Ju¿ przed ponad 16 laty mi da³o do myœlenia kiedy dotar³a do mej œwiadomoœci wiedza co by³o przyczyn¹ "skundlenia" orygina³ów stworzonych przez naszego Stwórcê. Kiedy i Ty siê tego dowiesz, przestaniesz byÌ takim pysza³kowatym ignorantem.
TeÂż myÂślaÂłem, Âże to niemoÂżliwe, ale niestety jest moÂżliwe, a nawet wiĂŞcej jest to niepodwaÂżalna juÂż przez Âżadne "habilitowane brednie" wszystkich, "najmÂądrzejszych autorytetĂłw" Âświata razem wziĂŞtych, PRAWDA, o czym niestety bĂŞdziesz musiaÂł siĂŞ przekonaĂŚ "namacalnie", po to wybraÂłeÂś ten, a nie inny czas Âżycia na Ziemi w materii. - ÂŻadne tam argumenty, przekomarzanie siĂŞ i przepychanki na racje - tylko "zimny prysznic" jest w stanie Ci to pomĂłc zrozumieĂŚ, chociaÂż rĂłwnieÂż i co do tej formy nauki mam powaÂżne wÂątpliwoÂści, czy otworzysz wreszcie umysÂł i pojmiesz tak proste, oczywiste sprawy. Niemniej jednak ÂŻyczĂŞ Ci Jak Najlepiej.
Czy to cytat z Main Kampf? Brakuje tylko niemieckich u umlaut,a agresji katolickiej jednak wiele. Masz nieÂźle namieszane w gÂłowie.
Rasa psychopatĂłw ktĂłrych nazywasz stwĂłrcami moÂże istnieĂŚ tylko dziĂŞki tym ktĂłrych nazywasz kundlami. Oni dobrze wiedzÂą Âże bez tego nie mogÂą ÂżyĂŚ, ich pokarmem sÂą masowe mordy i egzekucje, tzw. "Âżniwa" w apokalipsie - to jedyna forma napedzajÂąca przetrwanie tego gatunku. Mam nadzieje Âże tym razem wam siĂŞ nie uda.
Trochê przegi¹³eœ to jest obraza forumowicza !!! czy Stanley ciê czymœ obrazi³

Dostajesz ode mnie ostrzeÂżenie
Pozdrawiam chanell