Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 22:52:04

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Kalendarz Majów - rok elektrycznego wichru - kin dnia  (Przeczytany 14169 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Thotal
Go¶æ
« : Marzec 04, 2009, 10:01:56 »

Marzec 04,2009r  ¶roda

Dzisiaj jest dzieñ - ¯Ó£TE ELEKTRYCZNE S£OÑCE  -  120

Dzi¶ ALFA i OMEGA o¶wieca moje zmys³y. Dzi¶ ¶wiadomo¶æ chrystusowa wychodzi na przeciw emocjom. Dzi¶ uzdrowiê wszystkie s³abe punkty. Dzi¶ nie czekam na przeprosiny, lecz pierwszy wyci±gam rêkê na zgodê. Przestajê byæ pamiêtliwy. Pielêgnowanie uraz, duma i upór nie id± w parze z mi³o¶ci±.

SI£A BEZWARUNKOWEJ MI£O¦CI

(za Hann± Kotwick± - Ja jestem innym ty)
Mi³ego dnia - Thotal U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 21:21:10 wys³ane przez Thotal » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Marzec 04, 2009, 19:57:06 »

Postanowienie godne pochwa³y. Jednak nie znaj±c siê na tym zadam, byæ moze dziecinne pytanie. To postanowienie tyczy tylko Twej osoby, czy mo¿e odnosi siê do ka¿dego?
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Marzec 04, 2009, 21:22:32 »

Od dzi¶ bêdê przedstawia³ program na dzieñ za pomoc± przes³ania z ksi±¿ki - Ja jestem innym Ty Hanny Kotwickiej.
Ka¿dy dzieñ wg Kalendarza Majów, przynosi inne wibracje, inne energie, do których powinni¶my siê dostosowaæ. Znaj±c przes³anie dnia wiemy co mo¿e nas spotkaæ i jak nale¿y reagowaæ. Dzisiejszy dzieñ przyniós³ nam wszystkim si³ê bezwarunkowej mi³o¶ci, kto siê dostosowa³, ten do¶wiadczy tej energi w jaki¶ sposób. To s± tylko przes³ania, co kto¶ z nimi zrobi, to ju¿ inna rzecz.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Marzec 05, 2009, 00:24:58 »

Marzec 05, 2009r.  czwartek

Dzi¶ jest dzieñ - CZERWONY SAMOISTNY SMOK  -  121

Dzi¶ pokonujê poczucie osamotnienia, wewnêtrznego wypalenia i strachu. Porz±dkujê sposób my¶lenia, przejmujê kontrolê EGO i poruszam siê z pe³n± swobod±. Dzi¶ zaufam boskiemu prowadzeniu, odejdê od przesadnych zabezpieczeñ. Nie bêdê te¿ oczekiwaæ gwarancji ani jakiejkolwiek aprobaty z zewn±trz.

SI£A ZAUFANIA
(H.Kotwicka Ja jestem innym Ty)
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 21:19:59 wys³ane przez Thotal » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Marzec 05, 2009, 19:13:57 »

Thotal, czy nie lepiej by³oby gdyby¶ umieszcza³ te informacje na dzieñ przed. Tzn jutrzejsz± ju¿ dzi¶.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Marzec 05, 2009, 21:03:10 »

===scalenie by tom1ek===

Marzec 06, 2009r. pi±tek

Dzi¶ jest dzieñ  -  BIA£Y WIOD¡CY WIATR  -  122

Wydarzenia dzisiejszego dnia nawo³uj± mnie do zwalczania ognisk "rakotwórczych" w stosunkach miêdzyludzkich. Dzi¶ stajê siê przystêpny i gotowy do nawi±zania dialogu. Dzi¶ nie ma ¿adnych wymówek, kompromisów czy stawiania warunków innym. Dzi¶ kontroluje mnie jedyny autorytet, jakim jest ¯YCIE. Dzi¶ nie obra¿ê siê za s³owa prawdy, lecz spokojnie wys³ucham wszelkich uwag.

SI£A DUCHA

(H.Kotwicka - Ja jestem innym Ty)

================================

Marzec 07, 2009r.

Dzi¶ jest dzieñ  -  NIEBIESKA WIOD¡CA NOC  - 123

Dzi¶ przychodzi mi z pomoc± pod¶wiadomo¶æ. Pole snów wydobywa na powierzchniê wa¿ne kwestie, które st³umi³em pod wp³ywem narzuconych systemów wiary, wzorców wychowawczych i przymusów ideologicznych. Dzi¶ rozpoznam to, co zosta³o we mnie zag³uszone.

SI£A INTUICJI

Marzec 08, 2009r.

Dzi¶ jest dzieñ  -  ¯Ó£TE REZONANSOWE ZIARNO  -  124

Dzi¶ dostrzegam rozbie¿no¶ci pomiêdzy zdrowym rozs±dkiem a pogl±dami mojego "wszechwiedz±cego" EGO. Dzi¶ æwiczê cierpliwo¶æ w stosunku do siebie i najbli¿szych. Rzucam nowe nasienie w glebê i pragnê, aby wykie³kowa³o z niego................(wymieñ marzenie). To, co wyro¶nie, ods³oni moj± prawdziw± naturê. Tylko czy starczy mi zapa³u do pielêgnowania tego, co zasia³em?

SI£A ROZKWITU

Marzec 09,2009r.

Dzi¶ jest dzieñ  -  CZERWONY GALAKTYCZNY W¡¯  -  125

Moje cia³o jest cudownym bankiem informacji. Dzi¶ obserwujê stan moich nerwów, aby zbadaæ, kto lub co wyprowadza mnie z równowagi. Dzi¶ wczujê siê w swoje po³o¿enie i po³o¿enie innych. Zanim wyci±gnê wnioski, zastanowiê siê, czy moje przekonania nie bazuj± na tym, co wypada, a co nie wypada lub co powiedz± inni? Dzi¶ otworzê siê na podszepty intuicji i wyka¿ê siê tolerancj±. Zachowam umiar i nie popadnê w przesadê. Dzi¶ dok³adnie rozpoznam, co mi w tym przeszkadza.

SI£A INSTYNKTU

Marzec 10, 2009r.

Dzi¶ jest dzieñ  -  BIA£Y SOLARNY £¡CZNIK  -  126

Tylko pe³na klarowno¶æ i mówienie prawdy mog± otworzyæ mi oczy. Dzi¶ dowiem siê, co zatruwa mi ¿ycie i czego powinienem siê pozbyæ. Dzi¶ nie bêdê z³y, je¶li co¶ stracê. w ka¿dym negatywnym zdarzeniu znajdê choæby jeden pozytywny aspekt. Dzi¶ puszczam w niepamiêæ przesz³o¶c i wszystkie urazy do ludzi. Tylko tak do¶wiadczê wielkiej ulgi i nie zburzê spokoju innym.

SI£A PRZEMIAN

Marzec 11, 2009r.

Dzi¶ jest dzieñ  NIEBIESKA PLANETARNA RÊKA  -  127

Dzi¶ jestem praw± rêk± Boga. Demaskujê fa³sz oraz ¶wiat iluzji i braków. Zamiast oczekiwaæ, burzyæ siê i ¿±daæ, sam biorê siê do pracy. Mam wystarczaj±co du¿o si³y. Dzi¶ zobaczê, co powinienem uzdrowiæ w sobie, by nie byæ konfliktowym. Dzi¶ uczê siê lekk± rêk± braæ i dawaæ.

SI£A UZDROWIENIA

Marzec 12, 2009r.

Dzi¶ jest dzieñ  ¯ÓLTA SPEKTRALNA GWIADZA  -  128

Dzi¶ neutralizujê szkodliwe odpady w polu uczuæ. Dziêki ciemno¶ciom, nieprawied³owo¶ciom i niesprawiedliwo¶ciom mogê rozwin±æ zdolno¶æ w³a¶ciwego rozstrzygania w ¿yciu. Dzi¶ stawiam na harmoniê, zaprzestajê walk i odrzucam urazy. Robiê czystkê w polu emocji i przezwyciê¿am niechêæ do ludzi.

SI£A PIÊKNA

Marzec 13, 2009r. pi±tek

Dzi¶ jest dzieñ CZERWONY KRYSTALICZNY KSIʯYC  -  129

Dzi¶ schodzê na samo dno konfliktów, by dotrzeæ do ¼róde³ prawdy. Tylko tak zdobêdê informacje, jak odnowiæ swoje ¿ycie i zlikwidowaæ ogniska zapalne. Dzi¶ u¶wiadamiam sobie swoj± rolê i zadania na Ziemi. Wiem, co mam do zrobienia w otoczeniu. Dzi¶ dotrzymam wszystkich obietnic.

SI£A PRZEBUDZENIA
(H.kotwicka Ja jestem innym Ty)

Marzec 14, 2009r.  sobota

Dzi¶ jest dzieñ  BIA£Y KOSMICZNY PIES  -  130

Mi³o¶æ jest czê¶ci± sk³adow± mojej drogi. G³owa i serce doprowadz± mnie do harmonii wewnêtrznej. Dzisiejszy dzieñ jest prze³omowym momentem w moim ¿yciu. Dzi¶ zwracam uwagê na reakcje cia³a emocjonalnego. Warunkiem powodzenia jest sharmonizowane pole uczuæ. Dzi¶ akceptujê siebie takim, jaki jestem, bo tylko pod tym warunkiem odnajdê prawdziw± to¿samo¶æ i zacznê ¿yæ od nowa. Konflikty wynikaj± z mojego za¶lepienia i braku tolerancji wobec siebie i ludzi.

SI£A EMOCJI

Marzec 15, 2009r. niedziela

Dzi¶ jest dzieñ NIEBIESKA MAGNETYCZNA MA£PA  -  131

Dzi¶ melduje siê moja nad¶wiadomo¶æ z cudownymi darami. Dziêki niej odkrywam swoj± niewinno¶æ, opuszczam czysto zwierzêc± formê bytu i z lekko¶ci± idê przez ¿ycie. Moj± si³± jest pogoda ducha i ciep³o. Przeceniaj±c surowo¶æ i powagê, st³umi³em w sobie rado¶æ, poczucie humoru i wra¿liwo¶æ. Dzi¶ wysadzam w powietrze wszystkie ponure ¶wiaty.

SI£A LEKKO¦CI

Marzec 16, 2009r. poniedzia³ek

Dzi¶ jest dzieñ ¯Ó£TY BIEGUNOWY CZ£OWIEK  -  132

Dzi¶ wnoszê do ¿ycia autentyzm, niezale¿no¶æ i si³ê woli. Dzi¶ sprawdzê siê w ¶wiecie skrajno¶ci i dziêki mo¿liwo¶ci wyboru zdobêdê m±dro¶æ ¿yciow±. Dzi¶ nie stracê g³owy i nie zra¿± mnie ¿adne pora¿ki. Jestem gotów poznaæ swoje pozytywne i negatywne strony. Stoj±c na wulkanie rezonansów karmicznych, zdajê dzi¶ egzamin dojrza³o¶ci. Dzi¶ doceniam wielko¶æ natury ludzkiej.

SI£A WOLNEJ WOLI
(H.Kotwicka Ja jestem innym TY)

Marzec 17, 2009r. wtorek

Dzi¶ jest dzieñ CZERWONY ELEKTRYCZNY WÊDROWIEC  133

Dzi¶ wstêpujê na wojenn± ¶cie¿kê, aby poznaæ pobudki, jakimi kieruje siê moje EGO. Ten krok jest bardzo wa¿ny, ale i niebezpieczny. Nie wszystko, co mi podpowiada EGO, jest z³e i pozbawione sensu. Dzi¶ dostrzegam perspektywy wspó³pracy i przestajê dreptaæ w miejscu. Nie wolno mi tylko zapomnieæ, ¿e dzi¶ stojê na polu karmicznym. Zachowam wiêc ostro¿no¶æ i nie dam siê ponie¶æ emocjom.

SI£A WOLNO¦CI

Marzec 18, 2009r. ¶roda

Dzi¶ jest dzieñ BIA£Y SAMOISTNY MAG  -  134

Moje serce otwiera przede mn± wrota do królestwa i magii. Dzi¶ budzê w sobie maga i szamana, ale nie z pomoc± trików technicznych czy ezoterycznych iluzji, lecz za spraw± bezwarunkowej mi³o¶ci. Wiem, ¿e manipulowanie prawd± i uciekanie siê do k³amstwa, zamyka mi drogê do sukcesu. Dzi¶ puszczam wolno karierê i pieni±dz. W³a¶nie pogoñ za maj±tkiem zamknê³a mnie w ni¿szych ¶wiatach.

SI£A PRAWORZ¡DNO¦CI

Marzec 19, 2009r. czwartek

Dzi¶ jest dzieñ NIEBIESKI WIOD¡CY ORZE£  -  135

Wyobra¼nia jest wymogiem otwarcia siê na wizje. Prawdziwa wizja ods³ania siê na okre¶lonej p³aszczy¼nie ¦wiat³a. Wszystko, co lezy ni¿ej jest z³udnym obrazem, pochodz±cym ze ¶wiata iluzji astralnych. Dzi¶ uczê siê odró¿niaæ omamy od prawdziwych wizji i przestajê korzystaæ z informacji nap³ywaj±cych z pól astralnych. Dzi¶ bêdê ostro¿ny i czujny.

SI£A WIZJI
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 08:25:35 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Marzec 19, 2009, 19:28:02 »

thotal nie wiem czy siê znasz na kalendarzu majów (ja wcale wiêc siê pytam U¶miech ) zobacz na ta stronkê
http://calendar.zoznam.sk/mayan_calendar-pl.php?ly=2012
czy móg³by¶ pokolei rozszyfrowaæ cyferki Co¶ zwróæ uwagê na datê 21.12.2012, pi±tek - zaczyna siê nowa era - 13.0.0.0.0 - 4. Ahau - 8. Cumku  - my¶lê ze to w³a¶nie jest koniec ¶wiata bo dla majów ¶wiat to by³a jedna jaka¶ era (czasookres) nie pamiêtam teraz dok³adnie jaki.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2009, 19:31:17 wys³ane przez Blad » Zapisane
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Marzec 20, 2009, 00:15:30 »

Blad,
chyba nie potrafiê Ci daæ zadawalaj±cej odpowiedzi, nie wiem co bêdzie po...

Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Marzec 20, 2009, 00:24:15 »

Marzec 20, 2009r. pi±tek

Dzi¶ jest dzieñ ¯Ó£TY RYTMICZNY WOJOWNIK  -  136

Dzi¶ jednoczê rozum z intuicj±, odrywam siê od "nieludzkiej" przesz³o¶ci, uwalniam siê od niekorzystnych powi±zañ i zaprzestajê walk, za którymi przepada moje EGO. Dzi¶ zaufam mojej m±dro¶ci mistycznej i z jej pomoc± zrównowa¿ê wszystkie rozbie¿no¶ci pomiêdzy tym, co widzi prawa, a co lewa pó³kula muzgu. Dzi¶ wyzbywam siê strachu i nie pozwolê mojemu EGO, ani my¶lokszta³tom zapêdziæ siê w ¶lep± uliczkê.

SI£A INTELIGENCJI
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Marzec 20, 2009, 19:38:45 »

Moje pytanie nie dotyczy³o czasów "po" .... moje pytanie dotyczy³o oznaczeñ cyfrowych w kalendarzu. Chodzi³o mi równie¿ o informacjê jaki czasookres by³ nazywany przez Majów ¶wiatem. PO prostu nie pamiêtam.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #10 : Marzec 21, 2009, 00:21:03 »

Mo¿e kiedy¶ siê dowiemy, na dzieñ dzisiejszy, ja równie¿ niewiele mam pojêcia...

Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Marzec 21, 2009, 00:31:23 »

Marzec 21, 2009r. sobota

Dzi¶ jest dzieñ CZERWONA REZONANSOWA ZIEMIA  -  137

Dzi¶ kontrolujê moje pobudki, impulsywno¶æ i niskie popêdy. Dzi¶ chodzi nie tylko o moje dobro, ale o dobro ogó³u. To, co nie s³u¿y ca³o¶ci, zostanie bezwzglêdnie wyeliminowanie z mojego pola i byæ mo¿e nie bêdê tym zachwycony. Zamiast narzekaæ, ¿e jest ¼le, przypatrzê siê nowym trendom, zacznê przeciwdzia³aæ ob³udzie. Dzi¶ podejdê z mi³o¶ci± do ludzi, zwierz±t i przyrody.

SI£A KIEROWANIA
(H.kotwicka Ja jestem innym Ty)
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Marzec 21, 2009, 15:24:05 »

KONIEC ¦WIATA W 2012 ROKU

Okre¶lenie "koniec ¶wiata" pochodzi z kalendarza Majów.

Za spraw± precesji tzw. punkt Barana (zwany inaczej punktem równonocy) przesuwa siê i wêdruje przed kolejnymi gwiazdozbiorami, jednak w przeciwn± stronê ni¿ znaki zodiaku. Zale¿nie od tego, na tle którego gwiazdozbioru aktualnie siê on znajduje, na Ziemi nastêpuje zmiana kolejnych Er.

Ka¿da Era liczy ok. 2000 lat.

Pe³ny cykl obiegu Punktu Barana trwa 26 000 lat (dok³adnie 25 770 lat). Nasi uczeni ten okres nazywaj± "rokiem platoñskim", Aztekowie "s³oñcem", a Majowie "¦WIATEM".

Obecnie zbli¿amy siê do koñca "¶wiata" wed³ug kalendarza Majów, co nie oznacza wcale koñca ludzko¶ci, lecz koniec kolejnego, licz±cego 26 000 lat cyklu ewolucyjnego, którego pocz±tkiem by³y narodziny planety Wenus.

http://astro.eco.pl/kon_swiata.html
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Marzec 22, 2009, 00:53:05 »

Marzec 22, 2009r. niedziela

Dzi¶ jest dzieñ BIA£E GALAKTYCZNE ZWIERCIAD£O  -  138

Dzi¶ przeprowadzam wnikliw± kontrolê my¶li. Wszystkie negatywne my¶li wracaj± do mnie z powrotem i nêkaj± mnie tak d³ugo, a¿ je zaakceptujê i uzdrowiê. Dzi¶ nie idê na kompromis z moim EGO i nie wypieram siê swoich negatywnych odbiæ. Dzi¶ nie upieram siê przy s³uszno¶ci moich przekonañ, lecz pozwalam objawiæ siê innym prawdom.

SI£A ROZPOZNANIA
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Marzec 22, 2009, 11:17:54 »

a oto co znalazlem na stronie tom1ek U¶miech http://rok2012.w.interia.pl/ w dziale rok 2012

Kin by³ jednym dniem, Uinal miesi±cem, Tun rokiem itd. Jej zapis by³ nieco prostszy. Najpierw zapisywano, który mamy dzieñ, nastêpnie miesi±c, rok i nastêpne jednostki czasu. Wychodzi³o to mniej wiêcj tak: 10 kin, 13 uinal, 10 tun to: 10.13.10.0.0

Tajemnicza data.

Wed³ug wierzeñ Majów istnieje 5 ¶wiatów nastêpuj±cych jeden po drugim. My ¿yjemy teraz w czwartym. W ¶wi±tyniach Majów zapisane s± daty koñców wszystkich okresów prócz ostatniego - pi±tego. Skoro wiec jest i czwarta data, mo¿na obliczyæ, kiedy wg Majów skoñczy siê okres w którym ¿yjemy. Naukowcy odczytali j± jako 13.0.0.0.0 czyli 21 grudnia 2012 roku.

nasze kalendarze tezkoncza sie z dana era czyli z danym rokiem kalendarzowym i w nastepnym roku wychodza nowe. to po prostu (jak na razie) oznacza koniec danej ery, po której przyjdzie nastepna U¶miech

muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Marzec 22, 2009, 17:56:30 »

Która siê nie skoñczy Chichot
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Marzec 23, 2009, 00:31:12 »

Marzec 23, 2009r. poniedziałek

Dziś jest dzień NIEBIESKI SOLARNY WICHER  -  139

Dziś pozwalam ponieść się impulsom odnowy i zapoczątkuję zmiany w życiu. Dziś dobrowolnie poddaję się prądowi przekształceń, by zregenerować moje osłabione siły, wymazać negatywne odczucia, uporządkować chaotyczne myśli. Dziś uwalniam się od podświadomego lęku o przyszłość, od manii prześladowczej, krytycyzmu, chorobliwego przywiązania do starych nawyków i zasad.

SIŁA ODNOWY

=====================================

Marzec 24, 2009r. wtorek

Dziś jest dzień  ŻÓŁTE PLANETARNE SŁOŃCE  -  140

Dziś działa na mnie siła, która zwie się Światłem Chrystusowym. Dziś Chrystus zstępuje do mojego życia. Zostać się przez Niego oświeconym jest moim cichym marzeniem. Dziś przemawia przeze mnie boska mądrość. Bezwarunkowe przebaczenie i miłość pomogą mi rozwiązać problemy osobiste.

SIŁA BEZWARUNKOWEJ MIŁOŚCI

=====================================

Marzec 25, 2009r. środa

Dziś jest dzień  CZERWONY SPEKTRALNY SMOK  -  141

Dziś zrzucam wszystkie ciężary, które przez lata gromadziłem na swoich barkach. Intuicja powie mi, od czego zacząć. Moje ciało stało się koniem pociągowym w powozie mojego EGO. Dziś zneutralizuję to, co nigdy wcześniej nie mogło być zneutralizowane. Wiara w powodzenie pomoże mi przetrwać ciężkie chwile.

SIŁA ZAUFANIA
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 08:16:16 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #17 : Marzec 25, 2009, 08:14:29 »

To ja może rzucę link, gdzie sobie każdy sprawdzi te informacje na dowolny dzień:

http://www.maya.net.pl/_pl/metryka.php?LANG=pl

Wystarczy wpisać datę i kliknąć "szukaj".

~Thotal, nie zamieszczaj już tego tu więcej, bo robi się spam. Zamieściłeś kilka przykładowych tekstów - fajnie U¶miech. Jak komuś się coś takiego podoba, to będzie wchodził w ten link i sobie sprawdzał (możesz go dodać do twojego pierwszego posta). Od teraz zamieszczamy tu ew. tylko komentarze do tego tematu.

« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 08:15:24 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Marzec 25, 2009, 08:42:26 »

OK.
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Marzec 26, 2009, 06:56:35 »

tomek ale to bylo calkiem fajnie prowadzone wchodzilem rano i mialem juz wszystko gotowe  czego sie spodziewac Chichot to ni jest ¿aden spam U¶miech
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #20 : Marzec 27, 2009, 19:32:40 »

tomek ale to bylo calkiem fajnie prowadzone wchodzilem rano i mialem juz wszystko gotowe  czego sie spodziewac Chichot to ni jest żaden spam U¶miech

jeśli naprawdę cię to interesuje, to wejdziesz w tamten link, wpiszesz datę i sobie przeczytasz
przeznaczysz na to 10 sekund więcej, niż dotychczas; a jeśli żal ci tych 10 sekund, to naprawdę cię to nie interesuje Jêzyk
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2009, 19:33:06 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
kamil771
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Maj 03, 2009, 08:49:03 »

Interpretacja kalendarza majów

http://news.astronet.pl/news.cgi?5967
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: