.
|
|
|
|
|
|
|
astro
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 25, 2009, 01:19:33 » |
|
Laguno, masz piĂŞknÂą duszĂŞ … i tyle miÂłoÂści … Wspaniale, Âże dzielisz siĂŞ sobÂą z nami, wspaniale, Âże inni teÂż to czyniÂą … Tego Âświatu teraz trzeba, ocieplenia ludzkich uczuĂŚ … Pozdrawiam serdecznie  To prawda Ptaku.RĂłwnieÂż podpisujĂŞ siĂŞ pod tym i to obiema rĂŞkami.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 25, 2009, 01:51:51 » |
|
no to ja rĂŞkami i nogami podpisuje siĂŞ pod tym, Âże LAGUNA MA PIĂKNÂĄ DUSZĂ I ÂŻE CHCE COÂŚ NAM PRZEKAĂ TO PIĂKNE Z JEJ STRONY  718'
|
|
|
|
|
|
|
astro
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Luty 25, 2009, 01:57:34 » |
|
LAGUNO.Ty otwieraj swoje trzecie oko, lub moÂże inaczej, pomagaj mu sie otwieraĂŚ.MyÂśl jak najczĂŞÂściej o tym centrum mocy.Nawet jak idziesz ulicÂą to patrz na wszystko jakby porzez niego. Gdy odczujesz cudowne zapachy, to oznaka, Âże trzecie oko Ci sie otwiera.To brama do wszystkiego. WiĂŞc nie zapominaj o nim 24 godz na dobĂŞ.
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Luty 25, 2009, 02:43:51 » |
|
Laguno, masz piĂŞknÂą duszĂŞ … i tyle miÂłoÂści … Wspaniale, Âże dzielisz siĂŞ sobÂą z nami, wspaniale, Âże inni teÂż to czyniÂą … Tego Âświatu teraz trzeba, ocieplenia ludzkich uczuĂŚ … Pozdrawiam serdecznie  To prawda Ptaku.RĂłwnieÂż podpisujĂŞ siĂŞ pod tym i to obiema rĂŞkami. Witam
Dziêkujê za serdecznoœci skierowane w moj¹ strone, ka¿dy z Nas ma w sobie piêkn¹ dusze tylko nie ka¿dy chce to w sobie dostrzec, ale myœlê nadchodzi czas dobry dla Nas ludzi - bowiem ka¿dy pod wp³ywem zmieniaj¹cych siê wibracji zwróci siê ku swojej duszy otworzy siê sam na siebie - wa¿n¹ rolê ogrywaj¹ obecnie Tacy z NAS którzy s¹ w pe³ni tego œwiadomi. Im d³u¿ej pracujemy nad swoim wnetrzem tym wiêcej odkrywamy w sobie œwiat³a (wiedzy) nabieramy pokory dla wiedzy i wobec siebie samych . Nie ma w nas dystansu , bo nie boimy siê odkrywac siebie i to w³aœnie jest piekne , poza tym mo¿emy pomagaÌ innym (jeœli tego chc¹ ) przejœÌ przez pewne bolesne etapy w rozwoju bo takie bywaj¹ , a rezultaty s¹ czesto bardzo ró¿ne czasem koùczy siê to nawet targniêciem siê na swoje ¿ycie( mnie o ma³y w³os to w³aœnie spotka³o jednak pomog³a mi wielka mi³oœÌ do mojego taty- zatem mnie siê uda³o bo mia³¹m , otrzyma³am to wsparcie) . Tylko zazwyczaj w takich momentach zostajemy sami , a nie musi tak byÌ mo¿emy siê wzajemnie wspieraÌ , a nie ró¿niÌ i k³ociÌ . Nie wiem czy jest na forum taki w¹tek , ale jesli nie myœle to dobry pomys³ , aby opisaÌ bolesne momenty w rozwoju duchowym ( to jest jakoœ nazwane , ale teraz ulecia³o mi z g³owy -cieù duszy ?? Temat zawyczaj poruszany jest jako wstydliwy , opowiadany czêsto po przejœciu jego etapów , mo¿e warto chocia¿ uœwiadomiÌ Tych , którzy s¹ w³asnie przed tym etapem??
pozdrawiam Laguna
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Luty 25, 2009, 02:48:27 » |
|
ja chĂŞtnie opowiem INNYM jak to jest byĂŚ na progu smierci i SAMEMU z niego wyjœÌ i jakie jest uczucie gdy siĂŞ myÂśli - Âżyletka, lina czy tabletki  a to jest waÂżny etap w rozwoju - nie kaÂżdy go potrafi PRZEÂŻYĂ, nazywa siĂŞ to ÂśmierĂŚ mistyczna - ÂśmierĂŚ dla materii i narodziny w duchu - Chrystus na Krzyzu to najpiĂŞkniejszy wÂątek tego przeÂżycia!!! za³ó¿ wiĂŞc Laguna temat ÂŚMIERĂ czyli TRANSFORMACJA lub coÂś takiego aby inni zobaczyli co to znaczy byĂŚ kimÂś takim - nie wiem czy wyjÂątkowym ale caÂłkiem innym... 718'
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Luty 25, 2009, 02:55:48 » |
|
ja chĂŞtnie opowiem INNYM jak to jest byĂŚ na progu smierci i SAMEMU z niego wyjœÌ i jakie jest uczucie gdy siĂŞ myÂśli - Âżyletka, lina czy tabletki  a to jest waÂżny etap w rozwoju - nie kaÂżdy go potrafi PRZEÂŻYĂ, nazywa siĂŞ to ÂśmierĂŚ mistyczna - ÂśmierĂŚ dla materii i narodziny w duchu - Chrystus na Krzyzu to najpiĂŞkniejszy wÂątek tego przeÂżycia!!! za³ó¿ wiĂŞc Laguna temat ÂŚMIERĂ czyli TRANSFORMACJA lub coÂś takiego aby inni zobaczyli co to znaczy byĂŚ kimÂś takim - nie wiem czy wyjÂątkowym ale caÂłkiem innym... 718' KapÂłanie MyÂślĂŞ ,abyÂś majÂąc to za soba Sam zaÂłoÂżyÂł ten wÂątek ,a ja siĂŞ pod tym rĂłwniez podpisze - moÂże pod tematem -BOLESNA TRANSFORMACJA W ROZWOJU (BRAMA DO NASZEJ DUSZY )
Pozdrawiam zreszta zdecyduj sam KapÂłanie
|
|
|
|
|
|
|
astro
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Luty 25, 2009, 11:28:07 » |
|
DziĂŞkujĂŞ za serdecznoÂści skierowane w mojÂą strone, kaÂżdy z Nas ma w sobie piĂŞknÂą dusze
Nie dziêkuj LAGUNO. To s¹ tylko s³owa prawdy o Tobie.Brak s³ów, a nawet nie mo¿na wyraziÌ tego piêkna, które od Ciebie p³ynie. To tylko mo¿na odczuÌ jako stan wysokiej energii. Przesy³am w Twoja stronê strumieù mi³oœci i œwiat³a, czyli œwiat³a zmodulowanego mi³oœci¹.Czyli tego co trwa wiecznie i bezmiennie nie oczekuj¹c niczego w zamian.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Luty 25, 2009, 13:59:50 » |
|
a ja przesyÂłam CZYSTÂĄ MIÂŁOÂŚĂ BEZWARUNKOWÂĄ - tak Energia Ci siĂŞ Laguno przyda bardzo, aby wszyscy CiĂŞ takÂą obdarzyli...
NAJPOTĂÂŻNIEJSZYM SÂŁOWEM MOCY W CAÂŁYM KOSMOSIE JEST MIÂŁOÂŚĂ
718'
|
|
|
|
|
|
|
|