Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #125 : Marzec 17, 2009, 00:13:40 » |
|
Dziekuje za zwrocenie mi uwagi , bo istotnie uzylam w tych wszystkich miejscach niewlasciwego okreslenia energii. Teraz pora na poprawke, to moj blad osobisty.Juz powiedzialam pomylka zamiast uzyc energia Arymoniczna napisalam Lucyferyczna. Widac ten Aryman "motal' moje mysli w tym momecie niezle. A poniewaz bledy nalezy poprawiac i tekst korygowac, zaistniala najlepsza pora. Jeszcze raz dzieki ambrozy, dobrze by bylo zebys mi wskazala linkiem miejsca w ktorych znalazlas te teksty. Ja poprawie, nie ma ludzi nieomylnych , ja tez popelniam bledy. Za zaproszenie na spotkanie z Petrasem dziekuje, jakos mi nie po drodze w ta strone, nie kazde drzwi powinnam otwierac. Zatem moje mile sprawdzajcie same te "meskosci", milej zabawy ambrozy. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 02:21:36 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ambroÂży
Gość
|
|
« Odpowiedz #126 : Marzec 17, 2009, 00:29:10 » |
|
Kiaro, TY wiesz, ¿e interesuje mnie przede wszystkim spójna i rzeczowa informacja. I tylko z tego wzglêdu prostujê, bo mnie to nieŸle kiedyœ namiesza³o w g³owie. Cel, jak widzisz, mam taki jak Ty. I podobnie jestem nieustêpliwa w tej kwestii. Cieszê siê, ¿e nie potraktowa³aœ to jako osobistej wycieczki, bo nie taki w istocie by³ zamiar mojej wypowiedzi. Prawdê powiedziawszy, nie s¹dzi³am, ¿e podczas mojej nieobecnoœci bêdzie siê mnie wzywaÌ, a wiêc mam nadziejê, ¿e nie nadaremno. Te¿, pewnie napisa³am coœ nie jeden raz, co poprawi³abym, gdyby ktoœ zwróci³ mi uwagê. Tyle, ¿e to by³y takie tam osobiste "dochodzenia' do jakichœ tam wniosków. Lecz w Twoim przypadku, gdy s¹ to powa¿ne przekazy, to powiem wprost i szczerze, ¿e niepokoi mnie Kiara w Tobie. Nie bez kozery te¿ wspomnia³am o ew. rzutowaniu problemu. Ale na dziœ starczy, pora ¿yczyÌ sobie Dobrej i Spokojnej nocy nawzajem. ambro¿y edit by micha³: scali³em twoje posty ambro¿y Kiaro, nie ujawni³am tutaj swojego imienia, proszê je skasuj. A ¿e jesteœ Ma³gosi¹, to wszyscy niemal wiedz¹. Nie pierwszy raz ujawniono na choepsie moje prywatnoœci, a nawet prywatne rozmowy, czy teksty....Nie wszyscy s¹ tu wygodni, jak widaÌ, a mieliœmy dochodziÌ do prawdy. Potraktowa³aœ moj¹, w du¿ej mierze ¿artobliw¹ wypowiedŸ, zbyt dos³ownie. Szkoda, bo ja nie zamierzam zamieniaÌ tego ani w walkê, czy jakikolwiek konflikt. Nie milcza³am, poniewa¿ mo¿na by pomyœleÌ, ¿e mam coœ do ukrycia, co w tym wypadku obci¹¿yÌ mo¿e i innych. I nie aprobujê sytuacji, gdy siê oskar¿a kogokolwiek, o cokolwiek i to bez konkretnych dowodów. Gdybyœ takowe przedstawi³a, zapewne uwierzy³abym Ci, a tak musia³am przyjrzeÌ siê tak¿e wczeœniejszym wypowiedziom Kiary. Kto tu jest teraz tak naprawdê wiarygodny? A to z prostej przyczyny, ¿e zarzut jest zbyt powa¿ny, a Laguna, jedyny Twój œwiadek, nie przekona³a mnie absolutnie. Owszem, jeszcze bardziej zamota³a sprawê. Badam wiêc sama i to w dok³adnie takim samym celu, jak uczyni³aœ to Ty. Nie oskar¿am Kiary, ale poddaje pod ogl¹d wiêkszej iloœci osób, by przyjrzeÌ siê jej rzeczywistym intencjom. No, bo jeœli, to Kiara jest takim wcielonym syntetykiem, a dojdzie do czystej w intencjach fuzji innych energii, to Kiara siê rozpadnie, a Ty z ni¹ stracisz cia³o. Wiêc to jest bardzo w Twoim interesie. A mo¿e siê mylê? Wiem, ¿e s¹ tu m¹drzejsi ode mnie i mo¿e wspólnie dojdziemy do prawdy, która mo¿e byÌ w najgorszym przypadku rêkojmi¹ Twojego bezpieczeùstwa. Wola³abym siê jednak myliÌ, gdy¿ jesteœ mi bliska z innych te¿ wzglêdów, dlatego u¿y³am okreœlenia: siostro. Ps. Nie da siê wstecznie zmieniÌ starych wypowiedzi, ale zapewniam, ¿e w przekazach Kiary jest mnóstwo nieœcis³oœci i zaprzeczeù. Dlatego, by nie zraniÌ Twoich uczuÌ zwróci³am siê do Ma³gosi, czyli do Ciebie wprost. Próbowa³am te¿, nadrobiÌ braki w mojej niewiedzy odnoœnie przekazów Kiary, ale jeszcze siê o wiele bardziej zamota³am. Jeœli jednak uwa¿asz, to jako atak personalny, to siê bardzo mylisz. Widzisz, Ma³goœ jest baaardzo du¿o, ale nie pomyœlam zapewne o tym???
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 22:13:29 wysłane przez ambroÂży »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #127 : Marzec 17, 2009, 02:15:38 » |
|
ambrozy na forum uzywamy swoich nickow, ja nigdzie nie podpisuje sie jako Malgosia , chociaz usilowal mnie do tego zmusic arteq po postach Leszka przedstawiajaca moja prywatnosc. Zwrocilas sie do mnie po imieniu z milym ujeciem siostro , ja poczulam ze dalas mi prawo zwrocenia sie do Ciebie w ten sam sposob.Nic wiecej, nie informowalam nikogo kim jest kobieta , ktorej Petras jako drugiej zaproponowal spotkanie.Nie miej o to do mnie pretesji,zacytowalam sam fakt iz do tego doszlo. Nie bardzo zrozumialam Twoj zal , rozgoryczenie , oraz posadzanie mnie o bycie energia symtetyczna. Biorac pod uwage ze wpelni idetyfikuje sie z Kiara jako moja Energia niewcielona z naprzestrzeni, to ja powinnam sie rowniez zidetyfikowac z syntetyczna energia. No coz? Bardzo dziekuje za troske o moje bezpieczenstwo. Zgodnie z Twoim zyczeniem wyjme Twoje imie z tekstu, jezeli na drugi raz Ty bedziesz umieszczala moje , to tez prosze pytaj mnie czy wyrazam na to zgode. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 02:23:52 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ambroÂży
Gość
|
|
« Odpowiedz #128 : Marzec 17, 2009, 11:31:24 » |
|
Dziêkujê Kiaro, b³¹d ka¿dy z nas mo¿e pope³niÌ, ale wiêksz¹ sztuk¹ jest go umieÌ naprawiÌ. Masz, oczywiœcie mój szacunek za tak¹ reakcjê. Ze swej strony postaram siê "trzymaÌ" nicku, choÌ w Twoim przypadku, nie jest to zwyczajny nick i dlatego to jest takie problematyczne. Pozdrawiam Ciê jak zwykle ciep³o i serdecznie. ambro¿y
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 11:59:11 wysłane przez ambroÂży »
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
|
« Odpowiedz #129 : Marzec 17, 2009, 12:34:32 » |
|
koĂączymy tÂą prywatĂŞ dziewczyny...
|
|
|
|
|
|
|
ambroÂży
Gość
|
|
« Odpowiedz #130 : Marzec 17, 2009, 12:57:15 » |
|
No, w³aœnie zosta³a zakoùczona, ale tu chodzi o zbyt powa¿ny problem. MICHA£ masz taki wybitny dar ingerencji i ucinania sprawy. To jest nierzadko wylewanie dziecka z k¹piel¹. Miêdzy ludŸmi zachodz¹ bardzo wa¿ne procesy, o czym ka¿dy psychoterapeuta by Ci rzek³. Na tym polega doœwiadczanie wzajemnych relacji i rozwój. M¹droœci¹ jest te¿, by wiedzieÌ, kiedy wkroczyÌ w zaistnia³y proces. Ty nierzadko jesteœ nadgorliwy. WIem, masz na uwadze wizerunek forum, ale z tej Twojej dobrej intencji, de facto wychodzi czasem nieuœwiadomiony "zamordyzm" . Twoja uwaga, tutaj jest akurat zbêdna, bo ¿adna z nas nie zamierza³a kontynuowaÌ w¹tku. Ano, na tyle jesteœmy sobie ¿yczliwe. Korzystamy w m¹dry sposób z pw. Owszem, jedna i druga poszukuje odpowiedzi na w¹tpliwoœci i to nas akurat ³¹czy - mamy tego œwiadomoœÌ i odwagê. A myliÌ mo¿emy siê obie. Jednak¿e wiedza, to olbrzymia odpowiedzialnoœÌ. Dr¹¿ymy wiêc, a dlatego publicznie, ¿eby nie graÌ i nikt nie czu³ siê zwiedziony. Zapewniam, ¿e prywatnie jesteœmy sobie o wiele bardziej ¿yczliwe, ale tu nas obowi¹zuj¹ inne priorytety. Na szczêœcie obie mamy do tego dystans. Tak¿e spoko, awanturki nie bêdzie, choÌ czasem, to i szabelk¹, tak rzeŸko jest, panie Michale pomachaÌ... I ckno za tym jeszcze poniektórym! Nie jesteœmy tak tu (wszyscy)zaraz œwiêtsi od papie¿a. Ale dziêkujê, gdy¿ napisa³eœ to w bardzo ¿yczliwym tonie i z najlepszym zamiarem, a ja z kolei opar³am siê innych Twoich wkroczeniach i tak mi siê uzbiera³o. A wczeœniej przecie¿ nie dotyczy³o to mnie osobiœcie. Chodzi mi o problem. Niemniej pozdrawiam bardzo ciep³o. Z szacunkiem i tak naprawdê zrozumieniem dla Twojej m³odoœci i intencji.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 20:01:01 wysłane przez ambroÂży »
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
|
« Odpowiedz #131 : Marzec 17, 2009, 13:09:18 » |
|
taka moja tu rola - wasze posty z powyÂżej nie wnoszÂą wiele do tematu a tyczÂą (przynajmniej w moim mniemaniu) jedynie waszej dwĂłjki - a takÂą wymianĂŞ "sÂłodkiej uprzejmoÂści" wymieniĂŚ poprzez PW..
uwaÂżasz, Âże to dar? miÂło mi. dziĂŞki niemu panuje tu wzglĂŞdny porzÂądek..
tym samym ucinam wszelk¹ dyskusjê na temat moich darów, waszych energii - proszê to przenieœÌ na PW (korespondencje ze mn¹ odnoœnie moich "no¿yczek" równie¿)
kaÂżdy post nie na temat bĂŞdĂŞ usuwaÂł bez powiadomienia
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #132 : Marzec 17, 2009, 18:55:13 » |
|
No, bo jeœli, to Kiara jest takim wcielonym syntetykiem, a dojdzie do czystej w intencjach fuzji innych energii, to Kiara siê rozpadnie, a Ty z ni¹ stracisz cia³o. Ambro¿y, podzielam Twoj¹ opiniê odnoœnie zarzutów Kiary wzglêdem Petrasa, ¿e s¹ bezpodstawne. Nie rozumiem jednak, co mia³aœ na myœli pisz¹c zacytowane powy¿ej zdanie. Czy mog³abyœ to przybli¿yÌ? Co to znaczy, ¿e dojdzie do czystej w intencjach fuzji innych energii. Jakich energii, jakiej fuzji? Kogo z kim? Czy mam rozumieÌ, ¿e istoty bêd¹ dobrowolnie ³¹czyÌ siê we wspólnych cia³ach? Czy mo¿e masz na myœli powstanie œwiadomoœci zbiorowej? Proszê, wy³ó¿ to ³opatologicznie, bo nie wiem o co chodzi. Pozdrawiam @ Micha³Powy¿sze nie jest ¿adn¹ prywat¹ i jak najbardziej zwi¹zane jest z tematem. To na wypadek, gdybyœ chcia³ nieopatrznie ci¹Ì.
|
|
|
|
|
|
|
ambroÂży
Gość
|
|
« Odpowiedz #133 : Marzec 17, 2009, 19:32:26 » |
|
Ano, Ptaku, tak sobie dywagujê, nie mam bowiem podstaw, ¿eby kogokolwiek oskar¿aÌ. Póki, co sprawdzam na swój "ptasi" sposób, wiarygodnoœÌ stron. To takie za³o¿enie. Bo, jeœli siê kogoœ oskar¿a, a nie ma jasnych dowodów, to mo¿e to byÌ rzutowanie. Czyli zarzuca siê innym to, co ma siê samemu w sobie. Tak mo¿e siê zdarzyÌ. I jeœli tak jest, to mo¿e znaczyÌ, ¿e nieczyste zamiary blokuj¹ te czyste, st¹d napisa³am o czystej i s³usznej fuzji. Jednak, to wszystko, co piszê potraktowane jest w kategoriach potencjalnych i ewentuanych zdarzeù, a raczej domys³ów. Pamiêtasz, koliberek wci¹¿ lubi³ sobie dywagowaÌ, a nawet i ¿artowaÌ. By³y to czasy weso³e i twórcze. Temat ten uzna³am za wa¿ny problem, by udaÌ, ¿e nic sie nie sta³o. Oczywiœcie, nie zmienia to absolutnie mojego stosunku do Kiary i wiem, ¿e te¿ tak jest z Jej strony. Jeœli nawet stoimy po "przeciwnych stronach barykady", to nie zwalnia nas z wzajemnego szacunku wobec siebie i próby znalezienia prawdy, jak¹ ona jest na ten moment. Byle jednak mieÌ œwiadomoœÌ i do niczego siê zbytnio nie przywi¹zywaÌ. I do "prawdy" i do roli, jak¹ w danym momencie siê odgrywa. ambro¿y
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 19:57:35 wysłane przez ambroÂży »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #134 : Marzec 17, 2009, 20:15:11 » |
|
ja nigdzie nie podpisuje sie jako Malgosia , chociaz usilowal mnie do tego zmusic arteq po postach Leszka przedstawiajaca moja prywatnosc. Kobieto nie ³¿yj. Nigdzie nie zmusz³em Ciê abyœ podpisywa³a siê jako Ma³gorzata. Wiêc albo wklej linka do wypowiedzi w której napisa³em "masz u¿ywaÌ/podpisywaÌ siê swoim imieniem" albo wycofaj siê z tego k³amstwa - to tak w imiê uczciwoœci i nieuzasadnionych zarzutów które starasz siê wytykaÌ innym. Dla wyjaœnienia: owszem by³a dyskusja w której by³a poruszana sprawa Twego imienia, nicku i Twoich myœlicieli. Pyta³em sk¹d ten nick i dlaczego tak mocno siê z nim uto¿samiasz. Zada³em równie¿ pytanie dlaczego tak nerwowo zareagowa³aœ gdy zwróci³em siê do Ciebie po imieniu - i nawet przedstawi³em swoj¹ teoriê w tym temacie. Pragnê jeszcze Ci przypomnieÌ, ¿e straszy³aœ mnie adminem gdy jeszcze raz zwrócê siê do Ciebie Twoim imieniem. Natomiast nigdzie nie NAKAZYWA£EM Ci u¿ywaÌ wy³¹cznie imienia - byÌ mo¿e [nie pamiêtam] proponowa³em to jako jedn¹ z mo¿liwoœci lecz w ¿adnym przypadku nie NAKAZYWA£EM. Myœlê, ¿e tak oœwiecona osoba jak Ty rozumie róznicê s³ów "proponujê" [bo je¿eli pad³o z moich ust to tylko takie] i "nakzaujê". pomimo, ¿e post nosi znamiona off-a proszê o pozostawienie go do czasu wypowiedzi Kiary - podania linka lub wycofania zarzutu.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
|
« Odpowiedz #135 : Marzec 17, 2009, 20:32:47 » |
|
Arteq nie mĂŞcz siĂŞ bo nie warto. Kiara stosuje w twojÂą stronĂŞ wampiryzm energetyczny. Nie zwracaj uwagi na to co ona pisze a zajmi siĂŞ waÂżniejszymi tematami.
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
|
« Odpowiedz #136 : Marzec 17, 2009, 20:59:05 » |
|
Piszesz koliberku, Âże nie masz podstaw by oskarÂżaĂŚ i doskonale CiĂŞ rozumiem. Jednak z ust Kiary padÂły konkretne oskarÂżenia, nazwane ostrzeÂżeniami. I chwaÂła za ostrzeÂżenia, gdyby faktycznie nimi byÂły. ÂŻeby zaÂś byÂły, powinno byĂŚ uwiarygodnione zagroÂżenie. To jednak nie zostaÂło uczynione. Dlatego trudno jest dochodziĂŚ prawdy, gdy brak konkretĂłw. Laguna takÂże ich nie wniosÂła. WspomniaÂłaÂś o rzutowaniu w takim przypadku. ByĂŚ moÂże tak jest, byĂŚ moÂże nie. MyÂślĂŞ, Âże bardziej chodzi tu o wÂłasne przekonania i naginanie do nich rzeczywistoÂści. Bo, czy "Petras & Grupa" faktycznie szuka ciaÂł dla rozpadajÂących siĂŞ energii syntetycznych? Nigdy bym na to nie wpadÂła, raczej dostrzegam w jego postach inne ostrzeÂżenia i przesÂłanie dla ludzkoÂści. Ale to pewnie tylko moje naiwno-ufne widzenie czÂłowieka. PS. Wybacz tego koliberka, ale pozostaÂł sentyment i AmbroÂży jakoÂś mi nie leÂży. No chyba, Âże ma leÂżeĂŚ!
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 21:03:52 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #137 : Marzec 17, 2009, 21:28:55 » |
|
ja nigdzie nie podpisuje sie jako Malgosia , chociaz usilowal mnie do tego zmusic arteq po postach Leszka przedstawiajaca moja prywatnosc. Kobieto nie ³¿yj. Nigdzie nie zmusz³em Ciê abyœ podpisywa³a siê jako Ma³gorzata. Wiêc albo wklej linka do wypowiedzi w której napisa³em "masz u¿ywaÌ/podpisywaÌ siê swoim imieniem" albo wycofaj siê z tego k³amstwa - to tak w imiê uczciwoœci i nieuzasadnionych zarzutów które starasz siê wytykaÌ innym. Dla wyjaœnienia: owszem by³a dyskusja w której by³a poruszana sprawa Twego imienia, nicku i Twoich myœlicieli. Pyta³em sk¹d ten nick i dlaczego tak mocno siê z nim uto¿samiasz. Zada³em równie¿ pytanie dlaczego tak nerwowo zareagowa³aœ gdy zwróci³em siê do Ciebie po imieniu - i nawet przedstawi³em swoj¹ teoriê w tym temacie. Pragnê jeszcze Ci przypomnieÌ, ¿e straszy³aœ mnie adminem gdy jeszcze raz zwrócê siê do Ciebie Twoim imieniem. Natomiast nigdzie nie NAKAZYWA£EM Ci u¿ywaÌ wy³¹cznie imienia - byÌ mo¿e [nie pamiêtam] proponowa³em to jako jedn¹ z mo¿liwoœci lecz w ¿adnym przypadku nie NAKAZYWA£EM. Myœlê, ¿e tak oœwiecona osoba jak Ty rozumie róznicê s³ów "proponujê" [bo je¿eli pad³o z moich ust to tylko takie] i "nakzaujê". pomimo, ¿e post nosi znamiona off-a proszê o pozostawienie go do czasu wypowiedzi Kiary - podania linka lub wycofania zarzutu. To sa wstepne dyskusje udawadniajace mi iz jestem opetana przez Kiare i Myslicieli i powinnam uzywac swojego imienia, nie zas nicku Kiara. http://www.cheops.fora.pl/forum-przeniesione-cheops-darmowefora-pl-hydepark,7/przekazy-od-myslicieli,563-300.htmlTroche to trwalo by moj nick zechcial zaakceptowac arteq. Naprawde nie mam czasu na wyszukiwanie wszystkich postow. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 21:29:38 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
|
« Odpowiedz #138 : Marzec 17, 2009, 21:30:59 » |
|
@ Micha³ Powy¿sze nie jest ¿adn¹ prywat¹ i jak najbardziej zwi¹zane jest z tematem. To na wypadek, gdybyœ chcia³ nieopatrznie ci¹Ì.
dla mnie jest - i tak pozostanie ptaku. ale dyskutujcie, dyskutujcie tylko bez wyzwisk proszĂŞ
|
|
|
|
|
|
|
ambroÂży
Gość
|
|
« Odpowiedz #139 : Marzec 18, 2009, 00:47:22 » |
|
Widzisz, Ptaku, wspomnia³am, ¿e to "mo¿e byÌ rzutowanie". Okreœli³am to niejednoznacznie, dlatego te¿ pisa³am jeœli....itd. Jako i rzek³am, wszystko to umieœci³am w kategoriach przypuszczeù. Na bazie danych jakie obecnie posiadam, to bardziej sk³ania³abym siê oczywiœcie do Twojej opinii. A gwoli wyjaœnienia to: od zawsze tak by³o, ¿e stawa³am po stronie oskar¿onych, zw³aszcza jeœli oskar¿enie jest w¹tpliwie przedstawione. I nie ma tu znaczenia, co i kto tak uczyni³. Bez wzglêdu na personê, której by to dotyczy³o, zareagowa³abym podobnie, nie ma wiêc tu osobnej, jakiejœ prywatnej relacji ambro¿y -Kiara, tylko istotny problem. Tak, to widzê. Bowiem, najproœciej jest oceniÌ, zaklasyfikowaÌ i przekreœliÌ. Tak mo¿e zacz¹Ì siê zabijanie. Nie trzeba braÌ nawet broni do rêki... W tym wypadku na³o¿y³ siê inny motyw. Otó¿, komu wiele dano, od tego wiêcej siê wymaga. Czyli implikuje to o wiele wiêksz¹ odpowiedzialnoœÌ za s³owo, czy te¿ dzia³anie. Myœlê wiêc, ¿e obecnie tu zaistnia³y proces, to szczególna lekcja dla nas wszystkich, a rzek³ to: Ambro¿y Dr¹¿¹cy, póki co, w tej roli po uszy tkwi¹cy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 00:48:20 wysłane przez ambroÂży »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #140 : Marzec 18, 2009, 16:33:28 » |
|
Kojelne k³amstwo. Szkoda, ¿e znajdujesz czas aby rzucaÌ oszczerstwa, a ju¿ nie znajdujesz go aby je poprzeÌ. W podanym linku niegdzie nie ma jakoby wypowiedzianych przeze mnie s³ów zmuszajacych Ciê do u¿ywania imienia Ma³gorzata.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
|
« Odpowiedz #141 : Marzec 18, 2009, 18:40:22 » |
|
Jezeli ktos kaze mi uzywac zamiast mojego nicku imie ( co nie jest stosowane na forum), przy prozbie o zwracaniu sie nickiem zarzuca mi opetanie przez Kiare. To dla mnie jest ingerecja w moja prywatnosc i wymuszenie czegos innego co wybralam wczesnie. Raczej zalecam wzmacniac pamiec , bo moze Ci szwankuje, lub Twoja wrazliwos wymuszenie traktuje gdy kogos fizyczna sila potraktujesz. Dla mnie jest inaczej. To byl ostatni post odpowiedz, inne w tej kwestii prosze moda o kasowanie, jako nie zwiazane z tematem. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2009, 10:22:26 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #142 : Marzec 19, 2009, 02:09:54 » |
|
Witam PaĂąstwa Ja rĂłwniez mam obecnie taki okres , kiedy wyrzucam z siebie pewne rzeczy , widaĂŚ na wszystkich oddziaÂłuje zbliÂżajÂące siĂŞ przesilenie zimowo -wiosenne , MaÂło tego to widaĂŚ nie tylko na forum , ale i w moim otoczeniu w jakim przebywam , ludzie stali sie wraÂżliwsi , bardziej kÂłotliwi , krytyczni , walczÂący - Czy Macie takie same obserwacje ?? Punkt kulminacyjny to 21 marzec juz niedlugo pozdrawiam Laguna
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2009, 02:10:53 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #143 : Marzec 19, 2009, 02:23:04 » |
|
prawie dostaÂłem bana za nazwanie KK !%^^&#%#%#@ wiĂŞc raczej ja mam to samo, staram siĂŞ nad tym panowaĂŚ jednak nie wychodzi mi to caÂłkiem...
z kaÂżdym dniem moja niechĂŞĂŚ do KK roÂśnie - moÂże to dlatego, Âże aktualnie badam rolĂŞ PawÂła (ÂŻygacza KÂłamstw) w ksztaÂłtowaniu siĂŞ KK zaraz po zabĂłjstwie Jezusa i jego brata Jakuba - podkreÂślĂŞ to dobitnie i mocno - SUKCESJA CHRZEÂŚCIJAĂSTWA ZOSTAÂŁA SPLAMIONA KRWIÂĄ!!!!
o czym jest ten temat i co to jest Antrovis??? bo nie wiem czym bĂŞdzie offtop skoro nie wiem o co tutaj chodzi...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #144 : Marzec 19, 2009, 05:50:44 » |
|
No, wÂłaÂśnie zostaÂła zakoĂączona, ale tu chodzi o zbyt powaÂżny problem. Co jest tym najwiĂŞkszym problemem??
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #145 : Czerwiec 27, 2010, 19:56:25 » |
|
Na "INTERIA.pl" znalazÂłem ciekawy link: Czy w Âświetle prawa prawne zarejestrowanie jakiegoÂś Wyznania religijnego np; ÂŚwiadkĂłw Jehowy - moÂżna okreÂślaĂŚ mianem sekty Co na ten temat mĂłwi polskie prawo i Konstytucja Bardzo czĂŞsto na tym forum czytajÂąc posty spotykam takie okreÂślenie ÂŚJ. sÂą sektÂą, wiĂŞc czy wedle polskiego prawa i Konstytucji sÂą czy nie, jak to rozumieĂŚ http://forum.interia.pl/watek-chronologicznie/czy-prawne-zarejestrowanie-wyznania-to-sekta,1066,1097498,,c,1,35,0,0Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie?
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #146 : Październik 21, 2011, 21:12:12 » |
|
Ale czym byÂł Antrovis, chyba wiesz? ChodziÂło mi o zjawisko, sposĂłb. Nie wiem, jakie "zjawisko, sposĂłb" masz na myÂśli ..ale moÂże uÂświadomisz mnie w stosownym watku. Bo widze link, a szczerze mĂłwiÂąc nie czytaÂłem http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=7338.msg85873#msg85873Oj, do uÂświadamiania CiĂŞ w tej materii nie czujĂŞ siĂŞ mocnym - jestem za "krĂłtki". SÂą tu osoby, ktĂłre mogÂłyby Ci pomĂłc. NiewÂątpliwie wiele odniesiesz z przeczytania tego wÂątku.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2011, 21:24:28 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #147 : Październik 21, 2011, 22:17:15 » |
|
A gdzie jest poczatek wÂątku - bo jakby wyrwany z kontekstu.
kiara odnosi siĂŞ do czegoÂś, co niewiadomo gdzie jest.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 21, 2011, 22:17:57 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #148 : Październik 22, 2011, 08:54:22 » |
|
A gdzie jest poczatek wÂątku - bo jakby wyrwany z kontekstu.
kiara odnosi siĂŞ do czegoÂś, co niewiadomo gdzie jest.
Ja ostanio przegladalam ten watek i odnioslam takie same wrazenie jakby czegos brakowalo moze jakas strona sie zapodziala .
|
|
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
|
« Odpowiedz #149 : Październik 22, 2011, 11:43:57 » |
|
Witaj Laguno. Wszystko jest w porz¹dku. Dyskusja zaczê³a siê w innym temacie, prawdopodobnie moderator przenióœ³ i rozpocz¹³ nowy w¹tek. Dlatego wygl¹da jakby czegoœ brakowa³o. Proponujê równie¿ Tobie abyœ swoje dalsze odczucia zwi¹zane z Antrovisem, które umieszczasz w temacie ''11.11.11- Oblicza Duchowoœci'' opisywa³a tutaj.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 11:50:19 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
|