PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« : Marzec 06, 2009, 07:47:16 » |
|
kurcze.. ale dzi¶ ataki mnie spotka³y w nocy. spanka nie by³o. To boli, jak Ci tak przyklejaj± etykietki ró¿ni ludzie.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Marzec 06, 2009, 10:11:10 » |
|
Co sie sieje to sie zbiera i zbierac bedzie, o tym trzeba pamietac. Mnie zadne ataki nie spotykaja , nawet pomimo odslaniania roznych zawoalowanych intecji usilujacych nas wykorzystywac przez rozne byty. Bardzo licza sie intecje jezeli sa czyste nie sciagaja do nas negatywnych zdarzen. kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 13:05:24 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #2 : Marzec 06, 2009, 10:59:16 » |
|
PHIRIOORI ataki czasem bywaj± szczególnie jak zaczynasz sie budziæ mo¿e niektórym bytom siê to nie podoba. I nie zgodzê siê z Kiar±, ¿e jest to wy³±cznie przyczyna odbicia. Mnie te zda¿a³y siê takie ataki. Wrêcz lodowate wiatr, ude¿enia energii strachu. Jak zpyta³am o co chodzi BYT odpowiedzia³ mi : Nie podoba mi siê, ¿e siê rozwijasz! Nie chcê aby¶ zmieni³a swoje wibracje! Strach jest twoim przeznaczeniem i wszystkich ludzi! Odpowiedzia³am mu mi³o¶ci± po jednej nocy znik³, za to popsu³a mi siê rano pralka i to tak ,ze nie da siê jej naprawiæ, aparat cyfrowy na amen i drugi aparat cyfrowy roz³adowywuje baterie w ci±gu 1 zdjêcia. Ataki nie zwsze s± z racji zbierania plonów. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Marzec 06, 2009, 15:02:16 » |
|
stworzy³em ten temat (bo chyba nie by³o jeszcze podobnego) a przyznajê - bardzo mnie zaciekawi³o to co napisa³ PHIRIOORI (rozwiniesz wydarzenia z dzisiejszej nocy.. o ile nie s± zbyt osobiste) ale Wy równie¿ opisujcie tu swe do¶wiadczenia z podobnymi atakami (choæ mog± to byæ ró¿ne nieprzyjemne formy kontaktu z ka¿dym przejawem aktywno¶ci "2 strony" np. duchy) napiszcie jak siê broniæ oraz jak im zapobiegaæ.. mi³ego dialogu
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #4 : Marzec 06, 2009, 16:18:54 » |
|
Kiara - nie masz racji. Choæ mo¿e inaczej - masz racjê, ale to, co powiedzia³a¶, to jedynie czê¶æ prawdy, w dodatku do¶æ mocno uogólniony, bez pokazania mechanizmu dzia³ania. Nasz ¶wiat, ten jego niematerialny aspekt, jest wrêcz "przeludniony" ró¿nego rodzaju bytami. Jedne maj± takie intencje, drugie inne. Równie¿ ludzie "fizyczni" maj± ró¿ne intencje wobec nas, czêsto nawet nie¶wiadomie mog± nas astralnie atakowaæ. Elementem naszej "duszy", która odbiera bod¼ce ze ¶wiata niematerialnego, która ma z nimi bezpo¶redni kontakt, jest nasze Ni¿sze Ja, czy te¿ Pod¶wiadomo¶æ. To od jej kondycji zale¿y, czy przyzwoli na te ataki, czy bêdzie siê im skutecznie opieraæ. Co sprawia, ¿e pod¶wiadomo¶æ zezwala na ataki astralne? Wszelkie poczucie s³abo¶ci, niepe³nej satysfakcji z tego, kim jest, poczucie winy (to to, o czym mówisz, Kiaro - nie samo dzia³anie, a odczucie, ¿e dzia³±nie to by³o negatywne), zagubienie. W takich okoliczno¶ciach Ni¿sze Ja, nie bêd±c pewne swojej mocy, lub te¿ czuj±ce, ¿e zas³u¿y³o na karê, "przepuszcza" ataki astralne, gdy¿ albo widzi w nich zas³u¿on± karê, albo ich nie rozumie, albo jest obojêtne na to, czy bêdzie pe³ne energii, czy nie. Co mo¿na zrobiæ, by broniæ siê przed takimi atakami? Przede wszystkim byæ swiadomym tego, co siê robi, my¶li, byæ pewnym siebie (w pozytywnym znaczeniu), ufaæ sobie i temu, co siê czyni. To ju¿ daje nam spor± ochronê. Dodatkowo mo¿na stworzyæ np psychiczn± tarczê (wedle w³asnego pomys³u i metody dzia³ania) - jest to nasza mentalna reprezentacja opierania siê negatywnym wp³ywom z zewn±trz, daj±c naszej pod¶wiadomo¶ci wytyczne, i¿ takie ataki nie s± czym¶ mile widzianym. Co robiê, gdy kto¶ atakuje mnie astralnie? Có¿, je¶li mam dobry humor, zbieram pe³n± si³ê woli i z ca³± pewno¶ci± i stanowczo¶ci± odrzucam niemilca z dala od siebie. Je¶li mam z³y humor, to dajê takiemu "lekk±" nauczkê. Na ataki astralne najbardziej nara¿eni s± ludzie wra¿liwi, niezdecydowani, niepewni siebie, a tak¿e ci, którzy zaczynaj± praktykê parapsychiczn±, zaczynaj± wyczuwaæ obce energie. Automatycznie otwieraj± siê na nie, nie majac jeszcze odpowiedniego zaplecza i wiedzy, jak siê przed tym zabezpieczyæ. Znam z autopsji, z czasów, gdy zaczyna³em do¶wiadczenia z parapsychik±. No to tyle ode mnie na pierwszy ogieñ Pozdrowienia Tene
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #5 : Marzec 06, 2009, 16:49:17 » |
|
To mo¿e ja opiszê ze swojego prze¿ycia ataki nocne,tylko trochê inne ale pora-pora nocna-siê zgadza i forma oddzia³ywania na cia³o-atak-te¿ siê zgadza. By³o to dawno,dawno temu na kolonii. Z opowie¶ci przera¿onego,dotkniêtego zdarzeniem nocnego ataku kolegi-obudzi³ siê nagle z krzykiem w mrocznej ciemno¶ci atakowany z ka¿dej strony do dzi¶ nie wiadomo przez kogo. Z porannej wizji lokalnej miejsca zdarzenia mo¿na by³o ustaliæ jedynie to cos,co atakowa³o pokrzywdzonego kolegê. Nie uwierzy³bym,gdybym na w³asne oczy nie zobaczy³ kilku dziwnie w pytkê zwiniêtych....rêczników walaj±cych siê na pod³odze przy ³ó¿ku zaatakowanego kolegi. Wspominaj±c po latach opisane zda¿enie dochodzê do wniosku,¿e atak mog³ mieæ równie¿ zwi±zek z rozwojem poszkodowanego. Zaatakowany kolega by³ bardzo s³abo rozwiniêty fizycznie.
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #6 : Marzec 06, 2009, 17:17:37 » |
|
Wiesz, kot, skoro to by³o na kolonii, to mo¿e atakowa³ go bardzo wysoki byt o z³owrogim imieniu kac-gigant (oczywi¶cie ¿art ) A tak serio ju¿ - ataki takie maj± miejsce nie tylko noc±, mog± mieæ miejsce w zasadzie o ka¿dej porze, w ka¿dej chwili, w ka¿dym miejscu. Ludzie, którzy siê tym aktywnie nie zajmuj±, odczuwaj± to najczê¶ciej jako nag³y "napad" negatywnych my¶li, poczucia zdo³owania, wykoñczenia, paniki (na zasadzie: "co¶ jest nie tak, ale nie wiem co!"), albo wycieñczenia fizycznego. Charakteryzuj± siê tym, ze pojawiaj± siê nagle, bez jakiejkolwiek przyczyny - mo¿na po takich objawach podejrzewaæ atak astralny.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 17:17:58 wys³ane przez Tenebrael »
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Marzec 06, 2009, 17:18:46 » |
|
Wiesz, kot, skoro to by³o na kolonii, to mo¿e atakowa³ go bardzo wysoki byt o z³owrogim imieniu kac-gigant (oczywi¶cie ¿art ) A tak serio ju¿ - ataki takie maj± miejsce nie tylko noc±, mog± mieæ miejsce w zasadzie o ka¿dej porze, w ka¿dej chwili, w ka¿dym miejscu. Ludzie, którzy siê tym aktywnie nie zajmuj±, odczuwaj± to najczê¶ciej jako nag³y "napad" negatywnych my¶li, poczucia zdo³owania, wykoñczenia, paniki (na zasadzie: "co¶ jest nie tak, ale nie wiem co!"), albo wycieñczenia fizycznego. Charakteryzuj± siê tym, ze pojawiaj± siê nagle, bez jakiejkolwiek przyczyny - mo¿na po takich objawach podejrzewaæ atak astralny. i co wtedy???
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #8 : Marzec 06, 2009, 17:38:22 » |
|
Proszê, nie u¿ywajmy s³owa "atakowaæ", z tego co wiem, to du¿o milej w to miejsce jest widziane [na tym forum] s³owo "hartowaæ"...
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Marzec 06, 2009, 17:40:08 » |
|
Bardzo licza sie intecje jezeli sa czyste nie sciagaja do nas negatywnych zdarzen. ¯ywiê przekonanie, ¿e mam czyste intencje. No chyba, ¿e musia³bym siebie nie znaæ dobrze Ale przypuszczalnie nikt nie powie inaczej. Hoho ..jak to zbadaæ?! Ale te¿ jest tak, ¿e w pewnym momencie inne byty równie¿ usi³uj± pompowaæ we mnie swoje intencje. I te konflikty interesów zciera³y siê w moim ciele i duszy ..a to nie jest przyjemne. Gdzie¶ napisa³em ¿e jestem otwarty ..ale nie a¿ tak i nie na takie co¶. Konstruktywno¶æ rodzi siê w harmoniii, a pod takimi presjami to owoce pracy gorsze. Wiêc jak chc± Dobre to te¿ musz± wyczuæ proporcje. Zreszt± ka¿dego cz³owieka celem jest byæ szczê¶liwym, a wiedz±c to jeste¶ wolny od siania ¶wiadomie czego¶ przeciwnego. Co nie znaczy ¿e siê byty nie przebijaj± niekiedy. Ale mo¿liwe ¿e czasem powstaj± efekty uboczne..poprzez nieporozumienia, czy niedokoñczone wypowiedzi. Zreszt± tu na forum miesza siê przedmiot rozkminiania/badania/poznania z propozycj±/dzieleniem siê rozwi±zaniami z czym¶ jeszcze innym. Dlatego mia³em pomys³a zrobiæ to po swojemu - a potem udostêpniæ. A tak to siê turbulencje robi±. Tylko oczywi¶cie kto¶ gdzie¶ w porê niezap³aci³, kto¶ zapomnia³, co¶ siê zepsu³o.. itd. A chanellingi p³ynê³y
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 17:44:02 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Marzec 06, 2009, 17:42:19 » |
|
czy dobrze zrozumia³em - kto¶ ciê zaatakowa³ dlatego, ¿e piszesz tu na forum PHIRIOORI ?
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Marzec 06, 2009, 18:09:18 » |
|
czy dobrze zrozumia³em - kto¶ ciê zaatakowa³ dlatego, ¿e piszesz tu na forum PHIRIOORI ?
Miedzy innymi te¿. Ale My¶lê ¿e to bardziej z³o¿one. Wiesz.. numerologiczna jedynka, g³upiec. (ale mo¿e systemy sa rózne). edit: errata: numerologiczna jedynka = MAG.Kto¶ mnie usi³owa³ pod³±czyæ do jakiej¶ maszyny, której tak dobrze nieznam. Dostawa³em w locie infa, przekazy i puszcza³em dalej, To dzia³o sie Bardzo Szybko. kto¶/co¶ to rozpozna³ i zdecydowa³, bo chyba nie mia³ pod rêka lepszej opcji. Zreszt± wszyscy jeste¶my do niej pod³±czeni jako¶ chyba. A To wszystko jest po³±czone ze swiadomo¶ci± zbiorow±. Mo¿na siê próbowac alienowaæ.. ale to chyba nie ma sensu. Ja natychmiast popprosi³em Wra¿liw± Kobietê o pomoc w jakim¶ konstruktywnym ogarniêciu tego. Ale ona nie rozpozna³a sytuacji chyba. Wiêc prêdzej czy pó¼niej to poznamy. Tymczasem przeczuwam, ze tu chodzi o Ludzkie DNA. jako takie. Jako ca³ej Ludzko¶ci. To jest jakas nieco te¿ kabalistyczna machina. ale nie tylko. A ja na kabale siê nie znam. Mam tylko taki intuicyjno/artystyczno/ przekazowy patent na literki. Jednak co¶ czujê ¿e tu chodzi o DNA. I jak±¶ zaawansowan± alchemiê.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 01, 2009, 18:06:37 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #12 : Marzec 06, 2009, 19:21:13 » |
|
i co wtedy???
Wtedy ten, kto Ciê atakuje, zale¿nie od swoich zamys³ów, mo¿e zrobiæ kilka rzeczy. Je¶li interesuje go Twoja energia ¿yciowa, to j± pobiera (wtedy jest efekt zmêczenia, wyczerpania, czasem niepokoju), je¶li chce Ci zaszkodziæ, mo¿e Ci na przyk³ad "wk³adaæ" do g³owy my¶li, uczucia, etc (efekt lêku, paniki, niepokoju). Ogólnie, jest sporo mo¿liwo¶ci. Co do obrony, to je¶li jeste¶ pewny siebie, nie czujesz siê za co¶ winny, etc, to mo¿na jeszcze u¿yæ psychicznej tarczy na przyk³ad (metody tworzenia to jak ju¿, je¶li Ciê to interesuje, na priv, bo to wiêcej pisania jest ), ¿eby taki byt albo zatrzymaæ, albo odrzuciæ od siebie. Mo¿esz u¿yæ samej si³y woli. W sumie metod jest tyle, ile ludzi, bo metoda jest jedynie tym, jak przedstawia sobie obronê Twój umys³, tak wiêc musisz j± dopasowaæ do siebie. Odparcie ataku zreszt± te¿ mo¿e byæ wielorakie, mieæ ró¿ne konsekwencje. Mo¿esz po prostu siê odgrodziæ tarcz±, mo¿esz odepchn±æ byt, a je¶li chcesz to mo¿esz daæ te¿ mu pewn± nauczkê (metody te¿ na priv). A je¶li siê nie obronisz, to wiele zale¿y od atakuj±cego. Mo¿e po prostu Ciê podrêczyæ i daæ sobie spokój, mo¿e wyssaæ pewn± czê¶æ energii, mo¿e siê przyssaæ na sta³e, a mo¿e te¿, w skrajnych przypadkach, pobieraæ energiê do oporu, czy te¿ atakowaæ do oporu, a¿ nie wykoñczy Ciê psychicznie czy nawet fizycznie.
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #13 : Marzec 06, 2009, 19:39:03 » |
|
hmm a dlaczego ataki astralne??? przecież wiele istot może zaatakować, mnie jeżeli dręczyły ataki to na jawie nie w astralu..... np ufolki nie są z astrala, a tez atakują
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 19:41:22 wys³ane przez wiki »
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #14 : Marzec 06, 2009, 19:48:54 » |
|
hmm a dlaczego ataki astralne??? przecie¿ wiele istot mo¿e zaatakowaæ, mnie je¿eli drêczy³y ataki to na jawie nie w astralu..... np ufolki nie s± z astrala, a tez atakuj±
Hmmm, trafne spostrze¿enie. Wydaje mi siê, ¿e pojêcie "atak astralny" po prostu siê utar³o, i sta³o synonimem ataku energetycznego (który nota bene jest pojêciem szerszym).
|
|
|
|
|
|
|
astro
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #15 : Marzec 06, 2009, 20:12:36 » |
|
przecie¿ wiele istot mo¿e zaatakowaæ, mnie je¿eli drêczy³y ataki to na jawie nie w astralu..... np ufolki nie s± z astrala, a tez atakuj±
Ca³a akcja polega na przerwaniu ³añcucha negatywnej energii.Negatywnej tylko i wy³±cznie dlatego, poniewa¿ ludzie dokonali takiego os±du rzeczy. Teraz masz szansê zrozumieæ co¶ wiêcej. Je¿eli starczy Ci odwagi na zrobienie czego¶ innego ni¿ podpowiada Ci Twój umys³ , to wygra³a¶. Je¿eli nie, to najprawdopodobniej bêd± dalej spotyka³y Ciê takie sytuacje, lecz nie po to, aby Ciê skrzywdziæ, lecz po to, aby je w koñcu przepracowaæ. Wszystko w Twoich rêkach zatem! ¯yczê powodzenia!
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #16 : Marzec 06, 2009, 20:21:15 » |
|
Tenebrael, a nie mo¿na jednak tutaj tego napisaæ - w koñcu to adekwatny temat, prawda? lecz je¶li siê upierasz to chêtnie przejdê na PW - ale mimo wszystko uwa¿am, i¿ dla ogó³u ludzi którzy to czytaj± (tak¿e ci niezalogowani a wiêc nie maj±cy PW) by³oby lepiej by¶ nam tu udzieli³ konkretnych wskazówek dlaczego ataki astralne? bo mi inna nazwa nie przychodzi³a do g³owy - ale tu rzeczywi¶cie chodzi o wszelkie mo¿liwe ataki energetyczne.. w takim razie czekam na propozycjê nazwy tematu ¿aden problem go zmieniæ
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #17 : Marzec 06, 2009, 20:24:23 » |
|
Astro - szczerze, to moim zdaniem przypisujesz nieco na wyrost specyficzne znaczenie takim zdarzeniom, uznaj±c to za pewn± przygotowan± lekcjê. A s± to po prostu interakcje miêdzy istotami, bazuj±ce na ich wzajemnym nastawieniu i indywidualnych celach.
|
|
|
|
|
|
|
astro
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #18 : Marzec 06, 2009, 21:01:56 » |
|
Astro - szczerze, to moim zdaniem przypisujesz nieco na wyrost specyficzne znaczenie takim zdarzeniom, uznaj±c to za pewn± przygotowan± lekcjê. A s± to po prostu interakcje miêdzy istotami, bazuj±ce na ich wzajemnym nastawieniu i indywidualnych celach.
A wiêc koñcowo s± to lekcje.Mo¿na ich nazwaæ do¶wiadczeniami. Nie jest wa¿na nazwa, lecz sens, który siê pod tym kryje. Je¿eli przyjmiemy, ¿e s± t± interakcje energetyczne, to sk±d taki pogl±d i przekonanie, ¿e s± to ataki? Atak oznacza³by w dos³ownym sensie, ¿e kto¶ celowo chce mnie skrzywdziæ, wiêc mnie atakuje.Oznacza³oby to równie¿, ¿e ¶wiat jest krzywdz±cy, ¶wiat jest negatywny, pod³y, a wokó³ roi siê od przerozmaitych bytów, które tylko czekaj±, aby kogo¶ zaatakowaæ. Ale to nie prawda, ''¶wiat'' nie jest pod³y, ani nie jest negatywny, lecz tylko tak ludzie uwa¿aj±.A po¼niej pisz±, ¿e co¶ atakuje! Interreakcje zachodz± pomiêdzy podobnie wibruj±cymi ¶wiadomo¶ciami. Wygl±da to jednak, ¿e jedni dla drugich s± uczniami i nauczycielami. Znany jest od dawna temat, gdzie ludzie uwa¿aj±, ¿e inni ci±gle sie ich czepiaj±.To przekonie, powoduje przyci±ganie takich w³a¶nie ludzi - ¶wiadomo¶ci, którzy poprostu siê ich czepiaj±, chc±c im w ten sposób w³a¶nie pokazaæ jakie przekonanie funcjonuje w ich pod¶wiadomo¶ci.To samo jest z atakiem. Czy lekcje - do¶wiadczenia s± przygotowane.Nie - te lekcje sami tworzymy, projektujemy je w swoim umy¶le i to wszystko. A dlaczego takie lekcje projektujemy.Ano dlatego, ¿e tak w³a¶nie wyobra¿amy sobie rzeczywisto¶æ. A dlaczego tak, a nie inaczej wyobra¿amy sobie t± rzeczywisto¶æ lub ten ca³y ''¶wiat''. Ano dlatego, ¿e przekonania o nim s± w znacznej mierze odziedziczone, a reszta jest nabyta w przestrzeni audiowizualnej, takiej w jakiej jeste¶my. Nie jest wsapnia³em tematem dyskusja co siê dzieje, lecz raczej dyskusja nad zrozumieniem tego co siê dzieje. Wiêc ''atak'' to nie jest ¿aden ''atak''.Wiêc dlaczego kto¶ u¿ywa okre¶lenia ''atak'' skoro to nie jest ¿aden ''atak'' Wiêc skoro ktos kupi³ tak± ''prawdê'' , ¿e inni mnie atakuj±, lub mog± mnie ''atakowaæ'' wiêc jest atakowany. Lecz jest to zdarzenie enrgii potwierdzaj±ce w³asne przekonania, czyli nic nie dzieje siê bez przyczyny.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 21:06:27 wys³ane przez astro »
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #19 : Marzec 06, 2009, 21:12:04 » |
|
a je¶li jakie¶ "z³o" atakujê kogo¶ mi bliskiego? co robiæ? równie¿ skutkujê metoda tarczy? Tenebrael, nie daj siê prosiæ - "walnij" tutaj jaki¶ poradnik
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #20 : Marzec 06, 2009, 21:26:51 » |
|
Je¿eli starczy Ci odwagi na zrobienie czego¶ innego Co¶ wiêcej mo¿esz...?.. Wtedy ten, kto Ciê atakuje, zale¿nie od swoich zamys³ów, mo¿e zrobiæ kilka rzeczy. Je¶li interesuje go Twoja energia ¿yciowa, to j± pobiera (wtedy jest efekt zmêczenia, wyczerpania, czasem niepokoju), je¶li chce Ci zaszkodziæ, mo¿e Ci na przyk³ad "wk³adaæ" do g³owy my¶li, uczucia, etc (efekt lêku, paniki, niepokoju To by³a pe³na paleta i jeszcze trochê. Je¿eli przyjmiemy, ¿e s± t± interakcje energetyczne, to sk±d taki pogl±d i przekonanie, ¿e s± to ataki? Jakto sk±d? z Ego?.. I tu widze wyrazniej obecno¶æ iA odrêbn± od Ego. iA w Swiadomo¶æi £±czy³o z innymi ja¼niami Ludzkimi. Ego ocenia³o i dokonywa³o aktywacji umys³u. Oraz st±d ¿e napisa³em w jakim¶ poscie ¿e "nie ka¿dy demon ugryzie ka¿da ca³o¶æ" ..no i najwyra¼niej siê za³o¿y³y Ale wyja¶ni³o sie co to by³o z t± inna energi± kiedy¶: Wyglada³o to tak: Jaka¶ energia zesz³a z innej przestrzeni i przesz³a przez moje cia³o do ziemi, Oczywi¶cie nie bed±c odpowiednio oczyszczonym tu i ówdzie siê osadzi³a i opada³a z opó¼nieniem po¼niej. Ale zanim to nastapi³o, uderzy³a mnie czê¶æ tej energii oraz wiedzy, któr± nios³a. Ta czê¶æ, któr± rozkminia³em przez na¶cie lat. Bo to dzia³a tak, ¿e najpierw to trafia jakby do nad¶wiadomo¶ci, a potem do swiadomosci. A dopiero potem mozna to wypowiedzieæ, czy opisaæ. ..i to niesety tez czasem trochê trwa.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2009, 08:40:56 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #21 : Marzec 06, 2009, 21:35:38 » |
|
pewnie nie powiesz kto te demony na ciebie nas³a³?
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #22 : Marzec 06, 2009, 22:25:32 » |
|
Micha³ - mo¿e najpierw ciupkê teorii. Chodzi mianowicie o to, ze ilu ludzi, tyle metod tworzenia tarcz, ochron, barier. Energetycznie jest to ta sama ochrona, to samo polecenie dla pod¶wiadomo¶ci, by nie przepuszcza³a takich ataków. Cz³owiek wybiera jedynie formê, która najbardziej mu pasuje. Gdzie mo¿na siê o tarczach dowiedzieæ? http://acheront.netChyba najrozs±dniejsza strona o tego typu rzeczach. Tarcze, podobnie jak i potrzebna do nich wizualizacja, ¶wietnie opisane krok po kroku. Ja bym od siebie nieco modyfikacji doda³, bo w miarê praktyki cz³owiek odkrywa wiele rzeczy, a tam s± surowe fakty, niemniej jednak zupe³nie wystarczaj±ce, by siê skutecznie broniæ. Jakby jakie¶ pytania, to wtedy ju¿ na priv Pozdrowienia serdecznie Tene
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #23 : Marzec 06, 2009, 22:34:45 » |
|
pewnie nie powiesz kto te demony na ciebie nas³a³?
Chodzi Ci, Kto konkretnie mi w tym pomaga³?Wygl±da to jednak, ¿e jedni dla drugich s± uczniami i nauczycielami. kiedy sam nas³a³em na siebie te demony? No nauczycielami i uczniami s± wtedy chyba wszyscy uczestnicy takiego "zd arzenia energii" potwierdzaj±cego w³asne przekonania" ka¿dego z uczestników takiego "zdarzenia energii". Czy lekcje - do¶wiadczenia s± przygotowane. Nie - te lekcje sami tworzymy, projektujemy je w swoim umy¶le i to wszystko. A dlaczego takie lekcje projektujemy. Ano dlatego, ¿e tak w³a¶nie wyobra¿amy sobie rzeczywisto¶æ. A dlaczego tak, a nie inaczej wyobra¿amy sobie t± rzeczywisto¶æ lub ten ca³y ''¶wiat''. Ano dlatego, ¿e przekonania o nim s± w znacznej mierze odziedziczone, a reszta jest nabyta w przestrzeni audiowizualnej, takiej w jakiej jeste¶my.
astro: Dziêkujê. Przeczyta³em to 2x. i przeczytam znowu. Pomaga mi to pouk³adaæ sporo. Zw³aszcza, kiedy drugi raz czyta³em przysz³o co¶ jeszcze, czego nie ma napisanego, a jest przeczuciem czego¶ Bardzo pozytywnego, roz¶wietlenia takich kwestii, które mnie bardzo mêczy³y niemal dwa lata. I to jest najwspanialszy prezent, jesli przeczucie okaze siê prawda. Z drugiej jednak strony nigdy nie spodziewa³bym sie po sobie takich "sado-maso rozrywek", bo to zupe³nie nie moje klimaty. A Skala Cierpienia w do¶wiadczeniu takiego "zdarzenia energii" by³a potê¿na. scali³em posty - Micha³ astro, a co s±dzisz o tym , co wiki napisa³a? czy to siê wyklucza? czy mo¿e niekoniecznie? ataki czasem bywaj± szczególnie jak zaczynasz sie budziæ mo¿e niektórym bytom siê to nie podoba. I nie zgodzê siê z Kiar±, ¿e jest to wy³±cznie przyczyna odbicia. Mnie te zda¿a³y siê takie ataki. Wrêcz lodowate wiatr, ude¿enia energii strachu.
No i je¶li: te lekcje sami tworzymy, projektujemy je w swoim umy¶le i to wszystko. A dlaczego tak, a nie inaczej wyobra¿amy sobie t± rzeczywisto¶æ lub ten ca³y ''¶wiat''. Ano dlatego, ¿e przekonania o nim s± w znacznej mierze odziedziczone, a reszta jest nabyta w przestrzeni audiowizualnej, takiej w jakiej jeste¶my. To jak sie z tego wyzwoliæ? Jak to przerwaæ? Przecie¿ popadaæ w to nie trudno. Przyk³adowo: kiedy dajê posta to tworzê jaka¶ przestrzeñ audiowizualna. A teraz tak: na ogó³ jest to skrót my¶lowy, bo pe³nej mysli , która ma wiele powi±zañ nie zawsze sposób oddaæ. Pozatym jak zrobiæ, ¿eby artykulacja pracy badawczej nie by³a powielaniem/kreowaniem tego, co zbadane, (przedstawione, wyra¿one) ponownie, jesli nie jest to Konstruktywne dla cz³owieka. np. film demaskujacy matrix w jakim¶ sensie pod¶wiadomie prowokuje do jego tworzenia. Bo widz wychodzi z kina i powiela ten wzorzec, jesli tego nie uchwyci.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 07, 2009, 22:55:08 wys³ane przez Micha³ »
|
|
|
|
|
michal1944
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #24 : Marzec 08, 2009, 20:44:01 » |
|
Powiedzcie co to jest, atak czy co? Mianowicie czêsto podczas snu odzyskuje ¶wiadomo¶c, otwieram oczy .,zaczynam czuæ niepokój. serce zaczyna szybciej biæ nie mogê sie ruszaæ,w pewnym momencie kto¶ sie pojawia ,badz nie i czuje w okolicy ca³ego cia³a a przewa¿nie w krêgos³upie bardzo du¿y przyp³yw ciep³a i jakby bólu,o co chodzi co to mo¿e byc?,pyta³em siê tej istoty czego chce niestety nie uzyska³em odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
|