Kiara
Gość
|
 |
« : Marzec 04, 2009, 15:17:58 » |
|
Petras na forum mamy zwyczaj zwracania sie do siebie po imieniu, tak wiec Kiara zupelnie wystarczy. Wazne kto przekazuje informacje ( szczegolnie gdy reprezetuje soba jakas filozofie czy ruch ideologiczny, Antrowis takim jest), tak wiec uczciwie jest o tym poinformowac zanim zwiedzie sie nieswiadomych niczego ludzi. Prawa uniwersalne tak przestrzegane przez ten nurt obowiazuja we wszystkich dzialaniach. Duza czesc Twojej informacji od dawna jest mi znana jako nieprawdziwa, poslugiwanie sie nia jako zasada, jest chyba przestarzale nie tylko w stosunku do mnie. Roznimy sie tym od siebie iz Ty reprezetujesz grupe w ktora wcielasz innych ludzi. Ja natomiast reprezetuje tylko siebie i przekazuje ludziom informacje o ich indywidualnych mozliwosciach oraz ich indywidualnosciach.Rozwoj indywidualny Czlowieka jest podstawa wyjscia ze wszystkich dotychczasowych wiezi grupowych. Podwazaz istnienie ( zycie ziemskie osob) nie posiadajac na to zadnych dowodow, a uzywajac jedynie do tego mitycznych opowiastek krytykowanych przez ciebie grup. Informujesz ludzi o koniecznosci uwolnienia sie z pod wladzy niewidzialnej zaswiatowej elity a zarazem propagujesz przyjmowanie do naszych wnetrz energii tych rozpadajacych sie juz pasorzytow, ktorzy za wszelka cene chca sie naszym kosztem przeslizgnac w nowy wymiar by ponownie nami wladac. Czy naprawde nie zauwazasz tych sprzecznosi? Warto rowniez swoja ideologie obejrzec dokladnie, zauwazyc ze zamiast laczyc propaguje konkurecyjnosc z innymi. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
Petras
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 04, 2009, 16:10:35 » |
|
Kiara do jednego tylko namawiam by poczytac coÂś na http://www.nieziemskie.eu/JEÂŻELI ja coÂś skrytykowaÂłm u Ciebie to najpierw dokÂładnie to przeczytaÂłem maÂło raz to dwa lub trzy Rozumiem Âże mĂłj nastĂŞpny post skrytykujesz ze jest tekstem sekty niebo lub innej spoks miÂłoÂści Ci rzyczĂŞ
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 04, 2009, 16:17:51 » |
|
Petras nie uzywam slowa sekta (staram sie tego nie robic), bo dla mnie to nazbyt wyswiechtane pojecie. Zbyt czesto raniace ludzi. Jednak propaguje uczciwosc intecji w kazdej przekazywanej wiedzy. Ja tobie rowniez zycze moc MilosciKiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2009, 21:21:23 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 04, 2009, 19:04:17 » |
|
MaÂła „dygresja” do postu Sokratka, zamieszczonego przez Petrasa. --------------- Jestem czÂłowiekiem i szukam czÂłowieka. A wÂłaÂściwie, nie szukam, bo znajdujĂŞ wokó³ mnĂłstwo ludzi. I nie obchodzi mnie ich bagaÂż wyznaniowy, obchodzi, jakÂą barwÂą promieniujÂą. LubiĂŞ bywaĂŚ tam, gdzie pÂłomieĂą ciepÂły … zimno raczej omijam … czy to jest dzielenie? UogĂłlnianie i zbytnie generalizowanie, to takÂże forma zamkniĂŞcia energetycznego. Czy w szeÂścianie? Tego nie wiem. CiÂągÂłe gÂłoszenie i skupianie siĂŞ na bogach, to swoista ideologia. ÂŚciÂąganie na nich naszej uwagi, oddawanie wÂłasnej energii. W czym to nas chroni? Czy umacnia nas myÂślenie o nich, jako naszych panach? Czy informacja o ich zamiarze przejĂŞcia Ziemi, chroni nas w jakikolwiek sposĂłb? MoÂże warto gÂłosiĂŚ piĂŞkno czÂłowieka? I to, Âże nikomu nie podlega, bo sam sobie jest panem. PorĂłwnywanie czÂłowieka do klucza, czy bryÂł geometrycznych w niczym mnie nie wzbogaca. WzbogacajÂą mnie za to wÂłasne doÂświadczenia, myÂśli piĂŞkne i wzniosÂłe, oraz czyste uczucia. I dobre intencje, bez strachu przed jakimkolwiek bytami, czy bogami. Pozdrawiam czÂłowieka 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2009, 19:08:32 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 04, 2009, 19:33:08 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 06, 2009, 19:59:40 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 04, 2009, 20:12:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Petras
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 04, 2009, 21:17:57 » |
|
Ptak uwielbiam czytaĂŚ to co piszesz 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2009, 21:18:14 wysłane przez Petras »
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 04, 2009, 21:25:56 » |
|
Witam wszystkich, Cos na ochlodzenie zaczynajacej gotowac sie dyskusji. Ze strony powaznej nauki ( odroznic od tej komercyjnej i podrecznikowej ) wlasciwie sa juz od przynajmniej od lat 70 tych calkiem dobrze skrystalizowane pojecia niezwykle pomocne w troche innym widzeniu swiata i to takim, ktore dobrze laczy a nie dzieli odmienne swiatopoglady. Ludzki swiatopoglad ( swiadomosc ) to przerazajacy antropocentryzm. I w kazdym pytaniu o nature czegos czego nie ogarniamy zmyslami ( i nie tylko ) przejawia sie jako kontekst. Wiec krotko mowiac, nowoczesna nauka definiuje Ostatecznosc (mozna to roznie nazwac) jako zrodlo wszystkiego oraz usuwa ( uwaga!) czas i przestrzen. Ta pierwsza nie podlega poznaniu, chocby na zasadzie prawa emergencji,ktore mowi ze nie istnieje zadne prawo ,regula ostateczna, zas czas i przestrzen ( jaka znamy ) to produkty mentalne. Istnieje oczywiscie wiele wiecej ale to winno wystarczyc aby odpuscic sobie najpierw personifikacje a pozniej zrozumienie Boga-Ostatecznosci. Za to dobrze sie spytac jak On sie przejawia i jak to ogarnac.  Na zadanie moge dolaczyc nieco cytatow  Ptak uwielbiam czytaĂŚ to co piszesz nie tylko Ty... pozdrawaim
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 04, 2009, 21:53:58 » |
|
Acentaur, skoro nie istnieje Âżadna reguÂła, prawo ostateczne, to nie moÂże takÂże istnieĂŚ ostateczne poznanie. MoÂże wiĂŞc naleÂżaÂłoby sobie odpuÂściĂŚ tĂŞ pogoĂą za majakami a skupiĂŚ siĂŞ na przeÂżywaniu siebie? Tu przynajmniej mamy jakiÂś punkt zaczepienia. No i nie doradzaÂłabym nikomu popadaĂŚ w uwielbienie czegokolwiek … Âźle siĂŞ to zazwyczaj koĂączy …  choĂŚ sama uwielbiam „dotykaĂŚ” czÂłowieka …  Czy chociaÂż czasami obdarzacie siebie czuÂłym, delikatnym dotkniĂŞciem? TakÂą pieszczotÂą miÂłosnÂą? Tylko, bez skojarzeĂą niewÂłaÂściwych, proszĂŞ.  Pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 04, 2009, 21:55:09 wysłane przez ptak »
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 04, 2009, 22:01:09 » |
|
Za póŸno. Skojarzenia to przekleùstwo ... . 
|
|
|
|
|
|
|
acentaur
 Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 12
Email
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 04, 2009, 22:17:03 » |
|
Witaj ptaku, skoro nie istnieje Âżadna reguÂła, prawo ostateczne, to nie moÂże takÂże istnieĂŚ ostateczne poznanie. MoÂże wiĂŞc naleÂżaÂłoby sobie odpuÂściĂŚ tĂŞ pogoĂą za majakami a skupiĂŚ siĂŞ na przeÂżywaniu siebie? Tu przynajmniej mamy jakiÂś punkt zaczepienia. bardzo dobrze zrozumialas , ostateczne poznanie nie istnieje i lepiej zajac sie soba a tym samym calym swiatem.  pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Petras
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 05, 2009, 08:56:24 » |
|
ostateczne poznanie nie istnieje Ja to nazywam - rozwój nie koùczy siê nigdy - tak jak rzek³em nazwy tego samego bywaja ró¿ne Ptak ok zastosuje sie do Twoich rad pozdrawiam weso³o
|
|
|
|
|
|
|
Krons
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 05, 2009, 11:37:43 » |
|
Ja nie raz sÂłyszaÂłem wÂśrĂłd mÂłodych ludzi jak to mĂłwili,Âże "Boga nie ma, gdyby byÂł to nie byÂło by tyle zÂła na tym Âświecie" z drugiej strony gdyby taka prawda ujrzaÂła ÂświatÂło dzienne to ludzie nie mieli by wyboru,a tak mamy wierzÂących i nie wierzÂących. To wszystko razem na siebie wpÂływa powodujÂąc,Âże mamy jakieÂś zmiany (czego kolwiek).Takie pytanie mi czasami przechodzi przez myÂśl; "Czym Âże by byÂła prawda,gdyby ja wszyscy znali..." O Bogu bĂŞdziemy siĂŞ uczyli nieskoczenie wiele razy i nie waÂżne jaki to bĂŞdzie poziom duchowy czy techniczny posiÂądziemy. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
Petras
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 05, 2009, 12:49:08 » |
|
Teorie z Hebrajczykam sa teorjami , Antrowisu , Petras czy jestes ich przedstawicielem i chcesz nam je przekazac ich ideologje? Mozesz powiedz otwarcie ze o to chodzi. Zastanawia³em sie nad tym tekstem. Bo to chyba nic innego jak zarzut plagiatu? Czyli jak by ktoœ mi zarzuca³ ¿e channelingi, zamieszczone na tym forum spisa³em z jakiejœ broszurki czasopisma itd. Czy np ,,Kres" lub ,,InnoœÌ wra¿liwych" to te¿ spisane z jakiegoœ Ÿród³a -czyli plagiat Czy np posty dwójki moich znajomych, które tu za ich zgod¹ zamieœci³em to te¿ nie s¹ ich autorstwa.- czyli plagiat Wiêc by tego na przysz³oœÌ unikn¹Ì czy móg³bym prosiÌ by takie zarzuty potwierdziÌ jakims dowodem np podaj¹c, gdzie zamieszczony jest tekst autentyczny. Myœle, ¿e w ten sposób wiêcej bedzie postów treœciwych, a mniej tych ,,obrzucaj¹cych b³otem" Có¿ jest to dzia³ para... Wiêc albo dodajmy cos wartoœciowego albo wchodŸmy na inne te¿ ciekawe dzia³y gdzie bedziemy mieli coœ wartoœciowego do przekazania Widzê te¿ bardzo ciekawe zaproszenie do wspólnej medytacji - te¿ zaleca³ bym ostroznoœÌ bo cóz cel jest wporz¹dku ale .... pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 05, 2009, 12:59:49 » |
|
Petras doskonale wiesz iz nie chodzi o zaden plagiat a o przekazywanie pewnej ideologji przez Ciebie, ktora niesie Antrowis. Jednak nie mowienie tego a przekazywanie tresci jest ta pokretnoscia. Zawsze wazne sa intecje co kolwiek i jak kolwiek zrobisz intecje wyniosa prawdziwy cel na powierzchnie. Tak ze obecne odwracanie uwagi od zwroconej uwagi chyba jest szukaniem na sile wyjscia z sytuacji. Czasami ladnie ulozone slowa sa niewystarczajace w dyskusji , wazne co kryje sie pod nimi. Prawda? Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 15:55:23 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Petras
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marzec 05, 2009, 14:45:27 » |
|
Czy wmawianie komus Âże kogoÂś reprezentuje nie jest odwracaniem uwagi od treÂści tego co pisze.
Antrowis zostaÂł rozwiÂązany- ÂżrĂłdÂło wikipedia wiĂŞc nie niesie Âżadnych ideologi
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marzec 05, 2009, 16:01:21 » |
|
Czy wmawianie komus Âże kogoÂś reprezentuje nie jest odwracaniem uwagi od treÂści tego co pisze.
Antrowis zostaÂł rozwiÂązany- ÂżrĂłdÂło wikipedia wiĂŞc nie niesie Âżadnych ideologi
Oficjalnie nie funkcjonuje pod ta nazwa, podzielony na dwie czesci. Jednak ideologia pozostala , struktory , ktore pragna sie powiekszac tez. Poszukuiwania kandydatow wsrod ludzi na nosnik dla dematerializujacych sie bytow w juz za wysokiej dla nich czestotliwosci energetycznej tez istnieja. Wszystko w porzadku , kto chce urzyczyc swojego ciala fizycznego i energetycznego tym pasorzytom przestrzenym , ktore nami wladaly prze te tysiaclecia ma prawo to zrobic , jego wola. Jednak zawsze trzeba powiedziec prawde o zamiarach , czemu to sluzy i kto chce sie zadomowic w nas. Reszta to wolna wola ludzi. Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 16:04:44 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
ambroÂży
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marzec 05, 2009, 16:15:36 » |
|
Kiaro, dobrze wiesz, ¿e Antrovis zosta³ rozwi¹zany, a to w³aœnie z tych powodów, o których wy¿ej jeszcze prawi nam Petras i nie tylko. WidaÌ, le¿y Ci to g³êboko na sercu i z przyczyn nie bardzo wiadomych, wci¹¿ dotyka i wzburza. Có¿ siê za tym, tak naprawdê kryje? Przy ca³ym moim szacunku do Ciebie, przypominam, ¿e ten temat wa³kowany by³ ju¿ wczeœniej. I jak widaÌ, bezskutecznie. Na Bibiliotekê Wszechœwiata sk³ada siê wiedza wszystkich i o wszystkim. Moim skromnym zdaniem Miêdzynarodowe Stowarzyszenie Odnowy Ludzi i Ziemi, tj. w/w Antrovis wnios³o wiele bardzo cennych informacji i bywa³o tam wiele znakomitoœci, tudzie¿ znanych artystów, aktorów, naukowców..., a nie jakichœ nieœwiadomych palantów, którzy bawili siê w sektê, bo tak im siê podoba³o. I jeœli s¹ tacy, którzy korzystaj¹ nadal z wielu konkluzji wyci¹gniêtych przez tamto grono, a tak¿e korzystaj¹ z wszelkiej mo¿liwej na obecny czas wiedzy, dodatkowo ³¹czonej z w³asnymi doœwiadczeniami i wnioskami, to i dobrze. Jakie ma znaczenie, jak siê nazywa autor tych przekazów? Petras, Zoœka czy Skakanka? A mo¿e i Sowa, czy Pludrak jaki. Znaczenie ma, jakie treœci z sob¹ niesie. Te, akurat wydaj¹ siê byÌ nad wyraz obiektywne, klarowne i najbardziej sensowne ze wszystkich tu przedstawianych. Logika tych wypowiedzi jest zbyt oczywista i prosta jak budowa cepu. I najwa¿niejsze: cz³owiek czytaj¹c to, nie jest zmuszony do odwo³ywania siê i jednoczeœnie opierania siê na jakichkolowiek autorytetach. Zdumiewaj¹ mnie zatem Twoje w¹tpliwoœci - osoby, która jest przedstawicielem Myœlicieli. Pewnie nie³atwo pogodziÌ te dwie, tak sprzeczne racje. Bo, ¿e s¹, nie ulega w¹tpliwoœci, mimo ¿e wch³onê³aœ wiele nowych pojêÌ, tak troszkê jak kameleon, ale w istocie, ró¿nica jest wci¹¿ niebagatelna... Co, oczywiœcie nie umiejsza wagi, wci¹¿ serdecznych pozdrowieù dla Ciebie, Szanowna Kiaro!ambro¿y 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 21:40:06 wysłane przez ambroÂży »
|
|
|
|
|
ambroÂży
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marzec 05, 2009, 16:32:56 » |
|
Kiaro, dopiero teraz przeczyta³am Twój post. Jego treœÌ œmia³o mo¿na okreœliÌ psychologicznym terminem, projekcja, albo inaczej mówi¹c: rzutowanie...Bo, czy¿ nie jest to bardzo powa¿ny zarzut?
I jeœli znajdziesz na tak powa¿ne oskar¿enie, widome powody i je tu wszem i wobec przed³o¿ysz, nie nazwê tego projekcj¹. Nale¿ê akurat do osób, które lubi¹ wiedzieÌ, co dok³adnie i jak w trawie piszczy. A wiêc, czekam na dalsze wyjaœnienie i potwierdzenie dowodowe ew. zarzutów, ¿e napewno jest tak, jak mówisz... Mo¿e, zadaniem Twoim jest ratowaÌ zb³¹kane owieczki?
Z delikatnym ukÂłonem!
ambrozia
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 16:39:59 wysłane przez ambroÂży »
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marzec 05, 2009, 16:42:11 » |
|
ambrozy wyjasnilam juz z czym sie nie zgadzam. Nie z przekazem informacji ogolnej. W pierwszych swoich postach Petras anonsuje poszukiwania ludzi chetnych do "wziecia" wewnetrznych lokatorow energetycznych. Jednak calosc informacji nie jest jasno przedstawiana o co chodzi.Wiedza o roznych przestrzniach przyciaga powinna byc propagowana przeztkich , ktorzy ja posiadaja. jednak cel zainteresowania nia powinien byc jasno precyzowany, np. Szukamy kandydatow do przyjecia bytow , ktore bez cial ludzkich nie maja szans przetrwac przejscia w wyzsza czestotliwosc, bo sie rozpadaja. ambrozy tak postawiona sprawa jest uczciwa i jasna, byc moze znajda sie ochotnicy, ich sprawa. Ludzie zwiazani z ezoteryka, rozwojem duchowym powinni znac prawde celu, nie sadzisz iz prawa uniwersalne to nakazuja? ze wymaha tego uczciwosc? samo dzielenie sie informacja popieram jak najbardziej, chwala ludziom , ktorzy zadaja sobie tud robiena tego. Zbyt dlugo i zbyt czesto wykorzystywaly rozne byty nasza nieswiadomosc ich ukrytego celu, pora na jasnosc i prawde. Kiara 
|
|
|
|
|
|
|
ambroÂży
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marzec 05, 2009, 16:55:27 » |
|
Kiaro, Kochanie, bardzo ma³o tu ostatnimi czasy czyta³am, a to z ró¿nych wzglêdów...Bêdê Ci zatem nad wyraz wdziêczna, jeœli przytoczysz konkretne wypowiedzi Petrasa dowodz¹ce tego, o czym tu przed chwil¹ zaœwiadczy³aœ. Nawet nie mia³abym pojêcia, gdzie tego szukaÌ. I pewnie nowi forumowicze, tak¿e. Bêdê usatysfakcjonowana jeœli ³askawie przybli¿ysz te "wstrz¹saj¹ce treœci"(narazie umieszczam je w cudzys³owiu, poniewa¿ nie wiem jeszcze, na ile mn¹ wstrz¹sn¹). Czekam z niecierpliwoœci¹. Wszak, to nie s¹ ju¿ jakieœ ¿arty... I pozdrawiam jak zwykle ciep³o.  ambro¿y dla odmiany
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 21:50:16 wysłane przez ambroÂży »
|
|
|
|
|
Petras
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marzec 05, 2009, 18:12:01 » |
|
Myslê ¿e powinienem zakoùczyÌ ta dyskusje  Nic nie ukrywam no nie mówie o sprawach stricte osobistych Ju¿ wczesniej w odpowiedzi na pytanie szanowej Ptak potwierdzi³em moje uczestnictwo a spotkaniach Antrowisu, Agnichotry i innych grup, które czêsto w lokalnej prasie katolickiej by³y okrzykniête jako sekty itd. Antrowis tak jak podaje wikipedia i z tego co ja sie orientuje zosta³ rozwi¹zany o jakich spotkaniach póŸniejszych pod szyldem antrowizu nic nie wiem i tyle. Chodzi mi tylko ¯e uczestnictwo jedno a spisywanie z jakichkolwiek Ÿróde³ i podawanie tego jako swoj¹ w³asn¹ myœ³ twórczoœÌ - jest plagiatem.Wiêc szanownej Kiarze próbowa³em tylko zasygnalizowaÌ ¿e co innego jest mnieÌ inne zdanie a co innego komuœ zarzucaÌ plagiat. Czu³em sie wiec w obowi¹zku poinformowac ¿e posty które ja tu podpisa³em jako Petras s¹ wynikiem moich doœwiadczeù ¿yciowych i wyci¹gniêtych wniosków, z którymi oczywiœcie mo¿na sie niezgadzaÌ. Staram sie udzielaÌ informacji a co kto z t¹ informacj¹ zrobi ka¿dego prywatna sprawa. Wiêc je¿eli ktoœ komuœ zarzuca plagiat to moim skromym zdaniem powinien przedstawiÌ dowód inaczej takiego kogoœ nazywa siê .... Napisa³em te¿ to tylko dlatego by unikn¹Ì w przysz³oœci ze ktoœ sobie wejdzie na forum i bez dowodów oskar¿y kogokolwiek o np kradzie¿ Wiêc proœbna koùcz¹ca dyskusje komuœ coœ zarzucamy to udowodnijmy bo zarzut k³amstwa lub jakikolwiek powinno sie udowodniÌ inaczej bedziemy obrzucaÌ sie b³otem a to hm jest ma³o ciekawe Szukamy kandydatow do przyjecia bytow , ktore bez cial ludzkich nie maja szans przetrwac tego komentowa³ ju¿ nie bede bo albo ktos uwa¿nie coœ czyta albo nie je¿eli ktoœ np nie orientuje sie co to jest reinkarnacja to hm ....... bez komentarza pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 18:32:01 wysłane przez Petras »
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marzec 05, 2009, 18:55:10 » |
|
SÂłusznie Petras, takie coÂś jest maÂło ciekawe. jednak skutkiem Twojej z KiarÂą polemiki wynikÂł inny ciekawy i kontrowersyjny temat, ktĂłry powinno siĂŞ wyjaÂśniĂŚ. A tematu nie musisz koĂączyĂŚ tylko dlatego, Âże ktoÂś coÂś Âźle zrozumiaÂł.
|
|
|
|
|
|
|
Petras
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Marzec 05, 2009, 18:59:51 » |
|
Dariusz ,,awansowa³em" na zbieracza chêtnych do przekazania swoich cia³ tudziesz ,,awansowa³em" na przedstawiciela organizacji czy ruchu, ktory podobno istnieje, dobrze zê za ksiedza zosta³êm przproszony:) muszê wyluzowaÌ  P.S To ¿e ktoœ Ÿle zrozumia³ nie daje mu prawa do zarzucania komuœ plagiatu. Wiesz ja te¿ czytam posty ró¿nych ludzi pisz¹cych na foruM i jak czegoœ nie rozumiem to zadaje pytanie ,a jak niczego m¹drego dodaÌ nie mogê to zwyczajnie siedzê cicho POZDRAWIAM
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 05, 2009, 19:06:13 wysłane przez Petras »
|
|
|
|
|
ptak
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marzec 05, 2009, 19:32:01 » |
|
TakÂże nie rozumiem zarzutĂłw Kiary. SÂądzĂŞ, Âże wziĂŞÂły siĂŞ one z niezrozumienia tekstĂłw Petrasa, lub niedokÂładnego ich przeczytania. Kiaro, skÂąd pomysÂł, Âże Petras szuka dawcĂłw ciaÂł dla rozpadajÂących siĂŞ bytĂłw? Nigdzie nie znalazÂłam najmniejszej sugestii, mimo, Âże staram siĂŞ czytaĂŚ takÂże miĂŞdzy wierszami. Kto nadaÂł takÂą myÂśl? SkÂąd i po co ona? 
|
|
|
|
|
|
|
|