Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 08:16:33

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nowy Regulamin i pf  (Przeczytany 75057 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« : Marzec 23, 2009, 23:39:14 »

Forum ma od dziś nowy Regulamin, doszła też opcja pf:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2100.0

Każdy użytkownik jest zobowiązany do zapozna się z tym Regulaminem. Rejestrując się na Forum automatycznie akceptujesz ten Regulamin. Jeśli się z nim nie zgadzasz, usuń swoje konto.
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2009, 23:39:47 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #1 : Marzec 24, 2009, 02:31:37 »

obóz koncentacyjny zrobi³e¶ z tego forum (III rzesza mia³a podobne metody co do zydów!) - wielu ludziom siê to nie spodoba, ja jestem pierwszy!

718'
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #2 : Marzec 24, 2009, 07:43:20 »

obóz koncentacyjny zrobiłeś z tego forum (III rzesza miała podobne metody co do zydów!) - wielu ludziom się to nie spodoba, ja jestem pierwszy!

718'
taaa... ty jesteś pierwszy, który łamał już tu wiele panujących zasad, na wiele sposobów
wątpię, czy akurat twoja opinia w tej kwestii będzie dla mnie bardzo istotna
Każdy użytkownik jest zobowiązany do zapoznania się z poniższym Regulaminem. Rejestrując się na Forum automatycznie akceptujesz ten Regulamin. Jeśli się z nim nie zgadzasz, usuń swoje konto.

Regulamin bardzo jasno i konkretnie określa, co na forum jest dozwolone, a co nie. Żeby nie było niedomówień. Wcześniej i tak panowały takie same zasady, nic się nie zmieniło, tylko w regulaminie nie było to tak jasno określone.

Chciałem jeszcze powiedzieć wszystkim, że doszły 2 nowe punkty:
Konta użytkowników nielogujących się na Forum od co najmniej 3 miesięcy będą automatycznie usuwane.
Moderatorzy są zobowiązani poinformować użytkowników jeśli odejmują im pf, używając Prywatnej Wiadomości.
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 08:47:13 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #3 : Marzec 24, 2009, 12:14:50 »

obóz koncentacyjny zrobi³e¶ z tego forum (III rzesza mia³a podobne metody co do zydów!) - wielu ludziom siê to nie spodoba, ja jestem pierwszy!
Mi natomaist mocno siê nie podoba Twoje pieniactwo i bezczelno¶æ. S³ów mi brakuje. Wszelka krytyka - tak, chamskie l¿enie - zdecydowanie nie. Jak mo¿na czynno¶ci polegaj±ce na trzymaniu porz±dku na forum, czynienia informacji/regulaminu bardziej czytelnym porównywaæ do bandyckiego mordowania bezbronnych ludzi?! Jak mo¿na w tym kontek¶cie porównywaæ moda do kapo czy te¿ ss-mana?!
Zdecydowanie nie czujê siê przez ¿adnego z modów/adminów ponio¿any czy te¿ traktowany bandycko.

Uwa¿am, ¿e ju¿ najwy¿szy czas ¿eby 718 poniós³ odpowiedzialno¶æ za l¿enie którego cyklicznie dopuszcza siê na tym forum. Zdecydowanie przyda mu siê kube³ zimnej wody na g³owê. Powinien w koñcu nauczyæ siê chocia¿ minimum kultury.
Dlatego niniejszym oficjalnie wnioskujê do modów/adminów o karê porz±dkow± dla 718.
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #4 : Marzec 24, 2009, 12:40:08 »

Mi bardzo podoba siê ten nowy regulamin - jest przede wszystkim konkretny. Przyznawanie punktów równie¿ wydaje siê o wiele odpowiedniejsze ani¿eli te nieszczêsne punkty reputacji..

wniosek: jestem na TAK  Afro

tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #5 : Marzec 24, 2009, 14:15:59 »

~Kapłanie 718, przypomnę ci teraz, że kiedyś zarzucałeś innym krytykowanie ciebie ogólnikami, bez podania konkretnych argumentów.

Zatem zapraszam i NALEGAM, napisz teraz ty KONKRETNIE, które punkty nowego Regulaminu ci się nie podobają i dlaczego. Nie tylko ogólnie, że ci coś nie pasuje, ale które KONKRETNIE punkty ci nie pasują i z jakiego powodu.

Czekam.
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 14:17:14 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #6 : Marzec 24, 2009, 14:51:15 »

jest nie ciekawy, sorry ale nie mam czasu na dyskusje, to strata czasu bo i tak to TY tutaj rz±dzisz...

ogólnie nowy regulamin jest kiepski a ten który stworzy³ STOLO na pierwszym oficjalnym forum by³ dobry!

napiszê co¶ jednak - podpad³e¶ mi BARDZO! usuniêciem i KATOLICKIM OCENZUROWANIEM adresu mojejk strony, my¶la³em, ¿e to forum jest inne, nie nadajesz siê absolutnie na admina, STOLO by³ 718 razy lepszy, nie bêdê przeklinaæ - ale zachowujesz siê jak katol!

do diab³a z tak± inkwizycj±, rozumiem gdybym reklamowa³ stronê o CZYMKOLWIEK ale to by³o bezpo¶rednio o PCH - nie wierzysz? wejd¼ na stronê oficjaln± i zobacz sobie PARTNERZY - zdradzê w tajemnicy, ¿e JA tam tego nie zamie¶ci³em...

718'
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 15:08:50 wys³ane przez Kap³an 718 » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #7 : Marzec 24, 2009, 16:01:14 »

PRZEGI¡£E¦ TOMEK!!! to jest cenzura jak za ¶redniowiecza - my¶lisz, ¿e to, ¿e zrobi³e¶ w ¿a³osny sposób t± cenzurê i gdy zapiszê Buzia na k³ódkê Buzia na k³ódkê Buziak Buzia na k³ódkê Buzia na k³ódkê to wychodz± jakie¶ emotki (dzieci siê tak bawi±), lepiej siê czujesz? pomaga Ci to w czym¶, jeste¶ wy¿ej bo jeste¶ adminem? zrobi³e¶ sobie bloga o 2012 a ja stronê od zera, ca³y kod pisany w htmlu plus skrypt CSS...

P R O J E K T     7 1 8

nie pozdrawiam,
718'

-1pf, kilka postów z rzêdu
tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 08:25:45 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #8 : Marzec 24, 2009, 16:03:09 »

Kap³anie nie bardzo Ciê rozumiem co Admin ocenzurowa³?

Jakie s³owo kryje siê pod tymi emotami?

Kap³anie Ty sam sobie usun±³e¶ sygnaturê?
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 16:04:07 wys³ane przez Mora » Zapisane
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #9 : Marzec 24, 2009, 16:36:14 »

tutaj panuje taka cenzura, że szkoda gadać - katolik.pl ma mniejszą  Szok

otóz pod tymi emotkami kryje się napis p r o j e k t  7 1 8 jak się pisze łącznie to wychodzi Buzia na k³ódkê Buzia na k³ódkê Buziak Buzia na k³ódkê Buzia na k³ódkê

to słowo zakazane - ostrzegam! wielkii inkwizytor tom1ek za to was ukara, nie wolno używać tutaj słowa Buzia na k³ódkê Buzia na k³ódkê Buziak Buzia na k³ódkê Buzia na k³ódkê, bo to jest zakazane słowo, co za szczyt... powstrzymałem się!

nie Mora, tom1ek ją perfidnie ocenzurował umieszczając tam idiotyczne emotki ośmieszając się tym samym jako admin - wiele ludzi się z niego teraz śmieje   Z³y

dzięki za solidarność i miłe PW kilku osobom...

P.S. jeżeli dostanę bana to wiecie za co - za ujawnienie perfidnego zachowania admina!

teraz się będę podpisywacć inaczej, żeby tom1ek mnie nie ocenzurował!

#*#^@#&^@(*@#^@&*&@#*(@*^%$@#^*@(

ŻAŁOSNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 08:40:35 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #10 : Marzec 24, 2009, 16:58:15 »

kap³anie, wiesz ¿e sobie zas³u¿y³e¶ na cenzurê, przez zaspamowanie wieeelu tematów, tu jest wiêcej o tym:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg25290#msg25290
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=791.msg25283#msg25283

zrobi³e¶ sobie bloga o 2012 a ja stronê od zera, ca³y kod pisany w htmlu plus skrypt CSS

wow! naprawdê! ja nie mogê!!! ale¶ ty zdolny!
tak? takich okrzyków zachwytu oczekiwa³e¶?

to tak dla twojej informacji, HTML-a znam i CSS te¿, stronê pisa³em te¿ w kodzie HTML z u¿yciem CSS-u, dok³adnie jak ty. Nie masz siê czym chwaliæ. PHP i JavaScript te¿ znam, programujê te¿ w C++, znam te¿ SQL i wiele wiele tym podobnych rzeczy - w 1 klasie liceum mia³em ju¿ "szóstkê" z informatyki na koniec szko³y, bo zda³em ca³y materia³ z 1, 2 i 3 klasy. W 2 klasie zacz±³em ju¿ przerabiaæ materia³ ze studiów.
To tak dla twojej informacji, jakby¶ jeszcze chcia³ chwaliæ siê swoj± wiedz±, wy¶miewaj±c przy tym moj± - a przy okazji nie maj±c o niej ¿adnego pojêcia.

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #11 : Marzec 24, 2009, 17:02:28 »

napisa³em to tylko po to bo mi podpad³e¶ ocenzurowaniem KOKRETNIE TEGO! pisa³em ju¿ o tym jak wygl±da reklama a jak nie, to co ja zrobi³em nie by³o reklam± czego¶ z zewn±trz, nie reklamowa³em proszku do prania ani margaryny...

718'
Mora
Go¶æ
« Odpowiedz #12 : Marzec 24, 2009, 17:06:39 »

Kap³anie na to wychodzi ¿e sam sobie wbi³e¶ gwó¼d¼...
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #13 : Marzec 24, 2009, 17:15:44 »

poproszę więc o drugie -PFFFF

widać mściwy jesteś tom1ek - a admin ma być neutralny ale cóz....

a i oprócz tego dłubię we flashu aktualnie, a w 1997 zacząłem programować w turbo pascalu i assemblerze pod DOSem (jak windows 95 był unikalny i ciężko dostepny!), pod koniec lat 90 zajmowałem się raytracingiem na demoscenie, jestem znany jako Hoborg^grafika 3D i RAY - to tak apropo dokonań...

718'

-1pf, "proście a otrzymacie"  Afro
tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 08:31:48 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
zochna
Go¶æ
« Odpowiedz #14 : Marzec 24, 2009, 17:17:02 »

Muszê poinformowaæ,¿e komputer i internet mam od roku.Jestem w wieku emerytalnym i to FORUM
bardziej s³u¿y mi jako dodatek wiadomo¶ci do PCH. Nie umiem zak³adaæ nowych stron i w ogóle
jeszcze wielu rzeczy nie umiem- jak poruszaæ siê w internecie. Z tego powodu na moj± znacz±c± aktywno¶æ proszê nie liczyæ a je¶li pope³niê jakie¶ b³êdy ,proszê o wyrozumia³o¶æ.
                                                                Pozdrawiam     Zochna
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #15 : Marzec 24, 2009, 17:28:10 »

==edycja - tom1ek:

Kończymy offtop i wracamy do tematu!
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 19:17:25 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #16 : Marzec 24, 2009, 19:38:14 »

kolejna ma³a poprawka do Regulaminu, by³a ju¿ taka zasada w starym, ale zapomnia³em o niej w nowym, wiêc teraz dorzucam:
Pisz±c now± wiadomo¶æ nie za³±czaj do niej zbyt d³ugich tekstów z innego serwisu czy forum itp., wystarczy za³±czyæ link.

Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #17 : Marzec 24, 2009, 19:49:14 »

ja bym doda³ do regulaminu jeszcze taki punkt "zanim zarejestrujesz siê na forum zastanów siê trzy razy"

ostatni gasi ¶wiat³o...

718'

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 08:33:43 wys³ane przez tom1ek » Zapisane
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #18 : Marzec 24, 2009, 20:05:51 »

Tak Ci tu ¼le, piszczysz, narzekasz, stroisz fochy, tupiesz nog± jak ma³e dziecko, wró¿ysz upadek ale tak kurczowo siê trzymasz...
Tym bardziej, ¿e na swoim forum mo¿esz pisaæ co chcesz, ustalaæ zasady, hmmm... czy¿by brakowa³o Ci widzów przed którymi mo¿esz stroiæ piórka?
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #19 : Marzec 27, 2009, 16:04:11 »

Myslę, że dopisanie tych paru zdań usunie przyszłe nieporozumienia w odejmowaniu pf za łamanie Regulaminu:
Cytat: Regulamin
Moderatorzy są zobowiązani poinformować użytkowników jeśli odejmują im pf, używając Prywatnej Wiadomości. Powinni też w miarę możliwości dopisywać w postach za które odbierają pf, że to robią (chyba, że usuwają je do Śmietnika). Czyli np. dopisać innym kolorem w danej wiadomości: "-1pf, tom1ek". Po to aby użytkownik nie został ukarany za ten sam post przez kilku różnych moderatorów, którzy nie wiedzieli, że ktoś inny już wcześniej nałożył za ten post karę.
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2009, 16:07:09 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #20 : Marzec 28, 2009, 11:34:42 »

wywali³em to z regulaminu:
+1 pf - liczne twórcze i wiele wnosz±ce wypowiedzi do jakiego¶ warto¶ciowego tematu

po zastanowieniu, nie czujê siê kompetentny, ¿eby to oceniaæ - poza tym wszystkich wypowiedzi po prostu nie chce mi siê czytaæ Du¿y u¶miech

ta formu³ka zostaje:
+1 pf - za³o¿enie ciekawego/ambitnego/popularnego tematu na Forum
jak kto¶ za³o¿y temat, który dostanie przynajmniej 50 odpowiedzi, dostanie +1pf. Pod warunkiem, ¿e bêd± to odpowiedzi ró¿nych osób, a nie 2-3, które tylko sztucznie nakrêca³y dyskusjê, no i nie mo¿e byæ to temat w stylu: "spór: kap³an 718 vs arteq, tylko konkrety, ¿adnych bluzgów!" - itp.

Bober
Go¶æ
« Odpowiedz #21 : Kwiecieñ 17, 2009, 11:58:02 »

zatem ja spe³niam wymogi +1pf za: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=783.0  Jêzyk

A tak wogóle, to zg³aszam swoj± chêæ do rozdzielania punktów +pf ...mam czas na czytanie U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 12:03:38 wys³ane przez Bober » Zapisane
tom1ek

Gadu³a

yeah! ;)

« Odpowiedz #22 : Kwiecieñ 17, 2009, 12:40:04 »

niestety, "prawo nie działa wstecz"
a twój temat został założony, kiedy obowiązywał jeszcze stary regulamin, w którym nie było wzmianki o PF
+1pf tylko dla tematów założonych po wejściu w życie nowego regulaminu forum

A tak wogóle, to zgłaszam swoją chęć do rozdzielania punktów +pf ...mam czas na czytanie U¶miech

nie potrzeba, po prostu patrzę czy temat ma już 50 odpowiedzi, a później przeglądam, czy jest OK i sprawa załatwiona - chwila czasu i po robocie U¶miech
« Ostatnia zmiana: Kwiecieñ 17, 2009, 12:40:32 wys³ane przez tom1ek » Zapisane

Bober
Go¶æ
« Odpowiedz #23 : Kwiecieñ 17, 2009, 12:56:15 »

U¶miech Wiesz Tomcio ...my¶la³am ¿e jeste¶ tak zajêty "udupianiem" Kap³ana ¿e ju¿ dla Nas dobrych istot na forum zabraknie Ci czasu  Mrugniêcie

Oczywi¶cie K sobie na to sam zapracowa³  Du¿y u¶miech
Micha³
Go¶æ
« Odpowiedz #24 : Maj 21, 2009, 21:48:03 »

Nie wiem o co chodzi ale wchodzê przed chwil± na forum i mam mo¿liwo¶æ dawania ujemnych PF - dlaczego?
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: