Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Styczeń 12, 2025, 14:34:16

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kalendarz MajĂłw - rok elektrycznego wichru - kin dnia  (Przeczytany 14254 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Thotal
Gość
« : Marzec 04, 2009, 10:01:56 »

Marzec 04,2009r  Âśroda

Dzisiaj jest dzieĂą - ¯Ó£TE ELEKTRYCZNE SÂŁOÑCE  -  120

Dziœ ALFA i OMEGA oœwieca moje zmys³y. Dziœ œwiadomoœÌ chrystusowa wychodzi na przeciw emocjom. Dziœ uzdrowiê wszystkie s³abe punkty. Dziœ nie czekam na przeprosiny, lecz pierwszy wyci¹gam rêkê na zgodê. Przestajê byÌ pamiêtliwy. Pielêgnowanie uraz, duma i upór nie id¹ w parze z mi³oœci¹.

SIÂŁA BEZWARUNKOWEJ MIÂŁOÂŚCI

(za HannÂą KotwickÂą - Ja jestem innym ty)
MiÂłego dnia - Thotal UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 21:21:10 wysłane przez Thotal » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #1 : Marzec 04, 2009, 19:57:06 »

Postanowienie godne pochwaÂły. Jednak nie znajÂąc siĂŞ na tym zadam, byĂŚ moze dziecinne pytanie. To postanowienie tyczy tylko Twej osoby, czy moÂże odnosi siĂŞ do kaÂżdego?
Thotal
Gość
« Odpowiedz #2 : Marzec 04, 2009, 21:22:32 »

Od dziœ bêdê przedstawia³ program na dzieù za pomoc¹ przes³ania z ksi¹¿ki - Ja jestem innym Ty Hanny Kotwickiej.
Ka¿dy dzieù wg Kalendarza Majów, przynosi inne wibracje, inne energie, do których powinniœmy siê dostosowaÌ. Znaj¹c przes³anie dnia wiemy co mo¿e nas spotkaÌ i jak nale¿y reagowaÌ. Dzisiejszy dzieù przyniós³ nam wszystkim si³ê bezwarunkowej mi³oœci, kto siê dostosowa³, ten doœwiadczy tej energi w jakiœ sposób. To s¹ tylko przes³ania, co ktoœ z nimi zrobi, to ju¿ inna rzecz.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #3 : Marzec 05, 2009, 00:24:58 »

Marzec 05, 2009r.  czwartek

DziÂś jest dzieĂą - CZERWONY SAMOISTNY SMOK  -  121

DziÂś pokonujĂŞ poczucie osamotnienia, wewnĂŞtrznego wypalenia i strachu. PorzÂądkujĂŞ sposĂłb myÂślenia, przejmujĂŞ kontrolĂŞ EGO i poruszam siĂŞ z peÂłnÂą swobodÂą. DziÂś zaufam boskiemu prowadzeniu, odejdĂŞ od przesadnych zabezpieczeĂą. Nie bĂŞdĂŞ teÂż oczekiwaĂŚ gwarancji ani jakiejkolwiek aprobaty z zewnÂątrz.

SIÂŁA ZAUFANIA
(H.Kotwicka Ja jestem innym Ty)
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 21:19:59 wysłane przez Thotal » Zapisane
Dariusz
Gość
« Odpowiedz #4 : Marzec 05, 2009, 19:13:57 »

Thotal, czy nie lepiej byÂłoby gdybyÂś umieszczaÂł te informacje na dzieĂą przed. Tzn jutrzejszÂą juÂż dziÂś.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #5 : Marzec 05, 2009, 21:03:10 »

===scalenie by tom1ek===

Marzec 06, 2009r. piÂątek

DziÂś jest dzieĂą  -  BIAÂŁY WIODÂĄCY WIATR  -  122

Wydarzenia dzisiejszego dnia nawo³uj¹ mnie do zwalczania ognisk "rakotwórczych" w stosunkach miêdzyludzkich. Dziœ stajê siê przystêpny i gotowy do nawi¹zania dialogu. Dziœ nie ma ¿adnych wymówek, kompromisów czy stawiania warunków innym. Dziœ kontroluje mnie jedyny autorytet, jakim jest ¯YCIE. Dziœ nie obra¿ê siê za s³owa prawdy, lecz spokojnie wys³ucham wszelkich uwag.

SIÂŁA DUCHA

(H.Kotwicka - Ja jestem innym Ty)

================================

Marzec 07, 2009r.

DziÂś jest dzieĂą  -  NIEBIESKA WIODÂĄCA NOC  - 123

Dziœ przychodzi mi z pomoc¹ podœwiadomoœÌ. Pole snów wydobywa na powierzchniê wa¿ne kwestie, które st³umi³em pod wp³ywem narzuconych systemów wiary, wzorców wychowawczych i przymusów ideologicznych. Dziœ rozpoznam to, co zosta³o we mnie zag³uszone.

SIÂŁA INTUICJI

Marzec 08, 2009r.

DziÂś jest dzieĂą  -  ¯Ó£TE REZONANSOWE ZIARNO  -  124

Dziœ dostrzegam rozbie¿noœci pomiêdzy zdrowym rozs¹dkiem a pogl¹dami mojego "wszechwiedz¹cego" EGO. Dziœ Ìwiczê cierpliwoœÌ w stosunku do siebie i najbli¿szych. Rzucam nowe nasienie w glebê i pragnê, aby wykie³kowa³o z niego................(wymieù marzenie). To, co wyroœnie, ods³oni moj¹ prawdziw¹ naturê. Tylko czy starczy mi zapa³u do pielêgnowania tego, co zasia³em?

SIÂŁA ROZKWITU

Marzec 09,2009r.

DziÂś jest dzieĂą  -  CZERWONY GALAKTYCZNY WÂĄÂŻ  -  125

Moje cia³o jest cudownym bankiem informacji. Dziœ obserwujê stan moich nerwów, aby zbadaÌ, kto lub co wyprowadza mnie z równowagi. Dziœ wczujê siê w swoje po³o¿enie i po³o¿enie innych. Zanim wyci¹gnê wnioski, zastanowiê siê, czy moje przekonania nie bazuj¹ na tym, co wypada, a co nie wypada lub co powiedz¹ inni? Dziœ otworzê siê na podszepty intuicji i wyka¿ê siê tolerancj¹. Zachowam umiar i nie popadnê w przesadê. Dziœ dok³adnie rozpoznam, co mi w tym przeszkadza.

SIÂŁA INSTYNKTU

Marzec 10, 2009r.

DziÂś jest dzieĂą  -  BIAÂŁY SOLARNY ÂŁÂĄCZNIK  -  126

Tylko pe³na klarownoœÌ i mówienie prawdy mog¹ otworzyÌ mi oczy. Dziœ dowiem siê, co zatruwa mi ¿ycie i czego powinienem siê pozbyÌ. Dziœ nie bêdê z³y, jeœli coœ stracê. w ka¿dym negatywnym zdarzeniu znajdê choÌby jeden pozytywny aspekt. Dziœ puszczam w niepamiêÌ przesz³oœc i wszystkie urazy do ludzi. Tylko tak doœwiadczê wielkiej ulgi i nie zburzê spokoju innym.

SIÂŁA PRZEMIAN

Marzec 11, 2009r.

DziÂś jest dzieĂą  NIEBIESKA PLANETARNA RÊKA  -  127

Dziœ jestem praw¹ rêk¹ Boga. Demaskujê fa³sz oraz œwiat iluzji i braków. Zamiast oczekiwaÌ, burzyÌ siê i ¿¹daÌ, sam biorê siê do pracy. Mam wystarczaj¹co du¿o si³y. Dziœ zobaczê, co powinienem uzdrowiÌ w sobie, by nie byÌ konfliktowym. Dziœ uczê siê lekk¹ rêk¹ braÌ i dawaÌ.

SIÂŁA UZDROWIENIA

Marzec 12, 2009r.

DziÂś jest dzieĂą  ¯ÓLTA SPEKTRALNA GWIADZA  -  128

Dziœ neutralizujê szkodliwe odpady w polu uczuÌ. Dziêki ciemnoœciom, nieprawied³owoœciom i niesprawiedliwoœciom mogê rozwin¹Ì zdolnoœÌ w³aœciwego rozstrzygania w ¿yciu. Dziœ stawiam na harmoniê, zaprzestajê walk i odrzucam urazy. Robiê czystkê w polu emocji i przezwyciê¿am niechêÌ do ludzi.

SI£A PIÊKNA

Marzec 13, 2009r. piÂątek

DziÂś jest dzieĂą CZERWONY KRYSTALICZNY KSIʯYC  -  129

DziÂś schodzĂŞ na samo dno konfliktĂłw, by dotrzeĂŚ do ÂźrĂłdeÂł prawdy. Tylko tak zdobĂŞdĂŞ informacje, jak odnowiĂŚ swoje Âżycie i zlikwidowaĂŚ ogniska zapalne. DziÂś uÂświadamiam sobie swojÂą rolĂŞ i zadania na Ziemi. Wiem, co mam do zrobienia w otoczeniu. DziÂś dotrzymam wszystkich obietnic.

SIÂŁA PRZEBUDZENIA
(H.kotwicka Ja jestem innym Ty)

Marzec 14, 2009r.  sobota

DziÂś jest dzieĂą  BIAÂŁY KOSMICZNY PIES  -  130

Mi³oœÌ jest czêœci¹ sk³adow¹ mojej drogi. G³owa i serce doprowadz¹ mnie do harmonii wewnêtrznej. Dzisiejszy dzieù jest prze³omowym momentem w moim ¿yciu. Dziœ zwracam uwagê na reakcje cia³a emocjonalnego. Warunkiem powodzenia jest sharmonizowane pole uczuÌ. Dziœ akceptujê siebie takim, jaki jestem, bo tylko pod tym warunkiem odnajdê prawdziw¹ to¿samoœÌ i zacznê ¿yÌ od nowa. Konflikty wynikaj¹ z mojego zaœlepienia i braku tolerancji wobec siebie i ludzi.

SIÂŁA EMOCJI

Marzec 15, 2009r. niedziela

DziÂś jest dzieĂą NIEBIESKA MAGNETYCZNA MAÂŁPA  -  131

Dziœ melduje siê moja nadœwiadomoœÌ z cudownymi darami. Dziêki niej odkrywam swoj¹ niewinnoœÌ, opuszczam czysto zwierzêc¹ formê bytu i z lekkoœci¹ idê przez ¿ycie. Moj¹ si³¹ jest pogoda ducha i ciep³o. Przeceniaj¹c surowoœÌ i powagê, st³umi³em w sobie radoœÌ, poczucie humoru i wra¿liwoœÌ. Dziœ wysadzam w powietrze wszystkie ponure œwiaty.

SIÂŁA LEKKOÂŚCI

Marzec 16, 2009r. poniedziaÂłek

DziÂś jest dzieĂą ¯Ó£TY BIEGUNOWY CZÂŁOWIEK  -  132

Dziœ wnoszê do ¿ycia autentyzm, niezale¿noœÌ i si³ê woli. Dziœ sprawdzê siê w œwiecie skrajnoœci i dziêki mo¿liwoœci wyboru zdobêdê m¹droœÌ ¿yciow¹. Dziœ nie stracê g³owy i nie zra¿¹ mnie ¿adne pora¿ki. Jestem gotów poznaÌ swoje pozytywne i negatywne strony. Stoj¹c na wulkanie rezonansów karmicznych, zdajê dziœ egzamin dojrza³oœci. Dziœ doceniam wielkoœÌ natury ludzkiej.

SIÂŁA WOLNEJ WOLI
(H.Kotwicka Ja jestem innym TY)

Marzec 17, 2009r. wtorek

DziÂś jest dzieĂą CZERWONY ELEKTRYCZNY WÊDROWIEC  133

Dziœ wstêpujê na wojenn¹ œcie¿kê, aby poznaÌ pobudki, jakimi kieruje siê moje EGO. Ten krok jest bardzo wa¿ny, ale i niebezpieczny. Nie wszystko, co mi podpowiada EGO, jest z³e i pozbawione sensu. Dziœ dostrzegam perspektywy wspó³pracy i przestajê dreptaÌ w miejscu. Nie wolno mi tylko zapomnieÌ, ¿e dziœ stojê na polu karmicznym. Zachowam wiêc ostro¿noœÌ i nie dam siê ponieœÌ emocjom.

SIÂŁA WOLNOÂŚCI

Marzec 18, 2009r. Âśroda

DziÂś jest dzieĂą BIAÂŁY SAMOISTNY MAG  -  134

Moje serce otwiera przede mnÂą wrota do krĂłlestwa i magii. DziÂś budzĂŞ w sobie maga i szamana, ale nie z pomocÂą trikĂłw technicznych czy ezoterycznych iluzji, lecz za sprawÂą bezwarunkowej miÂłoÂści. Wiem, Âże manipulowanie prawdÂą i uciekanie siĂŞ do kÂłamstwa, zamyka mi drogĂŞ do sukcesu. DziÂś puszczam wolno karierĂŞ i pieniÂądz. WÂłaÂśnie pogoĂą za majÂątkiem zamknĂŞÂła mnie w niÂższych Âświatach.

SIÂŁA PRAWORZÂĄDNOÂŚCI

Marzec 19, 2009r. czwartek

DziÂś jest dzieĂą NIEBIESKI WIODÂĄCY ORZEÂŁ  -  135

WyobraŸnia jest wymogiem otwarcia siê na wizje. Prawdziwa wizja ods³ania siê na okreœlonej p³aszczyŸnie Œwiat³a. Wszystko, co lezy ni¿ej jest z³udnym obrazem, pochodz¹cym ze œwiata iluzji astralnych. Dziœ uczê siê odró¿niaÌ omamy od prawdziwych wizji i przestajê korzystaÌ z informacji nap³ywaj¹cych z pól astralnych. Dziœ bêdê ostro¿ny i czujny.

SIÂŁA WIZJI
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 08:25:35 wysłane przez tom1ek » Zapisane
Blad
Gość
« Odpowiedz #6 : Marzec 19, 2009, 19:28:02 »

thotal nie wiem czy siĂŞ znasz na kalendarzu majĂłw (ja wcale wiĂŞc siĂŞ pytam UÂśmiech ) zobacz na ta stronkĂŞ
http://calendar.zoznam.sk/mayan_calendar-pl.php?ly=2012
czy mĂłgÂłbyÂś pokolei rozszyfrowaĂŚ cyferki CoÂś zwróÌ uwagĂŞ na datĂŞ 21.12.2012, piÂątek - zaczyna siĂŞ nowa era - 13.0.0.0.0 - 4. Ahau - 8. Cumku  - myÂślĂŞ ze to wÂłaÂśnie jest koniec Âświata bo dla majĂłw Âświat to byÂła jedna jakaÂś era (czasookres) nie pamiĂŞtam teraz dokÂładnie jaki.
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2009, 19:31:17 wysłane przez Blad » Zapisane
Thotal
Gość
« Odpowiedz #7 : Marzec 20, 2009, 00:15:30 »

Blad,
chyba nie potrafiĂŞ Ci daĂŚ zadawalajÂącej odpowiedzi, nie wiem co bĂŞdzie po...

Thotal
Gość
« Odpowiedz #8 : Marzec 20, 2009, 00:24:15 »

Marzec 20, 2009r. piÂątek

DziÂś jest dzieĂą ¯Ó£TY RYTMICZNY WOJOWNIK  -  136

Dziœ jednoczê rozum z intuicj¹, odrywam siê od "nieludzkiej" przesz³oœci, uwalniam siê od niekorzystnych powi¹zaù i zaprzestajê walk, za którymi przepada moje EGO. Dziœ zaufam mojej m¹droœci mistycznej i z jej pomoc¹ zrównowa¿ê wszystkie rozbie¿noœci pomiêdzy tym, co widzi prawa, a co lewa pó³kula muzgu. Dziœ wyzbywam siê strachu i nie pozwolê mojemu EGO, ani myœlokszta³tom zapêdziÌ siê w œlep¹ uliczkê.

SIÂŁA INTELIGENCJI
Blad
Gość
« Odpowiedz #9 : Marzec 20, 2009, 19:38:45 »

Moje pytanie nie dotyczyÂło czasĂłw "po" .... moje pytanie dotyczyÂło oznaczeĂą cyfrowych w kalendarzu. ChodziÂło mi rĂłwnieÂż o informacjĂŞ jaki czasookres byÂł nazywany przez MajĂłw Âświatem. PO prostu nie pamiĂŞtam.
Thotal
Gość
« Odpowiedz #10 : Marzec 21, 2009, 00:21:03 »

MoÂże kiedyÂś siĂŞ dowiemy, na dzieĂą dzisiejszy, ja rĂłwnieÂż niewiele mam pojĂŞcia...

Thotal
Gość
« Odpowiedz #11 : Marzec 21, 2009, 00:31:23 »

Marzec 21, 2009r. sobota

DziÂś jest dzieĂą CZERWONA REZONANSOWA ZIEMIA  -  137

Dziœ kontrolujê moje pobudki, impulsywnoœÌ i niskie popêdy. Dziœ chodzi nie tylko o moje dobro, ale o dobro ogó³u. To, co nie s³u¿y ca³oœci, zostanie bezwzglêdnie wyeliminowanie z mojego pola i byÌ mo¿e nie bêdê tym zachwycony. Zamiast narzekaÌ, ¿e jest Ÿle, przypatrzê siê nowym trendom, zacznê przeciwdzia³aÌ ob³udzie. Dziœ podejdê z mi³oœci¹ do ludzi, zwierz¹t i przyrody.

SIÂŁA KIEROWANIA
(H.kotwicka Ja jestem innym Ty)
Blad
Gość
« Odpowiedz #12 : Marzec 21, 2009, 15:24:05 »

KONIEC ÂŚWIATA W 2012 ROKU

OkreÂślenie "koniec Âświata" pochodzi z kalendarza MajĂłw.

Za sprawÂą precesji tzw. punkt Barana (zwany inaczej punktem rĂłwnonocy) przesuwa siĂŞ i wĂŞdruje przed kolejnymi gwiazdozbiorami, jednak w przeciwnÂą stronĂŞ niÂż znaki zodiaku. ZaleÂżnie od tego, na tle ktĂłrego gwiazdozbioru aktualnie siĂŞ on znajduje, na Ziemi nastĂŞpuje zmiana kolejnych Er.

KaÂżda Era liczy ok. 2000 lat.

PeÂłny cykl obiegu Punktu Barana trwa 26 000 lat (dokÂładnie 25 770 lat). Nasi uczeni ten okres nazywajÂą "rokiem platoĂąskim", Aztekowie "sÂłoĂącem", a Majowie "ÂŚWIATEM".

Obecnie zbliÂżamy siĂŞ do koĂąca "Âświata" wedÂług kalendarza MajĂłw, co nie oznacza wcale koĂąca ludzkoÂści, lecz koniec kolejnego, liczÂącego 26 000 lat cyklu ewolucyjnego, ktĂłrego poczÂątkiem byÂły narodziny planety Wenus.

http://astro.eco.pl/kon_swiata.html
Thotal
Gość
« Odpowiedz #13 : Marzec 22, 2009, 00:53:05 »

Marzec 22, 2009r. niedziela

DziÂś jest dzieĂą BIAÂŁE GALAKTYCZNE ZWIERCIADÂŁO  -  138

DziÂś przeprowadzam wnikliwÂą kontrolĂŞ myÂśli. Wszystkie negatywne myÂśli wracajÂą do mnie z powrotem i nĂŞkajÂą mnie tak dÂługo, aÂż je zaakceptujĂŞ i uzdrowiĂŞ. DziÂś nie idĂŞ na kompromis z moim EGO i nie wypieram siĂŞ swoich negatywnych odbiĂŚ. DziÂś nie upieram siĂŞ przy sÂłusznoÂści moich przekonaĂą, lecz pozwalam objawiĂŚ siĂŞ innym prawdom.

SIÂŁA ROZPOZNANIA
Blad
Gość
« Odpowiedz #14 : Marzec 22, 2009, 11:17:54 »

a oto co znalazlem na stronie tom1ek UÂśmiech http://rok2012.w.interia.pl/ w dziale rok 2012

Kin byÂł jednym dniem, Uinal miesiÂącem, Tun rokiem itd. Jej zapis byÂł nieco prostszy. Najpierw zapisywano, ktĂłry mamy dzieĂą, nastĂŞpnie miesiÂąc, rok i nastĂŞpne jednostki czasu. WychodziÂło to mniej wiĂŞcj tak: 10 kin, 13 uinal, 10 tun to: 10.13.10.0.0

Tajemnicza data.

WedÂług wierzeĂą MajĂłw istnieje 5 ÂświatĂłw nastĂŞpujÂących jeden po drugim. My Âżyjemy teraz w czwartym. W ÂświÂątyniach MajĂłw zapisane sÂą daty koĂącĂłw wszystkich okresĂłw prĂłcz ostatniego - piÂątego. Skoro wiec jest i czwarta data, moÂżna obliczyĂŚ, kiedy wg MajĂłw skoĂączy siĂŞ okres w ktĂłrym Âżyjemy. Naukowcy odczytali jÂą jako 13.0.0.0.0 czyli 21 grudnia 2012 roku.

nasze kalendarze tezkoncza sie z dana era czyli z danym rokiem kalendarzowym i w nastepnym roku wychodza nowe. to po prostu (jak na razie) oznacza koniec danej ery, po ktĂłrej przyjdzie nastepna UÂśmiech

muszin
Gość
« Odpowiedz #15 : Marzec 22, 2009, 17:56:30 »

KtĂłra siĂŞ nie skoĂączy Chichot
Thotal
Gość
« Odpowiedz #16 : Marzec 23, 2009, 00:31:12 »

Marzec 23, 2009r. poniedziałek

Dziś jest dzień NIEBIESKI SOLARNY WICHER  -  139

Dziś pozwalam ponieść się impulsom odnowy i zapoczątkuję zmiany w życiu. Dziś dobrowolnie poddaję się prądowi przekształceń, by zregenerować moje osłabione siły, wymazać negatywne odczucia, uporządkować chaotyczne myśli. Dziś uwalniam się od podświadomego lęku o przyszłość, od manii prześladowczej, krytycyzmu, chorobliwego przywiązania do starych nawyków i zasad.

SIŁA ODNOWY

=====================================

Marzec 24, 2009r. wtorek

Dziś jest dzień  ŻÓŁTE PLANETARNE SŁOŃCE  -  140

Dziś działa na mnie siła, która zwie się Światłem Chrystusowym. Dziś Chrystus zstępuje do mojego życia. Zostać się przez Niego oświeconym jest moim cichym marzeniem. Dziś przemawia przeze mnie boska mądrość. Bezwarunkowe przebaczenie i miłość pomogą mi rozwiązać problemy osobiste.

SIŁA BEZWARUNKOWEJ MIŁOŚCI

=====================================

Marzec 25, 2009r. środa

Dziś jest dzień  CZERWONY SPEKTRALNY SMOK  -  141

Dziś zrzucam wszystkie ciężary, które przez lata gromadziłem na swoich barkach. Intuicja powie mi, od czego zacząć. Moje ciało stało się koniem pociągowym w powozie mojego EGO. Dziś zneutralizuję to, co nigdy wcześniej nie mogło być zneutralizowane. Wiara w powodzenie pomoże mi przetrwać ciężkie chwile.

SIŁA ZAUFANIA
« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 08:16:16 wysłane przez tom1ek » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #17 : Marzec 25, 2009, 08:14:29 »

To ja może rzucę link, gdzie sobie każdy sprawdzi te informacje na dowolny dzień:

http://www.maya.net.pl/_pl/metryka.php?LANG=pl

Wystarczy wpisać datę i kliknąć "szukaj".

~Thotal, nie zamieszczaj już tego tu więcej, bo robi się spam. Zamieściłeś kilka przykładowych tekstów - fajnie UÂśmiech. Jak komuś się coś takiego podoba, to będzie wchodził w ten link i sobie sprawdzał (możesz go dodać do twojego pierwszego posta). Od teraz zamieszczamy tu ew. tylko komentarze do tego tematu.

« Ostatnia zmiana: Marzec 25, 2009, 08:15:24 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
Thotal
Gość
« Odpowiedz #18 : Marzec 25, 2009, 08:42:26 »

OK.
muszin
Gość
« Odpowiedz #19 : Marzec 26, 2009, 06:56:35 »

tomek ale to bylo calkiem fajnie prowadzone wchodzilem rano i mialem juz wszystko gotowe  czego sie spodziewac Chichot to ni jest Âżaden spam UÂśmiech
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« Odpowiedz #20 : Marzec 27, 2009, 19:32:40 »

tomek ale to bylo calkiem fajnie prowadzone wchodzilem rano i mialem juz wszystko gotowe  czego sie spodziewac Chichot to ni jest żaden spam UÂśmiech

jeśli naprawdę cię to interesuje, to wejdziesz w tamten link, wpiszesz datę i sobie przeczytasz
przeznaczysz na to 10 sekund więcej, niż dotychczas; a jeśli żal ci tych 10 sekund, to naprawdę cię to nie interesuje JĂŞzyk
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2009, 19:33:06 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
kamil771
Gość
« Odpowiedz #21 : Maj 03, 2009, 08:49:03 »

Interpretacja kalendarza majĂłw

http://news.astronet.pl/news.cgi?5967
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: