Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 12:07:34

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Antrovis itp. ...  (Przeczytany 134890 razy)
0 u¿ytkowników i 5 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« : Marzec 04, 2009, 15:17:58 »

Petras na forum mamy zwyczaj zwracania sie do siebie po imieniu, tak wiec  Kiara zupelnie wystarczy.

Wazne kto przekazuje informacje ( szczegolnie gdy reprezetuje soba jakas filozofie czy ruch ideologiczny, Antrowis takim jest), tak wiec uczciwie jest o tym poinformowac zanim zwiedzie sie nieswiadomych niczego ludzi.
Prawa uniwersalne tak przestrzegane przez ten nurt obowiazuja we wszystkich dzialaniach.

Duza czesc Twojej informacji od dawna jest mi znana jako nieprawdziwa, poslugiwanie sie nia jako zasada, jest chyba przestarzale nie tylko w stosunku do mnie.

Roznimy sie tym od siebie iz Ty reprezetujesz grupe  w ktora wcielasz innych ludzi. Ja natomiast reprezetuje tylko siebie i przekazuje ludziom informacje o ich indywidualnych mozliwosciach oraz ich indywidualnosciach.
Rozwoj indywidualny Czlowieka jest podstawa wyjscia ze wszystkich dotychczasowych wiezi grupowych.
Podwazaz istnienie ( zycie ziemskie osob) nie posiadajac na to zadnych dowodow, a uzywajac jedynie do tego mitycznych opowiastek krytykowanych przez ciebie grup.

Informujesz ludzi o koniecznosci uwolnienia sie z pod wladzy niewidzialnej zaswiatowej elity a zarazem propagujesz przyjmowanie do naszych wnetrz energii tych rozpadajacych sie juz pasorzytow, ktorzy za wszelka cene chca sie naszym kosztem przeslizgnac w nowy wymiar by ponownie nami wladac.
Czy naprawde nie zauwazasz tych sprzecznosi?
Warto  rowniez swoja ideologie obejrzec dokladnie, zauwazyc ze zamiast laczyc propaguje konkurecyjnosc z innymi.

Kiara U¶miech U¶miech
Petras
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Marzec 04, 2009, 16:10:35 »

Kiara do jednego tylko namawiam by poczytac co¶ na http://www.nieziemskie.eu/

JE¯ELI ja co¶ skrytykowa³m u Ciebie to najpierw dok³adnie to przeczyta³em ma³o raz to dwa lub trzy

Rozumiem ¿e mój nastêpny post skrytykujesz ze jest tekstem sekty niebo lub innej spoks

mi³o¶ci Ci rzyczê U¶miech

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #2 : Marzec 04, 2009, 16:17:51 »

Petras nie uzywam slowa sekta (staram sie tego nie robic), bo dla mnie to nazbyt wyswiechtane  pojecie. Zbyt czesto raniace ludzi. Jednak propaguje uczciwosc  intecji w kazdej przekazywanej wiedzy.
Ja tobie rowniez zycze moc Milosci

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2009, 21:21:23 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Marzec 04, 2009, 19:04:17 »

Ma³a „dygresja” do postu Sokratka, zamieszczonego przez Petrasa.
---------------

Jestem cz³owiekiem i szukam cz³owieka.
A w³a¶ciwie, nie szukam, bo znajdujê wokó³ mnóstwo ludzi.
I nie obchodzi mnie ich baga¿ wyznaniowy, obchodzi, jak± barw± promieniuj±.
Lubiê bywaæ tam, gdzie p³omieñ ciep³y … zimno raczej omijam … czy to jest dzielenie?
Uogólnianie i zbytnie generalizowanie, to tak¿e forma zamkniêcia energetycznego. Czy w sze¶cianie? Tego nie wiem.
Ci±g³e g³oszenie i skupianie siê na bogach, to swoista ideologia. ¦ci±ganie na nich naszej uwagi, oddawanie w³asnej energii. W czym to nas chroni? Czy umacnia nas my¶lenie o nich, jako naszych panach? Czy informacja o ich zamiarze przejêcia Ziemi, chroni nas w jakikolwiek sposób?
Mo¿e warto g³osiæ piêkno cz³owieka? I to, ¿e nikomu nie podlega, bo sam sobie jest panem. Porównywanie cz³owieka do klucza, czy bry³ geometrycznych w niczym mnie nie wzbogaca. Wzbogacaj± mnie za to  w³asne do¶wiadczenia, my¶li piêkne i wznios³e, oraz czyste uczucia. I dobre intencje, bez strachu przed jakimkolwiek bytami, czy bogami.

Pozdrawiam cz³owieka  U¶miech

« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2009, 19:08:32 wys³ane przez ptak » Zapisane
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Marzec 04, 2009, 19:33:08 »

"to nie tak, jak my¶lisz"
http://www.smog.pl/wideo/24491/to_nie_tak_jak_myslisz/
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 19:59:40 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #5 : Marzec 04, 2009, 20:12:10 »

Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech

PHIRIOORI, jasne, ¿e to nie tak …  Chichot

Mo¿emy sobie dowolnie TFOrzyæ, ale dopóki, nie ujrzymy ca³o¶ci, zawsze bêdzie nie tak, jak my¶limy …
Fajna puenta! A porywamy siê na opis BOGA, ha, ha …..  Du¿y u¶miech
Czy potrafimy opisaæ siebie? Chocia¿by maleñk± cz±steczkê?
Petras
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Marzec 04, 2009, 21:17:57 »

Ptak uwielbiam czytaæ to co piszesz U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2009, 21:18:14 wys³ane przez Petras » Zapisane
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Marzec 04, 2009, 21:25:56 »

Witam wszystkich,
Cos na ochlodzenie zaczynajacej gotowac sie dyskusji.
Ze strony powaznej nauki ( odroznic od tej komercyjnej i podrecznikowej ) wlasciwie sa juz od przynajmniej od lat 70 tych calkiem dobrze skrystalizowane pojecia niezwykle pomocne w troche innym widzeniu swiata i to takim, ktore dobrze laczy a nie dzieli odmienne swiatopoglady.
Ludzki swiatopoglad ( swiadomosc ) to przerazajacy antropocentryzm. I w kazdym pytaniu o nature czegos czego nie ogarniamy zmyslami ( i nie tylko ) przejawia sie jako kontekst.
Wiec krotko mowiac, nowoczesna nauka definiuje Ostatecznosc (mozna to roznie nazwac) jako zrodlo wszystkiego oraz usuwa ( uwaga!) czas i przestrzen. Ta pierwsza nie podlega poznaniu, chocby na zasadzie prawa emergencji,ktore mowi ze nie istnieje zadne prawo ,regula ostateczna, zas czas i przestrzen ( jaka znamy ) to produkty mentalne. Istnieje oczywiscie wiele wiecej ale to winno wystarczyc aby odpuscic sobie najpierw personifikacje a pozniej zrozumienie Boga-Ostatecznosci.
Za to dobrze sie spytac jak On sie przejawia i jak to ogarnac. U¶miech
Na zadanie moge dolaczyc nieco cytatow  Du¿y u¶miech

Ptak  uwielbiam czytaæ to co piszesz
nie tylko Ty...
pozdrawaim
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Marzec 04, 2009, 21:53:58 »

Acentaur, skoro nie istnieje ¿adna regu³a, prawo ostateczne, to nie mo¿e tak¿e istnieæ ostateczne poznanie.
Mo¿e wiêc nale¿a³oby sobie odpu¶ciæ tê pogoñ za majakami a skupiæ siê na prze¿ywaniu siebie?
Tu przynajmniej mamy jaki¶ punkt zaczepienia.

No i nie doradza³abym nikomu popadaæ w uwielbienie czegokolwiek … ¼le siê to zazwyczaj koñczy …  Mrugniêcie choæ sama uwielbiam „dotykaæ” cz³owieka …  U¶miech
Czy chocia¿ czasami obdarzacie siebie czu³ym, delikatnym dotkniêciem? Tak± pieszczot± mi³osn±? Tylko, bez skojarzeñ niew³a¶ciwych, proszê.  Du¿y u¶miech

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2009, 21:55:09 wys³ane przez ptak » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Marzec 04, 2009, 22:01:09 »

Za pó¼no.
Skojarzenia to przekleñstwo ... . Du¿y u¶miech
acentaur

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 12

Wiadomo¶ci: 1464

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Marzec 04, 2009, 22:17:03 »

Witaj ptaku,
skoro nie istnieje ¿adna regu³a, prawo ostateczne, to nie mo¿e tak¿e istnieæ ostateczne poznanie.
Mo¿e wiêc nale¿a³oby sobie odpu¶ciæ tê pogoñ za majakami a skupiæ siê na prze¿ywaniu siebie?
Tu przynajmniej mamy jaki¶ punkt zaczepienia.
bardzo dobrze zrozumialas , ostateczne poznanie nie istnieje i lepiej zajac sie soba a tym samym
calym swiatem.  U¶miech
pozdrawiam
Petras
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Marzec 05, 2009, 08:56:24 »

ostateczne poznanie nie istnieje

Ja to nazywam - rozwój nie koñczy siê nigdy - tak jak rzek³em nazwy tego samego bywaja ró¿ne U¶miech

Ptak ok zastosuje sie do Twoich rad

pozdrawiam weso³o
Krons
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Marzec 05, 2009, 11:37:43 »

Ja nie raz s³ysza³em w¶ród m³odych ludzi jak to mówili,¿e "Boga nie ma, gdyby by³ to nie by³o by tyle z³a na tym ¶wiecie" z drugiej strony gdyby taka prawda ujrza³a ¶wiat³o dzienne to ludzie nie mieli by wyboru,a tak mamy wierz±cych i nie wierz±cych. To wszystko razem na siebie wp³ywa powoduj±c,¿e mamy jakie¶ zmiany (czego kolwiek).Takie pytanie mi czasami przechodzi przez my¶l; "Czym ¿e by by³a prawda,gdyby ja wszyscy znali..."

O Bogu bêdziemy siê uczyli nieskoczenie wiele razy i nie wa¿ne jaki to bêdzie poziom duchowy czy techniczny posi±dziemy.

Pozdrawiam U¶miech
Petras
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Marzec 05, 2009, 12:49:08 »

Teorie z Hebrajczykam sa teorjami , Antrowisu , Petras czy jestes ich przedstawicielem i  chcesz nam je przekazac ich ideologje? Mozesz powiedz otwarcie ze o to chodzi.

Zastanawia³em sie nad tym tekstem. Bo to chyba nic innego jak zarzut plagiatu?

Czyli jak by kto¶ mi zarzuca³ ¿e channelingi, zamieszczone na tym forum spisa³em z jakiej¶ broszurki czasopisma itd.

Czy np ,,Kres" lub ,,Inno¶æ wra¿liwych" to te¿ spisane z jakiego¶ ¼ród³a -czyli plagiat

Czy np posty dwójki moich znajomych, które tu za ich zgod± zamie¶ci³em to te¿ nie s± ich autorstwa.- czyli plagiat

Wiêc by tego na przysz³o¶æ unikn±æ czy móg³bym prosiæ by takie zarzuty potwierdziæ jakims dowodem np podaj±c, gdzie zamieszczony jest tekst autentyczny.

My¶le, ¿e w ten sposób wiêcej bedzie postów tre¶ciwych, a mniej tych ,,obrzucaj±cych b³otem"

Có¿ jest to dzia³ para...

Wiêc albo dodajmy cos warto¶ciowego albo wchod¼my na inne te¿ ciekawe dzia³y gdzie bedziemy mieli co¶ warto¶ciowego do przekazania

Widzê te¿ bardzo ciekawe zaproszenie do wspólnej medytacji - te¿ zaleca³ bym ostrozno¶æ bo cóz cel jest wporz±dku ale ....

pozdrawiam

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Marzec 05, 2009, 12:59:49 »

Petras doskonale wiesz iz nie chodzi o zaden plagiat a o przekazywanie pewnej ideologji  przez Ciebie, ktora niesie Antrowis. Jednak nie mowienie tego a przekazywanie tresci jest ta pokretnoscia.
Zawsze wazne sa intecje co kolwiek i jak kolwiek zrobisz intecje wyniosa prawdziwy cel na powierzchnie.
Tak ze obecne odwracanie uwagi od zwroconej  uwagi chyba jest szukaniem na sile wyjscia z sytuacji. Czasami ladnie ulozone slowa sa niewystarczajace w dyskusji , wazne co kryje sie pod nimi.
Prawda?

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 15:55:23 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Petras
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Marzec 05, 2009, 14:45:27 »

Czy wmawianie komus ¿e kogo¶ reprezentuje nie jest odwracaniem uwagi od tre¶ci tego co pisze.

Antrowis zosta³ rozwi±zany- ¿ród³o wikipedia wiêc nie niesie ¿adnych ideologi

Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #16 : Marzec 05, 2009, 16:01:21 »

Czy wmawianie komus ¿e kogo¶ reprezentuje nie jest odwracaniem uwagi od tre¶ci tego co pisze.

Antrowis zosta³ rozwi±zany- ¿ród³o wikipedia wiêc nie niesie ¿adnych ideologi

Oficjalnie nie funkcjonuje pod ta nazwa, podzielony na dwie czesci. Jednak ideologia pozostala , struktory , ktore pragna sie powiekszac tez.  Poszukuiwania  kandydatow wsrod ludzi na nosnik dla dematerializujacych sie  bytow w juz  za wysokiej dla nich czestotliwosci energetycznej tez istnieja.
Wszystko w porzadku , kto chce urzyczyc swojego ciala fizycznego i energetycznego tym pasorzytom przestrzenym ,  ktore nami wladaly prze te tysiaclecia ma prawo to zrobic , jego wola. Jednak zawsze trzeba powiedziec prawde o zamiarach , czemu to sluzy i kto chce sie zadomowic w nas.
Reszta to wolna wola ludzi.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 16:04:44 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ambro¿y
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Marzec 05, 2009, 16:15:36 »

Kiaro, dobrze wiesz, ¿e Antrovis zosta³ rozwi±zany, a to w³a¶nie z tych powodów, o których wy¿ej jeszcze prawi nam Petras i nie tylko. Widaæ, le¿y Ci to g³êboko na sercu i z przyczyn nie bardzo wiadomych, wci±¿ dotyka i wzburza. Có¿ siê za tym, tak naprawdê kryje?

Przy ca³ym moim szacunku do Ciebie, przypominam, ¿e ten temat wa³kowany by³ ju¿ wcze¶niej. I jak widaæ, bezskutecznie. Na Bibiliotekê Wszech¶wiata sk³ada siê wiedza wszystkich i o wszystkim. Moim skromnym zdaniem Miêdzynarodowe Stowarzyszenie Odnowy Ludzi i Ziemi, tj. w/w Antrovis wnios³o wiele bardzo cennych informacji i bywa³o tam wiele znakomito¶ci, tudzie¿ znanych artystów, aktorów, naukowców..., a nie jakich¶ nie¶wiadomych palantów, którzy bawili siê w sektê, bo tak im siê podoba³o.

I je¶li s± tacy, którzy korzystaj± nadal z wielu konkluzji wyci±gniêtych przez tamto grono, a tak¿e korzystaj± z wszelkiej mo¿liwej na  obecny czas wiedzy, dodatkowo ³±czonej z w³asnymi do¶wiadczeniami i wnioskami, to i dobrze. Jakie ma znaczenie, jak siê nazywa autor tych przekazów?  Petras, Zo¶ka czy Skakanka? A mo¿e i Sowa, czy Pludrak jaki. Znaczenie ma, jakie tre¶ci z sob± niesie.  Te, akurat wydaj± siê byæ nad wyraz obiektywne, klarowne i najbardziej sensowne ze wszystkich tu przedstawianych. Logika tych wypowiedzi jest zbyt oczywista i prosta jak budowa cepu.

I najwa¿niejsze: cz³owiek czytaj±c to, nie jest zmuszony do odwo³ywania siê i jednocze¶nie opierania siê na jakichkolowiek autorytetach. Zdumiewaj± mnie zatem Twoje w±tpliwo¶ci  - osoby, która jest przedstawicielem My¶licieli. Pewnie nie³atwo pogodziæ te dwie, tak sprzeczne racje. Bo, ¿e s±, nie ulega w±tpliwo¶ci, mimo ¿e wch³onê³a¶ wiele nowych pojêæ, tak troszkê jak kameleon, ale w istocie, ró¿nica jest  wci±¿ niebagatelna...

Co, oczywi¶cie nie umiejsza wagi, wci±¿ serdecznych pozdrowieñ dla Ciebie, Szanowna Kiaro!

ambro¿y U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 21:40:06 wys³ane przez ambro¿y » Zapisane
ambro¿y
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Marzec 05, 2009, 16:32:56 »

Kiaro, dopiero teraz przeczyta³am Twój post. Jego tre¶æ ¶mia³o mo¿na okre¶liæ psychologicznym terminem, projekcja, albo inaczej mówi±c: rzutowanie...Bo, czy¿ nie jest to bardzo powa¿ny zarzut?

I je¶li znajdziesz na tak powa¿ne oskar¿enie, widome powody i je tu wszem i wobec przed³o¿ysz, nie nazwê tego projekcj±. Nale¿ê akurat do osób, które lubi± wiedzieæ, co dok³adnie i jak w trawie piszczy. A wiêc, czekam na dalsze wyja¶nienie i potwierdzenie dowodowe ew. zarzutów, ¿e napewno jest tak, jak mówisz... Mo¿e, zadaniem Twoim jest ratowaæ zb³±kane owieczki?

Z delikatnym uk³onem!

ambrozia
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 16:39:59 wys³ane przez ambro¿y » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #19 : Marzec 05, 2009, 16:42:11 »

ambrozy wyjasnilam juz z czym sie nie zgadzam. Nie z przekazem informacji ogolnej.
W pierwszych swoich postach Petras anonsuje poszukiwania ludzi chetnych do "wziecia" wewnetrznych lokatorow energetycznych.  Jednak calosc informacji nie jest jasno przedstawiana o co chodzi.Wiedza o roznych przestrzniach przyciaga powinna byc propagowana przeztkich , ktorzy ja posiadaja. jednak cel zainteresowania nia powinien byc jasno precyzowany, np. Szukamy kandydatow do przyjecia bytow , ktore bez cial ludzkich nie maja szans przetrwac przejscia w wyzsza czestotliwosc, bo sie rozpadaja.
ambrozy tak postawiona sprawa jest uczciwa i jasna, byc moze znajda sie ochotnicy, ich sprawa.

Ludzie zwiazani z ezoteryka, rozwojem duchowym powinni znac prawde celu, nie sadzisz iz prawa uniwersalne to nakazuja? ze wymaha tego uczciwosc?
samo dzielenie sie informacja popieram jak najbardziej, chwala ludziom , ktorzy zadaja sobie tud robiena tego.
Zbyt dlugo i zbyt czesto wykorzystywaly rozne byty nasza nieswiadomosc ich ukrytego celu, pora na jasnosc i prawde.

Kiara U¶miech U¶miech
ambro¿y
Go¶æ
« Odpowiedz #20 : Marzec 05, 2009, 16:55:27 »

Kiaro, Kochanie, bardzo ma³o tu ostatnimi czasy czyta³am, a to z ró¿nych wzglêdów...Bêdê Ci zatem nad wyraz wdziêczna, je¶li przytoczysz konkretne wypowiedzi Petrasa dowodz±ce tego, o czym tu przed chwil± za¶wiadczy³a¶. Nawet nie mia³abym pojêcia, gdzie tego szukaæ. I pewnie nowi forumowicze, tak¿e. Bêdê usatysfakcjonowana je¶li ³askawie przybli¿ysz te "wstrz±saj±ce tre¶ci"(narazie umieszczam je w cudzys³owiu, poniewa¿ nie wiem jeszcze, na ile mn± wstrz±sn±).
Czekam z niecierpliwo¶ci±. Wszak, to nie s± ju¿ jakie¶ ¿arty...

I pozdrawiam jak zwykle ciep³o. U¶miech

ambro¿y dla odmiany
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 21:50:16 wys³ane przez ambro¿y » Zapisane
Petras
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Marzec 05, 2009, 18:12:01 »

Myslê ¿e powinienem zakoñczyæ ta dyskusje U¶miech

Nic nie ukrywam no nie mówie o sprawach stricte osobistych

Ju¿ wczesniej w odpowiedzi na pytanie szanowej Ptak potwierdzi³em moje uczestnictwo a spotkaniach Antrowisu, Agnichotry i innych grup, które czêsto w lokalnej prasie katolickiej by³y okrzykniête jako sekty itd.
Antrowis tak jak podaje wikipedia i z tego co ja sie orientuje zosta³ rozwi±zany o jakich spotkaniach pó¼niejszych pod szyldem antrowizu nic nie wiem i tyle.

Chodzi mi tylko

¯e uczestnictwo jedno a spisywanie z jakichkolwiek ¼róde³ i podawanie tego jako swoj± w³asn± my¶³ twórczo¶æ - jest plagiatem.

Wiêc szanownej Kiarze próbowa³em tylko zasygnalizowaæ ¿e co innego jest mnieæ inne zdanie a co innego komu¶ zarzucaæ plagiat.

Czu³em sie wiec w obowi±zku poinformowac ¿e posty które ja tu podpisa³em jako Petras s± wynikiem moich do¶wiadczeñ ¿yciowych i wyci±gniêtych wniosków, z którymi oczywi¶cie mo¿na sie niezgadzaæ. Staram sie udzielaæ informacji a co kto z t± informacj± zrobi ka¿dego prywatna sprawa.

Wiêc je¿eli kto¶ komu¶ zarzuca plagiat to moim skromym zdaniem powinien przedstawiæ dowód inaczej takiego kogo¶ nazywa siê ....

Napisa³em te¿ to tylko dlatego by unikn±æ w przysz³o¶ci ze kto¶ sobie wejdzie na forum i bez dowodów oskar¿y kogokolwiek o np kradzie¿

Wiêc pro¶bna koñcz±ca dyskusje komu¶ co¶ zarzucamy to udowodnijmy bo zarzut k³amstwa lub jakikolwiek powinno sie udowodniæ inaczej bedziemy obrzucaæ sie b³otem a to hm jest ma³o ciekawe

Szukamy kandydatow do przyjecia bytow , ktore bez cial ludzkich nie maja szans przetrwac

tego komentowa³ ju¿ nie bede bo albo ktos uwa¿nie co¶ czyta albo nie je¿eli kto¶ np nie orientuje sie co to jest reinkarnacja to hm ....... bez komentarza

pozdrawiam

« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 18:32:01 wys³ane przez Petras » Zapisane
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #22 : Marzec 05, 2009, 18:55:10 »

S³usznie Petras, takie co¶ jest ma³o ciekawe. jednak skutkiem Twojej z Kiar± polemiki wynik³ inny ciekawy i kontrowersyjny temat, który powinno siê wyja¶niæ.
A tematu nie musisz koñczyæ tylko dlatego, ¿e kto¶ co¶ ¼le zrozumia³.
Petras
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Marzec 05, 2009, 18:59:51 »

Dariusz ,,awansowa³em" na zbieracza chêtnych do przekazania swoich cia³ tudziesz ,,awansowa³em" na przedstawiciela organizacji czy ruchu, ktory podobno istnieje, dobrze zê za ksiedza zosta³êm przproszony:)
muszê wyluzowaæ U¶miech

P.S
To ¿e kto¶ ¼le zrozumia³ nie daje mu prawa do zarzucania komu¶ plagiatu. Wiesz ja te¿ czytam posty ró¿nych ludzi pisz±cych na foruM i jak czego¶ nie rozumiem to zadaje pytanie ,a jak niczego m±drego dodaæ nie mogê to zwyczajnie siedzê cicho

POZDRAWIAM

« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 19:06:13 wys³ane przez Petras » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Marzec 05, 2009, 19:32:01 »

Tak¿e nie rozumiem zarzutów Kiary.
S±dzê, ¿e wziê³y siê one z niezrozumienia tekstów Petrasa, lub niedok³adnego ich przeczytania.

Kiaro, sk±d pomys³, ¿e Petras szuka dawców cia³ dla rozpadaj±cych siê bytów?
Nigdzie nie znalaz³am najmniejszej sugestii, mimo, ¿e staram siê czytaæ tak¿e miêdzy wierszami. Kto nada³ tak± my¶l? Sk±d i po co ona?   Szok
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: