Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 03:26:00

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: H2O. Woda. oraz E-n-Ki  (Przeczytany 17803 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
PHIRIOORI
Go¶æ
« : Luty 24, 2009, 18:55:57 »

Enki to w pewnej mierze WODA.

W staro-jezyku: Nilo-Saharan WODA to:      "nki".

Zamiast "En-Ki",  mo¿na zapisaæ te¿ tak: E-nki, a dalej: E-n-Ki 

Dalsze wyja¶nienia maj± sens jedynie w komplecie.
frank-link -> En-Ki

Bo to temat Rzeka,
a jako siê Rzecze:

Zatem np.Pani Lucyna rozmawia³a niekiedy z wod± (o ile).
Laguna podobnie. Wotter by³ ominiêciem zapory kana³u wodnego Mrugniêcie
Czasem te¿ leje wodê.
Woda na M³yn.
Woda ¿ycia.
pa Ra Wodna.
Woda ¿ywa.  bywa.  lub martwa.

Woda to te¿ jest i Lód.
A Lud, jak wiadomo.. to ta ca³a Wiara.
« Ostatnia zmiana: Marzec 14, 2011, 01:50:41 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Luty 24, 2009, 20:25:35 »

Witaj,
poniekad masz racje. Tak jak i w bibli tak i w kabale woda to symbol czasu. Enki=Samael to jeden
z 72 aspektow boga, aniolow czy energii. To " ten co przeszkadza" to aniol Zepsucia i Rozkladu w czasie. To ten , ktory wprowadza na ziemie czas. To jeszcze sedzia ale i prorok.
pozdrawiam
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Luty 24, 2009, 20:54:10 »

Ancentaur tez tak mysle - SAMUEL=SAMAEL - ten SAM rdzeñ kabalistyczny SMAL ale jednak uwa¿am, ¿e wspó³cze¶nie demonlogia kuleje i ¼le odczytuj± SAMAEL jako Jad Boga - bardziej "ten, którego opu¶ci³ Bóg" - w sensie, ¿e Samuel stara siê powróciæ do Stwórcy  - co¶ w tym jest, ale nie do koñca jest to dla mnie jasne bo w Biblii pojawia siê PROROK SAMUEL i ginie nagle - ³amie krêgos³up spadaj±c na taboret na wie¶æ o ¶mierci syna...

patrzcie Ksiêga Samuela - w Biblii a jest tam sporo ca³kiem wa¿nych informacji!!!

ENKI to przede wszystki PAN NIEBIOS poniewa¿ EN to sumeryjskie AN czyli NIEBIOSA a KI to ¯YCIE - mo¿na ro ró¿nie rozumieæ bardzo U¶miech

718'

acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Luty 25, 2009, 19:44:46 »

Witaj Kaplanie,
polaczenie wydaje sie istnieje wlasnie w sensie tymczasowosci tej lewej "ra" czyli "zlej" strony za , ktora odpowiada samael. Lewa strona to "hebr. smol" zas ubranie "hebr.simla" i oba maja ten sam rdzen "sm=300-40" co oznacza, ze ta lewa strona otacza i okrywa ludzkosc.
Jesli chodzi o jad, (hebr. sam) o wartosci 60-40 tworzy z polaczenia z sael o wartosci 300-1-30
wlasnie slowo samael ( 60-40-1-30 )
pozdrawiam
kosynier
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Luty 25, 2009, 21:25:50 »

hmm ja na kabale sie nie znam i na innych takich tez nie ale wiem ¿e woda to ¿ycie czyli moze cos ma wspólnego z enkim jako stwórca cz³owieka
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Luty 25, 2009, 22:39:48 »

A od kiedy to Enki jest stworca czlowieka Co¶ Co¶ Szok Z politowaniem

Kiara U¶miech U¶miech
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Luty 26, 2009, 13:48:28 »

A od kiedy to Enki jest stworca czlowieka Co¶ Co¶ Szok Z politowaniem
84% Cia³a cz³owieka to H2O.  Ale czy woda jest stwórca cz³owieka?
~70% Domu to ceg³a. Ale czy ceg³a jest stwórca domu? !   

Du¿y u¶miech Ceg³a Stworzy³ Dom
Krons
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Czerwiec 03, 2009, 10:55:01 »

84% Cia³a cz³owieka to H2O.  Ale czy woda jest stwórca cz³owieka?

Na stronach wingmakers.pl ( dzia³ z Dr.Nerud±, chyba 3 sesja) nawijano o tzw. "p³ynnej inteligencji" ,ale nie przytoczono tam najmniejszej wzmianki jakoby to En-KI by³ stwórcz± cz³owieka. Jêzyk

Stwórc± na pewno nie,ale z czym¶ oczyszczaj±cym tak,byle nie przeczyszczaj±cym  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 03, 2009, 11:21:21 wys³ane przez Krons » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 22, 2009, 22:34:15 »

http://www.ingeneza.com/pl_ingeneza.html

wadliwy rysunek [mechanika kwantowa jako ogniwo ³añcucha], któru psuje nieco ten sk±dind±d bardzo dobry artyku³ (poza tym jednym rysunkiem)
Trel
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 23, 2009, 23:18:28 »

....
H2O niby takie proste a ciagle zaskakuje :p
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 23, 2009, 23:20:42 wys³ane przez Trel » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 25, 2009, 21:58:17 »

OHO   

..zaskakuje Mrugniêcie

Ox2 i H
H2O
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2010, 20:20:37 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Pa¼dziernik 01, 2009, 17:48:21 »

"nuna" - to w egipskim: woda

A u Majów  bóstwem wód by³a... ¯ABA (energia Yin).

a ona? (fotks janusza)

moze to jakas ksiê¿niczka? ..i trzeba poca³owaæ  Buziak
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 05, 2009, 23:03:24 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Luty 21, 2010, 16:03:17 »

to jeszcze nie jest dok³adnie to, co chia³em tu zamie¶ciæ, ale nie mam pod rêka w³asciwego linku,
jak znajdê -to zmieniê, o ile zapamiêtam, ze to w wodzie by³o.

<a href="http://www.youtube.com/v/3ZyBZqwiraQ&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/3ZyBZqwiraQ&amp;hl=pl_PL&amp;fs=1&amp;</a>

By the WATER
http://suszeq.wrzuta.pl/audio/aHOifQh1Ysm/ryczace_dwudziestki_-_by_the_water

« Ostatnia zmiana: Luty 21, 2010, 16:12:18 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Luty 21, 2010, 19:22:12 »

YAN , to aspekt zenski przejawia sie przez 5 elemetow ksztaltujacych harmonie w petagramie Venus.

Przywrocenie prawidlowego ukladu struktory wody nastepuje poprzez wlasciwy uklad 5 nie zaburzonych niczym wzorcow zawartych w niej. Przykladem tego jest sniezynka , ktora ksztaltuje  swoja doskonalosc dzieki energii milosci , ktora na nia ( 4 zywioly polaczone miloscia , ktore ja ksztaltuja) odzdzialywujacej na nia.

Tak wiec Pania Wody jest Kobieta nie mezczyzna nie Enki. Owszem On przestawil wszystkie wzorce zycia , obnizyl ich energie o 1/4 i z tej obnizonej utworzyl wzorzec dla swojej epoki.
Ale to juz przeszlosc , Jego wzorzec wody przestal dzialac , gdy zostal przywrocony wpis pierwotny ( ten z przed Jego epoki), stalo sie to w ubieglym roku na jesieni i nie w Australji co sugerowal Winter.

Zgodnie z zasada powrotu do pierwotnego wzorca wody , oraz jego mocy energetycznej , ktora wykracza poza mozliwosci oddzialywania na nia energia obecnie trawajacej epoki ,  nie mozna juz zmienic niczego w tym zapisie. Naprawde niczego!

Powrot do kodu pierwotnego to proces,  kazda zywa istota zmienia w sobie ustawienieelemetow zawartych we wzorcu  kod tychczasowym.

Woda jest podstawa zycia , ale rowniez glownym elemetem skladowym wszystkich struktur materialnych, tak wiec ustawienie jej wzorca , to zycie wedlug zapisu wiedzy w nim zawartej.

Enki nie jest wladca wody , i nigdy nie byl tak naprawde, owszem przysposobil sobie to miano po zrobieniu przekretu z wzorcem i wpisaniu go w struktury zycia naszych , a raczej Jego czasow, zwanych tez Epoka ciemnosci.

W jaki sposob rozwija sie zycie  fizyczne w duzej mierze zalezy  od kodu wody ktory je wyznacza. Wlasciwie w tym malenkim dysku pojedynczej czastce wody zapisana jest cala wiedza wyznaczajaca droge rozwojowa.
Kazdy wdzycha powietrze w ktorym sa czastki wody , to co wdychamy ma zapis wiedzy ,ktora podswiadomie ustawia nasz sposob zycia i reakcje na wszystko co nas otacza.
To jest wzorzec , to jest wiedza zakodowana.
Tak wiec naiwnoscia jest twierdzenie iz wiedza Stworcy nie dotrze do kogos , kto nie dowie sie czegos z ksiag , czy innych przekazow.Ona dochodzi w trakcie kazdego oddechu , i do biednych i do bogatych  i do tych swiadomych zmian  ido tych kompletnie nieswiadomych. Bowiem wszystko jest w zapisane w kazdej czastce wody.

Zatem wiedza ludzkosci jest przekazywana globalnie poprzez czastki wody zawarte w powietrzu , poprzez wode ( ale ta zywa) , ktora pijemy.
Ponownego ustawienia wzorca kodu pierwotnego nie mogl dokonac Enki , ni zaden mezczyzna , gdyz ten depozyt niesie w sobie kobieta. Kobieta , nie mezczyzna jest strazniczka kodu , zatem i Pania Wody.

Powrot do przyszlosci ( a tak naprawde przeszlosci) to powrot do prawdziwego wzorca wody , do wiedzy w nim zdeponowanej.

Kiara U¶miech U¶miech
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Listopad 24, 2010, 16:39:17 »

Palenque - Lakamha

Nie ma wiêc nic dziwnego w tym, ¿e prawdziwa nazwa Palenque w jêzyku dawnych Majów to Lakamha,
czyli "Wielka Woda". Naukowe prace trwaj± tu nadal

« Ostatnia zmiana: Listopad 24, 2010, 16:40:36 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
barneyos

Gawêdziarz

Punkty Forum (pf): 2

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 689

« Odpowiedz #15 : Listopad 25, 2010, 17:38:32 »

Elo !!!!

Nasz przesympatyczny dramatopisarz ¶.p. Zachary S. opisuje, i¿ Enki zanim sta³ siê Enkim, by³ Panem EA.

Czy nasi "liczbowi" koledzy potrafiliby równie¿ to imiê "przeliczyæ" ? Wierzê, ¿e wniesie to nastêpn± porcjê ciekawych informacji.

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemo¿liwych, s± tylko rzeczy, których na razie nie potrafimy zrobiæ\"
\"Im wiêcej wiem, tym bardziej wiem, ¿e mniej wiem\"
east
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Listopad 25, 2010, 18:09:00 »

Kiara napisala¶  :
Ponownego ustawienia wzorca kodu pierwotnego nie mogl dokonac Enki , ni zaden mezczyzna , gdyz ten depozyt niesie w sobie kobieta. Kobieta , nie mezczyzna jest strazniczka kodu , zatem i Pania Wody.

Kurcze kim ta Kobieta nie jest .. tutaj jest Pani± Wody, gdzie indziej kobiet±-kobr± .. zaprawdê, kobieta zmienn± jest Mrugniêcie
Kto za ni± trafi ?? ¿aden, ale to ¿aden  mê¿czyzna nigdy siê nie dowie co kryje w sobie "torebka" Kiary U¶miech z której wyci±ga takie newsy.

tylko i wyl±cznie Kiara wie U¶miech

Pozdrawiam empatycznie
East
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Listopad 25, 2010, 18:46:07 »

Oj east , przeciez to takie proste.

Panem ze tak powiem "malych wod" czyli plynow zawartych w materii  jest Enki.
Ale Pania "duzych wod" jest zawsze Gwiazda Matka , energia milosci w niej zawarta ksztaltuje rzeczywistosc. Najmniejszym elemetem latwo zauwazalnym dla czlowieka jest kropla wody przeksztalcajaca sie w sniezynke.
Poziom uczuc ksztaltuje jej doskonaly i harmonijny wzor,  co odzwierciedla sie fraktalnie w calym przejawie zycia fizcznego.
Jest to tworzeniem fizycznosci za pomoca uczuc , bo one maja wplyw na wszystkie elemety zycia przejawiajace sie w postaci pierwiastkow i elemetow.

A "Zlota Kobra" , czyli Kundalini to depozyt energii zycia ( ziarno zycia) , ktora od zawsze i na zawsze jest aspektem zenskim.
Co to jest wiekla kobra i mala kobra? To rowniez fraktalnosc , wielka  zlota kobra to wzorzec zycia z Gwiazdy Matki , a mala kobra to wzorzec zycia w ciele ludzkim , kundalini.

Mala kobra zawsze bedzie dazyla do "zjednoczenia" energetycznego z duza kobra , osiagniecia idetycznosci jak matka. Taki momet nastapi jest to kolejnosc ewolucyjna otwierajaca nastepny etap korzystania z mozliwosci DNA.

Zagadnienie jest o tyle ciekawe , ze musi byc na ziemi kobieta , ktora niesie w sobie ten pierwotny niczym nie zmanipulowany wzorzec zycia. On to musi uzyskac moc energetyczna , ktora bedzie mogla polaczyc go z ta  "Zlota Kobra" i zdjac kolejne blokady z DNA. Czyli inaczej ostatnia pieczec odzielajaca Ludzkosc od kolejnego wymiaru.

Dlaczego mowilam o dostepie soook do wiedzy wzorca? Bo to co ma nastapic w fizycznosci ( a musi by napelnic forme energetyczna ,energia zageszczona w fizycznosci zaistnialego zdarzenia) w jakis sposob stalo sie wiedza rowniez  jego.

Jako wzorzec matryca energetyczna  to zdarzenie juz od bardzo dawna istnieje w swiecie duchowym.

Wie o tym wcale nie az tak wielu  ludzi ,ja rowniez o tym wiem.
Jak widzisz east ale  nie tylko ja.

Powiem Ci w sekrecie east ze sa faceci ktorzy wiedza co jest w mojej torebce  Jêzyk ale zaden nie wie co z niej wyciagne w decydujacym momecie.

No moze jeden sie spodziewa , ale pewnosci tez nie ma na 100%.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2010, 10:57:14 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Kahuna
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Listopad 26, 2010, 04:56:00 »

Powiem Ci w sekrecie east ze sa faceci ktorzy wiedza co jest w mojej torebce   ale zaden nie wie co z niej wyciagne w decydujacym momecie.
To tak,jak zapytac kroliczka.."skad sie tu wziales?"..i on odpowie Ci,ze z cylindra Kiary.. a przeciez cylinder nie jest i nigdy nie byl aspektem zenskim.To jest ta Magia,East.Kapisz?Nie.?I ja tez.  Du¿y u¶miech
PS.
Ja dobrze wiem co jest w torebce Kiary,ale nie chce uprzedzac.Wszyscy zobacza to  golym okiem,
w 2012 roku - jesli chodzi o scislosc dat.I widzielismy to juz u p.Lobos,En-ki,Marduka,Myslicieli...wstaw znane Ci..i innych "przepowiadaczy" przyszlosci.Niech sie bawia,ale nigdy moim kosztem.Amen.
Pozdrawiam.

« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2010, 08:05:57 wys³ane przez Kahuna » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Listopad 26, 2010, 10:46:46 »

Ach dodam tylko iz wszyscy wiedza wszystko o mnie lepiej niz ja... no coz?

Okreslenia "zlota kobra" , czy kobra , i kazde inne sa naprawde tylko symboliczne w swiecie ludzi ( to dla tych co sie boja wezy).

Tak naprawde chodzi o wiazke energii , zlota energie bo ma ona najwyzsza czestotliwosc wibracyjna.

Otrzyma ja kazdy by mogl dokonac osobistej transformacji , ale o potecjale wlasciwym dla niego.

Kiara U¶miech U¶miech

ps. Nienawisc , zawisc , zazdrosc przejawiane do kogokolwiek ( zarowno do Enki , L. £obos , mnie , czy wymyslonych inych postaci typu Iluminanci czy Reptylianie) stanowia blokade rozwojowa kazdego kto generuje w sobie te emocje.

Pora to zrozumiec, bo tylko Czlowiek sam siebie ogranicza i sam siebie moze pozbawic tych ograniczen.

Kazda z istot tzw. przez nas negatywna ma dostep do kazdego tylko i wylacznie dzieki skumulowanej w czlowieku wibracji ktora tworzy w sobie sam.
Tak wiec gdy tworzymy strach , zlosc i zwisc otwieramy im droge , a one swoja energia wzmacniaja te emocje.
Emocje negatywne zaczynaja zyc swoim zyciem tworzac z polaczonych  idetycznych gron rzeczywistosc  czlowieka o takich realiach. Tworza jego swiat pelen zla , strachu nienawisci i brzydoty wszelakiej.

Kiedy przekraczamy progi swoich ograniczen przez niskie uczucia , zaczynamy akceptowac innych i ich zachowania jako wlasciwe dla nich na ten momet ( inaczej jeszcze nie potrafia) , wowczas kochamy ISTOTE - Czlowieka bez wzgledu na jego kreacje i czyny ktorymi wypelnia swoj swiat. Niczego nam nie ubywa , wzbogacamy sie o akceptacje.
Oczywiscie gdy system wartosci takiej Istoty , czy Czlowieka nie jest nam bliski , nasze drogi sie nie lacza  raczej oddalaja i to bardzo.

Jednak nie odbiera nam to mozliwosci kochania  i obdarowania miloscia Enki , P. Lucyny , czy Iluminanta , lub Reptylian.

Nalezy sie nauczyc odrozniac milosc do Czlowieka jako stworzenia Boskiego i dystansowania do niegodnych jego czynow. To naprawde dwa  rozne tematy.

Gdy Czlowiek nauczy sie i nie bedzie sial zawisci oraz nienawisci , zazdrosci  i nieszczerosci otoczy go zlota energia caly czas plynaca do nas z Zaswiatow.

Niby proste , jednak tak trudne do realizacji. Dlaczego? Moim zdaniem niski poziom wlasnej wartosci pcha ludzi do czynow dowartosciowywania sie przez wszelkiego rodzaju obnizanie wartosci innych.

Ja czasami tez daje sie wciagnac w ta niska gre , jednak juz coraz zadziej.

Jeszcze dla bardzo ciekawych.... co jest w mojej torebce? Milosc.
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2010, 15:11:26 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Listopad 26, 2010, 11:01:51 »

Powiem Ci w sekrecie east ze sa faceci ktorzy wiedza co jest w mojej torebce   ale zaden nie wie co z niej wyciagne w decydujacym momecie.
To tak,jak zapytac kroliczka.."skad sie tu wziales?"..i on odpowie Ci,ze z cylindra Kiary.. a przeciez cylinder nie jest i nigdy nie byl aspektem zenskim.To jest ta Magia,East.Kapisz?Nie.?I ja tez.  Du¿y u¶miech
PS.
Ja dobrze wiem co jest w torebce Kiary,ale nie chce uprzedzac.Wszyscy zobacza to  golym okiem,
w 2012 roku - jesli chodzi o scislosc dat.I widzielismy to juz u p.Lobos,En-ki,Marduka,Myslicieli...wstaw znane Ci..i innych "przepowiadaczy" przyszlosci.Niech sie bawia,ale nigdy moim kosztem.Amen.
Pozdrawiam.

Co mo¿na wyci±gn±æ z damskiej torebki w decyduj±cej chwili? To zale¿y dla kogo ma byæ ta decyduj±ca chwila.
Bo wyci±gn±æ mo¿na pistolet, lub... szminkê i puderniczkê. No s± jeszcze i inne akcesoria, ale zale¿y jak pojemna jest torebka.  Du¿y u¶miech

W 2012 runie wiele iluzji, którymi jeste¶my karmieni. Co zostanie?

Ps. Kiaro, nie zawsze postawa zdroworozs±dkowa musi byæ dyktowana niskimi uczuciami. Przypisywanie takich uczuæ osobom, maj±cym odmienne zdanie od Twego, ¶wiadczy jedynie o rzutowaniu siebie na innych. A prawda mo¿e byæ taka, ¿e byæ mo¿e jeste¶ za ma³o przekonuj±ca?

A mo¿e przejawiasz niemo¿no¶æ zaakceptowania faktu, ¿e ludzie nie musz± siê zgadzaæ z tym, co g³osisz? I ¿e maj± prawo o tym szczerze pisaæ?

W ka¿dym razie ostro¿na by³abym w zarzucaniu innym nienawi¶ci, zazdro¶ci, niskiego rozwoju czy innych upo¶ledzeñ, chocia¿by mózgowych.  Osoba naprawdê wysoko rozwiniêta, nigdy takich insynuacji nie czyni. Nawet tak nie my¶li.
Zreszt±, za dwa lata nast±pi weryfikacja, wiêc spokojnie poczekajmy.

Pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2010, 13:18:02 wys³ane przez ptak » Zapisane
purattu
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Listopad 26, 2010, 14:28:26 »

kroliczek z cylindra Kiary? nieeee..
stad.. Cool Du¿y u¶miech Cool Du¿y u¶miech Cool Jêzyk

<a href="http://www.youtube.com/v/3oRKvpZ7PjE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/3oRKvpZ7PjE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;505&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/3oRKvpZ7PjE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/3oRKvpZ7PjE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;505&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/Py_IRllxmmE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/Py_IRllxmmE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;505&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Py_IRllxmmE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowFullScreen&quot; value=&quot;true&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;param name=&quot;allowscriptaccess&quot; value=&quot;always&quot;&gt;&lt;/param&gt;&lt;embed src=&quot;http://www.youtube.com/v/Py_IRllxmmE?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL&quot; type=&quot;application/x-shockwave-flash&quot; allowscriptaccess=&quot;always&quot; allowfullscreen=&quot;true&quot; width=&quot;640&quot; height=&quot;505&quot;&gt;&lt;/embed&gt;&lt;/object&gt;</a>

« Ostatnia zmiana: Listopad 27, 2010, 19:03:12 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Luty 24, 2011, 13:48:55 »

"Water" Brian-T: Collins 432hz music www. omega432.com

<a href="http://www.youtube.com/v/Yr4P4hUttso?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Yr4P4hUttso?fs=1&amp;amp;hl=pl_PL</a>
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: