PHIRIOORI
Gość
|
|
« : Marzec 06, 2009, 07:47:16 » |
|
kurcze.. ale dziœ ataki mnie spotka³y w nocy. spanka nie by³o. To boli, jak Ci tak przyklejaj¹ etykietki ró¿ni ludzie.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #1 : Marzec 06, 2009, 10:11:10 » |
|
Co sie sieje to sie zbiera i zbierac bedzie, o tym trzeba pamietac. Mnie zadne ataki nie spotykaja , nawet pomimo odslaniania roznych zawoalowanych intecji usilujacych nas wykorzystywac przez rozne byty. Bardzo licza sie intecje jezeli sa czyste nie sciagaja do nas negatywnych zdarzen. kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 13:05:24 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
|
« Odpowiedz #2 : Marzec 06, 2009, 10:59:16 » |
|
PHIRIOORI ataki czasem bywaj¹ szczególnie jak zaczynasz sie budziÌ mo¿e niektórym bytom siê to nie podoba. I nie zgodzê siê z Kiar¹, ¿e jest to wy³¹cznie przyczyna odbicia. Mnie te zda¿a³y siê takie ataki. Wrêcz lodowate wiatr, ude¿enia energii strachu. Jak zpyta³am o co chodzi BYT odpowiedzia³ mi : Nie podoba mi siê, ¿e siê rozwijasz! Nie chcê abyœ zmieni³a swoje wibracje! Strach jest twoim przeznaczeniem i wszystkich ludzi! Odpowiedzia³am mu mi³oœci¹ po jednej nocy znik³, za to popsu³a mi siê rano pralka i to tak ,ze nie da siê jej naprawiÌ, aparat cyfrowy na amen i drugi aparat cyfrowy roz³adowywuje baterie w ci¹gu 1 zdjêcia. Ataki nie zwsze s¹ z racji zbierania plonów. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
|
« Odpowiedz #3 : Marzec 06, 2009, 15:02:16 » |
|
stworzy³em ten temat (bo chyba nie by³o jeszcze podobnego) a przyznajê - bardzo mnie zaciekawi³o to co napisa³ PHIRIOORI (rozwiniesz wydarzenia z dzisiejszej nocy.. o ile nie s¹ zbyt osobiste) ale Wy równie¿ opisujcie tu swe doœwiadczenia z podobnymi atakami (choÌ mog¹ to byÌ ró¿ne nieprzyjemne formy kontaktu z ka¿dym przejawem aktywnoœci "2 strony" np. duchy) napiszcie jak siê broniÌ oraz jak im zapobiegaÌ.. mi³ego dialogu
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #4 : Marzec 06, 2009, 16:18:54 » |
|
Kiara - nie masz racji. ChoÌ mo¿e inaczej - masz racjê, ale to, co powiedzia³aœ, to jedynie czêœÌ prawdy, w dodatku doœÌ mocno uogólniony, bez pokazania mechanizmu dzia³ania. Nasz œwiat, ten jego niematerialny aspekt, jest wrêcz "przeludniony" ró¿nego rodzaju bytami. Jedne maj¹ takie intencje, drugie inne. Równie¿ ludzie "fizyczni" maj¹ ró¿ne intencje wobec nas, czêsto nawet nieœwiadomie mog¹ nas astralnie atakowaÌ. Elementem naszej "duszy", która odbiera bodŸce ze œwiata niematerialnego, która ma z nimi bezpoœredni kontakt, jest nasze Ni¿sze Ja, czy te¿ PodœwiadomoœÌ. To od jej kondycji zale¿y, czy przyzwoli na te ataki, czy bêdzie siê im skutecznie opieraÌ. Co sprawia, ¿e podœwiadomoœÌ zezwala na ataki astralne? Wszelkie poczucie s³aboœci, niepe³nej satysfakcji z tego, kim jest, poczucie winy (to to, o czym mówisz, Kiaro - nie samo dzia³anie, a odczucie, ¿e dzia³¹nie to by³o negatywne), zagubienie. W takich okolicznoœciach Ni¿sze Ja, nie bêd¹c pewne swojej mocy, lub te¿ czuj¹ce, ¿e zas³u¿y³o na karê, "przepuszcza" ataki astralne, gdy¿ albo widzi w nich zas³u¿on¹ karê, albo ich nie rozumie, albo jest obojêtne na to, czy bêdzie pe³ne energii, czy nie. Co mo¿na zrobiÌ, by broniÌ siê przed takimi atakami? Przede wszystkim byÌ swiadomym tego, co siê robi, myœli, byÌ pewnym siebie (w pozytywnym znaczeniu), ufaÌ sobie i temu, co siê czyni. To ju¿ daje nam spor¹ ochronê. Dodatkowo mo¿na stworzyÌ np psychiczn¹ tarczê (wedle w³asnego pomys³u i metody dzia³ania) - jest to nasza mentalna reprezentacja opierania siê negatywnym wp³ywom z zewn¹trz, daj¹c naszej podœwiadomoœci wytyczne, i¿ takie ataki nie s¹ czymœ mile widzianym. Co robiê, gdy ktoœ atakuje mnie astralnie? Có¿, jeœli mam dobry humor, zbieram pe³n¹ si³ê woli i z ca³¹ pewnoœci¹ i stanowczoœci¹ odrzucam niemilca z dala od siebie. Jeœli mam z³y humor, to dajê takiemu "lekk¹" nauczkê. Na ataki astralne najbardziej nara¿eni s¹ ludzie wra¿liwi, niezdecydowani, niepewni siebie, a tak¿e ci, którzy zaczynaj¹ praktykê parapsychiczn¹, zaczynaj¹ wyczuwaÌ obce energie. Automatycznie otwieraj¹ siê na nie, nie majac jeszcze odpowiedniego zaplecza i wiedzy, jak siê przed tym zabezpieczyÌ. Znam z autopsji, z czasów, gdy zaczyna³em doœwiadczenia z parapsychik¹. No to tyle ode mnie na pierwszy ogieù Pozdrowienia Tene
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
|
« Odpowiedz #5 : Marzec 06, 2009, 16:49:17 » |
|
To mo¿e ja opiszê ze swojego prze¿ycia ataki nocne,tylko trochê inne ale pora-pora nocna-siê zgadza i forma oddzia³ywania na cia³o-atak-te¿ siê zgadza. By³o to dawno,dawno temu na kolonii. Z opowieœci przera¿onego,dotkniêtego zdarzeniem nocnego ataku kolegi-obudzi³ siê nagle z krzykiem w mrocznej ciemnoœci atakowany z ka¿dej strony do dziœ nie wiadomo przez kogo. Z porannej wizji lokalnej miejsca zdarzenia mo¿na by³o ustaliÌ jedynie to cos,co atakowa³o pokrzywdzonego kolegê. Nie uwierzy³bym,gdybym na w³asne oczy nie zobaczy³ kilku dziwnie w pytkê zwiniêtych....rêczników walaj¹cych siê na pod³odze przy ³ó¿ku zaatakowanego kolegi. Wspominaj¹c po latach opisane zda¿enie dochodzê do wniosku,¿e atak mog³ mieÌ równie¿ zwi¹zek z rozwojem poszkodowanego. Zaatakowany kolega by³ bardzo s³abo rozwiniêty fizycznie.
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #6 : Marzec 06, 2009, 17:17:37 » |
|
Wiesz, kot, skoro to byÂło na kolonii, to moÂże atakowaÂł go bardzo wysoki byt o zÂłowrogim imieniu kac-gigant (oczywiÂście Âżart ) A tak serio juÂż - ataki takie majÂą miejsce nie tylko nocÂą, mogÂą mieĂŚ miejsce w zasadzie o kaÂżdej porze, w kaÂżdej chwili, w kaÂżdym miejscu. Ludzie, ktĂłrzy siĂŞ tym aktywnie nie zajmujÂą, odczuwajÂą to najczĂŞÂściej jako nagÂły "napad" negatywnych myÂśli, poczucia zdoÂłowania, wykoĂączenia, paniki (na zasadzie: "coÂś jest nie tak, ale nie wiem co!"), albo wycieĂączenia fizycznego. CharakteryzujÂą siĂŞ tym, ze pojawiajÂą siĂŞ nagle, bez jakiejkolwiek przyczyny - moÂżna po takich objawach podejrzewaĂŚ atak astralny.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 17:17:58 wysłane przez Tenebrael »
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
|
« Odpowiedz #7 : Marzec 06, 2009, 17:18:46 » |
|
Wiesz, kot, skoro to byÂło na kolonii, to moÂże atakowaÂł go bardzo wysoki byt o zÂłowrogim imieniu kac-gigant (oczywiÂście Âżart ) A tak serio juÂż - ataki takie majÂą miejsce nie tylko nocÂą, mogÂą mieĂŚ miejsce w zasadzie o kaÂżdej porze, w kaÂżdej chwili, w kaÂżdym miejscu. Ludzie, ktĂłrzy siĂŞ tym aktywnie nie zajmujÂą, odczuwajÂą to najczĂŞÂściej jako nagÂły "napad" negatywnych myÂśli, poczucia zdoÂłowania, wykoĂączenia, paniki (na zasadzie: "coÂś jest nie tak, ale nie wiem co!"), albo wycieĂączenia fizycznego. CharakteryzujÂą siĂŞ tym, ze pojawiajÂą siĂŞ nagle, bez jakiejkolwiek przyczyny - moÂżna po takich objawach podejrzewaĂŚ atak astralny. i co wtedy???
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #8 : Marzec 06, 2009, 17:38:22 » |
|
ProszĂŞ, nie uÂżywajmy sÂłowa "atakowaĂŚ", z tego co wiem, to duÂżo milej w to miejsce jest widziane [na tym forum] sÂłowo "hartowaĂŚ"...
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #9 : Marzec 06, 2009, 17:40:08 » |
|
Bardzo licza sie intecje jezeli sa czyste nie sciagaja do nas negatywnych zdarzen. ¯ywiê przekonanie, ¿e mam czyste intencje. No chyba, ¿e musia³bym siebie nie znaÌ dobrze Ale przypuszczalnie nikt nie powie inaczej. Hoho ..jak to zbadaÌ?! Ale te¿ jest tak, ¿e w pewnym momencie inne byty równie¿ usi³uj¹ pompowaÌ we mnie swoje intencje. I te konflikty interesów zciera³y siê w moim ciele i duszy ..a to nie jest przyjemne. Gdzieœ napisa³em ¿e jestem otwarty ..ale nie a¿ tak i nie na takie coœ. KonstruktywnoœÌ rodzi siê w harmoniii, a pod takimi presjami to owoce pracy gorsze. Wiêc jak chc¹ Dobre to te¿ musz¹ wyczuÌ proporcje. Zreszt¹ ka¿dego cz³owieka celem jest byÌ szczêœliwym, a wiedz¹c to jesteœ wolny od siania œwiadomie czegoœ przeciwnego. Co nie znaczy ¿e siê byty nie przebijaj¹ niekiedy. Ale mo¿liwe ¿e czasem powstaj¹ efekty uboczne..poprzez nieporozumienia, czy niedokoùczone wypowiedzi. Zreszt¹ tu na forum miesza siê przedmiot rozkminiania/badania/poznania z propozycj¹/dzieleniem siê rozwi¹zaniami z czymœ jeszcze innym. Dlatego mia³em pomys³a zrobiÌ to po swojemu - a potem udostêpniÌ. A tak to siê turbulencje robi¹. Tylko oczywiœcie ktoœ gdzieœ w porê niezap³aci³, ktoœ zapomnia³, coœ siê zepsu³o.. itd. A chanellingi p³ynê³y
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 17:44:02 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
|
« Odpowiedz #10 : Marzec 06, 2009, 17:42:19 » |
|
czy dobrze zrozumiaÂłem - ktoÂś ciĂŞ zaatakowaÂł dlatego, Âże piszesz tu na forum PHIRIOORI ?
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #11 : Marzec 06, 2009, 18:09:18 » |
|
czy dobrze zrozumiaÂłem - ktoÂś ciĂŞ zaatakowaÂł dlatego, Âże piszesz tu na forum PHIRIOORI ?
Miedzy innymi te¿. Ale Myœlê ¿e to bardziej z³o¿one. Wiesz.. numerologiczna jedynka, g³upiec. (ale mo¿e systemy sa rózne). edit: errata: numerologiczna jedynka = MAG.Ktoœ mnie usi³owa³ pod³¹czyÌ do jakiejœ maszyny, której tak dobrze nieznam. Dostawa³em w locie infa, przekazy i puszcza³em dalej, To dzia³o sie Bardzo Szybko. ktoœ/coœ to rozpozna³ i zdecydowa³, bo chyba nie mia³ pod rêka lepszej opcji. Zreszt¹ wszyscy jesteœmy do niej pod³¹czeni jakoœ chyba. A To wszystko jest po³¹czone ze swiadomoœci¹ zbiorow¹. Mo¿na siê próbowac alienowaÌ.. ale to chyba nie ma sensu. Ja natychmiast popprosi³em Wra¿liw¹ Kobietê o pomoc w jakimœ konstruktywnym ogarniêciu tego. Ale ona nie rozpozna³a sytuacji chyba. Wiêc prêdzej czy póŸniej to poznamy. Tymczasem przeczuwam, ze tu chodzi o Ludzkie DNA. jako takie. Jako ca³ej Ludzkoœci. To jest jakas nieco te¿ kabalistyczna machina. ale nie tylko. A ja na kabale siê nie znam. Mam tylko taki intuicyjno/artystyczno/ przekazowy patent na literki. Jednak coœ czujê ¿e tu chodzi o DNA. I jak¹œ zaawansowan¹ alchemiê.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 01, 2009, 18:06:37 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #12 : Marzec 06, 2009, 19:21:13 » |
|
i co wtedy???
Wtedy ten, kto Ciê atakuje, zale¿nie od swoich zamys³ów, mo¿e zrobiÌ kilka rzeczy. Jeœli interesuje go Twoja energia ¿yciowa, to j¹ pobiera (wtedy jest efekt zmêczenia, wyczerpania, czasem niepokoju), jeœli chce Ci zaszkodziÌ, mo¿e Ci na przyk³ad "wk³adaÌ" do g³owy myœli, uczucia, etc (efekt lêku, paniki, niepokoju). Ogólnie, jest sporo mo¿liwoœci. Co do obrony, to jeœli jesteœ pewny siebie, nie czujesz siê za coœ winny, etc, to mo¿na jeszcze u¿yÌ psychicznej tarczy na przyk³ad (metody tworzenia to jak ju¿, jeœli Ciê to interesuje, na priv, bo to wiêcej pisania jest ), ¿eby taki byt albo zatrzymaÌ, albo odrzuciÌ od siebie. Mo¿esz u¿yÌ samej si³y woli. W sumie metod jest tyle, ile ludzi, bo metoda jest jedynie tym, jak przedstawia sobie obronê Twój umys³, tak wiêc musisz j¹ dopasowaÌ do siebie. Odparcie ataku zreszt¹ te¿ mo¿e byÌ wielorakie, mieÌ ró¿ne konsekwencje. Mo¿esz po prostu siê odgrodziÌ tarcz¹, mo¿esz odepchn¹Ì byt, a jeœli chcesz to mo¿esz daÌ te¿ mu pewn¹ nauczkê (metody te¿ na priv). A jeœli siê nie obronisz, to wiele zale¿y od atakuj¹cego. Mo¿e po prostu Ciê podrêczyÌ i daÌ sobie spokój, mo¿e wyssaÌ pewn¹ czêœÌ energii, mo¿e siê przyssaÌ na sta³e, a mo¿e te¿, w skrajnych przypadkach, pobieraÌ energiê do oporu, czy te¿ atakowaÌ do oporu, a¿ nie wykoùczy Ciê psychicznie czy nawet fizycznie.
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
|
« Odpowiedz #13 : Marzec 06, 2009, 19:39:03 » |
|
hmm a dlaczego ataki astralne??? przecież wiele istot może zaatakować, mnie jeżeli dręczyły ataki to na jawie nie w astralu..... np ufolki nie są z astrala, a tez atakują
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 19:41:22 wysłane przez wiki »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #14 : Marzec 06, 2009, 19:48:54 » |
|
hmm a dlaczego ataki astralne??? przecieÂż wiele istot moÂże zaatakowaĂŚ, mnie jeÂżeli drĂŞczyÂły ataki to na jawie nie w astralu..... np ufolki nie sÂą z astrala, a tez atakujÂą
Hmmm, trafne spostrzeÂżenie. Wydaje mi siĂŞ, Âże pojĂŞcie "atak astralny" po prostu siĂŞ utarÂło, i staÂło synonimem ataku energetycznego (ktĂłry nota bene jest pojĂŞciem szerszym).
|
|
|
|
|
|
|
astro
Gość
|
|
« Odpowiedz #15 : Marzec 06, 2009, 20:12:36 » |
|
przecieÂż wiele istot moÂże zaatakowaĂŚ, mnie jeÂżeli drĂŞczyÂły ataki to na jawie nie w astralu..... np ufolki nie sÂą z astrala, a tez atakujÂą
Ca³a akcja polega na przerwaniu ³aùcucha negatywnej energii.Negatywnej tylko i wy³¹cznie dlatego, poniewa¿ ludzie dokonali takiego os¹du rzeczy. Teraz masz szansê zrozumieÌ coœ wiêcej. Je¿eli starczy Ci odwagi na zrobienie czegoœ innego ni¿ podpowiada Ci Twój umys³ , to wygra³aœ. Je¿eli nie, to najprawdopodobniej bêd¹ dalej spotyka³y Ciê takie sytuacje, lecz nie po to, aby Ciê skrzywdziÌ, lecz po to, aby je w koùcu przepracowaÌ. Wszystko w Twoich rêkach zatem! ¯yczê powodzenia!
|
|
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
|
« Odpowiedz #16 : Marzec 06, 2009, 20:21:15 » |
|
Tenebrael, a nie mo¿na jednak tutaj tego napisaÌ - w koùcu to adekwatny temat, prawda? lecz jeœli siê upierasz to chêtnie przejdê na PW - ale mimo wszystko uwa¿am, i¿ dla ogó³u ludzi którzy to czytaj¹ (tak¿e ci niezalogowani a wiêc nie maj¹cy PW) by³oby lepiej byœ nam tu udzieli³ konkretnych wskazówek dlaczego ataki astralne? bo mi inna nazwa nie przychodzi³a do g³owy - ale tu rzeczywiœcie chodzi o wszelkie mo¿liwe ataki energetyczne.. w takim razie czekam na propozycjê nazwy tematu ¿aden problem go zmieniÌ
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #17 : Marzec 06, 2009, 20:24:23 » |
|
Astro - szczerze, to moim zdaniem przypisujesz nieco na wyrost specyficzne znaczenie takim zdarzeniom, uznajÂąc to za pewnÂą przygotowanÂą lekcjĂŞ. A sÂą to po prostu interakcje miĂŞdzy istotami, bazujÂące na ich wzajemnym nastawieniu i indywidualnych celach.
|
|
|
|
|
|
|
astro
Gość
|
|
« Odpowiedz #18 : Marzec 06, 2009, 21:01:56 » |
|
Astro - szczerze, to moim zdaniem przypisujesz nieco na wyrost specyficzne znaczenie takim zdarzeniom, uznajÂąc to za pewnÂą przygotowanÂą lekcjĂŞ. A sÂą to po prostu interakcje miĂŞdzy istotami, bazujÂące na ich wzajemnym nastawieniu i indywidualnych celach.
A wiêc koùcowo s¹ to lekcje.Mo¿na ich nazwaÌ doœwiadczeniami. Nie jest wa¿na nazwa, lecz sens, który siê pod tym kryje. Je¿eli przyjmiemy, ¿e s¹ t¹ interakcje energetyczne, to sk¹d taki pogl¹d i przekonanie, ¿e s¹ to ataki? Atak oznacza³by w dos³ownym sensie, ¿e ktoœ celowo chce mnie skrzywdziÌ, wiêc mnie atakuje.Oznacza³oby to równie¿, ¿e œwiat jest krzywdz¹cy, œwiat jest negatywny, pod³y, a wokó³ roi siê od przerozmaitych bytów, które tylko czekaj¹, aby kogoœ zaatakowaÌ. Ale to nie prawda, ''œwiat'' nie jest pod³y, ani nie jest negatywny, lecz tylko tak ludzie uwa¿aj¹.A poŸniej pisz¹, ¿e coœ atakuje! Interreakcje zachodz¹ pomiêdzy podobnie wibruj¹cymi œwiadomoœciami. Wygl¹da to jednak, ¿e jedni dla drugich s¹ uczniami i nauczycielami. Znany jest od dawna temat, gdzie ludzie uwa¿aj¹, ¿e inni ci¹gle sie ich czepiaj¹.To przekonie, powoduje przyci¹ganie takich w³aœnie ludzi - œwiadomoœci, którzy poprostu siê ich czepiaj¹, chc¹c im w ten sposób w³aœnie pokazaÌ jakie przekonanie funcjonuje w ich podœwiadomoœci.To samo jest z atakiem. Czy lekcje - doœwiadczenia s¹ przygotowane.Nie - te lekcje sami tworzymy, projektujemy je w swoim umyœle i to wszystko. A dlaczego takie lekcje projektujemy.Ano dlatego, ¿e tak w³aœnie wyobra¿amy sobie rzeczywistoœÌ. A dlaczego tak, a nie inaczej wyobra¿amy sobie t¹ rzeczywistoœÌ lub ten ca³y ''œwiat''. Ano dlatego, ¿e przekonania o nim s¹ w znacznej mierze odziedziczone, a reszta jest nabyta w przestrzeni audiowizualnej, takiej w jakiej jesteœmy. Nie jest wsapnia³em tematem dyskusja co siê dzieje, lecz raczej dyskusja nad zrozumieniem tego co siê dzieje. Wiêc ''atak'' to nie jest ¿aden ''atak''.Wiêc dlaczego ktoœ u¿ywa okreœlenia ''atak'' skoro to nie jest ¿aden ''atak'' Wiêc skoro ktos kupi³ tak¹ ''prawdê'' , ¿e inni mnie atakuj¹, lub mog¹ mnie ''atakowaÌ'' wiêc jest atakowany. Lecz jest to zdarzenie enrgii potwierdzaj¹ce w³asne przekonania, czyli nic nie dzieje siê bez przyczyny.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 21:06:27 wysłane przez astro »
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
|
« Odpowiedz #19 : Marzec 06, 2009, 21:12:04 » |
|
a jeÂśli jakieÂś "zÂło" atakujĂŞ kogoÂś mi bliskiego? co robiĂŚ? rĂłwnieÂż skutkujĂŞ metoda tarczy? Tenebrael, nie daj siĂŞ prosiĂŚ - "walnij" tutaj jakiÂś poradnik
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #20 : Marzec 06, 2009, 21:26:51 » |
|
Je¿eli starczy Ci odwagi na zrobienie czegoœ innego Coœ wiêcej mo¿esz...?.. Wtedy ten, kto Ciê atakuje, zale¿nie od swoich zamys³ów, mo¿e zrobiÌ kilka rzeczy. Jeœli interesuje go Twoja energia ¿yciowa, to j¹ pobiera (wtedy jest efekt zmêczenia, wyczerpania, czasem niepokoju), jeœli chce Ci zaszkodziÌ, mo¿e Ci na przyk³ad "wk³adaÌ" do g³owy myœli, uczucia, etc (efekt lêku, paniki, niepokoju To by³a pe³na paleta i jeszcze trochê. Je¿eli przyjmiemy, ¿e s¹ t¹ interakcje energetyczne, to sk¹d taki pogl¹d i przekonanie, ¿e s¹ to ataki? Jakto sk¹d? z Ego?.. I tu widze wyrazniej obecnoœÌ iA odrêbn¹ od Ego. iA w SwiadomoœÌi £¹czy³o z innymi jaŸniami Ludzkimi. Ego ocenia³o i dokonywa³o aktywacji umys³u. Oraz st¹d ¿e napisa³em w jakimœ poscie ¿e "nie ka¿dy demon ugryzie ka¿da ca³oœÌ" ..no i najwyraŸniej siê za³o¿y³y Ale wyjaœni³o sie co to by³o z t¹ inna energi¹ kiedyœ: Wyglada³o to tak: Jakaœ energia zesz³a z innej przestrzeni i przesz³a przez moje cia³o do ziemi, Oczywiœcie nie bed¹c odpowiednio oczyszczonym tu i ówdzie siê osadzi³a i opada³a z opóŸnieniem poŸniej. Ale zanim to nastapi³o, uderzy³a mnie czêœÌ tej energii oraz wiedzy, któr¹ nios³a. Ta czêœÌ, któr¹ rozkminia³em przez naœcie lat. Bo to dzia³a tak, ¿e najpierw to trafia jakby do nadœwiadomoœci, a potem do swiadomosci. A dopiero potem mozna to wypowiedzieÌ, czy opisaÌ. ..i to niesety tez czasem trochê trwa.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2009, 08:40:56 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
|
« Odpowiedz #21 : Marzec 06, 2009, 21:35:38 » |
|
pewnie nie powiesz kto te demony na ciebie nasÂłaÂł?
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
|
« Odpowiedz #22 : Marzec 06, 2009, 22:25:32 » |
|
MichaÂł - moÂże najpierw ciupkĂŞ teorii. Chodzi mianowicie o to, ze ilu ludzi, tyle metod tworzenia tarcz, ochron, barier. Energetycznie jest to ta sama ochrona, to samo polecenie dla podÂświadomoÂści, by nie przepuszczaÂła takich atakĂłw. CzÂłowiek wybiera jedynie formĂŞ, ktĂłra najbardziej mu pasuje. Gdzie moÂżna siĂŞ o tarczach dowiedzieĂŚ? http://acheront.netChyba najrozsÂądniejsza strona o tego typu rzeczach. Tarcze, podobnie jak i potrzebna do nich wizualizacja, Âświetnie opisane krok po kroku. Ja bym od siebie nieco modyfikacji dodaÂł, bo w miarĂŞ praktyki czÂłowiek odkrywa wiele rzeczy, a tam sÂą surowe fakty, niemniej jednak zupeÂłnie wystarczajÂące, by siĂŞ skutecznie broniĂŚ. Jakby jakieÂś pytania, to wtedy juÂż na priv Pozdrowienia serdecznie Tene
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #23 : Marzec 06, 2009, 22:34:45 » |
|
pewnie nie powiesz kto te demony na ciebie nasÂłaÂł?
Chodzi Ci, Kto konkretnie mi w tym pomaga³?Wygl¹da to jednak, ¿e jedni dla drugich s¹ uczniami i nauczycielami. kiedy sam nas³a³em na siebie te demony? No nauczycielami i uczniami s¹ wtedy chyba wszyscy uczestnicy takiego "zd arzenia energii" potwierdzaj¹cego w³asne przekonania" ka¿dego z uczestników takiego "zdarzenia energii". Czy lekcje - doœwiadczenia s¹ przygotowane. Nie - te lekcje sami tworzymy, projektujemy je w swoim umyœle i to wszystko. A dlaczego takie lekcje projektujemy. Ano dlatego, ¿e tak w³aœnie wyobra¿amy sobie rzeczywistoœÌ. A dlaczego tak, a nie inaczej wyobra¿amy sobie t¹ rzeczywistoœÌ lub ten ca³y ''œwiat''. Ano dlatego, ¿e przekonania o nim s¹ w znacznej mierze odziedziczone, a reszta jest nabyta w przestrzeni audiowizualnej, takiej w jakiej jesteœmy.
astro: Dziêkujê. Przeczyta³em to 2x. i przeczytam znowu. Pomaga mi to pouk³adaÌ sporo. Zw³aszcza, kiedy drugi raz czyta³em przysz³o coœ jeszcze, czego nie ma napisanego, a jest przeczuciem czegoœ Bardzo pozytywnego, rozœwietlenia takich kwestii, które mnie bardzo mêczy³y niemal dwa lata. I to jest najwspanialszy prezent, jesli przeczucie okaze siê prawda. Z drugiej jednak strony nigdy nie spodziewa³bym sie po sobie takich "sado-maso rozrywek", bo to zupe³nie nie moje klimaty. A Skala Cierpienia w doœwiadczeniu takiego "zdarzenia energii" by³a potê¿na. scali³em posty - Micha³ astro, a co s¹dzisz o tym , co wiki napisa³a? czy to siê wyklucza? czy mo¿e niekoniecznie? ataki czasem bywaj¹ szczególnie jak zaczynasz sie budziÌ mo¿e niektórym bytom siê to nie podoba. I nie zgodzê siê z Kiar¹, ¿e jest to wy³¹cznie przyczyna odbicia. Mnie te zda¿a³y siê takie ataki. Wrêcz lodowate wiatr, ude¿enia energii strachu.
No i jeœli: te lekcje sami tworzymy, projektujemy je w swoim umyœle i to wszystko. A dlaczego tak, a nie inaczej wyobra¿amy sobie t¹ rzeczywistoœÌ lub ten ca³y ''œwiat''. Ano dlatego, ¿e przekonania o nim s¹ w znacznej mierze odziedziczone, a reszta jest nabyta w przestrzeni audiowizualnej, takiej w jakiej jesteœmy. To jak sie z tego wyzwoliÌ? Jak to przerwaÌ? Przecie¿ popadaÌ w to nie trudno. Przyk³adowo: kiedy dajê posta to tworzê jakaœ przestrzeù audiowizualna. A teraz tak: na ogó³ jest to skrót myœlowy, bo pe³nej mysli , która ma wiele powi¹zaù nie zawsze sposób oddaÌ. Pozatym jak zrobiÌ, ¿eby artykulacja pracy badawczej nie by³a powielaniem/kreowaniem tego, co zbadane, (przedstawione, wyra¿one) ponownie, jesli nie jest to Konstruktywne dla cz³owieka. np. film demaskujacy matrix w jakimœ sensie podœwiadomie prowokuje do jego tworzenia. Bo widz wychodzi z kina i powiela ten wzorzec, jesli tego nie uchwyci.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 07, 2009, 22:55:08 wysłane przez MichaÂł »
|
|
|
|
|
michal1944
Gość
|
|
« Odpowiedz #24 : Marzec 08, 2009, 20:44:01 » |
|
Powiedzcie co to jest, atak czy co? Mianowicie czĂŞsto podczas snu odzyskuje ÂświadomoÂśc, otwieram oczy .,zaczynam czuĂŚ niepokĂłj. serce zaczyna szybciej biĂŚ nie mogĂŞ sie ruszaĂŚ,w pewnym momencie ktoÂś sie pojawia ,badz nie i czuje w okolicy caÂłego ciaÂła a przewaÂżnie w krĂŞgosÂłupie bardzo duÂży przypÂływ ciepÂła i jakby bĂłlu,o co chodzi co to moÂże byc?,pytaÂłem siĂŞ tej istoty czego chce niestety nie uzyskaÂłem odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
|