tom1ek
GaduÂła
Punkty Forum (pf): 47
yeah! ;)
|
|
« Odpowiedz #25 : Maj 24, 2009, 14:04:30 » |
|
Nie wiem o co chodzi ale wchodzê przed chwil¹ na forum i mam mo¿liwoœÌ dawania ujemnych PF - dlaczego?
juÂż nie dziex za info
|
|
|
|
Konto na cheops4.org.pl o tym samym nicku i awatarze naleÂży do mnie. Pozdrawiam starych znajomych
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #26 : Październik 17, 2009, 13:26:55 » |
|
Witaj Mora. Ostatnimi czasy zmieni³o siê na forum. Mo¿esz spokojnie l¿yÌ i kl¹Ì - gdy ju¿ bêdziesz o krok od wyrzucenia z forum zostanie Ci wszytko darowane. Wiem, wiem - nie ma takiego zapisu w regulaminie ale jest praktykowane. Nie mogê Ci obiecaÌ, ze bêdê popiera³ takie zachowania, ale gdy wystarczaj¹co siê "zas³uzysz" to w myœl równoœci forumowiczów bêdê walczy³ o darowanie Ci przewinieù. Aha, dobrze jest za³apaÌ siê do "przyjació³ królika". Je¿eli jesteœ ciekawy jak to zrobiÌ mogê udzieliÌ kilku wskazówek.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #27 : Październik 17, 2009, 16:42:22 » |
|
jak to powiedziaÂł Burak Obama CHANGE... YES, WE CAN!
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
|
« Odpowiedz #28 : Październik 17, 2009, 18:03:52 » |
|
Pytanie do admina Skoro by³a amnestia na forum to czy nie powinna obj¹Ì wszystkich?
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #29 : Październik 17, 2009, 18:38:15 » |
|
nie wszyscy zostali bez zasadnie bardzo poszkodowani z tego co wiem...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Mobius
Gość
|
|
« Odpowiedz #30 : Październik 17, 2009, 19:06:45 » |
|
¯eby by³o sprawiedliwie wszystkie liczniki powinni zostaÌ wyzerowane,tym bardziej ¿e wci¹¿ maj¹ minusy, osoby które zawsze wypowiada³y siê ¿e tak powiem w spokojniejszym tonie.
|
|
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #31 : Październik 17, 2009, 19:59:44 » |
|
Sukcesywnie wszystkim kasujĂŞ minusy.
|
|
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #32 : Październik 17, 2009, 20:29:58 » |
|
Jak mówi³em, w pierwszej kolejnoœci amnesti¹ zostan¹ objêci "przyjaciele królika" - jak teraz wyraŸnie widaÌ, na tym forum s¹ równi i równiejsi. Jak widaÌ teraz regulamin bêdzie tworzony aby usprawiedliwiaÌ czyny, a nie czyniÌ zgodnie z regulaminem. Proponujê aby ka¿dy sobie notowa³ ile mia³ minusów i w ramach Sprawiedliwego i równego traktowania d¹¿y³ do tego aby mieÌ mo¿liwoœÌ ³¹cznego cofniêcia 47 pkt. Dlatego mo¿ecie œmia³o l¿yÌ i wyklinaÌ innych forumowiczów a¿ wykorzystacie wszystkie 47. Co najmniej do czasu a¿ Darek "sukcesywnie" = wybiórczo usunie ostatniej osobie punkty. Œmia³o.
Pytanie: po co jest regulamin? lub: Czy regulamin jest dla wszystkich?
|
|
|
|
|
|
|
Torton
Gość
|
|
« Odpowiedz #33 : Październik 17, 2009, 20:37:37 » |
|
A jak przypomnĂŞ Âże te PF to chyba dla picu jest i tyle. W sumie przydzielania karnych PF na tym forum to nieÂźle szÂło tej wÂładzy tutaj ale w tym Âżeby przydzielaĂŚ punkty plusowe uÂżytkownikom to juÂż tak Âłatwo nie idzie.
Taki choÌby Leszek i Janusz. Sporo informacji umieœcili na tym forum i jak dla mnie wyró¿nili siê bardzo a co na to administracja? Nic. 1 PF dla Leszka, 2 PF dla Janusza. DoœÌ marne w porównaniu do tego co napisali.
W przypadku dawania minusĂłw to raczej nikt z tym wielkich problemĂłw niema...
Po prostu piĂŞknie.
|
|
|
|
|
|
|
Val Dee
Gość
|
|
« Odpowiedz #34 : Październik 17, 2009, 20:42:14 » |
|
Zgadzam siĂŞ, Âże z ocenÂą jest coÂś nie tak - z jednej strony amnestia - Enki jeden wie z jakiej okazji (chyba, Âże z okazji... ÂświĂŞta Azji...) a z drugiej brak jakichkolwiek motywatorĂłw w postaci punktĂłw dodatkowych. Ja wiem, Âże forumowicze nie sÂą tu dla punkcikĂłw ale to trzeba byÂło siĂŞ zastanowiĂŚ nad tym przed ich wprowadzeniem.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2009, 20:42:29 wysłane przez Val Dee »
|
|
|
|
|
Dariusz
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 3
Email
|
|
« Odpowiedz #35 : Październik 17, 2009, 20:51:47 » |
|
Jak mówi³em, w pierwszej kolejnoœci amnesti¹ zostan¹ objêci "przyjaciele królika" - jak teraz wyraŸnie widaÌ, na tym forum s¹ równi i równiejsi. Jak widaÌ teraz regulamin bêdzie tworzony aby usprawiedliwiaÌ czyny, a nie czyniÌ zgodnie z regulaminem. Proponujê aby ka¿dy sobie notowa³ ile mia³ minusów i w ramach Sprawiedliwego i równego traktowania d¹¿y³ do tego aby mieÌ mo¿liwoœÌ ³¹cznego cofniêcia 47 pkt. Dlatego mo¿ecie œmia³o l¿yÌ i wyklinaÌ innych forumowiczów a¿ wykorzystacie wszystkie 47. Co najmniej do czasu a¿ Darek "sukcesywnie" = wybiórczo usunie ostatniej osobie punkty. Œmia³o.
Pytanie: po co jest regulamin? lub: Czy regulamin jest dla wszystkich?
Nie czujê siê "króliczkiem", ale dziêki za ten tytu³, czy wyró¿nienie. Chyba zbyt du¿o "Pleyboja" (myœlê ze poprawnie napisa³em tê nazwê) ogl¹dasz. Nie chcê przypinaÌ nikomu nijakich etykiet, przezwisk, itp, choÌ niesamowicie ciœnie siê na "jêzyk" by tak¹ Ci przykleiÌ. Jesteœ wybitnym przyk³adem katolickiego postrzegania œwiata. Powodzenia. Myœlê, ze tym kasowaniem minusów uda mi siê definitywnie wymazaÌ istnienie jakichkolwiek punktów, równie¿ z regulaminu. Konstytucje zmieniaj¹, wiêc tym bardziej mo¿na dokonaÌ ma³ych zmian w regulaminie forumowym. Artku, jeœli tak lubisz siê czepiaÌ, to proszê, na swoim podwórku masz o niebo wiêcej tematów do zaczepek ni¿ tu. To forum nie ma nic wspólnego z "chrzeœcijaùsk¹"/katolick¹ moralnoœci¹ wiêc daruj sobie. Raz jeszcze ¿yczê powodzenia i pozdrawiam.
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2009, 21:11:50 wysłane przez Dariusz »
|
|
PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
|
|
|
Hans Olo
Gość
|
|
« Odpowiedz #36 : Październik 17, 2009, 20:52:39 » |
|
¯eby nie by³o. Admin nie da³ moderatorom (a przynajmniej nie mi) mo¿liwoœci dodawania punktów. Mam tylko opcjê "odejmij 1pf" i to wszystko. Na ró¿nych forach ró¿nie to dzia³a. Najczêœciej spotykam siê z %. Czyli iloœci¹ kar, ale czêsto te¿ moder mo¿e karê usun¹Ì.
|
|
|
|
|
|
|
KapÂłan 718
Gość
|
|
« Odpowiedz #37 : Październik 17, 2009, 20:55:49 » |
|
chciaÂłem zauwaÂżyĂŚ, Âże ci co wprowadzili te pffff juÂż nie sÂą na tym forum - a Dariusz (nowy admin) widzi to inaczej i to chyba tyle jeÂśli chodzi o wyjaÂśnienia...
718'
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Gość
|
|
« Odpowiedz #38 : Październik 17, 2009, 21:09:43 » |
|
Jak mĂłwiÂłem, w pierwszej kolejnoÂści amnestiÂą zostanÂą objĂŞci "przyjaciele krĂłlika" - jak teraz wyraÂźnie widaĂŚ, na tym forum sÂą rĂłwni i rĂłwniejsi. Jak widaĂŚ teraz regulamin bĂŞdzie tworzony aby usprawiedliwiaĂŚ czyny, a nie czyniĂŚ zgodnie z regulaminem A czy to napawdĂŞ takie waÂżne..... SÂą tu ludzie na forum ,ktĂłrzy twierdzÂą ,ze punkty byÂły przyznawane niesÂłusznie.Dlaczego maja odejsc ludzie ,ktĂłrzy sÂą wartosciowi.,ktĂłrzy wnoszÂą na forum wiedzĂŞ ,czasami wiedzĂŞ z ktĂłrÂą sie nie zgadzamy ...JakoÂś nikt siĂŞ nie upominaÂł gdy byÂły przyznawane ujemne punkty w duzych ilosciach...Teraz mozemy obserwowac sytuacjĂŞ odwrotnÂą,kiedy to ludzie wobec ktĂłrych okazano zaufanie, zachowuja sie poprawnie..Ich zachowanie teraz sie poprawiÂło ,nie wtedy kiedy byli zagroÂżeni banem.Swiadczy to o tym ,ze poprostu znaleziono droge porozumienia z nimi ...To jest fajne...kiedy oni zawiodÂą pokÂładane w nich zaufanie ...protestujcie...Ale pĂłki co jest jak jest i jest fajnie Kazdy jest inny .Na jednego dziaÂła kara ,na drugiego okazane zaufanie....Jednego 1 punkt karny przywoÂła do porzÂądku ,drugiego odrobina pokÂładaneo w nim zaufania.Ja obserwujĂŞ ludzi ,ktĂłrzy dostali ten kredyt.......i jak do tej pory ,,jest OK..MyÂśle ,ze nie zawiodÂą... ..Dla mnie nigdy czÂłowiek nie jest do konca stracony....Trzeba tylko do niego dotrzeĂŚ...Ja wiec jestem ..ZA..
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #39 : Październik 17, 2009, 22:14:06 » |
|
Nie punkty nie sÂą waÂżne. MoÂże ich nie byĂŚ lub mogÂą byĂŚ. Chodzi natomiast o uczciwoœÌ i rĂłwne traktowanie forumowiczĂłw. WiĂŞc albo zdejmujemy WSZYSTKIE punkty albo kierujemy siĂŞ bliÂżej nieokreÂślonymi zasadami - myÂślĂŞ, Âże to proste i uczciwe. Darek nie wyjeÂżdÂżaj mi tu z katolickim pojmowaniem Âświata. Zacznij od siebie. Powiedz wprost dlaczego taka a nie inna decyzja - oÂświeĂŚ nas. Albo przyznaj siĂŞ uczciwie do swojej stronniczoÂści, np. [przykÂład/przypuszczenie]: 718 podoba mi siĂŞ bo ma negatywny stosunek do kk [podobnie jak ja=Darek] i stÂąd moja sympatia i pomoc w wyreklamowaniu siĂŞ z punktĂłw, KTĂRE w myÂśl REGULAMINU nadal obowiÂązujÂą. Daruj sobie porĂłwnania do zmian konstytucji - bo nie ma tu Âżadnego wspĂłlnego punktu. Konstytucja NIE STOSUJE praw ktĂłre dopiero MOGÂĄ nastÂąpiĂŚ. Najpierw ZMIEĂcie regulamin, a potem zastosujcie tĂŞ zmianĂŞ wobec WSZYSTKICH forumowiczĂłw [mnie moÂże zostaĂŚ] i nie otworzĂŞ gĂŞby... boi wtedy bĂŞdzie wszystko OK. Chyba, Âże chcesz nam powiedzieĂŚ, Âże regulamin nie obowiÂązuje tylko nadrzĂŞdne jest Twoje widzi-mi-siĂŞ i pomysÂły ktĂłre MOÂŻE uwzglĂŞdni regulamin w PRZYSZÂŁOÂŚCI. Nie chcĂŞ przypinaĂŚ nikomu nijakich etykiet, przezwisk, itp, choĂŚ niesamowicie ciÂśnie siĂŞ na "jĂŞzyk" by takÂą Ci przykleiĂŚ. ÂŚmiaÂło, jest amnestia dla wybranych. JesteÂś wybitnym przykÂładem katolickiego postrzegania Âświata. Powodzenia. O, czyÂżby dlatego, Âże apelujĂŞ o rĂłwnoœÌ i sprawiedliwoœÌ. CzyÂżby tak mocno zabolaÂło wytkniĂŞte kolesiostwo/niekonsekwencja? Bo chyba nie zamierzasz dyskutowaĂŚ z tym Âże widzimy tutaj ra¿¹cÂą niekonsekwencjĂŞ i relatywnoœÌ w podejÂściu do forumowiczĂłw. Artku, jeÂśli tak lubisz siĂŞ czepiaĂŚ, to proszĂŞ, na swoim podwĂłrku masz o niebo wiĂŞcej tematĂłw do zaczepek niÂż tu. Nie wyjeÂżdÂżaj mi tu z podwĂłrkiem - bo forum nie ma w tym ograniczeĂą. No chyba, Âże znowu MA POJAWIĂ siĂŞ zapis ktĂłry dopiero masz na myÂśli a chcesz juÂż w oparciu o niego rozliczaĂŚ. WiĂŞc co najmniej do jego wpisania w regulamin daruj sobie. I nie nazywaj tego zaczepkami - wykazaÂłem konkretne zdarzenie, poparÂłem konkretnymi dowodami/przykÂładami i wykazaÂłem, Âże zachowanie jest sprzeczne z regulaminem forum - wiĂŞc proszĂŞ o rĂłwnie rzeczowÂą odpowiedÂź, a nie odsyÂłanie na jakieÂś podwĂłrko. To forum nie ma nic wspĂłlnego z "chrzeÂścijaĂąskÂą"/katolickÂą moralnoÂściÂą wiĂŞc daruj sobie. To akurat jest dla mnie czytelne - Âże Twoje ostatnie zachowanie ma maÂło wspĂłlnego z moralnoÂściÂą i etykÂą, nie wspominajÂąc o zwyczajnej uczciwoÂści.
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Gość
|
|
« Odpowiedz #40 : Październik 17, 2009, 22:29:52 » |
|
Nie punkty nie s¹ wa¿ne. Mo¿e ich nie byÌ lub mog¹ byÌ. Chodzi natomiast o uczciwoœÌ i równe traktowanie forumowiczów. Wiêc albo zdejmujemy WSZYSTKIE punkty albo kierujemy siê bli¿ej nieokreœlonymi zasadami - myœlê, ¿e to proste i uczciwe.
Arteq...odpuœÌ.. Jeœli punkty nie s¹ wa¿ne to nie ciagnij tej sprawy ..wazne ,ze sa normalne wypowiedzi ludzi ,którzy docenili ten gest.Zaakceptuj ten fakt ,ze do kazdego trzeba inaczej podejœÌ.Przyzna³bym CI racjeê gdyby mimo darowania punktów ,na forum nie by³o zmiany.Zadzia³a³o to jednak.S¹ ludzie dla których kara to tylko przyczyna buntu..a nie przes³anka do zmiany.Jeœli coœ bêdzie nie tak....zawsze bêdziesz móg³ powiedzieÌ....A nie mówi³em....? Ja jednak wierzê ze dobroci¹ mo¿na wiêcej zdzia³aÌ... Równe traktowanie nie zawsze dzia³a jak nalezy ,czasem trzeba sposobem..W ten sam sposób naprawia sie tylko maszyny...ludzie wymagaja indywidualnego traktowania...NIe cieszysz sie ,ze Kap³an z nikim nie zadziera na forum ...i jego wypowiedzi nikogo nie obrazaja..?.Co za znaczenie ma sposób w jaki to sie zadzia³o? Czy nie o to chodzi..?
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2009, 22:31:46 wysłane przez Linda »
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
Punkty Forum (pf): 72
|
|
« Odpowiedz #41 : Październik 17, 2009, 22:51:33 » |
|
|
|
|
|
Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Barbarax
Gość
|
|
« Odpowiedz #42 : Październik 17, 2009, 22:55:19 » |
|
Artqu, nie wiem czy w tym wirze pieniactwa zauwa¿y³eœ post Dariusza, w którym pisze, ¿e sukcesywnie kasuje minusy? Czy to z tym masz problem, ¿e nie od Ciebie rozpocz¹³ kasowanie ujemnych punktów? Ledwie Dariusz zacz¹³ pe³niÌ funkcjê Admina, a Ty nie mog³eœ wytrzymaÌ sekundy bez zrobienia awantury o............cokolwiek? Czy wiêc Twoj¹ dewiz¹ jest :"Najwa¿niejsze, aby siê coœ dzia³o"?
|
|
|
|
|
|
|
Linda
Gość
|
|
« Odpowiedz #43 : Październik 17, 2009, 22:58:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #44 : Październik 17, 2009, 23:08:39 » |
|
Ha ha ha oczywiœcie ¿e coœ pokrêci³am (wypi³am za du¿o wina),przecie¿ chodzi³o o przyjació³ króliczka ale..... skoro ju¿ napisa³am ¿e chcia³abym byÌ króliczkiem Pleyboya to s³owa nie wycofujê bo to prawda a co mi tam Wnisek ? nie mogê piÌ
|
|
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Linda
Gość
|
|
« Odpowiedz #45 : Październik 17, 2009, 23:10:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #46 : Październik 17, 2009, 23:43:14 » |
|
Darek Uwa¿am ze bardzo dobrze zrobi³es usuwaj¹c punkty karne ,osobom które wyraŸnie wykaza³y skruchê i poprawê w zachowaniu. A które to? Bo chyba nie 718, który nie dalej jak 3 czy 4 dni temu zarobi³ kolejne ostrze¿enie. Hmmm... tak wygl¹da skrucha? Chyba zbyt du¿o "Pleyboja" (myœlê ze poprawnie napisa³em tê nazwê) ogl¹dasz. 2 razy pud³o, po pierwsze "playboya", po drugie - nie czytam i nie ogl¹dam tego typu pism poniewa¿ uwa¿am, ¿e sprowadzj¹ kobiete wy³¹cznie do cielesnoœci. Barbarax - sprecyzuj "sukcesywnie". Aha, i nie znacie ca³oœci sprawy "punktów". Powód moich zastrze¿eù wyraŸnie wyartyku³owa³em, pomimo tego Ty na si³ê chcesz przedstawiÌ ¿e to zawiœÌ/zazdroœÌ. Wiêc daruj sobie "rozszyfrowywanie" moich dewiz.
|
|
|
|
|
|
|
chanell
Maszyna do pisania...
|
|
« Odpowiedz #47 : Październik 17, 2009, 23:50:31 » |
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 17, 2009, 23:52:02 wysłane przez chanell »
|
|
KsiĂŞga Koheleta 3,1
|
|
|
Barbarax
Gość
|
|
« Odpowiedz #48 : Październik 17, 2009, 23:52:56 » |
|
Arteq, sukcesywnie to sukcesywnie, to znaczy, Âże i do Ciebie kiedyÂś dojdzie.
|
|
|
|
|
|
|
arteq
Gość
|
|
« Odpowiedz #49 : Październik 17, 2009, 23:58:17 » |
|
Barbarax - dziĂŞkujĂŞ, postojĂŞ. Sukcesywnie? A co to, musi ograniczyĂŚ siĂŞ do kilku klikniĂŞĂŚ dziennie? Taki limit?
Chanell - brawo, jak rozumiem Tobie odpowiada takie przedstawienie kobiecej duszy i wraÂżliwoÂści.
|
|
|
|
|
|
|
|