Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 01:56:19

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Odp: LUCYNA NIE KÂŁAMIE !!  (Przeczytany 1176 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« : Marzec 14, 2009, 23:14:18 »

JuÂż przed ponad 16 laty mi daÂło do myÂślenia kiedy dotarÂła do mej ÂświadomoÂści wiedza co byÂło przyczynÂą "skundlenia" orygina³ów stworzonych przez naszego StwĂłrcĂŞ. Kiedy i Ty siĂŞ tego dowiesz, przestaniesz byĂŚ takim pyszaÂłkowatym ignorantem.
   TeÂż myÂślaÂłem, Âże to niemoÂżliwe, ale niestety jest moÂżliwe, a nawet wiĂŞcej jest to niepodwaÂżalna juÂż przez Âżadne "habilitowane brednie" wszystkich, "najmÂądrzejszych autorytetĂłw" Âświata razem wziĂŞtych, PRAWDA, o czym niestety bĂŞdziesz musiaÂł siĂŞ przekonaĂŚ "namacalnie", po to wybraÂłeÂś ten, a nie inny czas Âżycia na Ziemi w materii. - ÂŻadne tam argumenty, przekomarzanie siĂŞ i przepychanki na racje - tylko "zimny prysznic" jest w stanie Ci to pomĂłc zrozumieĂŚ, chociaÂż rĂłwnieÂż i co do tej formy nauki mam powaÂżne wÂątpliwoÂści, czy otworzysz wreszcie umysÂł i pojmiesz tak proste, oczywiste sprawy. Niemniej jednak ÂŻyczĂŞ Ci Jak Najlepiej. 
Czy to cytat z Main Kampf? Brakuje tylko niemieckich u umlaut,a agresji katolickiej jednak wiele. Masz nieÂźle namieszane w gÂłowie.

Rasa psychopatĂłw ktĂłrych nazywasz stwĂłrcami moÂże istnieĂŚ tylko dziĂŞki tym ktĂłrych nazywasz kundlami. Oni dobrze wiedzÂą Âże bez tego nie mogÂą ÂżyĂŚ, ich pokarmem sÂą masowe mordy i egzekucje, tzw. "Âżniwa" w apokalipsie  - to jedyna forma napedzajÂąca przetrwanie tego gatunku. Mam nadzieje Âże tym razem wam siĂŞ nie uda.

Trochê przegi¹³eœ to jest obraza forumowicza !!! czy Stanley ciê czymœ obrazi³ Coœ Dostajesz ode mnie ostrze¿enie
Pozdrawiam chanell

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Strony: [1] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: