Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 07, 2025, 14:38:08

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowy Regulamin i pf  (Przeczytany 78333 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tom1ek

GaduÂła

Punkty Forum (pf): 47

yeah! ;)

« : Marzec 23, 2009, 23:39:14 »

Forum ma od dziś nowy Regulamin, doszła też opcja pf:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=2100.0

Każdy użytkownik jest zobowiązany do zapozna się z tym Regulaminem. Rejestrując się na Forum automatycznie akceptujesz ten Regulamin. Jeśli się z nim nie zgadzasz, usuń swoje konto.
« Ostatnia zmiana: Marzec 23, 2009, 23:39:47 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #1 : Marzec 24, 2009, 02:31:37 »

obĂłz koncentacyjny zrobiÂłeÂś z tego forum (III rzesza miaÂła podobne metody co do zydĂłw!) - wielu ludziom siĂŞ to nie spodoba, ja jestem pierwszy!

718'
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #2 : Marzec 24, 2009, 07:43:20 »

obóz koncentacyjny zrobiłeś z tego forum (III rzesza miała podobne metody co do zydów!) - wielu ludziom się to nie spodoba, ja jestem pierwszy!

718'
taaa... ty jesteś pierwszy, który łamał już tu wiele panujących zasad, na wiele sposobów
wątpię, czy akurat twoja opinia w tej kwestii będzie dla mnie bardzo istotna
Każdy użytkownik jest zobowiązany do zapoznania się z poniższym Regulaminem. Rejestrując się na Forum automatycznie akceptujesz ten Regulamin. Jeśli się z nim nie zgadzasz, usuń swoje konto.

Regulamin bardzo jasno i konkretnie określa, co na forum jest dozwolone, a co nie. Żeby nie było niedomówień. Wcześniej i tak panowały takie same zasady, nic się nie zmieniło, tylko w regulaminie nie było to tak jasno określone.

Chciałem jeszcze powiedzieć wszystkim, że doszły 2 nowe punkty:
Konta użytkowników nielogujących się na Forum od co najmniej 3 miesięcy będą automatycznie usuwane.
Moderatorzy są zobowiązani poinformować użytkowników jeśli odejmują im pf, używając Prywatnej Wiadomości.
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 08:47:13 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych UÂśmiech
arteq
Gość
« Odpowiedz #3 : Marzec 24, 2009, 12:14:50 »

obĂłz koncentacyjny zrobiÂłeÂś z tego forum (III rzesza miaÂła podobne metody co do zydĂłw!) - wielu ludziom siĂŞ to nie spodoba, ja jestem pierwszy!
Mi natomaist mocno siê nie podoba Twoje pieniactwo i bezczelnoœÌ. S³ów mi brakuje. Wszelka krytyka - tak, chamskie l¿enie - zdecydowanie nie. Jak mo¿na czynnoœci polegaj¹ce na trzymaniu porz¹dku na forum, czynienia informacji/regulaminu bardziej czytelnym porównywaÌ do bandyckiego mordowania bezbronnych ludzi?! Jak mo¿na w tym kontekœcie porównywaÌ moda do kapo czy te¿ ss-mana?!
Zdecydowanie nie czujĂŞ siĂŞ przez Âżadnego z modĂłw/adminĂłw ponioÂżany czy teÂż traktowany bandycko.

Uwa¿am, ¿e ju¿ najwy¿szy czas ¿eby 718 poniós³ odpowiedzialnoœÌ za l¿enie którego cyklicznie dopuszcza siê na tym forum. Zdecydowanie przyda mu siê kube³ zimnej wody na g³owê. Powinien w koùcu nauczyÌ siê chocia¿ minimum kultury.
Dlatego niniejszym oficjalnie wnioskujĂŞ do modĂłw/adminĂłw o karĂŞ porzÂądkowÂą dla 718.
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #4 : Marzec 24, 2009, 12:40:08 »

Mi bardzo podoba siĂŞ ten nowy regulamin - jest przede wszystkim konkretny. Przyznawanie punktĂłw rĂłwnieÂż wydaje siĂŞ o wiele odpowiedniejsze aniÂżeli te nieszczĂŞsne punkty reputacji..

wniosek: jestem na TAK  Afro

tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #5 : Marzec 24, 2009, 14:15:59 »

~Kapłanie 718, przypomnę ci teraz, że kiedyś zarzucałeś innym krytykowanie ciebie ogólnikami, bez podania konkretnych argumentów.

Zatem zapraszam i NALEGAM, napisz teraz ty KONKRETNIE, które punkty nowego Regulaminu ci się nie podobają i dlaczego. Nie tylko ogólnie, że ci coś nie pasuje, ale które KONKRETNIE punkty ci nie pasują i z jakiego powodu.

Czekam.
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 14:17:14 wysłane przez tom1ek » Zapisane

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #6 : Marzec 24, 2009, 14:51:15 »

jest nie ciekawy, sorry ale nie mam czasu na dyskusje, to strata czasu bo i tak to TY tutaj rzÂądzisz...

ogĂłlnie nowy regulamin jest kiepski a ten ktĂłry stworzyÂł STOLO na pierwszym oficjalnym forum byÂł dobry!

napiszĂŞ coÂś jednak - podpadÂłeÂś mi BARDZO! usuniĂŞciem i KATOLICKIM OCENZUROWANIEM adresu mojejk strony, myÂślaÂłem, Âże to forum jest inne, nie nadajesz siĂŞ absolutnie na admina, STOLO byÂł 718 razy lepszy, nie bĂŞdĂŞ przeklinaĂŚ - ale zachowujesz siĂŞ jak katol!

do diabÂła z takÂą inkwizycjÂą, rozumiem gdybym reklamowaÂł stronĂŞ o CZYMKOLWIEK ale to byÂło bezpoÂśrednio o PCH - nie wierzysz? wejdÂź na stronĂŞ oficjalnÂą i zobacz sobie PARTNERZY - zdradzĂŞ w tajemnicy, Âże JA tam tego nie zamieÂściÂłem...

718'
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 15:08:50 wysłane przez KapÂłan 718 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #7 : Marzec 24, 2009, 16:01:14 »

PRZEGI¥£EŒ TOMEK!!! to jest cenzura jak za œredniowiecza - myœlisz, ¿e to, ¿e zrobi³eœ w ¿a³osny sposób t¹ cenzurê i gdy zapiszê Buzia na k³ódkê Buzia na k³ódkê Buziak Buzia na k³ódkê Buzia na k³ódkê to wychodz¹ jakieœ emotki (dzieci siê tak bawi¹), lepiej siê czujesz? pomaga Ci to w czymœ, jesteœ wy¿ej bo jesteœ adminem? zrobi³eœ sobie bloga o 2012 a ja stronê od zera, ca³y kod pisany w htmlu plus skrypt CSS...

P R O J E K T     7 1 8

nie pozdrawiam,
718'

-1pf, kilka postĂłw z rzĂŞdu
tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 08:25:45 wysłane przez tom1ek » Zapisane
Mora
Gość
« Odpowiedz #8 : Marzec 24, 2009, 16:03:09 »

KapÂłanie nie bardzo CiĂŞ rozumiem co Admin ocenzurowaÂł?

Jakie sÂłowo kryje siĂŞ pod tymi emotami?

Kap³anie Ty sam sobie usun¹³eœ sygnaturê?
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 16:04:07 wysłane przez Mora » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #9 : Marzec 24, 2009, 16:36:14 »

tutaj panuje taka cenzura, że szkoda gadać - katolik.pl ma mniejszą  Szok

otóz pod tymi emotkami kryje się napis p r o j e k t  7 1 8 jak się pisze łącznie to wychodzi Buzia na k³ódkĂŞ Buzia na k³ódkĂŞ Buziak Buzia na k³ódkĂŞ Buzia na k³ódkĂŞ

to słowo zakazane - ostrzegam! wielkii inkwizytor tom1ek za to was ukara, nie wolno używać tutaj słowa Buzia na k³ódkĂŞ Buzia na k³ódkĂŞ Buziak Buzia na k³ódkĂŞ Buzia na k³ódkĂŞ, bo to jest zakazane słowo, co za szczyt... powstrzymałem się!

nie Mora, tom1ek ją perfidnie ocenzurował umieszczając tam idiotyczne emotki ośmieszając się tym samym jako admin - wiele ludzi się z niego teraz śmieje   ZÂły

dzięki za solidarność i miłe PW kilku osobom...

P.S. jeżeli dostanę bana to wiecie za co - za ujawnienie perfidnego zachowania admina!

teraz się będę podpisywacć inaczej, żeby tom1ek mnie nie ocenzurował!

#*#^@#&^@(*@#^@&*&@#*(@*^%$@#^*@(

ŻAŁOSNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 08:40:35 wysłane przez tom1ek » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #10 : Marzec 24, 2009, 16:58:15 »

kapÂłanie, wiesz Âże sobie zasÂłuÂżyÂłeÂś na cenzurĂŞ, przez zaspamowanie wieeelu tematĂłw, tu jest wiĂŞcej o tym:
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=790.msg25290#msg25290
http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=791.msg25283#msg25283

zrobiÂłeÂś sobie bloga o 2012 a ja stronĂŞ od zera, caÂły kod pisany w htmlu plus skrypt CSS

wow! naprawdĂŞ! ja nie mogĂŞ!!! aleÂś ty zdolny!
tak? takich okrzykĂłw zachwytu oczekiwaÂłeÂś?

to tak dla twojej informacji, HTML-a znam i CSS te¿, stronê pisa³em te¿ w kodzie HTML z u¿yciem CSS-u, dok³adnie jak ty. Nie masz siê czym chwaliÌ. PHP i JavaScript te¿ znam, programujê te¿ w C++, znam te¿ SQL i wiele wiele tym podobnych rzeczy - w 1 klasie liceum mia³em ju¿ "szóstkê" z informatyki na koniec szko³y, bo zda³em ca³y materia³ z 1, 2 i 3 klasy. W 2 klasie zacz¹³em ju¿ przerabiaÌ materia³ ze studiów.
To tak dla twojej informacji, jakbyÂś jeszcze chciaÂł chwaliĂŚ siĂŞ swojÂą wiedzÂą, wyÂśmiewajÂąc przy tym mojÂą - a przy okazji nie majÂąc o niej Âżadnego pojĂŞcia.

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #11 : Marzec 24, 2009, 17:02:28 »

napisaÂłem to tylko po to bo mi podpadÂłeÂś ocenzurowaniem KOKRETNIE TEGO! pisaÂłem juÂż o tym jak wyglÂąda reklama a jak nie, to co ja zrobiÂłem nie byÂło reklamÂą czegoÂś z zewnÂątrz, nie reklamowaÂłem proszku do prania ani margaryny...

718'
Mora
Gość
« Odpowiedz #12 : Marzec 24, 2009, 17:06:39 »

Kap³anie na to wychodzi ¿e sam sobie wbi³eœ gwóŸdŸ...
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #13 : Marzec 24, 2009, 17:15:44 »

poproszę więc o drugie -PFFFF

widać mściwy jesteś tom1ek - a admin ma być neutralny ale cóz....

a i oprócz tego dłubię we flashu aktualnie, a w 1997 zacząłem programować w turbo pascalu i assemblerze pod DOSem (jak windows 95 był unikalny i ciężko dostepny!), pod koniec lat 90 zajmowałem się raytracingiem na demoscenie, jestem znany jako Hoborg^grafika 3D i RAY - to tak apropo dokonań...

718'

-1pf, "proście a otrzymacie"  Afro
tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 08:31:48 wysłane przez tom1ek » Zapisane
zochna
Gość
« Odpowiedz #14 : Marzec 24, 2009, 17:17:02 »

MuszĂŞ poinformowaĂŚ,Âże komputer i internet mam od roku.Jestem w wieku emerytalnym i to FORUM
bardziej sÂłuÂży mi jako dodatek wiadomoÂści do PCH. Nie umiem zakÂładaĂŚ nowych stron i w ogĂłle
jeszcze wielu rzeczy nie umiem- jak poruszaÌ siê w internecie. Z tego powodu na moj¹ znacz¹c¹ aktywnoœÌ proszê nie liczyÌ a jeœli pope³niê jakieœ b³êdy ,proszê o wyrozumia³oœÌ.
                                                                Pozdrawiam     Zochna
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #15 : Marzec 24, 2009, 17:28:10 »

==edycja - tom1ek:

Kończymy offtop i wracamy do tematu!
« Ostatnia zmiana: Marzec 24, 2009, 19:17:25 wysłane przez tom1ek » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #16 : Marzec 24, 2009, 19:38:14 »

kolejna maÂła poprawka do Regulaminu, byÂła juÂż taka zasada w starym, ale zapomniaÂłem o niej w nowym, wiĂŞc teraz dorzucam:
Pisz¹c now¹ wiadomoœÌ nie za³¹czaj do niej zbyt d³ugich tekstów z innego serwisu czy forum itp., wystarczy za³¹czyÌ link.

KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #17 : Marzec 24, 2009, 19:49:14 »

ja bym dodaÂł do regulaminu jeszcze taki punkt "zanim zarejestrujesz siĂŞ na forum zastanĂłw siĂŞ trzy razy"

ostatni gasi ÂświatÂło...

718'

-1pf, tom1ek
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 08:33:43 wysłane przez tom1ek » Zapisane
arteq
Gość
« Odpowiedz #18 : Marzec 24, 2009, 20:05:51 »

Tak Ci tu Ÿle, piszczysz, narzekasz, stroisz fochy, tupiesz nog¹ jak ma³e dziecko, wró¿ysz upadek ale tak kurczowo siê trzymasz...
Tym bardziej, Âże na swoim forum moÂżesz pisaĂŚ co chcesz, ustalaĂŚ zasady, hmmm... czyÂżby brakowaÂło Ci widzĂłw przed ktĂłrymi moÂżesz stroiĂŚ piĂłrka?
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #19 : Marzec 27, 2009, 16:04:11 »

Myslę, że dopisanie tych paru zdań usunie przyszłe nieporozumienia w odejmowaniu pf za łamanie Regulaminu:
Cytat: Regulamin
Moderatorzy są zobowiązani poinformować użytkowników jeśli odejmują im pf, używając Prywatnej Wiadomości. Powinni też w miarę możliwości dopisywać w postach za które odbierają pf, że to robią (chyba, że usuwają je do Śmietnika). Czyli np. dopisać innym kolorem w danej wiadomości: "-1pf, tom1ek". Po to aby użytkownik nie został ukarany za ten sam post przez kilku różnych moderatorów, którzy nie wiedzieli, że ktoś inny już wcześniej nałożył za ten post karę.
« Ostatnia zmiana: Marzec 27, 2009, 16:07:09 wysłane przez tom1ek » Zapisane

tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #20 : Marzec 28, 2009, 11:34:42 »

wywaliÂłem to z regulaminu:
+1 pf - liczne twĂłrcze i wiele wnoszÂące wypowiedzi do jakiegoÂś wartoÂściowego tematu

po zastanowieniu, nie czujĂŞ siĂŞ kompetentny, Âżeby to oceniaĂŚ - poza tym wszystkich wypowiedzi po prostu nie chce mi siĂŞ czytaĂŚ DuÂży uÂśmiech

ta formuÂłka zostaje:
+1 pf - zaÂłoÂżenie ciekawego/ambitnego/popularnego tematu na Forum
jak ktoœ za³o¿y temat, który dostanie przynajmniej 50 odpowiedzi, dostanie +1pf. Pod warunkiem, ¿e bêd¹ to odpowiedzi ró¿nych osób, a nie 2-3, które tylko sztucznie nakrêca³y dyskusjê, no i nie mo¿e byÌ to temat w stylu: "spór: kap³an 718 vs arteq, tylko konkrety, ¿adnych bluzgów!" - itp.

Bober
Gość
« Odpowiedz #21 : Kwiecień 17, 2009, 11:58:02 »

zatem ja speÂłniam wymogi +1pf za: http://www.cheops.darmowefora.pl/index.php?topic=783.0  JĂŞzyk

A tak wogĂłle, to zgÂłaszam swojÂą chĂŞĂŚ do rozdzielania punktĂłw +pf ...mam czas na czytanie UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 12:03:38 wysłane przez Bober » Zapisane
tom1ek

GaduÂła

yeah! ;)

« Odpowiedz #22 : Kwiecień 17, 2009, 12:40:04 »

niestety, "prawo nie działa wstecz"
a twój temat został założony, kiedy obowiązywał jeszcze stary regulamin, w którym nie było wzmianki o PF
+1pf tylko dla tematów założonych po wejściu w życie nowego regulaminu forum

A tak wogóle, to zgłaszam swoją chęć do rozdzielania punktów +pf ...mam czas na czytanie UÂśmiech

nie potrzeba, po prostu patrzę czy temat ma już 50 odpowiedzi, a później przeglądam, czy jest OK i sprawa załatwiona - chwila czasu i po robocie UÂśmiech
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 12:40:32 wysłane przez tom1ek » Zapisane

Bober
Gość
« Odpowiedz #23 : Kwiecień 17, 2009, 12:56:15 »

UÂśmiech Wiesz Tomcio ...myÂślaÂłam Âże jesteÂś tak zajĂŞty "udupianiem" KapÂłana Âże juÂż dla Nas dobrych istot na forum zabraknie Ci czasu  MrugniĂŞcie

OczywiÂście K sobie na to sam zapracowaÂł  DuÂży uÂśmiech
MichaÂł
Gość
« Odpowiedz #24 : Maj 21, 2009, 21:48:03 »

Nie wiem o co chodzi ale wchodzê przed chwil¹ na forum i mam mo¿liwoœÌ dawania ujemnych PF - dlaczego?
Strony: [1] 2 3 4 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: