Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 22:41:50

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Antrovis itp. ...  (Przeczytany 135169 razy)
0 u¿ytkowników i 4 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #125 : Marzec 17, 2009, 00:13:40 »

Dziekuje za zwrocenie mi uwagi , bo istotnie uzylam w tych wszystkich miejscach niewlasciwego okreslenia energii. Teraz pora na poprawke, to moj blad osobisty.Juz powiedzialam pomylka zamiast uzyc energia Arymoniczna napisalam Lucyferyczna. Widac ten Aryman "motal' moje mysli w tym momecie niezle. A poniewaz bledy nalezy poprawiac i tekst korygowac, zaistniala najlepsza pora.
Jeszcze raz dzieki ambrozy, dobrze by bylo zebys mi wskazala linkiem miejsca w ktorych znalazlas te teksty. Ja poprawie, nie ma ludzi nieomylnych , ja tez popelniam bledy.

Za zaproszenie na spotkanie z Petrasem dziekuje, jakos mi nie po drodze  w ta strone, nie kazde drzwi powinnam otwierac. Zatem moje mile sprawdzajcie same te "meskosci", milej zabawy ambrozy.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 02:21:36 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ambro¿y
Go¶æ
« Odpowiedz #126 : Marzec 17, 2009, 00:29:10 »

Kiaro, TY wiesz, ¿e interesuje mnie przede wszystkim spójna i rzeczowa informacja. I tylko z tego wzglêdu prostujê, bo mnie to nie¼le kiedy¶ namiesza³o w g³owie. Cel, jak widzisz, mam taki jak Ty. I podobnie jestem nieustêpliwa w tej kwestii. Cieszê siê, ¿e nie potraktowa³a¶ to jako osobistej wycieczki, bo nie taki w istocie by³ zamiar mojej wypowiedzi. Prawdê powiedziawszy, nie s±dzi³am, ¿e podczas mojej nieobecno¶ci bêdzie siê mnie wzywaæ, a wiêc mam nadziejê, ¿e nie nadaremno.

Te¿, pewnie napisa³am co¶ nie jeden raz, co poprawi³abym, gdyby kto¶ zwróci³ mi uwagê. Tyle, ¿e to by³y takie tam osobiste "dochodzenia' do jakich¶ tam wniosków. Lecz w Twoim przypadku, gdy s± to powa¿ne przekazy,  to powiem wprost i szczerze, ¿e  niepokoi mnie Kiara w Tobie. Nie bez kozery te¿ wspomnia³am o ew. rzutowaniu problemu.

Ale na dzi¶ starczy, pora ¿yczyæ sobie Dobrej i Spokojnej nocy nawzajem. U¶miech

ambro¿y

edit by micha³: scali³em twoje posty ambro¿y

Kiaro, nie ujawni³am tutaj swojego imienia, proszê je skasuj. A ¿e jeste¶ Ma³gosi±, to wszyscy niemal wiedz±.  Nie pierwszy raz ujawniono na choepsie moje prywatno¶ci, a nawet prywatne rozmowy, czy teksty....Nie wszyscy s± tu wygodni, jak widaæ, a mieli¶my dochodziæ do prawdy. Potraktowa³a¶ moj±, w du¿ej mierze ¿artobliw± wypowied¼, zbyt dos³ownie. Szkoda, bo ja nie zamierzam zamieniaæ tego ani w walkê, czy jakikolwiek konflikt.

Nie milcza³am, poniewa¿ mo¿na by pomy¶leæ, ¿e mam co¶ do ukrycia, co w tym wypadku obci±¿yæ mo¿e i innych.  I nie aprobujê sytuacji, gdy siê oskar¿a kogokolwiek, o cokolwiek i to bez konkretnych dowodów. Gdyby¶ takowe przedstawi³a, zapewne uwierzy³abym Ci, a tak musia³am przyjrzeæ siê tak¿e wcze¶niejszym wypowiedziom Kiary. Kto tu jest teraz tak naprawdê wiarygodny?

A to z prostej przyczyny, ¿e zarzut jest zbyt powa¿ny, a Laguna, jedyny Twój ¶wiadek, nie przekona³a mnie absolutnie. Owszem, jeszcze bardziej zamota³a sprawê. Badam wiêc sama i to w dok³adnie takim samym celu, jak uczyni³a¶ to Ty. Nie oskar¿am Kiary, ale poddaje pod ogl±d wiêkszej ilo¶ci osób, by przyjrzeæ siê jej rzeczywistym intencjom.

No, bo je¶li, to Kiara jest takim wcielonym syntetykiem, a  dojdzie do czystej w intencjach fuzji innych energii, to Kiara siê rozpadnie, a Ty z ni± stracisz cia³o. Wiêc to jest bardzo w Twoim interesie. A mo¿e siê mylê? Wiem, ¿e s± tu m±drzejsi ode mnie i mo¿e wspólnie dojdziemy do prawdy, która mo¿e byæ w najgorszym przypadku rêkojmi± Twojego bezpieczeñstwa. Wola³abym siê jednak myliæ, gdy¿ jeste¶ mi bliska z innych te¿ wzglêdów, dlatego u¿y³am okre¶lenia: siostro.

Ps. Nie da siê wstecznie zmieniæ starych wypowiedzi, ale zapewniam, ¿e w przekazach Kiary jest mnóstwo nie¶cis³o¶ci i zaprzeczeñ. Dlatego, by nie zraniæ Twoich uczuæ zwróci³am siê do Ma³gosi, czyli do Ciebie wprost.
Próbowa³am te¿, nadrobiæ braki w mojej niewiedzy odno¶nie przekazów Kiary, ale jeszcze siê o wiele bardziej zamota³am.
Je¶li jednak uwa¿asz, to jako atak personalny, to siê bardzo mylisz. Widzisz, Ma³go¶ jest baaardzo du¿o, ale nie pomy¶lam zapewne o tym??? P³acz
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 22:13:29 wys³ane przez ambro¿y » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #127 : Marzec 17, 2009, 02:15:38 »

ambrozy na forum uzywamy swoich nickow, ja nigdzie nie podpisuje  sie jako Malgosia , chociaz usilowal mnie do tego zmusic arteq po postach Leszka przedstawiajaca moja prywatnosc.
Zwrocilas sie do mnie po imieniu z milym ujeciem siostro , ja poczulam ze dalas mi prawo zwrocenia sie do Ciebie w ten sam sposob.Nic wiecej, nie informowalam nikogo kim jest kobieta , ktorej Petras jako drugiej zaproponowal spotkanie.Nie miej o to do mnie pretesji,zacytowalam sam fakt iz do tego doszlo.
Nie bardzo zrozumialam Twoj zal , rozgoryczenie , oraz posadzanie mnie o bycie energia symtetyczna.  Biorac pod uwage ze wpelni idetyfikuje sie z Kiara jako moja Energia niewcielona z naprzestrzeni, to ja powinnam  sie rowniez  zidetyfikowac z syntetyczna energia. No coz?
Bardzo dziekuje za troske o moje bezpieczenstwo.
Zgodnie z Twoim zyczeniem wyjme Twoje imie z tekstu, jezeli na drugi raz Ty bedziesz umieszczala moje , to tez prosze pytaj mnie czy wyrazam na to zgode.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 02:23:52 wys³ane przez Kiara » Zapisane
ambro¿y
Go¶æ
« Odpowiedz #128 : Marzec 17, 2009, 11:31:24 »

Dziêkujê Kiaro, b³±d ka¿dy z nas mo¿e pope³niæ, ale wiêksz± sztuk± jest go umieæ naprawiæ. Masz, oczywi¶cie mój szacunek za tak± reakcjê. Ze swej strony postaram siê "trzymaæ" nicku, choæ w Twoim przypadku, nie jest to zwyczajny nick i dlatego to jest takie problematyczne.

Pozdrawiam Ciê  jak zwykle ciep³o i serdecznie. U¶miech

ambro¿y
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 11:59:11 wys³ane przez ambro¿y » Zapisane
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #129 : Marzec 17, 2009, 12:34:32 »

koñczymy t± prywatê dziewczyny...
ambro¿y
Go¶æ
« Odpowiedz #130 : Marzec 17, 2009, 12:57:15 »

No, w³a¶nie zosta³a zakoñczona, ale tu chodzi o zbyt powa¿ny problem. MICHA£ masz taki wybitny dar ingerencji i ucinania sprawy. To jest nierzadko wylewanie dziecka z k±piel±. Miêdzy lud¼mi zachodz± bardzo wa¿ne procesy, o czym ka¿dy psychoterapeuta by Ci rzek³. Na tym polega do¶wiadczanie wzajemnych relacji i rozwój. M±dro¶ci± jest te¿, by wiedzieæ, kiedy wkroczyæ w zaistnia³y proces. Ty nierzadko jeste¶ nadgorliwy. WIem, masz na uwadze wizerunek forum, ale z tej Twojej dobrej intencji, de facto wychodzi czasem nieu¶wiadomiony "zamordyzm" . Twoja uwaga, tutaj jest akurat zbêdna, bo ¿adna z nas nie zamierza³a kontynuowaæ w±tku.  Ano, na tyle  jeste¶my sobie ¿yczliwe. Korzystamy w m±dry sposób z pw. Owszem, jedna i druga poszukuje odpowiedzi na w±tpliwo¶ci i to nas akurat ³±czy - mamy tego ¶wiadomo¶æ i odwagê. A myliæ mo¿emy siê obie. Jednak¿e wiedza, to olbrzymia odpowiedzialno¶æ. Dr±¿ymy wiêc, a dlatego publicznie, ¿eby nie graæ i nikt nie czu³ siê zwiedziony. Zapewniam, ¿e prywatnie jeste¶my sobie o wiele bardziej ¿yczliwe, ale tu nas obowi±zuj± inne priorytety. Na szczê¶cie obie mamy do tego dystans. Tak¿e spoko, awanturki nie bêdzie, choæ  czasem, to i  szabelk±, tak rze¼ko jest, panie Michale pomachaæ... Z³y I ckno za tym jeszcze poniektórym! Nie jeste¶my tak tu (wszyscy)zaraz ¶wiêtsi od papie¿a.  Z³y

Ale dziêkujê, gdy¿ napisa³e¶ to w bardzo ¿yczliwym tonie i z najlepszym zamiarem, a ja z kolei opar³am siê innych Twoich wkroczeniach i tak mi siê uzbiera³o. A wcze¶niej przecie¿ nie dotyczy³o to mnie osobi¶cie. Chodzi mi o problem.

Niemniej pozdrawiam bardzo ciep³o. Z szacunkiem i  tak naprawdê zrozumieniem dla Twojej m³odo¶ci i intencji. U¶miech U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 20:01:01 wys³ane przez ambro¿y » Zapisane
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #131 : Marzec 17, 2009, 13:09:18 »

taka moja tu rola - wasze posty z powy¿ej nie wnosz± wiele do tematu a tycz± (przynajmniej w moim mniemaniu) jedynie waszej dwójki - a tak± wymianê "s³odkiej uprzejmo¶ci" wymieniæ poprzez PW..

uwa¿asz, ¿e to dar? mi³o mi. dziêki niemu panuje tu wzglêdny porz±dek..

tym samym ucinam wszelk± dyskusjê na temat moich darów, waszych energii - proszê to przenie¶æ na PW (korespondencje ze mn± odno¶nie moich "no¿yczek" równie¿)

ka¿dy post nie na temat bêdê usuwa³ bez powiadomienia

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #132 : Marzec 17, 2009, 18:55:13 »

Cytat: Ambro¿y
No, bo je¶li, to Kiara jest takim wcielonym syntetykiem, a  dojdzie do czystej w intencjach fuzji innych energii, to Kiara siê rozpadnie, a Ty z ni± stracisz cia³o.

Ambro¿y, podzielam Twoj± opiniê odno¶nie zarzutów Kiary wzglêdem Petrasa, ¿e s± bezpodstawne. Nie rozumiem jednak, co mia³a¶ na my¶li pisz±c zacytowane powy¿ej zdanie.
Czy mog³aby¶ to przybli¿yæ? Co to znaczy, ¿e dojdzie do czystej w intencjach fuzji innych energii.
Jakich energii, jakiej fuzji? Kogo z kim? Czy mam rozumieæ, ¿e istoty bêd± dobrowolnie ³±czyæ siê we wspólnych cia³ach? Czy mo¿e masz na my¶li powstanie ¶wiadomo¶ci zbiorowej? Proszê, wy³ó¿ to ³opatologicznie, bo nie wiem o co chodzi.

Pozdrawiam  U¶miech

@ Micha³
Powy¿sze nie jest ¿adn± prywat± i jak najbardziej zwi±zane jest z tematem.
To na wypadek, gdyby¶ chcia³ nieopatrznie ci±æ.
ambro¿y
Go¶æ
« Odpowiedz #133 : Marzec 17, 2009, 19:32:26 »

Ano, Ptaku, tak sobie dywagujê, nie mam bowiem podstaw, ¿eby kogokolwiek oskar¿aæ. Póki, co sprawdzam na swój "ptasi" sposób, wiarygodno¶æ stron. To takie za³o¿enie. Bo, je¶li siê kogo¶ oskar¿a, a nie ma jasnych dowodów, to mo¿e to byæ rzutowanie. Czyli zarzuca siê innym to, co ma siê samemu w sobie. Tak mo¿e siê zdarzyæ. I je¶li tak jest, to mo¿e znaczyæ, ¿e nieczyste zamiary blokuj± te czyste, st±d napisa³am o czystej i s³usznej fuzji. Jednak, to wszystko, co piszê potraktowane jest w kategoriach potencjalnych i ewentuanych zdarzeñ, a raczej domys³ów. Pamiêtasz, koliberek wci±¿ lubi³ sobie dywagowaæ, a nawet i ¿artowaæ. By³y to czasy weso³e i twórcze.

Temat ten uzna³am za wa¿ny problem, by udaæ, ¿e nic sie nie sta³o. Oczywi¶cie, nie zmienia to absolutnie mojego stosunku do Kiary i wiem, ¿e te¿ tak jest z Jej strony. Je¶li nawet stoimy po "przeciwnych stronach barykady", to nie zwalnia nas z wzajemnego szacunku wobec siebie i próby znalezienia prawdy, jak± ona jest na ten moment. Byle jednak mieæ ¶wiadomo¶æ i do niczego siê zbytnio nie przywi±zywaæ. I do "prawdy" i do roli, jak± w danym momencie siê odgrywa.

ambro¿y U¶miech

« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 19:57:35 wys³ane przez ambro¿y » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #134 : Marzec 17, 2009, 20:15:11 »

ja nigdzie nie podpisuje  sie jako Malgosia , chociaz usilowal mnie do tego zmusic arteq po postach Leszka przedstawiajaca moja prywatnosc.
Kobieto nie ³¿yj. Nigdzie nie zmusz³em Ciê aby¶ podpisywa³a siê jako Ma³gorzata. Wiêc albo wklej linka do wypowiedzi w której napisa³em "masz u¿ywaæ/podpisywaæ siê swoim imieniem" albo wycofaj siê z tego k³amstwa - to tak w imiê uczciwo¶ci i nieuzasadnionych zarzutów które starasz siê wytykaæ innym.

Dla wyja¶nienia: owszem by³a dyskusja w której by³a poruszana sprawa Twego imienia, nicku i Twoich my¶licieli. Pyta³em sk±d ten nick i dlaczego tak mocno siê z nim uto¿samiasz. Zada³em równie¿ pytanie dlaczego tak nerwowo zareagowa³a¶ gdy zwróci³em siê do Ciebie po imieniu - i nawet przedstawi³em swoj± teoriê w tym temacie. Pragnê jeszcze Ci przypomnieæ, ¿e straszy³a¶ mnie adminem gdy jeszcze raz zwrócê siê do Ciebie Twoim imieniem. Natomiast nigdzie nie NAKAZYWA£EM Ci u¿ywaæ wy³±cznie imienia - byæ mo¿e [nie pamiêtam] proponowa³em to jako jedn± z mo¿liwo¶ci lecz w ¿adnym przypadku nie NAKAZYWA£EM.
My¶lê, ¿e tak o¶wiecona osoba jak Ty rozumie róznicê s³ów "proponujê" [bo je¿eli pad³o z moich ust to tylko takie] i "nakzaujê".

pomimo, ¿e post nosi znamiona off-a proszê o pozostawienie go do czasu wypowiedzi Kiary - podania linka lub wycofania zarzutu.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #135 : Marzec 17, 2009, 20:32:47 »

Arteq nie mêcz siê bo nie warto. Kiara stosuje w twoj± stronê wampiryzm energetyczny. Nie zwracaj uwagi na to co ona pisze a zajmi siê wa¿niejszymi tematami.  U¶miech

U¶miech

ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #136 : Marzec 17, 2009, 20:59:05 »

Piszesz koliberku, ¿e nie masz podstaw by oskar¿aæ i doskonale Ciê rozumiem. Jednak z ust Kiary pad³y konkretne oskar¿enia, nazwane ostrze¿eniami. I chwa³a za ostrze¿enia, gdyby  faktycznie nimi by³y. ¯eby za¶ by³y, powinno byæ uwiarygodnione zagro¿enie. To jednak nie zosta³o uczynione. Dlatego trudno jest dochodziæ prawdy, gdy brak konkretów. Laguna tak¿e ich nie wnios³a.

Wspomnia³a¶ o rzutowaniu w takim przypadku. Byæ mo¿e tak jest, byæ mo¿e nie. My¶lê, ¿e bardziej chodzi tu o w³asne przekonania i naginanie do nich rzeczywisto¶ci.
Bo, czy "Petras & Grupa" faktycznie szuka cia³ dla rozpadaj±cych siê energii syntetycznych?
Nigdy bym na to nie wpad³a, raczej dostrzegam w jego postach inne ostrze¿enia i przes³anie dla ludzko¶ci. Ale to pewnie tylko moje naiwno-ufne widzenie cz³owieka. 

PS. Wybacz tego koliberka, ale pozosta³ sentyment i Ambro¿y jako¶ mi nie le¿y. No chyba, ¿e ma le¿eæ!  Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 21:03:52 wys³ane przez ptak » Zapisane
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #137 : Marzec 17, 2009, 21:28:55 »

ja nigdzie nie podpisuje  sie jako Malgosia , chociaz usilowal mnie do tego zmusic arteq po postach Leszka przedstawiajaca moja prywatnosc.
Kobieto nie ³¿yj. Nigdzie nie zmusz³em Ciê aby¶ podpisywa³a siê jako Ma³gorzata. Wiêc albo wklej linka do wypowiedzi w której napisa³em "masz u¿ywaæ/podpisywaæ siê swoim imieniem" albo wycofaj siê z tego k³amstwa - to tak w imiê uczciwo¶ci i nieuzasadnionych zarzutów które starasz siê wytykaæ innym.

Dla wyja¶nienia: owszem by³a dyskusja w której by³a poruszana sprawa Twego imienia, nicku i Twoich my¶licieli. Pyta³em sk±d ten nick i dlaczego tak mocno siê z nim uto¿samiasz. Zada³em równie¿ pytanie dlaczego tak nerwowo zareagowa³a¶ gdy zwróci³em siê do Ciebie po imieniu - i nawet przedstawi³em swoj± teoriê w tym temacie. Pragnê jeszcze Ci przypomnieæ, ¿e straszy³a¶ mnie adminem gdy jeszcze raz zwrócê siê do Ciebie Twoim imieniem. Natomiast nigdzie nie NAKAZYWA£EM Ci u¿ywaæ wy³±cznie imienia - byæ mo¿e [nie pamiêtam] proponowa³em to jako jedn± z mo¿liwo¶ci lecz w ¿adnym przypadku nie NAKAZYWA£EM.
My¶lê, ¿e tak o¶wiecona osoba jak Ty rozumie róznicê s³ów "proponujê" [bo je¿eli pad³o z moich ust to tylko takie] i "nakzaujê".

pomimo, ¿e post nosi znamiona off-a proszê o pozostawienie go do czasu wypowiedzi Kiary - podania linka lub wycofania zarzutu.

To sa wstepne dyskusje udawadniajace mi iz jestem opetana przez Kiare i Myslicieli i powinnam uzywac swojego imienia, nie zas nicku Kiara.

http://www.cheops.fora.pl/forum-przeniesione-cheops-darmowefora-pl-hydepark,7/przekazy-od-myslicieli,563-300.html

Troche to trwalo by moj nick zechcial zaakceptowac arteq. Naprawde nie mam czasu na wyszukiwanie wszystkich postow.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 17, 2009, 21:29:38 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #138 : Marzec 17, 2009, 21:30:59 »

@ Micha³
Powy¿sze nie jest ¿adn± prywat± i jak najbardziej zwi±zane jest z tematem.
To na wypadek, gdyby¶ chcia³ nieopatrznie ci±æ.

dla mnie jest - i tak pozostanie ptaku.

ale dyskutujcie, dyskutujcie  U¶miech tylko bez wyzwisk proszê  U¶miech
ambro¿y
Go¶æ
« Odpowiedz #139 : Marzec 18, 2009, 00:47:22 »

Widzisz, Ptaku, wspomnia³am, ¿e to "mo¿e byæ rzutowanie". Okre¶li³am to niejednoznacznie, dlatego te¿ pisa³am je¶li....itd. Jako i rzek³am, wszystko to umie¶ci³am w kategoriach przypuszczeñ. Na bazie danych jakie obecnie posiadam, to bardziej sk³ania³abym siê oczywi¶cie do Twojej opinii.

A gwoli wyja¶nienia to:
od zawsze tak by³o, ¿e stawa³am po stronie oskar¿onych, zw³aszcza je¶li oskar¿enie  jest w±tpliwie przedstawione. I nie ma tu znaczenia, co  i kto tak uczyni³. Bez wzglêdu na personê, której by to dotyczy³o, zareagowa³abym podobnie, nie ma wiêc tu osobnej, jakiej¶ prywatnej relacji ambro¿y -Kiara, tylko istotny problem. Tak, to widzê. Bowiem, najpro¶ciej jest oceniæ, zaklasyfikowaæ i przekre¶liæ. Tak mo¿e zacz±æ siê zabijanie. Nie trzeba braæ nawet broni do rêki...

W tym wypadku na³o¿y³ siê inny motyw. Otó¿, komu wiele dano, od tego wiêcej siê wymaga. Czyli implikuje to o wiele wiêksz± odpowiedzialno¶æ za s³owo, czy te¿ dzia³anie. My¶lê wiêc, ¿e obecnie tu zaistnia³y proces, to szczególna lekcja dla nas wszystkich,

a rzek³ to:

Ambro¿y Dr±¿±cy, póki co, w tej roli po uszy tkwi±cy. Mrugniêcie
« Ostatnia zmiana: Marzec 18, 2009, 00:48:20 wys³ane przez ambro¿y » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #140 : Marzec 18, 2009, 16:33:28 »

To sa wstepne dyskusje udawadniajace mi iz jestem opetana przez Kiare i Myslicieli i powinnam uzywac swojego imienia, nie zas nicku Kiara.
http://www.cheops.fora.pl/forum-przeniesione-cheops-darmowefora-pl-hydepark,7/przekazy-od-myslicieli,563-300.html
Troche to trwalo by moj nick zechcial zaakceptowac arteq. Naprawde nie mam czasu na wyszukiwanie wszystkich postow.

Kojelne k³amstwo. Szkoda, ¿e znajdujesz czas aby rzucaæ oszczerstwa, a ju¿ nie znajdujesz go aby je poprzeæ. W podanym linku niegdzie nie ma jakoby wypowiedzianych przeze mnie s³ów zmuszajacych Ciê do u¿ywania imienia Ma³gorzata.
Kiara
Go¶æ
« Odpowiedz #141 : Marzec 18, 2009, 18:40:22 »

Jezeli ktos  kaze mi uzywac zamiast mojego nicku imie ( co nie jest stosowane na forum), przy prozbie o zwracaniu sie nickiem zarzuca mi opetanie przez Kiare. To dla mnie jest ingerecja w moja prywatnosc i wymuszenie czegos innego co  wybralam wczesnie. Raczej zalecam wzmacniac pamiec , bo moze Ci szwankuje, lub Twoja wrazliwos wymuszenie traktuje gdy kogos fizyczna sila potraktujesz. Dla mnie jest inaczej.
To byl ostatni post odpowiedz, inne w tej kwestii prosze moda o kasowanie, jako nie zwiazane z tematem.

Kiara U¶miech U¶miech
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2009, 10:22:26 wys³ane przez Kiara » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #142 : Marzec 19, 2009, 02:09:54 »

Witam Pañstwa
Ja równiez mam obecnie taki okres , kiedy wyrzucam z siebie pewne rzeczy , widaæ na wszystkich oddzia³uje zbli¿aj±ce siê przesilenie zimowo -wiosenne , Ma³o tego to widaæ nie tylko na forum , ale i w moim otoczeniu w jakim przebywam , ludzie stali sie wra¿liwsi , bardziej k³otliwi , krytyczni , walcz±cy - Czy Macie takie same obserwacje ?? Punkt kulminacyjny to 21 marzec juz niedlugo Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Mrugniêcie
pozdrawiam Laguna
« Ostatnia zmiana: Marzec 19, 2009, 02:10:53 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #143 : Marzec 19, 2009, 02:23:04 »

prawie dosta³em bana za nazwanie KK !%^^&#%#%#@ wiêc raczej ja mam to samo, staram siê nad tym panowaæ jednak nie wychodzi mi to ca³kiem...

z ka¿dym dniem moja niechêæ do KK ro¶nie - mo¿e to dlatego, ¿e aktualnie badam rolê Paw³a (¯ygacza K³amstw) w kszta³towaniu siê KK zaraz po zabójstwie Jezusa i jego brata Jakuba - podkre¶lê to dobitnie i mocno - SUKCESJA CHRZE¦CIJAÑSTWA ZOSTA£A SPLAMIONA KRWI¡!!!!

o czym jest ten temat i co to jest Antrovis??? bo nie wiem czym bêdzie offtop skoro nie wiem o co tutaj chodzi...

718'
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #144 : Marzec 19, 2009, 05:50:44 »

No, w³a¶nie zosta³a zakoñczona, ale tu chodzi o zbyt powa¿ny problem.

Co jest tym najwiêkszym problemem??
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #145 : Czerwiec 27, 2010, 19:56:25 »

Na "INTERIA.pl" znalaz³em ciekawy link:

Cytat: historyk7
Czy w ¶wietle prawa prawne zarejestrowanie jakiego¶ Wyznania religijnego np; ¦wiadków Jehowy - mo¿na okre¶laæ mianem sekty Co¶ Co na ten temat mówi polskie prawo i Konstytucja Co¶ Bardzo czêsto na tym forum czytaj±c posty spotykam takie okre¶lenie ¦J. s± sekt±, wiêc czy wedle polskiego prawa i Konstytucji s± czy nie, jak to rozumieæ Co¶

http://forum.interia.pl/watek-chronologicznie/czy-prawne-zarejestrowanie-wyznania-to-sekta,1066,1097498,,c,1,35,0,0

Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie?

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #146 : Pa¼dziernik 21, 2011, 21:12:12 »

Cytat: PHI
Ale czym by³ Antrovis, chyba wiesz? Chodzi³o mi o zjawisko, sposób.
Nie wiem, jakie "zjawisko, sposób" masz na my¶li ..ale mo¿e u¶wiadomisz mnie w stosownym watku. Bo widze link, a szczerze mówi±c nie czyta³em
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=7338.msg85873#msg85873

Oj, do u¶wiadamiania Ciê w tej materii nie czujê siê mocnym - jestem za "krótki".
S± tu osoby, które mog³yby Ci pomóc. Niew±tpliwie wiele odniesiesz z przeczytania tego w±tku.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 21, 2011, 21:24:28 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #147 : Pa¼dziernik 21, 2011, 22:17:15 »

A gdzie jest poczatek w±tku - bo jakby wyrwany z kontekstu.

kiara odnosi siê do czego¶, co niewiadomo gdzie jest.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 21, 2011, 22:17:57 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #148 : Pa¼dziernik 22, 2011, 08:54:22 »

A gdzie jest poczatek w±tku - bo jakby wyrwany z kontekstu.

kiara odnosi siê do czego¶, co niewiadomo gdzie jest.

Ja ostanio przegladalam ten watek i odnioslam takie same wrazenie jakby czegos brakowalo moze jakas strona sie zapodziala .
janusz

Wielki gadu³a ;)

Punkty Forum (pf): 29

Wiadomo¶ci: 1370

« Odpowiedz #149 : Pa¼dziernik 22, 2011, 11:43:57 »

Witaj Laguno. U¶miech
Wszystko jest w porz±dku. Dyskusja zaczê³a siê w innym temacie, prawdopodobnie moderator przeni󶳠 i rozpocz±³ nowy w±tek. Dlatego wygl±da jakby czego¶ brakowa³o. Proponujê równie¿ Tobie aby¶ swoje dalsze odczucia zwi±zane z Antrovisem, które umieszczasz w temacie ''11.11.11- Oblicza Duchowo¶ci'' opisywa³a tutaj.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 22, 2011, 11:50:19 wys³ane przez janusz » Zapisane
Strony: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: