kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Marzec 22, 2009, 20:33:15 » |
|
Ale siĂŞ porobiÂło niemiÂło.
JeÂśli bĂŞdziemy siĂŞ oceniaĂŚ i na naszej wizytĂłwce bĂŞdzie to zapisywane,to niczego dobrego to nie przyniesie.
A wrêcz na jakoœÌ forum niekorzystnie moze wp³yn¹Ì.
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Marzec 22, 2009, 20:40:48 » |
|
boisz sie?? czy wstydzisz?? Bo ja nie. ja nic nie widze zdroznego w tym, oprocz tego ze nie mogĂŞ juz zmienic zdania, gdy ludzie sie zmienia, ktos moze oceniac moje wyppowiedzi jako malowartosciowe, nic nie wnoszace do tematu, i jezeli bedzie tego wiekszosc to o czyms swiadczy. swiadczy to o tym ze musze sie poduczyc i poczytac troche ksiazek, jezeli chce sie wypowiadac na jakis temat
|
|
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #27 : Marzec 22, 2009, 20:46:24 » |
|
albo czasem dla kogoÂś moÂże byĂŚ wyraÂźnym sygnaÂłem Âże musi siĂŞ nauczyĂŚ dobrych manier itp. a dla kogoÂś innego, Âże wszystko jest ok, przynajmniej w opinii innych, bo dotychczas mogÂłeÂś tylko spojrzeĂŚ na to samemu
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #28 : Marzec 22, 2009, 21:19:38 » |
|
Bojê siê za Ciebie byÌ morze kolego Bladzie,¿e kiedyœ wstyd Ci Twoje wyst¹pienia przynieœÌ mog¹.
PozwĂłl,Âże zacytujĂŞ fragment Twojej wypowiedzi sprzed godziny powiedzmy,ktĂłra Âświadczy,Âże faktycznie Ty masz jaja i siĂŞ niczego nie wstydzisz i powiem Ci,Âże ciĂŞÂżko o bardziej wdupowÂłazowy tekst a w efekcie pĂłby wymuszania ludzkiej wdziĂŞcznoÂści na niektĂłrych wymienionych forumowiczach.
Cytat Blada: "Twoj atak na forum to juz zagranie dziecka z piaskownicy, myslisz ze my jestesmy tutaj dla tego ze to forum jest oficjalne. lub nieoficjalne?? ja jestem tutaj dla ludzi, madrych ludzi zeby ich posÂłuchac i poczytac co maja ciekawego do powiedzenia, takich jak Janusz, Dariusz, Rafaela, tene, michaÂł czy kiara (chociaz to dla mnie zupeÂłnie inny tor myslenia) i wielu wielu innych, ktĂłrzy szukajÂą, znajdujÂą i dziela siĂŞ swoimi informacjami nie kreujÂąc siebie na przywodcĂłw i mĂŞczennikĂłw Âświata."
Wymienione przez Ciebie osoby zostaj¹ przez Ciebie postawione w g³upiej sytuacji,bo niezrêcznie jest postrzegaÌ kogoœ w z³ym œwietle,kto m¹droœÌ twoj¹ og³asza.
Dlatego jestem przeciwny punktowaniu wypowiedzi,gdyÂż od manipulacji siĂŞ nie uciekniemy.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 22, 2009, 21:22:20 wysłane przez kot »
|
|
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Marzec 22, 2009, 21:38:58 » |
|
powiem ci w tajemnicy, tylko nie mow nikomu bo bede mial ze 30 minusĂłw, jak sie o tym dowiedzÂą. Reputacja jest anonimowa i nikt nie musi sie przed nikim przed tym tlumaczyc, dlaczego tak a nie inaczej, chyba ze chce. Ale wierzĂŞ Âże nikomu nie zdradzisz tej tajemnicy.
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #30 : Marzec 22, 2009, 21:57:46 » |
|
Ja nikomu nie powiem ale tu chodzi o to,Âże Ty sam siĂŞ dekonspirujesz.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Marzec 22, 2009, 21:58:44 » |
|
NIEOFICJALNE FORUM PROJEKTU CHEOPS = (NIE) ÂŚWIĂTA SPOWIEDÂŹ teraz kaÂżdy wyznaje swoje grzechy i winy i siĂŞ tÂłumaczy ale jazda  a ksiÂądz tom1ek to czyta i daje pokutĂŞ albo nie - ban albo nie (bez urazy)  cĂłz, ciekawe zajawisko... P.S. daÂłem Morze plusa mimo, Âże przez niego dostaÂłem bana i nie jest mi z nim po drodze - fajnie nie?! 718'
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Gość
|
 |
« Odpowiedz #32 : Marzec 22, 2009, 22:29:05 » |
|
Tom1ek, "tHotalnie"  zezowata próba 9doœwiadczenie). OdpóœÌ to sobie i niech pozostanie jak by³o.
|
|
|
|
|
|
|
Mora
Gość
|
 |
« Odpowiedz #33 : Marzec 22, 2009, 23:49:54 » |
|
Dopowiem jeszcze jednÂą rzecz to jest anonimowe to tym bardziej pogarsza sytuacje.
Ocenianie za co?
Ludzie nie sÂą obiektywni na tym forum. Ja nikomu minusa i plusa nie daÂłem a o kasacji konta to ja zdecyduje...
Nawet jak ktoÂś bĂŞdzie pisaÂł mÂądrze a drugiemu siĂŞ to nie bĂŞdzie podobaÂło to ten dostanie minusa i co? i nagle siĂŞ uzbiera takich 20 minusĂłw i dobrze wiecie o czym mĂłwiĂŞ doprowadzi to do tego Âże nawet osoby ktĂłry zachowujÂą kulturĂŞ itd. bĂŞdÂą mieĂŚ minusowÂą reputacjĂŞ a na dodatek jak ktoÂś to zobaczy to pomyÂśli a co nie bĂŞdĂŞ kolesia czytaÂł przecieÂż ma tyle minusĂłw.
Pozdro
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #34 : Marzec 23, 2009, 00:19:03 » |
|
Na przykÂład tak,jak mĂłwisz Mora.
A mo¿e byÌ tak,¿e jak nie lubiê Blada(Bladzie-wcale tak nie jest,bo wiem,¿e prywatnie niejeden browarek w przyjemnoœci moglibyœmy wydudlaÌ),to co miesi¹c ka¿dego pierwszego minusik mu strzelê,bo dopiek³ mi cholernik strasznie w zesz³ym tygodniu i co miesi¹c temu,temu,temu,tej,temu i tej bêdê miusem sprawiedliwoœÌ czyni³.
JeÂśli wÂątek wymierzania sprawiedliwoÂści plusikowo-minusikowej nas interesuje,to jest to znakomity pomysÂł.
Mi³oœÌ i braterstwo zakwitnie wœród nas,wyci¹gnie niczym ssak œlinê z jamy pacjenta nasze "zalety",co byÌ mo¿e niechcian¹ prawdê o nas samych nam uœwiadomi,jak bardzo nienawidzimy siebie.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Marzec 23, 2009, 00:36:28 » |
|
oceniac mozna co ponad 700 godzin wiec mozna miec duzo minusow od tej samej osoby w przeciagu dluzszego czasu!
THOTALNA poraÂżka...
718'
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #36 : Marzec 23, 2009, 01:21:28 » |
|
KapÂłanie718.
Nie co 700 godzin,tylko raz w miesiÂącu.
PrzecieÂż wyznaczenie tak wielkiej iloÂści godzin byÂłoby Âśmieszne,mimo,Âże jest rĂłwnoznaczne.
MoÂżna byÂłoby wyznaczyĂŚ termin w sekundach ale to nie zwalnia z myÂślenia.
|
|
|
|
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #37 : Marzec 23, 2009, 01:23:20 » |
|
mysle ze to jest tylko wasz dziwny zreszta punkt widzenia. Pewnie oceniacie po tym co wy byscie zrobili albo po tym co planujecie  Zobaczcie ile do tego czasu minusow? to sa wypaczone plany i przewidywania. a czemu nie mozna po miesiacu, kiedy widze poprawe i zaczely mnie interesowac tematy napisane przez np kot nie dac plusa? zlosliwa zemsta was panowie kiedys zje z butami, (nie wzialem twojej wypowiedzi personalnie  a nawet gdyby to bylo zgodnie z prawda to masz do tego prawo,, nie kazdego trzeba lubiec  ) oceniac mozna co ponad 700 godzin wiec mozna miec duzo minusow od tej samej osoby w przeciagu dluzszego czasu!
THOTALNA poraÂżka...
718'
wszystko zalezy od ciebie, nie wierze w taka ot sobie zabawe w klikanie minusikow, przez wiekszosc spoleczenstwa forumowego.
|
|
|
|
|
|
|
Thotal
Gość
|
 |
« Odpowiedz #38 : Marzec 23, 2009, 01:32:45 » |
|
Widzê, ¿e ktoœ tu sobie moim nickiem gêbê wyciera  Powiem Wam tak, dyskusja na temat punktowania wypowiedzi kr¹¿y wokó³ postawy na NIE. Ci którzy lubi¹ wypowiadaÌ siê na NIE, doskonale wiedz¹ jaki mam stosunek do ci¹g³ej destrukcji, wyszukiwania b³êdów, drêczenia swoich "ofiar" i pastwienia siê psychicznego. Moim skromnym zdaniem cz³owiek Nowej Ery powinien byÌ ukierunkowany na TAK. Dlatego wnioskujê - ocena zawsze powinna byÌ na TAK. Jeœli mam odmienne zdanie, to poprostu "olewam" i nie mówiê nic. W ten sposób, nikt nie bêdzie musia³ mieÌ wyrzutów sumienia, ¿e pisze niemi³e, destrukcyjne teksty, ale za to bêdzie mia³ wyraŸne t³o w stosunku do ludzi z wiêkszym poparciem i uznaniem przez innych forumowiczów. Informacja o iloœci plusów powinna znaleŸÌ siê przy nicku, ¿eby adwersa¿ wiedzia³ ¿e ma do czynienia z kimœ, przez wielu uhonorowanym i docenianym. Pozdrawiam - Thotal
|
|
|
|
|
|
|
kot
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Marzec 23, 2009, 01:33:42 » |
|
WÂłaÂśnie Bladzie chodzi mi o to,aby nie byÂło tego,co niektĂłrzy przewidujÂą.I nie jest waÂżne ktĂłrzy sÂą tacy gÂłupi,tylko waÂżne jest to aby takich sytuacji nie byÂło.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #40 : Marzec 23, 2009, 07:00:13 » |
|
pĂłki co jest 5 do 2 dla NAS - tych przewciw "reputacji", te 2 w ankiecie to na bank tom1ek i hans olo - oni sÂą za co widaĂŚ z wypowiedzi...
718'
|
|
|
|
|
|
|
muszin
Gość
|
 |
« Odpowiedz #41 : Marzec 23, 2009, 07:14:57 » |
|
A ja mam takie pytanie na niektĂłrych forach jest taka opcja pomĂłgÂł ileÂś razy wiĂŞc bĂŞdzie widaĂŚ kto jest pomocny na forum a nie bĂŞdzie konfliktĂłw z minusami, wedÂług mnie tak powinno byĂŚ ok i co najwaÂżniejsze kaÂżdy powinnien mĂłgÂł to daĂŚ 
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
 |
« Odpowiedz #42 : Marzec 23, 2009, 12:53:14 » |
|
nie wiem czy na DARMOWYM FORUM jest taka mo¿liwoœÌ - to nie phpBB ale jakiœ inny system forum, na starym cheops.fora.pl by³o phpbb2 i by³o ³atwo - jednak na forach darmowych nie ma siê dostêpu to plików z rozszerzeniem .php wiêc lipa bo nie ma jak tego modyfikowaÌ a to co piszesz muszin wymaga modyfikacji i wklejania kodu skryptu to wielu plików miêdzy innymi config.php...
P.S. - aktualizowaÂłem stronĂŞ - dziaÂł Archiwum - zostawiÂłem Âświadectwo tego czego dokonaÂłem, moÂże ktoÂś teraz zrozumie lepiej to wszystko...
718'
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2009, 13:14:54 wysłane przez KapÂłan 718 »
|
|
|
|
|
Blad
Gość
|
 |
« Odpowiedz #43 : Marzec 23, 2009, 14:57:59 » |
|
A ja mam takie pytanie na niektórych forach jest taka opcja pomóg³ ileœ razy wiêc bêdzie widaÌ kto jest pomocny na forum a nie bêdzie konfliktów z minusami, wed³ug mnie tak powinno byÌ ok i co najwa¿niejsze ka¿dy powinnien móg³ to daÌ  Dok³adnie o to chodzi, muszin to s¹ tylko s³owa, ktore mozna zamieniÌ, jest to mo¿liwe na tym forum. Uj¹³eœ dok³adnie sens tego o co w tym chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
Tenebrael
Gość
|
 |
« Odpowiedz #44 : Marzec 23, 2009, 16:27:43 » |
|
Ja jestem przeciw. Chocia¿ gdyby by³a te¿ opcja: "jest mi to obojêtne", to bym j¹ zaznaczy³  Myœlê, ¿e oceny albo siê przyjm¹, ale bêd¹ bardziej wyrazem sympatii/antypatii u¿ytkowników do siebie (czyli nie spe³ni¹ swojego za³o¿enia), albo po prostu ludzie to, mówi¹c krótko, olej¹. Mo¿na by to lekko zmieniÌ na jedynie mo¿liwoœÌ dawania plusa osobie, jeœli uwa¿am, ze zas³uguje, a pomin¹Ì minusy. By³oby nieco lepiej. Chocia¿ ju¿ widzê, jak to ocenianie doprowadzi do sytuacji, kiedy ktoœ, nie maj¹c argumentów (albo po prostu szukaj¹c kolejnego) napisze: "A co Ty tam wiesz, mnie 9 na 10 osób ocenia pozytywnie, wiêc wiem, co mówiê, a Ty masz tylko 3/10 pozytywnych!" Innymi s³owy, inicjatywa dobra, ale raczej stosowna do utopijnego spo³eczeùstwa.
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2009, 16:33:37 wysłane przez Tenebrael »
|
|
|
|
|
tom1ek
 GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
 |
« Odpowiedz #45 : Marzec 23, 2009, 21:37:05 » |
|
ankietę zamykam i temat też, reputacji nie będzie, ale będzie za to coś innego... szczegóły wkrótce. Regulamin forum zostanie też gruntownie znowelizowany. Już niedługo.
pozdrawiam
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2009, 21:37:21 wysłane przez tom1ek »
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych 
|
|
|
|