Niezależne Forum Projektu Cheops Niezależne Forum Projektu Cheops
Aktualności:

*
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Kwiecień 11, 2025, 17:57:06

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 |   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nowy Regulamin i pf  (Przeczytany 78371 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #50 : Październik 18, 2009, 00:07:45 »

Artqu, nie denerwuj siĂŞ tak, Darek na pewno zd¹¿y skasowaĂŚ Twoje ujemne punkty przed przylotem Planety X.                                                             Ty tymczasem ciesz siĂŞ, Âże to wÂłaÂśnie on zostaÂł Adminem, a nie np. ja, poniewaÂż robiÂłabym to znacznie dÂłuÂżej.
A tymczasem daj sobie na wstrzymanie, bo z³oœÌ piêknoœci szkodzi. Mrugniêcie Chichot Du¿y uœmiech
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #51 : Październik 18, 2009, 00:10:11 »

Odpowiada mi umiejêtne i artystyczne przedstawienie piêkna kobiecego cia³a.To powa¿ny magazyn ,nie jakis tam CKM ,CATS czy inne badziewia.Cz³owieku czy ty siê kiedyœ usmiechasz ? Daj¿e (powiedzenie krakowskie) spokój z tymi punktami i szczegó³ami.Wiêcej luzu i usmiechu,strasznie jestes sztywny i zasadniczy.

UÂśmiechnij siĂŞ  Chichot Chichot Chichot  Pozdrawiam krĂłliczek JĂŞzyk ups  przepraszam przyjació³ka krĂłliczka
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 00:14:13 wysłane przez chanell » Zapisane

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #52 : Październik 18, 2009, 00:14:33 »

Artqu Chichot, wszyscy CiĂŞ pozdrawiamy i Âżyczymy Ci uÂśmiechu na twarzy i....jak zwykle pozytywnego spojrzenia na Âżycie i na siebie. UÂśmiech Chichot DuÂży uÂśmiech Buziak
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #53 : Październik 18, 2009, 00:52:54 »

arteq jesteÂś chamem! z pyskiem do kobiet?!

fora ziomek pomyliÂłeÂś chyba  ZÂły

DLA WSZYSTKICH BÊDÊ MI£Y A DLA ciebie NIE!!!

zas³u¿y³e¶ sobie na to, swoimi DWOMA TYSI¡CAMI POSTÓW...

718'
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #54 : Październik 18, 2009, 06:25:01 »

A mnie szczerze piszÂąc bardzo dziwi zachowanie administracji...
ZaczynaĂŚ amnestiĂŞ od KapÂłana ktĂłry miaÂł prawie 50 punkcikĂłw na minusie?
To sÂą chyba jakieÂś kpiny...
To tak jakby zaczynaĂŚ wypuszczanie z wiĂŞzieĂą najgorszych zwyrodnialcĂłw, mordercĂłw czy gwaÂłcicieli podczas gdy np drobnych dÂłuÂżnikĂłw zostawiaĂŚ na koniec...
No ale takie prawo adminĂłw - tu demos nie ma swego gÂłosu i trzeba siĂŞ dostosowaĂŚ ;P

Administracja jest stronnicza ale nic dziwnego - to forum ezotryków i zawsze przedstawiciele tego ró¿nobarwnego (acz w pora¿aj¹cej wiêkszoœci - ró¿owego) grona bêd¹ faworyzowani...

Szkoda tylko, Âże nowi forumowicze jak zobaczÂą posty KapÂłana to pomyÂślÂą Âże jest on szanowanym czÂłonkiem tego forum, podczas gdy jego zachowanie wielokrotnie dowiodÂło Âże tak nie jest (te -47 punktĂłw z niczego siĂŞ nie wziĂŞÂło...)
Linda
Gość
« Odpowiedz #55 : Październik 18, 2009, 07:34:43 »

:)arteq jesteÂś chamem! z pyskiem do kobiet?!

fora ziomek pomyliÂłeÂś chyba 

No teraz KapÂłane przesadziÂłes..Okazuje sie ,ze tak jak mĂłwi Val Dee nie wszyscy Cie znajÂą.Zaufalismy Ci a Ty to zaufanie masz gdzies.Nie masz prawa tak do nikogo sie odnosic...Kazdy czÂłowiek jest wartoÂściowy a szczegĂłlnie Atreq.Jego winÂą jest w tym wypadku tylko to ,ze jest inny niz Ty.Czasem tez drastycznie sie z nim nie zgadzam,ale nie uzywam do do dyskusji takich form wypowiedzi.Teraz wedÂług mnie Artkowi nalezÂą sie przeprosiny.Nie wiem czy to wystarczy.Jezeli nie to chyba sprawiedliwie by byÂło
licznik w³¹czyÌ od -47.Nie tylko ja pewnie jestem zawiedziona,ale wiele osób ,które za Toba sie wstawia³y, by Ci te punkty anulowac. Szok Szok Szok
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 07:35:40 wysłane przez Linda » Zapisane
Torton
Gość
« Odpowiedz #56 : Październik 18, 2009, 09:20:32 »

D¿izas. Chanell i Barbarax przesadzacie. Uczepi³yœcie siê artqa który chcê wyjaœniÌ sprawê z Dariuszem. Jak dla mnie ostatnie 14 postów które by³y prowokacj¹ w stronê artqa powinno siê usun¹Ì[oprócz ostatnich dwóch postów]).

Dariusz z czasem myœlê ¿e jak napisa³ ¿e usunie wszystkie minusy to usunie. Mo¿e was to nie zadowoli ale mo¿e czasem lepiej zacz¹Ì wszystko od nowa z zerowym kontem? DaÌ szansê.

Gdyby nie ³askawoœÌ Dariusza to bym teraz nie pisa³ tego postu...
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #57 : Październik 18, 2009, 09:38:23 »

Torton - Mora, a nie zauwaÂżyÂłeÂś, Âże to Arteq uczepiÂł siĂŞ Dariusza? Sam za chwilĂŞ argumentujesz, Âże skoro Dariusz napisaÂł, Âże usunie wszystkie minusy, to usunie.
A wiĂŞc w czym jest problem?
Co takiego ma wyjaÂśniaĂŚ Arteq z Dariuszem? Sam sobie zaprzeczasz.
Torton
Gość
« Odpowiedz #58 : Październik 18, 2009, 09:44:06 »

Barbarax nie przekrĂŞcaj mojej wypowiedzi. Arteq rozmawia z Dariuszem na temat usuwania PF i jak przeczytasz dwa razy post artqa to moÂżesz zrozumiesz co chce On wyjaÂśniĂŚ. A wiesz gdzie jest problem. PokaÂże Ci go...

Artqu, nie wiem czy w tym wirze pieniactwa zauwaÂżyÂłeÂś post Dariusza, w ktĂłrym pisze, Âże sukcesywnie kasuje minusy?
Czy to z tym masz problem, ¿e nie od Ciebie rozpocz¹³ kasowanie ujemnych punktów?
Ledwie Dariusz zacz¹³ pe³niÌ funkcjê Admina, a Ty nie mog³eœ wytrzymaÌ sekundy bez zrobienia awantury o............cokolwiek?
Czy wiĂŞc TwojÂą dewizÂą jest :"NajwaÂżniejsze, aby siĂŞ coÂś dziaÂło"? Smutny Smutny Smutny

I Po Co siĂŞ czepiasz artqa? Po co siĂŞ wtrÂącasz?

MoÂże wÂłaÂśnie twojÂą dewizÂą jest "NajwaÂżniejsze, aby siĂŞ coÂś dziaÂło?" Jak dla mnie post Chanell i Barbarax to zwykÂły offtop, prowokacja tylko po to aby artqa zdenerwowaĂŚ.
kamil771
Gość
« Odpowiedz #59 : Październik 18, 2009, 10:00:58 »

Moim skromnym zdaniem caÂła ta "afera punktowa" byÂła zupeÂłnie niepotrzebna i szczerze mĂłwiÂąc jeÂśli juÂż zdecydowano siĂŞ na przeprowadzenie "amnestii" to ok,ale nie w taki sposĂłb.

Zobaczcie KapÂłanowi ktĂłry miaÂł na koncie  aÂż -47pf bardzo szybko darowano wszystkie przewinienia (-47 to juÂż recydywa)-zostaÂł objĂŞty amnestiÂą w pierwszej kolejnoÂści,
natomiast Arteq ktĂłremu przydarzyÂł siĂŞ jakiÂś  maÂły of-top i dostaÂł za to -1pf teraz musi czekaĂŚ na wyzerowanie konta,uwaÂżam,Âże jest to bardzo  niesprawiedliwe,to Arteqowi i innym uÂżytkownikom  ktĂłrzy majÂą -1 naleÂży siĂŞ pierwszeĂąstwo w "amnestii forumowej"
Mam nadziejĂŞ,Âże to nieporozumienie zostanie jak najszybciej wyjaÂśnione.

Darek UÂśmiech UwaÂżam ze bardzo dobrze zrobiÂłes usuwajÂąc punkty karne ,osobom ktĂłre wyraÂźnie wykazaÂły skruchĂŞ i poprawĂŞ w zachowaniu.

Czy wedÂług Ciebie tak wyglÂąda wyraÂżanie skruchy i poprawa w zachowaniu?
SpĂłjrz co napisaÂł 718

arteq jesteÂś chamem! z pyskiem do kobiet?!

fora ziomek pomyliÂłeÂś chyba  ZÂły

DLA WSZYSTKICH BÊDÊ MI£Y A DLA ciebie NIE!!!

zas³u¿y³e¶ sobie na to, swoimi DWOMA TYSI¡CAMI POSTÓW...

718'

ÂŻenada!

UÂśmiech
Powiem tylko Âże zawsze chciaÂłam byĂŚ krĂłliczkiem Pleyboya 
Pozdrawiam ciĂŞ adminie   TwĂłj krĂłliczek Pleyboya  

Oj Chanell ,Chanell,o tak odwagĂŞ to CiĂŞ nie posÂądzaÂłam....krĂłliczek pleyboya...czy napewno o tym samym myÂślimy... Chichot DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech

Ha ha ha DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech oczywiÂście Âże coÂś pokrĂŞciÂłam (wypiÂłam za duÂżo wina),przecieÂż chodziÂło o przyjació³ krĂłliczka DuÂży uÂśmiech ale..... skoro juÂż napisaÂłam Âże chciaÂłabym byĂŚ krĂłliczkiem Pleyboya  to sÂłowa nie wycofujĂŞ bo to prawda DuÂży uÂśmiech a co mi tam JĂŞzyk   Wnisek ? nie mogĂŞ piĂŚ JĂŞzyk

I myÂślisz,Âże jesteÂś zabawna???
Daj sobie na wstrzymanie i  przestaĂą siĂŞ juÂż oÂśmieszaĂŚ tutaj na tym forum!!!! ZÂły

771
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 10:02:30 wysłane przez kamil771 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #60 : Październik 18, 2009, 11:19:31 »

a mo¿e dlatego zosta³o mi darowane to bo jeszcze na starym forum by³em aktywny i od TRZECH LAT w pewnym sensie siedzia³em w PCH - mój styl jest kontrowersyjny ale nie liczy siê forma ale TRE¦Æ a ta podobno dla pewnych osób jest ciekawa...

to tyle, nie czujĂŞ siĂŞ winny wiĂŞc nie bĂŞdĂŞ siĂŞ broniĂŚ!

a do nowicjuszy - mój spór z artqiem siêga roku 2005 jakoœ i tak to wygl¹da, dla mnie ten goœÌ jest ZEREM...

i wolno mi tak pisaĂŚ, mam powody, Âżeby tak pisaĂŚ, doprowadziÂł do tego, Âże KIARA przerwaÂła swĂłj niesamowity wÂątek KOD PESZEROWY

2000 postów artqa, tyle ile lat chrzeœcijaùstwo toczy ludzkoœÌ, niczym rak, zabija nas powoli...

718'
chanell

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 72

« Odpowiedz #61 : Październik 18, 2009, 11:28:19 »

Mora powtĂłrzyÂłeÂś tylko to co napisaÂła Barbarax
zauwaÂżyÂłeÂś post Dariusza, w ktĂłrym pisze, Âże sukcesywnie kasuje minusy?
Moznaby zapytaĂŚ cie o to samo
Po co siĂŞ wtrÂącasz?
Ja ciebie nie zaczepiam wiĂŞc odczep siĂŞ ode mnie ok ?

kamil771 To czy ja siĂŞ oÂśmieszam czy nie to juÂż moja sprawa ! ZÂły Moim zdaniem ty w swoich wypowiedziach o gwaÂłcie prostytutki osmieszyÂłeÂś siĂŞ bardziej ,ale ja ci tego nie napisaÂłam.OczywiÂście masz racjĂŞ co do KapÂłana 718,nie powiniem wyzywac Artqa bo to nie przystoi na forum.

Do Darka UÂśmiech ProszĂŞ o usuniĂŞcie mioch wypowiedzi nie zwiÂązanych z tym tematem ,chyba Âże dostane od ciebie polecenie to usunĂŞ je sama.

Pozdrawiam

Na wszystkie sprawy pod niebem jest wyznaczona pora.

KsiĂŞga Koheleta 3,1
Thotal
Gość
« Odpowiedz #62 : Październik 18, 2009, 11:34:30 »

KapÂłanie,
nikt nie jest zerem...
PrawdÂą jest tylko to, Âże sÂą ludzie ktĂłrzy nie wnoszÂą na forum niczego oprĂłcz pieniactwa i destrukcji.
Ci ludzie powinni byÌ napiêtnowani, powinni mieÌ swiadomoœÌ swego postêpowania.

Pozdrawiam - Thotal UÂśmiech
Barbarax
Gość
« Odpowiedz #63 : Październik 18, 2009, 11:35:05 »

Dariuszu, a ja proszĂŞ o nie usuwanie moich postĂłw, poniewaÂż stanĂŞÂłam w obronie nowego ADMINISTRATORA, ktĂłrego od samego poczÂątku chcÂą sobie co niektĂłre osoby podporzÂądkowaĂŚ. Po usuniĂŞciu w/w moich postĂłw pozostanÂą tylko takie, ktĂłre krytykujÂą administracjĂŞ - a o to chodzi wÂłaÂśnie w/w osobom.
Dariusz

Maszyna do pisania...

Punkty Forum (pf): 3

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #64 : Październik 18, 2009, 11:54:56 »

Cytat: Kamil
natomiast Arteq ktĂłremu przydarzyÂł siĂŞ jakiÂś  maÂły of-top i dostaÂł za to -1pf teraz musi czekaĂŚ na wyzerowanie konta,uwaÂżam,Âże jest to bardzo  niesprawiedliwe,to Arteqowi i innym uÂżytkownikom  ktĂłrzy majÂą -1 naleÂży siĂŞ

Rozumiê wasze zdanie, jednak wynika ono z zewnêtrznego ogladu sprawy. Nie znacie wielu szczegu³ów, a jednym z nich jest to iz >arteq< sam na pw napisa³ mi ze nie chce by usuwaÌ jego minusa. Oczywiœcie ze usunê, tylko ze w tym wypadku zwolni³ mnie z natychmiastowego dzia³ania w jego sprawie. Skupiam siê na innych, którzy na bierzaco wpadna mi na ekran.
Nie siedzĂŞ przed kompem tylko po to by usuwaĂŚ, czyniĂŞ to przy okazji.

PozwĂłl sobie byĂŚ sobÂą, a innym byĂŚ innymi.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #65 : Październik 18, 2009, 12:09:41 »

okej, miaÂłem na myÂśli to, Âże arteq zachowaÂł siĂŞ po chamsku odnoszÂąc siĂŞ do kobiet w taki sposĂłb i ogĂłlnie tak go widzĂŞ na forum

czy tu nie wolno mieĂŚ wÂłasnego zdania i go wyraÂżaĂŚ?!

przepraszam artqa, Âże siĂŞ chamsko zachowuje i niech ma to na uwadze, Âże jest tak widziany tu na forum - nie tylko przeze mnie...

...
Torton
Gość
« Odpowiedz #66 : Październik 18, 2009, 12:39:15 »

KapÂłanie spĂłjrz pierw na siebie...
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #67 : Październik 18, 2009, 12:47:12 »

jestem chamski NO I CoÂś??

masz z tym problem? ja nie mam, jestem kontrowersyjny i czy to znaczy, Âże jakiÂś pseudo admin tomek (z powodu sprzeczki naszej na pw) musi mi dawaĂŚ hurtem -20 PF?!

zastanĂłwmy siĂŞ gdzie jest granica, koleÂś sobie nie poradziÂł i tyle, odszedÂł i...

i na tym skoĂączĂŞ lepiej JĂŞzyk

718'
PHIRIOORI
Gość
« Odpowiedz #68 : Październik 18, 2009, 12:47:38 »

A co z punktami dodatnimi?..
ja miaÂłem dwadzieÂścia pare in +
i po jakichÂś kretyĂąskich prowokacjach artqa zostaÂły zlikwidowane.

Czy bĂŞdÂą moÂże przywracane?

Co do postaw artka, kapÂłan tu sie rycersko wstawia za kobietami jedynie,
ale osobiÂście  zgadzam siĂŞ, Âże postawy artqa  takie wÂłaÂśnie sÂą.

Napadacie na kaplana 718, bo jest bezopsredni.. bo nie daje siĂŞ wciÂągaĂŚ w grĂŞ konwenansu.

Ale czy nie jest CHAMSTWEM komentowanie w stylu:
"wasze bzdury", "wypociny", "popapraniec" ..itd.
Jest to chamstwo ..i to o tyle perfidne, Âże "zgodne" z literÂą regulaminu,
bo zadne z tych okreÂśleĂą nie podpada pod tzw."wulgaryzmy",
niemniej jest to wyraz zarozumiaÂłoÂści, pychy i kompletnego braku szacunku,
czyli jednak podpada pod personalne(w regulaminie: obrazanie) ataki, oceny.

A jesli sie poczuÂł "obrazony" tym, co TU ROBI, to:
Cytat: kaplan 718
przepraszam artqa, Âże siĂŞ chamsko zachowuje i niech ma to na uwadze, Âże jest tak widziany tu na forum - nie tylko przeze mnie...
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 12:52:11 wysłane przez PHIRIOORI » Zapisane
Torton
Gość
« Odpowiedz #69 : Październik 18, 2009, 13:04:40 »

jestem chamski NO I CoÂś??

masz z tym problem? ja nie mam, jestem kontrowersyjny i czy to znaczy, Âże jakiÂś pseudo admin tomek (z powodu sprzeczki naszej na pw) musi mi dawaĂŚ hurtem -20 PF?!

zastanĂłwmy siĂŞ gdzie jest granica, koleÂś sobie nie poradziÂł i tyle, odszedÂł i...

i na tym skoĂączĂŞ lepiej JĂŞzyk

718'
Nie To Ty masz problem CzÂłowieku. Szacunek do ludzi to pierwsze waÂżna cecha ktĂłrÂą powinieneÂś pokazywaĂŚ. Chamstwem niczego nie udowodnisz. I To Ty powinieneÂś siĂŞ zastanowiĂŚ siĂŞ gdzie jest granica dobrego zachowania. Gdzie jest granica Dobra... i ZÂła...
kamil771
Gość
« Odpowiedz #70 : Październik 18, 2009, 13:06:23 »

Cytat: Kamil
natomiast Arteq ktĂłremu przydarzyÂł siĂŞ jakiÂś  maÂły of-top i dostaÂł za to -1pf teraz musi czekaĂŚ na wyzerowanie konta,uwaÂżam,Âże jest to bardzo  niesprawiedliwe,to Arteqowi i innym uÂżytkownikom  ktĂłrzy majÂą -1 naleÂży siĂŞ

Rozumiê wasze zdanie, jednak wynika ono z zewnêtrznego ogladu sprawy. Nie znacie wielu szczegu³ów, a jednym z nich jest to iz >arteq< sam na pw napisa³ mi ze nie chce by usuwaÌ jego minusa. Oczywiœcie ze usunê, tylko ze w tym wypadku zwolni³ mnie z natychmiastowego dzia³ania w jego sprawie. Skupiam siê na innych, którzy na bierzaco wpadna mi na ekran.
Nie siedzĂŞ przed kompem tylko po to by usuwaĂŚ, czyniĂŞ to przy okazji.

DziĂŞkuje za wyjaÂśnienie MrugniĂŞcie JeÂśli tak to w porzÂądku.

Edit

Channel,moje posty o gwaÂłcie na prostytutkach byÂły wyrazem osobistego sprzeciwu i obrzydzenia na taki  wybĂłr sposobu Âżycia,takie kobiety sÂą dla mnie ZEREM,podobnie jak "krĂłliczki z playboya" grajÂące w jakiÂś filmach erotycznych itp...
Zerem przez duÂże Z!
Mam nadziejĂŞ,Âże myÂślimy podobnie....
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2009, 13:49:15 wysłane przez kamil771 » Zapisane
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #71 : Październik 18, 2009, 13:23:43 »

Torton vel Mora - nie ma dobra i zÂła!

to primo i pĂłki co TO ZROZUM TO...

718'
east
Gość
« Odpowiedz #72 : Październik 18, 2009, 13:31:03 »

tom1ek , administratorze , proszĂŞ , abyÂś sam stosowaÂł siĂŞ do punktu regulaminowego  pt "Zakaz spamowania poprzez pisanie kilku wiadomoÂści pod rzÂąd (naleÂży uÂżywaĂŚ opcji edycji/modyfikacji)" ( kilka postĂłw wyÂżej )  MrugniĂŞcie
Val Dee
Gość
« Odpowiedz #73 : Październik 18, 2009, 13:33:37 »

Jak dla mnie to najwiĂŞksze braki w wychowaniu i kulturze posiada KapÂłan. Pewnie niektĂłrym z Was to nie przeszkadza dopĂłki gÂłosi poglÂądy Wam podobajÂące siĂŞ.
Tylko ¿e zauwa¿cie ¿e jak widzicie na chodniku goœcia przeklinaj¹cego, wyzywaj¹cego przechodniów to raczej (mam tak¹ nadziejê) nie myœlicie sobie: "och. jaki on oryginalny i kontrowersyjny". Ja myœlê "ale to cham i prostak" i patrzê z odraz¹. A tu na forum takie osoby nie doœÌ ¿e s¹ obejmowane amnesti¹ to jeszcze stawiane za wzór rycerskoœci...

No brawo.

Ale wracaj¹c do tematu - skoro Kap³an mia³ tyle punktów ujemnych to chyba mia³ wystarczaj¹co du¿o czasu aby móc je zlikwidowaÌ poprzez zdobywanie punktów dodatnich - jak nie chcia³ albo nie umia³ tego zrobiÌ to jego wy³¹czny problem a nie administracji.
KapÂłan 718
Gość
« Odpowiedz #74 : Październik 18, 2009, 13:44:37 »

to wy³¹czny problem starego admina (east - tomek nie jest ju¿ adminem!)

uwzi¹³ siĂŞ na mnie - mieliÂśmy sprzeczkĂŞ na pw i to ostrÂą, ale nie chce tego wywlekaĂŚ jednak, generalnie to goœÌ min¹³ siĂŞ z powoÂłaniem, tak na prawdĂŞ to wzi¹³ sobie za cel daĂŚ mi -50 pf i zbanowaĂŚ wieczyÂście, caÂłe szczĂŞÂście, Âże opatrznoœÌ chciaÂła inaczej  Chichot

718'
Strony: 1 2 [3] 4 5 6 7 |   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: