Mnie przeszkadza awnturnictwo
artqa ze wszystkimi , ktorzy maja odmienne zdanie niz on.
Mnie przeszkadza po raz kolejny zwracanie mi uwagi przez
arteq co mi wolno pisac , a czego nie wolno, jak wolno myslec , a jak nie wolno.
Mnie przeszkadza ponizanie mnie epitetami typu nierozumna krowa przez
arteq. Owszem mogla bym wymienic wiecej aspektow nietolerancji wszystkiego co jest odmienne od swiatopogladu usrera
arteq, ( wlacznie z zajadla nienawiscia do Kaplana) ale mysle ze to wystarczy.
Mysle
arteq ze powinienes przeczytac wszystkie swoje posty i skonfrontowac sie z problemami , ktore cie gnebia. Zalatw je w odpowiednim miejscu a nie poprzez wszczynanie konfliktow z forumowiczami. Tak bedzie zdrowiej i bardziej elegancko.
To naprawde nie jest miejsce twojej psychoterapi.
Kiara
ps.
Kot to CZLOWIEK, jakim prawem znizasz jego slowa do kociego pomialkiwania? Po raz kolejny zniizasz wartosc czlowieka do zwierzecia.
arteq napisal....
Cytat...
"Kot, widzê, ¿e usilnie próbujesz nadaæ merytoryczny wyd¼wiêk personalnych niechêci ale jak przychodzi do konkretów - nic nie ma. Odwracasz [nomen-omen] kota ogonem i piszesz: "nie bêdê donosi³". Niestety jestem przekonany, ¿e gdyby¶ mia³ z czym to zaraz popêdzi³by¶...
Mamy dwa wyjscia aby nie nu¿yæ forumowiczów:
1. dalej bêdziesz pomiaukiwa³ z bezpiecznej dla siebie odleg³o¶ci a mi przyjdzie to najzwyczajniej olaæ [zero konkretów --> zero reakcji]
2. za³atiæ sprawê jak powa¿ni ludzie - zamiast pomiaukiwaæ powiedz konkretnie co Ci przeszkadza to jako¶ spróbujemy zaradziæ
Wybór nale¿y do Ciebie..."
Twoje zarozumialstwo i wynioslosc
arteq w ponizaniu ludzi siega szczytow.Tylko ty jestes czlowiekiem inni to bezrozumne zwierzeta? Takie obrazanie i ponizanie ludzi jest wyjatkowym chamstwem i lamaniem regulaminu.
zacznij naprawe swiata od siebie.