Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #150 : Październik 22, 2011, 14:10:53 » |
|
Witaj Laguno. Wszystko jest w porz¹dku. Dyskusja zaczê³a siê w innym temacie, prawdopodobnie moderator przenióœ³ i rozpocz¹³ nowy w¹tek. Dlatego wygl¹da jakby czegoœ brakowa³o. Proponujê równie¿ Tobie abyœ swoje dalsze odczucia zwi¹zane z Antrovisem, które umieszczasz w temacie ''11.11.11- Oblicza Duchowoœci'' opisywa³a tutaj. Witaj Janusz Oczywiscie masz racje tutaj jest zapewne odpowiedniesze miejsce bo dotyczy konkretnego tematu
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #151 : Październik 22, 2011, 14:55:07 » |
|
Laguna, to wyglada, jakby ktoœ wycia³ i wklei³ jakiœ tekst ctr+c, ctr+v (np. jakis inkwizycyjny kombinator) waln¹l blokiem tekstu, by wch³on¹c energie spojrzenia na szybkiego. (oni tak robi¹ i wrzucaj¹ j¹ do maszynki kwantowej - by przetworzyc na takie trollowe ataki potem) Jesli tam jest treœÌ - to przeedytuj proszê,tak, by da³o siê czytaÌ te¿ i ludziom. (nie tylko skanerom energii) No chyba, ze chodzi³o o to , zeby jedynie (etykietkowo) zassac trochê energii - a nie merytorycznie przyjrzeÌ siê zjawisku czy procesom. ..tzw. 'przemytów' i kultywacji dezorientujacych pojêÌ, oraz implantów nieswiadomosci. Implantów, które maj¹ poslu¿yÌ do przysz³ej manipulacji na rzecz okreslonych 'zespo³ów energii paso¿ytniczej'
JeÂśli ktos z was czuje siĂŞ mocny w zakresie wyjaÂśnienia co by mi pojaÂśniaÂło pojĂŞcia ktĂłrego uzyÂła Laguna wyboldowanego na niebiesko 'implanty nieÂświadomoÂści' to chĂŞtnie poczytam To nie Laguna uÂżyÂła tego pojĂŞcia. Cytujesz tu PHIRIOORI, bÂłednie przypisujÂąc Lagunie sÂłowa sformulowane przez niego. MoÂże to pomoÂże: Byk w skÂładzie porcelany
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 15:03:04 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
|
« Odpowiedz #152 : Październik 22, 2011, 15:08:39 » |
|
Laguno Powodzenia Czekamy na dalsze, bardzo interesujÂące posty dotyczÂące dziaÂłania w/w grupy a szczegĂłlnie na wiedzĂŞ mĂłwiÂącÂą o zmianach ÂświadomoÂści jaka dokonaÂła sie u ludzi, ktĂłrzy siĂŞ z niÂą w jakiÂś sposĂłb zetknĂŞli.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 17:36:04 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #153 : Październik 22, 2011, 15:44:52 » |
|
Witaj Laguno. Wszystko jest w porz¹dku. Dyskusja zaczê³a siê w innym temacie, prawdopodobnie moderator przenióœ³ i rozpocz¹³ nowy w¹tek. Dlatego wygl¹da jakby czegoœ brakowa³o. Proponujê równie¿ Tobie abyœ swoje dalsze odczucia zwi¹zane z Antrovisem, które umieszczasz w temacie ''11.11.11- Oblicza Duchowoœci'' opisywa³a tutaj. Co nie zmienia faktu, ¿e w dalszym ci¹gu nie wiem, gdzie A gdzie jest poczatek w¹tku - bo jakby wyrwany z kontekstu. Kiara odnosi siê do czegoœ, co niewiadomo gdzie jest. Przeczytalem na razie pierwsz¹ strone. Pamietam jak w¹tek zostal stworzony, by³em wówczas na forum. Ale brakuje w w¹tku inicjalnym linka do tematu, do którego odnosz¹ siê rozmówcy w tej pierwszo-stronowej wymianie Wrzystko jest w porzadku - tylko nic nie jest w porzadku. Juz wiem, dlaczego dotrwa³em do 3-ciej strony jedynie. I to jednym okiem. S³aby by³ poziom tej rozmowy ..zarówno jak chodzi o jêzyk, jak i kompetencje. Takie wra¿eniówki czyjeœ ogólnie.Oczywiœcie wiele z tych kontrowersji mozna rozwi¹zaÌ ilustruj¹c w merytoryczny sposób procesy i zjawiska, które nieodwo³alnie towarzysz¹ naszym czasom i temu co dzieje sie ogólnie na planecie.Jesli jednak nie ma nastroju do merytorycznej rozmowy (ogólnie tu na forum) - a jest przyzwolenie na konserwowanie etykiet, trolling itp to rzecz staje siê bezprzedmiotowa.W ogóle poprzestawiano tu proporcje, wypaczone s¹ znacznie, bo z wywodów wynika jakoby szukanie lokum dla lokatora by³o nominalnym zajeciem tych ludzi - co w œwietle efektów pracy badacza respektuj¹cego minimum rzetelnoœci - szybko okazuje siê bzdur¹. Wystarczy przypomnieÌ sobie szereg ogólnodostêpnych audycji, które opiewa³y na ró¿norakie inne tematy. Co jednoczesnie nie znaczy, ¿e taki aspekt sprawy nie istnieje. Ale to wyjecie okruszka z oceanu kontekstów i znaczeù.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 18:19:55 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #154 : Październik 22, 2011, 16:00:43 » |
|
PHIRIOORI masz racje to rodzaj skanowania ale w tym przypadku tych energii to oni sklanuja, a my odczuwamy skutki teego skanowania i podlaczenia . z drugiej zas strony kazdy kto jest nadwrazliwy na odbior energii podswiadomie rowniez skanuje.Ujme to w ten sposob nie da sie opisac slowami pewnych odbiorow jedynie skutki jakie maja na nas wplyw , wiem ze pisze ogolnikowo, ale jak mam opisac np ze czuje podlaczenie pod czakry ., ze mam wyrazna ingerencje w moje cialo innej energii , ktora nota bene przenosi sie wraz z odczuwalnymi skutkami na czlonkow rodziny dlatego , ze ty zaczynasz nia emanowac i co gosrze Twoi czlonkowie rodziny przenosza ja na innych skad wiem ? Wszyscy opisuja sami od siebie swoje samopoczucie , spadek aktywnosci bole glowy , ktos moglby powiedziec bo maja blokady , tak wmawia antrovis, ale to jest bardzo mylne, wazne jest to , aby nie przyjmowac tego ich kodowaniawtedy pasozyt ginie . Musza liczyc sie jednak z osobami ktorzy majac dostep do tego zakatka wiedzy czuja prawdziwosc intencji poprzez ingerencje potrafia tak zmanipulowac , ze podejmujesz nieswiadomie decyzje o wejsciu do tego GARNKA energii i wowczas maja swoje przyzwolenie na umieszczenie pasozyta ... Natomiast tych ktorzy nie sa brdzo atrakcyjni silni zwyczajnie pasozytuja energetycznie bez zagniezdzenia nazwe to -ROBALEM , KTORY NIE POCHODZI STAD , moze i dlatego mnie to nie odpowiada . Zazwyczaj wybieraja osoby z duzym potencjalem energetycznym bo takie moga przezyc noszac robala w sobie i poniewaz sa podlaczeni pod ich garnek cialo nie czuje wyeksplatowania sa zasilani , jesli innym to pasuje ok mnie nie .. ktos moze nazwac mnie glupcem zapewne beda to wlasnie nosiciele robali mam to w nosie ....
======================================================
A moze owe energie powinny w swojej pysze zastanowic sie , ze my ludzie nie chcemy , aby robiono z nas kroliki dopswiadczalne bez konca , jednego nie moga zlamac i to NAS CHRONI -BEZ PODJECIA DECYZJI -SWIADOMEJ BO NIESWIADOMA MOZNA ZAWSZE COFNAC NIE MOGA INGEROWAC JEDYNIE MANIPULOWAC .... TERAZ ZERUJA POD INNA NAZWA TYLKO KTOS KTO CZUJE ENERGIE JESLI RAZ SPOTKA SIE Z TYMI ENERGIAMI DOSKONALE JE ODROZNIA , BO WLASNIE SA INNE ........................
ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 16:52:22 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #155 : Październik 22, 2011, 16:18:54 » |
|
Postów 154 i 155 proszê nie scala c gdy¿ znalaz³y siê ko³o siebie na skutek przeniesienia z innego w¹tku DarekWitaj Laguno. Wszystko jest w porz¹dku. Dyskusja zaczê³a siê w innym temacie, prawdopodobnie moderator przenióœ³ i rozpocz¹³ nowy w¹tek. Dlatego wygl¹da jakby czegoœ brakowa³o. Proponujê równie¿ Tobie abyœ swoje dalsze odczucia zwi¹zane z Antrovisem, które umieszczasz w temacie ''11.11.11- Oblicza Duchowoœci'' opisywa³a tutaj. Co nie zmienia faktu, ¿e w dalszym ci¹gu nie wiem, gdzie A gdzie jest poczatek w¹tku - bo jakby wyrwany z kontekstu. Kiara odnosi siê do czegoœ, co niewiadomo gdzie jest. Przeczytalem na razie pierwsz¹ strone. Pamietam jak w¹tek zostal stworzony, by³em wówczas na forum. Ale brakuje w w¹tku inicjalnym linka do tematu, do którego odnosz¹ siê rozmówcy w tej pierwszo-stronowej wymianie Wrzystko jest w porzadku - tylko nic nie jest w porzadku. Juz wiem, dlaczego dotrwa³em do 3-ciej strony jedynie. I to jednym okiem. S³aby by³ poziom tej rozmowy ..zarówno jak chodzi o jêzyk, jak i kompetencje. Takie wra¿eniówki czyjeœ ogólnie.Oczywiœcie wiele z tych kontrowersji mozna rozwi¹zaÌ ilustruj¹c w merytoryczny sposób procesy i zjawiska, które nieodwo³alnie towarzysz¹ naszym czasom i temu co dzieje sie ogólnie na planecie. Jesli jednak nie ma nastroju do merytorycznej rozmowy (ogólnie tu na forum) - a jest przyzwolenie na konserwowanie etykiet, trolling itp to rzecz staje siê bezprzedmiotowa. W ogóle poprzestawiano tu proporcje, wypaczone s¹ znacznie, bo z wywodów wynika jakoby szukanie lokum dla lokatora by³o nominalnym zajeciem tych ludzi - co w œwietle efektów pracy badacza respektuj¹cego minimum rzetelnoœci - szybko okazuje siê bzdur¹. Wystarczy przypomnieÌ sobie szereg ogólnodostêpnych audycji, które opiewa³y na ró¿norakie inne tematy. Co jednoczesnie nie znaczy, ¿e taki aspekt sprawy nie istnieje. Ale to wyjecie okruszka z oceanu kontekstów i znaczeù. Witaj ponownie i tu ZADAM CI JEDNO PYTANIE jesli nie bedziesz szczery nie odpowiadaj ...... CZY MIALES KIEDYKOLWIEK JAKIKOLWIEK KONTAKT Z BYLYMI LUB OBECNYMI CZLONKAMI SPOLECZNOSCI aNTROVIS ? JESLI TAK , to czy masz odwage o tym powiedziec ? nie mam na mysli tutaj wysluchania audycji itp. tylko kontakt bezposredni ? Bo nawet syndromtych . ktorzy tam zabawiali jest przesiakniety ich strachem przed siostrami i bracmi .... jak odpowiesz mi na to pytanie podejme z Toba dyskuje , rowniez rzucasz stwierdzenia , ktore mi zarzucasz .zapraszam do dyskusji ponizej wklejam Tobie moja odp. z pop. watku PHIRIOORI masz racje to rodzaj skanowania ale w tym przypadku tych energii to oni sklanuja, a my odczuwamy skutki teego skanowania i podlaczenia . z drugiej zas strony kazdy kto jest nadwrazliwy na odbior energii podswiadomie rowniez skanuje.Ujme to w ten sposob nie da sie opisac slowami pewnych odbiorow jedynie skutki jakie maja na nas wplyw , wiem ze pisze ogolnikowo, ale jak mam opisac np ze czuje podlaczenie pod czakry ., ze mam wyrazna ingerencje w moje cialo innej energii , ktora nota bene przenosi sie wraz z odczuwalnymi skutkami na czlonkow rodziny dlatego , ze ty zaczynasz nia emanowac i co gosrze Twoi czlonkowie rodziny przenosza ja na innych skad wiem ? Wszyscy opisuja sami od siebie swoje samopoczucie , spadek aktywnosci bole glowy , ktos moglby powiedziec bo maja blokady , tak wmawia antrovis, ale to jest bardzo mylne, wazne jest to , aby nie przyjmowac tego ich kodowaniawtedy pasozyt ginie . Musza liczyc sie jednak z osobami ktorzy majac dostep do tego zakatka wiedzy czuja prawdziwosc intencji poprzez ingerencje potrafia tak zmanipulowac , ze podejmujesz nieswiadomie decyzje o wejsciu do tego GARNKA energii i wowczas maja swoje przyzwolenie na umieszczenie pasozyta ... Natomiast tych ktorzy nie sa brdzo atrakcyjni silni zwyczajnie pasozytuja energetycznie bez zagniezdzenia nazwe to -ROBALEM , KTORY NIE POCHODZI STAD , moze i dlatego mnie to nie odpowiada . Zazwyczaj wybieraja osoby z duzym potencjalem energetycznym bo takie moga przezyc noszac robala w sobie i poniewaz sa podlaczeni pod ich garnek cialo nie czuje wyeksplatowania sa zasilani , jesli innym to pasuje ok mnie nie .. ktos moze nazwac mnie glupcem zapewne beda to wlasnie nosiciele robali mam to w nosie .... ======================================================= Jeszcze jedno to , ze ja trafilam w te energie przez mojego kolege , to byla jego porazka , a to dlatego , ze ja naturalnie jestem empatka i mam niesamowicie silna czakre serca i przez nia wszystko odbieram dlatego w odpowiednim momencie bylam w stanie odlaczyc sie od tych energii . Zapewne jak to w ich stylu beda probowali dac mi w przyslowiowa glowe za opisywanie moich doswiadczen , niwstety oni wbrew temu co sami robia nie akceptuja ingerencji i autosugestii . a teraz wystawiam sie przed szereg . Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 16:56:14 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
janusz
Wielki gaduÂła ;)
Punkty Forum (pf): 29
|
|
« Odpowiedz #156 : Październik 22, 2011, 16:34:24 » |
|
Poniewa¿ temat poruszy³a Kiara, wiêc mo¿e Ona pamiêta, gdzie mo¿na znaleŸÌ pocz¹tek tej dyskusji. Rozs¹dna jest jednak opcja umieszczania tutaj nowych kompetentnych i rzetelnych postów. Oczywiœcie jeœli ktoœ ma coœ do powiedzenia w powy¿szem. Tak jak czyni to nasza Laguna.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 16:38:09 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #157 : Październik 22, 2011, 17:07:54 » |
|
[/quote] Poniewa¿ temat poruszy³a Kiara, wiêc mo¿e Ona pamiêta, gdzie mo¿na znaleŸÌ pocz¹tek tej dyskusji. Rozs¹dna jest jednak opcja umieszczania tutaj nowych kompetentnych i rzetelnych postów. Oczywiœcie jeœli ktoœ ma coœ do powiedzenia w powy¿szem. Tak jak czyni to nasza Laguna. Janusz jak najbardziej moge byc Wasza laguna -serc ================================================================== Nikt nie przeniós³ ..to tutaj: Moim zdaniem Laguna, ty kompletnie nie rozumiesz tego, co sie woko³o ciebie dzieje. A Twoje interpretacje i uogólnienia pog³ebiaj¹ tê sytuacjê. S¹ oparte na odwracaniu kota ogonem. Czuje siê tu okreslon¹ intencjê. Jednak stanowczo stwierdze, ¿e ogólnie nie podzielam twoich diagnoz, a tak¿e ¿e raczej sposób formu³owania myœli jest dosyc nie spójny. Wyczuwa siê tu chêÌ zaopiniowania i wydania werdyktu - nie ma chêci poznania i zrozumienia zjawiska - które jest nadzwyczaj proste. Ale wszystko mozna skomplikowaÌ. To charakterystyczne dla okreslonych si³. Dlatego jeszcze raz zapytam, bo mo¿e umknelo Twojej uwadze:z Czym/Kim mia³as ma³y kontakt i jakie energie spowodowa³y ze nie mog³aœ zachowaÌ dotychczasowej formy (utrata energii wewnêtrznej)? Czy dobrze rozumiem , ¿e jakies pasozyty w Tobie s¹ zagrozeniem dla Twojego funkcjonowania jako caloœci? wejdz do watku antrovis i tam ja zadalam Tobie pytanie odpowiedz jasno prosze Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 18:07:02 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
purattu
Gość
|
|
« Odpowiedz #158 : Październik 22, 2011, 17:15:07 » |
|
chĂŞci poznania i zrozumienia zjawiska - ktĂłre jest nadzwyczaj proste. Ale wszystko mozna skomplikowaĂŚ.
mam chĂŞci zakumania zjawiska...bardzo prosze o nadzwyczaj proste rozwiniĂŞcie z zanaczeniem i rĂłwnie prostym opisem takich detali jak: robal pasoÂżyt no i te implanty nieÂświadomoÂści serio pytam PHIRIOORI sorry za pomyÂłkĂŞ w cytacie - ktĂłry przypisaÂłam Lagunie teraz zobaczyÂłam Âże cytat byÂł technicznie niedoprecyzowany z widocznym: [quote" ze wzglĂŞdu na to nie wyswietliÂło nicka osoby ktĂłrÂą cytowaÂła Laguna a z rozpĂŞdki przypisaÂłam jej ten tekst.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #159 : Październik 22, 2011, 17:15:59 » |
|
wejdz do watku antrovis i tam ja zadalam Tobie pytanie odpowiedz jasno prosze tzn. ja o coÂś pytaÂłem i nie dostaÂłem dotÂąd odpowiedzi. A teraz mam biegac po porwanych wÂątkach na forum i odpowiadaĂŚ na Twoje pytania? ...i zapewne uwazasz ze to sposĂłb na rozmowĂŞ? to jest jakas manipulacja.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 17:17:23 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #160 : Październik 22, 2011, 17:17:54 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 22:53:54 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
purattu
Gość
|
|
« Odpowiedz #161 : Październik 22, 2011, 17:23:01 » |
|
A gdzie jest poczatek wÂątku - bo jakby wyrwany z kontekstu. Kiara odnosi siĂŞ do czegoÂś, co niewiadomo gdzie jest. Przeczytalem na razie pierwszÂą strone. Pamietam jak wÂątek zostal stworzony, byÂłem wĂłwczas na forum. Ale brakuje w wÂątku inicjalnym linka do tematu, do ktĂłrego odnoszÂą siĂŞ rozmĂłwcy w tej pierwszo-stronowej wymianie zobacz to: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?action=search2
|
|
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #162 : Październik 22, 2011, 17:25:56 » |
|
I wreszcie ostanie pytanie czy jest tu czlonek tego stowarzyszenia pod nazwa bylego antrovis i odlamu Kto ma z nimi kontakt lub mial i jakie sa jego doswiadczenia ? I jeszcze jedno- czy ja nie mam prawa byc tym prymitywnym czlowiekiem jakiego chce zmienic ta mafia??? Jestem prymitywnie rozwinieta i mam porawo do swojego indywidualnego , powolnego rozwoju nie potrzebuje tych kosmicznych pasozytow .......... ide swoja sciezka bo taka mi sie podoba i na koniec ide nia nie majac blokady na czakrze gardla bo tu gdzie jestem mam to szczescie , ze tutaj jej nie blokuja ..... wyrazam siebie jak chce nie ulegam sugestia i teraz lubie sama siebie .. Zycze Wam tego samego=================================================================== Rowniez to zauwazylam .. kilka dni temu ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 03, 2011, 23:51:58 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
purattu
Gość
|
|
« Odpowiedz #163 : Październik 22, 2011, 17:33:10 » |
|
a co z tÂą czakrÂą gardÂła...jakoÂś mnie to niepokojaco zastanawia i w ogĂłle to o czym piszesz
jak rozpoznaÂłaÂś czym jest robal a czym pasoÂżyt?
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #164 : Październik 22, 2011, 17:34:38 » |
|
mam chĂŞci zakumania zjawiska...bardzo prosze o nadzwyczaj proste rozwiniĂŞcie z zanaczeniem i rĂłwnie prostym opisem takich detali jak: robal , pasoÂżyt , no i te implanty nieÂświadomoÂści
serio pytam robal, paso¿yt - w moim odczuciu i nazewnictwie sygnifikuje to samo: ideê, koncept.. który gruntuje siê na jakimœ poziomie (w tym wypadku Atmanicznym). W tym wypadku ideê wyzwolenia (z okowów w³asnych ograniczeù, b³ednych przekonaù i w³asnej ciemnoty) cudzym kosztem.. Zauwaz ze ta osoba wogóle nie chce poszerzyc poznania - chce by by³o tak, jak zawsze (bo mi¹³a spokój itd. bo jest leniem itd) Ale ¿eby to podtrzymac potrzebuje energii i odwraca tutaj kota okgonem. Wydaje opinie i odwo³uje siê do uprzednio przygotowanych(globalnie) manipulacji na czakrze serca. Sugeruj¹c jak¹œ bli¿ej nieokreslona syntetycznoœÌ - czym daje wyraz swojego nieogarniania przyrody (synteza i analiza - to nieod³¹czny przyczynek kreacji i rozwoju). Jednak ktoœ sobie wymysli³, ze u¿yje (analfabetycznie) s³ówka "synteza", by kogos zaEtykietowaÌ.. i manipulowac opini¹ publiczn¹. Bardzo szybko ma w zanadrzu pouczenia, co jest dobre a co z³e). Oni (te byty) pos³uguj¹ siê s³owem bardzo instrumentalnie - nie pojmuj¹c jego natury. Tak jakby za czuciem chcia³a schowaÌ niedostatki rozwoju innych aspektów siebie, jako cz³owieka(?czy faktycznie cz³owieka). To dok³adnie te osoby podczas mojej obecnosci na tym forum w 2009 podejmowaly próbê ingerencji w moje serce, by uczyniÌ mnie spolegliwym - to by³y bardzo agresywne ataki (nie zaden antronis). "implanty nieswiadomosci" natomiast - to wciskane w ciala subtelne ograniczenia i blokady maj¹ce na celu utrudniÌ logiczny, spójny i przejrzysty ogl¹d (przyk³adem - choÌ dosyc tandetnym jest tutaj na forum arteq ale nie tylko) o np. tutaj zkonfrontowa³em siê z takim implantem: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=7343.msg85453#msg85453To s¹ jakieœ delikatnie mówi¹c fobie pana Phi. Inwektywy wobec forumowiczów s¹ powa¿nym wykroczeniem. Za tak¹ prowokacjê przys³uguj¹ oczywiœcie co najmniej punkty karne. Janusz
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 18:03:20 wysłane przez janusz »
|
|
|
|
|
purattu
Gość
|
|
« Odpowiedz #165 : Październik 22, 2011, 17:35:37 » |
|
i jak odczucia? mnie odrzuci³o, ale spoko i prosze napisz o odczuciach w czakrach i tych wrednych pasozytach...czekam na rozwiniêcie w¹tku ============================================================= nareszcie! dziêki PHIRIOORI obserwowa³am tamten w¹tek który poda³es w linku od jego powstania teraz przegl¹dam jednak zastanawia mnie jak coœ moze byc wciskane w cia³a subtelne (technicznie) oraz w jaki sposób mo¿na to wciskanie (pocz¹tek) zaobserwowaÌ? w sensie jakie s¹ objawy i jak mozna to omin¹Ì? na razie o wiêcej nie pytam moze ktos sie podejmie rozpiski Scali³em posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 18:15:43 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #166 : Październik 22, 2011, 17:49:06 » |
|
kurcze, ktoÂś tak szybko przenosi tematy Âże nie nadazam z kontinuum za swojÂą wypowiedziÂą dziĂŞki czemu nie pamiĂŞtam juÂż co chciaÂłem dodaĂŚ
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #167 : Październik 22, 2011, 17:50:33 » |
|
Temat zostaÂł wydzielony przez Ăłwczesnego moderatora >MichaÂł'a<, ja pomogÂłem mu w dobraniu tytuÂłu. Z jakiego wÂątku go wydzieliliÂśmy, juÂż nie pamiĂŞtam.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #168 : Październik 22, 2011, 17:53:48 » |
|
a co z tÂą czakrÂą gardÂła...jakoÂś mnie to niepokojaco zastanawia i w ogĂłle to o czym piszesz
jak rozpoznaÂłaÂś czym jest robal a czym pasoÂżyt?
Pasozyt czy robal to tylko nazewnictwo ... Pasozyt kradnie Tobie poklady energii i jestes dla niego nosnikiem tej energii, ktora pozyskuje dla siebie energie, Robala masz wtedy, kiedy wchodzisz w te zacne progi podejmujac decyzje , ale tu musiasz zostac wybranym z duzym potencjalem energetycznym , pasozyt udomawia sie z twoim ciele i poprzez Twoja iskre boskosci probuje przystosowac sie do zycia na ziemi doslownie to ujmujac.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 22:55:54 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Gość
|
|
« Odpowiedz #169 : Październik 22, 2011, 18:14:39 » |
|
edit: no jakis baÂłagan jest, bo moja odpowiedÂź jest na posty laguny i purattu, ktĂłrych wyzej nie widze.
To jest na ogolny temat energetyki - nie na temat antronisu, tego, czy innego towarzystwa.
proÂściej:
JeÂśli jesteÂś taka peÂłna energii - a ktoÂś tej energii nie ma. Tak sadzisz jak zrozumialem dobrze?
To skad ten kto energii nie ma ma energiê (si³ê), zeby ci ukrasc energiê?
Moim zdaniem to odczucie towarzyszy opadaniu kurtyny iluzji - KtoÂś w zacnych progach pozbawil CIĂŞ zÂłudzeĂą, iluzji ..z ktĂłrych czerpaÂłas energiĂŞ.
Stad to pozorne osÂłabienie.
Na domiar z³ego, jesli mia³aœ w nawyku "kraœÌ energiê" (jak to ujmujesz) - a ktos Ci na to przyzwolenia nie da -poczujesz siê jak os³abiona. To logiczne.
Pisze to na bazie prostych elementarnych zjawisk, jakie sa w przyrodzie.
Niezaleznie od tego, co kryje sie za tajemniczym, znienawidzonym okresleniem "zacne progi", bo nie zdobyÂłaÂś sie na odpowiedÂź na moje pytanie.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 18:10:49 wysłane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #170 : Październik 22, 2011, 20:28:58 » |
|
PHI- A CZY KTOS MNIE ODPOWIEDZIAL NA PYTANIA J.P
Zazwyczaj nikt nie ma odwagi nawet jak wie- napisac przeciwko tym energiom , a jesli ktos juz to robi to- albo wedlug nich nic nie wie- albo jego postrzeganie jest zle. Moje jest takie jak pisze i mam prawo zachowac te doswiadczenia i pisac o nich jak chce i co uwazam za sluszne . Tylko pytanie kto tu z obecnych zmierzyl sie realnie z taka osoba z tej mafii? Kto ma odwage to napisac ? Kto konkretnie powolujac sie na antrovis i obecnie dzialajace odlamy przyznac sie i zaneguje moje odczucia? ....... Bardzo to mnie ciekawi I wreszcie ostanie pytanie- czy jest tu czlonek tego stowarzyszenia pod nazwa bylego antrovis i odlamu. Kto ma z nimi kontakt lub mial i jakie sa jego doswiadczenia ? I jeszcze jedno czy ja nie mam prawo byc tym prymitywnym czlowiekiem jakiego chce zmienic ta mafia??? Jestem prymitywnie rozwinieta - mam porawo do swojego indywidualnego , powolnego rozwoju nie potrzebuje tych kosmicznych pasozytow ..........Iide swoja sciezka , bo taka odpowiada. Na koniec dodam nie mam blokady na czakrze gardla, bo tu gdzie jestem jej nie blokuja ..... wyrazam siebie jak chce nie ulegam sugestia i teraz lubie sama siebie .. zycze Wam tego samego
ZWLASZCZA PROSZE O TO PHIRIOORI I purattu , ktory emanuje jak petras . Zapomnialam tylko wy nie oceniacie ... atak na serce to jest odpowiedz antovisowska ... mam takie zdanie- ja nie oceniam tych energi ja mowie, ze nie moja to droga, Natomiast wiedza jest jedna i tak pozostanie czy antrovis tego chce czy nie, tylko to wywyzszanie sie zawsze ich zdradza i atak na czakre serca ktorej tak sie boja ... PHI--------- PRZECZYTAJ TA STRONE WATKU CALA JESCZE RAZ PROSZE OD GORY DO DOLU======================================================= i jak odczucia? mnie odrzuciÂło, ale spoko
nareszcie! dziĂŞki PHIRIOORI
jestescie jak zolnierze z jednej armi chyba Boga o ktorym dzis mowa i wiem . ze sie nie myleScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 23:08:53 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
purattu
Gość
|
|
« Odpowiedz #171 : Październik 22, 2011, 20:54:28 » |
|
TAK LAGUNA MASZ RACJĂ. TWOJA RACJA JEST TWOJSZA. A JA MAM SWOJÂĄ RACJĂ KTĂRA JEST MOJSZA.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 21:06:59 wysłane przez purattu »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #172 : Październik 22, 2011, 21:10:59 » |
|
Laguna to zabawne, w ogole sie nie znamy ja nawet rzadko tu piszĂŞ..hmmm ALE TAK: !! NIE MYLISZ SIĂ - MYSL CO CHCESZ JA POZWALAM CI NA TO I TAK CIĂ NIE ZNAM I NIE MAM WPLYWU NA TO CO MASZ W ÂŁEPETYNIE do twojej wiadomoÂści purattu nie emanuje jak petras ewentualnie emanuje jak kut....s - i to najwyborniejszy i przeogromny (w Âśrodku sÂłowa celowo nie wstawiÂłam literki a ze wzglĂŞdu na szacunek do czytajacych) Tylko widzisz to odniesienie co do petrasa nie bylo tak wazne- jak inne zadane pytanie, wiec je pomijam z uwagi na twoja arogancje. Mam swoje odczucia i nie licz na to ze mnie odstraszysz, to tez typowe zachowanie dla organizacji Bogow.Prawde mowiac wychowaliscie gangrene we wlasnym podworku . PHI , PETRAS ============================================== NADAL NIKT Z DYSKUTANTOW NIE ZDEKLAROWAL BEZPOSREDNIEGO KONTAKTU NA TEMAT BOGOW RUCHU ODNOWY , A TYLE SLOW KRYTYKI POD MOIM ADRESEM COZ ZA WSZECHSTRONNOSC PANOWIE GRATUJUJE - PHI, P........... ============================================== TAK LAGUNA MASZ RACJĂ. TWOJA RACJA JEST TWOJSZA. A JA MAM SWOJÂĄ RACJĂ KTĂRA JEST MOJSZA. .Wiedzialam -najpierw odstraszanie typu bluznierstwa pozniej przesadne i sarkasrtyczne przyznawanie racji- 3 bedzie brak podejmowania dyskusji bo, jestem zbyt nisko i emanuje potluczynami , ktore trudno przepuscic......Zadnych konkretnych odpowiedzi mnostwo drwiacych pytan . a jak drodzy panstwo chcecie sie cos wiecej dowiedziec o tej armi Boga- to tylko podejmijcie decyzje i karuzela dopiero sie kreci , ze juz nic nie jest jasne. A swoja droga dziwie sie , ze nie zauwazyliscie panowie dyskutanci braku znakow interpunkcyjnych i literowek moze to jest przeszkoda w czytaniu jesli tak przepraszam -PHI ,p..ScaliÂłem posty Darek
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 23, 2011, 17:47:42 wysłane przez Dariusz »
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #173 : Październik 22, 2011, 22:12:36 » |
|
Laguna, popracuj i to mocno nad form¹ i treœci¹ swoich postów. Piszesz bardzo chaotycznie, przeskakujesz ze s³owa na s³owo, a interpunkcja... makabryczna. Gubisz treœÌ i w¹tek. Co jest? Ba³aganiarstwo czy te¿ jakieœ rozchwianie które nie pozwala zebraÌ myœli/wyraziÌ je z minimum spójnoœci. Piszesz jak cz³owiek bêd¹cy w szoku...
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 22:13:33 wysłane przez arteq »
|
|
|
|
|
Laguna__
Gość
|
|
« Odpowiedz #174 : Październik 22, 2011, 22:22:19 » |
|
Laguna, popracuj i to mocno nad form¹ i treœci¹ swoich postów. Piszesz bardzo chaotycznie, przeskakujesz ze s³owa na s³owo, a interpunkcja... makabryczna. Gubisz treœÌ i w¹tek. Co jest? Ba³aganiarstwo czy te¿ jakieœ rozchwianie które nie pozwala zebraÌ myœli/wyraziÌ je z minimum spójnoœci. Piszesz jak cz³owiek bêd¹cy w szoku...
Masz zdecydowanie racje to wynika z braku czasu i pisze w pospiechu dlatego byc moze , sposob w jaki wyrazam swoje mysli jest chaotyczny . prawde mowiac tez o tym pomyslalam dlatego bede zamiast 5 odpowiedzi udziele 1 zwiezla .
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 22, 2011, 22:23:57 wysłane przez Laguna__ »
|
|
|
|
|
|