tom1ek
Gadu³a
Punkty Forum (pf): 47
P³eæ:
Wiadomo¶ci: 946
yeah! ;)
|
|
« : Marzec 22, 2009, 14:18:01 » |
|
Na forum została eksperymentalnie aktywowana reputacja. Reputacja to możliwość pokazania popularności użytkownika na forum. Użytkownicy, mogą zagłosować na innych użytkowników klikając 'popieram' lub 'potępiam' (lub inne ustawione w opcjach). Administrator może zmienić minimalną ilość wiadomości napisanych przez użytkownika, powyżej której użytkownik ma prawo zdobywania reputacji, czas pomiędzy głosowaniem na tego samego użytkownika, oraz czy admini również muszą czekać.
Zezwolenie na głosowanie jest ustawiane dla grupy, lub użytkownika poprzez zezwolenia. Przy kazdym użytkowniku jest teraz: Reputacja +0/-0 [Ok] [ekhemm...] Rangi oparte na ilości wiadomości (+ilość gwiazdek) pozwalają szybko określić aktywność w pisaniu postów przez danego użytkownika. Reputacja oceni styl wypowiedzi danego użytkownika oraz jej jakość. Nie jest ważne, czy ktoś jest przeciwnikiem, czy zwolennikiem Projektu. Jeśli na forum zachowuje się kulturalnie, przestrzega Regulaminu i Netykiety, nie spamuje, nie offtopuje, nie obraża innych, tylko prowadzi kulturalne polemiki - można dać takiej osobie [Ok].Wzmocnić komuś reputację (zagłosować kolejny raz na +1 lub -1) można tylko raz na 720 godzin (30 dni). Natomiast zmienić swoją decyzję (zagłosować przeciwnie niż wcześniej głosowaliśmy) można w każdej chwili. Reputację mogą ustanawiać osoby mające rangę co najmniej "Boss", czyli minimum 300 wiadomości napisanych na Forum.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 14:56:25 wys³ane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #1 : Marzec 22, 2009, 14:22:55 » |
|
napisalem odpowiedz zanim ty napisales tego posta,, napisalem w pegierzu
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #2 : Marzec 22, 2009, 14:55:21 » |
|
Reputację mogą ustanawiać osoby mające rangę co najmniej "boss", czyli minimum 300 wiadomości napisanych na Forum.
tak tylko dodam, że właśnie policzyłem wszystkich i na chwilę obecną jest takich osób na tym forum 21
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 14:57:29 wys³ane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #3 : Marzec 22, 2009, 15:19:24 » |
|
ale po co to
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #4 : Marzec 22, 2009, 15:21:34 » |
|
pomys³ z³y, ¿eby nie powiedzieæ g³upi! nie sprawdzi siê - ludzie bêd± siê teraz na wzajem oceniaæ wobec sympatii osbistych a to nic ciekawego bo wszyscy siê tutaj mniej lub bardziej nie luibimy jak widaæ - przyk³ad wiadomo, ¿e dam artqowi minus tak jak on mi bo to silna pokusa a ma³o ma to wspólnego z jego reputacj±! napisa³em 1000 postów a mam reputacjê -2 - ¿a³osne! nie z mojej strony ale z waszej jak mo¿na mieæ reputacjê -2 siedz±c na forum od 3 lat ponad i robi±c co¶ dla PROJEKTU CHEOPS, pisz±c ci±gle CO¦ DLA INNYCH BEZINTERESOWNIE pomys³ wybitnie chybiony - merytorycznie i neutralnie POTÊPIAM!!! cytuj±c hoolsów - "CHWDP - tylko Bóg mo¿e nas oceniaæ", to nie p³ytkie ale prawdziwe, a takie co¶ wprowadzaæ na TAKIM forum - i¶cie katolickie zagranie - "wierni teraz bêd± oceniaæ ksiê¿y" P.S. usniêcie moich 13 postów te¿ jest ¿a³osnym posuniêciem - widaæ tutaj panuje NFO - New Forum Order 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 15:23:48 wys³ane przez Kap³an 718 »
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #5 : Marzec 22, 2009, 15:25:40 » |
|
pomys³ z³y, ¿eby nie powiedzieæ g³upi! nie sprawdzi siê - ludzie bêd± siê teraz na wzajem oceniaæ wobec sympatii osbistych a to nic ciekawego bo wszyscy siê tutaj mniej lub bardziej nie luibimy jak widaæ
mogê siê podpisaæ pod tym postem kap³ana.. to siê chyba nie sprawdzi w takim miejscu jak tutaj..
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #6 : Marzec 22, 2009, 15:40:40 » |
|
da³em Ci plusa bo jeste¶ dobrym modem - i to ma sens - ale jak maj± mnie inni oceniaæ?! na jakiej podstawie? nic nie wiedz± o mnie w sumie przecie¿! nied³ugo bêde mia³ mnóstwo minusów i ludzie nie bêd± chcieli czytaæ tego co piszê skoro mam tak± nisk± reputacjê - powtarzam - pomys³ siê TUTAJ nie sprawdzi a czemu? - wyja¶niê to jednym zdaniem i mo¿e zrozumie to pomys³odawca: ZWOLENNICY BÊD¡ DAWAÆ MINUSY PRZECIWNIKOM PROJEKTU - A CI IM!!! pogorszy to tylko wojnê i osobiste animozje wiem, ze minusa dali mi blad i arteq - ja im te¿ ale PO CO TO POPTÊPIAM POMYS£! 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 15:41:32 wys³ane przez Kap³an 718 »
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #7 : Marzec 22, 2009, 16:09:53 » |
|
Tomku, a mo¿e wstawisz ankietê?
Kap³anie - tym razem muszê ci przybiæ "pi±tkê".. jestem podobnego zdania.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #8 : Marzec 22, 2009, 16:20:56 » |
|
Ja od siebie powiem,¿e nie przy³±czê siê do negatywnej oceny znaczkiem warto¶ci wypowiedzi któregokolwiek z forumowiczów przyznaj±c minusik,bo to tak jak w ¿yciu nietaktem jest komu¶ powiedzieæ,¿e nisko oceniamy to co mówi,czyli ¿e jest g³upi.
Teoretycznie i w praktyce powinni¶my d±¿yæ do tego,aby¶my wzajemnie siê szanowali i nie oceniali minusikami warto¶ci naszej wypowiedzi a wprowadzanie znaczków mo¿e wywo³aæ negatywne emocje i dodatkowo skonfliktowaæ towarzystwo.
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #9 : Marzec 22, 2009, 16:25:37 » |
|
Te¿ my¶lê ¿e to nie wniesie nic dobrego
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #10 : Marzec 22, 2009, 16:30:12 » |
|
to nie fotka.pl ¿eby siê oceniaæ
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #11 : Marzec 22, 2009, 16:31:17 » |
|
pomys³ z³y, ¿eby nie powiedzieæ g³upi! nie sprawdzi siê - ludzie bêd± siê teraz na wzajem oceniaæ wobec sympatii osbistych a to nic ciekawego bo wszyscy siê tutaj mniej lub bardziej nie luibimy jak widaæ - przyk³ad wiadomo, ¿e dam artqowi minus tak jak on mi bo to silna pokusa a ma³o ma to wspólnego z jego reputacj±! wiem, ze minusa dali mi blad i arteq K³amiesz bezczelnie ch³opcze i znowu wychodzi tutaj Twoja ma³ostkowo¶æ, jak i kolejny dowód na to, ¿e to co przedstawiasz jako prawdê wcale ni± nie jest. Zapewniam, ¿e nie da³em i nie zamierzam daæ Ci zarówno "plusa" jak i "minusa" - mo¿esz poprosiæ adminów o podgl±d i sam siê o tym przekonasz. To, ¿e sam wielokrotnie da³e¶ dowody na kierowanie siê w dyskusji uprzedzeniami nie oznacza to automatycznie, ¿e wszyscy tak siê zachowuj±. Pomys³ z ocenami jest dla mnie praktycznie neutralny, nie mam nic przeciwko, ale te¿ nie uwa¿am, ¿e wprowadzi znaczn± poprawê jako¶ciow±. Z minusów nie bêdê korzysta³ bo dla mnie takie rozwi±zanie jest zbyt ubogie i anonimowe - je¿eli mam co¶ do zarzucenia komu¶ to chcê powiedzieæ wprost i dodatkowo uzasadniæ. napisa³em 1000 postów a mam reputacjê -2 - ¿a³osne! nie z mojej strony ale z waszej jak mo¿na mieæ reputacjê -2 siedz±c na forum od 3 lat ponad i robi±c co¶ dla PROJEKTU CHEOPS, pisz±c ci±gle CO¦ DLA INNYCH BEZINTERESOWNIE P.S. usniêcie moich 13 postów te¿ jest ¿a³osnym posuniêciem - widaæ tutaj panuje NFO - New Forum Order Oczywistym jest, ¿e oceny widoczne na tym forum bêd± odzwierciedleniem ocen naszej postawy na tym forum i nie bêd± wbijane do dowodów osobistych. Wiêc nie ma co p³akaæ i narzekaæ przesadnie. Od nas zale¿y czy w ogóle bêdziemy oceniali a je¿eli tak to czy w sposób mo¿liwie obiektywny - to sprawa ka¿dego z nas i naszego sumienia. Nie wiem równie¿ dlaczego mia³bym siê z³o¶ciæ na kogo¶ za minusa skoro tak mnie postrzega - nie zamierzam odmawiaæ komukolwiek prawa do oceny. Pisz±c na forum automatycznie siê na to godzê. Nie rozumiem dlaczego tak trudna mia³aby byæ do prze³kniêcia negatywna ocena moich postów? Nie jest dla mnie równie¿ zrozumia³ym dlaczego ktokolwiek mia³by mieæ na tym forum wiêksze prawa ze wzglêdu na wiêksz± ilosæ postów. Czy móg³by¶ mi wyt³umaczyæ dlaczego ja np. mia³bym w zwi±zku z liczb± postów wiêksze prawa ni¿. np. Wiki czy _Laguna? Czy naprawdê ilo¶æ ma automatycznie wyznaczaæ jako¶æ? Nie wydaje mi siê... Dlaczego tylko Ty podnosisz larum o usuniêcie kilku postów które by³y spamem/offtopem. Zwa¿, ¿e nikt inny nie ma zastrze¿eñ co do tego, ¿e ich usuniêcie by³o po prostu porz±dkiem?
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #12 : Marzec 22, 2009, 17:58:24 » |
|
Reputacja to poprostu dobry motywator do pisania na temat i jak "lud¼ do ludzia", a sraj± na sam± my¶l ci, którzy wiedz±, ¿e czasami o pare s³ów za du¿o nasmarowali. A ¿e kto¶ napisa³ 1000 postów? Jakie to ma znaczenie?
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #13 : Marzec 22, 2009, 18:04:28 » |
|
ale po co to odp: Reputacja oceni styl wypowiedzi danego użytkownika oraz jej jakość. To proste. Ponadto będę czasem dodawał ujemne punkty ludziom, którzy łamią Regulamin, ale nie aż tak mocno żeby dostać bana. Punkty dodatnie mogą też być dodatkowo dodawane gratisowo, np. za pracę na rzecz Forum. Jak dla mnie trochę dziwne jest pytanie "po co?". Wskaźnik reputacji, jest wskaźnikiem reputacji. Jest tym, co oznacza: http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2574055Tak samo jak jest wskaźnik ilości wiadomości, itp. napisałem 1000 postów a mam reputację -2 - żałosne! nie z mojej strony ale z waszej Bo reputacja nie jest zależna od ilości postów, tylko od ich jakości. Można mieć tylko 60 postów, a reputację +10
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 18:05:44 wys³ane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #14 : Marzec 22, 2009, 18:41:00 » |
|
pope³niasz tom1ek WIELKI B£¡D!!! a zap³acisz za to rozpieprzeniem TWOJEGO forum - nie wiem czy wiecie ale to jest NIE OFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS jak podaje strona oficjalna pod linkiem...
cóz to ju¿ wasz problem - forum osi±gnê³o DNO - a ja na dno nie idê ale w górê...
tom1ek - dla nas TWOJE zachowanie jest DZIWNE - to Twoje forum czy NASZE WSPÓLNE?! - NAM (osobom, które siê wpisa³y jako przeciwnicy takiego pomys³u!) siê to nie podoba a Ty swoje...
rzadko kiedy mo¿na powiedzieæ o adminie, ¿e to co robi...
ehh, szkoda s³ów...
718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 18:43:27 wys³ane przez Kap³an 718 »
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #15 : Marzec 22, 2009, 18:47:00 » |
|
kap³anie.. spokojnie.. jak ty siê zawsze nakrêcasz.. po¿yjemy, zobaczymy jak to bêdzie z tym nowym wynalazkiem. po co zaraz te emocje?
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #16 : Marzec 22, 2009, 18:54:41 » |
|
Ja od siebie powiem,¿e nie przy³±czê siê do negatywnej oceny znaczkiem warto¶ci wypowiedzi któregokolwiek z forumowiczów przyznaj±c minusik,bo to tak jak w ¿yciu nietaktem jest komu¶ powiedzieæ,¿e nisko oceniamy to co mówi,czyli ¿e jest g³upi.
Teoretycznie i w praktyce powinni¶my d±¿yæ do tego,aby¶my wzajemnie siê szanowali i nie oceniali minusikami warto¶ci naszej wypowiedzi a wprowadzanie znaczków mo¿e wywo³aæ negatywne emocje i dodatkowo skonfliktowaæ towarzystwo. uwa¿am tak samo Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Micha³
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #17 : Marzec 22, 2009, 19:17:25 » |
|
no to mo¿e ankieta, tudzie¿ referendum?
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #18 : Marzec 22, 2009, 19:26:19 » |
|
System Ciekawy ale ma ogromn± wadê. Pamiêtam jak na forum chyba Infry te¿ takie co¶ jest napisa³em jednego posta i dosta³em od razu minusa za to ¿e komu¶ siê nie podoba³o ¿e napisa³em co¶ co mog³o wnie¶æ ciekawe informacje do dyskusji?
Gdzie tu sprawiedliwo¶æ.
Nowi u¿ytkownicy bêd± od razu piêtnowani i tak samo bêdzie z zwolennikami i przeciwnikami PCh.
I w³a¶nie dlatego na foum INFRY jak siê nie mylê ju¿ nie zagl±dam.
Ale jak chcecie sobie wbijaæ nó¿ w plecy wasza strata.
Pozdro Mora
PS: Widzê ¿e mam -1 ciekawe za co? Niech zgadnê jestem przeciwnikiem PCH!
Dodatkowo powiem ¿e mnie ju¿ na tym forum nie zobaczycie bo nie da siê prowadziæ tutaj rozmowy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 19:29:06 wys³ane przez Mora »
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #19 : Marzec 22, 2009, 19:33:13 » |
|
System Ciekawy ale ma ogromn± wadê. Pamiêtam jak na forum chyba Infry te¿ takie co¶ jest napisa³em jednego posta i dosta³em od razu minusa za to ¿e komu¶ siê nie podoba³o ¿e napisa³em co¶ co mog³o wnie¶æ ciekawe informacje do dyskusji?
Gdzie tu sprawiedliwo¶æ.
Nowi u¿ytkownicy bêd± od razu piêtnowani i tak samo bêdzie z zwolennikami i przeciwnikami PCh.
I w³a¶nie dlatego na foum INFRY jak siê nie mylê ju¿ nie zagl±dam.
Ale jak chcecie sobie wbijaæ nó¿ w plecy wasza strata.
Pozdro Mora
PS: Widzê ¿e mam -1 ciekawe za co? Niech zgadnê jestem przeciwnikiem PCH!
Dodatkowo powiem ¿e mnie ju¿ na tym forum nie zobaczycie bo nie da siê prowadziæ tutaj rozmowy.
zaskoczê sam siebie - to gwó¼dz do trumny NIE OFICJALNEGO FORUM PCH - zgadzam siê z Mor±! a i nie da³em Ci minusa - jako¶ nie mia³em takie potrzeby - ja mam DWA - widzê, ¿e jestem mocnym zwolennikiem wiêc - co za debilizmy, ¿al.pl i tyle te¿ tu nie bêdê ju¿ zagl±³daæ czêsto bo siê tutaj nie da prowadziæ rozmowy, bany za pó³ darmo, do d... z tak± robot±!!! a ocenzurowanie mojego bannera i adresu strony - s³ów mi zabrak³o, ¿eby okre¶liæ takie co¶... 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 19:34:48 wys³ane przez Kap³an 718 »
|
|
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #20 : Marzec 22, 2009, 19:44:08 » |
|
pomys³ z³y, ¿eby nie powiedzieæ g³upi! nie sprawdzi siê - ludzie bêd± siê teraz na wzajem oceniaæ wobec sympatii osbistych a to nic ciekawego bo wszyscy siê tutaj mniej lub bardziej nie luibimy jak widaæ - przyk³ad wiadomo, ¿e dam artqowi minus tak jak on mi bo to silna pokusa a ma³o ma to wspólnego z jego reputacj±! napisa³em 1000 postów a mam reputacjê -2 - ¿a³osne! nie z mojej strony ale z waszej jak mo¿na mieæ reputacjê -2 siedz±c na forum od 3 lat ponad i robi±c co¶ dla PROJEKTU CHEOPS, pisz±c ci±gle CO¦ DLA INNYCH BEZINTERESOWNIE pomys³ wybitnie chybiony - merytorycznie i neutralnie POTÊPIAM!!! cytuj±c hoolsów - "CHWDP - tylko Bóg mo¿e nas oceniaæ", to nie p³ytkie ale prawdziwe, a takie co¶ wprowadzaæ na TAKIM forum - i¶cie katolickie zagranie - "wierni teraz bêd± oceniaæ ksiê¿y" P.S. usniêcie moich 13 postów te¿ jest ¿a³osnym posuniêciem - widaæ tutaj panuje NFO - New Forum Order 718' Mo¿na, jeden masz odemnie za twoje zachowanie, ublizanie innym, personalnie czy tez bezosobowo, naruszaj±c czyjes warto¶ci religijne. Poza tym twoje kompleksy, ktore próbujesz zakryæ but± i chêci± przewodzenia obojêtnie gdzie i obojêtnie na jakim polu, najlepiej na ka¿dym. mysle ze nie jest to twoja wina a wartosci i poczucia wlasnej wartosci (ktore na silê próbujesz wszystkim wmówiæ) które w ciebie wpojono a co najwa¿niejsze oszukujesz samego siebie. Nie docieraj± do ciebie pro¶by innych ludzi, chcesz isc do celu po trupach, a cel ten jest conajmniej ulotny. Do dzisiaj nie otrzymalem odpowiedzi na pytanie (powtórzone 2 razy) kto da³ ci prawo i pewno¶æ ¿e twoja interpretacja jest wlasciwa, prawdziwa i jedyna? niestety nie otrzymalem odpowiedzi. Brak u ciebie szacunku dla samego siebie co okazujesz poprzez brak szacunku do innych ludzi i ich przekonañ. Nie potrafisz przyznac sie do bledu, nawet jezeli wierokrotnie tobie przedstawiono dowody. Ty potrzebujesz aplauzu. Nawet teraz nie potrafisz przyj±æ z pochylona glow± ze s± dwie osoby, którym nie odpowiada twoje zachowanie,, conajmniej dwie, dwie które siê jasno okre¶li³y. Wyrzucasz twoje wielkie za³ugi dla PCH i za co cie tak naprawde ci ludzie nie lubi±? przeciez tyle dla nich zrobi³es. Twoj atak na forum to juz zagranie dziecka z piaskownicy, myslisz ze my jestesmy tutaj dla tego ze to forum jest oficjalne. lub nieoficjalne?? ja jestem tutaj dla ludzi, madrych ludzi zeby ich pos³uchac i poczytac co maja ciekawego do powiedzenia, takich jak Janusz, Dariusz, Rafaela, tene, micha³ czy kiara (chociaz to dla mnie zupe³nie inny tor myslenia) i wielu wielu innych, którzy szukaj±, znajduj± i dziela siê swoimi informacjami nie kreuj±c siebie na przywodców i mêczenników ¶wiata. My¶lê ze i tak nie zrozumiesz tego co napisa³em, chociaz mam nadziejê ze siê mylê i co¶ do ciebie dotrze. (chociaz wiele razy nie dotar³o)
|
|
|
|
|
|
|
Kap³an 718
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #21 : Marzec 22, 2009, 19:50:42 » |
|
po za Kiar± tutaj nie ma ciekawych ludzi JU¯ - a z ni± wolê pogadaæ na gadu!
to tyle...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #22 : Marzec 22, 2009, 19:53:42 » |
|
Ja tez nikogo oceniala plusami i minusami nie bede. Najlepiej niech kaxdy sam siebie oceni robiac sobie wieczorem 5 minutowa refleksje. Przed samym soba nie ukryje nieczystych intecji. A doskonaly , , trafiony , czy tez prawdziwy? to byc moga oceny na dany momet za chwile moga byc juz nie aktualne. Tak wiec po co to? Czemu ma sluzyc? Wyzywaniu sie niedowartosciowanych i sfrustrowanych userow, ktorych jedyne posty to ocena innych? Tak naprawde nie wiem co to ma oceniac i w jakim celu Kiara
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 19:56:26 wys³ane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Blad
Go¶æ
|
|
« Odpowiedz #23 : Marzec 22, 2009, 19:54:17 » |
|
no to jest takie cos jak usun konto, przeciez na sile ani ciebie ani mnie (ani nikogo innego) nikt tu nie trzyma
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
Gadu³a
P³eæ:
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #24 : Marzec 22, 2009, 20:18:05 » |
|
no to mo¿e ankieta, tudzie¿ referendum?
poczekamy trochê i zrobiê ankietê zreszt± tak chcia³em zrobiæ, napisa³em ¿e to wprowadzam eksperymentalnie
|
|
|
|
|
|
|
|