Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 15:09:28

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 [2] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: DuchowoœÌ, a "Free Energy"  (Przeczytany 26373 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #25 : Maj 15, 2012, 16:24:24 »

A z moich doÂświadczeĂą wynika, Âże to co idzie z budÂżetu paĂąstwa i z innych ÂźrĂłdeÂł teÂż, to do NIEGO wcale nie trafia !

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #26 : Maj 17, 2012, 11:49:39 »

Pieniadze to srodki transferu wymiennego. W istocie chodzi o lush. Albo jednostki komunikacyjne, punkty na karcie ewidencyjnej (dysku twardym). Czyli naje sie lushem, piwkiem popije i jest w seven heaven:)
east
Gość
« Odpowiedz #27 : Maj 17, 2012, 14:45:43 »

Pieni¹dze s¹ bez pokrycia. To tak, jakby ich wcale nie by³o. To jedynie cyferki w pamiêci elektronicznej urz¹dzeù. Mo¿na ileœ tam ich dopisaÌ na odpowiednim poziomie administratora, albo je skasowaÌ, lub przenieœÌ pomiêdzy "winien", a "ma" . Kreatywnie, a jak !
Polecam artykuÂł (fragment niÂżej)
  Banki jak i kasy byly instytucjami zaufania publicznego poniewaz ich istnienie i funkcjonowanie wlasnie od tego zaufania zlezalo.Dlatego procedury udzielania kredytow i pozyczek byly jasne,przejrzyste i minimalizowaly ryzyko obydwu stron czyli banku(kasy) oraz ich klientow.

Po zniesieniu wymienialnosci pieniedzy na zloto pieniadz tak jak wszystko w gospodarce wolnorynkowej stal sie towarem.Pieniadz stal sie zarowno miernikiem wartosci jak i towarem,ktory mozna kupic i sprzedac i odpowiednio zarobic

http://wiadomosci.onet.pl/waszymzdaniem/22095,banki_to_sepy_a_nie_instytucje_zaufania_publicznego,1,artykul.html

Jedyna wartoœÌ jak¹ maj¹ pieni¹dze le¿y w ludzkim zaufaniu do tej¿e wartoœci poniewa¿ nie maj¹ one pokrycia w z³ocie.

W artykule autor radzi :
"Ludzie broncie sie przed bankami i ich zachlannoscia.Tworzcie autentyczna spoldzieczosc i wlasne kasy zapomogowo pozyczkowe.Bierzcie swoja biede we wlasne rece i nie pozwalajcie na niej zerowac sepom a bedziecie godnie zyli."

Innymi s³owy - twórzmy w³asne instytucje zaufania publicznego. Skoro mo¿na wypuœciÌ w³asn¹, lokaln¹ monetê, za któr¹ legalnie mo¿na nabywaÌ towary i us³ugi (ale nie mo¿na ni¹ sam¹ kupczyÌ jak towarem, czy te¿ przechowywaÌ i po¿yczaÌ na procent, co robi¹ z³odziejskie Banki ), to mo¿na siê uniezale¿niÌ lokalnie. Ten lokalny pieni¹dz ma wartoœÌ tak¹, jak¹ ludzie weù pok³adaj¹, czyli im wiêksze zaufanie do wymienialnoœci tym mocniejsza ta waluta. Dos³ownie.
To wymaga tylko zaufania i na przykÂład jednego publicznego gwaranta - lokalne wÂładze samorzÂądowe wystarczÂą.
 Wielu ludzi dzisiaj likwiduje konta bankowe poniewaÂż nie sÂą one bezpieczne, a w dodatku nie sÂą do niczego potrzebne, kiedy Âżyje siĂŞ lokalnie.

Gdyby ludzie mogli wymieniaÌ siê energi¹ bezpoœrednio, t¹ energi¹, do której maj¹ dostêp poprzez duchowoœÌ ( energi¹ woln¹, wymienialn¹ na dobra lub potrzeby ), wówczas by siê okaza³o ile warte s¹ pieni¹dze.
Nic. Bo to sÂą Âśrodki zaufania publicznego, a jak nie ma zaufania, to nie ma Âżadnej wartoÂści.

Powszechna wolna energia wymienialna na energiĂŞ uÂżytecznÂą, potrzebnÂą do zasilania urzÂądzeĂą elektrycznych lub silnikĂłw pojazdĂłw od razu wyeliminowaÂłaby z rynku nic nie warte wĂłwczas amerykaĂąskie dolary, a w Âślad za nimi kaÂżdÂą innÂą walutĂŞ.

Kto by chciaÂł kupowaĂŚ drogie paliwa skoro mĂłgÂłby samodzielnie zasiliĂŚ silnik  elektryczny wÂłasnego auta ? Tak jak sto lat temu pokazaÂł to Nikola Tesla.

Dlatego Panstwa baczÂą, by nikt nie miaÂł dostĂŞpu do darmowej energii, ani do technologii, a samochody (juÂż nawet rowery elektryczne ) sÂą ÂściÂśle kontrolowane (przeglÂądy techniczne, procedury rejestracji itd ) po to, by nikt nie zrobiÂł nowej rewolucji.
Na szczĂŞÂście jeszcze zwykÂłe rowery nie wymagajÂą papierkologii Chichot Na szczĂŞscie jeszcze nikt nie wymaga byÂś musiaÂł ÂżyĂŚ wedÂług narzuconych z gĂłry norm.
Rewolucja i tak nast¹pi wraz ze wzrostem ludzkich mo¿liwoœci od wewn¹trz. Powszechna , wzrastaj¹ca duchowoœÌ to prawdziwa wolna energia i w³aœnie to bêdzie dramatem dla kontrolerów dzisiejszego œwiata i dzisiejszego "stylu ¿ycia". Powszechna rewolucja stoi u bram . Otwórz siê na ni¹ Chichot

barneyos

GawĂŞdziarz

Punkty Forum (pf): 2

« Odpowiedz #28 : Maj 17, 2012, 15:23:15 »

Uprzejmie donoszĂŞ, iÂż mamy juÂż na tym forum alternatywĂŞ:

http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=8179.0

Pzdr barneyos   Cool

----------------------------------
\"Nie ma rzeczy niemoÂżliwych, sÂą tylko rzeczy, ktĂłrych na razie nie potrafimy zrobiĂŚ\"
\"Im wiĂŞcej wiem, tym bardziej wiem, Âże mniej wiem\"
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #29 : Maj 17, 2012, 17:03:57 »

east DuÂży uÂśmiech
Dlatego Panstwa baczÂą, by nikt nie miaÂł dostĂŞpu do darmowej energii, ani do technologii, a samochody (juÂż nawet rowery elektryczne ) sÂą ÂściÂśle kontrolowane (przeglÂądy techniczne, procedury rejestracji itd ) po to, by nikt nie zrobiÂł nowej rewolucji
Szacowny east a jakby tak naj¹Ì sotnie kozaków i batogami... zamiast blokady przez zwi¹zkowców Z³y
I tak przegoniĂŚ po polach (sam wiem po sobie, Âże grubasy nie sÂą dÂługodystansowcami)co by  i free energy ÂłyknĂŞli i dla duchowoÂści by im  dobrze zrobiÂło  Z politowaniem(w zdrowym ciele zdrowy duch) DuÂży uÂśmiech
PS
Ja sam có¿ za leniwy i za gruby na rewolucjonistê wole piwko Du¿y uœmiech
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2012, 17:04:14 wysłane przez PrzebiÂśnieg » Zapisane
east
Gość
« Odpowiedz #30 : Maj 17, 2012, 17:21:05 »

Hej, ale zobacz brachu,
po co sotnie kozakĂłw
po co batogiem laĂŚ
kiedy TO wÂłaÂśnie robi ..JAAAA

MrugniĂŞcie
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #31 : Maj 17, 2012, 17:42:26 »

Kurcze jak JA ich leje batogami po Âłbach to ja te JA polubiĂŞ no w kaÂżdym razie mu podziĂŞkuje DuÂży uÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #32 : Maj 17, 2012, 19:36:05 »

Kozaki sa po to, aby migac czarnymi uockami i mamic baby, widac Czernyj przygrzal w programie i porobil, ze baby za nim leca... prosto do klaty, czyli na Stepy Akermanskie, MrugniĂŞcie
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #33 : Maj 18, 2012, 09:45:58 »

Hm raczej nie mĂłwimy o relacjach damsko mĂŞskich Fair Lady Z politowaniem
MĂłwimy o zwykÂłym najzwyklejszym mordobiciu dokonanym przez specjalistĂłw od tzw mordobicia Cool
KrĂłtko rozwaÂżaliÂśmy czy specjaliÂści od mordobicia (a takimi byli dawni kozacy) byli by w stanie zdopingowaĂŚ pÂłaczlamentarzystĂłw do nagÂłego, gwaÂłtownego uprawiania wyczynowo bym rzekÂł sportu.
Wiadomo zaÂś powszechnie Âże sport to zdrowie, a w zdrowym ciele zdrowy duch Cool
Ale nie Ty znowu chÂłopy, baby, latanie, gonienie na jakichÂś tam stepach JĂŞzyk
Có¿ jak to sama twierdzisz :,,g³odnemu... Jêzyk"

PS
Ja bym siê zmêczy³ goni¹c jak¹œ babê po placu przed galeri¹ co dopiero step Jêzyk
east
Gość
« Odpowiedz #34 : Maj 18, 2012, 09:59:55 »

Hej, PrzebiÂśniegu, a od czego "Free Energy" ,czyli rower ? DogoniÂłbyÂś MrugniĂŞcie
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #35 : Maj 18, 2012, 10:01:40 »

Nie zrozumiales. Chodzi o to, ze to baby gonia za przystojniaczkiem... od niektorych zas obiektow zwiewaja:)
east
Gość
« Odpowiedz #36 : Maj 18, 2012, 10:13:21 »

Tak jakby ta gonitwa miaÂła jakieÂś znaczenie, albo sens MrugniĂŞcie Hormony to napĂŞdzajÂą i tyle...
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #37 : Maj 18, 2012, 10:15:47 »

Hormony napedzaja, ale do fajnych obiektow i co wtedy? Wtedy zaczyna sie walka (wewnetrzna, albo zewnetrzna).
east
Gość
« Odpowiedz #38 : Maj 18, 2012, 10:36:00 »

Kiedy zaczyna siĂŞ walka to trzeba jÂą puÂściĂŚ. Mistrzowie Aikido wiedzÂą jak MrugniĂŞcie follow the path and .. let it go (jak wrĂłci to znaczy , Âże tak miaÂło byĂŚ i coÂś jeszcze trzeba przerobiĂŚ).
A po polsku " kto sieje wiatr, ten zbiera burzĂŞ " MrugniĂŞcie
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #39 : Maj 19, 2012, 16:35:27 »

Przyznam siĂŞ Âże kuzyn przywiĂłzÂł mi rower stacjonarny, z Niemiec (staÂł na tzw wystawce przed domem )
TroszkĂŞ tej ,,Free Energy" uÂżywam MrugniĂŞcie
Fair Lady
Nie zrozumiales. Chodzi o to, ze to baby gonia za przystojniaczkiem... od niektorych zas obiektow zwiewaja:)
Rozumiem, Âże tylko te wysportowane lub nie rozsÂądne DuÂży uÂśmiech
Bo stateczna niewiasta (baba) nie bĂŞdzie biegaĂŚ za facetem, ktĂłry od niej ucieka  DuÂży uÂśmiech
east
A po polsku " kto sieje wiatr, ten zbiera burzĂŞ "
A dokÂładnie i za to wypije  DuÂży uÂśmiech
Fair Lady
Gość
« Odpowiedz #40 : Maj 19, 2012, 19:32:15 »

Za wiatrem kazda baba poleci. Ale ma inne mozliwosci ksztaltowania physis i tu problem... Baba ZAWSZE za wiatrem poleci, po to jest wiatr.
To nosnik tego wlasnie "zycia"...MrugniĂŞcie
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #41 : Maj 21, 2012, 20:26:32 »

Chyba baba Jaga bo ta to ponoĂŚ na miotle lataÂła JĂŞzyk
Kurcze jeÂżeli mĂłwimy za czym baba poleci to nie bĂłjmy siĂŞ powiedzieĂŚ, Âże za mamonÂą rĂłwnieÂż JĂŞzyk
Niech baby, które na coœ leca zechcia³by troszkê wniosków z doœwiadczeù wyci¹gn¹Ì...ale nie jednej ma³o facetów to za wiatrem bêdzie lataÌ Du¿y uœmiech
east
Gość
« Odpowiedz #42 : Maj 21, 2012, 21:09:31 »

CoÂś "Âśliski" temat siĂŞ robi MrugniĂŞcie
PrzebiÂśnieg
Gość
« Odpowiedz #43 : Maj 22, 2012, 12:03:20 »

Hm latanie na miotle to teÂż ,,Free Energy" DuÂży uÂśmiech
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: