Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 13:34:52

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Tryb REPUTACJI aktywowany.  (Przeczytany 15558 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #25 : Marzec 22, 2009, 20:33:15 »

Ale siê porobi³o niemi³o.

Je¶li bêdziemy siê oceniaæ i na naszej wizytówce bêdzie to zapisywane,to niczego dobrego to nie przyniesie.

A wrêcz na jako¶æ forum niekorzystnie moze wp³yn±æ.
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Marzec 22, 2009, 20:40:48 »

boisz sie?? czy wstydzisz?? Bo ja nie. ja nic nie widze zdroznego w tym, oprocz tego ze nie mogê juz zmienic zdania, gdy ludzie sie zmienia, ktos moze oceniac moje wyppowiedzi jako malowartosciowe, nic nie wnoszace do tematu, i jezeli bedzie tego wiekszosc to o czyms swiadczy. swiadczy to o tym ze musze sie poduczyc i poczytac troche ksiazek, jezeli chce sie wypowiadac na jakis temat
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #27 : Marzec 22, 2009, 20:46:24 »

albo czasem dla kogo¶ mo¿e byæ wyra¼nym sygna³em ¿e musi siê nauczyæ dobrych manier itp.
a dla kogo¶ innego, ¿e wszystko jest ok, przynajmniej w opinii innych, bo dotychczas mog³e¶ tylko spojrzeæ na to samemu

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Marzec 22, 2009, 21:19:38 »

Bojê siê za Ciebie byæ morze kolego Bladzie,¿e kiedy¶ wstyd Ci Twoje wyst±pienia przynie¶æ mog±.

Pozwól,¿e zacytujê fragment Twojej wypowiedzi sprzed godziny powiedzmy,która ¶wiadczy,¿e faktycznie Ty masz jaja i siê niczego nie wstydzisz i powiem Ci,¿e ciê¿ko o bardziej wdupow³azowy tekst a w efekcie póby wymuszania ludzkiej wdziêczno¶ci na niektórych wymienionych forumowiczach.

Cytat Blada:
"Twoj atak na forum to juz zagranie dziecka z piaskownicy, myslisz ze my jestesmy tutaj dla tego ze to forum jest oficjalne. lub nieoficjalne?? ja jestem tutaj dla ludzi, madrych ludzi zeby ich pos³uchac i poczytac co maja ciekawego do powiedzenia, takich jak Janusz, Dariusz, Rafaela, tene, micha³ czy kiara (chociaz to dla mnie zupe³nie inny tor myslenia) i wielu wielu innych, którzy szukaj±, znajduj± i dziela siê swoimi informacjami nie kreuj±c siebie na przywodców i mêczenników ¶wiata."

Wymienione przez Ciebie osoby zostaj± przez Ciebie postawione w g³upiej sytuacji,bo niezrêcznie jest postrzegaæ kogo¶ w z³ym ¶wietle,kto m±dro¶æ twoj± og³asza.

Dlatego jestem przeciwny punktowaniu wypowiedzi,gdy¿ od manipulacji siê nie uciekniemy.
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 21:22:20 wys³ane przez kot » Zapisane
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Marzec 22, 2009, 21:38:58 »

powiem ci w tajemnicy, tylko nie mow nikomu bo bede mial ze 30 minusów, jak sie o tym dowiedz±. Reputacja jest anonimowa i nikt nie musi sie przed nikim przed tym tlumaczyc, dlaczego tak a nie inaczej, chyba ze chce. Ale wierzê ¿e nikomu nie zdradzisz tej tajemnicy.
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Marzec 22, 2009, 21:57:46 »

Ja nikomu nie powiem ale tu chodzi o to,¿e Ty sam siê dekonspirujesz.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #31 : Marzec 22, 2009, 21:58:44 »

NIEOFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS = (NIE) ¦WIÊTA SPOWIED¬

teraz ka¿dy wyznaje swoje grzechy i winy i siê t³umaczy ale jazda  Du¿y u¶miech

a ksi±dz tom1ek to czyta i daje pokutê albo nie - ban albo nie (bez urazy) U¶miech

cóz, ciekawe zajawisko...

P.S. da³em Morze plusa mimo, ¿e przez niego dosta³em bana i nie jest mi z nim po drodze - fajnie nie?!

718'
Dariusz
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Marzec 22, 2009, 22:29:05 »

Tom1ek, "tHotalnie" Du¿y u¶miech zezowata próba 9do¶wiadczenie).
Odpó¶æ to sobie i niech pozostanie jak by³o.
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Marzec 22, 2009, 23:49:54 »

Dopowiem jeszcze jedn± rzecz to jest anonimowe to tym bardziej pogarsza sytuacje.

Ocenianie za co?

Ludzie nie s± obiektywni na tym forum.
Ja nikomu minusa i plusa nie da³em a o kasacji konta to ja zdecyduje...

Nawet jak kto¶ bêdzie pisa³ m±drze a drugiemu siê to nie bêdzie podoba³o to ten dostanie minusa i co? i nagle siê uzbiera takich 20 minusów i dobrze wiecie o czym mówiê doprowadzi to do tego ¿e nawet osoby który zachowuj± kulturê itd. bêd± mieæ minusow± reputacjê a na dodatek jak kto¶ to zobaczy to pomy¶li a co nie bêdê kolesia czyta³ przecie¿ ma tyle minusów.

Pozdro
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Marzec 23, 2009, 00:19:03 »

Na przyk³ad tak,jak mówisz Mora.

A mo¿e byæ tak,¿e jak nie lubiê Blada(Bladzie-wcale tak nie jest,bo wiem,¿e prywatnie niejeden browarek w przyjemno¶ci mogliby¶my wydudlaæ),to co miesi±c ka¿dego pierwszego minusik mu strzelê,bo dopiek³ mi cholernik strasznie w zesz³ym tygodniu i co miesi±c temu,temu,temu,tej,temu i tej bêdê miusem sprawiedliwo¶æ czyni³.

Je¶li w±tek wymierzania sprawiedliwo¶ci plusikowo-minusikowej nas interesuje,to jest to znakomity pomys³.

Mi³o¶æ i braterstwo zakwitnie w¶ród nas,wyci±gnie niczym ssak ¶linê z jamy pacjenta nasze "zalety",co byæ mo¿e niechcian± prawdê o nas samych nam u¶wiadomi,jak bardzo nienawidzimy siebie.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #35 : Marzec 23, 2009, 00:36:28 »

oceniac mozna co ponad 700 godzin wiec mozna miec duzo minusow od tej samej osoby w przeciagu dluzszego czasu!

THOTALNA pora¿ka...

718'
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Marzec 23, 2009, 01:21:28 »

Kap³anie718.

Nie co 700 godzin,tylko raz w miesi±cu.

Przecie¿ wyznaczenie tak wielkiej ilo¶ci godzin by³oby ¶mieszne,mimo,¿e jest równoznaczne.

Mo¿na by³oby wyznaczyæ termin w sekundach ale to nie zwalnia z my¶lenia.
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Marzec 23, 2009, 01:23:20 »

mysle ze to jest tylko wasz dziwny zreszta punkt widzenia. Pewnie oceniacie po tym co wy byscie zrobili albo po tym co planujecie U¶miech Zobaczcie ile do tego czasu minusow? to sa wypaczone plany i przewidywania. a czemu nie mozna po miesiacu, kiedy widze poprawe i zaczely mnie interesowac tematy napisane przez np kot  nie dac plusa? zlosliwa zemsta was panowie kiedys zje z butami, (nie wzialem twojej wypowiedzi personalnie U¶miech a nawet gdyby to bylo zgodnie z prawda to masz do tego prawo,, nie kazdego trzeba lubiec U¶miech )

oceniac mozna co ponad 700 godzin wiec mozna miec duzo minusow od tej samej osoby w przeciagu dluzszego czasu!

THOTALNA pora¿ka...

718'

wszystko zalezy od ciebie, nie wierze w taka ot sobie zabawe w klikanie minusikow, przez wiekszosc spoleczenstwa forumowego.
Thotal
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Marzec 23, 2009, 01:32:45 »

Widzê, ¿e kto¶ tu sobie moim nickiem gêbê wyciera Du¿y u¶miech

Powiem Wam tak, dyskusja na temat punktowania wypowiedzi kr±¿y wokó³ postawy na NIE.
Ci którzy lubi± wypowiadaæ siê na NIE, doskonale wiedz± jaki mam stosunek do ci±g³ej destrukcji, wyszukiwania b³êdów, drêczenia swoich "ofiar" i pastwienia siê psychicznego. Moim skromnym zdaniem cz³owiek Nowej Ery powinien byæ ukierunkowany na TAK.

Dlatego wnioskujê - ocena zawsze powinna byæ na TAK.
Je¶li mam odmienne zdanie, to poprostu "olewam" i nie mówiê nic.
W ten sposób, nikt nie bêdzie musia³ mieæ wyrzutów sumienia, ¿e pisze niemi³e, destrukcyjne teksty, ale za to bêdzie mia³ wyra¼ne t³o w stosunku do ludzi z wiêkszym poparciem i uznaniem przez innych forumowiczów.
Informacja o ilo¶ci plusów powinna znale¼æ siê przy nicku, ¿eby adwersa¿ wiedzia³ ¿e ma do czynienia z kim¶, przez wielu uhonorowanym i docenianym.

Pozdrawiam - Thotal U¶miech
kot
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Marzec 23, 2009, 01:33:42 »

W³a¶nie Bladzie chodzi mi o to,aby nie by³o tego,co niektórzy przewiduj±.I nie jest wa¿ne którzy s± tacy g³upi,tylko wa¿ne jest to aby takich sytuacji nie by³o.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Marzec 23, 2009, 07:00:13 »

póki co jest 5 do 2 dla NAS - tych przewciw "reputacji", te 2 w ankiecie to na bank tom1ek i hans olo - oni s± za co widaæ z wypowiedzi...

718'
muszin
Go¶æ
« Odpowiedz #41 : Marzec 23, 2009, 07:14:57 »

A ja mam takie pytanie na niektórych forach jest taka opcja pomóg³ ile¶ razy wiêc bêdzie widaæ kto jest pomocny na forum a nie bêdzie konfliktów z minusami, wed³ug mnie tak powinno byæ ok i co najwa¿niejsze ka¿dy powinnien móg³ to daæ

U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Marzec 23, 2009, 12:53:14 »

nie wiem czy na DARMOWYM FORUM jest taka mo¿liwo¶æ - to nie phpBB ale jaki¶ inny system forum, na starym cheops.fora.pl by³o phpbb2 i by³o ³atwo - jednak na forach darmowych nie ma siê dostêpu to plików z rozszerzeniem .php wiêc lipa bo nie ma jak tego modyfikowaæ a to co piszesz muszin wymaga modyfikacji i wklejania kodu skryptu to wielu plików miêdzy innymi config.php...

P.S. - aktualizowa³em stronê - dzia³ Archiwum - zostawi³em ¶wiadectwo tego czego dokona³em, mo¿e kto¶ teraz zrozumie lepiej to wszystko...

718'
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2009, 13:14:54 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Blad
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Marzec 23, 2009, 14:57:59 »

A ja mam takie pytanie na niektórych forach jest taka opcja pomóg³ ile¶ razy wiêc bêdzie widaæ kto jest pomocny na forum a nie bêdzie konfliktów z minusami, wed³ug mnie tak powinno byæ ok i co najwa¿niejsze ka¿dy powinnien móg³ to daæ

U¶miech

Dok³adnie o to chodzi, muszin to s± tylko s³owa, ktore mozna zamieniæ, jest to mo¿liwe na tym forum. Uj±³e¶ dok³adnie sens tego o co w tym chodzi.
Tenebrael
Go¶æ
« Odpowiedz #44 : Marzec 23, 2009, 16:27:43 »

Ja jestem przeciw. Chocia¿ gdyby by³a te¿ opcja: "jest mi to obojêtne", to bym j± zaznaczy³ Mrugniêcie

My¶lê, ¿e oceny albo siê przyjm±, ale bêd± bardziej wyrazem sympatii/antypatii u¿ytkowników do siebie (czyli nie spe³ni± swojego za³o¿enia), albo po prostu ludzie to, mówi±c krótko, olej±.

Mo¿na by to lekko zmieniæ na jedynie mo¿liwo¶æ dawania plusa osobie, je¶li uwa¿am, ze zas³uguje, a pomin±æ minusy. By³oby nieco lepiej.

Chocia¿ ju¿ widzê, jak to ocenianie doprowadzi do sytuacji, kiedy kto¶, nie maj±c argumentów (albo po prostu szukaj±c kolejnego) napisze: "A co Ty tam wiesz, mnie 9 na 10 osób ocenia pozytywnie, wiêc wiem, co mówiê, a Ty masz tylko 3/10 pozytywnych!"

Innymi s³owy, inicjatywa dobra, ale raczej stosowna do utopijnego spo³eczeñstwa.
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2009, 16:33:37 wys³ane przez Tenebrael » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #45 : Marzec 23, 2009, 21:37:05 »

ankietę zamykam i temat też, reputacji nie będzie, ale będzie za to coś innego... szczegóły wkrótce. Regulamin forum zostanie też gruntownie znowelizowany. Już niedługo.

pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2009, 21:37:21 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Strony: 1 [2] |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: