Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 11:59:35

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Samobójstwo cd.  (Przeczytany 5788 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
Thotal
Go¶æ
« : Luty 26, 2009, 10:11:08 »

Co siê dzieje z cz³owiekiem maj±cym my¶li samobójcze?

G³ównym problemem to depresja, nachodz±ce fale niepokoju, lêku przed przysz³o¶ci±. Sk±d siê bierze tak wielki lêk?
To wynik braku fundamentów, braku konstrukcji i oparcia w sferze uczuæ. Cz³owiek wychowywany w strachu, z ma³ym dostêpem do przestrzeni mi³o¶ci jest nara¿ony na wampiryczne zakusy niskich energii. Jest wrêcz sterowany przez niewidzialne byty do destrukcyjnych poczynañ. Brak ¶wiadomo¶ci co tak naprawdê siê dzieje, powoduje, ¿e chory obwinia siebie, ca³y ¶wiat, jeszcze bardziej zani¿aj±c samoocenê. Tzw. z³e uczynki (grzechy), równie¿ dziej± siê za po¶rednictwem "podpowiedzi" ciemnych si³. Cz³owiek oblepiony paso¿ytniczymi energiami nie jest sam w stanie oprzeæ siê tej wielkiej sile. Potrzebna jest pomoc z zewn±trz i otwarcie siê samemu na ¶wiadome wychodzenie z tej sytuacji. Jest to ¿mudna, wymagaj±ca cierpliwo¶ci operacja, te byty mog± powracaæ, potrafi± zmieniaæ nastroje, wywo³ywaæ destrukcyjne my¶li, ale znaj±c ju¿ ich mo¿liwo¶ci, maj±c ¶wiadomo¶æ z czym ma siê do czynienia, proces wychodzenia staje siê ³atwiejszy. Najwa¿niesze ¿e widaæ mo¿liwo¶æ osi±gniêcia celu, czyli nabraæ si³ w odbudowaniu w³asnej warto¶ci.

W procesie wychodzenia z depresji warto zadbaæ o oczyszczenie ca³ego organizmu. Bardzo czêsto niskie wampiryczne energie maj± fizyczn± postaæ w formie paso¿ytniczych mikroorganizmów i ich toksyn. Owsiki s± równie¿ przyczyn± depresji, ich odchody, to ciê¿ka trucizna prali¿uj±ca uk³ad nerwowy. Tasiemce, glisty ludzkie, tak¿e manifestuj± siê w formie chorób psychicznych.
Na depresjê nale¿y zadzia³aæ kompleksowo poprzez cia³o, umys³ i serce.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Luty 26, 2009, 10:41:58 »

Thotal, takie wzmacniaj±ce wypowiedzi s± wskazane, zw³aszcza teraz, gdy wszystko bêdzie siê nasila³o. A mo¿e i Mora wtedy spojrzy na ¶wiat ³askawszym wzrokiem. Pozdrawiam i czekam na relacje z Wroc³awia.
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Luty 26, 2009, 10:59:40 »

Długo się zastanawiałam czy pisać czy nie. Niezdecydowany

W poprzednim zyciu popełniłam samobójstwo w wieku około 18 lat, było to około 2000 lat temu. Najdziwniejsze było to, że regresu nie planowałam, nie obchodziły mnie poprzednie wcielenia, było to zupełny prypadek, poprostu chciałam komuś pomóc. Osoba była ciężko chora i znajoma chciała aby przyjeżdżał do niej bioenergoterapeuata jego pseudonim to Edward Tomala( polecam jego ksiązki, przprowiada w nich przysłość)Ta osoba była bardo biedna i ów pan zgodził się do niej pryjeżdżać za darmo, ale ze znajomymi postanowiliśmy przy okazji za pieniądze aby panu Tomali zwócić koszty podróży chodzić na zmianę do niego. Byłam całkowicie zdrowa. Podczas jego zabiegu poprostu zaczęły przypominać mi się poprzednie wcielenia.

Jakiez było moje zdziwienie, kiedy właśnie w tym życiu też myślałam nie raz o samobójstwie, ( też w wieku około 17-18 lat)nie raz próbowałam, ale zabrakło odwagi..... życie dawało mi w kość  i niemal wydawałoby się prowokowało te sytuacje ( teraz wiem, że to ja je prowokowałam)
że była to próba wytrzymałości, jak widac wytrzymałam, a po tych próbach moje życie zmieniło się bardzo.

Pozdrawiam U¶miech

« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2009, 11:00:17 wys³ane przez wiki » Zapisane
Petras
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Luty 26, 2009, 12:05:03 »

Pozwolê sobie podac stronê forum s± tam informacje jak radziæ sobie z tymi problemami o których piszecie: http://www.nieziemskie.eu/
warto przeczytaæ tam posty zorji i sokratka
pozdrawiam
 wiki kibicuje Ci by¶ okrzep³a U¶miech
Thotalowi kibicowaæ nie muszê czuæ, ¿e okrzep³  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2009, 12:05:38 wys³ane przez Petras » Zapisane
wiki
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Luty 26, 2009, 13:03:20 »

Petras to by³o dawno temu, teraz o samobójstwie nie myslê ani w jedn± ani w drug± stronê U¶miech
narazie link nieziemskie jest zawieszony lub prze³adowany Smutny

Pozdrawiam U¶miech
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Luty 26, 2009, 16:35:28 »

Petras ten link http://www.nieziemskie.eu/  chyba nie dzia³a
Petras
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Luty 27, 2009, 12:49:53 »

Tak zmiana serwera przepraszam
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj