Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 20:07:06

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: [scalony] Globalny Bank nasion w Norwegii  (Przeczytany 25808 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« : Wrzesieñ 16, 2008, 10:09:40 »

Temat by³ ju¿ poruszany, ale na nowym forum jeszcze nie,
tak wiêc...

Projekt Camelot otrzyma³ wstrz±saj±cy list od jednego z norweskich polityków mówi±cy o przygotowaniach do nadchodz±cego kataklizmu, który ma zdarzyæ siê w ci±gu najbli¿szych kilku lat. Osoba, o której mowa, przekaza³a „Projektowi Camelot” liczne fotografie, na których widnieje obok takich postaci, jak premier Norwegii czy Benazir Bhutto. „Jeste¶my pewni kilku rzeczy, jednak nie mo¿emy ujawniæ jego nazwiska czy fotografii bez pozwolenia” – twierdz±.

Tre¶æ listu - fragmenty:
Jestem norweskim politykiem. Chcia³bym o¶wiadczyæ, ¿e czekaj± nas trudne czasy w latach 2008 – 2012.

Norweski rz±d buduje coraz wiêcej podziemnych baz i bunkrów. Pytani o to mówi±, i¿ chodzi o bezpieczeñstwo Norwegów. Kiedy prosi³em o informacje dowiedzia³em siê, ¿e maj± zostaæ skoñczone „przed 2011”.
To samo dzieje siê w przypadku Izraela i kilku innych krajów.
Dowodem na to co mówiê s± fotografie, które wysy³am z premierem i ministrami, z którymi siê spotykam i których znam. Wszyscy o tym wiedz±, ale nie chc± alarmowaæ spo³eczeñstwa, gdy¿ mog³oby to wywo³aæ masow± panikê.
Nadci±ga Planeta X, a Norwegia zaczê³a sk³adowanie po¿ywienia i nasion w regionie Svalbardu, W Arktyce z pomoc± USA i Unii Europejskiej oraz w ca³ym kraju. Pozwol± oni na ratunek tylko tym, którzy s± w elicie rz±dz±cej i tym, którzy mog± odbudowaæ wszystko od nowa, tj. lekarzom, naukowcom itd.
Je¶li chodzi o mnie, wiem ju¿, ¿e przed 2012 mam udaæ siê w okolice Mosjoen, gdzie znajduje siê podziemna baza. Tam jeste¶my podzieleni na sektory – czerwony, niebieski i zielony.
(...)
Ludzie, którzy pozostawieni zostan± na powierzchni wraz z innymi bêd± umieraæ i nie otrzymaj± jakiejkolwiek pomocy. Plan przewiduje, ¿e zapewni siê schronienie dwóm milionom Norwegów. Reszta skazana jest na ¶mieræ. Oznacza to, ¿e 2.600.000 osób pozostawi siê bez pomocy znik±d.
(...)
Jestem bardzo smutny. Czêsto narzekamy z innymi, i¿ wiele osób dowie siê o tym zbyt pó¼no, kiedy wszystko bêdzie ju¿ dla nich skoñczone. Rz±d ok³amuje ludzi od 1983 roku. Wiedz± o tym wszyscy norwescy politycy, ale nikt nie odwa¿y siê powiedzieæ o tym obywatelom. Boj± siê bowiem, i¿ równie¿ skazani zostan± na ¶mieræ i mog± nie zd±¿yæ do poci±gów NOAH 12, które zabior± ich do „azylu”, gdzie bêd± bezpieczni.

Je¶li powiedz± o tym wszystkim, bêd± martwi. Ale sam ju¿ nie dbam o to, co siê ze mn± stanie. Cz³owiek musi przetrwaæ jako gatunek. Ludzie musz± o tym wiedzieæ.
Wszystkie rz±dy ¶wiata s± tego ¶wiadome. Tym, którzy bêd± siê mogli uratowaæ sami doradziæ mogê, aby szukali wysoko po³o¿onych miejsc i jaskiñ, gdzie znajdzie siê miejsce na zapasy ¿ywno¶ci i wody wystarczaj±ce na co najmniej 5 lat. Je¶li wasz bud¿et na to pozwala, mo¿na zaopatrzyæ siê tak¿e w ¶rodki, które niwelowaæ mog± skutki promieniowania i biokombinezony.

Pe³ny tekst:
http://www.missionpharaoh.com/pl/planeta_x_nibiru/artykuly/projekt_camelot.php

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
radoslaw
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:05:46 »

Niech sobie buduj± schrony na zdrowie!
Nie rozumiej± (podobnie jak zwolennicy PCH) ¿e przechodz±c do nastêpnego wymiaru sami sobie wybieramy przysz³o¶æ - chcesz Nibiru i kataklizmy - masz.
pozdrawiam

Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:32:50 »

Norwegia jest najbardziej nag³o¶niona, inne pañstwa te¿ usypuj± sobie ziemianki. Du¿y u¶miech
Robson
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:46:09 »

Norwegia jest najbardziej nag³o¶niona, inne pañstwa te¿ usypuj± sobie ziemianki. Du¿y u¶miech

S± gdzie¶ jakie¶ informacje w necie, czy tylko s³ysza³e¶, ¿e inni tez buduj± ?
Chêtnie bym o tym poczyta³. Jak co¶ masz to podaj linka.
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 16, 2008, 11:57:45 »

Nieomieszkam jak tylko dokopiê siê do tego ponownie. Nie notujê gdzie która informacja siê znajduje, dlatego muszê szperaæ. Co¶
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 16, 2008, 12:59:02 »

Niech sobie buduj± schrony na zdrowie!
Nie rozumiej± (podobnie jak zwolennicy PCH) ¿e przechodz±c do nastêpnego wymiaru sami sobie wybieramy przysz³o¶æ - chcesz Nibiru i kataklizmy - masz.
pozdrawiam 

ehh... masakra Du¿y u¶miech
nie uwzglêdni³e¶ chyba opcji - "co je¶li kataklizmy nast±pi± jeszcze w 3. gêsto¶ci - PRZED przej¶ciem do 4."

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 16, 2008, 13:15:24 »

Ale nawet te schrony ich nie uchroni± przed tym co siê stanie i zap³ac± za swój egoizm
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 16, 2008, 21:29:34 »

Mora jak zwykle tajemniczy..
W jakiej¶ przepowiedni wyczyta³am zdanie które mi sie ko³acze 'ziemia ich nie skryje' ale nie pamietam sk±d to by³o.
Gdyby zaistnia³o trzesienie ziemi, skutki dla podziemnej bazy by³yby nieweso³e.
Jerzy Karma
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 17, 2008, 20:35:38 »

"Postraszê" tych, co maj± schrony:

Jer. 4:7-9,13,22-28
7. Lew wypad³ ze swojej gêstwiny i wyruszy³ niszczyciel narodów, wyszed³ ze swojego miejsca, aby obróciæ twoj± ziemiê w pustyniê; twoje miasta bêd± zburzone, bez mieszkañców.
8. Dlatego przyodziejcie siê w wory, narzekajcie i biadajcie, gdy¿ nie odwróci³ siê od nas zapalczywy gniew Pana!
9. I stanie siê w owym dniu - mówi Pan - ¿e zniknie odwaga króla i odwaga ksi±¿±t, i zdrêtwiej± kap³ani, a prorocy bêd± przera¿eni.
    ...
13. Oto nadchodzi wróg jak chmury, a jego wozy s± jak huragan, jego rumaki szybsze ni¿ or³y. Biada nam, bo jeste¶my zgubieni!
    ...
22. Jak¿e g³upi jest mój lud, nic o mnie nie wie. Niem±dre to i nierozumne dzieci. S± bieg³e w czynieniu z³a, lecz dobrze czyniæ nie umiej±.
23. Spojrza³em na ziemiê - a oto pustka i pró¿nia, ku niebu - a nie by³o na nim jego ¶wiat³a.
24. Spojrza³em na góry - a oto siê trzês³y, na wszystkie pagórki - a one siê chwia³y.
25. Spojrza³em - a oto nie by³o cz³owieka, a wszystkie ptaki niebieskie odlecia³y.
26. Spojrza³em - a oto pole urodzajne sta³o siê pustyni±, a wszystkie jego miasta zburzone przed Panem przez ¿ar jego gniewu.
27. Gdy¿ tak mówi Pan: Ca³y kraj stanie siê pustyni±, jednak¿e ca³kiem go nie zniszczê.
28. Dlatego smuci siê ziemia, a niebiosa w górze okrywaj± siê ¿a³ob±; gdy¿ powiedzia³em, co postanowi³em, nie ¿a³ujê i nie cofnê siê przed tym.

I jakby kto¶ mia³ w±tpliwo¶ci jakie¶:

Izaj. 34:1-4
1. Zbli¿cie siê, narody, aby s³uchaæ, i wy, ludy, s³uchajcie uwa¿nie! Niech s³ucha ziemia i to, co j± nape³nia, okr±g ziemi i wszystko, co z niej wyrasta!
2. Gdy¿ rozgniewa³ siê Pan na wszystkie narody, jest oburzony na ca³e ich wojsko, ob³o¿y³ je kl±tw±, przeznaczy³ je na rze¼.
3. Ich zabici nie bêd± pochowani, a z trupów bêdzie siê unosi³ smród; Góry rozmiêkn± od ich krwi.
4. I wszystkie pagórki rozp³yn± siê. Niebiosa zwin± siê jak zwój ksiêgi i wszystkie ich zastêpy opadn±, jak opada li¶æ z krzewu winnego i jak opada zwiêd³y li¶æ z drzewa figowego.

I co¶ o zawróceniu biegu rzek /przebiegunowanie/:

Ps. 114:4-8
4. Góry podskakiwa³y jak barany, Pagórki jak jagniêta.
5. Có¿ ci jest, morze, ¿e uciekasz, A ty, Jordanie, ¿e p³yniesz wstecz?
6. Czemu, góry, skaczecie jak barany, A wy, pagórki, jak jagniêta?
7. Zadr¿yj, ziemio, przed obliczem Pana, Przed obliczem Boga Jakuba!
8. On zmienia ska³ê w jezioro, Krzemieñ w ¼ród³a wód.

Amos. 8:8-9; Amos. 9:1-3
8. Czy¿ nie ma z tego powodu zatrz±¶æ siê ziemia i ¿a³ob± okryæ siê wszyscy jej mieszkañcy? Ona ca³a podniesie siê jak Nil i opadnie jak Rzeka Egipska.
9. W owym dniu, mówi Wszechmog±cy Pan, sprawiê, ¿e s³oñce zajdzie w po³udnie, i mrokiem okryjê ziemiê w bia³y dzieñ,
    ...

1. Widzia³em Wszechmog±cego stoj±cego przy o³tarzu. I rzek³ do mnie: Uderz w g³owicê, niech zadr¿± sklepienia i upadn± na g³owy ich wszystkich, a resztê ich zabijê mieczem. ¯aden uciekaj±cy z nich nie ujdzie ani te¿ nie uratuje siê ¿aden uchod¼ca.
2. Choæby siê przedarli do Szeolu, wyci±gnie ich stamt±d moja rêka, a choæby siê wdrapali na niebiosa, ¶ci±gnê ich stamt±d w dó³,
3. A choæby siê ukryli na szczycie Karmelu, wy¶ledzê ich tam i wyci±gnê; a choæby siê ukryli przed moimi oczyma na dnie morza, i tam naka¿ê wê¿owi, aby ich k±sa³.

Cytaty pochodz± z BW

Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 17, 2008, 20:54:09 »

Cze¶æ Jurek.
Tyle czasu szuka³em tego wersetu:
2. Choæby siê przedarli do Szeolu, wyci±gnie ich stamt±d moja rêka, a choæby siê wdrapali na niebiosa, ¶ci±gnê ich stamt±d w dó³,
3. A choæby siê ukryli na szczycie Karmelu, wy¶ledzê ich tam i wyci±gnê; a choæby siê ukryli przed moimi oczyma na dnie morza, i tam naka¿ê wê¿owi, aby ich k±sa³.

Jak zwykle "wiedzia³em, ¿e dzwoni ale nie wiedzia³em w którym ko¶ciele".
A to Amos.
Ogromne dziêki Ci. Je¶li jeszcze bêdê czego¶ jeszcze szuka³ w Biblii, ju¿ wiem gdzie uderzaæ Du¿y u¶miech.
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 17, 2008, 21:04:58 »

ja tam w gniewnego Boga nie wierzê, polecam to:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=37.0

Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 17, 2008, 21:27:24 »

Tak Tomku, jednak jest wielu takich, którym inaczej nie trafisz do przekonania i dlatego warto znaæ, przypomnieæ sobie co niektóre cytaty.
Jerzy Karma
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Wrzesieñ 17, 2008, 21:39:58 »

Cze¶æ Darek ;-)
czy raczej Dariusz.

Cieszê siê, ¿e Ci siê przyda³o.
Jakby¶ chcia³ wiêcej cytatów z Biblii odno¶nie wielu tematów, to polecam
http://www.boga.fora.pl/przypomnienie,8/

Tom1ek,
Dobrze, ¿e w gniewnego Boga nie wierzysz, gdy¿ z pewno¶ci± pisz±c o Jego gniewie masz w swoich odczuciach jakie¶ kierunki nie pasuj±ce do natury Boga.

Prorocy jednak nie pisali w proroctwach jakie wy¿ej zacytowa³em w takim celu, by dawaæ np. Tobie poznanie Boga, lecz w celu u¶wiadomienia ludziom okre¶lonych spraw i w sposób jak najbardziej skuteczny je¶li chodzi o najszersze spektrum oddzia³ywania.
Czy te wzglêdy wype³nili odpowiedz sam.

P.s.
Poza tym opisywali wydarzenia w taki sposób, w jaki bêd± widziane przez wiekszo¶æ ludzi. Dlatego napisali prawdê - gdy¿ pisali do ludzko¶ci. Ludzko¶æ za¶ tworzy ogó³.

Gdyby ludziom zosta³y przedstawione szczegó³y tego, dlaczego tak bêdzie, ma³o kto by cokolwiek z tego zrozumia³.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 17, 2008, 21:45:52 wys³ane przez Jerzy Karma » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Wrzesieñ 17, 2008, 21:41:35 »

Mora jak zwykle tajemniczy...

Ja tajemniczy? ; P Dlaczego?
maj46x
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Wrzesieñ 17, 2008, 22:40:37 »

Schrony nic nie dadz±, poniewa¿ przy zmianie wibracji Ziemi, wszystkie rzeczy fizyczne wytworzone przez cz³owieka, beton, szk³o.... ulegn± rozpadowi.Dlatego w czasie zmiany nalezy byc na powietrzu, ew w pomieszczeniach z drewna, sza³asach.To wyja¶nia fakt, dlaczego po poprzedniej zmianie wibracji nie pozosta³ ¿aden ¶lad po ówczesnych cywilizacjach.
kokos3k
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Wrzesieñ 17, 2008, 22:55:59 »

Ziemia wkoñcu musi siê jako¶ broniæ..
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Wrzesieñ 17, 2008, 23:11:18 »

Ziemia wkoñcu musi siê jako¶ broniæ..
Ziemia? buhahaha... skoro ziemia przetrwa³a uderzenie komety to i przetrwa to...
Chodzi o ludzi to ci nasi wspaniali politycy chc± siê broniæ...
Loukas
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Wrzesieñ 17, 2008, 23:16:27 »

ja tam w gniewnego Boga nie wierzê, polecam to:
Stary Testament przedstawia Boga w kategoriach, w jakich mogli widzieæ Go ¯ydzi, w du¿ej mierze jest wiêc to wyobra¿enie tamtego prymitywnego narodu. Nie znaczy to jednak, ¿e Bóg nie mo¿e zapa³aæ gniewem - owszem, mo¿e, bowiem o jego naturze nie mo¿emy powiedzieæ nic pewnego, poniewa¿ jest Wszechmog±cy i niezbadany. Równie wiele jest jednak fragmentów, które mówi± o Bogu mi³osiernym i wybaczaj±cym, np.:
Ja jestem z tob± i bêdê ciê strzeg³, gdziekolwiek siê udasz; a potem sprowadzê ciê do tego kraju. Bo nie opuszczê ciê, dopóki nie spe³niê tego, co ci obiecujê»
Nikt siê nie ostoi przed tob± przez wszystkie dni twego ¿ycia. Jak by³em z Moj¿eszem, tak bêdê z tob±, nie opuszczê ciê ani porzucê.
bo Pan mi³uje sprawiedliwo¶æ
i nie opuszcza swych ¶wiêtych;
Nêdzni i biedni szukaj± wody, i nie ma!
Ich jêzyk wysech³ ju¿ z pragnienia.
Ja, Pan, wys³ucham ich,
nie opuszczê ich Ja, Bóg Izraela.
Nie opuszczê ciê ani pozostawiê.
6 ¦mia³o wiêc mówiæ mo¿emy:
Pan jest wspomo¿ycielem moim, nie ulêknê siê,
bo có¿ mo¿e mi uczyniæ cz³owiek?
Przeszed³ Pan przed jego oczyma i wo³a³1: «Jahwe, Jahwe, Bóg mi³osierny i lito¶ciwy, cierpliwy, bogaty w ³askê i wierno¶æ,
Gdy¿ Bogiem mi³osiernym jest Pan, Bóg wasz, nie opu¶ci was, nie zg³adzi i nie zapomni o przymierzu, które poprzysi±g³ waszym przodkom.
bo ³askawy i mi³osierny jest Pan, Bóg wasz, i nie odwróci od was oblicza, byle¶cie tylko wrócili do Niego».
Ale Ty, Panie, jeste¶ Bogiem mi³osiernym i ³askawym,
nieskorym do gniewu, bardzo ³agodnym i wiernym
Odpu¶æ przewinê bli¼niemu,
a wówczas, gdy b³agaæ bêdziesz, zostan± ci odpuszczone grzechy.
3 Gdy cz³owiek ¿ywi z³o¶æ przeciw drugiemu,
jak¿e u Pana szukaæ bêdzie uzdrowienia?
poniewa¿ odpuszczê im wystêpki,
a o grzechach ich nie bêdê ju¿ wspomina³».
Oczyszczê ich ze wszystkich grzechów, jakimi wykroczyli przeciw Mnie, i odpuszczê wszystkie ich wystêpki, którymi zgrzeszyli przeciw Mnie i wypowiedzieli Mi pos³uszeñstwo.

Adresów nie poda³em z czystego lenistwa, w razie potrzeby mo¿na skorzystaæ z wyszukiwarki fraz.
« Ostatnia zmiana: Wrzesieñ 17, 2008, 23:22:50 wys³ane przez Loukas » Zapisane
sasquatch89
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Wrzesieñ 17, 2008, 23:19:16 »

Ziemia przetrwa³a wystarczaj±co wiele i nie rozumiem ludzi którzy pomimo historycznych informacji zapisanych w kodzie DNA nie wiedz± tak oczywistych rzeczy.

Podobnie bêdzie z trzeciogêsto¶ciow± form± istnienia w której obecnie zamieszkuj± nasze dusze. Ona tak¿e przetrwa jak to wielokrotnie czyni³a. Przybêd± nowe byty ale podstawowa forma istnienia przetrwa.
Enigma
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Wrzesieñ 18, 2008, 12:43:12 »

Schrony nic nie dadz±, poniewa¿ przy zmianie wibracji Ziemi, wszystkie rzeczy fizyczne wytworzone przez cz³owieka, beton, szk³o.... ulegn± rozpadowi.Dlatego w czasie zmiany nalezy byc na powietrzu, ew w pomieszczeniach z drewna, sza³asach.To wyja¶nia fakt, dlaczego po poprzedniej zmianie wibracji nie pozosta³ ¿aden ¶lad po ówczesnych cywilizacjach.

ciekawam czy to mozliwe...
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Wrzesieñ 19, 2008, 18:44:17 »

Cze¶æ Enigma.
Chcia³a¶ aby podaæ Ci jaki¶ odsy³acz do tego, ¿e inni s± zainteresowani tym co dzieje siê na naszej Ziemi:
 "Naprawdê nie przesadzamy, gdy mówimy, ¿e znajdujecie siê teraz w centrum uwagi wszech¶wiata. Jest to rzeczywisto¶æ w uniwersalnym „teraz”. Macie ogromne szanse stania siê gwiazdami Wielkiego Wydarzenia ewolucyjnego, które ma miejsce na planecie i w waszym Systemie S³onecznym.
... "

http://www.sm.fki.pl/index.php?nr=Przeslanie_Centralnego_Slonca_3

Oczywi¶cie jest jeszcze du¿o inych tego typu odniesieñ. Tak jak obieca³em, jak na nie trafiê to podam.

Wybacz, ¿e na tej stronie to zamieszczam, ale jeszcze nie odkry³em jak na tym forum wysy³a siê pw.

Modera proszê o wybaczenie za oftopa.
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #21 : Wrzesieñ 19, 2008, 22:21:36 »

Darku,
Plejadianie, Kasjopeanie, Orioñczycy, Fereracja ¦wiat³a, Konferedacja (Ra), Alteanie, Rada IX, Majowie...

Dos³ownie wszyscy interesuj± siê teraz Ziemi± (i mam na to dokumenty, przekazy itp.), bo to co siê teraz u nas wydarzy, ma wielki wp³yw na zmianê ca³ego Wszech¶wiata.

Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Wrzesieñ 19, 2008, 22:27:50 »

Dziêki . Masz racjê.
W tym konkretnym przypadku chodzi³o mi jednak o podanie konkretnego cytatu a akurat ten by³ pierwszym, który wpad³ mi w ³apy.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Wrzesieñ 20, 2008, 00:06:22 »

Bêdziemy planet± bogów  Jêzyk
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Wrzesieñ 20, 2008, 11:32:31 »

Cytat: Loukas
Nie znaczy to jednak, ¿e Bóg nie mo¿e zapa³aæ gniewem - owszem, mo¿e, bowiem o jego naturze nie mo¿emy powiedzieæ nic pewnego, poniewa¿ jest Wszechmog±cy i niezbadany.
Hmmm... a czy¿ gniewu nie uwa¿a siê w chrze¶cijañstwie za grzech?
Strony: [1] 2 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: