Niezale¿ne Forum Projektu Cheops Niezale¿ne Forum Projektu Cheops
Aktualno¶ci:

*
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj. Grudzieñ 22, 2024, 20:01:51

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 |   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Nowy Regulamin i pf  (Przeczytany 75201 razy)
0 u¿ytkowników i 2 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
tom1ek

Gadu³a

Punkty Forum (pf): 47

P³eæ: Mê¿czyzna
Wiadomo¶ci: 946

yeah! ;)

« Odpowiedz #25 : Maj 24, 2009, 14:04:30 »

Nie wiem o co chodzi ale wchodzê przed chwil± na forum i mam mo¿liwo¶æ dawania ujemnych PF - dlaczego?

ju¿ nie
dziex za info

Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze nale¿y do mnie. Pozdrawiam starych znajomych U¶miech
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #26 : Pa¼dziernik 17, 2009, 13:26:55 »

Witaj Mora. Ostatnimi czasy zmieni³o siê na forum. Mo¿esz spokojnie l¿yæ i kl±æ - gdy ju¿ bêdziesz o krok od wyrzucenia z forum zostanie Ci wszytko darowane. Wiem, wiem - nie ma takiego zapisu w regulaminie ale jest praktykowane.
Nie mogê Ci obiecaæ, ze bêdê popiera³ takie zachowania, ale gdy wystarczaj±co siê "zas³uzysz" to w my¶l równo¶ci forumowiczów bêdê walczy³ o darowanie Ci przewinieñ.
Aha, dobrze jest za³apaæ siê do "przyjació³ królika". Je¿eli jeste¶ ciekawy jak to zrobiæ mogê udzieliæ kilku wskazówek.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #27 : Pa¼dziernik 17, 2009, 16:42:22 »

jak to powiedzia³ Burak Obama

CHANGE... YES, WE CAN!

U¶miech
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #28 : Pa¼dziernik 17, 2009, 18:03:52 »

Pytanie do admina
Skoro by³a amnestia na forum to czy nie powinna obj±æ wszystkich?
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #29 : Pa¼dziernik 17, 2009, 18:38:15 »

nie wszyscy zostali bez zasadnie bardzo poszkodowani z tego co wiem...

718'
Mobius
Go¶æ
« Odpowiedz #30 : Pa¼dziernik 17, 2009, 19:06:45 »

¯eby by³o sprawiedliwie wszystkie liczniki powinni zostaæ wyzerowane,tym bardziej ¿e wci±¿ maj± minusy, osoby które zawsze wypowiada³y siê ¿e tak powiem w spokojniejszym tonie.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #31 : Pa¼dziernik 17, 2009, 19:59:44 »

Sukcesywnie wszystkim kasujê minusy.

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #32 : Pa¼dziernik 17, 2009, 20:29:58 »

Jak mówi³em, w pierwszej kolejno¶ci amnesti± zostan± objêci "przyjaciele królika" - jak teraz wyra¼nie widaæ, na tym forum s± równi i równiejsi. Jak widaæ teraz regulamin bêdzie tworzony aby usprawiedliwiaæ czyny, a nie czyniæ zgodnie z regulaminem.
Proponujê aby ka¿dy sobie notowa³ ile mia³ minusów i w ramach Sprawiedliwego i równego traktowania d±¿y³ do tego aby mieæ mo¿liwo¶æ ³±cznego cofniêcia 47 pkt. Dlatego mo¿ecie ¶mia³o l¿yæ i wyklinaæ innych forumowiczów a¿ wykorzystacie wszystkie 47. Co najmniej do czasu a¿ Darek "sukcesywnie" = wybiórczo usunie ostatniej osobie punkty. ¦mia³o.

Pytanie: po co jest regulamin? lub: Czy regulamin jest dla wszystkich?
Torton
Go¶æ
« Odpowiedz #33 : Pa¼dziernik 17, 2009, 20:37:37 »

A jak przypomnê ¿e te PF to chyba dla picu jest i tyle. W sumie przydzielania karnych PF na tym forum to nie¼le sz³o tej w³adzy tutaj ale w tym ¿eby przydzielaæ punkty plusowe u¿ytkownikom to ju¿ tak ³atwo nie idzie.

Taki choæby Leszek i Janusz. Sporo informacji umie¶cili na tym forum i jak dla mnie wyró¿nili siê bardzo a co na to administracja? Nic. 1 PF dla Leszka, 2 PF dla Janusza. Do¶æ marne w porównaniu do tego co napisali.

W przypadku dawania minusów to raczej nikt z tym wielkich problemów niema...

Po prostu piêknie.

Val Dee
Go¶æ
« Odpowiedz #34 : Pa¼dziernik 17, 2009, 20:42:14 »

Zgadzam siê, ¿e z ocen± jest co¶ nie tak - z jednej strony amnestia - Enki jeden wie z jakiej okazji (chyba, ¿e z okazji... ¶wiêta Azji...) a z drugiej brak jakichkolwiek motywatorów w postaci punktów dodatkowych.
Ja wiem, ¿e forumowicze nie s± tu dla punkcików ale to trzeba by³o siê zastanowiæ nad tym przed ich wprowadzeniem.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 17, 2009, 20:42:29 wys³ane przez Val Dee » Zapisane
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Wiadomo¶ci: 6024

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #35 : Pa¼dziernik 17, 2009, 20:51:47 »

Jak mówi³em, w pierwszej kolejno¶ci amnesti± zostan± objêci "przyjaciele królika" - jak teraz wyra¼nie widaæ, na tym forum s± równi i równiejsi. Jak widaæ teraz regulamin bêdzie tworzony aby usprawiedliwiaæ czyny, a nie czyniæ zgodnie z regulaminem.
Proponujê aby ka¿dy sobie notowa³ ile mia³ minusów i w ramach Sprawiedliwego i równego traktowania d±¿y³ do tego aby mieæ mo¿liwo¶æ ³±cznego cofniêcia 47 pkt. Dlatego mo¿ecie ¶mia³o l¿yæ i wyklinaæ innych forumowiczów a¿ wykorzystacie wszystkie 47. Co najmniej do czasu a¿ Darek "sukcesywnie" = wybiórczo usunie ostatniej osobie punkty. ¦mia³o.

Pytanie: po co jest regulamin? lub: Czy regulamin jest dla wszystkich?

Nie czujê siê "króliczkiem", ale dziêki za ten tytu³, czy wyró¿nienie. Chyba zbyt du¿o "Pleyboja" (my¶lê ze poprawnie napisa³em tê nazwê) ogl±dasz.
Nie chcê przypinaæ nikomu nijakich etykiet, przezwisk, itp, choæ niesamowicie ci¶nie siê na "jêzyk" by tak± Ci przykleiæ.
Jeste¶ wybitnym przyk³adem katolickiego postrzegania ¶wiata. Powodzenia.
My¶lê, ze tym kasowaniem minusów uda mi siê definitywnie wymazaæ istnienie jakichkolwiek punktów, równie¿ z regulaminu. Konstytucje zmieniaj±, wiêc tym bardziej mo¿na dokonaæ ma³ych zmian w regulaminie forumowym.
Artku, je¶li tak lubisz siê czepiaæ, to proszê, na swoim podwórku masz o niebo wiêcej tematów do zaczepek ni¿ tu. To forum nie ma nic wspólnego z "chrze¶cijañsk±"/katolick± moralno¶ci± wiêc daruj sobie.
Raz jeszcze ¿yczê powodzenia i pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 17, 2009, 21:11:50 wys³ane przez Dariusz » Zapisane

Pozwól sobie byæ sob±, a innym byæ innymi.
Hans Olo
Go¶æ
« Odpowiedz #36 : Pa¼dziernik 17, 2009, 20:52:39 »

¯eby nie by³o. Admin nie da³ moderatorom (a przynajmniej nie mi) mo¿liwo¶ci dodawania punktów. Mam tylko opcjê "odejmij 1pf" i to wszystko. Na ró¿nych forach ró¿nie to dzia³a. Najczê¶ciej spotykam siê z %. Czyli ilo¶ci± kar, ale czêsto te¿ moder mo¿e karê usun±æ.
Kap³an 718
Go¶æ
« Odpowiedz #37 : Pa¼dziernik 17, 2009, 20:55:49 »

chcia³em zauwa¿yæ, ¿e ci co wprowadzili te pffff ju¿ nie s± na tym forum - a Dariusz (nowy admin) widzi to inaczej i to chyba tyle je¶li chodzi o wyja¶nienia...

718'
Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #38 : Pa¼dziernik 17, 2009, 21:09:43 »

U¶miech
Jak mówi³em, w pierwszej kolejno¶ci amnesti± zostan± objêci "przyjaciele królika" - jak teraz wyra¼nie widaæ, na tym forum s± równi i równiejsi. Jak widaæ teraz regulamin bêdzie tworzony aby usprawiedliwiaæ czyny, a nie czyniæ zgodnie z regulaminem
A czy to napawdê takie wa¿ne.....
S± tu ludzie na forum ,którzy twierdz± ,ze punkty by³y przyznawane nies³usznie.Dlaczego maja odejsc ludzie ,którzy s± wartosciowi.,którzy wnosz± na forum  wiedzê ,czasami wiedzê z któr± sie nie zgadzamy ...Jako¶ nikt siê nie upomina³ gdy by³y przyznawane  ujemne punkty w duzych ilosciach...Teraz mozemy obserwowac sytuacjê odwrotn±,kiedy to ludzie wobec których okazano zaufanie, zachowuja sie poprawnie..Ich zachowanie teraz sie poprawi³o ,nie wtedy kiedy byli zagro¿eni banem.Swiadczy to o tym ,ze poprostu znaleziono droge porozumienia z nimi ...To jest fajne...kiedy oni  zawiod± pok³adane w nich zaufanie ...protestujcie...Ale póki co jest jak jest i jest fajnie Chichot
Kazdy jest inny .Na jednego dzia³a kara ,na drugiego okazane zaufanie....Jednego 1 punkt karny przywo³a do porz±dku ,drugiego odrobina pok³adaneo w nim zaufania.Ja obserwujê ludzi ,którzy dostali ten kredyt.......i jak do tej pory ,,jest OK..My¶le ,ze nie zawiod±... U¶miech..Dla mnie nigdy cz³owiek nie jest do konca stracony....Trzeba tylko do niego dotrzeæ...Ja wiec jestem ..ZA.. Chichot Chichot
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #39 : Pa¼dziernik 17, 2009, 22:14:06 »

Nie punkty nie s± wa¿ne. Mo¿e ich nie byæ lub mog± byæ. Chodzi natomiast o uczciwo¶æ i równe traktowanie forumowiczów. Wiêc albo zdejmujemy WSZYSTKIE punkty albo kierujemy siê bli¿ej nieokre¶lonymi zasadami - my¶lê, ¿e to proste i uczciwe.

Darek nie wyje¿d¿aj mi tu z katolickim pojmowaniem ¶wiata. Zacznij od siebie. Powiedz wprost dlaczego taka a nie inna decyzja - o¶wieæ nas. Albo przyznaj siê uczciwie do swojej stronniczo¶ci, np. [przyk³ad/przypuszczenie]: 718 podoba mi siê bo ma negatywny stosunek do kk [podobnie jak ja=Darek] i st±d moja sympatia i pomoc w wyreklamowaniu siê z punktów, KTÓRE w my¶l REGULAMINU nadal obowi±zuj±.
Daruj sobie porównania do zmian konstytucji - bo nie ma tu ¿adnego wspólnego punktu. Konstytucja NIE STOSUJE praw które dopiero MOG¡ nast±piæ. Najpierw ZMIEÑcie regulamin, a potem zastosujcie tê zmianê wobec WSZYSTKICH forumowiczów [mnie mo¿e zostaæ] i nie otworzê gêby... boi wtedy bêdzie wszystko OK. Chyba, ¿e chcesz nam powiedzieæ, ¿e regulamin nie obowi±zuje tylko nadrzêdne jest Twoje widzi-mi-siê i pomys³y które MO¯E uwzglêdni regulamin w PRZYSZ£O¦CI.

Nie chcê przypinaæ nikomu nijakich etykiet, przezwisk, itp, choæ niesamowicie ci¶nie siê na "jêzyk" by tak± Ci przykleiæ.
¦mia³o, jest amnestia dla wybranych.

Jeste¶ wybitnym przyk³adem katolickiego postrzegania ¶wiata. Powodzenia.
O, czy¿by dlatego, ¿e apelujê o równo¶æ i sprawiedliwo¶æ. Czy¿by tak mocno zabola³o wytkniête kolesiostwo/niekonsekwencja? Bo chyba nie zamierzasz dyskutowaæ z tym ¿e widzimy tutaj ra¿±c± niekonsekwencjê i relatywno¶æ w podej¶ciu do forumowiczów.

Artku, je¶li tak lubisz siê czepiaæ, to proszê, na swoim podwórku masz o niebo wiêcej tematów do zaczepek ni¿ tu.
Nie wyje¿d¿aj mi tu z podwórkiem - bo forum nie ma w tym ograniczeñ. No chyba, ¿e znowu MA POJAWIÆ siê zapis który dopiero masz na my¶li a chcesz ju¿ w oparciu o niego rozliczaæ. Wiêc co najmniej do jego wpisania w regulamin daruj sobie.
I nie nazywaj tego zaczepkami - wykaza³em konkretne zdarzenie, popar³em konkretnymi dowodami/przyk³adami i wykaza³em, ¿e zachowanie jest sprzeczne z regulaminem forum - wiêc proszê o równie rzeczow± odpowied¼, a nie odsy³anie na jakie¶ podwórko.

To forum nie ma nic wspólnego z "chrze¶cijañsk±"/katolick± moralno¶ci± wiêc daruj sobie.
To akurat jest dla mnie czytelne - ¿e Twoje ostatnie zachowanie ma ma³o wspólnego z moralno¶ci± i etyk±, nie wspominaj±c o zwyczajnej uczciwo¶ci.
Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #40 : Pa¼dziernik 17, 2009, 22:29:52 »

U¶miech
Nie punkty nie s± wa¿ne. Mo¿e ich nie byæ lub mog± byæ. Chodzi natomiast o uczciwo¶æ i równe traktowanie forumowiczów. Wiêc albo zdejmujemy WSZYSTKIE punkty albo kierujemy siê bli¿ej nieokre¶lonymi zasadami - my¶lê, ¿e to proste i uczciwe.

Arteq...odpu¶æ..
Je¶li punkty nie s± wa¿ne to nie ciagnij tej sprawy ..wazne ,ze sa normalne wypowiedzi ludzi ,którzy docenili ten gest.Zaakceptuj ten fakt ,ze do kazdego trzeba inaczej podej¶æ.Przyzna³bym CI racjeê gdyby mimo darowania punktów ,na forum nie by³o zmiany.Zadzia³a³o to jednak.S± ludzie dla których kara to tylko przyczyna buntu..a nie przes³anka do zmiany.Je¶li co¶ bêdzie nie tak....zawsze bêdziesz móg³ powiedzieæ....A nie mówi³em....?
Ja jednak wierzê ze dobroci± mo¿na wiêcej zdzia³aæ... Chichot Chichot
Równe traktowanie nie zawsze dzia³a jak nalezy ,czasem trzeba sposobem..W ten sam sposób naprawia sie tylko maszyny...ludzie wymagaja indywidualnego traktowania...NIe cieszysz sie ,ze Kap³an z nikim nie zadziera na forum ...i jego wypowiedzi nikogo nie obrazaja..?.Co za znaczenie ma sposób w jaki to sie zadzia³o? Czy nie o to chodzi..? Chichot Chichot Chichot
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 17, 2009, 22:31:46 wys³ane przez Linda » Zapisane
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

P³eæ: Kobieta
Wiadomo¶ci: 3453

« Odpowiedz #41 : Pa¼dziernik 17, 2009, 22:51:33 »

Darek U¶miech Uwa¿am ze bardzo dobrze zrobi³es usuwaj±c punkty karne ,osobom które wyra¼nie wykaza³y skruchê i poprawê w zachowaniu.W³a¶nie od tego powiniene¶ zacz±æ urzêdowanie jako administrator.Nie przejmuj siê s³owami krytyki ,bo s± one nies³uszne.Popieram ciê w 100% .
Lindo bardzo trafnie i piênie napisa³a¶ to co i mnie przysz³o na mysl,wiêc nie bêdê siê powtarzaæ.
Powiem tylko ¿e zawsze chcia³am byæ króliczkiem Pleyboya  Du¿y u¶miech
Pozdrawiam ciê adminie  Chichot Twój króliczek Pleyboya  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Cool

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

Ksiêga Koheleta 3,1
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #42 : Pa¼dziernik 17, 2009, 22:55:19 »

Artqu, nie wiem czy w tym wirze pieniactwa zauwa¿y³e¶ post Dariusza, w którym pisze, ¿e sukcesywnie kasuje minusy?
Czy to z tym masz problem, ¿e nie od Ciebie rozpocz±³ kasowanie ujemnych punktów?
Ledwie Dariusz zacz±³ pe³niæ funkcjê Admina, a Ty nie mog³e¶ wytrzymaæ sekundy bez zrobienia awantury o............cokolwiek?
Czy wiêc Twoj± dewiz± jest :"Najwa¿niejsze, aby siê co¶ dzia³o"? Smutny Smutny Smutny
Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #43 : Pa¼dziernik 17, 2009, 22:58:48 »

U¶miech
Powiem tylko ¿e zawsze chcia³am byæ króliczkiem Pleyboya 
Pozdrawiam ciê adminie   Twój króliczek Pleyboya   

Oj Chanell ,Chanell,o tak odwagê to Ciê nie pos±dza³am....króliczek pleyboya...czy napewno o tym samym my¶limy... Chichot Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech

chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #44 : Pa¼dziernik 17, 2009, 23:08:39 »

U¶miech
Powiem tylko ¿e zawsze chcia³am byæ króliczkiem Pleyboya 
Pozdrawiam ciê adminie   Twój króliczek Pleyboya  

Oj Chanell ,Chanell,o tak odwagê to Ciê nie pos±dza³am....króliczek pleyboya...czy napewno o tym samym my¶limy... Chichot Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech

Ha ha ha Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech oczywi¶cie ¿e co¶ pokrêci³am (wypi³am za du¿o wina),przecie¿ chodzi³o o przyjació³ króliczka Du¿y u¶miech ale..... skoro ju¿ napisa³am ¿e chcia³abym byæ króliczkiem Pleyboya  to s³owa nie wycofujê bo to prawda Du¿y u¶miech a co mi tam Jêzyk   Wnisek ? nie mogê piæ Jêzyk

Ksiêga Koheleta 3,1
Linda
Go¶æ
« Odpowiedz #45 : Pa¼dziernik 17, 2009, 23:10:15 »

U¶miech
Artqu, nie wiem czy w tym wirze pieniactwa zauwa¿y³e¶ post Dariusza, w którym pisze, ¿e sukcesywnie kasuje minusy?
Czy to z tym masz problem, ¿e nie od Ciebie rozpocz±³ kasowanie ujemnych punktów?
Ledwie Dariusz zacz±³ pe³niæ funkcjê Admina, a Ty nie mog³e¶ wytrzymaæ sekundy bez zrobienia awantury o............cokolwiek?
Czy wiêc Twoj± dewiz± jest :"Najwa¿niejsze, aby siê co¶ dzia³o"? 

Zmasowany atak kobiet....Arteq dla ¶wiêtego spokoju pewnie odpusci....Ja bym tak zrobi³a gdybym by³a mezczyzn±...no cóz ...ale nie jestem.... Chichot Chichot Chichot
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #46 : Pa¼dziernik 17, 2009, 23:43:14 »

Darek U¶miech Uwa¿am ze bardzo dobrze zrobi³es usuwaj±c punkty karne ,osobom które wyra¼nie wykaza³y skruchê i poprawê w zachowaniu.
A które to? Bo chyba nie 718, który nie dalej jak 3 czy 4 dni temu zarobi³ kolejne ostrze¿enie. Hmmm... tak wygl±da skrucha?

Chyba zbyt du¿o "Pleyboja" (my¶lê ze poprawnie napisa³em tê nazwê) ogl±dasz.
2 razy pud³o, po pierwsze "playboya", po drugie - nie czytam i nie ogl±dam tego typu pism poniewa¿ uwa¿am, ¿e sprowadzj± kobiete wy³±cznie do cielesno¶ci.

Barbarax - sprecyzuj "sukcesywnie".

Aha, i nie znacie ca³o¶ci sprawy "punktów". Powód moich zastrze¿eñ wyra¼nie wyartyku³owa³em, pomimo tego Ty na si³ê chcesz przedstawiæ ¿e to zawi¶æ/zazdro¶æ. Wiêc daruj sobie "rozszyfrowywanie" moich dewiz. 
chanell

Maszyna do pisania...

« Odpowiedz #47 : Pa¼dziernik 17, 2009, 23:50:31 »

2 razy pud³o, po pierwsze "playboya", po drugie - nie czytam i nie ogl±dam tego typu pism poniewa¿ uwa¿am, ¿e sprowadzj± kobiete wy³±cznie do cielesno¶ci.

ja nie mogê to masakra jaka¶  Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech Du¿y u¶miech
« Ostatnia zmiana: Pa¼dziernik 17, 2009, 23:52:02 wys³ane przez chanell » Zapisane

Ksiêga Koheleta 3,1
Barbarax
Go¶æ
« Odpowiedz #48 : Pa¼dziernik 17, 2009, 23:52:56 »

Arteq, sukcesywnie to sukcesywnie, to znaczy, ¿e i do Ciebie kiedy¶ dojdzie. Mrugniêcie
arteq
Go¶æ
« Odpowiedz #49 : Pa¼dziernik 17, 2009, 23:58:17 »

Barbarax - dziêkujê, postojê. Sukcesywnie? A co to, musi ograniczyæ siê do kilku klikniêæ dziennie? Taki limit?

Chanell - brawo, jak rozumiem Tobie odpowiada takie przedstawienie kobiecej duszy i wra¿liwo¶ci.
Strony: 1 [2] 3 4 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: