Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #150 : Pa¼dziernik 22, 2011, 14:10:53 » |
|
Witaj Laguno. Wszystko jest w porz±dku. Dyskusja zaczê³a siê w innym temacie, prawdopodobnie moderator przenió¶³ i rozpocz±³ nowy w±tek. Dlatego wygl±da jakby czego¶ brakowa³o. Proponujê równie¿ Tobie aby¶ swoje dalsze odczucia zwi±zane z Antrovisem, które umieszczasz w temacie ''11.11.11- Oblicza Duchowo¶ci'' opisywa³a tutaj. Witaj Janusz Oczywiscie masz racje tutaj jest zapewne odpowiedniesze miejsce bo dotyczy konkretnego tematu
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #151 : Pa¼dziernik 22, 2011, 14:55:07 » |
|
Laguna, to wyglada, jakby kto¶ wycia³ i wklei³ jaki¶ tekst ctr+c, ctr+v (np. jakis inkwizycyjny kombinator) waln±l blokiem tekstu, by wch³on±c energie spojrzenia na szybkiego. (oni tak robi± i wrzucaj± j± do maszynki kwantowej - by przetworzyc na takie trollowe ataki potem) Jesli tam jest tre¶æ - to przeedytuj proszê,tak, by da³o siê czytaæ te¿ i ludziom. (nie tylko skanerom energii) No chyba, ze chodzi³o o to , zeby jedynie (etykietkowo) zassac trochê energii - a nie merytorycznie przyjrzeæ siê zjawisku czy procesom. ..tzw. 'przemytów' i kultywacji dezorientujacych pojêæ, oraz implantów nieswiadomosci. Implantów, które maj± poslu¿yæ do przysz³ej manipulacji na rzecz okreslonych 'zespo³ów energii paso¿ytniczej'
Je¶li ktos z was czuje siê mocny w zakresie wyja¶nienia co by mi poja¶nia³o pojêcia którego uzy³a Laguna wyboldowanego na niebiesko 'implanty nie¶wiadomo¶ci' to chêtnie poczytam To nie Laguna u¿y³a tego pojêcia. Cytujesz tu PHIRIOORI, b³ednie przypisuj±c Lagunie s³owa sformulowane przez niego. Mo¿e to pomo¿e: Byk w sk³adzie porcelany
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 15:03:04 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #152 : Pa¼dziernik 22, 2011, 15:08:39 » |
|
Laguno Powodzenia Czekamy na dalsze, bardzo interesuj±ce posty dotycz±ce dzia³ania w/w grupy a szczególnie na wiedzê mówi±c± o zmianach ¶wiadomo¶ci jaka dokona³a sie u ludzi, którzy siê z ni± w jaki¶ sposób zetknêli.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 17:36:04 wys³ane przez janusz »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #153 : Pa¼dziernik 22, 2011, 15:44:52 » |
|
Witaj Laguno. Wszystko jest w porz±dku. Dyskusja zaczê³a siê w innym temacie, prawdopodobnie moderator przenió¶³ i rozpocz±³ nowy w±tek. Dlatego wygl±da jakby czego¶ brakowa³o. Proponujê równie¿ Tobie aby¶ swoje dalsze odczucia zwi±zane z Antrovisem, które umieszczasz w temacie ''11.11.11- Oblicza Duchowo¶ci'' opisywa³a tutaj. Co nie zmienia faktu, ¿e w dalszym ci±gu nie wiem, gdzie A gdzie jest poczatek w±tku - bo jakby wyrwany z kontekstu. Kiara odnosi siê do czego¶, co niewiadomo gdzie jest. Przeczytalem na razie pierwsz± strone. Pamietam jak w±tek zostal stworzony, by³em wówczas na forum. Ale brakuje w w±tku inicjalnym linka do tematu, do którego odnosz± siê rozmówcy w tej pierwszo-stronowej wymianie Wrzystko jest w porzadku - tylko nic nie jest w porzadku. Juz wiem, dlaczego dotrwa³em do 3-ciej strony jedynie. I to jednym okiem. S³aby by³ poziom tej rozmowy ..zarówno jak chodzi o jêzyk, jak i kompetencje. Takie wra¿eniówki czyje¶ ogólnie.Oczywi¶cie wiele z tych kontrowersji mozna rozwi±zaæ ilustruj±c w merytoryczny sposób procesy i zjawiska, które nieodwo³alnie towarzysz± naszym czasom i temu co dzieje sie ogólnie na planecie.Jesli jednak nie ma nastroju do merytorycznej rozmowy (ogólnie tu na forum) - a jest przyzwolenie na konserwowanie etykiet, trolling itp to rzecz staje siê bezprzedmiotowa.W ogóle poprzestawiano tu proporcje, wypaczone s± znacznie, bo z wywodów wynika jakoby szukanie lokum dla lokatora by³o nominalnym zajeciem tych ludzi - co w ¶wietle efektów pracy badacza respektuj±cego minimum rzetelno¶ci - szybko okazuje siê bzdur±. Wystarczy przypomnieæ sobie szereg ogólnodostêpnych audycji, które opiewa³y na ró¿norakie inne tematy. Co jednoczesnie nie znaczy, ¿e taki aspekt sprawy nie istnieje. Ale to wyjecie okruszka z oceanu kontekstów i znaczeñ.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2011, 18:19:55 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #154 : Pa¼dziernik 22, 2011, 16:00:43 » |
|
PHIRIOORI masz racje to rodzaj skanowania ale w tym przypadku tych energii to oni sklanuja, a my odczuwamy skutki teego skanowania i podlaczenia . z drugiej zas strony kazdy kto jest nadwrazliwy na odbior energii podswiadomie rowniez skanuje.Ujme to w ten sposob nie da sie opisac slowami pewnych odbiorow jedynie skutki jakie maja na nas wplyw , wiem ze pisze ogolnikowo, ale jak mam opisac np ze czuje podlaczenie pod czakry ., ze mam wyrazna ingerencje w moje cialo innej energii , ktora nota bene przenosi sie wraz z odczuwalnymi skutkami na czlonkow rodziny dlatego , ze ty zaczynasz nia emanowac i co gosrze Twoi czlonkowie rodziny przenosza ja na innych skad wiem ? Wszyscy opisuja sami od siebie swoje samopoczucie , spadek aktywnosci bole glowy , ktos moglby powiedziec bo maja blokady , tak wmawia antrovis, ale to jest bardzo mylne, wazne jest to , aby nie przyjmowac tego ich kodowaniawtedy pasozyt ginie . Musza liczyc sie jednak z osobami ktorzy majac dostep do tego zakatka wiedzy czuja prawdziwosc intencji poprzez ingerencje potrafia tak zmanipulowac , ze podejmujesz nieswiadomie decyzje o wejsciu do tego GARNKA energii i wowczas maja swoje przyzwolenie na umieszczenie pasozyta ... Natomiast tych ktorzy nie sa brdzo atrakcyjni silni zwyczajnie pasozytuja energetycznie bez zagniezdzenia nazwe to -ROBALEM , KTORY NIE POCHODZI STAD , moze i dlatego mnie to nie odpowiada . Zazwyczaj wybieraja osoby z duzym potencjalem energetycznym bo takie moga przezyc noszac robala w sobie i poniewaz sa podlaczeni pod ich garnek cialo nie czuje wyeksplatowania sa zasilani , jesli innym to pasuje ok mnie nie .. ktos moze nazwac mnie glupcem zapewne beda to wlasnie nosiciele robali mam to w nosie ....
======================================================
A moze owe energie powinny w swojej pysze zastanowic sie , ze my ludzie nie chcemy , aby robiono z nas kroliki dopswiadczalne bez konca , jednego nie moga zlamac i to NAS CHRONI -BEZ PODJECIA DECYZJI -SWIADOMEJ BO NIESWIADOMA MOZNA ZAWSZE COFNAC NIE MOGA INGEROWAC JEDYNIE MANIPULOWAC .... TERAZ ZERUJA POD INNA NAZWA TYLKO KTOS KTO CZUJE ENERGIE JESLI RAZ SPOTKA SIE Z TYMI ENERGIAMI DOSKONALE JE ODROZNIA , BO WLASNIE SA INNE ........................
Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 16:52:22 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #155 : Pa¼dziernik 22, 2011, 16:18:54 » |
|
Postów 154 i 155 proszê nie scala c gdy¿ znalaz³y siê ko³o siebie na skutek przeniesienia z innego w±tku DarekWitaj Laguno. Wszystko jest w porz±dku. Dyskusja zaczê³a siê w innym temacie, prawdopodobnie moderator przenió¶³ i rozpocz±³ nowy w±tek. Dlatego wygl±da jakby czego¶ brakowa³o. Proponujê równie¿ Tobie aby¶ swoje dalsze odczucia zwi±zane z Antrovisem, które umieszczasz w temacie ''11.11.11- Oblicza Duchowo¶ci'' opisywa³a tutaj. Co nie zmienia faktu, ¿e w dalszym ci±gu nie wiem, gdzie A gdzie jest poczatek w±tku - bo jakby wyrwany z kontekstu. Kiara odnosi siê do czego¶, co niewiadomo gdzie jest. Przeczytalem na razie pierwsz± strone. Pamietam jak w±tek zostal stworzony, by³em wówczas na forum. Ale brakuje w w±tku inicjalnym linka do tematu, do którego odnosz± siê rozmówcy w tej pierwszo-stronowej wymianie Wrzystko jest w porzadku - tylko nic nie jest w porzadku. Juz wiem, dlaczego dotrwa³em do 3-ciej strony jedynie. I to jednym okiem. S³aby by³ poziom tej rozmowy ..zarówno jak chodzi o jêzyk, jak i kompetencje. Takie wra¿eniówki czyje¶ ogólnie.Oczywi¶cie wiele z tych kontrowersji mozna rozwi±zaæ ilustruj±c w merytoryczny sposób procesy i zjawiska, które nieodwo³alnie towarzysz± naszym czasom i temu co dzieje sie ogólnie na planecie. Jesli jednak nie ma nastroju do merytorycznej rozmowy (ogólnie tu na forum) - a jest przyzwolenie na konserwowanie etykiet, trolling itp to rzecz staje siê bezprzedmiotowa. W ogóle poprzestawiano tu proporcje, wypaczone s± znacznie, bo z wywodów wynika jakoby szukanie lokum dla lokatora by³o nominalnym zajeciem tych ludzi - co w ¶wietle efektów pracy badacza respektuj±cego minimum rzetelno¶ci - szybko okazuje siê bzdur±. Wystarczy przypomnieæ sobie szereg ogólnodostêpnych audycji, które opiewa³y na ró¿norakie inne tematy. Co jednoczesnie nie znaczy, ¿e taki aspekt sprawy nie istnieje. Ale to wyjecie okruszka z oceanu kontekstów i znaczeñ. Witaj ponownie i tu ZADAM CI JEDNO PYTANIE jesli nie bedziesz szczery nie odpowiadaj ...... CZY MIALES KIEDYKOLWIEK JAKIKOLWIEK KONTAKT Z BYLYMI LUB OBECNYMI CZLONKAMI SPOLECZNOSCI aNTROVIS ? JESLI TAK , to czy masz odwage o tym powiedziec ? nie mam na mysli tutaj wysluchania audycji itp. tylko kontakt bezposredni ? Bo nawet syndromtych . ktorzy tam zabawiali jest przesiakniety ich strachem przed siostrami i bracmi .... jak odpowiesz mi na to pytanie podejme z Toba dyskuje , rowniez rzucasz stwierdzenia , ktore mi zarzucasz .zapraszam do dyskusji ponizej wklejam Tobie moja odp. z pop. watku PHIRIOORI masz racje to rodzaj skanowania ale w tym przypadku tych energii to oni sklanuja, a my odczuwamy skutki teego skanowania i podlaczenia . z drugiej zas strony kazdy kto jest nadwrazliwy na odbior energii podswiadomie rowniez skanuje.Ujme to w ten sposob nie da sie opisac slowami pewnych odbiorow jedynie skutki jakie maja na nas wplyw , wiem ze pisze ogolnikowo, ale jak mam opisac np ze czuje podlaczenie pod czakry ., ze mam wyrazna ingerencje w moje cialo innej energii , ktora nota bene przenosi sie wraz z odczuwalnymi skutkami na czlonkow rodziny dlatego , ze ty zaczynasz nia emanowac i co gosrze Twoi czlonkowie rodziny przenosza ja na innych skad wiem ? Wszyscy opisuja sami od siebie swoje samopoczucie , spadek aktywnosci bole glowy , ktos moglby powiedziec bo maja blokady , tak wmawia antrovis, ale to jest bardzo mylne, wazne jest to , aby nie przyjmowac tego ich kodowaniawtedy pasozyt ginie . Musza liczyc sie jednak z osobami ktorzy majac dostep do tego zakatka wiedzy czuja prawdziwosc intencji poprzez ingerencje potrafia tak zmanipulowac , ze podejmujesz nieswiadomie decyzje o wejsciu do tego GARNKA energii i wowczas maja swoje przyzwolenie na umieszczenie pasozyta ... Natomiast tych ktorzy nie sa brdzo atrakcyjni silni zwyczajnie pasozytuja energetycznie bez zagniezdzenia nazwe to -ROBALEM , KTORY NIE POCHODZI STAD , moze i dlatego mnie to nie odpowiada . Zazwyczaj wybieraja osoby z duzym potencjalem energetycznym bo takie moga przezyc noszac robala w sobie i poniewaz sa podlaczeni pod ich garnek cialo nie czuje wyeksplatowania sa zasilani , jesli innym to pasuje ok mnie nie .. ktos moze nazwac mnie glupcem zapewne beda to wlasnie nosiciele robali mam to w nosie .... ======================================================= Jeszcze jedno to , ze ja trafilam w te energie przez mojego kolege , to byla jego porazka , a to dlatego , ze ja naturalnie jestem empatka i mam niesamowicie silna czakre serca i przez nia wszystko odbieram dlatego w odpowiednim momencie bylam w stanie odlaczyc sie od tych energii . Zapewne jak to w ich stylu beda probowali dac mi w przyslowiowa glowe za opisywanie moich doswiadczen , niwstety oni wbrew temu co sami robia nie akceptuja ingerencji i autosugestii . a teraz wystawiam sie przed szereg . Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 16:56:14 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gadu³a ;)
Punkty Forum (pf): 29
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 1370
|
|
« Odpowiedz #156 : Pa¼dziernik 22, 2011, 16:34:24 » |
|
Poniewa¿ temat poruszy³a Kiara, wiêc mo¿e Ona pamiêta, gdzie mo¿na znale¼æ pocz±tek tej dyskusji. Rozs±dna jest jednak opcja umieszczania tutaj nowych kompetentnych i rzetelnych postów. Oczywi¶cie je¶li kto¶ ma co¶ do powiedzenia w powy¿szem. Tak jak czyni to nasza Laguna.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 16:38:09 wys³ane przez janusz »
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #157 : Pa¼dziernik 22, 2011, 17:07:54 » |
|
[/quote] Poniewa¿ temat poruszy³a Kiara, wiêc mo¿e Ona pamiêta, gdzie mo¿na znale¼æ pocz±tek tej dyskusji. Rozs±dna jest jednak opcja umieszczania tutaj nowych kompetentnych i rzetelnych postów. Oczywi¶cie je¶li kto¶ ma co¶ do powiedzenia w powy¿szem. Tak jak czyni to nasza Laguna. Janusz jak najbardziej moge byc Wasza laguna -serc ================================================================== Nikt nie przeniós³ ..to tutaj: Moim zdaniem Laguna, ty kompletnie nie rozumiesz tego, co sie woko³o ciebie dzieje. A Twoje interpretacje i uogólnienia pog³ebiaj± tê sytuacjê. S± oparte na odwracaniu kota ogonem. Czuje siê tu okreslon± intencjê. Jednak stanowczo stwierdze, ¿e ogólnie nie podzielam twoich diagnoz, a tak¿e ¿e raczej sposób formu³owania my¶li jest dosyc nie spójny. Wyczuwa siê tu chêæ zaopiniowania i wydania werdyktu - nie ma chêci poznania i zrozumienia zjawiska - które jest nadzwyczaj proste. Ale wszystko mozna skomplikowaæ. To charakterystyczne dla okreslonych si³. Dlatego jeszcze raz zapytam, bo mo¿e umknelo Twojej uwadze:z Czym/Kim mia³as ma³y kontakt i jakie energie spowodowa³y ze nie mog³a¶ zachowaæ dotychczasowej formy (utrata energii wewnêtrznej)? Czy dobrze rozumiem , ¿e jakies pasozyty w Tobie s± zagrozeniem dla Twojego funkcjonowania jako calo¶ci? wejdz do watku antrovis i tam ja zadalam Tobie pytanie odpowiedz jasno prosze Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 18:07:02 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
purattu
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #158 : Pa¼dziernik 22, 2011, 17:15:07 » |
|
chêci poznania i zrozumienia zjawiska - które jest nadzwyczaj proste. Ale wszystko mozna skomplikowaæ.
mam chêci zakumania zjawiska...bardzo prosze o nadzwyczaj proste rozwiniêcie z zanaczeniem i równie prostym opisem takich detali jak: robal paso¿yt no i te implanty nie¶wiadomo¶ci serio pytam PHIRIOORI sorry za pomy³kê w cytacie - który przypisa³am Lagunie teraz zobaczy³am ¿e cytat by³ technicznie niedoprecyzowany z widocznym: [quote" ze wzglêdu na to nie wyswietli³o nicka osoby któr± cytowa³a Laguna a z rozpêdki przypisa³am jej ten tekst.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #159 : Pa¼dziernik 22, 2011, 17:15:59 » |
|
wejdz do watku antrovis i tam ja zadalam Tobie pytanie odpowiedz jasno prosze tzn. ja o co¶ pyta³em i nie dosta³em dot±d odpowiedzi. A teraz mam biegac po porwanych w±tkach na forum i odpowiadaæ na Twoje pytania? ...i zapewne uwazasz ze to sposób na rozmowê? to jest jakas manipulacja.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 17:17:23 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #160 : Pa¼dziernik 22, 2011, 17:17:54 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 22:53:54 wys³ane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
purattu
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #161 : Pa¼dziernik 22, 2011, 17:23:01 » |
|
A gdzie jest poczatek w±tku - bo jakby wyrwany z kontekstu. Kiara odnosi siê do czego¶, co niewiadomo gdzie jest. Przeczytalem na razie pierwsz± strone. Pamietam jak w±tek zostal stworzony, by³em wówczas na forum. Ale brakuje w w±tku inicjalnym linka do tematu, do którego odnosz± siê rozmówcy w tej pierwszo-stronowej wymianie zobacz to: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?action=search2
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #162 : Pa¼dziernik 22, 2011, 17:25:56 » |
|
I wreszcie ostanie pytanie czy jest tu czlonek tego stowarzyszenia pod nazwa bylego antrovis i odlamu Kto ma z nimi kontakt lub mial i jakie sa jego doswiadczenia ? I jeszcze jedno- czy ja nie mam prawa byc tym prymitywnym czlowiekiem jakiego chce zmienic ta mafia??? Jestem prymitywnie rozwinieta i mam porawo do swojego indywidualnego , powolnego rozwoju nie potrzebuje tych kosmicznych pasozytow .......... ide swoja sciezka bo taka mi sie podoba i na koniec ide nia nie majac blokady na czakrze gardla bo tu gdzie jestem mam to szczescie , ze tutaj jej nie blokuja ..... wyrazam siebie jak chce nie ulegam sugestia i teraz lubie sama siebie .. Zycze Wam tego samego=================================================================== Rowniez to zauwazylam .. kilka dni temu Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2011, 23:51:58 wys³ane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
purattu
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #163 : Pa¼dziernik 22, 2011, 17:33:10 » |
|
a co z t± czakr± gard³a...jako¶ mnie to niepokojaco zastanawia i w ogóle to o czym piszesz
jak rozpozna³a¶ czym jest robal a czym paso¿yt?
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #164 : Pa¼dziernik 22, 2011, 17:34:38 » |
|
mam chêci zakumania zjawiska...bardzo prosze o nadzwyczaj proste rozwiniêcie z zanaczeniem i równie prostym opisem takich detali jak: robal , paso¿yt , no i te implanty nie¶wiadomo¶ci
serio pytam robal, paso¿yt - w moim odczuciu i nazewnictwie sygnifikuje to samo: ideê, koncept.. który gruntuje siê na jakim¶ poziomie (w tym wypadku Atmanicznym). W tym wypadku ideê wyzwolenia (z okowów w³asnych ograniczeñ, b³ednych przekonañ i w³asnej ciemnoty) cudzym kosztem.. Zauwaz ze ta osoba wogóle nie chce poszerzyc poznania - chce by by³o tak, jak zawsze (bo mi±³a spokój itd. bo jest leniem itd) Ale ¿eby to podtrzymac potrzebuje energii i odwraca tutaj kota okgonem. Wydaje opinie i odwo³uje siê do uprzednio przygotowanych(globalnie) manipulacji na czakrze serca. Sugeruj±c jak±¶ bli¿ej nieokreslona syntetyczno¶æ - czym daje wyraz swojego nieogarniania przyrody (synteza i analiza - to nieod³±czny przyczynek kreacji i rozwoju). Jednak kto¶ sobie wymysli³, ze u¿yje (analfabetycznie) s³ówka "synteza", by kogos zaEtykietowaæ.. i manipulowac opini± publiczn±. Bardzo szybko ma w zanadrzu pouczenia, co jest dobre a co z³e). Oni (te byty) pos³uguj± siê s³owem bardzo instrumentalnie - nie pojmuj±c jego natury. Tak jakby za czuciem chcia³a schowaæ niedostatki rozwoju innych aspektów siebie, jako cz³owieka(?czy faktycznie cz³owieka). To dok³adnie te osoby podczas mojej obecnosci na tym forum w 2009 podejmowaly próbê ingerencji w moje serce, by uczyniæ mnie spolegliwym - to by³y bardzo agresywne ataki (nie zaden antronis). "implanty nieswiadomosci" natomiast - to wciskane w ciala subtelne ograniczenia i blokady maj±ce na celu utrudniæ logiczny, spójny i przejrzysty ogl±d (przyk³adem - choæ dosyc tandetnym jest tutaj na forum arteq ale nie tylko) o np. tutaj zkonfrontowa³em siê z takim implantem: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=7343.msg85453#msg85453To s± jakie¶ delikatnie mówi±c fobie pana Phi. Inwektywy wobec forumowiczów s± powa¿nym wykroczeniem. Za tak± prowokacjê przys³uguj± oczywi¶cie co najmniej punkty karne. Janusz
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 18:03:20 wys³ane przez janusz »
|
|
|
|
|
purattu
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #165 : Pa¼dziernik 22, 2011, 17:35:37 » |
|
i jak odczucia? mnie odrzuci³o, ale spoko i prosze napisz o odczuciach w czakrach i tych wrednych pasozytach...czekam na rozwiniêcie w±tku ============================================================= nareszcie! dziêki PHIRIOORI obserwowa³am tamten w±tek który poda³es w linku od jego powstania teraz przegl±dam jednak zastanawia mnie jak co¶ moze byc wciskane w cia³a subtelne (technicznie) oraz w jaki sposób mo¿na to wciskanie (pocz±tek) zaobserwowaæ? w sensie jakie s± objawy i jak mozna to omin±æ? na razie o wiêcej nie pytam moze ktos sie podejmie rozpiski Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 18:15:43 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #166 : Pa¼dziernik 22, 2011, 17:49:06 » |
|
kurcze, kto¶ tak szybko przenosi tematy ¿e nie nadazam z kontinuum za swoj± wypowiedzi± dziêki czemu nie pamiêtam ju¿ co chcia³em dodaæ
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 6024
Email
|
|
« Odpowiedz #167 : Pa¼dziernik 22, 2011, 17:50:33 » |
|
Temat zosta³ wydzielony przez ówczesnego moderatora >Micha³'a<, ja pomog³em mu w dobraniu tytu³u. Z jakiego w±tku go wydzielili¶my, ju¿ nie pamiêtam.
|
|
|
|
Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #168 : Pa¼dziernik 22, 2011, 17:53:48 » |
|
a co z t± czakr± gard³a...jako¶ mnie to niepokojaco zastanawia i w ogóle to o czym piszesz
jak rozpozna³a¶ czym jest robal a czym paso¿yt?
Pasozyt czy robal to tylko nazewnictwo ... Pasozyt kradnie Tobie poklady energii i jestes dla niego nosnikiem tej energii, ktora pozyskuje dla siebie energie, Robala masz wtedy, kiedy wchodzisz w te zacne progi podejmujac decyzje , ale tu musiasz zostac wybranym z duzym potencjalem energetycznym , pasozyt udomawia sie z twoim ciele i poprzez Twoja iskre boskosci probuje przystosowac sie do zycia na ziemi doslownie to ujmujac.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 22:55:54 wys³ane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #169 : Pa¼dziernik 22, 2011, 18:14:39 » |
|
edit: no jakis ba³agan jest, bo moja odpowied¼ jest na posty laguny i purattu, których wyzej nie widze.
To jest na ogolny temat energetyki - nie na temat antronisu, tego, czy innego towarzystwa.
pro¶ciej:
Je¶li jeste¶ taka pe³na energii - a kto¶ tej energii nie ma. Tak sadzisz jak zrozumialem dobrze?
To skad ten kto energii nie ma ma energiê (si³ê), zeby ci ukrasc energiê?
Moim zdaniem to odczucie towarzyszy opadaniu kurtyny iluzji - Kto¶ w zacnych progach pozbawil CIê z³udzeñ, iluzji ..z których czerpa³as energiê.
Stad to pozorne os³abienie.
Na domiar z³ego, jesli mia³a¶ w nawyku "kra¶æ energiê" (jak to ujmujesz) - a ktos Ci na to przyzwolenia nie da -poczujesz siê jak os³abiona. To logiczne.
Pisze to na bazie prostych elementarnych zjawisk, jakie sa w przyrodzie.
Niezaleznie od tego, co kryje sie za tajemniczym, znienawidzonym okresleniem "zacne progi", bo nie zdoby³a¶ sie na odpowied¼ na moje pytanie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2011, 18:10:49 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #170 : Pa¼dziernik 22, 2011, 20:28:58 » |
|
PHI- A CZY KTOS MNIE ODPOWIEDZIAL NA PYTANIA J.P
Zazwyczaj nikt nie ma odwagi nawet jak wie- napisac przeciwko tym energiom , a jesli ktos juz to robi to- albo wedlug nich nic nie wie- albo jego postrzeganie jest zle. Moje jest takie jak pisze i mam prawo zachowac te doswiadczenia i pisac o nich jak chce i co uwazam za sluszne . Tylko pytanie kto tu z obecnych zmierzyl sie realnie z taka osoba z tej mafii? Kto ma odwage to napisac ? Kto konkretnie powolujac sie na antrovis i obecnie dzialajace odlamy przyznac sie i zaneguje moje odczucia? ....... Bardzo to mnie ciekawi I wreszcie ostanie pytanie- czy jest tu czlonek tego stowarzyszenia pod nazwa bylego antrovis i odlamu. Kto ma z nimi kontakt lub mial i jakie sa jego doswiadczenia ? I jeszcze jedno czy ja nie mam prawo byc tym prymitywnym czlowiekiem jakiego chce zmienic ta mafia??? Jestem prymitywnie rozwinieta - mam porawo do swojego indywidualnego , powolnego rozwoju nie potrzebuje tych kosmicznych pasozytow ..........Iide swoja sciezka , bo taka odpowiada. Na koniec dodam nie mam blokady na czakrze gardla, bo tu gdzie jestem jej nie blokuja ..... wyrazam siebie jak chce nie ulegam sugestia i teraz lubie sama siebie .. zycze Wam tego samego
ZWLASZCZA PROSZE O TO PHIRIOORI I purattu , ktory emanuje jak petras . Zapomnialam tylko wy nie oceniacie ... atak na serce to jest odpowiedz antovisowska ... mam takie zdanie- ja nie oceniam tych energi ja mowie, ze nie moja to droga, Natomiast wiedza jest jedna i tak pozostanie czy antrovis tego chce czy nie, tylko to wywyzszanie sie zawsze ich zdradza i atak na czakre serca ktorej tak sie boja ... PHI--------- PRZECZYTAJ TA STRONE WATKU CALA JESCZE RAZ PROSZE OD GORY DO DOLU======================================================= i jak odczucia? mnie odrzuci³o, ale spoko
nareszcie! dziêki PHIRIOORI
jestescie jak zolnierze z jednej armi chyba Boga o ktorym dzis mowa i wiem . ze sie nie myleScali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 23:08:53 wys³ane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
purattu
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #171 : Pa¼dziernik 22, 2011, 20:54:28 » |
|
TAK LAGUNA MASZ RACJÊ. TWOJA RACJA JEST TWOJSZA. A JA MAM SWOJ¡ RACJÊ KTÓRA JEST MOJSZA.
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 21:06:59 wys³ane przez purattu »
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #172 : Pa¼dziernik 22, 2011, 21:10:59 » |
|
Laguna to zabawne, w ogole sie nie znamy ja nawet rzadko tu piszê..hmmm ALE TAK: !! NIE MYLISZ SIÊ - MYSL CO CHCESZ JA POZWALAM CI NA TO I TAK CIÊ NIE ZNAM I NIE MAM WPLYWU NA TO CO MASZ W £EPETYNIE do twojej wiadomo¶ci purattu nie emanuje jak petras ewentualnie emanuje jak kut....s - i to najwyborniejszy i przeogromny (w ¶rodku s³owa celowo nie wstawi³am literki a ze wzglêdu na szacunek do czytajacych) Tylko widzisz to odniesienie co do petrasa nie bylo tak wazne- jak inne zadane pytanie, wiec je pomijam z uwagi na twoja arogancje. Mam swoje odczucia i nie licz na to ze mnie odstraszysz, to tez typowe zachowanie dla organizacji Bogow.Prawde mowiac wychowaliscie gangrene we wlasnym podworku . PHI , PETRAS ============================================== NADAL NIKT Z DYSKUTANTOW NIE ZDEKLAROWAL BEZPOSREDNIEGO KONTAKTU NA TEMAT BOGOW RUCHU ODNOWY , A TYLE SLOW KRYTYKI POD MOIM ADRESEM COZ ZA WSZECHSTRONNOSC PANOWIE GRATUJUJE - PHI, P........... ============================================== TAK LAGUNA MASZ RACJÊ. TWOJA RACJA JEST TWOJSZA. A JA MAM SWOJ¡ RACJÊ KTÓRA JEST MOJSZA. .Wiedzialam -najpierw odstraszanie typu bluznierstwa pozniej przesadne i sarkasrtyczne przyznawanie racji- 3 bedzie brak podejmowania dyskusji bo, jestem zbyt nisko i emanuje potluczynami , ktore trudno przepuscic......Zadnych konkretnych odpowiedzi mnostwo drwiacych pytan . a jak drodzy panstwo chcecie sie cos wiecej dowiedziec o tej armi Boga- to tylko podejmijcie decyzje i karuzela dopiero sie kreci , ze juz nic nie jest jasne. A swoja droga dziwie sie , ze nie zauwazyliscie panowie dyskutanci braku znakow interpunkcyjnych i literowek moze to jest przeszkoda w czytaniu jesli tak przepraszam -PHI ,p..Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2011, 17:47:42 wys³ane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #173 : Pa¼dziernik 22, 2011, 22:12:36 » |
|
Laguna, popracuj i to mocno nad form± i tre¶ci± swoich postów. Piszesz bardzo chaotycznie, przeskakujesz ze s³owa na s³owo, a interpunkcja... makabryczna. Gubisz tre¶æ i w±tek. Co jest? Ba³aganiarstwo czy te¿ jakie¶ rozchwianie które nie pozwala zebraæ my¶li/wyraziæ je z minimum spójno¶ci. Piszesz jak cz³owiek bêd±cy w szoku...
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 22:13:33 wys³ane przez arteq »
|
|
|
|
|
Laguna__
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #174 : Pa¼dziernik 22, 2011, 22:22:19 » |
|
Laguna, popracuj i to mocno nad form± i tre¶ci± swoich postów. Piszesz bardzo chaotycznie, przeskakujesz ze s³owa na s³owo, a interpunkcja... makabryczna. Gubisz tre¶æ i w±tek. Co jest? Ba³aganiarstwo czy te¿ jakie¶ rozchwianie które nie pozwala zebraæ my¶li/wyraziæ je z minimum spójno¶ci. Piszesz jak cz³owiek bêd±cy w szoku...
Masz zdecydowanie racje to wynika z braku czasu i pisze w pospiechu dlatego byc moze , sposob w jaki wyrazam swoje mysli jest chaotyczny . prawde mowiac tez o tym pomyslalam dlatego bede zamiast 5 odpowiedzi udziele 1 zwiezla .
|
|
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 22:23:57 wys³ane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
|