tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« : Marzec 22, 2009, 14:18:01 » |
|
Na forum została eksperymentalnie aktywowana reputacja. Reputacja to możliwość pokazania popularności użytkownika na forum. Użytkownicy, mogą zagłosować na innych użytkowników klikając 'popieram' lub 'potępiam' (lub inne ustawione w opcjach). Administrator może zmienić minimalną ilość wiadomości napisanych przez użytkownika, powyżej której użytkownik ma prawo zdobywania reputacji, czas pomiędzy głosowaniem na tego samego użytkownika, oraz czy admini również muszą czekać.
Zezwolenie na głosowanie jest ustawiane dla grupy, lub użytkownika poprzez zezwolenia. Przy kazdym użytkowniku jest teraz: Reputacja +0/-0 [Ok] [ekhemm...] Rangi oparte na ilości wiadomości (+ilość gwiazdek) pozwalają szybko określić aktywność w pisaniu postów przez danego użytkownika. Reputacja oceni styl wypowiedzi danego użytkownika oraz jej jakość. Nie jest ważne, czy ktoś jest przeciwnikiem, czy zwolennikiem Projektu. Jeśli na forum zachowuje się kulturalnie, przestrzega Regulaminu i Netykiety, nie spamuje, nie offtopuje, nie obraża innych, tylko prowadzi kulturalne polemiki - można dać takiej osobie [Ok].Wzmocnić komuś reputację (zagłosować kolejny raz na +1 lub -1) można tylko raz na 720 godzin (30 dni). Natomiast zmienić swoją decyzję (zagłosować przeciwnie niż wcześniej głosowaliśmy) można w każdej chwili. Reputację mogą ustanawiać osoby mające rangę co najmniej "Boss", czyli minimum 300 wiadomości napisanych na Forum.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 14:56:25 wysłane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 22, 2009, 14:22:55 » |
|
napisalem odpowiedz zanim ty napisales tego posta,, napisalem w pegierzu 
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 22, 2009, 14:55:21 » |
|
Reputację mogą ustanawiać osoby mające rangę co najmniej "boss", czyli minimum 300 wiadomości napisanych na Forum.
tak tylko dodam, że właśnie policzyłem wszystkich i na chwilę obecną jest takich osób na tym forum 21
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 14:57:29 wysłane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 22, 2009, 15:19:24 » |
|
ale po co to 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 22, 2009, 15:21:34 » |
|
pomysÂł zÂły, Âżeby nie powiedzieĂŚ gÂłupi! nie sprawdzi siĂŞ - ludzie bĂŞdÂą siĂŞ teraz na wzajem oceniaĂŚ wobec sympatii osbistych a to nic ciekawego bo wszyscy siĂŞ tutaj mniej lub bardziej nie luibimy jak widaĂŚ - przykÂład wiadomo, Âże dam artqowi minus tak jak on mi bo to silna pokusa a maÂło ma to wspĂłlnego z jego reputacjÂą! napisaÂłem 1000 postĂłw a mam reputacjĂŞ -2 - ÂżaÂłosne! nie z mojej strony ale z waszej  jak moÂżna mieĂŚ reputacjĂŞ -2 siedzÂąc na forum od 3 lat ponad i robiÂąc coÂś dla PROJEKTU CHEOPS, piszÂąc ciÂągle COÂŚ DLA INNYCH BEZINTERESOWNIE  pomysÂł wybitnie chybiony - merytorycznie i neutralnie POTĂPIAM!!! cytujÂąc hoolsĂłw - "CHWDP - tylko BĂłg moÂże nas oceniaĂŚ", to nie pÂłytkie ale prawdziwe, a takie coÂś wprowadzaĂŚ na TAKIM forum - iÂście katolickie zagranie - "wierni teraz bĂŞdÂą oceniaĂŚ ksiĂŞÂży" P.S. usniĂŞcie moich 13 postĂłw teÂż jest ÂżaÂłosnym posuniĂŞciem - widaĂŚ tutaj panuje NFO - New Forum Order  718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 15:23:48 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 22, 2009, 15:25:40 » |
|
pomysÂł zÂły, Âżeby nie powiedzieĂŚ gÂłupi! nie sprawdzi siĂŞ - ludzie bĂŞdÂą siĂŞ teraz na wzajem oceniaĂŚ wobec sympatii osbistych a to nic ciekawego bo wszyscy siĂŞ tutaj mniej lub bardziej nie luibimy jak widaĂŚ
mogĂŞ siĂŞ podpisaĂŚ pod tym postem kapÂłana.. to siĂŞ chyba nie sprawdzi w takim miejscu jak tutaj..
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 22, 2009, 15:40:40 » |
|
daÂłem Ci plusa bo jesteÂś dobrym modem - i to ma sens - ale jak majÂą mnie inni oceniaĂŚ?! na jakiej podstawie? nic nie wiedzÂą o mnie w sumie przecieÂż! niedÂługo bĂŞde miaÂł mnĂłstwo minusĂłw i ludzie nie bĂŞdÂą chcieli czytaĂŚ tego co piszĂŞ skoro mam takÂą niskÂą reputacjĂŞ - powtarzam - pomysÂł siĂŞ TUTAJ nie sprawdzi a czemu? - wyjaÂśniĂŞ to jednym zdaniem i moÂże zrozumie to pomysÂłodawca: ZWOLENNICY BĂDÂĄ DAWAĂ MINUSY PRZECIWNIKOM PROJEKTU - A CI IM!!! pogorszy to tylko wojnĂŞ i osobiste animozje wiem, ze minusa dali mi blad i arteq - ja im teÂż ale PO CO TO  POPTĂPIAM POMYSÂŁ! 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 15:41:32 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 22, 2009, 16:09:53 » |
|
Tomku, a moÂże wstawisz ankietĂŞ?
KapÂłanie - tym razem muszĂŞ ci przybiĂŚ "piÂątkĂŞ".. jestem podobnego zdania.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 22, 2009, 16:20:56 » |
|
Ja od siebie powiem,¿e nie przy³¹czê siê do negatywnej oceny znaczkiem wartoœci wypowiedzi któregokolwiek z forumowiczów przyznaj¹c minusik,bo to tak jak w ¿yciu nietaktem jest komuœ powiedzieÌ,¿e nisko oceniamy to co mówi,czyli ¿e jest g³upi.
Teoretycznie i w praktyce powinniœmy d¹¿yÌ do tego,abyœmy wzajemnie siê szanowali i nie oceniali minusikami wartoœci naszej wypowiedzi a wprowadzanie znaczków mo¿e wywo³aÌ negatywne emocje i dodatkowo skonfliktowaÌ towarzystwo.
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 22, 2009, 16:25:37 » |
|
TeÂż myÂślĂŞ Âże to nie wniesie nic dobrego
|
|
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 22, 2009, 16:30:12 » |
|
to nie fotka.pl Âżeby siĂŞ oceniaĂŚ
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 22, 2009, 16:31:17 » |
|
pomys³ z³y, ¿eby nie powiedzieÌ g³upi! nie sprawdzi siê - ludzie bêd¹ siê teraz na wzajem oceniaÌ wobec sympatii osbistych a to nic ciekawego bo wszyscy siê tutaj mniej lub bardziej nie luibimy jak widaÌ - przyk³ad wiadomo, ¿e dam artqowi minus tak jak on mi bo to silna pokusa a ma³o ma to wspólnego z jego reputacj¹! wiem, ze minusa dali mi blad i arteq K³amiesz bezczelnie ch³opcze i znowu wychodzi tutaj Twoja ma³ostkowoœÌ, jak i kolejny dowód na to, ¿e to co przedstawiasz jako prawdê wcale ni¹ nie jest. Zapewniam, ¿e nie da³em i nie zamierzam daÌ Ci zarówno "plusa" jak i "minusa" - mo¿esz poprosiÌ adminów o podgl¹d i sam siê o tym przekonasz. To, ¿e sam wielokrotnie da³eœ dowody na kierowanie siê w dyskusji uprzedzeniami nie oznacza to automatycznie, ¿e wszyscy tak siê zachowuj¹. Pomys³ z ocenami jest dla mnie praktycznie neutralny, nie mam nic przeciwko, ale te¿ nie uwa¿am, ¿e wprowadzi znaczn¹ poprawê jakoœciow¹. Z minusów nie bêdê korzysta³ bo dla mnie takie rozwi¹zanie jest zbyt ubogie i anonimowe - je¿eli mam coœ do zarzucenia komuœ to chcê powiedzieÌ wprost i dodatkowo uzasadniÌ. napisa³em 1000 postów a mam reputacjê -2 - ¿a³osne! nie z mojej strony ale z waszej  jak mo¿na mieÌ reputacjê -2 siedz¹c na forum od 3 lat ponad i robi¹c coœ dla PROJEKTU CHEOPS, pisz¹c ci¹gle COŒ DLA INNYCH BEZINTERESOWNIE  P.S. usniêcie moich 13 postów te¿ jest ¿a³osnym posuniêciem - widaÌ tutaj panuje NFO - New Forum Order Oczywistym jest, ¿e oceny widoczne na tym forum bêd¹ odzwierciedleniem ocen naszej postawy na tym forum i nie bêd¹ wbijane do dowodów osobistych. Wiêc nie ma co p³akaÌ i narzekaÌ przesadnie. Od nas zale¿y czy w ogóle bêdziemy oceniali a je¿eli tak to czy w sposób mo¿liwie obiektywny - to sprawa ka¿dego z nas i naszego sumienia. Nie wiem równie¿ dlaczego mia³bym siê z³oœciÌ na kogoœ za minusa skoro tak mnie postrzega - nie zamierzam odmawiaÌ komukolwiek prawa do oceny. Pisz¹c na forum automatycznie siê na to godzê. Nie rozumiem dlaczego tak trudna mia³aby byÌ do prze³kniêcia negatywna ocena moich postów? Nie jest dla mnie równie¿ zrozumia³ym dlaczego ktokolwiek mia³by mieÌ na tym forum wiêksze prawa ze wzglêdu na wiêksz¹ ilosÌ postów. Czy móg³byœ mi wyt³umaczyÌ dlaczego ja np. mia³bym w zwi¹zku z liczb¹ postów wiêksze prawa ni¿. np. Wiki czy _Laguna? Czy naprawdê iloœÌ ma automatycznie wyznaczaÌ jakoœÌ? Nie wydaje mi siê... Dlaczego tylko Ty podnosisz larum o usuniêcie kilku postów które by³y spamem/offtopem. Zwa¿, ¿e nikt inny nie ma zastrze¿eù co do tego, ¿e ich usuniêcie by³o po prostu porz¹dkiem?
|
|
|
|
|
|
|
Hans Olo
Gość
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 22, 2009, 17:58:24 » |
|
Reputacja to poprostu dobry motywator do pisania na temat i jak "ludŸ do ludzia", a sraj¹ na sam¹ myœl ci, którzy wiedz¹, ¿e czasami o pare s³ów za du¿o nasmarowali. A ¿e ktoœ napisa³ 1000 postów? Jakie to ma znaczenie?
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 22, 2009, 18:04:28 » |
|
ale po co to  odp: Reputacja oceni styl wypowiedzi danego użytkownika oraz jej jakość. To proste. Ponadto będę czasem dodawał ujemne punkty ludziom, którzy łamią Regulamin, ale nie aż tak mocno żeby dostać bana. Punkty dodatnie mogą też być dodatkowo dodawane gratisowo, np. za pracę na rzecz Forum. Jak dla mnie trochę dziwne jest pytanie "po co?". Wskaźnik reputacji, jest wskaźnikiem reputacji. Jest tym, co oznacza: http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2574055Tak samo jak jest wskaźnik ilości wiadomości, itp. napisałem 1000 postów a mam reputację -2 - żałosne! nie z mojej strony ale z waszej  Bo reputacja nie jest zależna od ilości postów, tylko od ich jakości. Można mieć tylko 60 postów, a reputację +10
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 18:05:44 wysłane przez tom1ek »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 22, 2009, 18:41:00 » |
|
popeÂłniasz tom1ek WIELKI BÂŁÂĄD!!! a zapÂłacisz za to rozpieprzeniem TWOJEGO forum - nie wiem czy wiecie ale to jest NIE OFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS jak podaje strona oficjalna pod linkiem...
cĂłz to juÂż wasz problem - forum osiÂągnĂŞÂło DNO - a ja na dno nie idĂŞ ale w gĂłrĂŞ...
tom1ek - dla nas TWOJE zachowanie jest DZIWNE - to Twoje forum czy NASZE WSPĂLNE?! - NAM (osobom, ktĂłre siĂŞ wpisaÂły jako przeciwnicy takiego pomysÂłu!) siĂŞ to nie podoba a Ty swoje...
rzadko kiedy moÂżna powiedzieĂŚ o adminie, Âże to co robi...
ehh, szkoda s³ów...
718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 18:43:27 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marzec 22, 2009, 18:47:00 » |
|
kapÂłanie.. spokojnie..  jak ty siĂŞ zawsze nakrĂŞcasz.. poÂżyjemy, zobaczymy jak to bĂŞdzie z tym nowym wynalazkiem. po co zaraz te emocje?
|
|
|
|
|
|
|
wiki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marzec 22, 2009, 18:54:41 » |
|
Ja od siebie powiem,¿e nie przy³¹czê siê do negatywnej oceny znaczkiem wartoœci wypowiedzi któregokolwiek z forumowiczów przyznaj¹c minusik,bo to tak jak w ¿yciu nietaktem jest komuœ powiedzieÌ,¿e nisko oceniamy to co mówi,czyli ¿e jest g³upi.
Teoretycznie i w praktyce powinniœmy d¹¿yÌ do tego,abyœmy wzajemnie siê szanowali i nie oceniali minusikami wartoœci naszej wypowiedzi a wprowadzanie znaczków mo¿e wywo³aÌ negatywne emocje i dodatkowo skonfliktowaÌ towarzystwo. uwa¿am tak samo  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
|
|
MichaÂł
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marzec 22, 2009, 19:17:25 » |
|
no to moÂże ankieta, tudzieÂż referendum?
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marzec 22, 2009, 19:26:19 » |
|
System Ciekawy ale ma ogromn¹ wadê. Pamiêtam jak na forum chyba Infry te¿ takie coœ jest napisa³em jednego posta i dosta³em od razu minusa za to ¿e komuœ siê nie podoba³o ¿e napisa³em coœ co mog³o wnieœÌ ciekawe informacje do dyskusji?
Gdzie tu sprawiedliwoœÌ.
Nowi uÂżytkownicy bĂŞdÂą od razu piĂŞtnowani i tak samo bĂŞdzie z zwolennikami i przeciwnikami PCh.
I wÂłaÂśnie dlatego na foum INFRY jak siĂŞ nie mylĂŞ juÂż nie zaglÂądam.
Ale jak chcecie sobie wbijaÌ nó¿ w plecy wasza strata.
Pozdro Mora
PS: WidzĂŞ Âże mam -1 ciekawe za co? Niech zgadnĂŞ jestem przeciwnikiem PCH!
Dodatkowo powiem Âże mnie juÂż na tym forum nie zobaczycie bo nie da siĂŞ prowadziĂŚ tutaj rozmowy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 19:29:06 wysłane przez Mora »
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marzec 22, 2009, 19:33:13 » |
|
System Ciekawy ale ma ogromn¹ wadê. Pamiêtam jak na forum chyba Infry te¿ takie coœ jest napisa³em jednego posta i dosta³em od razu minusa za to ¿e komuœ siê nie podoba³o ¿e napisa³em coœ co mog³o wnieœÌ ciekawe informacje do dyskusji?
Gdzie tu sprawiedliwoœÌ.
Nowi uÂżytkownicy bĂŞdÂą od razu piĂŞtnowani i tak samo bĂŞdzie z zwolennikami i przeciwnikami PCh.
I wÂłaÂśnie dlatego na foum INFRY jak siĂŞ nie mylĂŞ juÂż nie zaglÂądam.
Ale jak chcecie sobie wbijaÌ nó¿ w plecy wasza strata.
Pozdro Mora
PS: WidzĂŞ Âże mam -1 ciekawe za co? Niech zgadnĂŞ jestem przeciwnikiem PCH!
Dodatkowo powiem Âże mnie juÂż na tym forum nie zobaczycie bo nie da siĂŞ prowadziĂŚ tutaj rozmowy.
zaskoczê sam siebie - to gwóŸdz do trumny NIE OFICJALNEGO FORUM PCH - zgadzam siê z Mor¹! a i nie da³em Ci minusa - jakoœ nie mia³em takie potrzeby - ja mam DWA - widzê, ¿e jestem mocnym zwolennikiem wiêc - co za debilizmy, ¿al.pl i tyle  te¿ tu nie bêdê ju¿ zagl¹³daÌ czêsto bo siê tutaj nie da prowadziÌ rozmowy, bany za pó³ darmo, do d... z tak¹ robot¹!!! a ocenzurowanie mojego bannera i adresu strony - s³ów mi zabrak³o, ¿eby okreœliÌ takie coœ... 718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 19:34:48 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marzec 22, 2009, 19:44:08 » |
|
pomysÂł zÂły, Âżeby nie powiedzieĂŚ gÂłupi! nie sprawdzi siĂŞ - ludzie bĂŞdÂą siĂŞ teraz na wzajem oceniaĂŚ wobec sympatii osbistych a to nic ciekawego bo wszyscy siĂŞ tutaj mniej lub bardziej nie luibimy jak widaĂŚ - przykÂład wiadomo, Âże dam artqowi minus tak jak on mi bo to silna pokusa a maÂło ma to wspĂłlnego z jego reputacjÂą! napisaÂłem 1000 postĂłw a mam reputacjĂŞ -2 - ÂżaÂłosne! nie z mojej strony ale z waszej  jak moÂżna mieĂŚ reputacjĂŞ -2 siedzÂąc na forum od 3 lat ponad i robiÂąc coÂś dla PROJEKTU CHEOPS, piszÂąc ciÂągle COÂŚ DLA INNYCH BEZINTERESOWNIE  pomysÂł wybitnie chybiony - merytorycznie i neutralnie POTĂPIAM!!! cytujÂąc hoolsĂłw - "CHWDP - tylko BĂłg moÂże nas oceniaĂŚ", to nie pÂłytkie ale prawdziwe, a takie coÂś wprowadzaĂŚ na TAKIM forum - iÂście katolickie zagranie - "wierni teraz bĂŞdÂą oceniaĂŚ ksiĂŞÂży" P.S. usniĂŞcie moich 13 postĂłw teÂż jest ÂżaÂłosnym posuniĂŞciem - widaĂŚ tutaj panuje NFO - New Forum Order  718' MoÂżna, jeden masz odemnie za twoje zachowanie, ublizanie innym, personalnie czy tez bezosobowo, naruszajÂąc czyjes wartoÂści religijne. Poza tym twoje kompleksy, ktore prĂłbujesz zakryĂŚ butÂą i chĂŞciÂą przewodzenia obojĂŞtnie gdzie i obojĂŞtnie na jakim polu, najlepiej na kaÂżdym. mysle ze nie jest to twoja wina a wartosci i poczucia wlasnej wartosci (ktore na silĂŞ prĂłbujesz wszystkim wmĂłwiĂŚ) ktĂłre w ciebie wpojono a co najwaÂżniejsze oszukujesz samego siebie. Nie docierajÂą do ciebie proÂśby innych ludzi, chcesz isc do celu po trupach, a cel ten jest conajmniej ulotny. Do dzisiaj nie otrzymalem odpowiedzi na pytanie (powtĂłrzone 2 razy) kto daÂł ci prawo i pewnoœÌ Âże twoja interpretacja jest wlasciwa, prawdziwa i jedyna? niestety nie otrzymalem odpowiedzi. Brak u ciebie szacunku dla samego siebie co okazujesz poprzez brak szacunku do innych ludzi i ich przekonaĂą. Nie potrafisz przyznac sie do bledu, nawet jezeli wierokrotnie tobie przedstawiono dowody. Ty potrzebujesz aplauzu. Nawet teraz nie potrafisz przyj¹Ì z pochylona glowÂą ze sÂą dwie osoby, ktĂłrym nie odpowiada twoje zachowanie,, conajmniej dwie, dwie ktĂłre siĂŞ jasno okreÂśliÂły. Wyrzucasz twoje wielkie zaÂługi dla PCH i za co cie tak naprawde ci ludzie nie lubiÂą? przeciez tyle dla nich zrobiÂłes. Twoj atak na forum to juz zagranie dziecka z piaskownicy, myslisz ze my jestesmy tutaj dla tego ze to forum jest oficjalne. lub nieoficjalne?? ja jestem tutaj dla ludzi, madrych ludzi zeby ich posÂłuchac i poczytac co maja ciekawego do powiedzenia, takich jak Janusz, Dariusz, Rafaela, tene, michaÂł czy kiara (chociaz to dla mnie zupeÂłnie inny tor myslenia) i wielu wielu innych, ktĂłrzy szukajÂą, znajdujÂą i dziela siĂŞ swoimi informacjami nie kreujÂąc siebie na przywodcĂłw i mĂŞczennikĂłw Âświata. MyÂślĂŞ ze i tak nie zrozumiesz tego co napisaÂłem, chociaz mam nadziejĂŞ ze siĂŞ mylĂŞ i coÂś do ciebie dotrze. (chociaz wiele razy nie dotarÂło)
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marzec 22, 2009, 19:50:42 » |
|
po za KiarÂą tutaj nie ma ciekawych ludzi JUÂŻ - a z niÂą wolĂŞ pogadaĂŚ na gadu!
to tyle...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Kiara
Gość
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marzec 22, 2009, 19:53:42 » |
|
Ja tez nikogo oceniala plusami i minusami nie bede. Najlepiej niech kaxdy sam siebie oceni robiac sobie wieczorem 5 minutowa refleksje. Przed samym soba nie ukryje nieczystych intecji. A doskonaly , , trafiony , czy tez prawdziwy? to byc moga oceny na dany momet za chwile moga byc juz nie aktualne. Tak wiec po co to? Czemu ma sluzyc? Wyzywaniu sie niedowartosciowanych i sfrustrowanych userow, ktorych jedyne posty to ocena innych? Tak naprawde nie wiem co to ma oceniac i w jakim celu  Kiara 
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 19:56:26 wysłane przez Kiara »
|
|
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Marzec 22, 2009, 19:54:17 » |
|
no to jest takie cos jak usun konto, przeciez na sile ani ciebie ani mnie (ani nikogo innego) nikt tu nie trzyma
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marzec 22, 2009, 20:18:05 » |
|
no to moÂże ankieta, tudzieÂż referendum?
poczekamy trochĂŞ i zrobiĂŞ ankietĂŞ zresztÂą tak chciaÂłem zrobiĂŚ, napisaÂłem Âże to wprowadzam eksperymentalnie
|
|
|
|
|
|
|
|