Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 17:48:01

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Antrovis itp. ...  (Przeczytany 135119 razy)
0 u¿ytkowników i 22 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #175 : Pa¼dziernik 22, 2011, 22:24:47 »

Zdecydowanie zrezygnowa³bym z ilo¶ci na rzecz jako¶ci.
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #176 : Pa¼dziernik 22, 2011, 22:38:17 »

Zdecydowanie zrezygnowa³bym z ilo¶ci na rzecz jako¶ci.
Wiesz nie mozna robic czegos dobrze jak ciagnie sie trzy sroki za ogon , obecnie nie mam czasu na skupianie sie nad postami pisze z automatu ,uwagi zdecydowanie przyjmuje i sama to widze.
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #177 : Pa¼dziernik 23, 2011, 01:04:02 »

Niestety, muszê przyznaæ racjê Lagunie. Z perspektywy czasu i po odciêciu siê od kontaktów
z osobami zwi±zanymi z antrovisem dostrzegam wyra¼nie spustoszenia jakie poczyni³y w nich antrovisowe energie. 
Ju¿ nie wnikam, czy to paso¿yty, czy robale.
Uwa¿am, ¿e osoby te zosta³y w jaki¶ sposób ska¿one i nie do koñca s± sob±. Ich niekontrolowane zachowania
i zapêdy w³adcze, silna potrzeba ingerencji w innych, manipulowanie, niespójno¶æ psychiczna, ataki furii
w przypadku najmniejszego oporu oraz paniczny strach przed ska¿eniem oraz wampiryzmem energetycznym
s± co najmniej zastanawiaj±ce.
Odnios³am wra¿enie, ¿e mimo formalnego rozwi±zania, antrovisowe idee nadal by³y i s± kultywowane podczas
prywatnych spotkañ. By³y próby pozyskiwania nowych ludzi pod p³aszczykiem dzielenia siê wiedz±,
która by³a w jaki¶ sposób implantowana. Podczas przekazów tej¿e wiedzy  czêsto pada³o zdanie,
¿e energiê, która teraz jest dawana kiedy¶ trzeba bêdzie zwróciæ. Nie podoba³o mi siê wiele innych rzeczy,
np. zauwa¿alna podleg³o¶æ hierarchiczna mimo deklarowanej przyja¼ni oraz ¶lepe pos³uszeñstwo.
Dziwne by³o równie¿ dla mnie twierdzenie, ¿e niby moja energia mia³a byæ w jaki¶ sposób potrzebna do czego¶ tam.
Chyba chodzi³o o odbudowanie nowej Ziemi po rozpadzie materialnym tego ¶wiata.
Mia³am wiele przykrych do¶wiadczeñ z jedn± z tych osób. Ale o tym nie bêdê ju¿ pisaæ.
Niektórzy z pewno¶ci± wiedz± o co chodzi.
purattu
Go¶æ
« Odpowiedz #178 : Pa¼dziernik 23, 2011, 09:41:20 »

A TYLE SLOW KRYTYKI POD MOIM ADRESEM COZ ZA WSZECHSTRONNOSC PANOWIE GRATUJUJE - PHI, P...........  Chichot

Nie wiem jakie leki bierzesz, lub do jakiej sekty obecnie nale¿ysz
- bo sama mowi³a¶ o antrovisie..widaæ lubisz jak cie kto¶ wodzi za nos..

ale rzeknê ci tak: jestem kobiet± i nawet nie podejmê siê odpowiedzi skoro zwracasz sie do mnie per "panowie"
wczoraj zajrza³am do archiwum i znalaz³am nieciekawie pachnace teksty (poda³am linka) i pyta³am ciebie o opinie
pewnie stad przyklejasz cos do mnie nie wiedzac nawet do kogo piszesz...bo mylisz sie nawet w podstawach (p³ci)

ale wiesz ja nie jestem w temacie i czuje ze wsadzilam kij w mrowisko a ty i reszta macie cos na sumieniu..
pojawi³o sie okreslenie kiary - siostra ma³gosia...(nie wnikam) ambro¿y - zmieniaj±cy p³ec.. ptak.. ZNUDZILO MNIE.

I jeszcze jedno czy ja nie mam prawo byc tym prymitywnym czlowiekiem...Jestem prymitywnie rozwinieta i mam porawo do swojego indywidualnego , powolnego rozwoju

skoro sama sobie przyznajesz prawo do bycia prymitywem - to moje poparcie masz...
poza tym, tez cie czuje i napisze ci ze: tyle mi starczy wiecej nie chce, wyjatkowa s³abo¶æ.

natomiast co do moich pytan dotyczacych robali i pasozytów -
z ciekawo¶ci pyta³am o twoj± opiniê oraz o opinie zwi±zan± z linkiem archiwalnym..

wiecej pytañ nie zadam
wczoraj dosz³am do ciekawych tresci w archiwum
i tez mi starczy..NUDNE GRY I ZABAWY!

Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #179 : Pa¼dziernik 23, 2011, 10:45:45 »

Niestety, muszê przyznaæ racjê Lagunie. Z perspektywy czasu i po odciêciu siê od kontaktów
z osobami zwi±zanymi z antrovisem dostrzegam wyra¼nie spustoszenia jakie poczyni³y w nich antrovisowe energie. 
Ju¿ nie wnikam, czy to paso¿yty, czy robale.
Uwa¿am, ¿e osoby te zosta³y w jaki¶ sposób ska¿one i nie do koñca s± sob±. Ich niekontrolowane zachowania
i zapêdy w³adcze, silna potrzeba ingerencji w innych, manipulowanie, niespójno¶æ psychiczna, ataki furii
w przypadku najmniejszego oporu oraz paniczny strach przed ska¿eniem oraz wampiryzmem energetycznym
s± co najmniej zastanawiaj±ce.
Odnios³am wra¿enie, ¿e mimo formalnego rozwi±zania, antrovisowe idee nadal by³y i s± kultywowane podczas
prywatnych spotkañ. By³y próby pozyskiwania nowych ludzi pod p³aszczykiem dzielenia siê wiedz±,
która by³a w jaki¶ sposób implantowana. Podczas przekazów tej¿e wiedzy  czêsto pada³o zdanie,
¿e energiê, która teraz jest dawana kiedy¶ trzeba bêdzie zwróciæ. Nie podoba³o mi siê wiele innych rzeczy,
np. zauwa¿alna podleg³o¶æ hierarchiczna mimo deklarowanej przyja¼ni oraz ¶lepe pos³uszeñstwo.
Dziwne by³o równie¿ dla mnie twierdzenie, ¿e niby moja energia mia³a byæ w jaki¶ sposób potrzebna do czego¶ tam.
Chyba chodzi³o o odbudowanie nowej Ziemi po rozpadzie materialnym tego ¶wiata.
Mia³am wiele przykrych do¶wiadczeñ z jedn± z tych osób. Ale o tym nie bêdê ju¿ pisaæ.
Niektórzy z pewno¶ci± wiedz± o co chodzi.

Witaj ptak
W momencie , kiedy rozpoczelismy ten watek , a wlasciwie Kiara sie odwazyla , podjelam dyskusje w bardzo delikatny sposob , aby ludzie nie czuli sie przymuszani do zrozumienia czegos  z czym nigdy sie nie spotkali . Energie o jakich mowa sa tak niewyobrazalnie silne , ze trudno to wrecz wyjasnic ,nadal wykonuja swoja prace na poziomie energetycznym i mysle, ze nikt tego procesu nie zatrzyma . Wyobraz sobie ptaku -antrovis przeszkolil kilka tysiecy ludzi -czesc z nich niby odeszla w ,ktoryms momencie , ale to na nic jesli nie rozumieli procesu jaki w nich zachodzil nadal .Znam taki przypadek kobiety , ktora osiagnela 3 stopien wtajemniczenia . obecnie jest to wrak czlowieka -depresje , spazmy, zycie w amoku .Rozmawialam z nia kilka razy  jej przypadek dal mi duzo wnioskow podobnych do Twoich -spustoszenie totalne , jakby to ona caly czas zasilala te robale.  W tamtym okresie nie bylam w stanie jej pomoc ,poniewaz sama szukalam odpowiedzi , ale kontakt z nia doprowadzil mnie do daleko idacych wnioskow , o ktorych teraz smialo pisze .
Ptaku jesli podjelas jakakolwiek decyzje o przystapieniu do wspolpracy na planie energetycznym  to jedyna obrona dla Ciebie bedzie podjecie nowej decyzji - JA ..... PODEJMUJE DECYZJE ZE COFAM DECYZJE O WEJSCIU DO WSPOLPRACY Z ENERGIAMI . O KTORYCH MYSLE -NIECH TAK SIE STANIE , drugim krokiem obrony  jest poswiecanie duzo czasu na  medytacje na czakrze serca . staraj sie maxymalnie uruchomic otwieranie tej czakry , te energie wowczas nie maja do Ciebie dostepu , wrecz uciekaja i wszystkie ich zabezpieczenia puszczaja . Zaznacze tutaj bardzo istotna sprawe -w momencie . kiedy podejmujesz decyzje o wejsciu do wspolpracy  dajesz swoje przyzwolenie do dysponowania cala swoja energetyka *zakladaja Tobie zabezpieczenia -znakiem szczegolnym po . ktorym rozpoznasz te zabezpieczenie jest zablokowanie czakry serca *to ich zabija*czujesz wowczas jakby ktos lub cos zalozylo Tobie blache na te centrum energetyczne, ja czulam to bardzo . Syndromy sa takie, ze stajesz sie czlowiekiem bez uczuc -nic nie jest w stanie Cie poruszyc . Jesli czujesz , ze Twoja droga jest ta czesc wiedzy to w porzadku , ale jesli blizsza Ci jest empatia i poczucie , ze mozesz czuc bron sie przed nimi , poniewaz jesli tego nie zrobisz-  kazdego dnia bedzie umierala czesc Ciebie.
Tym robala zalezy na kazdym solidnym potencjale sa bezwzgledni- jednak musza dzialac w obrebie prawa przyczyny i skutku , ktore nota bene mozna wykorzystac do swojej wlasnej obrony przed nimi.

Ostatni wniosek -Juz zawsze bedziesz rozpoznawac osoby , ktore mialy kontakt z ta energia -po odczuciach . wypowiadanych slowach . po sposobie myslenia . oni sa schemacistami mysla wszyscy w jeden sposob. Ale wiem , ze nawet nie musze tego pisac , poniewaz doskonale wiesz o czym pisze.

zamieszcze moja stara wypowiedz z 2009 roku

Witam
Jak ogólnie wiadomo Organizacja o jakiej mowa zosta³a rozwi±zana, to nie podlega ¿adnej w±tpliwo¶ci , pozosta³o jednak przesz³osciowe nazewnictwo nie widze nic z³ego w tym ,¿e kto¶ u¿ywa takich okre¶len . Poza tym równie¿ wiadomo,¿e owa organizacja zanim zosta³a rozwi±zana podzieli³a siê na wiele grup , nawet nie na dwie tylko wiêcej.
Przez wiêkszo¶æ okresu Antrovis szkoli³ okre¶lon± grupê ludzi ( po co ? W jakim celu ? niech na to pytanie udziela odpowiedzi Ci , którzy byli cz³onkami , podejrzewam ,ze mimo wszystko odpowiedzi by³yby bardzo zró¿nicowane. Mia³am do czynienia z ludzmi , którzy byli cz³onkami jednak uzyskanie odpowiedzi na wiele nurtuj±cych pytañ pozostawiono mnie samej lub w ogóle nic nie odpowiedziano na pytania .

Nie jest ³atwo dotrzeæ do tej wiedzy je¶li nie "podj±³e¶ decyzji "o przyst±pieniu ( tu zaczyna siê dopiero 1 stopieñ wtajemniczenia ) PODEJMIJ DECYZJÊ - W ¦LEPO?
Z ró¿nych ¿róde³ wiem , i¿ Antrovis prowadzi³ np. 3 stopniowe szkolenia , ale czy jest co¶ z³ego w tym ,¿e wiemy lub posiadamy jakie¶ informacje ?
Tak naprawde nie chodzi o to czy kto¶ jest czy by³ cz³onkiem , choæ to równie¿ nie jest bez znaczenia : chodzi o pracê energetyczna jak± wykonywa³a owa grupa i w jaki sposób wp³ynê³a na swoich cz³onków mimo ,¿e np. odeszli .

MOJE DO¦WIADCZENIA
Przedstawie Pañstwu moje do¶wiadczenia , ale bez nazewnictw personalnych z powodów czysto osobistych ( bo taka jest moja wola ).
My¶le i to s± moje w³asne wnioski ,ze nawet cz³onkowie którzy odeszli z owej organizacji nie s± ¶wiadomi ,¿e wykonuj± prace energetyczn± dla szarej energii- która jest bardzo siln± energia i chce sie ona u nas zadomowic i dobrze napisa³a Kiara , potrzebuj± do tego nasze cia³a -  a co mamy w zamian ? MOC SI£E SPRAWCZ¡ TEJ ENERGII - pod warunkiem ,¿e podejmiesz decyzje o wej¶ciu do tego kana³u energii i bêdziesz w pewnym sensie dawc± , poniewa¿ owa energia dobrze nazwana przez Kiarê  jest syntetyczna , poniewa¿ naturalna to jest nasza energia , nasz potencja³ jaki wypracowali¶my sobie w procesie reinkarnacji ( inkarnacji jak kto woli ) . WNIOSEK ? Dostajesz moc , ale kosztem nape³niania siê t± czestotliwo¶ci± wibracji (obca) .
Za nim podejmiesz decyzjê ta szara energia jest wokó³ Ciebie otacza Ciê nie mo¿e jednak wnikn±c bo obowi±zuje ja prawo nieingerencji i prawo  przyczyny i skutku - dlatego samo podjêcie decyzji o przyst±pieniu daje energii nazwijmy j± x pozwolenie na wnikniêcie w nasze cia³a , automatycznie zostaje nam zablokowana czakra serca , poniewa¿ uczucia ich zabijaj± (rozbijaj± ) , z czasem stajemy siê ch³opdni bez emocji i uczuæ , nie mamy wspó³czucia nie je¶te¶my empatami- chodz±ce marionetki .

-Tak kobiety s± dla nich nawa¿niejszym elementem (zamys³) - no¶niki wiedzy , natomiast mê¿czyzni s± jedynie realizatorami zamys³u . 
My¶lê ,¿e czê¶c ludzi z Antrovis otrzymuj±c wiedzê na wysokim poziomie posz³a w swoja stronê dochodz±c do w³asnych wniosków , czê¶c potrafi³a wyzwoliæ siê spod dzia³±nia owej energii , a nastêpna czê¶æ wykorzysta³a wiedze jako swoje w³asne do¶wiadczenie krocz±c swoja indywidualn± ¶cie¿k± rozwoju , ale zapewne jest grupa osob która nie potrafi³a tego zrobic i nadal nie¶wiadomie pracuje z ta energi± i jest no¶nikiem takiej energii , a ona przemieszcza sie wraz z ka¿d± wymian± energetyczna jaka nastêpuje miedzy ludzmi i to jest przykre ,¿e ludzie nie s± ¶wiadomi tego co siê dzieje z ich cia³ami ,
KA¯DA ENERGIA JAKA W NAS WNIKA I POZOSTAJE W NAS NIE JEST NASZ¡ INDYWIDULAN¡ ENERGIA JEST TO OBCA ENERGIA - PASO¯YTNICZA , je¶li jest taka nasza wola oki , ale szkoda ,¿e czêsto ludzie nie wiedz± o tych prawdziwych intencjach owej energii, wówczas jest to przykre jak cz³owiek zamienia siê w chodz±c± kuk³e , - to nie moja droga ja kroczê inn± , jednak do¶wiadczenie by³o bardzo ciekawe i niczego nie ¿a³uje , bo mam dostêp do tej wiedzy , dlatego tak czêsto podkre¶lam w swoich postach wiedza jest jedna , tylko CELE S¡ RÓ¯NE - DOKONAJMY WYBORU SAMI .               

=============================================

A TYLE SLOW KRYTYKI POD MOIM ADRESEM COZ ZA WSZECHSTRONNOSC PANOWIE GRATUJUJE - PHI, P...........  Chichot

Nie wiem jakie leki bierzesz, lub do jakiej sekty obecnie nale¿ysz
- bo sama mowi³a¶ o antrovisie..widaæ lubisz jak cie kto¶ wodzi za nos..

ale rzeknê ci tak: jestem kobiet± i nawet nie podejmê siê odpowiedzi skoro zwracasz sie do mnie per "panowie"
wczoraj zajrza³am do archiwum i znalaz³am nieciekawie pachnace teksty (poda³am linka) i pyta³am ciebie o opinie
pewnie stad przyklejasz cos do mnie nie wiedzac nawet do kogo piszesz...bo mylisz sie nawet w podstawach (p³ci)

ale wiesz ja nie jestem w temacie i czuje ze wsadzilam kij w mrowisko a ty i reszta macie cos na sumieniu..
pojawi³o sie okreslenie kiary - siostra ma³gosia...(nie wnikam) ambro¿y - zmieniaj±cy p³ec.. ptak.. ZNUDZILO MNIE.

I jeszcze jedno czy ja nie mam prawo byc tym prymitywnym czlowiekiem...Jestem prymitywnie rozwinieta i mam porawo do swojego indywidualnego , powolnego rozwoju

skoro sama sobie przyznajesz prawo do bycia prymitywem - to moje poparcie masz...
poza tym, tez cie czuje i napisze ci ze: tyle mi starczy wiecej nie chce, wyjatkowa s³abo¶æ.

natomiast co do moich pytan dotyczacych robali i pasozytów -
z ciekawo¶ci pyta³am o twoj± opiniê oraz o opinie zwi±zan± z linkiem archiwalnym..

wiecej pytañ nie zadam
wczoraj dosz³am do ciekawych tresci w archiwum
i tez mi starczy..NUDNE GRY I ZABAWY!

TWOJE odbiory mnie sa zenujace., . Mam w nosie czy jestes petrasem czy tez kobieta , z mojego postu pisanego do ptaka wyciagnij sobie dalsze odpowiedzi na pytania , ktore skierowaes- do mnie .Czego bronisz ?

Scali³em posty
Darek
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2011, 17:42:51 wys³ane przez Dariusz » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #180 : Pa¼dziernik 23, 2011, 12:30:15 »

Cytat: Laguna
Ptaku jesli podjelas jakakolwiek decyzje o przystapieniu do wspolpracy na planie energetycznym  to jedyna obrona dla Ciebie bedzie podjecie nowej decyzji - JA ..... PODEJMUJE DECYZJE ZE COFAM DECYZJE O WEJSCIU DO WSPOLPRACY Z ENERGIAMI . O KTORYCH MYSLE -NIECH TAK SIE STANIE…

Witaj Laguna.
Na szczê¶cie, nigdy, nawet przez moment nie by³o we mnie przyzwolenia na wspó³pracê.
Ich wiedza tak¿e nigdy nie sta³a siê moim dogmatem, w przeciwieñstwie do osób zaanga¿owanych w ten ruch.
Nie po drodze mi z tymi energiami i niech tak zostanie.

Pozdrawiam serdecznie.  U¶miech
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #181 : Pa¼dziernik 23, 2011, 13:00:23 »

Ptaku jesli podjelas jakakolwiek decyzje o przystapieniu do wspolpracy na planie energetycznym  to jedyna obrona dla Ciebie bedzie podjecie nowej decyzji - JA ..... PODEJMUJE DECYZJE ZE COFAM DECYZJE O WEJSCIU DO WSPOLPRACY Z ENERGIAMI . O KTORYCH MYSLE -NIECH TAK SIE STANIE…

Witaj Laguna.
Na szczê¶cie, nigdy, nawet przez moment nie by³o we mnie przyzwolenia na wspó³pracê.
Ich wiedza tak¿e nigdy nie sta³a siê moim dogmatem, w przeciwieñstwie do osób zaanga¿owanych w ten ruch.
Nie po drodze mi z tymi energiami i niech tak zostanie.

Pozdrawiam serdecznie.  U¶miech

Musze dodac jeszcze jedna kwestie-maja sklonnosc do duzej manipulacji , a nawet wypierania sie uczestnictwa swojej osoby w dzialalnosci owej organizacji , nie udzielaja odpowiedzi na niewygodne dla nich pytania .oraz nieustannie neguja wiedze jaka dana jednostka dysponuje  -twierdzac , ze tylko oni maja dostep do prawdy. To jest prawda- maja wiedze , ale sa ustawieni w jednym kierunku- nie przyjmuja zadnych sprzeciwow , innych postrzegan -czlonkowie jakby sa otumanieni schematami , ktore zreszta widza tylko w innych .Dzialanie autosugestia i manipulacja zdobywaja tzw. owieczki , ktore staja sie ich owcami.Wiem rowniez .iz ten watek przyniesie niektorym ludziom pomoc . aby nie podejmowali decyzji pochopnie jesli spotkaja na swojej drodze te osobniki. Zazwyczaj poluja na forach , czatach -pozniej przenosza znajomosc  do realnej rzeczywistosci.

Chyle glowe nisko przed wiedza jaka poznalam podczas kontaktow , ale nie pochyle glowy przed gleboko ukrytymi celami i manipulacja .To tyle z mojej strony.
pozdrawiam serdecznie

Ps. Ptaku mam jeszcze jedno pytanie do Ciebie . Z tego co napisalas mialas kontakt z wiecej niz jednym osobnikiem -czy zauwazylas podobienstwo miedzy nimi  w sposobie myslenia , wyrazania siebie ?Oraz jeszcze jedno pytanie -jak czulas sie w ich obecnosci?
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2011, 14:03:47 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
east
Go¶æ
« Odpowiedz #182 : Pa¼dziernik 23, 2011, 13:51:34 »

@Laguna
jesli podjelas jakakolwiek decyzje o przystapieniu do wspolpracy na planie energetycznym  to jedyna obrona dla Ciebie bedzie podjecie nowej decyzji - JA ..... PODEJMUJE DECYZJE ZE COFAM DECYZJE O WEJSCIU DO WSPOLPRACY Z ENERGIAMI . O KTORYCH MYSLE -NIECH TAK SIE STANIE
Na podstawie "Transferingu...." nale¿a³oby zauwa¿yæ, ¿e ka¿da my¶l, nawet sprzeciw, jest zasilaniem tego¿ wahad³a.

*zakladaja Tobie zabezpieczenia -znakiem szczegolnym po . ktorym rozpoznasz te zabezpieczenie jest zablokowanie czakry serca *to ich zabija*czujesz wowczas jakby ktos lub cos zalozylo Tobie blache na te centrum energetyczne, ja czulam to bardzo . Syndromy sa takie, ze stajesz sie czlowiekiem bez uczuc -nic nie jest w stanie Cie poruszyc . Jesli czujesz , ze Twoja droga jest ta czesc wiedzy to w porzadku , ale jesli blizsza Ci jest empatia i poczucie , ze mozesz czuc bron sie przed nimi , poniewaz jesli tego nie zrobisz-  kazdego dnia bedzie umierala czesc Ciebie.
Tym robala zalezy na kazdym solidnym potencjale sa bezwzgledni- jednak musza dzialac w obrebie prawa przyczyny i skutku , ktore nota bene mozna wykorzystac do swojej wlasnej obrony przed nimi.

Zauwa¿y³em ,¿e w sieci pojawi³o siê kolejne, silne wahad³o, które niczym ten Antrovis , wci±ga jak odkurzacz kolejnych ludzi. Nazywa siê to "bezlitosnaprawda.pl". Wspominam o tym, poniewa¿ czê¶æ symptomów o których napisa³a¶ - te wyt³uszczone - wydaj± siê bardzo podobne. W przypadku o którym piszê odbywa siê to o tyle perfidnie, ¿e tym, co zabija Ciê po kawa³ku jeste¶ TY sam/a. Uwierzywszy w to, ¿e Ciebie nie ma, ¿e JA nie istnieje.
Postanowi³em nie zasilaæ tego wahad³a, ale o nim piszê i nie mogê sk³amaæ, ¿e ju¿ go z siebie wyrzuci³em. Kiedy napisa³a¶ o robalach to od razu mi siê skojarzyli bezlito¶ni Mrugniêcie

Nie sposób ¿yæ bez wahade³, nie sposób ich wszystkich unikn±æ, ale je¶li je rozpoznajesz mo¿esz staæ siê dla nich "pusty", a wiêc bezu¿yteczny. To taka moja rada, któr± sam ostatnio z powodzeniem æwiczê.
Potrzebna jest UWA¯NO¦C. .... nie myliæ z "niebezpieczn±" WA¯NO¦CI¡.

pozdr
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2011, 20:13:34 wys³ane przez east » Zapisane
Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #183 : Pa¼dziernik 23, 2011, 14:14:10 »

@Linda
jesli podjelas jakakolwiek decyzje o przystapieniu do wspolpracy na planie energetycznym  to jedyna obrona dla Ciebie bedzie podjecie nowej decyzji - JA ..... PODEJMUJE DECYZJE ZE COFAM DECYZJE O WEJSCIU DO WSPOLPRACY Z ENERGIAMI . O KTORYCH MYSLE -NIECH TAK SIE STANIE
Na podstawie "Transferingu...." nale¿a³oby zauwa¿yæ, ¿e ka¿da my¶l, nawet sprzeciw, jest zasilaniem tego¿ wahad³a.

*zakladaja Tobie zabezpieczenia -znakiem szczegolnym po . ktorym rozpoznasz te zabezpieczenie jest zablokowanie czakry serca *to ich zabija*czujesz wowczas jakby ktos lub cos zalozylo Tobie blache na te centrum energetyczne, ja czulam to bardzo . Syndromy sa takie, ze stajesz sie czlowiekiem bez uczuc -nic nie jest w stanie Cie poruszyc . Jesli czujesz , ze Twoja droga jest ta czesc wiedzy to w porzadku , ale jesli blizsza Ci jest empatia i poczucie , ze mozesz czuc bron sie przed nimi , poniewaz jesli tego nie zrobisz-  kazdego dnia bedzie umierala czesc Ciebie.

Zauwa¿y³em ,¿e w sieci pojawi³o siê kolejne, silne wahad³o, które niczym ten Antrovis , wci±ga jak odkurzacz kolejnych ludzi. Nazywa siê to "bezlitosnaprawda.pl". Wspominam o tym, poniewa¿ czê¶æ symptomów o których napisa³a¶ - te wyt³uszczone - wydaj± siê bardzo podobne. W przypadku o którym piszê odbywa siê to o tyle perfidnie, ¿e tym, co zabija Ciê po kawa³ku jeste¶ TY sam/a. Uwierzywszy w to, ¿e Ciebie nie ma, ¿e JA nie istnieje.
Postanowi³em nie zasilaæ tego wahad³a, ale o nim piszê i nie mogê sk³amaæ, ¿e ju¿ go z siebie wyrzuci³em. Kiedy napisa³a¶ o robalach to od razu mi siê skojarzyli bezlito¶ni Mrugniêcie

Nie sposób ¿yæ bez wahade³, nie sposób ich wszystkich unikn±æ, ale je¶li je rozpoznajesz mo¿esz staæ siê dla nich "pusty", a wiêc bezu¿yteczny. To taka moja rada, któr± sam ostatnio z powodzeniem æwiczê.
Potrzebna jest UWA¯NO¦C. .... nie myliæ z "niebezpieczn±" WA¯NO¦CI¡.

pozdr

Masz racje co do uruchomienia wahadla , czytalam czesciowo ta ksiazke , jednak trudno bylo mi przebrnac przez nia w calosci -rzucialm ja w  przyslowiowy kat.Swoim postem podsunales mi jeszcze jedna mysl za co bardzo Tobie dziekuje , przygotuje jeszcze jeden post , ktory dotyczyc bedzie specyficznego jezyka jakim posluguja sie byli czlonkowie starego antrovis.
pozdrawiam Cie serdecznie east U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2011, 14:14:45 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
ptak
Go¶æ
« Odpowiedz #184 : Pa¼dziernik 23, 2011, 14:15:06 »

Po przemy¶leniu, post usunê³am, jako  naruszaj±cy dobro znanych mi ludzi.

« Ostatnia zmiana: Listopad 30, 2011, 19:51:43 wys³ane przez ptak » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #185 : Pa¼dziernik 23, 2011, 17:52:13 »

Cytat: east
@Linda
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1835.msg86028#msg86028

>east<, je¶li dobrze zauwa¿y³em to powy¿szy cytat jest my¶l± >Laguny<, nie >Lindy<.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #186 : Pa¼dziernik 23, 2011, 18:37:32 »

Laguna, zapytam wprost. Wspomnia³a¶, ¿e jaka¶ osoba z forum by³a/wspó³pracowa³a z grup± nazywan± Antrovis. Czy mia³a¶ na my¶li Kiarê/Ma³gorzatê?
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #187 : Pa¼dziernik 23, 2011, 18:46:17 »

Zazwyczaj nikt nie ma odwagi nawet jak wie- napisac przeciwko tym energiom

Ale jakim energiom?

¯eby, "jak mówisz" pisac co¶ przeciw komu¶.
Musze najpierw wiedziec przeciw komu i dlaczego i poco. W ogóle czy pisanie przeciw ma sens?

« Odpowiedz #159 : Pa¼dziernik 22, 2011, 18:15:59 »
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=1835.msg85959#msg85959

« Odpowiedz #170 : Pa¼dziernik 22, 2011, 21:28:58 »
PHI- A CZY KTOS MNIE ODPOWIEDZIAL NA PYTANIA
Jak widac wyra¼nie moje pytanie by³o pierwsze - najpierw trzeba wiedziec, o czym siê mówi.
Nie mozna rozmawiac o wszystkim i niczym.

Mysla³em, ze w jakims sensie ci odpowiedzia³em - to przysz³o , ze "invektywy". To smutne, bo na serio mialem dobre intencje,
co nie znaczy ¿e bedesiê tapla³ w jakim¶ odrealnieniu na rzecz znieczulenia.

Jak chcesz siê znieczuliæ , to siê nawal, albo co¶. Ja moge siê podzieliæ tylko tym co ja my¶lê, widze , czujê - nie tym co bedzie potwierdzaæ czyjes zapotrzebowanie.

Skoro nie odpowiedzia³a¶ na moje pytanie - rozumiem, ze tak naprawdê nie zalezy ci na doj¶ciu do jakiejs wiedzy/zrozumienia zjawisk.
(Podobna manipulacja jak z watkiem o teorii egregorów - któremu kompletnie zmieniono znaczenie, po zaangazowaniu rozmowców na kilka stron)

Mogê Ci natomiast uroczyscie zaswiadczyæ, ¿e nigdy nie by³em cz³onkiem zadnej sekty,
(z wy³aczeniem epizodu sekty katolickiej), do której zmusza³ mnie ojciec i któr± mia³ (z ty³u g³owy) zawsze, kiedy sprawia³ mi krzywdê.  (Kiedy¶ by³ otwartym, inteligentnym cz³owiekiem, ale od kiedy chodzi na msze zrobil siê taki wypruty, z niskim poziomem empatii. Bez jaj). To jak strata bliskiej osoby. Kto¶ mi zjad³ Tatusia.
..i zap³aci za to U¶miech

Cytat: purattu
mam chêci zakumania zjawiska...bardzo prosze o nadzwyczaj
proste rozwiniêcie z zanaczeniem i równie prostym opisem takich
detali jak
z równie prostym opisem detali ju¿ da³em.
Jednak mam poczucie ze nie poda³em syntezy o która pytasz. Bez zaznaczenia. A najwyra¼niej potrzeba na to jest!
mam chêci zakumania zjawiska...bardzo prosze o nadzwyczaj
proste rozwiniêcie
Oczywi¶cie wiele z tych kontrowersji mozna rozwi±zaæ ilustruj±c w merytoryczny sposób procesy i zjawiska,
które nieodwo³alnie towarzysz± naszym czasom i temu co dzieje sie ogólnie na planecie.

..i tu dam link do tematu, jak go opracujê.
Wymaga to chwili skupienia, na któr± teraz nie mam czasu.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2011, 18:47:36 wys³ane przez PHIRIOORI » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #188 : Pa¼dziernik 23, 2011, 18:52:42 »

Cytat: PHI
Zazwyczaj nikt nie ma odwagi nawet jak wie- napisac przeciwko tym energiom

Ale jakim energiom?

¯eby, "jak mówisz" pisac co¶ przeciw komu¶.
Musze najpierw wiedziec przeciw komu i dlaczego i poco. W ogóle czy pisanie przeciw ma sens?

Z mojej szcz±tkowej wiedzy w tej sprawie wnioskujê, ¿e "te energie" to jaka¶ cywilizacja, czy jak kto woli, jakie¶ byty, które wcielaj± siê w ludzi - oczywi¶cie za ich przyzwoleniem i w ten sposób co¶ chc± osi±gn±æ. Co? Nie mam pojêcia, mo¿na siê tylko domy¶laæ. Du¿y u¶miech
Jadnak w domys³ach nie posuwa³bym siê zbyt daleko, co te¿ nie znaczy, i¿ nie powinni¶my zachowaæ daleko id±cej ostro¿no¶ci. Mrugniêcie

Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #189 : Pa¼dziernik 23, 2011, 18:59:33 »

Laguna, zapytam wprost. Wspomnia³a¶, ¿e jaka¶ osoba z forum by³a/wspó³pracowa³a z grup± nazywan± Antrovis. Czy mia³a¶ na my¶li Kiarê/Ma³gorzatê?

A ja odpowiem wprost -byc moze Kiara miala w jakis sposob stycznosc skoro zalozyla ten watek , ale ja wspominalam zupelnie o innej osobie, ktora spalila tutaj swojego starego nicka i prawdopodobnie ma inna sukienke. Wowczas mialam na mysli Petrasa.
PHI -odpowiem na Twojego dzisiejszego posta jutro , Darku tez w ten sposob mozna ujac te energie . odpisze jutro dobranoc
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2011, 19:04:25 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #190 : Pa¼dziernik 23, 2011, 19:03:28 »

(z wy³aczeniem epizodu sekty katolickiej), do której zmusza³ mnie ojciec i któr± mia³ (z ty³u g³owy) zawsze, kiedy sprawia³ mi krzywdê.  (Kiedy¶ by³ otwartym, inteligentnym cz³owiekiem, ale od kiedy chodzi na msze zrobil siê taki wypruty, z niskim poziomem empatii. Bez jaj). To jak strata bliskiej osoby. Kto¶ mi zjad³ Tatusia.
..i zap³aci za to U¶miech
PHi, trzeba by³o tak od razu, ¿e Twoja nienawi¶æ KRK nie ma podstaw merytorycznych jako takich lecz osobiste. To nieco zmienia postaæ rzeczy i... wiele t³umaczy.
Aha, i jeszcze w kwestii technicznej - ¿eby sp³odziæ syna, posiadanie jaj jest jednak konieczno¶ci±.

edit:
dziêkujê Laguna za jasn± odpowied¼, na tym forum to raczej rzadkie...
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2011, 19:04:20 wys³ane przez arteq » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #191 : Pa¼dziernik 23, 2011, 19:05:51 »

... rzeknê ci tak: jestem kobiet± i nawet nie podejmê siê odpowiedzi skoro zwracasz sie do mnie per "panowie" ...  bo mylisz sie nawet w podstawach (p³ci) ...

Mo¿na zapobiec tego typu pomy³kom zaznaczaj±c w swoim profilu opcjê "p³eæ". Du¿y u¶miech Mrugniêcie

east
Go¶æ
« Odpowiedz #192 : Pa¼dziernik 23, 2011, 19:20:16 »

Oj tam Linda czy Laguna Mrugniêcie ... ¿artujê oczywi¶cie. Z pomy³kê przepraszam.
PHIRIOORI
Go¶æ
« Odpowiedz #193 : Pa¼dziernik 23, 2011, 19:44:49 »

... rzeknê ci tak: jestem kobiet± i nawet nie podejmê siê odpowiedzi skoro zwracasz sie do mnie per "panowie" ...  bo mylisz sie nawet w podstawach (p³ci) ...

Mo¿na zapobiec tego typu pomy³kom zaznaczaj±c w swoim profilu opcjê "p³eæ". Du¿y u¶miech Mrugniêcie

Wiesz, tu nie o to chodzi.

Chodzi o to , ze rozmowa z lud¼mi którzy bez ogródek buduj± swoje opinie
i etykietuj± ludzi nie zadawszy sobie chocby minimalnego wysi³ku poznawczego - nie wspominajac juz o ¶ladowej rzetelnosci w badaniu zjawisk - jest Bezprzedmiotowe.

Mrugniêcie
Jesli bylbym fanem kó³ek propagandzistowsko-ewangelizacyjnych to uda³ siê na stosowne forum.
Mysla³em ze to jest inne.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #194 : Pa¼dziernik 23, 2011, 19:54:56 »

Cytat: PHI
Jesli bylbym fanem kó³ek propagandzistowsko-ewangelizacyjnych to uda³ siê na stosowne forum.
Mysla³em ze to jest inne.

I doskonale wiesz, ¿e to jest inne. Du¿y u¶miech
I pozostawmy ju¿ te "urazy", postarajmy siê dostosowaæ, i "po kabulu". Mrugniêcie Du¿y u¶miech
I, oczywi¶cie koñczymy ofa. U¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2011, 19:55:28 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

purattu
Go¶æ
« Odpowiedz #195 : Pa¼dziernik 23, 2011, 19:56:55 »

Dariuszu z sympatii zwracam siê do ciebie z prosba o usuniêcie postów Laguny
na tym forum obowiazuje regulamin - szkoda tylko ze jest wybiorczo stosowany..

jesli ktos opisuje dosadnie partactwa ktorych dokonuja np: katolicy - to wg regulaminu jest to l¿enie
natomiast jesli ktos mi cos imputuje i posuwa siê do insynuacji - to jedynie Dariuszu scalasz jego posty
i po sprawie..

jestem osoba bezwyznaniow± - dla mnie ten post to l¿enie
:

jestescie jak zolnierze z jednej armi chyba Boga o ktorym dzis mowa i wiem . ze sie nie myle
Scali³em posty
Darek

potrzeby boga prosze mi nie imputowac dla mnie to obiekt 'zbytku'

równiez osoba ta zwraca sie do mnie per 'pan' dwukrotnie,
oraz wmawia mi przez wypiski ze jestem kims innym!:
tutaj:
A swoja droga dziwie sie , ze nie zauwazyliscie panowie dyskutanci braku znakow interpunkcyjnych i literowek moze to jest przeszkoda w czytaniu jesli tak przepraszam -PHI ,p..
Scali³em posty
Darek

i tutaj:
NADAL NIKT Z DYSKUTANTOW NIE ZDEKLAROWAL BEZPOSREDNIEGO KONTAKTU NA TEMAT BOGOW RUCHU ODNOWY , A TYLE SLOW KRYTYKI POD MOIM ADRESEM COZ ZA WSZECHSTRONNOSC PANOWIE GRATUJUJE - PHI, P...........  Chichot
Scali³em posty
Darek

A swoja droga dziwie sie , ze nie zauwazyliscie panowie dyskutanci braku znakow interpunkcyjnych i literowek moze to jest przeszkoda w czytaniu jesli tak przepraszam -PHI ,p..

ta osoba najpierw wypisuje pod mój adres ¿e jestem facetem do tego petrasem
a po¼niej gdy odpisa³am ¿e jestem kobieta i jedynie wyci±gnê³am archiwalnego linka
gdzie przewija³y sie nicki petras/kiara/ambro¿y/ptak - ta osoba bezczelnie i BEZKONSEKWENTNIE
odpisuje ¿e ma to w nosie.

Mam w nosie czy jestes petrasem czy tez kobieta

tak¿e Dariuszu je¶li jest regulamin to prosze o zastosowanie go wobec
osoby która ma w nosie to co wypisuje o innych kobiety zamieniaj±c w mê¿czyzn
a osoby bezwyznaniowe w Bogów   Du¿y u¶miech

bo widzia³am jak scalasz posty zastanawiaj±ce jednak jest to ¿e regulamin jest jeden
za to wybiórczo stosowany - tak¿e moja pro¶ba wynika z faktu i¿ posty czytasz i scalasz
- natomiast nie wiem czemu nie zosta³y
skasowane posty w których ktos OBRA¯A/L¯Y/IMPUTUJE - jak gówniarz
bez konsekwencji t³ucze w t± klawiaturê..

jednak chyba powróce do czytania
pisanie sobie odpuszczê, to na serio zniechêca
bo na ka¿dym normalnym forum jest temat w±tku
a offtopy od razu sa kasowane, tutaj jednak chyba co¶
dzia³a niepoprawnie ze wzglêdu na..no w³asnie ktos z tego korzysta.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #196 : Pa¼dziernik 23, 2011, 20:26:20 »

w kwestii formalnej - nick "purattu" w ¿aden sposób nie informuje o p³ci osoby go u¿ywaj±cej. Gdy pomy³ki co do p³ci s± dla nas nie do zniesienia to mo¿na zaznaczyæ - jak pokaza³ Dariusz - odpowiedni± p³eæ w profilu, to tylko jedno klikniêcie (znacznie mniej wysi³ku ni¿ pó¼niejsze opisywanie jak to nas dotknê³o).
Co do merytoryczno¶ci i innych cech postów Laguny nie wypowiadam siê.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #197 : Pa¼dziernik 23, 2011, 20:29:34 »

Szok
A to¶ mnie zaskoczy³a.
Scala³em bom nie dostrzeg³ w tym OBRAZY/L¯ENIA/IMPUTACJI, a nie dostrzeg³em mo¿e dlatego, ¿e z natury rzeczy staram siê nie przywi±zywaæ wagi do takich sytuacji. Ot kto¶ co¶ paln±³ i ju¿. Inna sprawa je¶li kto¶ notorycznie przegina, a tego u >Laguny< nie zauwa¿y³em. Równie¿ jestem osob± bezwyznaniow± i nie odebra³em tego porównania:

jestescie jak zolnierze z jednej armi chyba Boga o ktorym dzis mowa i wiem . ze sie nie myle

do siebie.

Niejednokrotnie na forum mieli¶my przypadki gdy kto¶ zwraca³ siê do kogo¶ niezgodnie z p³ci±, choæ niekiedy ta by³a uwidoczniona w profilu.
Fakt, niegrzecznym jest stwierdzenie >Laguny<:

Mam w nosie czy jestes petrasem czy tez kobieta

i w tym kontek¶cie nie dziwiê Ci siê, ¿e reagujesz tak aktywnie, ale zwalam to (wypowiedzi, które zacytowa³a¶) na karb chwilowego roztargnienia autorki. U¶miech

Mo¿e zróbmy tak, niech pozostanie jak jest i niechaj to bêdzie przestrog± dla >Laguny<, by uwa¿a³a co pisze.
Je¶li za¶ podobne zachowanie bêdzie mia³o miejsce wówczas zainterweniujemy.  U¶miech
Oczywi¶cie moja wra¿liwo¶æ, jak zapewne zauwa¿y³a¶, jest daleko mniej wyczulona ni¿ Twoja dlatego bêdê wdziêczny za wskazanie.

jednak chyba powróce do czytania
pisanie sobie odpuszczê, to na serio zniechêca

Pisz, pisz i mniej czytaj to do siebie. Mrugniêcie Du¿y u¶miech

bo na ka¿dym normalnym forum jest temat w±tku
a offtopy od razu sa kasowane, tutaj jednak chyba co¶
dzia³a niepoprawnie ze wzglêdu na..

A, dziêkujê za docenienie pracy, jak± tu staramy siê wykonywaæ. Du¿y u¶miech Mrugniêcie

..no w³asnie ktos z tego korzysta.

O widzisz!. Ciebie te¿ nieraz roztargnienie albo jeszcze jakie inne emocje chwytaj± i potrafisz dowaliæ. Mrugniêcie

Laguna__
Go¶æ
« Odpowiedz #198 : Pa¼dziernik 23, 2011, 20:30:15 »

Maslo maslane  piszesz purattu , ale jesli moje posty zostana usuniete -trudno odtworze je w jednym poscie pomijac , ze mam cos w nosie i ze ktos uwaza sie za boga- co jest przenosnia to tyle .  U¶miech Du¿y u¶miech
Purattu oficialnie przepraszam za slowa , ktore Cie urazily ,ale nie moge przeprosic za forme uzycia metafory to nie zbrodnia w jezyku polskim.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 23, 2011, 20:57:18 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
purattu
Go¶æ
« Odpowiedz #199 : Pa¼dziernik 23, 2011, 20:57:45 »

A to¶ mnie zaskoczy³..czytaniem z niezrozumieniem..
nie pisa³am ¿e doceniam prace jaka tu robicie..wrêcz przeciwnie

poza tym pisz±c tu uzywa³am formy ¿eñskiej
szkoda zachodu w ogole ¿eby tu cos wyjasnic

juz mi sie odechcia³o pisac tu

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: