tom1ek
GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
|
« : Marzec 05, 2009, 19:43:21 » |
|
Tutaj wpisujcie propozycje tematĂłw naszych medytacji, mogÂą byĂŚ krĂłtkie albo bardziej opisowe muszÂą jednak byĂŚ: *uniwersalne (aby kaÂżdy mĂłgÂł bez oporĂłw medytowaĂŚ) *w dobrej intencji *wspĂłlnotowe (nie prywatny interes: "Âżebym JA otrzymaÂł/uzyskaÂł...", ale "ÂżebyÂśmy MY...") *w miarĂŞ realne (nie np.: "ÂżebyÂśmy jutro nauczyli siĂŞ lewitowaĂŚ" ) *w miarĂŞ konkretne przykÂłady nieodpowiednich tematĂłw: - "o odwiedziny kosmitĂłw jeszcze w tym tygodniu" - "o sukces Projektu Cheops" - "o zwyciĂŞstwo PolakĂłw w najbliÂższym meczu mistrzostw Âświata w piÂłce noÂżnej"
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
muszin
Gość
|
|
« Odpowiedz #1 : Marzec 05, 2009, 19:49:44 » |
|
moze na poczatek zeby bylo lepiej a ze zaczyna sie wiosna mozna zlapac infekcje to zebysmy cieszyli sie lepszym zdrowiem albo ogolnie zebysmy na co codzien byli radoÂśniejsi... myslĂŞ ze bedzie mozna latwo sprwadzic czy dziala
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #2 : Marzec 05, 2009, 19:58:46 » |
|
o, dobry temat mnie się podoba
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 20:00:23 wysłane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #3 : Marzec 05, 2009, 23:16:41 » |
|
i mnie teÂż
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #4 : Marzec 06, 2009, 23:09:47 » |
|
Mozna tez dolozyc aby odeszla zima i nareszcie przyszla upragniona wiosna.
|
|
|
|
|
|
|
muszin
Gość
|
|
« Odpowiedz #5 : Marzec 07, 2009, 09:10:18 » |
|
myÂślĂŞ Âże tego raczej siĂŞ nie da zrobiĂŚ bo to kwestia natury
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #6 : Marzec 08, 2009, 18:18:30 » |
|
OM . nastawi³em zegarek. sprobuje siê do³¹czyÌ z mysl¹ o Radosnoœci okolo 22:30. I Pomys³u ze œwieczk¹. Tak¹ z Ikei zapalê.
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #7 : Marzec 08, 2009, 22:01:09 » |
|
Zycze ci przyjemnej medytacji i przyjemnego wieczoru przy tej swieczce. Pozdrawiam.....
|
|
|
|
|
|
|
Vilandra
Gość
|
|
« Odpowiedz #8 : Marzec 09, 2009, 21:21:56 » |
|
A moze zamiast medytowania w sprawie nadchodz¹cej wiosny, która i tak ju¿ nadchodzi (wiêc to chyba nie ma wiekszego sensu) , wys³alibyœcie MI£OŒà I SWIAT£O dla Ziemi i wszystkich istot na niej ¿yj¹cych? Tej naszej biednej planecie przyda³aby siê chocia¿ odrobina pozytywnej energii. Tego nawet nie trzeba robiÌ w trakcie medytacji, wystarczy na chwilê siê zrelaksowaÌ, zamkn¹Ì oczy i poczuÌ, jak z serca wydobywa siê energia w kolorze intensywnego ró¿u (magenta) i bieli. Bosk¹ MI£OŒC I SWIAT£O mo¿na tak¿e s³aÌ w kierunku poszczególnych osób (np. do siebie nawzajem). W ten sposób ³atwo jest skutecznie uspokoiÌ np. zdenerwowan¹ osobê albo poprawiÌ atmosferê wœród osób, które nie darz¹ siê sympati¹ lub po prostu poprawiÌ komuœ humor i samopoczucie oraz wywo³ac uœmiech na twarzy Nale¿y to jednak robiÌ bez pod³¹czania dodatkowych myœli i intencji, to ma byÌ bezwrunkowe i czyste. Chodzi o to, by nie ,,zabrudziÌ" tej energii. (Najlepiej, jeœli to bedzie jeden szybki b³ysk.) Jest to sprawdzone, polecam kiedyœ spróbowaÌ
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 09, 2009, 22:21:00 wysłane przez Vilandra »
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
|
« Odpowiedz #9 : Marzec 09, 2009, 21:32:06 » |
|
Moze jestem nieskromny, ale tak czyniê. Nie powiem, ¿e ca³y czas, ale doœÌ czêsto. I w stosunku do ludzi jako ogó³u jak i jednostek, jak i do Ziemi, natury.
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 07, 2009, 10:22:26 » |
|
Jako nastepny temat medytacji proponuje "Trzesienie ziemi we Wloszech" i "O sile do przetrwania dla ofiar tego trzesienia", Proponuje tez wszystkim medytujacym aby nie czekali do niedzieli do wspolnej medytacji, aby juz kiedy znajda chwilke czasu pomedytowac, przeslac energie do tych miejsc katastrofy. Pozdrawiam Rafaela
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #11 : Czerwiec 28, 2009, 19:49:19 » |
|
Kochani, proponuje temat do najblizszej wspolnej medytacji: "O ustanie opadow deszczowych"
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #12 : Czerwiec 28, 2009, 20:59:28 » |
|
Z mojej strony temat przyjĂŞty i zaakceptowany.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #13 : Styczeń 13, 2010, 23:31:09 » |
|
Ogromna tragedia na Haiti,zginĂŞÂło ponad 100 tysiĂŞcy osĂłb
Proponuje wspolna medytacje na zecz ofiar trzesienia ziemi ..
|
|
|
|
|
|
|
east
Gość
|
|
« Odpowiedz #14 : Styczeń 14, 2010, 00:14:54 » |
|
W intencji ich zdrowia i pomyÂślnoÂści.
|
|
|
|
|
|
|
zochna
Gość
|
|
« Odpowiedz #15 : Styczeń 14, 2010, 12:01:11 » |
|
Ustalmy termin Medytacji, Âżeby byÂło nas wiĂŞcej w jednym czasie.ProponujĂŞ dziÂś lub jutro godz.22,00.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #16 : Styczeń 14, 2010, 22:31:23 » |
|
Jestem jak najbardziej za! Myœlê jednak, ¿e najodpowiedniejsz¹ do tego por¹ bêdzie sobota i niedziela, ze wzglêdu na czas, którym wiêkszoœÌ z nas wówczas dysponuje ju¿ po swojemu. Godzina któr¹ poda³a Zochna, myœlê ¿e jest s³uszna. Zapraszam wszystkich wra¿liwy i chêtnych do wspólnej medytacji.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #17 : Styczeń 14, 2010, 22:41:36 » |
|
Ja tez mysle ze sobota i niedziela o godz. 22.00- to jest moja propozycja.
|
|
|
|
|
|
|
Tien
Gość
|
|
« Odpowiedz #18 : Marzec 23, 2012, 20:44:28 » |
|
To ja proponuje Âżeby tematem naszych medytacji byÂł los dzieci w afryce co wy na to?
|
|
|
|
|
|
|
Rafaela
Gość
|
|
« Odpowiedz #19 : Marzec 23, 2012, 21:01:55 » |
|
Bardzo dobra idea. Tylko jak dotad, tylko ja i Ty zglosilismy sie do tej medytacji.
|
|
|
|
|
|
|
greta
Gość
|
|
« Odpowiedz #20 : Marzec 24, 2012, 08:59:51 » |
|
Nie wiem gdzie sie podzial moj wczorajszy post,ale jestem za .Dzisiaj i jutro o 22 bede z Wami.
|
|
|
|
|
|
|
PrzebiÂśnieg
Gość
|
|
« Odpowiedz #21 : Maj 14, 2012, 08:29:11 » |
|
Có¿ ja siê nie przy³¹cze Osobiœcie bardziej jestem zainteresowany du¿¹ umieralnoœci¹ Eskimosów Jak bêdzie medytacja by poprawi³ siê ich los to dajcie znaÌ
|
|
|
|
|
|
|
|