Ju¿ przed ponad 16 laty mi da³o do my¶lenia kiedy dotar³a do mej ¶wiadomo¶ci wiedza co by³o przyczyn± "skundlenia" orygina³ów stworzonych przez naszego Stwórcê. Kiedy i Ty siê tego dowiesz, przestaniesz byæ takim pysza³kowatym ignorantem.
Te¿ my¶la³em, ¿e to niemo¿liwe, ale niestety jest mo¿liwe, a nawet wiêcej jest to niepodwa¿alna ju¿ przez ¿adne "habilitowane brednie" wszystkich, "najm±drzejszych autorytetów" ¶wiata razem wziêtych, PRAWDA, o czym niestety bêdziesz musia³ siê przekonaæ "namacalnie", po to wybra³e¶ ten, a nie inny czas ¿ycia na Ziemi w materii. - ¯adne tam argumenty, przekomarzanie siê i przepychanki na racje - tylko "zimny prysznic" jest w stanie Ci to pomóc zrozumieæ, chocia¿ równie¿ i co do tej formy nauki mam powa¿ne w±tpliwo¶ci, czy otworzysz wreszcie umys³ i pojmiesz tak proste, oczywiste sprawy. Niemniej jednak ¯yczê Ci Jak Najlepiej.
Czy to cytat z Main Kampf? Brakuje tylko niemieckich u umlaut,a agresji katolickiej jednak wiele. Masz nie¼le namieszane w g³owie.
Rasa psychopatów których nazywasz stwórcami mo¿e istnieæ tylko dziêki tym których nazywasz kundlami. Oni dobrze wiedz± ¿e bez tego nie mog± ¿yæ, ich pokarmem s± masowe mordy i egzekucje, tzw. "¿niwa" w apokalipsie - to jedyna forma napedzaj±ca przetrwanie tego gatunku. Mam nadzieje ¿e tym razem wam siê nie uda.
Trochê przegi±³e¶ to jest obraza forumowicza !!! czy Stanley ciê czym¶ obrazi³
Dostajesz ode mnie ostrze¿enie
Pozdrawiam chanell