Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Styczeñ 10, 2025, 14:47:42

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Odp: Antrovis itp. ...  (Przeczytany 1192 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Laguna__
Go¶æ
« : Marzec 10, 2009, 12:56:03 »

Witam
Nawi±zuj±c do tematu jaki poruszyli¶cie odno¶nie postaci "w kapturach " - mnie równie¿ to nie ominê³o , ale w ¶nie . ¦ni³o mi siê ,¿e by³am u kuzynki , wywi±za³a siê miedzy nami rozmowa na temat magii i wiedzy , zapyta³am j± czy ma jakie¶ ksi±zki , pokierowa³a mnie do bardzo du¿ego rega³u z ksi±¿kami , znalaz³am tam najrózniejsze tyt. , ale na samej górnej pó³ce zobaczy³am swoj± w³asn± ksi±zkê z moim imieniem - by³am zaskoczona ,¿e mam swoj± w³asn± ksia¿ke, pó¿niej posz³y¶my z kuzynka na spacer  , sz³y¶my poln± drog± i nagle przy drodze zobaczy³y¶my stragan z kwiatami , osobami sprzedaj±cymi by³y cyganki , które na si³e chcia³y kuzynce sprzedaæ kwiaty , jednak ja ja przekona³am ,¿e  te kwiaty s± ¿adnej jako¶ci i na drugi dzieñ jej zwiêdn± , uda³o mi siê przekonaæ i odesz³y¶my od straganu id±c dalej poln± drog± . W tym momencie kiedy odchodzi³y¶my us³ysza³am znajomy mnie g³os mêzczyzny dlatego siê odwróci³am bo, by³am ciekawa kto to jest - By³a to postac w kapturze , która mówi³a do cyganek ,¿e znowu ich przechytrzy³am , ale oni mnie jeszcze dostan± w swoje rêce , nie czu³am lêku czu³am jedynie spokój ,u¶miechnê³am siê i posz³am w swoj± stronê .Ten sen jest sprzed 3 lat i pamiêtam go bardzo dok³adnie do dzi¶.

Natomiast w medytacji spotka³am bia³± postaæ w kapturze , odczucia jakie mia³am oraz energie jakie emanowa³y by³y dla mnie piêknym prze¿yciem , którego ka¿demu ¿yczê
« Ostatnia zmiana: Marzec 10, 2009, 13:03:02 wys³ane przez Laguna__ » Zapisane
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: