kot
Go¶æ
|
|
« : Marzec 08, 2009, 00:44:01 » |
|
Z okazji DNIA KOBIET sk³adam najserdeczniejsze ¿yczenia wszystkim KOBIETOM,które cz±stkê czasu swojego temu forum po¶wiêcaj±. Niech ten dzieñ i ka¿dy nastêpny w szczê¶ciu im up³ynie a smutki przesz³o¶ci na zawsze w zapomnieniu uton±. Kot.
|
|
|
|
|
|
|
secularus
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Marzec 08, 2009, 01:17:03 » |
|
I ja ¿yczê wszystkim KOBIETOM wszystkiego najlepszego, du¿o szczê¶cia i rado¶ci i nie tylko w tym szczególnym dniu ale w ka¿dy nastêpny. Secularus.
|
|
|
|
|
|
|
PHIRIOORI
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #2 : Marzec 08, 2009, 08:01:05 » |
|
Ró¿nice w drobnych szczegó³ach w sprawie gotowania roso³u.
¯ycze kobietom, by Akceptowa³y swoje rysy w brylantach
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2009, 08:04:17 wys³ane przez PHIRIOORI »
|
|
|
|
|
muszin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Marzec 08, 2009, 10:14:37 » |
|
One nie maj± rys tylko im siê tak zdaje Wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
|
|
ptak
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #4 : Marzec 08, 2009, 11:42:28 » |
|
One nie maj± rys tylko im siê tak zdaje To nie nam tak siê zdaje, tylko Wam!
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #5 : Marzec 08, 2009, 12:31:37 » |
|
Weso³ych ¶wi±t ...a to nie dzi¶ wiêc wszystkiego naj a kiedy jest dzieñ mê¿czyzny?
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2009, 12:32:12 wys³ane przez Micha³ »
|
|
|
|
|
muszin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #6 : Marzec 08, 2009, 12:40:27 » |
|
kiedys we wrzesniu 13 czy cso takiego
|
|
|
|
|
|
|
Hironobu15
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Marzec 08, 2009, 14:28:17 » |
|
Ró¿± dla wszystkich PAÑ!;];*
|
|
|
|
|
|
|
zigrin
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #8 : Marzec 08, 2009, 14:33:22 » |
|
Wszystkiego najlepszego, a zw³aszcza du¿o mi³o¶ci.
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Marzec 08, 2009, 15:45:21 » |
|
Odemnie dla wszystkich cudnych Kobiet 3 X M. MILOSC MADROSC MOC.kiara
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 3453
|
|
« Odpowiedz #10 : Marzec 08, 2009, 16:06:17 » |
|
Dziêkujê bardzo ¯yczê wszystkim kobietom ,mi³o¶ci,wytrwa³o¶ci i spokoju w tym szalonym ¶wiecie
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
Ksiêga Koheleta 3,1
|
|
|
diabolicq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Marzec 08, 2009, 16:20:17 » |
|
Wszystkie ¿yczenia s± dla kobiety Które bywaj± czasem niestety Trochê niechciane i nielubiane Ale s± za to - BARDZO KOCHANE. Ma³e dziewczynki, bardzo lubimy I wiêc im du¿o szczê¶cia ¿yczymy Niewa¿ne przecie¿ jaka uroda Jaka w ubiorze dzieciêcym moda Wszystko niewa¿ne jest w ¿yciu Waszym B±d¼cie rado¶ci± wiêc w ¿yciu naszym. Wiêksze dziewczyny te nastolatki £adne s± nieraz w¶ród nich gagatki Im ju¿ ¿yczymy szczê¶cia wielkiego Piêknej mi³o¶ci, no i do tego Sukcesów w szkole pracy i w domu Marzeñ spe³nienia nie po kryjomu Rado¶ci wielkiej tutaj i teraz By¶my cieszyli siê z wami nieraz. A m³ode mamy to te¿ kobiety Które czasami ale niestety Dla siebie samych czasu nie maj± Bo ca³y swój czas dzieciom oddaj± O nich to w³a¶nie te¿ pamiêtamy Piêkne ¿yczenia wiêc im sk³adamy ¯ycz±c im du¿o szczê¶cia, mi³o¶ci Do swoich dzieci moc cierpliwo¶ci By je chowa³y na dobrych ludzi I niech to im siê nigdy nie znudzi By z nami by³y przez d³ugie lata I by³y równie¿ - rado¶ci± ¶wiata. A nasze babcie mi³e babunie Niechaj kochaj± jak ka¿da umie Niechaj zabior± na spacer dzieci A dla nich zawsze niech s³oñce ¶wieci By one ci±gle by³y zdrowymi I siê cieszy³y wnukami swymi A te co dzisiaj zdrowia nie maj± Niechaj siê ciesz± i pamiêtaj± ¯e o nich tak¿e kto¶ tam pamiêta Zawsze codziennie nie tylko w ¶wiêta ¯yczymy im wiary i cierpliwo¶ci Od m³odych serca i ¿yczliwo¶ci By ich choroba szybko minê³a A ka¿da chora - u¶miech przyjê³a Bo wszystkie panie tu na tym ¶wiecie S± bardzo wa¿ne dla nas jak wiecie ¯yj± tu dla nas, dla nas siê trudz± Przy nich siê przecie¿ ludzie nie nudz± Powiedzmy wszystkim du¿ym i ma³ym ¯e je KOCHAMY SERCEM SWYM CA£YM!
diabolicq
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #12 : Marzec 08, 2009, 16:39:57 » |
|
Dzieki , piekny wiersz dla wszystkich kobiet I tych w paczuszkach i tych w kwiatuszkach. I tych co z kwiatu owoc wydaly . By zawsze szczeciem w sercach jasnialy. Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 08, 2009, 16:40:50 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #13 : Marzec 08, 2009, 17:01:33 » |
|
Diabolicq-u! My¶lê,¿e wiersz Twój fajnie by siê rapowa³o.
|
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #15 : Marzec 08, 2009, 21:25:02 » |
|
najlepszego
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #16 : Marzec 09, 2009, 10:56:23 » |
|
zamykamy - do nastêpnego roku kobitki
|
|